- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #66652 üzenetére
Ha visszaolvasol, nem az UTP-s VD csatlakozásra írtam, amit írtam, de igazad van, nem kellett volna szent beszédet tartanom. Mindenki azt csinál, amit akar.
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #66618 üzenetére
Szerencsére volt egy ismerősöm, aki kipróbálta nálam és akinek bejött (persze ő is jó sokáig állítgatta, mire azt mondta, hogy elviszi). Ő hajlmaosabb a kísérletezgetésre mint én. Elvileg valaki discord-on csinált már hozzá egy natív Steam VR driver-t is és azt is próbálgatja.
Elvitte 700K-ért szóval egy 100-ast buktam bele. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #66618 üzenetére
Jaja, meg ott volt a Reverb G2-m is, ami amúgy nem volt rossz headset, szimulátorozni nagyon jó volt vele és a hangminőség is a CV1-et idézte csak hát én mindennel is játszok. Vive-val és Odyssey+ -szal pedig barátoknál szórakoztam, a maguk idejében azok is jók voltak.
Cosmos-ban egyébként az tetszett, hogy fel lehetett hajtani a HMD-t amit én használtam mivel streamelgettem is VR tartalmat és közben néha rá kellett nézni a dolgokra a monitoron. Ezzel kb minden pozitívumát felsoroltam... -
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #66607 üzenetére
Egyrészt a dioptriát nem tudtam úgy beállítani, hogy tökéletesen éles legyen minden helyzetben. Sokszor volt, hogy azt hittem, hogy megtaláltam a megfelelő pozíciót, de aztán mindig azon kaptam magam, hogy tekergetem, mert nem az igazi. Másrészt a sweetspot-ba is csak akkor tudtam bekerülni, ha konkrétan rápréseltem az arcomra a HMD-t, ami nem volt túl kényelmes.
A szoftveres bug-okról nem is beszélve.....
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #66545 üzenetére
Nézd én Q2 megejelenése óta aktívan Airlink-et használok. Tudom, hiába írom le 100-adjára, hogy nálam működik nehéz elfogadni... Még azt is csak most vettem észre, hogy streamelés közben a laptop is ugyanazon az 5Gz Wifi-n megy, mint amin az Airlink. Nálam úgy van, hogy PC ethernet kábelen csatlakozik a routerhez, ugyanezen a routeren Wifiről csatlakozik ehhez a PC-hez az airlink-kel a Q3, és a laptop wifin keresztül kapja a képet a PC-ről és a laptop streamel ki az internetre. És így sincs semmi gond az Airlink-kel, de már csináltam tesztet, hogy a laptopot is kábellel kötöm a routerre. A stream teljesítménye jobb lett (kissebb a delay), az airlink változatlan.
Egyébként én is unom, hogy én vagyok az egyetlen akinél normálisan működik az Airlink, de nem tudok ezzel mit csinálni. Mondanám, hogy környezetfüggő is, mert ugye Wifiről van szó de én már 4 ingatlanban is próbáltam mind a 4 helyen be tudtam lőni szuperre.Ettől függetlenül én is azt mondom,hogy aki nem tudja jól belőni az Airlink-et vagy nem elégedett vele bármilyen okból, az vegye meg a VD-t.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
kiskuplung #66532 üzenetére
Nekem szinte semmi bajom nem volt a Rift-s-el. A kábelhibán kívül. Szoftveresen szinte semmi. Q3al azért van bőven.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #66532 üzenetére
Nekem szerintem nem volt ilyen gondom, de lehet csak mákom volt. Az egyetlen dolog amire emlékszem és idegesítő volt, hogy egyszer engedett csatlakozni. Ha kihúztam a gépből, utána resetelni kellett a PC-t ha újra használni akartam.
-
Dave567
addikt
válasz
kiskuplung #66437 üzenetére
Mi a baj a játékkal, bugos mint az állat?
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #66435 üzenetére
Hat idaig nem, viszont a 6dof mod nekem szetverte az egeszet. Elrontotta a kepminoseget, visszaestem 30 fps-re, eees a 6dof nem mukodott.
Anelkul viszont TPS-ben belecsavartam ma 2 orat gamepad-del. -
0utsider
tag
válasz
kiskuplung #66343 üzenetére
Nekem a 200 milliós eladott darabszám nem tűnt kivitelezhetetlennek mindaddig, ameddig rá nem néztem, hogy pl a ps5-ből is csak 75 millió fogyott a megjelenése óta.
Bár amennyire én tudom, ott nem ez volt a legsikeresebb generáció.Így helyesbítem a mondandóm:
Ameddig meg nem közelíti a jelenlegi konzol generáció eladási számait.KRoy:
Köszi, hogy megosztottad az eddigi tapasztalataidat!
A mérete miatt érdekelt a cucc. Egy jóárasított kisebb felbontású verziót akár még meg is vennék.
Bár a q3-hoz képest kisebb FOV valószínűleg nálam deal breaker lenne.A standalone módot pl gond nélkül elcserélném a kisebb méretért és minimum 130 fokos FOV ért cserébe.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #66419 üzenetére
Ja egyébként voltam szemészeten, megállapították, sem közelre, sem távolra nem látok jól, kb a monitortávolság az éles, de napi 8 órát ülük monitor előtt, ez nem is akkora csoda, úgyhogy ha közel hajolok a monitorhoz, hogy kivegyem a pixelekt, akkor sem látom őket, mert ugye közelre sem látok jól :-)
Tessék megöregedni és rögtön nem kell 5000*5000-es felbontásban renderelni a dolgokat :-) -
gulasoft
őstag
válasz
Mert biztos te is öreg vagy mint az országút itt meg sok a fiatal titán:-)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Mi ez a pesszimizmus? Dobjátok a padlóla le!
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #66363 üzenetére
Igen, pont ugyanaz a szint a 2 játék...
Csak az egyik az engine-en kívül 20 éves. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #66289 üzenetére
Ezt ő írta?
Nabakker sehol nem láttam a szerzőt feltüntetve, de most, hogy szóltál látom a social media linkeken keresztül hozzá lehet eljutni... Egyébként a cikkben a források hivatkozva vannak, én az X-es forrásokat is megnéztem, olvastam a kommenteket, a cikk objektívnek tűnt. Nem tűnt fel az ő stílusa... Köszönöm, hogy jelezted!
De ez jó péda volt arra, hogy már nem elég végigolvasni a cikkeket, végig kell kattintgatni a cikken kívüli linkeket is... Épp a napokban merült fel a téma és egy ismerősöm osztotta meg velem a cikket, gondoltam még aktuális lehet, de legközelebb ígérem figyelmesebb leszek!
+#66303 kiskuplung: Ezzel 200%-ig egyetértek, annyival egészíteném ki, hogy a Meta még arra sem volt képes, hogy valamilyen hardveres védelmet is beépítsen a kalóz címekkel szemben. Ugyanez az ismerős aki küldte a linket a cikkhez, csodálkozott is azon, hogy nincs harveres védelem a Questekben, mert ő azt gondolta, hogy egy ilyen VR eszközzel csak eredeti játékokat lehet játszani. (Vagy legalább annyira bonyolult, mint egy iOS ökoszisztémában.)
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #66299 üzenetére
És szerinted mennyi Indexet adtak el? 1 milliót?
De, hiszem hogy vehetem a bátorságot hogy bármit is egy 5 éves, 2 gpu generációval ezelőtti játékhoz hasonlítsak, neadjisten elvárjam hogy legalább félig tessenek már megközelíteni.
Ja, amiket felsoroltál nagy nevek voltak, de csak nevek. Szar vagy középszar játékok. AC csak mobiltelefonra jött, Metro épphogy tűrhető, az Alienért meg letöltendőt adnék.
A fejlesztők nagyrészt állandóan másokra mutogatnak, pedig az van hogy a 2013-as DK1 óta 1db értelmes AAA címet sikerült kihozni, meg volt 4db jó játék.
Rákerestem a cikkben elsőként síró fejlesztő játékára, szinte hihetetlen hogy nem adnak érte pénzt az emberek:
-
0utsider
tag
válasz
kiskuplung #66299 üzenetére
Mi ez az okosítás dolog?
Bár én nem játszom standalone játékokkal, de még én is ismerem azt az ingyenes progit, amivel el lehet érni a legtöbb játékot fizetés nélküli.
-
0utsider
tag
válasz
kiskuplung #66289 üzenetére
Már többször láttam, hogy emlegetitek mint nem kívánatos személyt. De mivel akkoriban, amikor ő itt aktív volt, akkor én ezt a topikok még nem látogattam.
A youtube-on belefutottam már én is a tartalmaiba.Azon kívül, hogy uv fénnyel kutatnak a megvásárolni kívánt használt hmd-ken a sperma maradványok után, másra nem emlékszem, hogy felhúztam volna a szemöldökömet a mondandójában.
Itt mi az ellentét tárgya?
-
Hiei555
aktív tag
válasz
kiskuplung #66221 üzenetére
Azóta lett egy másik fajta amvr is ahogy látom.Neked melyik van? Lehet a frissebb verzió jobb valamivel. Esetleg ilyen globular [link] valakinek?
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #66015 üzenetére
akadozni fog
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #65962 üzenetére
Hát szerintem nem is fog menni, de nem csak az az újítás. Most a VR röpködésnél is van ez a bázisépítés, új ugró hajó, supercruisban boost (4000ls kb 30 mp.) Ezek a több 10 perces utak lerövidültek, de valóban van benne munka jelleg. Mikor EQ-t játszottunk akkor a fő mob popolásához kellett ölni az aprólékot.
Ugye a VR miatt kell egy normális joy amire rá lehet mappelni azt a rengeteg funkciót amit elvár a játék, és az nem két fillér. Nekem több mint 1600 órám van benne, tehát elmondhatom, hogy ki lett használva a joy, és a játék VR nélkül számomra élvezhetettlen, viszont a VR meg nagyon sokat dob rajta, de csak olyan vágjon bele akinek van egy jó joy gázkar párosa vagy hajlandó rászánni sok 10.000Ft-ot, és bírja a monotonitást valamilyen szinten.
Szerencsére már minden olyan megvan amihez farmolni kell, meg ilyenek, most ez a bázisépítési mizéria kapott el minket is.
Nagyon sok ember ugrott vissza a játékba, már minden rendszer ahol sokan szoktak lenni tele van, nehéz jó rendszereket találni. Majd lecseng gondolom, de most nagyon pörög. -
cinemazealot
addikt
válasz
kiskuplung #65962 üzenetére
Én egészen pontosan tegnap próbáltam ki VR-ban az ED-t, de sok éven át pontosan a munkajellege miatti lelkesedés vesztés miatt nem játszottam vele.
Most a VR miatt lehet, hogy továbbviszek néhány küldetést, bár eléggé kezdőnek számítok és most a hosszabb kihagyás után megváltozott UI-t is meg kell szoknom. Grafikailag még mindig nagyon tetszik, csak türelmem nincs hozzá.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #65945 üzenetére
Arra rápróbáltam pár éve de valami gond volt vele, talán az irányítással kapcsolatban.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #65846 üzenetére
Köszi, akkor részemről ezt a 20 dollárt sem éri meg.
@xandrush0831: Batmanről jót hallottam csak. Metro tényleg nagyon megosztó lett. -
setup
tag
válasz
kiskuplung #65809 üzenetére
Azért filmeztem megint, mert igazából a pánt… Nem akartam azonnal nagyon megköpködni.
Próbálom még mindig állítgatni, hogy hogyan is lesz ez nekem legalább olyan jó, mint a CV1-é volt, de eddig nem jött össze igazából sehogy sem jó.
Nekem húznom kellett rajta, hogy hátul tartson, de így viszont hosszabb távon „szoros”. Rátettem ezt a formára vulkanizált gumit a szivacsra, mert ezzel nehezebben mozdul talán el.
Gondoltam akkor lehet lazítani egy picit rajta, de aztán jött ez a lencse közepét kell nézni dolog, ami miatt pláne nem gondolom, hogy ha lazább lesz, akkor úgy lesz jó. Szóval emiatt filmezem, hogy közben próbálom kitesztelni.
Ez a gumi annyival sprődebb, hogy hiába támaszkodik az arccsontomra a „szoros” pánt egy idő után teljesen belehúzza az arcomba. Sehogy nem kényelmes.Nézegetem a nem gyári kiegészítőket, amiket linkelgettek egymásnak, de nehéz elképzelni, hogy ekkora párnák elöl-hátul hát, hogy ezek alá vajon hogy nem izzadtok be?
Persze van, aki úgy rallyzik, hogy 10-ből 10x végigmegy, de sokszor második vagy harmadik. Én úgy szeretek menni, hogy simán lehet, hogy egy idegen és (nekem) nehéz pályán 10-ből 9x összetöröm, de ha végig megyek, akkor viszont fél pályányit verek rá a másodikra.
Szóval a legegyszerűbb kanyarba is úgy megyek bele, hogy ha egy picit is jobban megdob egy nyomvályú, akkor azonnal piff, mert olyan indokolatlanul magas sebességeket választok folyamatosan, amikkel vagy tökéletesen sikerül, vagy azonnal piff. Nincs olyan, hogy majd onnan összeszedem, mert végig a határon, üvegen..Ez az állandó stresszhelyzet, a folyamatos tűzoltás tetszik, ami viszont olyan magasan tartja a pulzusom, hogy a kormány tekergetéséből azonnal izzadás lesz, ha túl vagyok öltözve… És látva ezeket a dedikált pántokat, hogy elöl is meg hátul is egy nagy párna, hogy ezek alá nem izzad be az agyatok?
-
p34c3
csendes tag
válasz
kiskuplung #65678 üzenetére
A "teljesen felesleges" az azt jelenti, hogy gyakorlatilag SEMMI különbséget nem érzékelek, ha "csak" egy WiFi 6-os Asus AX-RT58U-t veszek a WiFi 6e-s RT-AXE7800 helyett? Nem lenne biztonságosabb a 6 Ghz-et használni, hogy még kisebb legyen az interferencia esélye?
-
sheep
addikt
válasz
kiskuplung #65602 üzenetére
Igen PCL-om van. A fov sajnos csak átlagos, nem érzem nagyobbnak mint a Reverbnél. Viszont minden másban köröket ver rá, a képminőség szuper. Qled, local dimming, 2880x2880 felbontás, aszferikus lencsék....mintha a monitort nézném. A Reverb után elképesztő, de én csak szimezek és fontos a jó felbontás.
Magyarországon is van hivatalos forgalmazó de én a Pimax shopban vettem mert így jóval olcsóbb volt. Mindennel együtt kb. 380e ft volt ami még így is elég sok sajnos. A magyar shopban 460e körül van. -
k_petya
tag
válasz
kiskuplung #65506 üzenetére
köszi
-
cinemazealot
addikt
válasz
kiskuplung #65446 üzenetére
"Mi az ami meghajt ma 2*4k-t 90FPS-el? Komolyan kérdezem."
Ez kizárólag attól függ, mi a megjelenítendő tartalom. Egy film CGI jeleneteihez a stúdiók ma is render farmokat üzemeltetnek, amik órákon/napokon keresztül számolnak egy-egy pár másodperces snittet. Nem csoda, hogy milliókban mérjük a szett árát, ha filmszerű minőséget várunk el 90+ fps mellett, amiben ráadásul valós időben mozgathatunk mindjárt két (2!) kamerát is.Pedig a VR-nak nem feltétlen velejárója a megszólalásig valósághű grafika. Még ha R(eality)-ről is beszélünk.
-
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #65397 üzenetére
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
kiskuplung #65374 üzenetére
Én se játszok már annyit. Egyszerűen olyan gagyi játékok jöttek ki, ilyen óvodásoknak szánt bölcsis pakolgatós játékokkal, hogy ezért nem éri meg beruházni semmibe. Ezekbe a jtáékokba sokszor negyedannyi munka sincs, mint egy normálisan összerakott flat játékban.
Ezért van abban reménysugár, ha kitalálják hogyan alakíthatnak át játékokat (jókat) VR módba. PErsze ha nem lesz oylan okádék a végeredmény, mint CYBERpunkba, mert úgy semmi értelme.
Pl kíváncsi lennék az Elden Ringre is milyen lehet... Azt szándékozom megvenni, mert legrosszabb esetben még flatscreenen is élvezni fogod. -
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #65397 üzenetére
Vagy legalabb nem kompromitalt
-
0utsider
tag
válasz
kiskuplung #65341 üzenetére
Úgy lehetséges, hogy nem fix az a távolság, ahova fókuszálsz.
Ezt leginkább egy stereogramon tudnám bemmutatni, hogy mire gondolok.Itt van pl ez a repülő:
Ha normál távolságra fókuszálsz, akkor nem látsz belőle semmit.
Ha a kép mögé nézel, akkor pedig kirajzolódik 3D-ben a forma. -
Márton
nagyúr
válasz
A fókusztávolság fix, a szemtengelyek metszéspontja változik.
Az agyad félig át van verve, ő meg több-kevesebb sikerrel beveszi ezt.
Nézz pl. egy mono 360-as légi panorámafotót. Elvileg minden jó távol van, valahogy mégsem olyan az érzés, mintha igazából néznéd, inkább olyan, mintha egy 3m átmérőjű gömb belsejében lennél. Kinyújtod a kezed, szinte meg tudnád érinteni a képet, míg a valóságban ezt nem is próbálnád.
Ezért várom én a legjobban a multifokál hmd-ket -
cinemazealot
addikt
válasz
Ebbe a szemkövetés is bekavarhat: ha a HMD látja, hogy távolba nézel, akkor a közeli objektumokat elhomályosíthatja. Kérdés, hogy Neked milyen HMD-d van?
Viszont kösz a tippet, ezt a demót én is kipróbálom. Persze előbb bekészítek magam mellé egy vödröt.
De amikor egy ilyen tök jól néz ki... muszáj, na!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
kiskuplung #65184 üzenetére
Uh, az még eszembe jutott, hogy van külön a github-on valahol egy UEVR konfigurációs fájl az a játékhoz. Nem tudom azt feltetted-e, de valószínűleg az nagyon sokat segítene.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #65184 üzenetére
Hehe jó hogy mondod most toltam végig a luke ross moddal az avatar főküldit, bárki bármit mond az ikrannal röpködni a táj fölött......
Móriát még nem vittükvégig mert beteg voltam, majd jövő héten. Értem én, hogy nemolyan mint 4k flaten, de nekem mindnt überel, hogy ott vagyok a történetbem körbe vesz a tér, és nem bekukucskálok egy kulcslukon egy 3d-s világba.
Majd ha normalizálódik a helyzet beruházok egy 5090-re (nem a MFG miatt, hanem a 3 év gari miatt) addigrakijavítják a szoftver bugokat is, valahol nyár elején. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
kiskuplung #65181 üzenetére
Huha, viszonylag rég játszottam már vele, így nem emlékszem pontosan.
Az biztos hogy FPS-t azzal lehet leginkább nyerni, ha a visszapillantó tükörben látszódó dolgokat leveszed a legkisebbre, mindent ami ezzel kapcsolatos. Sokat nem fogsz bele úgyse nézni, de nagyon eszi az fps-t.
Nem tudom milyen géped van, de azért viszonylag sikerült hozni a Rift S-nek szükséges FPS mennyiséget valahogy az én konfigommal, de utána kellett előtte nekem is nézni neten, mikkel lehet kisajtolni több fps-t.
Az irányítást kontrollerrel kellett nekem is megoldani, azon van csak elég gomb a funkciókhoz.
A GUI problémát illetően javasolnám hogy nézd át a programnak a beállításait, mert sok minden finomhangolható benne, többek közt a GUI milyen közel legyen a nézőponthoz, mennyire legyen nagyítva, hajlított legyen-e stb. Én beállítottam hogy kicsit kisebb legyen, így láttam a széleit is jobban. Irányítással kapcsolatban is lehet dolgokat finomhangolni.
Sajnos csak ennyit tudok mondani, rég volt használva
-
bali777
aktív tag
válasz
kiskuplung #65156 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
kiskuplung #65042 üzenetére
Azt pedig hidd el nekem kérlek, hogy VDXR-rel ég és föld a különbség
Teljesen más futtatókörnyezeten vagytok, nem ez okozza a különbséget, nála másképp megy a SteamVR mivel az ő HMD-je egy natív SteamVR HMD.
Az ő esetében OpenXR->SteamVR OpenXR
A te esetedben meg a steamvr így néz ki: OpenXR->SteamVR OpenVR->VD, míg VDXR-nál a középső lépés kimarad (OpenXR->VD(XR)). -
slycugel2000
tag
válasz
kiskuplung #65042 üzenetére
Hát ezt nagyon megköszönném, ha segítenél kihozni egy jobb futást a SteamVR alatt, hatalmas kedvenc volt a Crysis nekem, minden részét végigjátszottam! Előre is köszi a kedvességedet
A Far Cry VR meg tökjól futna (azt 1-2 éve toltam végig flatben először, szuper volt), de ott meg a grab nem müxik a Vive wandon, nagyon peches vagyok
Ha esetleg erre is lenne ötleted...
Igen, tényleg nagyon jófej ez a fejlesztő (is), nemcsak hogy válaszol, de milyen gyorsan
-
fatal`
titán
válasz
kiskuplung #65019 üzenetére
Az OpenXR egy api, a SteamVR pedig egy implementáció hozzá (az OpenVR mellett), ezért ennek nem natív headseten nincs értelme.
Ha egy játék nem OpenXR-t használ, hanem a régi OpenVR (SteamVR) API-t, akkor nem natív headseten van értelme OpenCompositeot használni, ez OpenXR-t csinál belőle. Így használom a DiRT Rally 2.0-t és az ACC-t VD-vel, ilyenkor ezek VDXR-ral (+ OC, jelzi is a VD) mennek. Link/Air Link esetén ezekhez viszont van Oculus SDK implementáció a SteamVR mellett (elvileg a VD is tudja ezt, de valamiért az ACC mindenképp SteamVR-ral indul nekem, a DR2.0 meg crashel ha Oculus módban indítom).
A lényeg, hogy nem natív SteamVR HMD-kkel, ahol lehet ki kell hagyni a SteamVR-t a történetből, nagy az overhead, mert ilyenkor több API fordítás történik. Az a része elég hülyén működik a Windowsnak, hogy egyszerre egy default OpenXR alkalmazás lehet és, ha valamit elindítasz, akkor állítgatják magukat sok esetben). Meta Link/Air Link esetén pl. ha nem ő az alapértelmezett OpenXR szoftver (pl. ha VDXR futott előtte), akkor nem VR-ban indulnak a játékok, hanem flat módban - már, ami támogatja), vissza kell állítani, ha váltogatsz a dolgok között (de legalább ezt egy kék sávval jelzi, amikor elindul). Én pl. rendszeresen állítgatom, mert Beat Sabert Air Linkkel használom a tracking miatt, az összes többi játék meg VD.
-
gulasoft
őstag
válasz
A steam vr-t ahol csak lehet ki kell hagyni a történetből. Mindent VD-ből indítok, ha steames a játék akkor még a steamet is abból (amúgy ha az asztalról indítom a VD-n belül, akkor nem látja a fejszettett)
A Luke Ross nem rég berakott egy olyan opciót, ami a vízszintes és függőlegfes túlnyúlásokat leszedi, így lassabb gépeken is el lehet érni elviselhető fps-eket, (jó az avatarban éppen csak) és most már tudja kezelni a dlss-eket is (kivéve frame gen), és ott ez a VD-vel nem működött. Szerencsére a VD-s srácokkal megbeszélte berakták ami ehhez kellett és egy hét alatt megoldódott. Ezek szerint lehet egymással kommunikálni, és együtt dolgozni, csak ez a fejlesztő stúdióknak nem megy.
Az Unreal enginhez is van ez az easy anti cheat, hát ebben sem sikerül konszenzusra jutni, hogy az UEVR-t ne vegye már cheatnek, mert hogy szerintük az sokat segít a játékosoknak és a fejjel célzástól mekkora előnyük lesz, de ez csak azt mutatja, hogy életükben nem próbálták ki, mert szerintem VR-ban bármelyik játék sokkal nehezebb mint egér billentyüvel huszárkodni. CS-ben egy eger méretű város népességének megfelelő fragem volt, VR-ban meg homokszáknak vagyok jó, de hát csak emiatt az anti cjeat miatt nem megy egy jópár játék multiban. (sőtt egy részük multi nélkül sem)
Szerintetek könnyebb vagy nehezebb VR-ban játszani egy játékot? (főleg kompetitívekre gondolok) -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
A SteamVR OpenXR-ban megy, mert azt az API-t használja ő is. Max azt lehet megcsinálni, hogy a SteamVR ne menjen, csak az OpenXR-t használja.
Itt egy rajz arról, hogy hogyan is vannak ezek az API-k:
A SteamVR beállításaiban lehet állítani APPI layer-t. Redditen annyit találtam, hogy elméletileg Microsoft store-ból letölthető hozzá az OpenXR runtime és akkor megjelenik ebben a SteamVR-os beállításban az OpenXR layer. De hogy ez segítene-e neki és hogy a Vive az hogyan fog működni (ha működhet egyáltalán) SteamVR nélkül, csak simán OpenXR-ban, azt nem tudom.Még egy olyat találtam, hogy a játék launch paraméterébe ezt be lehet írni, de a Microsoft-os letöltés nélkül nem tudom tud-e működni helyesen: -Runtime=OpenXRHMD
-
slycugel2000
tag
válasz
kiskuplung #65007 üzenetére
"Amúgy a kedvedért összeimádkoztam, hogy úgy menjen, ahogy nálad, és kb 60% a reprojection ratiom, és még a 45 FPSt se tudja tartani a gépem."
kiskuplung: Köszi, akkor ezek szerint mégiscsak jogos a CPU limit nálam. Csak a jövőbeli modjavításokban bízhatok?
"HTC Viveja van, ami egy natív SteamVR headset, úgyhogy teljesen jól csinálja, nincs VD (pontosabban a régi steames remote desktopra szánt VD van, de azt ne keverjük ide)."
fatal: Szóval akkor csak SteamVR-ral tudok játszani, ez a VDXR nálam semmiképpen nem tud működni, ugye?
Lehet, hogy ez a gond, hogy ebben a SteamVR módban nagyon bika CPU kellene, míg a VDXR-ban okés lenne az én procim is? Vagyis csak az utóbbira optimalizálta a modkészítő?mindenki: Akkor erre nincs ötlet? Ezzel még játszani is tudnék, nincs akadás, de így grab nélkül nem lehet
"Kipróbáltam a Far Cry VR mod-ot és bár minden más funkció alapból működik a kontrolleren, a grab gomb az istennek nem megy egyik Vive wandon sem. Próbáltam a SteamVR controller bindings-ban állítgatni, de hiába állítom be ott, akkor sem működik a játékban.
Van valakinek valami megoldási ötlete erre?" -
fatal`
titán
válasz
kiskuplung #65007 üzenetére
HTC Viveja van, ami egy natív SteamVR headset, úgyhogy teljesen jól csinálja, nincs VD (pontosabban a régi steames remote desktopra szánt VD van, de azt ne keverjük ide).
-
slycugel2000
tag
válasz
kiskuplung #65002 üzenetére
Én nem használok Virtual Desktop-t semmilyen játékhoz, csak simán elindítom a Steam VR-t, aztán meg a VR mod-os játékot. Lehet, hogy ez a gond? Nem tudom, hogy kellene a VD-t használni játékokhoz, én azt csak 3D videók nézéséhez használtam eddig.
Így nézett ki 7 perc Crysis az 1.1 mod-dal a parton, a cpu frame time teljesen el van szállva és 18% -os a reprojection ratio, ez tragikus.
fpsVR Report:
App: Crysis VR HMD: Vive. MV (90.000 Hz, IPD 70.5)
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER (32.0.15.6636, Tavg 40.2, Tmax 54)
CPU: Intel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz (Tavg 44.9, Tmax 57)
Battery charge of controllers - @start: LC --% RC 74%
Battery charge of controllers - @end: LC 67% RC 68%
Delivered fps: 75.72 Duration: 7.4min. Headset was active: 99%
GPU Frametimes:
Median: 1.2 ms
99th percentile: 10.4 ms
99.9th percentile: >30 ms
frametime <11.1ms(vsync): 99.1%
CPU frametime:
Median: 7.6 ms
99th percentile: 22 ms
99.9th percentile: 25.8 ms
frametime <11.1ms(vsync): 60.8%
Reprojection Ratio: 18.1%
Compositor Frames Dropped: 111 or 0.3%
Max. SteamVR SS during the session: 150%
Render resolution per eye: 1852x2056(by SteamVR settings, Max. during the session)
HMD driver recommended resolution (default for SteamVR at 100%): 1512x1680)Még az Alien Rogue Incursion sem fut ilyen gyatrán, de azért ott is CPU limitem van.
Érdekes, hogy a Metro Awakening meg tökéletesen fut (a GPU frame time 100%, a CPU 99.9%-ban 11.1ms alatt van), pedig az is UE5.
-
slycugel2000
tag
válasz
kiskuplung #64998 üzenetére
Hát ez meg hogy lehet, hogy nálad nem szaggat, ezt totál nem értem. 9900k + 4070 Super.
OG HTC Vive Wireless-szel játszom, vagyis 90 Hz-es refresh rate-nél nem tudom lejjebb állítani. -
KRoy19
őstag
válasz
Monjuk, ha nálad a 7700K-val nincs gond, akkor a 9900K-val se kéne hogy legyen. Akkor ott valami más probléma van.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Kíváncsi leszek én most újra arra az UEVR modra ha megjön a kártyám. Eddig az én hibám volt hogy szar, mert nincs minimum 4070ti-m.
Igaz hogy annyira alacsony felbontáson is próbáltam, hogy annyi képkockát kellett volna kitolnia a 3080-nak mint egy 6090-nek normális felbontáson, de biztos a készülékemben volt a hiba.Úgy legyen.
-
gulasoft
őstag
válasz
Köszi, erre nem jöttem volna rá. Hogy szedem le a lámpát? Egyébként szerintem a nem luke rossos far cry mod jobb. De lehet csak az idő szépíti meg az emlékekekt, mindesetre ennek nem lenne szabad szaggatni. Én VD-vel csináltam high
felbontáson. -
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #64850 üzenetére
Injektáljunk meg baszakodjunk. Ez tetszik, akkor légyszives sorold a vr modolt progikat.
Kezdem én a sort akkor
Crysis,
Valheim,
Hl 1,2
Deep rock,
Sbunautica,
Farcry (nem luke ross-os mod)
folytatnád esetleg, én is szivesebben játszom jó modolt játékokkal. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
kiskuplung #64850 üzenetére
Köszi a tippet, ezt tényleg megérné kipróbálni. Anno nagy kedvenc volt ez a játék
-
Aki21
aktív tag
válasz
kiskuplung #64820 üzenetére
Köszi szépen az infót. Kicsit lemaradtam most mert kb 3hónapja nem vroztam így csak innen a forumból olvastam ezt az updatet is azért is kérdeztem rá.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #64817 üzenetére
Egyebkent a 2080-al is jol megy, erdekes hogy mindket kartyanal 2 FPS-be kerult, termeszetesen mas beallitasok mellet.
-
laccy88
senior tag
válasz
kiskuplung #64767 üzenetére
ááá szóval Ti szoktátok az igazi moziban is szétdobálni a popcorn-t
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #64684 üzenetére
Még amúgy felesleges azt játszani, hogy te már biztosra tudod, hogy átbaszás, mert nem tudod. Egyenlőre ott tartunk, hogy előrendeltem egy headset-et, amit február-márciusra igérnek. Ha nem kapok semmit és futnom kell a pénzem után, akkor azt is meg fogom írni és örülhetnek a kárörvendők.
Még amúgy persze az az okos dolog, hogy ha megvárja az ember, hogy eladjanak belőle párat és már csak akkor vegye meg, amikor vannak jó vásárlói vélemények. Csak ha nem lennének olyan hülyék mint én, akik vakon meg vesznek valamit, akkor soha senki nem venne semmit.
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #64684 üzenetére
Nem a VR headsetek a fő profiljuk, hanem body trackerek, amikből elég sokat eladtak az évek során, szóval nem az van, hogy eddig még nem sikerült letenniük semmit az asztalra.
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #64671 üzenetére
Kicsi cég, szóval nem csoda, hogy 5 év alatt jutottak el oda, hogy ki tudnak adni egy headset-et, amit tudnak értékesíteni világszerte.
Nem az van, amit te itt beállítasz, hogy évente bejelentenek egy headset-et, amire beszedik a lóvét, és aztán nem adják ki és megtartják a pénzt. Nem gondolod, hogy annak lett volna kicsit nagyobb visszhangja és már rájuk mentek volna a hatóságok?
Mindegy károgj nyugodtan tovább, ha ez tesz boldoggá. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #64671 üzenetére
Megállás nélkül Shitfallnak olvasom, ahányszor szembejön.
-
mmdms
addikt
válasz
kiskuplung #64665 üzenetére
Nemigazan ertem, ennek semmi retorzioja?! Begyujtik a lovet egy valszeg nemletezo termekre, mondanak fel ev mulva egy bocsit, aztan kesz is?
Mi kell egy ilyen ceg letrehozasahoz, hol lehetne infot gyujteni? -
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #64654 üzenetére
Juj tényleg, ez csak nézelődős volt.
Szerintem most már be is hánynék tőle ha nem történne semmi amikor közelítek.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #64651 üzenetére
Én BF3-at próbáltam a telefon+alvr kombóval hiánypotló jelleggel, még abban az időben amikor a DK2-re fájt a fogam. Még jó hogy sejtettem hogy az igazi nem ilyen, különben azóta se VR-oznék.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #64651 üzenetére
* : ALVR for Quest 1 not available through the Meta store.
** : Only works on some smartphones, not enough testing.Lehet probalkozni, de szerintem nincs igazan ertelme, egy olcso hasznalt Q2 inkabb.
-
repvez
addikt
válasz
kiskuplung #64646 üzenetére
Xiaomi mix2s-el használtam régebben annak fele ilyen jo volt a kijelzője, de filmezéshez nem volt olyan vészes, ugyhogy most ezért akarom kiprobálni, de gondoltam hátha vannak már 5 év alatt jobb és fejlettebb ilyen appok , ami talán jobb eredményt is addnak , meg a jobb hardverrel .
Nem munkára akarom ,csak szórakozásként az excelt meg csak példaként mondtam, hogy mintha két kijelző lenne a virtuális térben -
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #64574 üzenetére
Jogos, megint be lettem húzva a csőbe, sőt magamat húztam be a csőbe, mert én linkeltem neki a videót...
-
VincentVG
senior tag
válasz
kiskuplung #64574 üzenetére
ha kabel, akkor ===== gulasoft. en szeretem a fix dolgokat az univerzumban. itt nincs kerdes
- hogy lesz komment...
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #64511 üzenetére
Az FG ugyanaz is meg nem is. Gyakorlatilag mindketto ugyanazt csinalja - kepet general egy letezobol mas bemenetek alapjan. Az FG-nel a masik bemenet egy masik kep es a motion vectorok, az ASW-nel pedig az IMU adatok es az elorejelzes hogy hol lehet talan a kovetkezo kep. Ami most jott uj az 50-es sorozat bemutatasaval az a Reflex 2 amit par napja linkeltem. Az gyakorlatilag az ASW-bol azt a reszt veszi at hogy a bemeneti input alapjan (tehat eger/bill) transzformalja az eredeti kepet, nem kell varni egy kovetkezore. Aztan hogy az FG es a Reflex 2 mukodik-e egyutt azt nem tudom egyelore, annyira nem neztem meg utanna.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #64436 üzenetére
Mellette stabil 72 fps van, így szerintem nem szaggatás az 72hz-en. Illetve ha úgy hagyok minden beállítást, de felrakom 90hz-re, simább lesz.
-
mmdms
addikt
válasz
kiskuplung #64436 üzenetére
Meg ami meg fontosabb, nem kesik annyit az iranyitas. 90 es 72 kozott szamomra erezheto es nagyon zavaro keses van a kep es az iranyitas kozott, ami singli jatekoknal nem nagy dolog de simezesben rohadt zavaro.
-
mmdms
addikt
válasz
kiskuplung #64308 üzenetére
Tegnap teljesen uj pp-t csinaltam, nekem azonnal le is vonta a tesztcentet, de ettol fuggetlenul kartyaval se ment, azert is csinaltam pp-t. Pedig jo lenne, az egyik -40% meg tovabbi 30% a teljes osszegre ha valasztok meg egyet.
-
zsozsa74
őstag
válasz
kiskuplung #64265 üzenetére
Azt értsd meg, hogy én szimezek. Még ha el is nézem a szarabb tömörítést, a minimális lag sem megengedhető. Jelenleg a wireless tech nem alkalmas még erre.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #64241 üzenetére
Azt se tudom melyik fw van az enyemen, de most nem fogom megnezni, remelem le volt es van merulve
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #64239 üzenetére
Mondjuk nem artana ha valami verziokat is adnanak hogy melyiktol nem mukodik. En nem szokom updatelni csak ha magatol csinalja, van hogy 2-3 fw verzioval hatrabb vagyok. Marmint tudja hogy van ujabb es irni szokja hogy felrakhatom vagy majd magatol felrakja X heten belul, de ez nem jelenti azt hogy fel is rakja, amikor ranezek akkor megint ott van hogy van ujabb mint elozoleg de az enyemen meg mindig a regebbi van.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #64162 üzenetére
Nagyon elkéstem a buliról de a Fallout 4 VR-ból ugyanúgy lehet nagyon éles képet csinálni, mint Skyrim-ból ami alapból ugyanolyan mosott, mint a Fo4VR. A TAA kikapcsolásával már nagyságrendekkel jobb a kép, ehhez talán ini fájlt kell szerkeszteni de rég játszottam vele, lehet, hogy menüből is kikapcsolható.
Egyébként meg van rá mod, amivel a TAA is maradhat bekapcsolva.#64163matezzo: Skyrim-ben bőven elég komfort opció van ahhoz, hogy ne érezd magad rosszul. Mindent is be lehet állítani.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
kiskuplung #64193 üzenetére
igen most nézegetem őket, kíváncsi leszek milyen lesz. Szerintem is jól néz ki, a fények, árnyékok nagyon frankó. A gépigénye érdekes hogy már minimumnak is egy korábbi 10.gen i7 javasolt, 16 GB ram, rtx 2080..ajánlottnak meg 12.gen i7 24 GB ram társaságában illetve 3080Ti...ez alapján szerencsém hogy i7 14700KF 32 giga ram és rtx 4080 kártyával várom.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
kiskuplung #64191 üzenetére
Megnéztem ezt is tegnap, a zene a trailerben ótvar..abszolút nem illik hozzá, de a játék szerintem nem lesz rossz
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #64181 üzenetére
Nekem is fix vdxr-en áll, többek között azét mert az unrealos játékok régebben (nem tudom ebben a verzióban most hogy van) csak a vdxr alatt tudta kezelni az xbox bal oldali nyilainak az emulálását ilyen tapipad módban (a vezérlőn a gomok mellé rakott ujj érzékelése) amit persze már marha régen lecseréltem a használhatatlanság miatt a bal kéz fej mellé és mikor rezeg akkor bal joy fel, le, jobbra, balra-ra. Ezt elfelejtettem mondani, de jó hogy rájöttél, és mondtam, hogy sokkal jobb mint a natívos verzió, szebb is, meg közvetíthetőbb is.
Egyébként első nap sokkal tovább volt az a fekete kép, de ezt szerintem az első patchel javították, mert másnap már fele annyi ideig volt se kép se hang. -
kevike576
senior tag
válasz
kiskuplung #64178 üzenetére
nekem is fekete kép volt, de a parancsikonba ezt írtam
"...\Skydances BEHEMOTH\BHM.exe" -steam -hmd=OpenXR"
és működik -
Tyrone89
aktív tag
válasz
kiskuplung #64181 üzenetére
3 nap múlva Alien...sűrű az idei év vége
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #64176 üzenetére
Teljesen jól. Sőtt szebb is mint a questes. Csak az a trükk, hogy VE és ne indítsd el astemaet hanem a VD games menüpontjából a behemoth-ot.
Így tudtam streamelni is mert a retkes meta verzióban nem jön át a játék hangja a pc-re! Egy fostalicska az egész! -
kevike576
senior tag
válasz
kiskuplung #64169 üzenetére
a steam-es verzio mukodik VD-vel...ejnye bejnye
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #64169 üzenetére
A questen is egy sokáig tartó fekete képernyő fogad.VD-n is legyél türelmesebb.
-
szacsee
nagyúr
válasz
kiskuplung #64166 üzenetére
Factory reset megvolt, akkor nincs min aggódni.
Köszi!
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #64140 üzenetére
Engem a Metro igazából beszippantani sem tudott, pedig nagyon vártam. Szerintem 2-3 órám ha van benne. Nem is tetszett, aztán meg elkezdődött az a grafikai bug hogy stroboszkóp volt az emberek feje. Nem érzek motivációt hogy elkezdjem megint.
-
gulasoft
őstag
válasz
Én az első bhemótot nyúvasztottam még csak ki 3*-szor, már nagyon profin csinálom (ugye egyszer questen, aztán pc-n, majd még egyszer pc-n a magyar felirat miatt :-))
-
kevike576
senior tag
válasz
Én tolom, és sztem kafa. God of war & Senua's sacrifice.
Sebastian Ang lefikázta, de tudom miért. Nem tudott azonosulni a kontroller optimalizálással. Azt egy frissítéssel ki fogják pofozgatni. -
cinemazealot
addikt
válasz
kiskuplung #64075 üzenetére
A legenda igaz: Android 6.0 óta szükséges a helymeghatározás ahhoz, hogy az eszköz fizikai címéhez/azonosítójához hozzáférhessenek.
A gyakorlatban viszont én is azt tapasztalom, hogy párosított eszközöknél sokszor nincs rá szükség (hiszen ott már ismert minden adat), csak olyan (pl. néhány Bluetooth Low Energy) eszköznél, ahol a párosítás nem szükséges vagy nem elérhető.
-
Archman 3
tag
válasz
kiskuplung #64075 üzenetére
Köszönöm a segítséget. A Bluetooth be volt kapcsolva. A GPS oldotta meg a problémát.
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #64056 üzenetére
Mostmár ezt átérzem én is.
-
kevike576
senior tag
válasz
kiskuplung #63990 üzenetére
Burkoltan fogalmaztam bocsi, de az az excel aranyat ér
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #63990 üzenetére
Hidd el én is :-)
-
matezzo
csendes tag
válasz
kiskuplung #63960 üzenetére
na most elbizonytalanodtam.. lehet tényleg ai volt mind, de azért elég szemétség, hogy embereknek adják ki magukat.. akik ultra megértőek, jó modorúak, de sajnálkozáson kívül mást nem csinálnak..
Ma már nem lehet megmondani -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #63810 üzenetére
Szerintem aki nem jártas az ilyen kis mikroelektronikák szerelésében az amúgy sem kezd bele ebbe... Viszont aki szedett már szét modern notebookot vagy telefont (mondjuk az elmúlt 5-6 évből) annak ez sem jelent nagyobb kihívást és nem kell hozzá műszerésznek lenni. Ha van jó leírás, vagy videó (erről van) semmivel nem nagyobb kihívás, mint telefont meg notit szerelgetni. A csavarokra viszont vigyázni kell, ahogy a videóban mondja, sok csavar van benne, azokat ésszel, szépen rendszerezni kell. De amúgy sem cserélgetünk akksit gyakran Questekben.
#63824 gulasoft: Lehetetlen, hogy a Meta Store felismerje, hogy milyen készülék akar telepíteni egy adott appot, ilyen nem létezik, a Google Play Store sem tu... Ohh wait...
#63814qqzs: Hirtelen rákeresve úgy látom még Quest 2-vel is előfordulhat ez az install failed hiba. Itt olvasgass, hátha segít valamelyik megoldás. Bár úgy látom vegyesen van akiknek a PC-s meta appon keresztül próbálkozik de van aki nem. Olyanokat tanácsolnak, hogy a Storage opcióba mássz be ésonnan add ki az uninstall-t, majd az után próbáld telepíteni. Más itt a SideQuest-et hívta segítségül és azzal telepítette. Ha nagyon nem emgy én is azt tanácsolom neked, azzal egész biztosan tudsz egy működő verziót telepíteni.
Reddit leírás a BS telepítéshez Sidequest-tel (2 éves, de még jó lehet)
Videó BS telepítéshez Sidequest-tel
Egyébként mennyi szabad hely van a HMD-den? Legyen hely bőven, hogy akár kicsomagolni, telepíteni is tudjon. -
0utsider
tag
válasz
#63810kiskuplung és #63809gulasoft
Egyébként így ránézésre tényleg nem vészes.
Ha valaki cserél már kijelzőt egy nem levehető hátlapú telefonon, akkor annak ez is menni fog. De alkalmaznak ilyen csatlakozású kábeleket laptopokban is.
Egy minimásli műszaki érzékkel kivitelezhető.Egyébként a linkelt videóval csak a szemléltetés volt a célom.
Direkt nem egy 30 perces verziót dobtam be. -
Raymond
titán
válasz
Ja, ahogy az uj Mac Mini-ben is upgradelheto az SSD [link]
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #63713 üzenetére
Igen, valószínűleg a Lego lesz a befutó, tegnap néztem én is őket és a vámpírosra érkezett elég sok negatív kritika.
Van még Walkabout pályacsomag is akcióban, de az így is egy rahedli pénz egyben
Illetve egy ilyent találtam még akinek érdekes lehet, a kettő nekem nincs meg, van hozzá 8 órás kampány ami co-op ban teljesíthető:You can now grab both of our hit military VR shooters for super cheap:• Zero Caliber: Reloaded - 60% OFF (BLACK60-B5E421)https://www.meta.com/en-gb/experiences/3591949650852844• Zero Caliber 2 - 50% OFF (BLACK50-B5E421)https://www.meta.com/en-gb/experiences/6072194326150034 Coupon codes last until 14 December, exclusively in the Meta Horizon store.
Akinek mondjuk nincs meg a Walkabout minigolf vagy az Eleven TT annak érdemes most behúznia mert ritkábban akciózzák őket és a 40% nem rossz. -
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #63708 üzenetére
Ezekre sajnos nem működik a kupon.
-
VincentVG
senior tag
válasz
kiskuplung #63698 üzenetére
Egyszeruen azert, mert ha 2025-ben "top" VR-t szeretnel szimulatorozashoz vasarolni, per pillanat vagy a Pimax, vagy a Megane johet szoba ( ha megjelennek persze
) .
En lennek a legboldogabb ha lenne Varjo Aero 2 vagy egy Meta Pro, (normalis support-tal) - barmi ami erezhetoen elorelepes felbontasban/meretben - de mondjatok ha van mas alternativa.
-
KRoy19
őstag
válasz
kiskuplung #63698 üzenetére
Mert mostmár kézzelfogható, késznek látszó headsetet mutogatnak a médiának és elindították rá az előrendeléseket. Az előzőekkel tudtommal nem jutottak ilyen messzire. Ettől még persze lehet, hogy nem lesz ebből sem semmi és kihátrálnak az utolsó pillanatban, de nem tartom valószínűnek.
Mellesleg a Pimax, ami az alternatívát kínálja sem sokkal megbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest