- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnie
tag
Amikor megvettem az A10 5800 K-mat 40.000 Ft-ért(2013 február) és elégedett voltam vele. A régi játékokkal (COD4 és társai) jól elboldogult. Úgy gondoltam ez épp elég úgysem játszom sokat.
Majd mégis letöltöttem a BF3-at. 1024x768-ban minimumon végigvittem , jól elvoltam.
Kipróbáltam az F1 2013-at az is eldöcögött vele.
Majd májusban monitort vettem, egy Full HD-t.
Egycsapásra kevés lett az APU -igp-je 1920 x 1080-on, de már várt sok másik kipróbálni való új game, amit időközben letöltöttem. Rájöttem, hogy az a kijelentésem, hogy csak hébe hóba játszok azt is csak régi játékokkal egyszerűen semmis.
Kénytelen voltam venni egy 7770-et , mert üres szabadidőmben lehetetlen volt az IGP-vel szépen eljátszani ilyen monitor mellett.Szerintem ez az APU vonal egy jó darabig csak alsó kategóriás IGP-t fog minden processzorba integrálni.
Vagy lesz olyan APU ami közép és felső kategóriás IGP-t fog kapni? Ilyenről nem tudok. Ha viszont igen akkor az ára nem csak a bejelentkezésekor lesz horribilis....
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy az APU-t újként megvenni valamint önmagában nem ajánlandó játékra , mivel az elvárás az, hogy legalább egypár évig elég legyen. De az idő telik, az APU avul, a játékok pedig fejlődnek és mindig újak érkeznek előbb utóbb dvga-t kénytelen venni az ember... akkor meg minek APU-t venni?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest