Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
Én is nagy pancake lencse imádó lettem, miután kipróbáltam a Pico 4-et, majd a Quest 3-at és szívből elkezdtem gyűlölni a fresnelt. Aztán jött egy PSVR 2 leárazás és meggyőztem magam, hogy mégegy próbát tegyek vele, mert hát a Oled.
Azt kell hogy mondjam, hogy ha az ember tényleg faszán belövi a headset-et, hogy a sweetspot-ba kerüljön, akkor az edge to edge clarity nem sokkal rosszabb a PSVR 2-őn, mint a Quest 3-on. Persze ha az ember ugribugri játékokkal játszik (én nem), akkor nagyon nehéz a sweetspot-ban maradni. Ez utóbbi problémára PSVR 2 esetében megoldás lehet a Globular Cluster fejpánt mod.
Szóval szerintem az ár/érték a lényeg. 300K fölötti hedset-et biztos, hogy én sem vennék már fresnel lencsével.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nem, vagyok benne a témában de esetleg egy ilyet jó áron megérheti megvenni Hp Reverb G1 vagy ez már réginek számít?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
zsozsa74
őstag
válasz gyugyo79 #63793 üzenetére
Én ötször annyit is adtam volna érte, de komolyan! Nekem, aki 99%-ban pc-hez kötve használom a VR-t szimezésre, egy agyf.sz volt ez az egész aksis/töltősdi. Eddig a CV1-el, G2-vel megszoktam, hogy be van kötve a pc-re, aztán addig tolom, míg ki nem ég a szemem. És 3.5 (talán 4)óra alatt nekem még nem ég ki, mert kb. annyit bírt a hiperszuper Kiwi kábelemmel. És ugye előbb-utóbb az aksi teljesítménye csökkenni kezd...
Amúgy meg azért voltam rohadt mérges, mert ezenkívül nekem nagyon bejön a Q3 minden szempontból. És akkor egy ilyen légy kerül a levesbe... Szóval nekem ez a kábel az év hardvere!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
gyugyo79
addikt
válasz zsozsa74 #63792 üzenetére
+
Itt egy nagyon jó cikk magyarul ha valaki okosodni szeretne USB fronton.
Cikkünkben sorra vesszük az USB szabvány legfontosabb mérföldköveit, illetve az USB 3.1 és USB-C körüli félreértéseket is tisztázzuk.#63777 -ban szereplő árért az a kábel nagyon jó vétel ....
-
zsozsa74
őstag
válasz szabi325 #63791 üzenetére
Ha visszaolvasol pár oldalt, múltkor kiveséztük ezt. Nincs ilyen. Az A-s vég miatt. Azok nem tudnak annyit. Meg qrva drága minden normális link kábel. Már sokat elqrtam kábelekre, hiába. Ez a töltős ennyiért ingyen van! És jó minőségű, igényes cucc. Spórolsz magadnak egy csomó ideget, rendeld meg! 3-4 nap alatt itt volt. Amazon küldi. 3 év garit vállalnak rá. Nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz szabi325 #63788 üzenetére
Usb c kábellel rácsatlakoztatsz egy hálózati töltőt. Mondjuk egy 18 W-osat, mint én. Ezzel már nemcsak, hogy szinten tartja menet közben, de rá is tölt. Ha meg mondjuk 100 %-ról kezded a töltöttségi szintet egy játéknál, annyi is marad a végére is. Nagy királyság!
Így:
[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
És #63775 Raymond, #63776 KRoy19, és többiek:
Köszönöm az ajánlott tartalmakat, megnézem őket.
A játékokról: régóta van számítógépem, de a Win alap játékain kívül nem játszottam semmivel, egyszerűen nem érdekel.
A Pico-t elsősorban 3D filmek nézése miatt vettem, nekem nagyon hiányzik a 3D-s tv. (Amióta tönkrement, nem találok olyat, amit szívesen megvettem volna. Plusz a helyhiány...)
Ezzel most meg vagyok elégedve, megnézegetem a 3D filmjeimet, utána meglátjuk...
Mégegyszer mindenkinek köszönöm az ajánlásokat. -
0utsider
tag
válasz Dyingsoul #63779 üzenetére
Köszi hogy kifejtetted bővebben!
Külföldi oldalakon szokott tikkelni a szemem, amikor keresek egy problémára megoldást. Meg is találom valahol kérdésként. Majd miután nem érkezik érdemi válasz, akkor a kérdést feltevő csak annyit ír, hogy "Mindegy. Már megoldódott". Én meg kereshetek tovább még pár órát...
Így legalább ha valaki hasonló problémába fut, akkor meg lesz a válasz is egy helyen.
Vortexet még sosem használtam. Inkább a manuális modolás híve vagyok.
Bár az is igaz, hogy elég könnyű elveszni a követelmények követelményeinek követelményeiben.
Mondjuk több modnál creation engine-nél, úgyis valamilyen formában meg kell határozni a sorrendet. Így ezt akár a vortex is megteheti.
Valószínűleg lényegesen felhasználó barátabb, mint azok a megoldások, amelyeket én használtam annak idején. -
gulasoft
őstag
válasz xandrush0831 #63785 üzenetére
Az avatar víz útja azért ott van, csak nem mindegy milyen beállításokat állítasz a lejátszáskor. Ott azért rendesen kijön a 3d.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
matezzo
kezdő
na igen, és hiába van powerbankom, azt már nem lesz hová dugni.. erre a problémára ez a leg jobb ár/érték arányú megoldás?
-
matezzo
kezdő
előzőhöz, tehát az a kérdésem, hogy mia különbség egy ilyen drága kábelhez képest? egyáltalán működik olcsó usb-c kábellel a pcvr? nem fogja eléggé/semmennyire tölteni?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz 0utsider #63772 üzenetére
Több gond is volt.
Vortex-et használunk (DamianB-vel együtt).
Mindkettőnknek ugyanaz volt a baja, csak DamianB megspékelte annyival, hogy ő kézzel is telepítgetett modokat, de kértem, hogy azokat takarítsa ki és csak Vortex-et használjunk, a telepítési segédlet is ezt ajánlja.A fő gond az volt, hogy maga az SKSE VR sem működött, úgy meg nehéz mert kb minden arra épül.
Vortex jelzéseit követve (csengő ikon) telepíteni kellett a VR ESL support-ot, de ennek telepítése előtt az ő követelményeit telepítettem (VR Address Library for SKSEVR, Engine Fixes VR (ebből elég volt a part1, már azzal is működött, de később feltettem a part 2-t is) és a legfrissebb x64-es Microsoft Visual C++ Redistributable-t).
Fura mód a VR ESL support-nak az SKSE VR is követelménye (amit azért nem értettem mert a Vortex az SKSEVR telepítése során jelezte, hogy kell neki a VR ESL), de telepítés közben a Vortex kérte a betöltési sorrend beállítását amit a pluginek oldalán az adott plugin-ek követelményei alapján könnyen meg lehetett határozni.
Innentől kezdve ezekkel az alap moddolási eszközökkel (SKSEVR, Engine fixes VR, Skyrim VR ESL, VR Address Library) ellenőriztem a játékot és elindult, nem volt semmi gond.
A következő kaput a SkyUI tette be... Mindketten hibáztunk, mert nem tudtuk, hogy ennek is van VR verziója, ahelyett a SkyUI_SE-t telepítettük először... De aztán rátaláltam ennek a VR változatára a SkyUI VR-ra. Ennek telepítése után a játékban mindenféle hibaüzenetet kaptunk amikor megnyitottunk bármilyen menüt (error code 5, adott fájlokat nem talál vagy felül lettek írva más modok által). Hosszas-hosszas debug-olás után a Vortex-ben a Mods/Plugins menüben megtaláltam a beragadt SkyUI_SE.esp-t. Egyszerűen nem értem miért maradt ez itt, mikor a Mods/Mods oldalon disabled-re állítottuk mindketten, mégis a Plugins szekcióban az SE volt betöltve... Szóval ezt mindketten töröltük, onnantól kezdve működött a SkyUI VR is, szépek a menük, nincs error sehol.
Innentől már tudtuk folytatni a modolást az egyéb modokkal, amik ezekre épülnek. (Pl VRIK, HIGGS, PLANCK stb..)Egyébként nem tudom, hogy a beragadt SkyUI_SE (ez lehet, hogy az SKSEVR-nak is bekavart pedig ekkor a mods oldalon egyedül az volt nálam enabled) miatt kérte-e a VR ESL support telepítést , de most már így hagyom mert működik.
A debug-olásban segített a Vortex-ben a Mods lapon a jobb felső sarokban fogaskerékkel bekapcsolható Deploy oszlop ami mutatja a telepítési sorrendet illetve a csengő ikon alatt felpattanó értesítések és ugye a konkrét modok oldalán található leírások, különösen a követelmények rész.
Jah még annyi, hogy új játék kezdése erősen ajánlott, ezt több mod oldalán is írták.
Plusz a Vortex nem ad mindig realtime figyelmeztetéseket. Volt olyan warning, ami csak többszöri játék indítás után bukott ki, de volt olyan is, hogy hozzá sem nyúltam (vacsiztam) és azalatt jött újabb figyelmeztetés.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
matezzo
kezdő
Laikusként kérdezem: mi van akkor ha egy olcsó mondjuk 60w-re certifikált usb c-usb c kábellel kötöm csak össze a gépemet (laptop) a headsettel?
-
KRoy19
őstag
válasz d.tiborz #63773 üzenetére
Ha az asszonyod kicsit is olyan, mint az enyém, akkor nem fogod vele lenyűgözni. Én a Quest 3-at ráadtam a fejére és az volt a reakció, hogy mi ez a fos képminőség, mert hát ő ugye azt várta, hogy olyan a látvány, mint a valóságban, mert hát virtuális valóság.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz d.tiborz #63773 üzenetére
"Asszonynak akarom demonstrálni, hogy feltétlenül szükséges volt megvásárolni."
A Steam-en a Brink Traveller [link] a Pico Store-ban pedig a Puzzling Places [link] lehet erdekes. Videokat nem konnyu jo minoseget talalni, az Air Pano csatornat nezd meg a YT-on a Pico-en ott a YT "app".
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
d.tiborz
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég újítottam be egy Pico4-et. Tudnátok ajánlani letölthető virtuális túrákat, 360-as dokumentum filmeket?
(Asszonynak akarom demonstrálni, hogy feltétlenül szükséges volt megvásárolni.)
Standalone módban használom, játék nem kell, nem érdekel.
A poresz része már működik, az már van .
Köszönöm! -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz 0utsider #63770 üzenetére
Ma este ledoktoráltam Skyrim VR moddolásból... Sikerült megoldani a problémákat, megy minden, mint a karikacsapás.
-
0utsider
tag
válasz DamianB #63767 üzenetére
Ha jól emlékszem (még flat-ről) a Skyrim-nél és ugyanezen motorral készült más címeknél, amikor modolod őket, akkor nagyon fontos a betöltés sorrendje, mivel előfordulhat, hogy ugyan azon fájlhoz nyúlnak hozzá.
Egyébként ilyen címeknél, ahol nem ritka, hogy 20-30 modot használunk egyszerre, én a könnyebb debugolás és a gyorsabb haladás érdekében, 5-ösével szoktam bedobni a modokat. Így könnyebb megtalálni, hogy mi okozza a hibát.
A nexus-on, egyébként elég sokszor írják, hogy mivel akadhat össze.
Ezt is érdemes lecsekkolni.Nem csak, hogy mód, de még mod is van rá hogy vr-ban lehessen tolni.
Bár még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam.Én valahol itt kezdenék neki, ha vr-ban akarnám tolni.
[link] -
creedszl
aktív tag
Sziasztok
Van mód rá hogy a Minecraftot VR-ban lehessen tolni?
Hulligaaan
-
őstag
válasz Dyingsoul #63764 üzenetére
Nem így csináltam jogos ez is . Úgy voltam vele semmi komoly csak stabil modokat használok . később már hiába kapcsoltam le a modokat akkor se ment egyik se úgy ahogy kellene
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Dyingsoul
Topikgazda
Na ez jó cikk, köszi a linket! Ezekből én is mazsolázgatok majd mert látom vannak nagyon hasznos és egyben olyan populáris modok itt felsorolva (rögtön az első 5m egyedi letöltéssel) amik egyébként még nem jöttek velem szembe.
#63758 DamianB: Én ugye a modolos alapszabályát javasolnám neked: egyesével feltenni egymás után a modokat, egymásra épülve, egyesével tesztelve. Ha mondjuk a 3. mod felrakása után jelentkezne valami hiba, akkor pedig azt a 3. modot tesztelném egyedül, úgy, hogy a többit kikapcsolnám. És persze ez után indulhat az inkompatibilitás keresés, hogy akkor a problémás mod A moddal, B moddal, C moddal együtt vajon okoz-e hibát. De persze lehet, hogy ezeket te is tudod és épp így csinálod csak nem részletezted ennyire. Bocsi ha így van.
Az új játék kezdését én mindenképp javasolnám. Mármint, ezzel tesztelve elsősorban a telepített modokat. Fallout VR-nál ami szintén Betheda játék, voltak olyan modok, ahol ezt külön írták a mod oldalán, hogy új játék kezdése szükséges/erősen ajánlott. Persze ezt én is figyelmen kívül hagytam néha és volt mod ami ettől függetlenül is jól működött, de volt ami nem teljesen azt csinálta amit elvártam volna vagy egyáltalán nem működött.
Este írok még de elküldöm privátban a Discord usernevem, ha van DC-d vegyél fel mert már Damoklész kardját érzem a fejünk fölött lebegni...
-
gulasoft
őstag
válasz KRoy19 #63762 üzenetére
Hát az első szériára hónapokat kellett várni, nem egy hónapot az tuti. Előrendeltem és már majdnem el is felejtettem mikor megjött az email, csak pont pár órával előtte vettem meg egy emberkétől a bontatlan heasetet, mert már eladta a gépét annyit várt rá, és vett helyette egy laptopot, úgyhogy tuti nem egy hónap volt. Eleve a karácsonyi céges partyn volt rajtam először vr és akkor döntöttem el, hogy a következő beruházás nem egy jo monitor hanem egy headset lesz, és álltam neki pimpelni az akkori gépem, és az nyár volt mire megjött, de nem emlékszem potosan hány hónap volt a várakozás talán 3.
Most meg hogy a meta tarolja a piacot vagy elhintik, hogy mi lesz és mikor, vagy egy csomó vásárlót vesztenek, akik nem várnak az új headsetre, mert nincs róla semmi hír.[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
Csak hát ugye a remény hal meg utoljára , és belelátnak olyan dolgokat is ami nincs. :-)
Ha bármi készülne biztos teli szájjal hirdetnék, hogy ne vegyél most semmit ezt a fél évet már bírd ki fél lábon....Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz KRoy19 #63759 üzenetére
Ez igazából az xbox kontroller leképzése szó nincs semmiféle új headsetről Most ilyen nyíl gombok nincsenek a vzérlőkön, az uevr is mindenféle megoldást használ ezek emulálására, ez most megoldja, és így nem kell xbox kontrollert venni.
Minden pont úgy mint az xboxos vezérlőn.[ Szerkesztve ]
-
őstag
köszi jó kis válogatás párat ebből letöltöttem . így kezdtem én is felkészültem a modolásra nincs korlátlan netem pár alap modot szedtem le de így az össze vissza másolásokkal telepítésekkel és hogy csak három möd müködik de az is szarul ráuntam .
egyébként új mentést kellett volna kezdenem ?"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz Dyingsoul #63753 üzenetére
Majd írd meg mire jutottal én már mindent kiprobáltam elég sokba került nekem ez a játszadozás. Menüben kiirja alul az skst de csak a vrik és a skyui töltödik be az is úgy ahogy meséltem szarul nics kezem nem látszódik újra kellene telepíteni kezdeni az egészet de nem tudom már megcsinálni . hiába másoltam be telibe a modokat probáltam votexxel mod managerrel sehogy nem akar rendesen müködni.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz Dyingsoul #63753 üzenetére
A szenvedés folytatódik elindul a jaték de nincs kezem nem látszik a fegyver sem és oriásiakat ugrok közben rengeteg kis apro fájl amit kért letöltöttem volt hogy el se indult a jaték. A grafikai mod se megy sztem mert ugyan úgy néz ki . Direkt anno megnéztem egy cikket ugy töltöttem le direkt csak pár modot . Na mindegy neked több sikert se itt se skyrim csoportba nem irt senki sem .
-
-
a2d2
addikt
válasz gyugyo79 #63748 üzenetére
Tehát akkor ami éppen szerepel a meta+ játéklistában azt nem lehet megvenni.
Plusz azokat sem lehet megvenni amik véglegesen a tiéd lettek a meta+ előfizetéssel.
Az exclusive deals pedig amit mi (nem előfizetők) is látunk azok a játékok nem szerepelnek a meta+ gyűjteményben és meg is tudjátok őket venni akciósan.
Mert így egy fokkal jobb a helyzet, igazából a legelső pont lehet fájó, de olyan sokszor van akciózás hogy simán kivárható egy újabb akció az előfizetés lejárta után.
"Azt nem tudom, hogy ha megint előfizetek XY kihagyás után akkor tudok e játszani azzal a játékkal ami akkor már nincs benne a katalógusba, de az előző előfizetés alatt a könyvtáramhoz adtam."
Szerintem ez tuti így van, különben még annyi értelme sem lenne ennek az "örökre a tiéd" dolognak mint most.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gyugyo79
addikt
válasz gulasoft #63750 üzenetére
Köszönöm, de nem lettem okosabb.
Az előfizetés az pontosan : "For $7.99 USD a month or $59.99 USD a year" tehát inkább 60$ mint 50$ és az hogy meg lehet venni bármit ami előfizetős katalógusban van, ha nem vagyok előfizető teljesen egyértelmű.Sőt az is , hogy ha előfizetek elérem azt amire előfizettemAzt nem tudom, hogy ha megint előfizetek XY kihagyás után akkor tudok e játszani azzal a játékkal ami akkor már nincs benne a katalógusba, de az előző előfizetés alatt a könyvtáramhoz adtam.
De kérlek erre csak akkor válaszolj ha ténylegesen tudod a választ és érted azt amit kérdezni akarok. -
gulasoft
őstag
Biztos lesz még akciós. Éves előfizetéssel valami 50$ körül van, az két közepes játék, vagy egy nagy és egy kicsi. Én speciel pont szeretem ezt az előfizetéses rendszert, mert nem egyszerre kell kifizetni sok pénzt, hanem apránként. Mondhatnám azt is, hogy aki zsebpénzt kap, az is kap így tartalmat, de értem a másik álláspontot is.
Mondjuk az, hogy nem tudod megvenni az tényleg hülyeség. Írjatok a supportnak hátha megoldják, mégiscsak pénzt nekik is.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gyugyo79
addikt
Remélem nem lesz érthetetlen amit írok. Jelenleg amit én látok\gondolok :
A Meta Quest + részei jelenleg :Monthly titles = 2 db cím ami XY ideig elérhetőek és könyvtárhoz adhatóak. Ezek addig elérhetőek utána amíg csak az előfizetés él az ígéret szerint. Tehát ha a végtelenbe fizeted akkor bármi amit hozzáadsz a könyvtárhoz az végtelen ideig elérhető lesz. Ezeket nem tudom megvenni úgy, hogy van előfizetésem.
Az már nem egyértelmű, hogy mi van akkor ha valaki megszakítja az előfizetést de egy hónap után megint előfizet azokkal amiket az előző előfizetés alatt adott a könyvtárához és nem vett meg abban az egy hónapban amíg nem volt előfizető.MR and VR games catalogue = HuszonX cím és pont azok vonatkoznak rájuk mint a Monthly titles -nél szereplőkre.
Exclusive deals = Itt szerepel pár cím amiket akciósan meg lehet venni ha van előfizetésed. Ahogy nézem másik akcióval nem vonódik össze a kedvezmény százaléka.
Ezt az Exclusive deals látja az aki szerintem nem Meta+ előfizető, hogy akciósan lenne elérhető ha előfizető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz gyugyo79 #63745 üzenetére
Szerintem írjatok a supportnak. Én most is találkoztam olyan játékkal (7th guest) ami 29.90, de alatta ott van hogy ha meta+ előfizető lennék akkor csak 23$ lenne. Ha nem lehet megvenni akkor ez egyszerű félrevezetés. Főleg ha valaki esetleg azért befizet egy hónapot hogy behúzzon egyszerre több akciós játékot is a segítségével.
-
a2d2
addikt
Ja és most nézem ez mind az 5 DLC-t is tartalmazza.
Most már csak az érdekelne hogy ok ezt így behúztam 10 dollárért, de ha az eredeti címhez hozzá sem nyúlok és refundolom két héten belül vajon akkor is megmarad a remake? Nem hiszem el hogy ennyire le lenne ez kezelve. Nem készültek rendesen fel a magyarokra Bár szerintem az lehetett a mondás hogy az eredeti kb 8 éves játék már tuti mindenkinek biztos megvan, max az új beszállók játszhatják ezt el.
Mondjuk annyira nem izgat mert össze sem mertem számolni megint mennyi volt ez a 9 játék így akciósan is. Mondjuk a BAM az szerintem refund lesz. Meg így talán az eredeti Arizona is.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
+ xandrush0831 Köszi az infókat. Így azért, hogy megmarad minden teljesítmény+mentés csak félig állok értetlenül az egész rendszer előtt. Én komolyan elképzelhetetlennek tartottam, hogy nem tudom majd megvenni azt ami szerepel a Meta+ -ban akkor amikor beaktiváltam az ajándék előfizetést. Ráadásul kipróbáltam azt is, hogy megveszem ajándékba magamnak, de azt sem engedte.
A vicc, hogy ha lesz is akciósan Asgard's Wrath 2 amíg le nem jár a már beaktivált ajándék Meta+ előfizetésem nem tudom majd megvenni, a jelenlegi tudásom szerint. Mondjuk amit eddig láttam belőle azok alapján valószínűleg az sem fog fájni ha egész árat ki kell fizetnem majd érte.
A Lego -t én is megvettem és tetszett amit láttam belőle eddig.
-
a2d2
addikt
válasz xandrush0831 #63741 üzenetére
Ennek nem sok értelme lenne. Miért jó a Metának ha van egy előfizetője aki megveszi az olcsósított játékokat a haveroknak? Szerintem pont hogy a saját fiókba kellene tudni véglegesen behúzni így a játékot és függetleníteni a Meta+-tól.
Amúgy sem vagyok kibékülve ezzel a Meta+ szolgáltatással. Ez hogy "megkapsz" pár játékot örökbe ez is netto átverés mert ugyanúgy elő kell fizetni ha később játszanál velük, akkor meg játszhatnál kb bármi mással is.@gyugyo79: Asgard's Wrath 2 100+ óra. Érdemes várni rá egy 30%-os kupont és megvenni teljesen függetlenül a Meta+-tól.
Amúgy mentés is meg Achivementek is megmaradnak, akár egy trial verzió játszása után is. Én beletettem fél órát tegnap a Vampire: The Masquerade-be, utána megvettem és tuti ott folytatom ahol abbahagytam. Igaz nem néztem még mert ez a Lego-s játék teljesen beszippantott.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz xandrush0831 #63741 üzenetére
Igen az ajándék 3 hónapot be aktiváltam a Meta Quest+ -ban.
Igen szerettem volna megvenni egy játékot akciósan ami most bent van a Meta Quest+ és akkor láttam, hogy nem találok megoldást a vásárlásra.
Ekkor merült fel bennem, hogy mi a helyzet az Asgard's Wrath 2 -vel amivel meg már játszottam is jó pár órát. Mivel 99%, hogy nem játszom végig a elkövetkező 3 hónap alatt. Ha nem marad meg az ameddig elértem akkor a Meta Quest+ előfizetés lejárat előtt nem ölnék bele több időt ... -
xandrush0831
tag
válasz gyugyo79 #63740 üzenetére
A mentéseid 100% hogy megmaradnak, ha később megveszed.
Ha jól értem akkor van meta+ előfizud, és most valami le van árazva, és ezen az áron megszeretnéd venni most hogy meglegyen meta+ után is?
Szerintem maximum másik fiókra tudod megvenni. Viszont akkor ugye a mentések nem lesznek meg.
Kicsit tényleg nehéz kibogozni amit írsz, valószínűleg ezért nem olyan segítséget kaptál, ami válasz neked.. Én is csak tippelem hogy a kérdésedre válaszoltam.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz gulasoft #63739 üzenetére
Sziasztok, Meta Quest+ elő-fizuban elérhető játékot egyszerűen nem találtam megoldást, hogy megvegyek. Sem olyat amit már telepítettem sem olyat amit nem. Erre tényleg nincs megoldás? Magamnak ajándékba sem engedte.
Oka -> Ami most akciós az amikor lejár nem biztos, hogy lesz egy darabig ...
A másik kérdésem, hogy pld. most játszok az Asgard's Wrath 2 -vel amit nem tudok megvenni amíg előfizetésem van addig használhatok, de mi lesz amikor lejár/lemondom az előfizetés ? Megmaradnak a mentések, élni fognak az azután megvett játékban ?Kimaradt a vastagon szedett rész. Amit nem vettem észre. De azért ha az eleje sem volt érthető sajnálom. Ilyen esetben lehet jobb ha nem jön válasz.
"de nem volt teljesen világos mit akarsz megvenni meg hol."
Nem értem mit értesz a hol alatt ? Én azt gondoltam a Meta Shop az egyetlen ahol a Meta Quest+ -ért játék használható, megvehető egyszerre (még ha nem ugyan az bár erre fix válaszom még mindig nincs csak sejtésem). Az okát amiért megvenném meg pont írtam is sajnálom ha a ... helyett az akciós megint -et oda kellet volna írni..
Oka -> Ami most akciós az amikor lejár nem biztos, hogy lesz egy darabig ...
Nem tudom miből gondolod, hogy segítség amit írtál.
Mert az hogy "meta+ -ra ha előfizetsz, akkor nem kell megvenni azokat a játékokat amik benne vannak" elég egyértelmű én pont, hogy azt kérdeztem, hogy meglehet e venni és nem azt, hogy meg kell e venni. Tudom, hogy nem kell, hisz pont az a bajom, hogy nem tudom megvenni mert csak a Redeem az opció amit találtam. Ha számodra érthetetlen az oka és nem tudod elfogadni, hogy meg akarok venni valamit akciósan most mert te mindent is végig tudsz játszani ami bekerül és bent van akkor inkább ne válaszolj. Én úgy gondoltam, hogy nem biztos, hogy végig tudom játszani pld. az Asgard's Wrath 2 -t és az is érdekelt azzal konkrétan mi történik amire megint kaptam tőled egy olyan választ ami semmit sem segített azzal, kapcsolatban, hogy a konkrét játéknál mi a helyzet.
Amikor letöltöttem a + -on keresztül és elkezdtem kipróbálni, játszani vele még fel sem merült bennem, hogy nem fogom tudni egyszerűen megvenni amikor úgy gondolom. -
gulasoft
őstag
válasz gyugyo79 #63738 üzenetére
3* olvastam el a bejegyzésedet de nem volt teljesen világos mit akarsz megvenni meg hol.
A meta+ -ra ha előfizetsz, akkor nem kell megvenni azokat a játékokat amik benne vannak. Telefonon bemész a bal felső sarok-ban a store-ba utána jobb oldalt kicsit lejebb a menüsorban a quest+-a.
Ott a mostani havi 2 játék azokat claimolod, lejebb az MR & VR-ben nyomsz egy see all-t és mindet claimolod.
Minden ilyen játék addíg él amíg előfizetsz a meta +-ra. Ha valami felhőbe ment, akkormegmaradnak a mentéseid, de a játékot némelyik el is távolítja a fejszettről ha már nincs hozzáférésed, fene tudja megmarad e, de hát játszd végig, és akkor nem lesz ilyen gond.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gyugyo79
addikt
Sziasztok, Meta Quest+ elő-fizuban elérhető játékot egyszerűen nem találtam megoldást, hogy megvegyek. Sem olyat amit már telepítettem sem olyat amit nem. Erre tényleg nincs megoldás? Magamnak ajándékba sem engedte.
Oka -> Ami most akciós az amikor lejár nem biztos, hogy lesz egy darabig ...A másik kérdésem, hogy pld. most játszok az Asgard's Wrath 2 -vel amit megvenni amíg előfizetésem van addig használhatok, de mi lesz amikor lejár/lemondom az előfizetés ? Megmaradnak a mentések, élni fognak az azután megvett játékban ?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dyingsoul #63733 üzenetére
Most ujra neki ültem sztem ugyan az lesz a problémánk a vortex nem a jaték mappájába rakta a modokat ezért nem töltenek be . Most keresekk valami kulturált modot hogy berakjam a modokat
-
a2d2
addikt
Na, megint sikerült megvennem 9 játékot. Csak legyen enny időm tesztelni a következő két hétben őket.
Bónusz infó:
November 30-ig van egy olyan promóció hogy ha megvan az Arizona Sunshine akkor 10 dollárért megveheted a remake-et!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
válasz Dyingsoul #63733 üzenetére
Igen olvastam hogy te is elkezdtem felrakni. Nekem elindul a játék csak a módok nem töltödnek be . Esetleg a Skyrim csoportba is megírhatjuk a problémankat . Késve kezdtem az edzést így is most nem tudom megírni de este ha más nem oda is beírok
-
a2d2
addikt
Na, leszedtem 3 demót:
Vámpíros: tetszett, végig is vittem a 30 percet. Totál Dishonored feeling.
Medieval Dynasty: odáig jutottam hogy egy baltát kellett volna a tutorialban összeraknom de sehogyan sem ment, elcsesztem 10 percet. Közben szaggatott is mint a fene, kiléptem.
Arizona Sunshine 2: a 20 perces demóból 2 percig jutottam, ez is szaggatott mint a fene. Gondoltam valami elállítódhatott, nyomtam egy újraindítást, ezután hiába írta erre hogy 18 perc van vissza a demóból, a másiknál pedig 13 perc, egyiket sem engedte indítani azzal a szöveggel hogy Free trial expired. Találkozott már valaki ilyennel?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz DamianB #63732 üzenetére
Szia!
Én is ezzel szenvedek...
Én egyetlen modot telepítettem másolással, a Contrast Adaptive Sharpeninget, ez szerencsére tökéletesen működik (a különbség ég és föld). Egyébként csak Vortex-et használok.
Szépen kinéztem magamnak úgy 15 modot, ezeket Vortex-szel feltettem és egyik sem működik... Az én gondom az, hogy szinte minden a SkyUI-ra épül és már ez a mod önmagában sem működik. Nálam az a hibajelenség, hogy amikor elindítom a játékot, feljön a Bethesda logo, utána hang van, kép nincs, csak feketeség.
Tegnap is próbálkoztam vele, gondoltam hátha csak a menüben van sötét és triggerrel próbáltam továbblépni de nem sikerült.
De ha találsz megoldást szólj kérlek! Én is aktívan keresem a megoldást, szólok ha előrébb jutok.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
őstag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
Skyrim vrban felraktam a modokat vortexel engedélyeztem a pluginokat prefs ini fájlban is beírtam a launchert már kinomba telibe bemásoltam a mod fájlokat a játék mapájába letöltöttem telapítettem a lootot de az istenek se működnek a modok semmi nem tölt be ( egyedűl a magyarítás mert azt a meghatározott mappába másolam külön) . Qust 3 van . Van esetleg amit rosszul csináltam ? Köszönöm ha tudtok segíteni elmegyek edzeni mert különben szétverem ezt a kurva laptopot meg headsetet is .
-
gulasoft
őstag
Az volt a nagyon zavaró, hogy kívülről néha mind a ketten ugyan azt a térrészt foglalták el, mert ugye nem volt ott fizikai kontakt, rúgás után ugyan úgy lépett előre, aminél az életben egy becsúszott pofon, egy testel ütközés, vagy hasonló lenne, itt ilyen nem volt. Ezek akkor lesznek jók, amikor valami könnyű skeleton megakadályozza, hogy oda lépjen előre ahol valamilyen tárgy áll, a keze ne tudjon átmozogni az ellenfél fején... de ettől még iszonyat messze vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
Megnéztem én, a videóban a piros játékos szerintem teljesen szinkronban volt. A kéket annyira nem néztem de hát a piros is nyert.
A képeket honnan vetted? Csak mert ahogy néztem a videót úgy látom nem abból van, de lehet vakon vagyok...- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Raymond
félisten
Az van vele hogy csak a HMD controllerek nelkul plusz az elado es a szallito is "Belli Armando Libreria" ugyhogy en nem foglalkoznak vele.
Rendeld ahol az elado es a szallito is az Amazon es a link a termek neve alatt a Meta Store-ra mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Greag
csendes tag
Sziasztok!
Több hetes vajúdást követően döntöttem a Quest 3 512 mellett. Épp most akartam rendelni az olasz Amazonról, és feljött egy 355 jurós ajánlat. Sehol nem látok utalást, hogy használt lenne. Szerintetek? -
Dyingsoul
Topikgazda
Na ez érdekes! Középső képen számomra kicsit fura, hogy épp mindkettő rúg, lábak a levegőben a valóságban, de a kijelzőn a karakterek közül csak a kék rúg épp, de a kék karakternek sincs teljesen szinkronban a mozgása. Vagy a kijelző képe késik, ezt innen nem lehet megmondani.
Minden esetre érdekes, én szívesen kipróbálnám magam harcművészetben képzetlen emberként (csak alap önvédelmet tanultam még az egyetemen) egy ilyen VR meccsen egy akár profi ellen. Valós meccsben semmi esetre sem mennék még a szőnyegre sem, tudjátok kinek hiányzik, hogy összeverjék meg utána napokig foltos legyen.#63720xandrush0831: Valószínűleg nagyon. Azonban annyira nem szoríthatják meg különben az ereket elszorítanák és hamar a padlóra feküdnének mindannyian. Persze az is igaz, hogy viszonylag rövidek ezek a meccsek de biztosan jó előre be kell öltözniük, esetleg rövid kalibráció is lehet meccskezdés előtt szóval nem annyi ideig van rajtuk ameddig egy-egy mérkőzés tart.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Virtual Taekwondo bajnokság
(Pico 4)
World Taekwondo Federation, avagy WTF
https://www.youtube.com/watch?v=w2bg3aSh4gA&list=PLQKA4xw494fnBicoejiwJvpuF5qciGwBZ&index=6
Elfogadom a sütiket.
-
kevike576
senior tag
Bezzeg a wall town wonders nincs benne a listában most jött ki 5 napja
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #63713 üzenetére
Igen, valószínűleg a Lego lesz a befutó, tegnap néztem én is őket és a vámpírosra érkezett elég sok negatív kritika.
Van még Walkabout pályacsomag is akcióban, de az így is egy rahedli pénz egyben
Illetve egy ilyent találtam még akinek érdekes lehet, a kettő nekem nincs meg, van hozzá 8 órás kampány ami co-op ban teljesíthető:You can now grab both of our hit military VR shooters for super cheap:• Zero Caliber: Reloaded - 60% OFF (BLACK60-B5E421)https://www.meta.com/en-gb/experiences/3591949650852844• Zero Caliber 2 - 50% OFF (BLACK50-B5E421)https://www.meta.com/en-gb/experiences/6072194326150034 Coupon codes last until 14 December, exclusively in the Meta Horizon store.
Akinek mondjuk nincs meg a Walkabout minigolf vagy az Eleven TT annak érdemes most behúznia mert ritkábban akciózzák őket és a 40% nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Én kaptam és a hétvégén szerintem fel is használom, keresek valamit ami még nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #63708 üzenetére
Ezekre sajnos nem működik a kupon.
-
zsozsa74
őstag
Megérkezett az INUI link kábelem, ami külső töltéssel van felcombosítva. Igaziból atomgyorsan. És bár az INUI honlapjáról rendeltem, valamelyik Amazon küldte. Gondolom az osztrák (ha van ilyen), mivel Salzburgól adták fel.
3 óra megfeszített szimezés után ugrálok örömömben. A Quest 3 töltöttségjelzője 100%-ot mutatott a végén. És persze közben is.Minden fillért megért nekem a dolog. Végre!
-
a2d2
addikt
Más is kapott black friday-os -40%-os kupont?
Az új játékokra persze nem jó. De mondjuk Arizona Sunshine 2-t vinné. Van valami tuti vétel vele?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
válasz Dare2Live #63704 üzenetére
Rakotod a PC-re USB kabellel es sima MTP device-kent ott lesz mint minden mas Android eszkoz. De ne masold (marmint ha otthon vagy a PC kozeleben), a lejatszok tudnak DLNA-t, SMB-t stb. igy eleg megosztani. Vagy ha mar megvan a Virtual Desktop (a Quest Store-bol) ott a PC-s Streamer-ben beallitod melyik konyvtarban vannak a filmek a Quest-en pedig nezed a VD-ben (a Videos ful alatt lesznek).
-
Dare2Live
félisten
quest 3 belső tárjára hogy másolhatóak át filmek? AIR LINkel elérem de át is szeretném rá másolni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Márton
nagyúr
egy random yt kommentem olvastam ezt:
"FYI pancake lenses don't cause burnin: they don't refract infrared light the same way as fresnel so it doesn't get focused and cause damage."
Ki tudja valaki próbálni, igaz-e?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
VincentVG
senior tag
válasz kiskuplung #63698 üzenetére
Egyszeruen azert, mert ha 2025-ben "top" VR-t szeretnel szimulatorozashoz vasarolni, per pillanat vagy a Pimax, vagy a Megane johet szoba ( ha megjelennek persze ) .
En lennek a legboldogabb ha lenne Varjo Aero 2 vagy egy Meta Pro, (normalis support-tal) - barmi ami erezhetoen elorelepes felbontasban/meretben - de mondjatok ha van mas alternativa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest