Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
Danecay #65999 üzenetére
Mert talán ott egyből kap választ a kérdéseire élő szóban, itt meg ilyen hozzászólásokon kell átvergődnie. Egyébként milyen csengőt és milyen feliratkozás?
Jó ez a fórum, de bármi kérdés felmerül benne, akkor újabb 10 post lesz mire választ kap. Aki eddig bejött hozánk és tudtunk vele beszélni az minden kérdésre megkapta a választ, éló szóban, vagy chaten. Ez nem chat alkalmazás, de szólj ha tévedek.
A pánt meg tényleg szörnyű tegye fel a kezét aki hónapok óta azt használja! -
Danecay
addikt
válasz
gulasoft #65998 üzenetére
Iratkozz fel és ne felejtsd el megnyomni a csengőt!
Miért kell egyből elvenni az ember kedvét ilyen 24.000-45.000 fejpántokkal, meg Discord-hoz való csatlakozással? Itt is lehet arra válaszolni amire a kérdező kíváncsi. Nem gondolom, hogy első alkalommal körökre osztott coop multi rpg-zni vágyna
Persze nem tudhatjuk, lehet
Na és persze, ha van egy bivaly PC-je is, amiről eddig nem esett szó, úgy abban az esetben mutatom a linket: https://uevr.io/ Bocs, de nem tudtam kihagyni!
-
gulasoft
őstag
válasz
szabi7777 #65993 üzenetére
Este leszünk discordon (bár elitezni fogunk vr-ban, de azért biztos tudunk segíteni).
14 év alatt nem ajánlják a VR-t úgyhogy szabj szigorú időkorlátot. A hozzáadott szíj kínzóeszközt sürgősen cseréld le valami normálisan állítható bobo vr m3+-t abban van +aksi is (24.000-45.000 a hozzáadott aksi méretétől függően)
Csak olyannal kezdj amiben fizikailag kell mozogni és nem a joy-al mész, vagy lehet ülve is játszani (Moss-ok ilyenek), és persze kéne tudni van e otthon elég erős géped a PCVR-hoz.
A meta+-al kaptál 3 hónap ingyen elérést. A telefonos aplikációban a quest+ menüben mindet claimelj be, lesz ott walkabout minigolf amibben lehet teleportálással golfozni, az midenképpen társaságban jó, (discordon benavigálunk hozzánk), lesz Demeo ami egy körökre osztott coop multi rpg nagyon élvezetes, és jó szokni a VR-t, az ilyen rohangálunk a joy-al és lövünk vágunk mindenre ami mozog, azt egyenlőre tedd félre az emberek nagy részénél instant roszzullét van amígnem szokja meg.
Itt a discord linkünk: [link] -
cinemazealot
addikt
válasz
szabi7777 #65993 üzenetére
Beat Saber: sajnos az alapjáték sem olcsó és ha további számokat/albumokat szeretnétek, akkor az még több pénz, de alapvetően egy nagyon jó ügyességi és (gyereket is) lefárasztó játék.
Csak legyen kellően nagy környezet, amiben kényelmesen lehet kalimpálni anélkül, hogy bármit is levernétek.
Az itt-ott megjelenő 18+-os felirat ne ijesszen meg, azt csak a szókimondó számok vonzzák be.
-
Danecay
addikt
Még 18:00-ig, 17,69€ a Half-Life: Alyx.
-
szabi7777
csendes újonc
Sziasztok,
Néhány perce érkezett meg a Quest 3 (éppen töltőn van), életem első VR szemüvege, teljesen új vagyok a témában.
Tudnátok írni 1-2 jótanácsot, hogy mivel kezdjek, miket érdemes letölteni/honnan, melyik játékok azok amikért érdemes pénz kiadni és melyek azok amikért semmiképp stb...Van 2 gyerek is 9 és 13 évesek, nekik mi az ami tetszene....
Köszi előre is
-
Danecay
addikt
Ez a Starship Troopers: Continuum ennyire gyenge lett, hogy csak 2 db. említés szintjén tűnt fel a neve itt a topikban, vagy csak egyszerűen radar alatt maradt?
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #65982 üzenetére
Nekem az x52-őn a tüsis joy jobbra balra a felső menük, középső joy fel le meg a belső menük. Nekem minden elérhető joy-al, csak ha rendszer nevét kell beírni kell a ctrl-v-t megnyomni de mondjuk azt felmappelhetném a gázkaron lévő egérre, vagy görgőre.
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
+1... Én ~120 óra után hagytam abba... De már rég volt, most ahogy a topic-ot olvasgatom lehet rá kellene próbálni újra. Bár az irányítás a rengeteg beállítás a kedvem szegi pedig pont ehhez vettem a HOTAS-t anno. És pontosan emlékszem is, hogy miután mindent szépen beállítgattam és begyakoroltam rájöttem, hogy kevés a gomb még így is... ÉS néhány dolog miatt a billentyűzethez kellett nyúlni az meg így totál immerzió romboló volt. Plusz kiegészítő hardvert a hotas-on felül meg már nem akartam venni hozzá.
-
creedszl
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, remélem van rá megoldás. Quest 3 a kövi konfiggal: 5600X proci, 4070 Super vidkari, 32Gb ram. Nem bírok a Beat Saber-ből 70 pár fps-ből többet kipréselni ami nevetséges szóval valami szoftveres glich lesz de nem tudom mi lehet. VD-n keresztül használom, más játéknál nincs hiba...Van ötletetek?
Köszönöm a segítséget. -
gulasoft
őstag
válasz
cinemazealot #65976 üzenetére
A discordos szerveren vagyok fent, de egy hete még senki nem tudta hogy megy pontosan majd az egész. egyenlőre mindenki foglal vadul és utána majd építkezik. Ahogy elnéztem bontani nem lehet, ezért várom, hogy legyen több info.
Az állomás mellé építettem egy szatelitet, és 2 napig ha ott leszállt valaki akkor connection error-al kidobta a program és a system mappon sem látszott, aztán tegnap egyszer csak megjelent.
Viszont minden állomáson egy ork transvestita a parancsnok (valami förtelem ahogy kinéz), ami furi, de úgy látszik a grafikusok nem tettek ki magukért. Nem tudom ha bekapcsolják végre akkor lehet e majd váltani.) -
xandrush0831
aktív tag
válasz
gulasoft #65961 üzenetére
Odyssey van meg. Hhhát nem mondom hogy nem érdekelne, de most a 3 hónapos kislány mellett nem akarok péntektől vasárnapig nemlétező dolgokat cipelni.
Ha a mission-ök benne vannak a legacyban, akkor szerintem megpróbálom valahogy letöltésre bírni.Ha annyit tud mint anno a Freelancer, nekem az már elég.
Most tegnap végül inkább megmaradtam a mindenhez használt felbontásomnál, az űrben király de nagyobb állomásokon 60 fps olvadó betűkkel, ami engem nagyon tud zavarni. -
cinemazealot
addikt
válasz
Raymond #65970 üzenetére
Pedig ez volt az egyik leglenyűgözőbb (legészrevehetetlenebb) LOD-váltás, amit valaha 3D játékban láttam. Pár éve az ilyen váltás még nem volt látható. Na, most akkor muszáj lesz visszatérnem, hogy megkörnyékezzek egy bolygót.
#65971 a2d2
Nekem eddig csak 61 órám van benne. Lehet, hogy türelmetlenebb vagyok Nálad. -
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #65970 üzenetére
Én soha nem szállok ki bolygón, az fc-n is egyszer beültem a kapitányi székbe végnézni az ugrást, de a Zoli beállította a hotasra a mászkálást, és ugye az sima flat monitoron megy valemennyire használható volt. Viszont azt vettük észre, hogy mikor ugrik a fleet és a hipertérben van , akkor visszavált vr-ra, tehát simán meg tudnák oldani, csak annyira botrányos volt eleinte ez az odyssey kieg, hogy az akkori 30-as csúcskártyákon is 30fps már király érték volt. Szerintem akkor engedték el a vr-t, nem értenek hozzá, ez soha nem volt az eredeti koncepció része, látszik, hogy rápatkolták. De hát mit várunk azoktól akik azt kommunikálják, hogy nem volt idejük az összes megépült állomást bekapcsolni!!
Azért javítgatják, mert 1 hónapja még a bolygó pályagörbék csak az egyik lencsén jelentek meg iszonyat zavaró volt.
Tehát az 1600 órát kiszállás nélkül is bele lehet ölni, nekem soha nem hiányzott a bolygón szaladgálás, arra ott volt a rover, most meg rover versenypályát lehet építeni a bolygón!! -
a2d2
addikt
válasz
cinemazealot #65963 üzenetére
Én ugyanígy jártam vele kb 150 óra után.
Nem szeretem ha időnyomásban vagyok és kényszerítenek rá hogy visszaüljek a játék elé minden este. -
Raymond
titán
válasz
cinemazealot #65969 üzenetére
A masik dolog ami engem az Odyssey+ uj engine-ben zavar az a bolygo generalas. Sok a pop-in ahogy a terrain detail stamp texturak felbukkannak a LOD rendzerben. A regiben nem ilyen volt. Ott is van, csak nem ennyire szembevago. Biztos embere valogatja, de engem zavar az ahogy az uj engine csinalja.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Raymond #65965 üzenetére
Mivel az Elite-ben az űrhajózás fogott meg elsősorban, anno beszereztem egy HOTAS-t, azzal meg nem érzem annyira hívogatónak a bolygóra szállva roverezést és mászkálást.
Szóval ha nem elég hozzá a vasam, nem fogok kétségbe esni. Majd várok még 5 évet, amíg lemegy a 4090-ek ára, talán addig még nem kapcsolják le az ED szervereit.
-
Dr.NX
addikt
TP-Link Archer BE550 | Triple Band Wi-Fi 7 Router BE9300 | 2.5Gbps Ports, EasyMesh
Amazon.es
Amazon.de
210 EUR-ra jön ki (kb. 84 ezer Ft), itthon a legolcsóbb ár 120e, sufniGSM-ből. -
gulasoft
őstag
Nem tudom tervez e valaki VR programot írni (uniti vagy unreal), de most van egy rakat assett akciósan, ezeknek darabaja több szokott lenni mint 50€.
[link] -
Raymond
titán
válasz
cinemazealot #65963 üzenetére
Ha csak ropkodni akarsz, szallitani es nezelodni akkor maradhatsz a regi verzional is. A konfigodat elnezve jobb is lesz ugy az hiszem, az Odyssey es az uj motor nem igazan fog normalisan futni VR-ban egy 3060Ti kartyaval.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #65962 üzenetére
Hát szerintem nem is fog menni, de nem csak az az újítás. Most a VR röpködésnél is van ez a bázisépítés, új ugró hajó, supercruisban boost (4000ls kb 30 mp.) Ezek a több 10 perces utak lerövidültek, de valóban van benne munka jelleg. Mikor EQ-t játszottunk akkor a fő mob popolásához kellett ölni az aprólékot.
Ugye a VR miatt kell egy normális joy amire rá lehet mappelni azt a rengeteg funkciót amit elvár a játék, és az nem két fillér. Nekem több mint 1600 órám van benne, tehát elmondhatom, hogy ki lett használva a joy, és a játék VR nélkül számomra élvezhetettlen, viszont a VR meg nagyon sokat dob rajta, de csak olyan vágjon bele akinek van egy jó joy gázkar párosa vagy hajlandó rászánni sok 10.000Ft-ot, és bírja a monotonitást valamilyen szinten.
Szerencsére már minden olyan megvan amihez farmolni kell, meg ilyenek, most ez a bázisépítési mizéria kapott el minket is.
Nagyon sok ember ugrott vissza a játékba, már minden rendszer ahol sokan szoktak lenni tele van, nehéz jó rendszereket találni. Majd lecseng gondolom, de most nagyon pörög. -
cinemazealot
addikt
válasz
kiskuplung #65962 üzenetére
Én egészen pontosan tegnap próbáltam ki VR-ban az ED-t, de sok éven át pontosan a munkajellege miatti lelkesedés vesztés miatt nem játszottam vele.
Most a VR miatt lehet, hogy továbbviszek néhány küldetést, bár eléggé kezdőnek számítok és most a hosszabb kihagyás után megváltozott UI-t is meg kell szoknom. Grafikailag még mindig nagyon tetszik, csak türelmem nincs hozzá.
-
kiskuplung
őstag
válasz
gulasoft #65961 üzenetére
Hogy valamennyire ontopic maradjunk, az Odyssey még mindig nem megy VR-ban ugye?
Amiket leírtál ("Kell egy FC (nekünk van egy, egész nap agyagot hordunk föl le róla, meg ugráltam a rendszerek között). Kb. egy hétvége megfeszített anyaghordás 3 emberrel egy űrállomás"), nagyon rosszul hangzik. Pont az ilyen munkajellegű "játékmenet" miatt, hagytam abba, pedig annak idején én is sokat játszottam vele. Még ilyen telefonos VR leírást is csináltam hozzá 2016 környékén.
Úgy emlékszem egy Anaconda után még kifarmoltam volna a Federal Corvette-hez a reputációt (a pénz már szinte egyáltalán nem számított akkoriban), amikor földbe állt a lelkesedés
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #65949 üzenetére
Hát a legacy már nem kapja meg a frissítéseket, pl. a most naprendszereket foglaló űrállomásos dolgkat sem, ami most pörög mint állat, pedig még bétában van csak, úgyhogy döntsd el akarsz e naprendszereket foglalni (3-an foglaltunk mind a 3-an segítettük a másikat anyaghordásban, egyedül elég esélytelen) Kell egy FC (nekünk van egy, egész nap agyagot hordunk föl le róla, meg ugráltam a rendszerek között). Kb. egy hétvége megfeszített anyaghordás 3 emberrel egy űrállomás (ha elfoglaltad az adott rendszert már csak te tudsz rajta építeni, de bárki bsegíthet).
Még nem teljesen világos mire jó, de állítólag adózni fog, de nem hiszem, hogy a pénz lenne a motiváló dolog, mert az fc 2 milliárd volt, egy 4 órás 3 emberes bányászás az 200 milla körül hoz, úgyhogy ez inkább csak kivagyiság, de érdekes.
Ha jönnél mi az Odyssey-el játszunk 3-4 euró az allkeyshoppon, (vicc volt, a tavaszi vásárban 5 volt ez elit és 7 a dlc!!!!!, tehát drágább volt a dlc mint az alapjáték) a két külön verzió nem tud együtt menni, úgyhogy ha jönnél vedd meg az Odyssey-t nem akkor a összeg, tekintve, hogy egy elitbe több ezer órát lehet beletenni. Elméletileg előzó csütörtökön be kellett volna kapcsolni az új állomásomat, de írták, hogy olyan sok volt, hogy nem tudták mindet aktiválni így az enyém is kimaradt, remélem most csütörtökön aktiválják.
(Egyébként egyre inkább nem értem az egészet, bisztos valami adatbázis van alatta, oda meg egy iilyen sql-t írni biztos baromi nehéz, hogy:
UPDATE állomások SET active=1 WHERE active=0 AND complete=1
De mintha a nyugati világ egyre idiótább lenne, mi az hogy nem sikerült mindet aktiválni, kézzel pücögtetik, vagy mi a retek?!)
A discord csatinkon megtalálsz minket. -
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #65945 üzenetére
Arra rápróbáltam pár éve de valami gond volt vele, talán az irányítással kapcsolatban.
-
dom1n0
őstag
válasz
dom1n0 #65952 üzenetére
Más téma:
Rendeltem egy új AP-t a Quest3 miatt kifejezetten, UBIQUITI Access Point U7-LITE, kiváncsi leszek még javul-e bármit esetleg. -
dom1n0
őstag
válasz
tata21 #65947 üzenetére
Szia!
Persze íme:
0. Lépés: MSI Afterburner, hasonló progik kilövése. bezavarhatnak...
1. Lépés: DLSS Swapperrel a legfrissebb DLSS (nálam 310.2.1.0) cseréje a DCS alá.
2. Lépés: nvidiaProfileInspector letöltése, bemásolása a bin-mt mappába, majd ott K preset beállítása:
3. Lépés, OpenXR-Toolkit-1.3.2 app telepítése, reboot, elindítás utána.
4. DCS-MT elindít, majd az alábbi openxr beállítások (ctrl+lefele nyílra jön elő asszem)5. DCS Beállítások, nekem ez jött be a legjobban eddig összességében:
System:VR:
-
lukcsimre
csendes tag
válasz
lukcsimre #65931 üzenetére
Válaszolok magamnak, mert tényleg egy szuperbagatell hiba volt: Nvidia control panel Global beállításokban kikapcsoltam a v-syncet abban a tudatban, hogy a programspecifikus beállítás is majd azt használja. De nem, a program alatt be volt kapcsolva a v-sync. Szóval hülye voltam, elcsesztem erre két napot... köszi mindenkinek a segítséget.
-
xandrush0831
aktív tag
Ha a legacy Elite Dangeroussal játszok, tényleg annyi mindent kihagyok? Megvettem most a játékot, de le kellett mennem 3172x3172 felbontásra az új verzióban, hogy 72fps környékén legyek az állomásokon, és a 3820x3820 után elég gyatra. Legacy meg elvileg jobban fut, csak annak meg valamiért nem indul be a letöltése. Ha tényleg annyival szegényesebb, inkább nem szívok vele.
-
IG55
senior tag
Ilyen open facial interface-t keresek, de nem találok itt magyarországon beszerzési lehetőséget. Tud valaki ajánlani alternatívát, legyen az akár valami szar kínai? Köszi!
-
dom1n0
őstag
Képzeljétek, jó pár órát beleölve, de sikerült a DCS-t állandó stabil 90fps-re kireszelni, egy 13600kf procival+ 4080 kártyával, Quest3-on VD-vel.
A kulcs a megfelelő DLSS beállítások+Foveated Rendering.
Ha valakit érdekel a téma szívesen írok róla bővebben. -
kiskuplung
őstag
a 7th Guest szerintem is jól sikerült. És igen, pont olyan, hogy leülsz elé, és gondolkodva meg lehet csinálni, nem frusztálóan nehéz.
A régiek közül a Myst van még meg VR-ban, na abban esélyem se volt. Azt végig se játszottam, mert a végén már tényleg semmi értelme nem maradt. Kb folyamatosan váltogattam a leírás és a játék közt.
Ha szereted az ilyeneket, én még kellemes emlékeket őrzök erről : XING: The Land Beyond
Bár megjegyzem, ez az egyik első VR élményem volt, lehet azértAmúgy 8 éve pozitívabban álltam hozzá a VR-hoz, de mostanra se sikerült eljutni oda, hogy havonta jönne ki ilyen Lone Echo szintű játék. Szerintem már nem is fog, és 2025-ben (talán az egy szem Wanderer-en kívül) már 0 db értelmezhető cím fog megjelenni.
-
Jakesz
addikt
válasz
tata21 #65943 üzenetére
Én 7800 XT-t használok a Quest 3-hoz, teljesen jó. Igaz én nem vagyok hardcore VR játékos, többnyire Beat Saberrel és HL Alyx-szel játszom. Az újabb AMD kártyák már nem mumusok a VR számára, mint korábban, de az Nvidia kártyák valamivel még mindig jobbak VR-hoz. Az én felhasználási szokásom mellett ebből nem érzékelek semmit, de hardcore szimulátoroknál már lehet érződik, de arról nincs tapasztalatom.
-
tata21
tag
Sziasztok,
AMD kártyát használ valaki Q3-hoz? Tudom, hogy régebben a Nvidia volt preferálva, de ez még most is így van? Új kártya beszerzése miatt érdeklődöm. -
kiskuplung
őstag
válasz
lukcsimre #65931 üzenetére
Én mondjuk pont az Afterburnert, meg minden egyéb monitorozó cuccot kapcsolnék ki és törölnék le a fenébe, mert azok szoktak ilyet okozni másoknál
Látom, hogy Reverb-ed van, de attól még megpróbálhatod felrakni a Virtual Desktop asztali appját, abban van egy olyan gomb, hogy "check for interfering apps", hátha kiszúr valamit.
-
Tyrone89
aktív tag
Hello!
Ha valaki játszik esetleg Le Mans Ultimate-l VR-ban, légszíves írjon már egy üzenetet
-
fatal`
titán
válasz
JoolsNOS #65921 üzenetére
De meleg lesz, ha normális szigetelés van és kellő felület (ezért írtam a falfűtést). Rafiátoros fűtéshez nyilván nem elég a 30. Nekem 42-47 fokon megy, küldi hőmérséklet függvényében. Ha ki-be kapcsol sokkal több gázt használsz.
Vegyes tüzelésű az nyilván más, az sehogy nem lesz hatékony.
Na, de nem offolok tovább. Aksit tuti nem raknék semmilyen fűtött felületre.
-
lukcsimre
csendes tag
Sziasztok,
számomra megfejthetetlen problémába ütköztem:
Win10 reinstall után gyakorlatilag használhatatlan a VR-om (iRacinggel, mással még nem próbáltam).
9800X3D, RTX 4070, B650E Taichi Lite, 32 GB 6000 MHz RAM, HP Reverb G2.Eddig ezzel a setuppal tökéletes élményt kaptam, OpenXR-rel stabil 90 FPS cap mellett, probléma nélkül.
Reinstall után minden beállítás, driver és szoftver ugyanaz (OpenXR Tools for WMR, iRacing OpenXR profil, stb.).
Viszont most 60-65 FPS-nél nem kapok többet, és a játékbeli grafikai beállítások (pl. LOD, SSAO, shadows, texture resolution) gyakorlatilag semmit nem befolyásolnak az FPS-en. Emellett durván stutterel is.
Amit eddig próbáltam:
-Többszöri clean driver reinstall (DDU-val)
-BIOS/UEFI beállítások átnézve (PCIe x16 Gen4 rendben, XMP bekapcsolva)
-HAGS kikapcsolva, minden OS-tuning guide végigzongorázva
-OpenXR újratelepítveKét Windows reinstall is volt
MSI Afterburner log alapján a GPU boost rendben, CPU 2,5 ms, GPU frametime ~15 ms (ami eddig nem volt)
Az egyetlen hardveres változás, hogy került be még egy M.2 SSD, de az alaplap block diagram szerint nincs hatással a VGA PCIe x16 slotra.
Tippem szerint valami triviális maradt ki, de már nem látom át, mi. Ha bárkinek van ötlete, vagy találkozott hasonlóval, hálás lennék bármilyen ötletért! -
ripla
addikt
Alakul a méret, alakul! És csak 272 gramm, a tenyeredben elfér!
Itt van róla minden infó!
Bigscreen Beyond 2 -
a2d2
addikt
Arra nem tudjátok mi a megoldás hogy ha castolom telóra a Questet és leállítom a castet akkor fekete képernyőre vált a HMD?
Akár telóról akár Questből van leállítva ugyanúgy jön a feketeség. -
a2d2
addikt
Spoileres videó!
Megnéztem egy videót most róla, de nem értem, valaki fejtse meg nekem: [link] 2 perc környékén ér körbe az első és utána 11-es dobnak mire jön a második, úgy hogy 2:30 körül telibe lépik az induló főmezőt is. Utána pedig 5:30 körül körbeér a második és utána egyből indul a harmadik amint rálépnek az első közös mezőre. -
a2d2
addikt
Sziasztok!
7th guest VR: ajánlom minden puzzle fanatikusnak! Nagyon jó!
Két nap alatt kipörgettem, régen kapott el ennyire VR játék. (Mondjuk hozzá kell tenni hogy utoljára a Hubris-t játszottam és ott alig vártam hogy a végére érjek akkora csalódás volt).
Kb 50 feladvány van benne, szobánként kb 3 és pont jó a nehézségük is.
A végén a társas (kb egy felturbózott ki nevet a végén, csak több taktikai lehetőséggel) meg annyira tetszett hogy kitaláltam hogy megrajzolom gyorsan és megmutatom a gyerekeknek. Le is töltöttem dobókocka programot a 4 oldalú kocka miatt. Abban segítsen nekem aki végigjátszotta és emlékszik rá hogy a visszafelé mozgó anomália az akkor triggerelődik ha pontosan rálép valaki az első mezőre, vagy áthaladáskor is?
Köszi! -
kevike576
senior tag
-
gulasoft
őstag
válasz
flashpointer #65920 üzenetére
Elméletileg mehetne az alaplapi wifire is, (én próbáltam) de ugye ott az a gond hogy fut alatta egy winfos, ami minden mást is csinál, és esetleg nem fogja kiszolgálni a wifit, míg egy erre kihegyezett router kifejezetten arra van programozva, hogy fogadja és továbbítsa az adatokat, nem kell csilivili grafikát gyártani user inputokra várni device válaszokra várni......
A PC-t meg azért kell kábbel a routerre kötni, mert akkor nem terheled a wifi csatornát. Mivel az AP és a gép kb. egy helyen van, elég egy 2m-es kábel. Ha eddig a géped wifivel ment az internetes routerre az sem szerencsés.
internet router <-> kábel <-> ap router<-> kábel <-> PC
és ap router <-> wifi <-> quest
azért tettem <-> jleket mert ugye oda vissza közlekedik rajta adat (a questtől pl. a szenzor adatok)
Ez lenne az elvárt és ezt lehet bonyolítni mindenféle gépes wifis borzadállyal, de ott általában csak a problémák jönnek. -
flashpointer
őstag
-
Raymond
titán
válasz
flashpointer #65918 üzenetére
Most akkor nem wifi? Mert akkor ez igy nehezen ertelmezheto:
"aztan majd meglatom hogy kabelen lesz-e inkabb hasznalva vagy wifin, mert ha mar ujitani kell akkor a az alaplapot kihasznalando wifi7-es routert szerzek be, de en ugy gobdolom hogy a pcvr lesz az irany."
A PCVR lehet USB kabel es wifi. Ha az elobbi akkor a PC-re kotod, de ha az utobbi akkor egy routerre vagy AP-ra csatlakoztatod a Quest-et wifi-vel es akkor a PC-t amiorl a PCVR-t streamelni akarod ethernet kabelel kell a router/AP-ra csatlakoztatni.
-
Raymond
titán
válasz
flashpointer #65915 üzenetére
"mert ha mar ujitani kell akkor a az alaplapot kihasznalando wifi7-es routert szerzek be"
A VR streameleshez a PC-t kabellel kell rakotnod a routerre.
-
flashpointer
őstag
válasz
gulasoft #65826 üzenetére
koszi a tanacsot, egy q3 lett vegul, amazonrol (hasznaltan se kerult volna sokkal kevesebbe...) aztan majd meglatom hogy kabelen lesz-e inkabb hasznalva vagy wifin, mert ha mar ujitani kell akkor a az alaplapot kihasznalando wifi7-es routert szerzek be, de en ugy gobdolom hogy a pcvr lesz az irany.
-
JoolsNOS
veterán
-
gulasoft
őstag
válasz
cinemazealot #65909 üzenetére
Lehet csak dísz, a Hofinak volt egy olyan poénja, hogy márvány mosdó arany csappal, és csipke terítő volt benne, mert a vizet a kútból húzták.
-
VincentVG
senior tag
itt egy egesz jo osszefoglalo BB2 vs Meganex es egy masik BB2 video
a felbontas miatt nekem meg mindig a MeganeX a top, ( BB elvileg teljesen ugyanaz a mint az elso ) - de az nagyon jo hir h van verseny ebben a szegmensben is ( kabeles, high-high-res / superlight simVR ) - foleg ha belep a Pimax Dream Air is.
-
stfx
aktív tag
A Green Hell bundléban soundtrackkel el van árazva most steamen 2,61€, közben meg az alapjáték maga 6,92€,
-
jcrk
tag
válasz
cinemazealot #65902 üzenetére
Miből látszik, hogy forró?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- Automobilista 2
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest