Új hozzászólás Aktív témák

• Trojan64

csendes tag

Sziasztok!

Alaplap, memóra már megérkezett. (Asrock Fm2 A75 Pro4-M/ Patriot Viper 3 8GB Kit 1866MHz - utóbbival pont jól jártam, mert megint emelték az árát...
    Egy játékra is alkalmas konfig az összeállítás célja, de netezés egyaránt benne van mint általában.
    Intel dual core ddr2 4GB rammal a Battlefield BC2 már nem annyira élvezhető játékot hoz és jó lenne, ha mediumon/high beállítások mellett elfutna a multiplayer kicsit stabilabban. (jelenleg csak low - 1280x1024 felbontás max. érezhető szaggatás, pedig a patchek előtt jobban ment). Tomb Raider is jól futott de az ember többet akar és megcsodálnám milyen kicsit szebben.

A processzort Richland közül választottam volna júniusban, de lehet, hogy ez változni fog. (A8-6600K +dc?)
    Egy 750k + Gigabyte HD7750 1GB DDR5 OC (vagy 7770 de ez másodlagos, mert húzósabb ár) milyen teljesítményt hozna?
    A felbontás nem FullHD-ra megy, csak kb 1366x768 vagy 1280x1024.

Csak nagy vonalakban kellene, hogy grafikailag és anyagilag mi érné meg. Amit olvastam Trinity DG kombó el lett vetve, pedig ez lett volna a másik esélyes (5600k + 6670).
    A processzor után kb. 2-3 hónapra lenne meg a vga is, abból kifolyólag, hogy mit a válaszoltok. Addig a GT 240-el menne. Ezért választottam az APU processzorok ágát. Jelenleginél biztos lenne változás.
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák