Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Én még megvárom a fizut, aztán nincs mese beújítok egy Asrock Pro4 + 750K + 8GB DDR2133 + 7770 VGA-ra, szerintem ezzel igy rendben leszek ha netán játszogatni akarnék néha
Árban meg verhetetlen. A kérdés: sokat olvastam hogy nem fér el a nem gyári hűtő a ramoktól. Nekem egy Zalman CNPS10X Extreme van már előző konfigról, őt szeretném rátenni. LP RAMokat kellene vennem? Mert gyári hűtőt rá se szeretném próbálni. Ez meg nem kicsi dög.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Árban meg verhetetlen. A kérdés: sokat olvastam hogy nem fér el a nem gyári hűtő a ramoktól. Nekem egy Zalman CNPS10X Extreme van már előző konfigról, őt szeretném rátenni. LP RAMokat kellene vennem? Mert gyári hűtőt rá se szeretném próbálni. Ez meg nem kicsi dög.