Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dyingsoul #63753 üzenetére
Majd írd meg mire jutottal én már mindent kiprobáltam elég sokba került nekem ez a játszadozás. Menüben kiirja alul az skst de csak a vrik és a skyui töltödik be az is úgy ahogy meséltem szarul nics kezem nem látszódik újra kellene telepíteni kezdeni az egészet de nem tudom már megcsinálni . hiába másoltam be telibe a modokat probáltam votexxel mod managerrel sehogy nem akar rendesen müködni.
-
válasz
Dyingsoul #63753 üzenetére
A szenvedés folytatódik elindul a jaték de nincs kezem nem látszik a fegyver sem és oriásiakat ugrok közben rengeteg kis apro fájl amit kért letöltöttem volt hogy el se indult a jaték. A grafikai mod se megy sztem mert ugyan úgy néz ki . Direkt anno megnéztem egy cikket ugy töltöttem le direkt csak pár modot . Na mindegy neked több sikert se itt se skyrim csoportba nem irt senki sem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 512GB Magyar billentyű garancia 1 hónap Deak t
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest