Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_laci
csendes tag
válasz
BlueAthlon #1118 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. Az összes energiatakarékossági funkció be van kapcsolva, és ezért veszi vissza az órajelet, mivel nincs eléggé megterhelve a proci. Lehet, hogy ez tök egyértelmű, de mire én rájöttem, azt hittem hülyét kapok. Axtu-val belőttem fix 3,8-ra, így semmi lag nem volt, de azt meg nem lehet visszaállítani a játék végeztével. A memória 2133-on megy stabilan, 2400-on már el sem indul (legalább is nem volt időm kikeresni a megfelelő időzítéseket, ahol stabil).
Tehát igazándiból az lenne a jó, ha lehetne profilozni megfelelően, hogy ha csak netezek rajta, akkor ne pörögjön feleslegesen, viszont ha kell a kraft, akkor egy kattintásra durrantson oda és ne ő döntse el, hogy mennyire. Nem akarom én szénné tuningolni, csak ki akarom aknázni a benne rejlő lehetőségeket.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest