Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Minden ami Beat Saberrel kapcsolatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Ahogy látom egyáltalán nem pörög a téma, mondhatni azt is döglött. Én egy Q3S-el kezdtem neki a játéknak Steamről és moddolva van, plusz csinálok saját zenéket és azokat pörgetem. Jelenleg elég béna vagyok

-
Dr.NX
addikt
Egy crxchan nevű arc portolta a Beat Sabert Pico-ra:
YT
https://www.reddit.com/r/PicoXR/comments/1bj82gi/native_beat_saber_running_on_a_pico_4_port_done/ -
Aby_2014
aktív tag
Quest 2-es stand alone verzióhoz manapság megoldható valahogy a custom song használata?
VAgy külön meg kellene vennem a PC verziót is ahhoz, hogy az egyedi muzsikák működjenek? -
Jinxb1rd
addikt
ModAssistantról lehet tudni valamit? Mert msot nem lehet használni custom song módot.
-
pimpi001
tag
Meghogy folyamatosan rezeg hat kiidegel
-
pimpi001
tag
Tegye fel a kezet akinek tetszik az uj ostV... ..
-
pimpi001
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Ezer köszi... amugy epp most irtam a masik topikba is akkor ott ne irj valaszt. Ezer köszi... sajna most indult a diablo 3 uj szezonja szoval pár napig nemfog menni a quest.....
-
barcalaci84
őstag
válasz
pimpi001
üzenetére
Ha Virtual desktopot használsz akkor tök mindegy mit állítasz az ODT-ben :) Annak az airlinknel van jelentősége...(és egyébként link sharpeninget kell állítani...
Bitraten tudsz állítani meg felbontáson...
Bitraten én 80 alá semmikep se mennék :)Hevc -cel...
A steamvr settings meg ne bantsd... -
Sati1984
tag
válasz
pimpi001
üzenetére
A "csúnyaság" véletlenül nem a videojel streamelése miatt van? Szerintem semmiképp nem lesz pont olyan éles, mintha a helyben renderelné a Q2, viszont ha tisztább képet szeretnél, akkor a Virtual Desktopban a streamelés bitrátáját lehet állítgatni. Én ha jól emlékszem 50 MB/s környékén találtam meg azt a pontot, ahol nekem tökéletesen játszható.
Van egyébként egy dedikált 5 GHz-es routered, amit csak a wireless PCVR-ra használsz? Mert ha azon a routeren megy át a játék is, ami a többi eszközt is kiszolgálja, akkor a bitráta növelésével akár szaggatást is tapasztalhatsz...
barcalaci84 nagyobb expert ebben, mint én, én egyelőre csak találgattam

-
pimpi001
tag
thx skacok. megy faszaul. a zaszlo ikon --- lehet orszagot cserelni valahol?
masik kerdes. 1070-es karim van. a steam vr settings es az oculus debug tool-ban mit allitsak hogy "szebb" legyen.... mert azert van kulonbseg az oculus es steam verzio kozott. virtual desktop... -
pimpi001
tag
Skacok. Steam bs custom songs. Hogyan, mikell hozzá. Thx
-
Sati1984
tag
Ha már a VR-topikban szóbakerült egy kis Beat Saber VS Synth Riders téma kapcsán, összeszedtem a saját toptoptopkedvenc mapjeimet, nekem ezek azok, amik igazán bejöttek eddig:
Rockosabb vonal:
Imagine Dragons - Believer (100k version)
Skillet - Feel Invincible
Zayde Wolf - Gladiator
Drowning Pool - Bodies
Rammstein - Feuer Frei!
The Score - Legend
30 Seconds to Mars - Dangerous Night
Imagine Dragons Feat. J.I.D. - Enemy
Muse - Uprising
Huey Lewis and the News - The Power of Love
Gorillaz - Clint EastwoodElektronikusabb vonal:
CloZee - Koto
Parov Stelar - Catgroove
Parov Stelar - Booty Swing
Parov Stelar - The Mojo Radio Gang
Kygo feat Kyla La Grande - Cut Your Teeth
Minnesota Feat. Jackie Rain - Colors
Daft Punk - Face to Face
Ehrling - Palm Trees
TheFatRat Feat. Laura Brehm - Monody
TheFatrat - Xenogenesis
TheFatRat - Windfall
Alan Walker - Alone (Short version)
Sofi Tukker - Batshit
Ben Moon Feat. Veela - Majesty
Gryffin & Illennium - Feel Good
Caravan Palace - Lone Digger
TheFatRat Feat. Laura Brehm - Mayday
Lindsey Stirling - Crystallize
Lindsey Stirling - Shatter Me
Flux Pavilion - I Can't Stop
Stonebank - Chokehold
Prototyperaptor - Awe
Pendulum - Witchcraft
Pendulum - 9,000 Miles
Pendulum - Blood Sugar (Knife Party Remix)
Pendulum - Come Alive
Darude - Sandstorm
Ezek egytől egyik zseniálisak szerintem, bármikor szívesen játszom őket
Persze biztos kihagytam egy csomót, de majd idővel szúrok még hozzá (úgysincs akkora aktivitás itt sajna). -
Sati1984
tag
Le lehet ezt tiltani? Mi van ha épp nincs netem? Tudom ritka, de ha van ilyen, addig nem játszhatok míg offline vagyok?!
Igen, le lehet, a következőképpen:
Step 1: Go to Steam Library, right click Beat Saber.
Step 2: Go to Properties.
Step 3: Click Updates tab.
Step 4: Set to " Update when I launch game."
Step 5: Only launch game while in "Offline Mode"
Tehát "Update when I launch" és utána mindig offline módban kell indítani a játékot. Mielőtt ezt beállítod, érdemes valahová átmásolni a jelenleg (modokkal) működő Beat Saber könyvtáradat, hogy visszaállítható legyen, ha véletleül rányomsz egyszer mégis a frissítésre."Régebbi letöltött és saját szerkesztett custom songok ugyan megjelennek a listában (már ez is fura, mert elvileg nem kéne amíg nincs új modassistant, nem?), de kb. 10-ből 1 csak teker a jobb oldalt, de nem tölti be magát, nem lehet a nehézségi szintre bökni, majd indítani. Ezek már nem kompatibilisek az új BS-sel
"Alapból minden custom song megjelenik a listában, mert a custom songokhoz nem feltétlenül kellenek modok. Van amelyik csak alap világítást, elemeket, stb. használ, és nem kell a futtatásához mod. Viszont amelyik csak teker és nem jön be, ahhoz valószínűleg hiányzik egy mod. Tehát nem az új BS-sel nem kompatibilisek, hanem a modok közül valamelyik nincs fenn, ami kéne hozzá vagy annak a verziója nem jó.
A lézerkard kinézete sem tetszik az új verzióban. Valahogy túl sok a fehér sáv körülötte. Vissza lehet tenni a régit?
Ha a sima menüben a kardok kinézeténél nincs olyan opció, ami visszaállítja, akkor a kardok kinézetét piszkálgató modokkal érdemes próbálkozni szerintem.
Az audio-ra vonatkozó kérdésben nem vagyok illetékes

"Playlistet lehet csinálni?"
Picit körülményes, de lehet. Ebben a videóban magyarázza el a srác lépésről lépésre. Én nem próbáltam még, de sokan hálálkodnak a kommentekben, hogy működik a módszer. Nekem is most már muszáj lesz listákat csinálnom, több mint 600 dal van fenn és valahogy rendet kell vágni köztük, úgyhogy ezt a guide-ot tervezem majd követni én is.
-
Márton
nagyúr
Üdv,
pár hónapja nem indítottam BS-t (Steamen vettem meg) és tegnap el sem indult frissítés nélkül.
1) Le lehet ezt tiltani? Mi van ha épp nincs netem? Tudom ritka, de ha van ilyen, addig nem játszhatok míg offline vagyok?!
2) Régebbi letöltött és saját szerkesztett custom songok ugyan megjelennek a listában (már ez is fura, mert elvileg nem kéne amíg nincs új modassistant, nem?), de kb. 10-ből 1 csak teker a jobb oldalt, de nem tölti be magát, nem lehet a nehézségi szintre bökni, majd indítani. Ezek már nem kompatibilisek az új BS-sel
Mit lehet tenni? Sok munkám van bennük.3) A lézerkard kinézete sem tetszik az új verzióban. Valahogy túl sok a fehér sáv körülötte. Vissza lehet tenni a régit?
+) Q2-re ha megvenném a natívat, lehet már normális (CV1) hangminőségben játszani valami olcsóbb fülessel? Egy ajánlott Panát vettem, az nem vált be, nem dübörög a mély, stb. BS-nél ez fontos, hogy érezzem a testemben is a zenét
Gyanítom ez a Q2 gyatra jack kimenete miatt van. Esetleg a bluetooth-os átvitel használható már? Ott digitális a kapcsolat és a füles csinálja az analóg konverziót, nem szól bele a Q2. Tudom nagy lesz a delay.. De ez elvileg állítható BS-ben, nem?++) Playlistet lehet csinálni? Valahogy így szeretnénk: - saját kedvenc számaim, - gyerkőc kedvenc számai, - kezdők, vendégek részére, stb.

-
Sati1984
tag
Steammel már működik! A VR topikban segített egy kolléga, úgy látszik, a ModAssistant nem mindig frissül vagy nem mindig úgy, hogy kiírják az oldalra, hogy mostani az új verzió - most is 16 nappal ezelőttinek jelzi a ModAssistant verziót, de mégis működik és sikerült reinstallálnom a modokat az előbb.
-
Sati1984
tag
válasz
pimpi001
üzenetére
Sajnos még PC-n is várni kell, péntek óta mindennap többször nézem a ModAssistant oldalát, de semmi... Questen általában még a PC-s helyreállításra is rá kell számolni időt, szóval sajnos nem esélyes, Redditen is napok óta csak a sírás megy (mind a Questesek, mind a PC-sek részéről).
Ahhoz külön gratulálok a fejlesztőknek, hogy ezt hétvége előtt lépték meg
-
pimpi001
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
hey. most megint uj update van. ha a bmbf nem mukszik valami mas van helyette amivel custom song-okat lehet hozzaadni vagy meg mindig varni kell? {oculus quest 1}
-
ZsZso
Közösségépítő
Elvileg igen, de mivel nekem még Rift CV1 -em van, ezért sose próbáltam. Itt van egy leírás.
-
ZsZso
Közösségépítő
Szia!
Szerintem nincs minimum VR cucc. Én még Oculus Rift CV1 -gyel tolom, annál rosszabb meg nincs talán (no nem minőségre, csak azóta sokat fejlődött a technika). A VR topikban talán a Quest 2 -re tennék a voksukat, mert azzal van a legkevesebb gond, de sajnos nincs időm napi szinten követni. Nagyon jófej banda verődött ott (is) össze, szerintem olvasgass ott egy picit vagy tedd fel a kérdésed hardverrel kapcsolatban.

-
HPAA
őstag
üdv
remélem még nem halt ki a topik teljesen ,ugyanis velem csak most "jött szembe" ez a produkció /meg úgy az egész vr is..../
ps4-en
de ha én mindezt pc-n szeretném odahaza akkor mi a minimum / ajánlott vr cucc hozzá amibe be kell ruháznom ....
megköszönném az útbaigazítást
-
monchichi20
aktív tag
válasz
monchichi20
üzenetére
közben megtaláltam egy programot melyett egy emberke csinál Converting using songe-converter
Faszán müködik már a 800zenéböl 250 et nem konvertált át lehet üres mappák azok
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Mivel most ráfüggtam a bs-re kimondottan q2-es verzióra az a kérdésem, hogy lehetséges valahogy a pc-n lévő bs zenéket a q2 re varázsolni úgy hogy jó legyen, vagy lekel tölteni rá külön külön? -
Jinxb1rd
addikt
ModAssistant másnál se akarja a BSIPA-t felfrissíteni (első fájl, 4.0.5-ről 4.1.4-re)?
Rányomok hogy install, kiírja, zölddel, mintha feltelepült volna, de ha újra elindítom a programot, akkor megint a régi verzió van szerinte. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
monchichi20
üzenetére
Core -ból nálam fel vannak frissítve a cuccok a ModAssistantban és úgy lehet törölni is játékon belül. Volt egy idő amíg nem lehetett (a nagy verzióváltás után) de 1 hónapja már szerintem megy újra.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
monchichi20
üzenetére
Eddig volt filterező mód a keresés könyítésére, azzal egyúttal törölni is lehetett zenét. Most nem tudom még benne van-e. Szóval szám filterező módot rakd fel, hogy azt kvöetően a szám mellett megjelenik-e egy kuka ikon.
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Kérdés hogy lehet törölni játék benül zenét?
Mert leszedtem egy pár pakkot ami 3000+ os zene lett, de van ami nem tetszik. Mappák közöt a felét nem tudom milehet szóval valami egyszerübb? -
Mosqu!to
addikt
Valamiért konstans teker a dal listában lefelé nekem a kontroller, pedig nem húz semerre, többször is pöcögtettem és más játékokban sem nagyon tűnt eddig fel, hogy ezt csinálná. Mivel akadhat össze? HP G2
-
sokli
csendes tag
Sziasztok még van egy nagyobb adag, szóval most letörlöm a régit, mert az valószínüleg senkinek sem jó és a helyére felrakom az újabb adagot.még a customLevels1-et is le kellett szednem. de majd visszarakom valahogy.
Itt a legnagyobb adag: https://drive.google.com/file/d/1yIczHK-7kfr-e5DKWKrLaGHTr54Z8zue/view?usp=sharing -
sokli
csendes tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Szia
Hát eltérés van a verziók között, a régiben a Customsongs mappába kellett másolni a zenéket az újban a Customlevels mappába, szóval megnézed neked melyik van és oda csomagolod ki, a megfelelőt:
ezek az újakhoz valók: talán az első jó mindkettőhöz:
https://drive.google.com/file/d/1L2ASDQzREMKfqVBL5R42Wa-osyWesvIT/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1acd4ENyvwMK6t9K6t8Ix1UymxO4Wo_5H/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/12C7yHuX7JhIErJ6q36jtXprNNAObHM1J/view?usp=sharing
ez csak a régihez:
https://drive.google.com/file/d/1zxeUhP59VgkjHSYTB-0ZDICSnat_GgGD/view?usp=sharingNa most betelt a tárhely még van egy adag felrakom majd egy másik drivra.
-
sokli
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek kell zene a régi beatsaber-hez vagy az új verzióhoz, nekem kb. hatszáz db van, mindenféle stílusban.
Valahogy megosztom majd, ha nem ütközik szabályzatba. -
ZsZso
Közösségépítő
Egy kósza ötlet: régebbi driver? Esetleg próbáld meg modok nélkül, hátha azok tesznek be.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Hónapok óta először jöttem úrja BS-ezni.
Hát, úgy laggol mint állat
Próbáltam lowra ami csak van. Úgy sem jó.
16GB DDR4
R5 2600
GTX 1070 8GB
Mi lehet baj? -
qqzs
őstag
Holt art most a beat saber modolas Quest 2, meg az elejen par verzioig hasznlatam de mikor bebonyolodott abbahygtam mert a gyari zenek nagyon nem jottek be. Szoval custom songhoz kell most 3 diploma vagy halando ember is megcsinalja agysebeszet nelkul?

-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
BeatFollower - ismeritek?
Igazából egy activity feed, amiben tudsz ajánlani is. Telepíteni kell ModAssitantban a plugint majd végigpöcörögtetni az előbbi linken található lépéseket. Ha ezzel meg vagy, akkor onnantól kezdve az beatfollower fiókodnál mutatni fogja, hogy milyen pályákat toltál és hogyan sikerült. A játékban a pálya végén a panel bal alsó sarkában egy BeatFollower ajánló gomb jelenik meg, amivel ki tudod tenni őket a Recommendation listádba (óvatosan vele, mivel törölni nem nagyon tudtam róla
).Ez példul most az én profilom. Így némiképp egyszerűbb dalokat ajánlani + a veled egy húron pendülőket követni is lehet, számogat csipegetni tőlük és hasonlók. Szóval jó cucc.
MÁS:
Mi a véleményetek a Noodle extensionös pályákról (asszem ez az...)? Ilyesmi mint ez vagy ez. Nekem túl progresszív
. Frusztráció, hányinger és hasonlók sokkal erősebb érzések bennem mint az öröm, hogy valami újat kapok. -
Jinxb1rd
addikt
A pálya szerintem az eddigi legjobb, kicsit olyan vackosabb, darkosabb. Tök jó, hogy costum songoknál ezeknek a DLC-knek a pályái és színkombinációi berakhatóak.
Bár a videó csalóka, bárcsak ilyen kontrasztos lenne a játék meg minden, mint ahogy előadják 
Zenéket nem vettem még meg, egyelőre drágállom, mert ennyiért játékot is lehet venni.
-
Jinxb1rd
addikt
Én szerintem meg fogom venni, mert kamaszkorom kedvencei.
-
pimpi001
tag
linkin park pack-ot megvette valaki? Jolett? Mert ez az elso pack amit megvennek. A tobbi nem az en izlesvilagom..
-
ZsZso
Közösségépítő
Szerintem is szuper. A válasz a kérdésedre szerintem nem egyértelmű. Hol a v2 - hol a v2 flow jobb. Kb. 10 dalon próbáltam eddig ... van ahol az egyik csúszik el, van ahol a másik. Van ahol mindkettő megfelelő. A végeredmény viszont elképesztő. Sose gondoltam volna, hogy pl. egy Csillag vagy Fecskére tudok Beat Saberözni és voila, most már ez is lehetséges és ráadásul abszolút élvezhető is
.A nehézségi szintekkel is egyetértek. Nincs benne expert+, az valójában az expert, de ez legyen a legnagyobb baja!
-
Jinxb1rd
addikt
Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy a sima v2 vagy a v2 flow a jobb. Talán a sima az nehezebb egy picivel és izgalmasabb is.

Mindenesetre ma nem a már letöltött számokra fogok edzeni, hanem generálok magamnak a kedvenceimből. Sokkal jobban megmozgatnak
-
Jinxb1rd
addikt
Hát gyerekek, kipróbáltam ezt a BeatStage mapszerkesztőt. Nagyon állat.
A probléma az, hogy experten már kihagy ütemeket, illetve szerintem a nehézségek kicsit el vannak tolódva. Tehát az expert valahol inkább hard, és az expert+ is inkább expert. Expert+ viszont maga a tökély, az a legjobb, hogy folyamatosan váltakozik és nincs benne ismétlődés.
Illetve néha véletlenül nagyon egyedi és dögös kombókat be tud lökni.Vannak benne fura generálások is, de azért a legtöbb mapkészítőnél még így is jobbakat csinál. Amit nekem legenerált számot, abból egy kis átszerkesztéssel egy rohadt jó cuccot lehetne akár csinálni.
ui: Illetve nem tudom, de talán arra még elég, ha jön vendég, akkor a kedvenc számát így le lehet neki gyorsan generálni. Kérdés mennyire lesz jó az eredmény normal-on vagy hard-on...
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy újabb adag map ajánló:
Bohemian Rhapsody – Queen - nem különlegesen jó, de a dal miatt tán megéri egyszer végigtolni
Crazy Town – Butterfly - bátörfláj!! Vááááá, jó kis nosztalgia, rettentő jó pályával. Ajánlott!
Rockefeller Street (EightOEight Hardstyle Remix) - szuper dal, szuper pálya, csak kegyetlen nehéz. Nekem beletört a bicskám
.
The Foundations – Build Me Up Buttercup - régi dal, okés mappel
Walk of Life – Dire Straits - kb. ugyanaz mint az előző
Hey Jude – The Beatles - és akkor még egy örökzöld, nem annyira kiemelkedő pályával
Can’t Take My Eyes Off Of You – Frankie Valli - na még egy utolsó...
Kings & Queens – Ava Max - egy frissebb dalocska, egész jó mappel
Pegboard Nerds – Swamp Thing - és ez .... ezzzzz ... ez valami szuper. Sajna nekem expert és expert+ között lenne jó nehézség valahol félúton, de még picit gyúrok és csak meglesz a + is. Ajánlott!#map
-
Jinxb1rd
addikt
A frissítés miatt nem lehet megint törölni a számokat?
Ez a legirritálóbb, hogy letöltöm és aztán ott van és nem bírom törölni, gépről meg nem egyértelmű, mit akarnék kitörölni -
pimpi001
tag
ujra elovettem a quest-em es jott eggy halom frissites. namost ugye a bs is frissult es most nem megy fel a bmbf..... kerdes: mi van most helyette? vagy csak en lennek bal**sz?
-
ZsZso
Közösségépítő
Dal ajánló:

Ding Dong Song – Günther & The Sunshine GirlsMocskosul nehéz, úgyhogy szerintem a Hard az Expert, az Expert az Expert+ és az Expert+ meg valami új kategória, de nagyon jó és fárasztó. A dal meg ugye egyedülálló
. A képet is csak azért tettem be, hogy meghozza az "étvágyat" hozzá! 
#map
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszönöm szépen a tippet!Kipróbáltam gyors egy dalon a v2, v2-flow -t. Kenterbe veri a másik pálya generálót, sőt egészen elbizonytalanított, hogy a bsaber.com -on lévő dalok egy része tán ennek a cuccnak is lehet(ne) a végterméke. Majd még futkosok vele köröket, mert a másiknál is csak 2-3 dal után jött ki, hogy minden ugyanolyan lesz .. remélhetőleg itt nem lesz olyan zavaró.
ja és a link, ha valaki nem akarja keresni: BeatSage
-
stfx
aktív tag
válasz
Serminator74
üzenetére
Probald ki a beatsage-t is, AI-ban eleg komoly tudassal rendelkezok csinaljak.
-
Serminator74
csendes tag
Egyébként úgy gondoltam ki hogy az elkészült dalok egy általam készített honlapra vagy csak szimplán Google drive-ra automatán közvetlenül kerülnének fel nyilvánosan így lehetne publikusan próbálgatni őket gond nélkül.
Illetve egy külön almappáz is hoznák létre rajta ahova fel lehetne tölteni azokat a számokat amiket szeretnél/szeretnétek hogy ez az algoritmus elkészítsen.
Most nagyjából csak ennyi projekten dolgozom.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Serminator74
üzenetére
"Ha van bármi ötleted szivesen fogadom."
Nincs sajna. Az igazság az, hogy nem volt még időm szüttyögni vele, de ha lesz akkor majd mindenképp közzéteszem a tapasztalataim.
-
Serminator74
csendes tag
Kb 50-60 dallal próbálkoztam illetve próbálkozok folyamat mivel ami a belinkelt oldalon van kód sorok kis módosítással egy Linux alatt is el futnak Offline, de mint írtam nagyon erőforrás igényesen és egyenlőre azon vagyok hogy picit optimalizáljam mert egy i7-es 4magos laptopot 16gb rammal egy az egybe megkajál, pedig semmi olyan folyamatot nem indít aminek kellene zabálnia bármit is.
A dalokhoz nincs link mivel teszt jelleggel lettek le kreálva.
A tanulási avagy tanítási folyamat elég nehézkes de nem vészes, kb 15-20 folyamat után már egész szépen leképezi a számokat de valami automata tanításon is gondolkozom hogy amíg dolgozom addig szépen egy adott mappából mindenféle műfajból jött számokkal tanulja a minél változatosabb pálya alkotást.
Ha van bármi ötleted szivesen fogadom.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Serminator74
üzenetére
Wow, örülök, hogy segített. Milyen dalokat kreáltál? Van esetleg linked hozzájuk?
Egyébként valóban elég meredek a tanulási görbéje annak a szoftvernek. Kár.
-
Serminator74
csendes tag
-
Serminator74
csendes tag
Üdv/Sziasztok!
Gondoltam benézek a topic-ba ha már egyszer az aszonnyal üzzük ezt a játékot mi is, és őszintén szólva marhára megérte.
Ezer hála a DeepSaber-ért, nagyon pofás pályákat generál le, eddig beletelt 10-15 órába is akár míg 1 számot meg tudtam csinálni az alap szerkesztővel olyanra mint amilyenre szerettem volna de ez a cucc nagyon megkönnyíti a dolgomat.
Le redukálta a munka óra számát fél órára....
Hozzáláttam hogy picit “pimpeljek,, rajta hogy ne kelljen google drive-al szórakozni hanem valami kis egyszerű kezelő felületű appal lehessen legenerálni de elég erőforrás igényes még a dolog, illetve a bpm beállítás ha módosított értékkel generál nem a legszuperebb...
-
jarlax
tag
Sziasztok! Ma léptem be én is a VR világába egy Questel, és az lenne a kérdésem, hogy Questre hogyan lehet custom songokat felrakni?
-
Jinxb1rd
addikt
milyen pluginnal lehet behozni azt, hogy mutassa játék közben, hogy mennyi idő van hátra a számból?
-
Imilenni
addikt
Esetleg tudja valaki hogy lehet állítani azon hogy hol helyezkedjen el a karakter a játékban?
Mint pl Itt, olyan mintha kissebb lenne a csatorna amin jönnek a Note-ok
Bár lehet hogfy csak azért tűnik úgy mert monitort vesz a felvevő program, nem azt amit Te is látsz a szemeddel? -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Szuper, már be is toltam.
(#62) Jinxb1rd: Tisztelem az őszinteséged. Nomeg, egy pillanatilag sem hibáztatlak
... néha én is zavarba tudok jönni attól, hogy nekem milyen dalok jönnek be.
Azonban fontos megjegyeznem, hogy az eredeti poszttal nem személyeskedés volt a célom. Speciel meg sem néztem, hogy milyen mappereket listáztál, pusztán az ötletre reagáltam. Ha kevesen tesznek hozzá, akkor átlátható mennyiség lesz ugyan, de nem biztos, hogy reprezentatív lesz, ha meg sokan, akkor gyorsan átláthatlan .. "mé' került be az XY, miért ilyen sorrendben, stb.". Dyingsoul linkje tényleg frankó, mert így a fenti problémákat megoldja és mindenkinek jó lesz
. -
Dyingsoul
veterán
Úgy néz ki felesleges mert google első találatában már ilyen is van.

Top Beat Saber Mappers. -
Jinxb1rd
addikt
Ez igaz, én speciel kimondom, hogy a te ízlésed nekem annyira nem szokott bejönni, de attól szerintem ezeket berakhatjuk egy listába, onnantól meg mindenki végigzongorázhatja, hogy mi jön be neki. Kerülhet be rádió1 kinda szerkesztő is, azt például maximum én nem fogom letöltögetni

-
Dyingsoul
veterán
Csatlakozom!
Annyi kéréssel, hogy ha teszünk az összefoglalóba akkor lehetőleg olyanokat tegyünk akik NEM csak anime zenék mapjeit készítik... Csak mert a zenék nagy része ebből áll ki, azt bárki megtalálja könnyen, az is aki nem akarja....Nekem a kedvenceim:
Rustic, BennyDaBeast, Freeek, Heisenberg, Majorpickle. -
Jinxb1rd
addikt
Esetleg a téma összefoglalóba bele lehet rakni pár javasolt, minőségibb map készítőt? Az összes zeném törlődött, csak azért

De hogy ne csak kérjek, hanem adjak is, őrá emlékszem, jó mappokat gyárt: downycat
Csak őt én már speciel szénné játszottam.
-
lanszelot
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
A vr -nál megköszöntem, méghozzá mindenkinek.
neked is
Itt azért nem mert egyik se volt használható, írtam is. Pont erre írtam amit.
A daloknál nem segítettél. Írtam, hogy az ajánlott oldalad a https://beatsaver.com/ másolata, először saver-ra rakják ki, majd utána másolják át saber-ra. Saver sokkal jobb oldal, de sajna az se jó.
Írtam, hogy amit ajánlottál /saver-en se/, ott nincsenek, a szűrő nem működik egyáltalán, keresés se jó, mert bénán írják be. Nem, ez nem a te hibád, de épp ezért kérdezgetem, viszont te írsz annyit, hogy sehogy, és mindenki lezártnak hiszi, és nem kapok választ.Mint írtam sinán extra progi nélkül a win10 képes felvenni a vr játékokat, bármelyiket, többször megtettem, osztottam is meg videót vr résznél. Amióta új gépem van azóta nem megy, de nem tudom miért. Tehát a "sehogy" nagyon nem igaz.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Többször is segítettem neked és ez a hála? Anno mikor a Vive-ot is el akartad adni én is ajánlottam neked címeket és részben ezért játszol most VR-t.
Itt is az (#51)-ben linket adtam, megírtam neked hogyan kereshetsz az izlésednek megfelelő számokat. Egy köszönömöt nem bírtál írni. Mi bajod van neked?
Azt kérdezted egyszerűen hogy lehet rögzíteni. Egyszerűen sehogy nem lehet, jelenleg csak bonyolult módok vannak rá. A VR Capture amit linkelt stfx, az is problémás. Ha kipróbálod rájössz (van játék ami kifagy tőle, van aminek fekete képe lesz és van amit egyszerűen fel sem vesz, persze pár cím működik vele).
Ezt pár emberrel még játszd el és a kutya sem fog neked segíteni megoldani a problémáidat. Részemről befejeztem a neked való válaszolgatást. -
lanszelot
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Ha nem akarsz segíteni, miért érzed, hogy írnod kell valami marhaságot? Te folyton csak ezt teszed.
Ennek a forumnak így semmi értelme. Te romboltad le, gratulálok. Gondolom ezért pörög így.
Már rögzítettem régebben, csak elfelejtettem. És csak a win10-et használtam. Majd máshol megmondják... -
lanszelot
addikt
Hello,
Szeretném rögzíteni a kaszabolásom, hogy vissza nézhessem hol hibázom. Nem tudom hogy kell.
W10pro-m van, de ha win+g -vel próbálom akkor nem látja, hogy futna játék. Ha szemüveg nézetet ablakot is nyitok, azt rögzíti, de hang nélkül.
Obs-hez nem értek, túl sok az állítási lehetőség.
Hogyan tudom egyszerűen rögzíteni? -
Dyingsoul
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Láttam, hogy korábban is kértél és mivel sok Expert fokozatú de te azt nem bírod, így ez egy patthelyzet...
De a bsaber oldalán rengeteg szám van, használd a szűrőt! A linken amit küldtem ahol a 80's szerepel válassz más műfajt és keress számokat.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Én nem mai kutya vagyok, és ezek az új nyávogó majmok nem igazán jönnek be. Igaz sose jöttek be nyálgépék.
Tehát zenéket keresnék, de nem ismerem a maiakat.
Vidám zenét szeretem, legyen az bármilyen bugyuta.
Aqua - barbie girl, Sia - ho ho ho, Margaret - thank you very much....stb
Ilyesmi zenéket tudtok BS -re? -
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
Pár napja kineveztek topikgazdának. Megpróbálok a lehetőségeimhez mérten mindent megtenni a topikért. Összefoglalót már készítettem, mint látjátok
. Nem voltam szószátyár, ha valakinek van tippje vagy bármi ötlete, hogy mit tehetnék még bele, vagy milyen hasznos dolgokat írhatnánk még oda, akkor az nyugodtan ossza meg!
Köszi!
-
ZsZso
Közösségépítő
Még egy nagyon ajánlott map:
Uno – Little Big
(Aki nem ismerné ... Oroszok Eurovíziós dala lett volna idén.)#map
-
v2
őstag
Sziasztok. Egyszer már meg vettem a játékot de letöröltem. Most kéne megint, de az az érzésem újra ki kéne fizetnem. Ez lehetséges?
-
lanszelot
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
Először is köszönöm szépen
De ezek sajnos mind profiknak való, ha megcsinálható egyáltalán. -
barcalaci84
őstag
-
lanszelot
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
Ismerem az oldalt, mondtam hogy a másik másolata.
90-es éveket írtam, 2db van fent. 2000-es zenékre keresni se lehet.
Pont ezért keresek, mert sehol sincs.
De komoly zene se nagyon. -
ZsZso
Közösségépítő
Nincs Questem, de ez a leírás hátha jó még.
(#32) lanszelot
Nem, bsaber.com -on szemezgethetsz bármilyet, nagyon sok van! ModAssistant telepítése és beállítása után 1 kattintással le is szedheted magadhoz őket. -
ZsZso
Közösségépítő
Összeszedtem magam és pár mostanában érkezett jobb/izgalmasabb/érdekesebb dal közül ajánlok párat:
- Jump in the Line – Harry Belafonte - Beetlejuice -os dal, lehet nem szeretni? Mappelés is egész jó.
- Who Put the Bomp (in the Bomp Bomp Bomp) – Knightsbridge - Egy baromi jó flowval ellátott 1961 -es, szerintem nagyon muris dal
- Alone Pt II – Alan Walker (feat. Ava Max)
- TheFatRat & Maisy Kay – The Storm - a dal visz magával
- Dreamcatcher – Scream - feketebárány. Soha de soha nem játszottam még távol keleti nótával, de a sok pozitív visszajelzés miatt tettem egy próbát. Hát srácok, ez valami csoda. A pálya gyönyörű, a zene remek ... valaki nagyon a szívén viselte a sorsát a pályának! -
pimpi001
tag
Skacok. Karantén miatt nem ott lakok ahol a számítógépem van ami nem hordozható. De. A quest az igen. Itt csak eggy surface3pro van ami játék futtatásra alkalmatlan. Igaz a diablo3 800*600-ban fut 😃 . Szovol muszályból megkell vennem oculus áruházból is a bs-t. Ha megveszem ide hogytudom egyszeruenbemasolni a custom song-okat. Tudom google de valsmi egyszeru mudszert skacok..... koszii
-
lanszelot
addikt
Hello,
Csak ezek a nyomi kínai/japán zenék vannak?
Nincs valami hely ahol normálisabbak vannak fent? /90es évek 2000es évek/
Amúgy a fenti link ennek a másolata, ez után kerül fel oda a zene. -
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
hopp köszi, erre nem gondoltam, megnézem.
olyat ugye nem lehet csinálni, hogy csak az easy-ket listázza ki, vagy vegye előre a listán? (ha pl. jön egy kezdő hozzám). Mert most osztályozzuk a számokat 1-9-ig és átírom a szám címét 1-név... 2-név, stb formátumra, így könnyű ajánlani számokat, ha jön vki hozzánk. Persze ez csak az easy szinektre vonatkozik, de még így is jobb, könnyebb keresni, mintha nem lenne ez a módszer.
-
lanszelot
addikt
Ha playlist-et nem tudom, de a custom song-okra is lehet a pont tábla, mivel youtube-on lehet látni, hogy mutogatják, hogy elsők lettek.
De azt hogy hogyan az engem is érdekelne, mert nekem se mutatja, sőt minden indításkor törli amit mi csináltunk. /lehet azért mert én 1,6 ot használok, nem frissítettem, hogy ne kelljen megint modolni/ -
Márton
nagyúr
Ha van 100 custom songom, melynek fele lányom kedvence, fele enyém, tudok ebből 2 playlistet csinálni? Mert most meg tudom csillagozni a kedvenceket, de ott kategóriák nincsenek, jól látom?
Másik, hogy ilyen letöltött custom songokra elérhető a worldwide ponttábla? Most üres mindnél, csak mi kerülünk fel, ha party módban nyomjuk.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
Ha karanténba leszek és lesz időm, csinálok majd mapokat

-
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Ah, jó lenne már ott tartani, de ez hosszabb folyamat lesz.
Eleve alig 1 hete van telepítve a játék
Ismerkedem vele, mik a lehetőségek, majd tanulom a szerkesztőt, stb.
Most épp egy diy kardot csináltam magamnak.. -
barcalaci84
őstag
-
Márton
nagyúr
Közben kipróbáltam az MM2 szerkesztőt, hát valóban ég és föld a kettő!
El is felejtem a gyárit. Vagy van olyan funkció, ami csak abban oldható meg?
Már csak azt a sok hotkey-t kell megtanulni és lehet gyártani a saját mapokat, amiket nem találok sehol!
Ilyen kardot használ vki?
Érdemes beszerezni? Gondolom hozzátesz az élményhez.
Eu-s forrás nincs esetleg, hogy ne kelljen 1-2 hónapot várni? -
Márton
nagyúr
"aztán megnézem a többi zenét, rájövök..."
Ugyanígy voltam én is
Az alap szerkesztőt felejtsem is el? Jobb a MediocreMapper? Használjátok?
Nagyon macerás most, hogy minden kis ellenőrzésnél sisak fel, majd ott kell visszalépni a szerkesztőbe a kontrollerrel (!) nem elég egy ESC.
És valamiért a szerkesztőben a hallott hang sincs szinkronban a waveform+vizszintes vonallal. Ezt lehet korrigálni?
Az jó, h lehet váltani a numpadon a kockák irányát, de hogy piros vagy kék, arra nincs hotkey
-
ZsZso
Közösségépítő
Az alap zenéktől én is falra másztam, mert rühellem ezt a stílust. Ha nem lenne opció a külső zene és nem támogatná rengeteg zene mappelő, akkor nem is lenne még mindig toplistás, az szinte biztos. Az egyedi dalok között viszont van minden, úgyhogy biztosan megtalálod majd a stílusod. Az elején nehéz megfelelő nehézségű nótát találni, de ahogy egyre jobb leszel, egyre több és több opció közül válogathatsz.
@Jinxb1rd: 10 perc alatt letelom kétszer a picit is populárisabb KDA dalt, aztán megnézem a többi zenét, rájövök, hogy ez még kevésbé gyere be és kész
.@stfx: Köszi a tippeket! Nem vagyok topikgazda, így nem rendelkezek olyan eszközökkel amikkel képes lennék az altalad igényelt trükkök levezénylésére
. Ha valaki érez magában erőt és kitartást, akkor hajrá és csinálja. Ha nem lesz vállalkozó, áprilisig, akkor lehet kérem én, hogy helyrehozzam a bakit amit az elején vétettem. 
-
Márton
nagyúr
Nem tudom, akkor lehet valamit elnéztem, mert alul 3 kategóriát láttam, ami játszható, a többi megvásárolandó. Az elsőben valóban 8-10 zenével, de a többiben kevesebb ahogy emléxem. Egyiknek a stílusa sem jött be annyira, de maga a játék kivitelezése igen, úgyhogy biztos nem lesz refund
-
Márton
nagyúr
Na, most hogy létrejött a topic, szántam végre időt a 3 hete megvett BS telepítésére
Nem rossz, tényleg profi, de a gyári song-okat úgy 10p alatt meguntam. Gondolom valami jogdíjmenteseket beleraktak, mert anélkül mégsem adható el, aztán majd a user tesz fel magának amit akar.
Na és itt vagyok akkor most: letöltöttem már a modassistant-ot és sok songot zip formátumban. Ezt akkor be kell másolni a CustomLevels mappába? De minden songot külön mappába? Mert a zipben nincs mappa, rögtön a fájlokat látom. Most akkor tényleg egyenként kell létrehoznom a számoknak könyvtárakat
(gondolom kicsomagolni muszáj, mert a zipet nem tölti be a BS, ugye?)
Másik kérdésem a pályaszerkesztő, amit hamar megtaláltam és fogom is használni úgy érzem, mert a kedvenc számaimat nem találom.. Itt a kérdésem, hogy falat lehet-e alulra tenni a lábhoz? Tehát hogy ugrásra késztessem a játékost?
Steam-en vettem meg, elég jól fut, de olvastam az oculus mód paraméterről. Ez mit változtat? Hozzá kell írni, ha minden rendben így is?Bocsi, az alapokért, 0 napos volnék
-
GuruZone
őstag
Köszönjük a topikot!
Milyen nehézséget generál az AI az adott zenéből? Csak holnap este tudom őket kipróbálni.
-
stfx
aktív tag
A magyar beat saber discordot is be lehetne rakni az 1.-be : https://discord.gg/eShgVzU
Meg ne mar csak oculus store link legyen, ha steamen is van. -
Jinxb1rd
addikt
Banyek. A pendulumos az nagyon jó lett. Azt kell mondjam, hogy ez a program már most jobbakat csinál megfelelő zenékkel, mint egyes mapperek. Amit csinált az ilyen 10-ből 7-es.
Mondom én, ennek csiricsáré számokat kell adni, mert azt szereti.

Bárcsak tinédzser lennék és ráérnék konkrét mappokat csinálni. De ezt lehet befejezem még normálisra magamnak meg másoknak.

-
Jinxb1rd
addikt
Hát, amit én gyártottam le, annak az eleje so-so, ott csak énekhang van és így egész változatos kombinációkat hozott ki rá, amik kényelmesen üthetők, de aztán bejött az ütemes pengetés és onnantól fogva csak a jobb oldalról bal oldalra való zongorázás ment egészen a végéig. De legalább ütemre és nem is volt rossz, csak folyamatosan ugyanaz ismétlődött.

Tippre Dubstepp jellegű szám vagy minél kaccifántosabb számot kell adni a programnak és akkor lesz jó. Illetve el kell dönteni, hogy a dobra menjen az ütögetés vagy az énekre, mert akkor ennek megfelelően erősíteni kell. Kipróbálok még egy pendulomot még.
Egyébként jó, lehet ennek még jövője. De így még max annyit segít, hogy a kockákat ráteszi az ütemekre. -
ZsZso
Közösségépítő
Kb. 10 dalt gyártottam le. Így most vegyesek az érzelmek. Nem tudom minek a "hibája", de a dallamos részek kivétel nélkül keresztbe körzések, amik egy idő után zavaróak tudnak lenni (1-1 dal esetében koránt sem, csak akkor ha észreveszed a mintát). Kérdés, hogy ha nem a repóból letöltött oktató anyagot használná, hanem valami mást, akkor is így járna -e el. Majd ha lesz időm, akkor még vizsgálgatom. Mindenképp érdekes irány és szerintem finomhangolás kérdése csak (program, vagy/és tanulóanyag), hogy jó lesz -e.
El tudom pl. képzelni, hogy külön kell dal zsánerekre tanulóanyagot készíteni és úgy sokkal jobb eredményeket hoz.
-
Jinxb1rd
addikt
Na csináltam egy külön gmail-t mert azért nem fogok ilyen kódsorokat futtatni az ezeréves main fiókomon. Viszonylag azért sokáig generál egy adott számot, de most megnézem van-e értelme egy ilyen esetében.
-
ZsZso
Közösségépítő
Meglepődsz majd a végeredményen
. Hull az elsárgult levél nagyon ott van, a végén az outro dallamnál egyszerűen nem hittem el, hogy ezt nem ember készítette.Nem fair, mert tudod, hogy ezt AI "komponálta", de ha egyet-egyet ebből meglátnál a bsaber.com -on, akkor lehet fel se tűnne, hogy gép alkotta. Tulképp, nem is ... csak direkt módon. Indirekt módon nézve embertől tanulta. Pláne úgy, hogy ha az ember belenyúl azokba a részekbe, amik megoldhatatlanok és egy picit kézzel javít rajta.
Sok múlik persze azon is, hogy milyen dalokkal tanítod az AIt, de a lényeg, hogy van benne potenciál, nagyon is! -
Jinxb1rd
addikt
Na ja, ki kell próbálni. Ha csak 25%-át kell újravariálni megoldani, akkor felgyorsítja a gyártását a zenéknek, ami nem egy rossz dolog. Örülnék, ha több pendulum szám lenne.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
DeepSaber -t vágja valaki? Egy ideje már furdalt a kíváncsiság, hogy vajh mi kellhet ahhoz, hogy deep learning segítségével új Beat Saber pályákat mappeljek. Szerencsére másnak is eszébe jutott így nem kell időt szánni az implementációra! Egész jól működik is a pálya 90% -ra, a maradék 10% viszont úgy fest, hogy megoldhatatlan.
A végeredmény egyébként még így is nagyon korrekt, főleg ha azt nézzük, hogy kb. 0 meló van benne. Egy picit utána kell pofozni és már játszható is (sajnos én a korrekcióhoz is kevés vagyok).
Lényeg ami lényeg, jószerivel nincs magyar dal, így azokkal próbálkoztam. 3-ból 1 hibátlan lett!
- Majka Curtis BLR - Belehalok - mert ez mainstream ... sajna van benne megoldhatatlan rész
- Leander Kills - Kicsiny falum - zúzósabb résznél itt is kb. lekövethetetlen
- Leander Kills - Hull az elsárgult levél - 1 hibával mentem végig rajta először (pedig nem olyan egyszerű), szuper lett!
Hogyan tudsz mindenféle tudás nélkül mapeket gyártani?
1. [link]
2. Copyzd le magadhoz
3. Nyomogasd végig csináld amit kér
4. Kész is van youtube videóból a Beat Saber pályád!
(Nekem nem mindig pakolta ki a gyökérbe a ZIP-et, ezért el kellett mennem a deepsaber_tmp/scripts/generation/generated mappába és onnan töltöttem le az elkészült mappet.)Ha tudjátok hogyan lehet orvosolni a fenti dalok hibáit, akkor nyugodtan nyúljatok bele, nem probléma! Ha sikerül másnak valami jósággal előállnia, akkor mindenképp ossza meg velünk!

-
ZsZso
Közösségépítő
Egyéb hasznos linkek:
- Dalok innen tölthetőek le
- Beat Sabe ModAssistantVR topik Beat Saber mentesítése céljából hoztam létre a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mintha nem érné el a szervert.

Persze biztos kihagytam egy csomót, de majd idővel szúrok még hozzá (úgysincs akkora aktivitás itt sajna).

.
Ez a legirritálóbb, hogy letöltöm és aztán ott van és nem bírom törölni, gépről meg nem egyértelmű, mit akarnék kitörölni

]