Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
kiskuplung #64998 üzenetére
Kíváncsi leszek én most újra arra az UEVR modra ha megjön a kártyám. Eddig az én hibám volt hogy szar, mert nincs minimum 4070ti-m.
Igaz hogy annyira alacsony felbontáson is próbáltam, hogy annyi képkockát kellett volna kitolnia a 3080-nak mint egy 6090-nek normális felbontáson, de biztos a készülékemben volt a hiba.Úgy legyen.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #64998 üzenetére
Köszi, erre nem jöttem volna rá. Hogy szedem le a lámpát? Egyébként szerintem a nem luke rossos far cry mod jobb. De lehet csak az idő szépíti meg az emlékekekt, mindesetre ennek nem lenne szabad szaggatni. Én VD-vel csináltam high
felbontáson. -
kiskuplung
őstag
válasz
gulasoft #64997 üzenetére
"Lenyomom a jobb sticket és ott kéne váltani, hát a legritkábban sikerül"
Ezen kicsit én is fennakadtam, de a lényeg, hogy nyomod a sticket és közben az egész jobb karoddal kalimpálsz körbe, úgy működik. Elsőre én is azt hittem, hogy a stick nyomása közben kell irányba nyomni azt, de nem
A lámpát meg le kell szedni a fegyverről.Amúgy nekem se szaggat, i7-7700k+3070k-val. Ha szaggatna, mint a fostos UEVR modok, akkor már töröltem volna
-
gulasoft
őstag
válasz
slycugel2000 #64994 üzenetére
A partra lejutás alatt azt gondolod ahol egy bázis van lent a parton egy hajóbók lőnek rád, és jön egy dzsip amiben ha kinyúvasztod a géppuskát akkor átveheted a helyét és lelőheted a halyóban a fegyverest? Ha igen, akkor ott az ég világégon kívül semmi akadás nem volt, csak még nem jöttem rá hogy lehet a lámpát kikapcsolni és a spec képességek is használhatatlanok Lenyomom a jobb sticket és ott kéne váltani, hát a legritkábban sikerül, De lejutottam és kinyúvasztottam mindenkit. Az 1.1-es modot használod?
-
gulasoft
őstag
válasz
Ez egy 1.1-es mod biztos javítanak még rajta. Felrakom kipróbálom nálam mit bír, de ha az avatar a konfigommal játszahtó, akkor lehet a modban van a hiba, és biztos kireszelik, de mondom felrakom kipróbálom, és jelentkezem,
-
gulasoft
őstag
válasz
Nekem egy i9-11900k-m van és 4070Ti. Megnézem ha lesz időm, de most az avatarrar játszom 60FPS-el. Kicsit furának találálom hogy a crysis meg szaggat.
-
KRoy19
őstag
válasz
slycugel2000 #64992 üzenetére
Hiába állítgatsz bármit. A felbontás csökkentése nem fog rajtad segíteni, mert proci limited van.
-
slycugel2000
tag
válasz
gulasoft #64988 üzenetére
Akkor kerlek mondd meg, hogy mit allitsak at, mert a tengerpartra leerve az elso palyan, ahol az elso igazi csata beindul, totalisan akadozik, a cpu frame time az egekben, meg akkor is ha leveszem a VR resolution scale-t 0.5-re vagy akar 1, vagy 2-n. Pedig csak OG HTC Vive-om van, aminek nem olyan nagy a felbontasa.
Nem tudom milyen 8k-rol beszelsz.
Koszi! -
mmdms
addikt
Vga csere utan a streaming progikat erdemes ujratelepiteni?
-
IG55
senior tag
Magyar helyről lehet vásárolni open facial interface-t quest 3-hoz? Egyáltalán hogy lehet magyarul rákeresni?
-
gulasoft
őstag
válasz
slycugel2000 #64984 üzenetére
Teljesen elég hozzá. Nem 8k-ban kell tolni, úgysincs annyi. Én egy i9 11900k-val és azza 4070ti-al A modolt avatárt is játszom, pedig az sokkal több erőforrást igényel mint egy crysis mod.
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
KRoy19
őstag
válasz
slycugel2000 #64984 üzenetére
Igen, valószínűleg sokkal magasabb az alap FOV VR-ban, mint flat módban, így többet kell számolnia a CPU-nak.
-
slycugel2000
tag
válasz
KRoy19 #64971 üzenetére
Köszi, de gondolom ezt most a VR modra mondtad, hogy sokkal bikább CPU kell neki, mert a normál flat módban azzal az egy szállal is maximum grafikai beállításon 100-140 fps-t simán hoz ez a proci.
Ezek szerint a 2018-as csúcs intel CPU kevés a 2007-es Crysis VR modjához, elég szomorú -
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #64982 üzenetére
Nem gondoltam, hogy sokkal olcsóbb lesz, de egy év múlva talán az 5080 is csak 500 lesz. Az biztos, hogy most 4080supert nem vennék.
-
gulasoft
őstag
válasz
KRoy19 #64980 üzenetére
Ja nem nem nem. Természetesen az 5080-ra. Majd egy év múlva kijön az 5080 super és az talán még a megfizethető kategória lesz, csak ennek a sorozatnak már novemberben ki kellett volna jönnie, csak a biossal vacakoltak valamit, el is fogyott a teljes 4080 super készlet mindenhol. Az előző sorozatnál január végén már a 4070ti is kijött.
-
gulasoft
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #64972 üzenetére
Hát néztem videókat direkt nem volt bekapcsolva semmi, és 4070ti-ra azért rávert egy 20-30%-ot 4080 supert meg 500.000-ért nem veszek. Megvárom amíg kicsit normalizálódik a piac. Addig elleszek ezzel a 4070ti-al, azért a 60 fps is nagyon ütős az avatarral így vr-ban. csak hát lehetne nagyobb felbontás is. Várok még egy kicsit.
-
KRoy19
őstag
válasz
slycugel2000 #64964 üzenetére
Szia! A 2. -ra annyit, hogy a Crysis az konkrétan csak 1 CPU magot tud használni, szóval nagyon bika 1 szálas teljesítmény kell hozzá, hogy normálisan fusson.
-
gulasoft
őstag
Ha eddig egy 4070ti-om volt és 60fps-t épp csak ki tudtam csikarni az avatarban a luke ross moddal, akkor az 5080 (a 4090-hez képest is féláron) megérős lehet, és ki lehet belőle hajtani a dlss-el talán 90-et? Vahy jobban járok ha várok egy évet és kijönnek a 5080 superek?
egyébként jól saccoltuk a 600.000-650.000Ft ot, annyira nem lőttünk mellé, inkább a teljesítményben vártunk többet. (persz ez most előrendelési ár)
Az msi oc-s azért már 770.000 -
sheep
addikt
Sajnos nincs most a piacon olyan headset amit a te hardveredhez és jó szívvel lehetne ajánlani, az ACC-nak köztudottan ez egyik legnagyobb a hw igénye a szimek között. Talán a Quest 3 de csak kényszerből, az nem pcvr-ra van igazából kitalálva.
Nálam az ACC ultra grafikával fut 90 fps-sel vr-ban de kell hozzá az aláírásomban szereplő vas. Esetleg kérdezd meg a szimes topikban hátha van több tapasztalatuk. -
gulasoft
őstag
Előrendelhető az 5080 az alzán 600.000Ft körüli áron több tipus is.
-
gulasoft
őstag
válasz
cinemazealot #64966 üzenetére
Igen köszi. Sajnos visszamenőleg nem lehet javítani
-
gulasoft
őstag
Ha olcsót akkor a Q3S (140.000)Ft, ha kicsit drágább belefér akkor Q3S (ezek usbc kábellel vagy wifivel PCVR-ok lesznek) vagy Pico 4 (állítólag a pico 4 pcvr-hoz tök jó), ha még több a pénz (a határ a csillagos ég) akkor még ugyan nincs de kroy berendelt egy meganex 8k-s kis csodát, de az ott kb. 800.000Ft-től kezdődik, +lighthouse + vezérlők+egy olyan gép ami ki is hajtja.
Majd még biztos megmondják a többiek. -
slycugel2000
tag
válasz
slycugel2000 #64941 üzenetére
Erre senkinek nincs ötlete?
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
3 hónapja vettem új gépet. i5 14600, 4070ti. Szeretnék újra elkezdeni szimulátorozni, Assetto Corsa competizione-val. Milyen szemüvegben érdemes gondolkodni szerintetek mostanság, amit a hardver ki tud hajtani?
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #64953 üzenetére
A 4070ti-nak két külön helyről kellett adni a tápot, az öcsikártyás megoldás nem támogatott. A 4080 supernél nem tudom, de gondolom ott is ez a helyzet.
-
mmdms
addikt
válasz
KRoy19 #64951 üzenetére
Aham, ez van tarcsikartyanak, nyugdijaztam a hd7850-et.
Reggel rendeltem egy 4090-et 2100€-ert. Most h az osszes 3-4000€ kozott van, kaptam kb egy oraja mailt h keszlethiany miatt torlik a megrendelesem. Aha persze… faszok.
Reggel megint megrendelem, minden nap 8-9 kozott feissitik az arakat, minden nap par percre elbasszak. Egyszer csak atcsuszik. -
Raymond
titán
válasz
xandrush0831 #64953 üzenetére
Menni fog az, ha a 320W-os 3080 megy akkor a 300W-os 5070Ti is menni fog. Atalakitot adnak a kartyahoz.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Raymond #64952 üzenetére
Figyi nem tudom, teljesen tufa vagyok 3000 felett.
Mintha ezt olvastam volna 1 hónapja valahol. Perpill így vagyok átalakítva 2×8 pinből a 3080-ra:
Van még ezenkívül 2×8 pines csatlakozó, de az ezekből jön ki, a szakkifejezést elfelejtettem erre.
Akkor ez ready to go, a gyári átalakítókkal amit a kártyák mellé adnak?Szerk: azt hiszem magamat vittem félre, mert úgy emlékeztem hogy 2x6 pinem van, és ezekkel a feltételekkel néztem hogy tudok-e csatlakozni.
-
Raymond
titán
válasz
xandrush0831 #64949 üzenetére
Miert kene alaplapot cserelned? Ugyanoda berakod ahol most a 3080 van. Tapot se kell cserelned, a TGP meg alacsonyabb mint a 3080-nal.
-
xandrush0831
aktív tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
xandrush0831 #64944 üzenetére
Én pont így váltottam úgy két éve. Szerintem fényév kb. Mondjuk én csak szimezek VR-ban.
-
Raymond
titán
válasz
Szerintem is vard meg az 5070Ti-t.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ha 30asról váltasz akkor azért már szerintem érdemes megvárni az 50es szériát. Ha már 40esről nem éri meg váltani...
-
xandrush0831
aktív tag
Valakinek egyébként volt 3080->4080 váltása? Mennyire érezhető VR-ban? Megint remeg a kezem a gomb felett.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
fatal` #64940 üzenetére
Őszintén szólva én magyar oldalakat meg sem néztem. Nem szoktam a felárak és a support miatt... Az ilyesmit mindig külföldről rendelem, jellemzően amazon, vagy direktben a gyártótól, ha van webshopja. Nem csak az ár jobb, de a terméktámogatás is.
De most, hogy ajánlottad megnéztem és kiszámoltam az én esetemben, én szeretnék egy S3-at és egy C3-as táskát is, a kettő együtt 8500-zal többe kerül a VortexVR-on rendelve. Ha a shippinget is nézem akkor csak 7000-rel kerül többe. -
JoolsNOS
veterán
válasz
xandrush0831 #64935 üzenetére
Sajnos itt semmilyen ár nem fog megrogyni. Kivételese jól jártam mikor pár hónapja megvettem a 4070S 268ért. Most 315 ugyanaz.
-
slycugel2000
tag
Sziasztok,
Most nemrég fedeztem fel ezt a topikot nagy örömömre
2018 óta VR-ezek OG HTC Vive-val, 2020 óta Wireless adapterrel.Két gyors kérdésem lenne.
1. Kipróbáltam a Far Cry VR mod-ot és bár minden más funkció alapból működik a kontrolleren, a grab gomb az istennek nem megy egyik Vive wandon sem. Próbáltam a SteamVR controller bindings-ban állítgatni, de hiába állítom be ott, akkor sem működik a játékban.
Van valakinek valami megoldási ötlete erre?2. Crysis VR mod: ezt is kipróbáltam, de a default high grafikai beállításon a harcok közben nagyon beszaggat, egyértelműen a proci miatt, az alábbi adatokból látszik, hogy a GPU bírná, tehát gondolom hiába venném le normal-ra vagy low-ra a grafikát.
9900K (nem OC) és RTX 4070 Super a konfigom.48 perc játék után ez az fpsVR eredménye:
Delivered fps: 80.49 Duration: 48.4min. Headset was active: 91%
GPU Frametimes:
Median: 1.3 ms
99th percentile: 4.2 ms
99.9th percentile: 8 ms
frametime <11.1ms(vsync): 99.9%
CPU frametime:
Median: 7.9 ms
99th percentile: 22.8 ms
99.9th percentile: 26.6 ms
frametime <11.1ms(vsync): 68.2%
Reprojection Ratio: 13.1%
Compositor Frames Dropped: 257 or 0.1%
Max. SteamVR SS during the session: 150%
Render resolution per eye: 1852x2056(by SteamVR settings, Max. during the session)
HMD driver recommended resolution (default for SteamVR at 100%): 1512x1680)Szerintetek is indokolt ez a rossz teljesítmény ezzel a CPU-val?
Köszi előre is!
-
fatal`
titán
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
xandrush0831 #64934 üzenetére
De, jól sejted: A Q3 is orrnehéz... Tegnap BS-eztem és instant nyomta az arcomat, ahogy felvettem. De letojható/megszokható.
Mondjuk én emiatt is vadászom a BoboVR S3-at. De lassan befejezem a vadászatot, jövő hónapban előrendelem. Sietni nem kell mert kínai újévet ünnepelnek.
-
Raymond
titán
válasz
Uj info hogy az 5080 kulonosen jol OC-zhato es jelentos a teljesitmenynovekedes ahhoz kepest mit lattunk a 40-es sorozatnal vagy az 5090-nel. OC-zva mar 25%-al gyorsabb mint a 4080 Super [link] A 40-es sorozat valamivel a sweet spot felett volt gyarilag ezert is volt nagyon kicsi a teljesitmenycsokkenes a power limit lejjebb huzasaval es csekely nyereseg volt OC-val, de ugy nez ki az 5080 a sweet spot alatt van gyarilag. Kell meg majd tobb teszt tobb modellel.
-
mmdms
addikt
válasz
Pedig a 4090 uj ara esett 600€-t. 2000€ korul mar rendelem is, remelem delig ez meglesz.
-
xandrush0831
aktív tag
Nézegetem ezeket az 5000-es szériás teszteket. Ez egy kalap hoki, lehet mégis megkellett volna venni azt a 4080-at, és nem várni az 5080-ra. Nagyon nem fognak jobban megrogyni a 4000-es használt árak szerintem. 4K flatben 5-10fps a 4080 vs 5080, VR-ban ezek majdnem egyszerre fognak elfogyni.
Kitolhatták volna nyugodtan 4080 AI néven, akkor nem várja az ember a megváltást tőle. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
gulasoft #64933 üzenetére
Hát mert szar volt a Quest, és leszakította az orromat.
Neked meg tapasztalat nélkül szar minden.De amúgy de, kerestél. Szemüveges komfort témából előhúztad hogy mi lesz ha kapacitást veszít az akksi, meg hogy cserélhető-e a fejpánt.
Pont ez volt a lényeg, hogy nem kell cserélni semmit ahhoz hogy kényelmes legyen.
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #64931 üzenetére
Milyen fogást kerestem én rajta? Mondtam, hogy annak jó a sújelosztása, csak nem cserélhető a fejpánt. Ebben mi a nem igaz? Azt is írtam, hogy Questnek szar a súlyelosztása, cserébe cserélhető a fejpánt, és megoldható a súlyelosztás. Ebben mi a nem igaz? Senki nem keresett semmilyen fogást, te kezdted, hogy milyen szar volt a quest merthogy orrnehéz és leszakította az orrodat.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
gulasoft #64926 üzenetére
Nem tudom, nem nagyon foglalkozok az akksival, arra ott a telefonom.
Ezek a gyári akksik standalone-ban amúgysem érnek sokat, Q2-vel mire belejöttem volna a Jurassic Park-ba, lemerült nullára.
Gőzöm nincs milyen megoldások vannak Picora, mert gyárilag jó, így utána sem néztem. Azt sem tudom mennyi idő alatt mennek tönkre ezek az akksik, de ha 2-3 év környéke mint egy telónál, akkor addigra már amúgyis cserés egy újabb HMD-re.
De egyébként sem erről volt szó, csak nem Picod van így fogást kellett keresni, mint mindig. -
gulasoft
őstag
Arra van megoldás, hogy a natív hang nem jön át a cast-ban? Minden hangcsatornát megpróbáltam bemenetnek állítani az OBS-ben még az olyan egyértelmű hülyeséget is mint a bigsreen, de semelyik csatornán nem jön át a natív játékok hangja a castnál, hiába van van beállítva a questen is, hogy az applikációk hangját is küldje full hangerőn. A fura az, hogy a mikrofon viszont bejön, és ha csutkára tolom a questen a hangerőt akkor ott beszivárog a játék hangja, de csak nagyon halkan, és közben megsüketülök.
Google chropot használok a PC-n minden másnak van hangja.
Ja a PC-n is váltogattam, a hangcsatornát, minden variácót kipróbáltam. Állítottam a hangkimenetet a pc-n, végigmentem a lehetőségeken az obs-ben, és ezt minden vaiációval kipróbáltam.
72-es verzió van a fejszetten. -
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #64925 üzenetére
A questnek szerencsére cserélhető a a fejpánja (pico-nak is?) így ha veszel egy bobo m3-at akkor az a valahol a fejed tetején és a homlokod fölött támaszkodik, és a kikelzőt fe-le tudod hajtani (nem annyira jól mint a meganeX-ben de azért elég jól) és így az orrodhoz hozzá sem ér, és ha jól állítottad be akkor még 3-4 óra múlva sem lesz búvárfejed. Ráadásul az m3+-ba hátra kerül egy aksi ami az egyensúlyban sokat segít, így nem lesz orrnehéz. Persze ez tovább növeli a súlyt, de az kiegyenlítettebben oszlik el.
Persze a Q2 és Q3 nem egyforma szárat kapott, nehogy valaki egy régebbi bobót rá tudjon rakni az új Q3-ra, de eleinte nyomtatni lehetett átalakítót később pedig ilyen kittben lehett venni.
Csak a pico-ban alap az egyensúly mert fix a szár miatt lehetett beépített aklumátort tenni a hátuljára. Kérdés mi van ha az aksi elkezd kapacitást veszteni, van e erre megoldása a pico-nak? -
xandrush0831
aktív tag
Vegyetek Picot aztán nem kell lencsézni, nem is érzem benne hogy rajtam van a szemüveg.
Bár Q3 még nem volt rajtam, de a Q2 szakította le az orromat ahogy rányomta a szemüvegkeretet. Gondolom a Q3 is ugyanez, mert az is orrnehéz.
Plusz a Pico befele is fúj levegőt, zéró párásodás van. -
bojan
tag
válasz
VincentVG #64879 üzenetére
Abban nem tudok segíteni, hogy plusszos irány mennyire zavaró, mert nálam -1,5 van. De mágneses, dioptriás lencsét használok, arról tapasztalatokat el tudom mondani. Van egy mágneses alap amit be kell pattintani a helyére. Ezt egyszer kell csak megcsinálni mind a 2 lencsénél. Innentől kezdve ehhez csatlakozik rá a dioptriás lencse. Ki/behelyezés igazából pár másodperc (ez akkor lehet fontos, ha van más aki használja a headsetet és jó a szeme). Sokkal kényelmesebb mint szemüveget használni.
Én www.vr-wave.store-ról rendeltem. Kb 1 héten belül max meg is érkezett. Lehet pluszos/minuszos/cilinderes a lencse, plusz akár szemenként különböző.
Quest 3 headsetet használok, fentebbiek arra igazak. 100 usd környéki befektetés, de nekem makszimálisan megérte. -
gulasoft
őstag
-
válasz
HornedReaper #64909 üzenetére
Pár napja említettem, nem reagált rá senki. Én nem mondanám azért elavultnak, folyamatosan csiszolják. Remek versenyek-bajnokságok online listák vannak, igaz "csak" rally.
-
gulasoft
őstag
válasz
KRoy19 #64908 üzenetére
Hát az azért a questekben sem kilós tétel. Hány gramm lehet 2db stereo szines kamera? Inkább az a baj, hogy ugye proci nem nagyon van benne, és a kamera képeket fel kellett volna dolgozni összedolgozni azzal ami a pc-ről jön és úgy kirakni a kijelzőkre, erre pedig a vas valószínűleg nem képes, de a marketing szöveg akkor is jópofán nevetséges. Jó kis kütyü lesz ez, remélem megjön, és beszámolsz róla.
-
HornedReaper
senior tag
Úgy látom Richard Burns Rally is megy VR-on ha valaki elég mazochista hozzá
[link]
Billentyűzettel flat screen-en játszottuk régen, egyik legnehezebb rallys játék most már kicsit elavult grafikával de a fizika valami eszméletlen jó volt, emiatt brutál nehéz irányítással még kormánnyal is.
Sok mod van a játékhoz, lehet már nem is kell az eredeti játékfájl hozzá hogy működjön, passz.. -
válasz
camaro79 #64906 üzenetére
Nekem is multifokális van, nem annyira VR barát azt hiszem. Gondolkodtam,mivel lassan 50 leszek,veszek egy olvasószemüveget megnézni azzal milyen vr-ban lenni, amúgy is "szerencsére" öregségi rövidlátás is van a cilinder mellett... tök szerencsésnek érzem magam,hogy ennyi mindenem van...
-
VincentVG
senior tag
válasz
camaro79 #64898 üzenetére
koszi, elvileg:
"For those with hyperopia, astigmatism, or myopia beyond 20/10, please use the MeganeX superlight 8K-specific add-on prescription lens sold separately (Will announce soon). These add-on prescription lenses attach magnetically for easy installation when shared among multiple users."
aztan persze meglatjuk mi lesz ebbol az egeszbol.
en olyan regota varok mar a tokeletes VR-omra hogy kozben elromlik a szemem teljesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest