Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
-
KRoy19
őstag
válasz 0utsider #64097 üzenetére
Ez szemenkénti felbontás, tehát 2x2050x2050 vs 2x2750x2750 szóval közel dupla akkora a különbség. Viszont a VRam allokáció, az nem egyenlő a VRam használattal. Vannak olyan játékok, amik befoglalják az elérheő VRam legnagyobb részét, szóval itt szó sincs 14GB-vel megnövekedett valós VRam használatról. A 7900xt-n 20gb van tehát addig próbál nyújtózkodni a játék, a 2060-on pedig csak 6gb, így nyilván annál tovább nem tud.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz 0utsider #64095 üzenetére
Itt emlitettem meg ezt par napja, amit irtam felbontast azon par perc utan kifagy, az elso mukodo beallitas 1900. De meg igy se jok az aranyok, valahogy nem adja ki. Persze tudom nem csak a felbontas tolja a vramot.
Varom az uj generaciot, sztem nekem 4090 vagy 5080 lesz, majd eldol a tesztekbol. Az 5090-nek gondolom megint eleg kreativ arazasa lesz.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
0utsider
tag
Az utolsó Radeonom a kb 12 generációval ez előtti 5850 volt. Így sajnos nekem sincs összehasonlítási alapom a jelenlegiekkel.
Akkoriban szinte minden játék előtt az Nvidia logoja jött be. Ezek érzésre már akkor is rosszabbul futottak a papíron vele egy kategóriában lévő Nvidiákkal.
Mivel nagyobb volt a piaci részesedése az nv-nek, ezért szerintem elsősorban arra optimalizálták a game-eket.
Lehet, hogy ez azóta sem változott.Pedig a következő vga cserénél pont a több vram miatt gondolkodtam rajta én is, hogy megnézem, hogy mi a helyzet velük.
-
mmdms
addikt
válasz 0utsider #64092 üzenetére
Szemelyes taasztalatom nincs, de a sajat beallitasaimnal sokkal magasabban jatszanak vrban egy 4070ti vel a tesztekben amit a temaban talaltam. Asszem ez a pajtasa a 7900xtnek nv oldalon. Valahogy sokkal talarekosabban hasznalja a vramot az nv.
-
gulasoft
őstag
A refurbised, az felbontot, és lehet hogy hibás termék, aztán vagy megoldották vagy nem, vagy kicserélték a szivacsot vagy nem..... szóval nem hiába olcsóbb, de ha amazon, akkor az legalább visszaadja a pénzt ha visszaküldöd. Franciáknál volt még, beraktam annó a linket is dec.30 jan.14 közötre írják, és vannak a skalper 780-880€ közötti áron, hogy száradna le a kezük.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
IG55
senior tag
Amazonról újra rendelhető a jóárasított Quest 3. A megadott szállítási idő szerint karácsonyra nem ér ide. Mennyire valós ez, reálisak szoktak lenni ezek az idők?
-
Raymond
félisten
válasz xandrush0831 #64084 üzenetére
Akkor repkedj az Ultrawings-ben, az nekem meg soha nem fagyott ki, mindegy hogy PC vagy nativ Quest verziok
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
gulasoft
őstag
válasz xandrush0831 #64084 üzenetére
Nem lehet hogy nálad is a windows frissítés tett be. Lányom a pandorás játékkal játszott, tök jól ment jött valami win10 frissítés és azóta kifagy itt ott.
-
xandrush0831
tag
Én amúgy már néha úgy vagyok, hogy egy elegáns mutatóujj-hüvelykujj fogással megcsippentem a kábelt, finoman kihúzom a gépből, szépen lassan rátekerem a HMD-re miközben sejtelmesen felpillantgatok, majd lassan megindulok az erkély irányába, és kib*szom az egész retket a galambok közé.
Leszedtem az xplane 11-et, mondom repkedek kicsit hátha az jobban fut mint az MSFS. Be is lőttem stutter free-re, tök jó volt, höhöjj végre mehet a VR repkedés. Következő indítás: Loading VR 50%, majd kifagy. Soha többet nem indult el. Ok, akkor nézzünk egy XP12-t, mert állítólag csoda a VR optimalizálás a 12.1 óta. Loading VR 50%, majd kifagy. Lassan komolyan felteszem magamnak a kérdést, hogy kell-e ez nekem. -
gulasoft
őstag
Hát ezt rossztól kérdezed, mert nem szimulátorozok, de milyen szimulátorra gondolsz? A ms flight 2024-hel még a 4090 is birkózik, de autóversenyekhez kevesebb is elég, de programja válogatja. Én spec az Nidiát preferálom, de cpu-ban az új amdk meg verik az intelt. Bár az átlag VR játékok legingább gpu igényesek a szimulátorok gondolom igénylik a cpu-t is.
Arra van valami teszt, hogy miután visszavették a core feszültséget a biosban mennyivel lett lasabb az intel?Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
cinemazealot
addikt
válasz kiskuplung #64075 üzenetére
A legenda igaz: Android 6.0 óta szükséges a helymeghatározás ahhoz, hogy az eszköz fizikai címéhez/azonosítójához hozzáférhessenek.
A gyakorlatban viszont én is azt tapasztalom, hogy párosított eszközöknél sokszor nincs rá szükség (hiszen ott már ismert minden adat), csak olyan (pl. néhány Bluetooth Low Energy) eszköznél, ahol a párosítás nem szükséges vagy nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
Akkor hogy is van ez a PET palack vs. menyét?
-
Archman 3
tag
válasz kiskuplung #64075 üzenetére
Köszönöm a segítséget. A Bluetooth be volt kapcsolva. A GPS oldotta meg a problémát.
-
Archman 3
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos elakadtam egy quest3s első beüzemelésénél. A meta horizon appnak megadtam minden engedélyt. Mégis az alábbi képen nem tudok továbblépni. Nem reagál a continue gombra. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget. -
gulasoft
őstag
válasz KRoy19 #64070 üzenetére
Nagyrészt én is a programban forgok, és amíga függesztett kábel volt, addig is figyeltem rá, nem ott tört el a kábel ahol felfüggesztve volt, hanem ahol bement a fejszettbe.
A wirelessel erre nem kell már figyelni, és számomra nagyon furcsa, hogy nem lehet benne forogni, bár ahogy néztem a psvr2-t értem, nem is nagyon lenne kábelhossz.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
KRoy19
őstag
válasz gulasoft #64068 üzenetére
Nem ismerem ezt a programot, de mondjuk ez hasznos lehet valóban, mert ha néha ránézel, akkor látod, hogy baszki balra fordultam 5x, akkor most jobbra kell fordulni 5x és akkor visszatekeredik a kábel az eredeti állapotába.
De amúgy erre sincs szükségem, mert már ezt is leírtam neked 2x, csak gondolom azt sem olvastad el.
Nem forgok a valóságban csak 180 fokban nézelődök, tehát kvázi egy helyben állok és ha fordulni kell, akkor azt a játékban teszem. Így nem csavarodik a kábelem, nem tekerem magamra és nem lépek rá és nem akad bele a kezem sem, mert a hátam mögött van.Persze, akinek ez a fajta megkötés deal breaker és illúzióromboló, akkor annak wireless headset való.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz Dyingsoul #64065 üzenetére
És azt használod 8 éve napi szinten? Én 2 évig napi 3-4 órát beleraktam az indexbe, és a végén mikor lejárt a gari, ment tönkre a második kábel, és voltak olyan rendesek, hogy írtam, hogy nézzék meg ilyen kábelfelfüggesztőkkel használtam mégis megtört, és küldtek még utoljára egyet. Így jó kábelel tudtam eladni. Egy áldás volt az airlink és a VD. Most is behemótoztam 2 perc alatt nem tudtam merre állok, van egy szőnyeg a padlón, tudom hogy arról nem léphetek le, ezt kábellel.... KRoy19 a feketére hajt én meg a szabadságra. Ennyi. Majd 2 év múlva megkérdezzük hogy érzi magát a kábel :-)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz KRoy19 #64064 üzenetére
Egyébként azt hiszem léteznek olyan kampók amik forognak. Nekem sosem volt ilyen felfüggesztett setupom, de létezik a dolog, csak nem tudom VR kábel felfüggesztőbe csináltak-e ilyet. Ha mostál már kézi autómosóban, na arra gondolok de nem tudom ilyen high tech dolgot lehoztak e VR-ba.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz gulasoft #64059 üzenetére
Nekem meg 8 év tapasztalatom van kábellel mert a kezdetek óta van Rift CV1-em és még ugyanaz a kábele. Én nyertem.
-
KRoy19
őstag
válasz gulasoft #64062 üzenetére
Nem köszönöm, nincs rá szükségem.
Az a baj ezzel, hogy sokan azt gondolják, hogy ha felfüggesztik a kábelt, akkor aztán lehet pörögni/forogni, mint egy wireless headset-el.
De ha belegondolsz, akkor a kábel mindkét vége fixen van rögzítve és ha elkezdesz forogni, akkor a csavarodás elkezdi nyírni a kábelt.Valószínűsítem, hogy te is e miatt fogyasztottál el két kábelt. Ez max arra jó, hogy ne lépjen rá az ember, de többre nem.
-
KRoy19
őstag
válasz Dyingsoul #64058 üzenetére
Valóban, alacsonyabb a felbontás, és valóban körültekintőbben kell beállítani, hogy ne legyen homályos a fresnel lencse miatt. Azt is aláírom, hogy a mura is zavaró lehet sokaknak. Viszont engem mindenért kárpótol az Oled kijelző feketéje, és színei. Teljesen más élmény vele bármilyen sötét jelenet, de még a világos jelenetek is az Oled + fresnel lencse kombó sokkal magasabb fényereje miatt.
Ja és a kábel sem zavar.[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz Dyingsoul #64058 üzenetére
Igazad van, neki ez jött be. Én örültem mikor le lehetett jönni a kábelrő, nekem ebben 2 év tapasztalatom van és két kábelem bánta (szerencsém volt garis volt), és semmi pénzért meg felbontásért nem mennék vissza. Tehát azért ezt most tapasztalatból mondom. Pedig vigyáztam és tényleg 5 kábelflfüggesztőn ment át, de így is eltört. Rift-S-eknek is a kábele szokott tönkremenni. Őt nem zavarja a kábel.
Tényleg cserélhető a PSVR2 kábele?
Megnéztem, nem, és volt akinek a macskája 5 percel a dobozból kivétel után megrágta. 150-és 300$ közötti árakat láttam. Vigyázz rá KRoly19.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz KRoy19 #64049 üzenetére
Raymond-hoz képest gula-val tök más okokból kifolyólag nem érdemes vitatkozni...
Egyébként volt olyan ismerősöm, aki a régi időkben kipróbált vagy 3-4 VR HMD-t is és Odyssey-t vett a kissebb felbontás ellenére, az (AM)OLED kijelző miatt. Egyszerűen gyönyörű a feketéje ugyebár, viszont a pentile pixel elrendezés miatt a papíron lévő felbontás még kissebbnek tűnik élőben. Én el tudom fogadni, hogy más embereknek mások az igényeik, viszont vannak emberek akik ezt nem tudják megérteni és csak a saját észjárásukat szajkózzák.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz kiskuplung #64056 üzenetére
Mostmár ezt átérzem én is.
-
KRoy19
őstag
válasz xandrush0831 #64043 üzenetére
Nem állítgattam még a FOV-ot Steamvr-ban, szóval ezzel nincs tapasztalatom.
-
Raymond
félisten
A Pico-nal ez a sajat szoftverevel vagy a VD-vel (is) van igy?
-
KRoy19
őstag
válasz gulasoft #64047 üzenetére
Attól, hogy te béna vagy és nem tudsz kábellel játszani, az nem jelenti azt, hogy más sem tud.
PS5-re persze szerinted teljesen jó, holott ott ugyan úgy kábellel csatlakozol a konzolhoz.
Van egy pár logikai buktató a mondanivalódban.Körülbelül 5x leírtam neked, hogy nem szimulátorozok, de te csak ragaszkodsz hozzá, hogy én csak azzal játszok.
El sem olvasod, amit ír a másik, csak write only-ban nyomod és ugyan azokat szajkózod újra és újra. Ezért én neked többet nem is írok semmit, mert tök felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
G2- nel is ugyanez volt, szerencsere accben van ingame erre opcio, virtual to real scale neven.
-
gulasoft
őstag
válasz KRoy19 #64042 üzenetére
Ember! 2 évig kábeleztem az indexxel! 2 kábelt ettem meg a 2 év alatt, pedig rendesen kábelfelföggesztőkkel ment a fejem felett. Majd amikor rálépsz egy behemoth alatt a kábelre és kirántod a fejedből a kábelt (jó esetben csak azt) akkor majd emlékezél arra, hogy Én azt mondtam a kábeles játék csak üldögélésnél )szimulátor leginkább) alternatíva. 2 perc alatt nem tudod hogy állsz és hogy vagy betekeredve a kábelben egy normális vr játékban. Majd 2 év múlva térjünk erre vissza, nekem van 2 év tapasztalatom, te meg csak szimulátorozol, tehát te nem tudsz kilépni a saját fejedből (meg a kábel távolságból sem).
A PSVR2 az a PS5-höz való, mert mással nem is megy, a PCVR meg egy kétségbeesett próbálkozás, hogy eladják, és most már nincs is akciósan, tehát már nem a 2. legolcsóbb headset. Egyébként így hogy leakciózták hirtelen elvittek belőle egy csopót, a PCVR-nál nem volt ilyen roham.
Egyszerűen túl drága volt a sok belezsúfolt kütyü miatt, de most a sony is ráébredt, hogy lenne ennek piaca, és már csinálnak olyan ps5-ös játékot ami kézvezérléssel megy, úgyhogy jót tett ez a leárazás a PSV2-nek. Nem tudták eladni ott porosodott a raktárakban, le lett állítva a gyártás.
De ettől még egy ugribugri játéknál nem alternatíva a natív játékokat futató quest3-al szemben.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
BBpeter
tag
válasz gulasoft #64037 üzenetére
Köszönöm! Igen valami olyasmi játékban gondolkodnék amivel kevésbé lesz hányingerem. Kezdésnek a Car Mechanic Simulatorral kezdtem, de azért 1-2 óránál már ott is akadtak gondok.
A Moss-ok mindenképpen szimpatikusak, úgyhogy szerintem azt elkezdem a héten. Nehéz visszafogni magam, mert nagyon szeretném már kipróbálni az RE címeket, illetve a Horizont, de az még odébb van.
"It always seems impossible until it's done."
-
Raymond
félisten
A Batman kod a Quest aktivaciojahoz van kotve, mindegy hol vasarolod. Ugy ahogy tavaly a Asgard's Wrath 2 volt.
-
xandrush0831
tag
válasz KRoy19 #64042 üzenetére
Azt esetleg próbáltad a PSVR 2-vel, hogy steamvr-ben állítod a fov-ot? Sok eszköznél nem működik így sajna PICO-val sem. Q2-vel tök királyul lehetett vele teljesítményt nyerni, PICO meg elcsúszva illeszti össze, meg bele is nagyít. Egyedül emiatt bánom a PICO-t. Viszont ez a rendeskábeles PSVR egyre jobban mozgat..
-
KRoy19
őstag
válasz gulasoft #64035 üzenetére
Figyu engedd már el ezt a csak szimulátorozásra való PC-n a PSVR 2, mert ez egyáltalán nem igaz. Attól, hogy te nem tudsz kilépni a saját fejedből és számodra csak a Quest 3 létezik, az nem jelenti azt, hogy valóban az az egyetlen headset, amit PCVR-ra lehet ajánlani.
-
xandrush0831
tag
válasz georgeh #64039 üzenetére
Batman nincs PC-re a legjobb tudomásom szerint. Anno VR-oztam HDD-ről, semmi gond nem volt a töltési időkön kívül. Egy újabb címnél nem tudom miújság, de évi 1 max 2 értelmes új cím jön, szóval mindegy is.
@64037 gulasoft: PC-re is jön a multi? Hátha lesz benne performance patch is...
[ Szerkesztve ]
-
georgeh
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy gamer PC-t (vagy laptopot) és azt szeretném megkérdezni, elegendő-e, ha HDD-re van telepítve a játék, vagy mindenképp csak SSD-n ad megfelelő sebességet Oculus 3-hoz. Pl. Batman...
Köszönöm! -
IG55
senior tag
Ehhez is járhat a 3 havi Quest+ subscription és a Batman játék?:
https://www.mediamarkt.at/de/product/_meta-quest-3-512-gb-1954122.html
Ugyan nincs kiírva, de a képek között ott vannak.
Szerk.: A 3s-nél ki is vannak ezek írva, szóval nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz BBpeter #64036 üzenetére
Akkor természetesen jó választás(és az egyetlen lehetséges) volt a PSVR2.
A kérdés az milyen játékokra vágysz.
Walkabout Minigolf társasággal (nálunk napi szinten ment)
Demeó (crossplay az s szintén társasággal)
Moss az egyedül, de nagyon aranyos
ezek mind olyan játékok aminél nem dobof ki a tacsot az első nap, csak jelezd nálunk és segítünk elindulni (aláírásomban a link)
Green Hell (jön hozzá 18.-án a multi)
és persze a Horizon ami az egyik psvr2 húzócím, (sajnos cső mint az alyx és a Skydance's Behemoth), de abba raktak elég fejlesztési időt.[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz BBpeter #64033 üzenetére
Hát jó lenne tudni, hogy ps5-el használod vagy pc-vel, és ha pc-vel akkor megvettél e hozzá minden szükséges + cuccot, hogy menjen a pcvr is. (Egyébként meg ha nem szimulátorozol, akkor nem tudom kinek a tanácsára vettél pcvr-hoz ps2vr-t, mert semmi amit belezsúfoltak nem megy a pc alatt, talán csak a kijelző, és a kábelessége miatt inkább csak szimulátorozáshoz ajánlott)
-
BBpeter
tag
Sziasztok!
Megfogadva a korábban kapott tanácsot, kezdésnek sikerült vennem egy PSVR2-t. (Amit majd később cserélek Meta 3-ra.)
Mivel ez az első szemüvegem (már próbáltam korábban), még most ismerkedek a dologgal.Van valami tippetek, tanácsotok, trükkötök ehhez a szemüveghez, ami hasznos lehet? Esetleg kiegészítők, amikre érdemes beruházni, vagy úgy bármilyen témában.
Szívesen fogadok tanácsokat a játékokkal kapcsoltban is, amikkel jó élményeket lehet szerezni. (RE-k tetszenek nagyon, de első blikkre kicsit erősnek érzem. )
"It always seems impossible until it's done."
-
a2d2
addikt
válasz xandrush0831 #64020 üzenetére
Én nemrég fejeztem be pár játékot:
Asgard's Wrath 2 - 10/10
Epikus
Arizona Sunshine remake - 8/10
Még a két DLC-vel együtt is viszonylag rövid volt és nem hiszem el hogy nem tudják beleprogramozni azt a 3 sort a kódba hogy ha fogom a létrát és mászok akkor ne vegyem elő a hátamról a puskát!!! Főleg akkor volt bosszantó mikor a DLC-ben időre kellett létrát mászni és ez miatt buktam el. Mondjuk ezen kívül szerintem bugmentes.
Vamire The masquerade: Justice - 7/10
Játszottam a fél órás demo-val és mivel a Dishonored nagyon tetszett PC-n ezért azt mondtam hogy ez kell. Na a lényeg hogy megetettek rendesen.
1. A játék egy viszonylag kis helyszínen játszódik és a második felében gyakorlatilag ismétlődnek a helyszínek! Valamint nem is olyan hosszú mint egy Dishonored.
2. teljesen elhagyták a fejlesztők a játékot maguk után hagyva egy csomó bug-ot.
Ami viszont nagyon tetszett az a játék zenéje, nem is tudom mikor hallottam ilyen jót utoljára. Valamint tetszett a DLC szerű mellékág is ami a játék vége felé nyílt meg.
Most nekifutottam újra az Into the Radius-nak úgy hogy lejjebb vittem a nehézségi szintet (de így is újraélednek az ellenfelek amit egyszerűen utálok és eddig egyedül a Zelda BOTV-nak néztem el).
Illetve a Hubris-t kezdtem még el hogy lássam hogy visszaváltom-e két héten belül de megtartottam, meglátjuk. Fiam instant rosszul lett tőle (gondolom a függőleges mozgások/ugrások miatt).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz banlakiek #64027 üzenetére
Másnak hasznos lehet de mivel enyémre válaszoltál megosztom veled: én nem szeretem a magyar szinkronokat. 1-2 kivétellel, amik eredetileg is magyar szinkronosak voltak (Pl.: Swine, Imperium Galactica).
-
gulasoft
őstag
Elfogytak az amazon által forgalmazott Q3-ak az eu raktárokból, már csak a skalperek 800€-s Q3 ajánlatai vannak, hogy száradna le a keze az összesnek, és rohadna rájuk januárban. Egy franciát találtam dec.31 jan. 14-es szállítással, meg pár Q3S-et oszt kifújt erre az évre, úgyhogy aki nem fogadta meg a tanácsom és vette meg még jóval karácsony előtt, az most kénytelen lesz várni. Tudtam, hogy ez lesz, tavaj ugyan ez volt. Január végére helyreállt a rend.
-
banlakiek
csendes tag
válasz Dyingsoul #64026 üzenetére
Én is a Karácsonyi szünetre tervezem az Alyx-et,de érdemes lenne várni,hátha kijön mihamarabb a szinkron(elvileg dec.-re ígérik)
https://pinksunsetstudio.hu/support.php[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Én logikusan, enyhén modddolt Skyrim VR-ral. Régi de grafikai modokkal felújítva baromi jó. Rengeteg felfedezni való, iszonyat sok mod van, ha ráunna az ember is pár moddal szinte új játékot készíthet belőle az ember. A sima változattal sosem játszottam, a VR változatot már rég megvettem csak sosem volt elég időm belekezdeni, most van idő is , kedv is.
A Beat Saber nálam állandó dolog, az mióta létezik fel van telepítve és játszom alkalmanként.
Aztán most Karácsonyi szünet nemsokára és az Alyx-et végig akarom vinni Q3-mal is.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Nekem még 1 chapter van hátra Metroból, nagyon fogom sajnálni ha véget ér. Elő fogom venni a régi Metrokat most emiatt (az Exodus ráadásul még sose játszottam).
Aztán jön a Behemoth. Ki akartam hagyni, de ez a -20% behúzott.
-
Raymond
félisten
válasz peugeotmate #64023 üzenetére
Nemhogy csak US, meg ott is a $75 kuponos csak Amazon es Target volt.
-
cinemazealot
addikt
Beat Saber orrvérzésig! Asszony amolyan kardió edzésként Expert, Expert+ szinteken (elnézően, No Fail beállítással) én csak alkalmanként néhány szám erejéig Hard-on (de törekedve a Full Combo elérésére).
-
gulasoft
őstag
Eliteztünk, tegnap Behemotoztam, most Pavlovoztunk este megint Behemoth lesz.
-
xandrush0831
tag
És amúgy ki mivel játszik éppen, amikor nem Amazon support, meg humanoid árfigyelő robot?
Én most elfogytam, szimulátorozni meg éppen nincs kedvem. (Vagy hát lenne, csak hiányzik egy jó 1.000.000 forint meg egy 5090 az MSFS-hez. ) -
Steve1207
veterán
válasz Raymond #64016 üzenetére
+1 az egészre. Szerintem a bundle miatt van, azt már az árváltozás bejelentése előtt is rendelhették/jegyezhették a kereskedők és létezett, onnantól azt adhatják annyiért. Az a kereskedő dolga, hogy átáll-e, de tényleg megtévesztő már ilyen távban. Amennyiben kifogy a bundle és sima Q3 lesz, akkor viszont le kell követni a rendes árát, amit már ténylegesen annyiban mérnek a kezdetektől és 550 euro listaáron (ahogy a boltokból is kifogyott a Q3 Batman mennyiség és a simát már a korrekt áron tolják. Néhány MM pl jófej volt, mert a Batmannél is lekövette az utolsó darabokra, ahogy így weben néztem november végén, de azok kb egy hétvégéig voltak fent).
Q3S meg pont annyival került később a polcokra (nem sokkal előtte volt az árváltozás bejelentés), hogy ott a batman-es bundle-val ne léphessék meg, mire készletre került.Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy meddig lesz amazonon is Batman bundle, mert ha amúgy rendelhető és tovább folytatják, akkor ennyi erővel a köv generációt is megvárhatom...
#64018 matezzo: odakint tényleg elég jó lehetőségek vannak. Van valami visa-s pénzvisszaadás is, azzal kombinálva sima Q3 is kihozható volt 250-300 dollárért minden ilyen aprósággal ügyeskedve egy-egy boltláncnál. Ha beszorozzuk az áfájukkal még az is bitang ár. Nyilván idehaza nem téma, inkább csak érdekesség, de ilyeneket látva felettébb zavaró a lekövetetlen Q3-as amazon ár az eu-ban
.
-
matezzo
kezdő
A 3s-t egyébként bizonyos boltokban tovább akciózták.. 275 dollár volt azt hiszem és járt mellé a batman meg 3 hó meta+ mellett 75 dolláros bolt utalvány, +60 dollár referral bonusz stb. "szinte ingyért" van a headset, nálunk meg több mint 160e.
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Dyingsoul #64015 üzenetére
Pontosan azt mondom, hogy igaza van, csak a válasz stílusa volt kicsit furcsa... Mondjuk, ahogy az utóbbi hetekben/hónapokban tapasztalom, kb minden platformon elgurult az emberek gyógyszere, sokan félreérthetően fogalmaznak és instant megsértődnek (NEM sértésnek szántam és magamra is vonatkozik). Talán van valami a levegőben... Oké, változott a kezdeti fogy.ár, peace, lapozzunk...
-
Raymond
félisten
válasz Dyingsoul #64013 üzenetére
Ez egy Amazon rakfene, mindig ezt csinaljak. Peldaul ha BF akcioban van egy SSD 200-ert amit mar vagy egy eve 200-ert lehetett kapni arra nez azt irjak hogy -10% hanem azt hogy -50% mert az eredeti ara megjeleneskor 400 volt. Ez meg kimagyarazhato lehetne olyan esetben amikor a gyarto nem valtoztat hivatalosan az aron mint peldaul annak az SSD-nek az eseteben, de a Quest 3-nal mar azert problemas ez mert annak a hivatalos ajanlott ara 550 ket honapja, tehat a gyarto vitte le. Ezt most mint akciokent vagy engedmenykent beallitani surmosag.
A Saturn/MM (mas eladoknal) egyebkent mar regebben ott van akciok kozben az utobbi 30 nap atlag ara is. Hogy ezt maguktol csinalnak azt nehezen tudom elkepzelni (nem neztem utanna, de joszivusegbol nem csinalnak bolt ilyeneket), viszont ha valami szabaly akkor nem tudom az Amazon-nal miert nincs igy.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz CoroStar86 #64014 üzenetére
Az igaz, hogy Raymond is csak ember és néha tévedhet ő is... de ő azon ritka topiklakók egyike akinek 99.99%-ban igaza van! Ezt nem viccből mondom, tényleg nem érdemes vitába szállni vele!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #64011 üzenetére
Megnéztem a Quest store-t, bocsi, igazad van! Őszintén szólva én már nem emlékeztem a Q3 bevezető Eu árára... De tényleg 700 Eur volt a Q3S megjelenése előtt.
Az Amazon valószínűleg csak kihasználja ezt és akcióként tünteti fel a gyártó által csökkentett árat. Mondjuk ez szerintem simán a vásárlók félrevezetése kategória, de lehet van valami jogi kiskapu.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz CoroStar86 #64010 üzenetére
Szerk: ah, feck it, van jobb dolgom is ennel...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Dyingsoul #64009 üzenetére
Az csak az ido miatt linkeltem hogy mikor volt.
"az 500$ meg nem 550 Eur ár lesz mire a polcokra kerül, akárhogy is nézem."
Ezen nincs mit nezni. Az EU arak a tavalyi megjelenestol egesz szeptember vege elottig:
550eur - Quest 3 128GB
700eur - Quest 3 512GBA valtozasok azok voltak amiket irtam. A 128GB valtozatot pedig ha jol emlekszek 470 vagy 480-ert "szortak" ki, meg irtam is akkor hogy ez szerintem nem eleg engedmeny, lehetett volna jobb is.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz CoroStar86 #64007 üzenetére
Nemcsak az, ez az USA, VAT nélküli ára. Vannak államok ahol vannak boltok ahol talán ennyiért meg lehet kapni. De jah, ez olyan tessék-lássék ár.
Ez mire EU-ba importálódik és minden rákerül szerintem is simán ~700 euró.#64002 IG55 Kérdésésére visszatérve szerintem senki nem tudja pontosan megmondani meddig tart.
Az én egyik tippem: addig, amít a Batman akció is tart (Q3 mellé kapsz Batman Arkham Knight-ot) azaz 2025.04.30 vagy "amíg a készlet tart".
"Batman: Arkham Shadow is rated Teen with violence, mild blood and language. Offer valid on Qualifying Products purchased from September 25, 2024 through April 30, 2025. "#64008Raymond: Az tiszta sor, hogy mikor jött egy árcsökkenés. Csak a linkelt cikkben USD árakat látunk, Eur árakat keresem mind a hsz-edben mind az ,uploadVR cikkben de nem látok, csak USD-t. az 500$ meg nem 550 Eur ár lesz mire a polcokra kerül, akárhogy is nézem.
Mondjuk akárhogy is nézzük, abban szerintem egyetértünk, hogy nemrég lett lejjebb árazva a Quest3. Akinek kell az nyugodtan vegye, mert nem nagyon várható nagyobb akció. Sőt, Quest 3 termékhiány várható, ahogy az szokott lenni minden évben Karácsonykor.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz CoroStar86 #64007 üzenetére
Megprobalom meg egyszer:
A Meta Quest 3 512GB hivatalos gyarto alltal ajanlott fogyasztoi ara 550EUR
Ez tobb mint ket honapja van igy amiota a Q3S megjelent. A 128GB megszunt es kiarusitottak a keszleteket kis engedmenyel, az 512GB verzio pedig lement az eredeti 699-rol 550-re. Olvasd vissza a hireket.
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Raymond #64005 üzenetére
Oda van írva az ajánlott fogy.ár is, ami kb 700 öjró. Ezt az árat mindig a terméket gyártó cég állapítja meg. Ajánlott kiskereskedelmi ár. Na most ezt az árat kb soha senki nem szokta betartani, jellemzően jóval olcsóbban adják a portékát a kiskerek. Trükközik kicsit az Amazon, de azért az Alitól még messze van. Minden vásárlás előtt kötelező egy megbízható árkereső oldal felkeresése.
-
-
IG55
senior tag
Azt lehet tudni, hogy amazon.de-n meg amazon.it-n meddig tart a Quest 3 512-es akciója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest