- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dyingsoul #63753 üzenetére
Majd írd meg mire jutottal én már mindent kiprobáltam elég sokba került nekem ez a játszadozás. Menüben kiirja alul az skst de csak a vrik és a skyui töltödik be az is úgy ahogy meséltem szarul nics kezem nem látszódik újra kellene telepíteni kezdeni az egészet de nem tudom már megcsinálni . hiába másoltam be telibe a modokat probáltam votexxel mod managerrel sehogy nem akar rendesen müködni.
-
válasz
Dyingsoul #63753 üzenetére
A szenvedés folytatódik elindul a jaték de nincs kezem nem látszik a fegyver sem és oriásiakat ugrok közben rengeteg kis apro fájl amit kért letöltöttem volt hogy el se indult a jaték. A grafikai mod se megy sztem mert ugyan úgy néz ki . Direkt anno megnéztem egy cikket ugy töltöttem le direkt csak pár modot . Na mindegy neked több sikert se itt se skyrim csoportba nem irt senki sem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest