Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
laccy88 #63498 üzenetére
Ha az 5g-t semmi más nem használja akkor működhet, de nálunk van laptop, mobilos film meg zenehalgatás, az mind 5g-n megy, és azt garantálni, hogy mikor te vr-ozol senki semmi mást nem csinál az 5g-vel csak úgy tudod, ha az az5g csak a tiéd, és senki nem tud felmenni rá.
-
0utsider
tag
válasz
bazsika007 #63491 üzenetére
A 24/48 inkább annyiból számít, hogy valószínűleg neked is (úgy mint nekem), inkább ritkán lesz egyben több időd játszani, mint sűrűbben kevesebb.
Így a beépített akku valószínűleg kevés lesz.
(Persze az sem mindegy, hogy nem lógnak annyian a routeren.)De ezen, hogy melyik irányba indulsz el, - kábel vagy wifi, bár szerinem inkább mindkettő - tényleg ráér akkor gondolkodni, amikor már lesz gyakorlati tapasztalatod és kialakulnak a saját egyéni preferenciáid.
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #63493 üzenetére
Kiprobalod az Air Link-et eloszor utanna ott van a SteamLink is az is ingyenes aztan meglatod. Ha az amit akarsz megy az egyikel vagy a masikkal akkor raersz a VD-t megvenni, de ha lesz most BF vagy karacsonyi akcio akkor azt a 10eur-t erdemes kiadni erte.
-
bazsika007
kezdő
válasz
Raymond #63492 üzenetére
Hát elég bőven ez a fejpánt is egyenlőre
van valami hasznos programm amit mindenképp telepítsek questre? Nyilván a oculus appon kivül..Gondolom ott az air link-et kell választanom utánna vegyem meg a virtual desktopot? bocsi a sok kérdésédt vsak szeretnék tisztán látni hogy is mükődik ez
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #63491 üzenetére
"most úgy vagyok vele megjön kiprobálom azt meglátom hogy lesz ha sz*r akkor veszek egy asus routert azt annyi, de elsőre kiprobálom anélkül"
Pontosan ezt kell, latatlanba nincs ertelme koltekezni. -
bazsika007
kezdő
válasz
laccy88 #63490 üzenetére
Hát én már nem tudom
nyílván akik írtak nekem nem hülyeségből írtak hanem értenek hozzá tapasztalatból, de most úgy vagyok vele megjön kiprobálom azt meglátom hogy lesz ha sz*r akkor veszek egy asus routert azt annyi, de elsőre kiprobálom anélkül, 24/48azok úgy is csak akkor játszok ha egyedül leszek itthon addig se tv se senki aki a neten lógna (bár ez nem tudom mennyit befolyásol de gondolom számít)
-
laccy88
senior tag
válasz
bazsika007 #63465 üzenetére
+1 a Telekom Router mellett
Pc kábellel, Quest 2 wifin ugyanabban a helyiségben. Hibátlanul működik -
Raymond
titán
válasz
gulasoft #63483 üzenetére
Mert az adatot valahogy at kell vinni. Erre van a protocol aminel van overhead es ez a wifi-nel jelentos. Ha rakotod a PC-t 2.5Gbps-el a routerre es a HMD-bol vagy egy masik geprol ami rakapcsolodik a routerre 2400-al lemered a max sebesseget es latod mennyi lesz. Ha a Quest-rol akarod akkor ratukmalod az iperf3-at vagy hasznalsz valamilyen Android-os app-et ami a halozati savszelt meri.
-
KRoy19
őstag
válasz
gulasoft #63484 üzenetére
Nem arról van szó, hogy igénytelen vagy, hanem, hogy mások az igényeid. Neked fontosabb a kábelmentesség, nekem meg fontosabb a képminőség. Nem vagyunk egyformák.
Ezért nem gondolom, hogy mindenkit azonnal le kell beszélni a kábelről, mert mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai.
-
gulasoft
őstag
válasz
KRoy19 #63482 üzenetére
A snap turn tökéletesen tönkreteszi a vr élményt. Az hogy élőben pöröghetsz foroghatsz sokkal kevésbé zavaró, mint hogy hirtelen 30 fokokat ugrik. A 40 kiló aksi az kb. ugyan úgy 400gramm mint fejszet elöl, és egyébiránt van már olyan mellény, amibe berakhatod az aksit, de lehet az farzseb is, vagy bármi ha valaki 2 óránál többet akar játszani. Én még elitet ülve is wifivel tolom, de biztos igénytelen vagyok.
-
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #63480 üzenetére
Igen rád vártam, mert ez jómultkor is elmondtad, akkor sem értettem teljesen, de hátha valaki érti hogy ha a linkspeed 2400 akkor miért nem megy a data 1500-nél többel, de biztos igazad van, mert láthatóan jobban értesz hozzá mint én. Én annyit tudok, hogy aklkor sem mennék vissza 2 év index után kábelre, ha 147234623643K-s felbontása lene szemenként a fejszettnek és nano piko fempto oledes kristálykijelzője lenne, mert a VR nem erről szól számomra!
-
KRoy19
őstag
-
Raymond
titán
válasz
gulasoft #63474 üzenetére
"Az én asus routeremnél 2401Mbs-t ír a virtual desktop, az több mint 2-szerese a te kábelesednek"
Csak hogy a helyen kezeljuk a dolgokat:
1) a 2400Mbps az a link speed es wifi eseteben a data rate ettol jelentosen le van maradva. Olyan 1500Mbps korul mar jo erteknek szamit
2) az a 940Mbps a stream bitrate nem a kabele. Egy USB kabelnel pedig 2Gbps korul lesz a sebesseg, vagyis inkabb valahol 2 es 3 kozott. Ez amit a Meta aplikacio mer es ez a valos atvitel, tehat nem csak link speedMinden atviteli mediumnal legyeb az kabel (USB vagy Eth) vagy kabelmentes (wifi) van link speed es van a data rate. Van ahol a kett szinte ugyanaz (Eth), van ahol a data rate jobban (USB) es van ahol jelentosen (wifi) le van maradva. Kulon tema a Powerline adapterek ahol a spec-ben megadott link speed koszono viszonyban sincs a data rate maximumaval, az mar szinte olyan mint a hanszoroknal a P.M.P.O.
-
KRoy19
őstag
válasz
gulasoft #63474 üzenetére
Tökmindegy mit ír a virtual desktop. Én is 5gbps-es kábellel tolom, de a kábeles kapcsolat max. 940mbps-es bitrate-t tud. A wifi-s meg nagyon max. 500-at stabilan (de inkább nem stabilan).
Biztos nagyon réteg igény az enyém, de nekem mindennél fontosabb a képminőség és amikor PSVR2-őm volt, akkor megtanultam úgy játszani, hogy a controllerrel forgok a játékban és nem fizikálisan, így nem tekerem magamra a kábelt.
-
gulasoft
őstag
válasz
bazsika007 #63469 üzenetére
Egyébként a gép bőven jó sima vr-ra, esetleg régebbi unreal engine 5-ös játékokkal is kipróbálhatod UEVR-al pl. jedi fallen order, vagy az újabbk közül a palworld, de ott már azért határeset.
-
gulasoft
őstag
válasz
KRoy19 #63472 üzenetére
Azért mert nagy különbség egy dedikált jó router és a kábeles átvitel között már nincs. Az én asus routeremnél 2401Mbs-t ír a virtual desktop, az több mint 2-szerese a te kábelesednek, de állítólag ez semmit nem jelent.
[link]
Ahogy kivettem nem szimulátorozni fognak vele, ott meg a kábel egy horror. Indexem volt 2 évig rendes kábelfelfüggesztőkkel, tettem tönkre 2 kábelt 2 év alatt. Ha igazán belemerülysz valami nem szimulátoo játékban, és nincs AR a játékba, akkor 10 perc után nem fogod tudni merre állsz, főleg ha forogni is kell benne. -
KRoy19
őstag
válasz
Raymond #63466 üzenetére
Amúgy miért mondjátok itt csípőből mindenkinek, hogy ne vegyen a Quest 3-hoz kábelt? Sokkal jobb képminőséget és stabilitást el lehet érni vele mint a routerrel. És van akit jobban érdekel a képminőség, mint a kábelmenteség ( jelen).
Most tesztelgetem éppen és brutál jó a kábeles kapcsolat 940mbps-es bitrate-el....
-
gulasoft
őstag
válasz
bazsika007 #63469 üzenetére
Az acces point egy pipa miután beállítottad a routert utána érdemes átkapcsolni. Annyit csinál, hogy nem routerként kezd el üzemelni, a hálózat átjárható lesz, nem is a router portra kell kötni a telekomos routerbe hanem sima portra.
Ez meg egy kis infó hogy tudod az asus routerben letiltani a dfs csatornákat:
[link] -
a2d2
addikt
válasz
Ha a nappaliban játszol akkor jó lesz. Nekem is ilyen Telekom Wifi 6-os van most a nappaliban, megy vele a Quest. Huawei-t így el is költöztettem a ház másik felébe.
-
bazsika007
kezdő
válasz
gulasoft #63467 üzenetére
Rendben köszönöm..igen azon megy a tv-is meg a telok, okés akkor veszek egy asus routert bár nekem ez acces point meg a dfs csatorna nem mond semmit de majd neten youtubon nézegetek hogy kell beálítani sajna ebbe tapasztalatlan vagyok. A gépem amugy ryzen 7 5700x meg egy rtx 4070 van 32gb rammal az remélem elég..
-
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #63466 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy mikor kipróbálja és éppen senki nem használja a másik routert, akkor megnyugszik, hogy jó lesz az, aztán meg beszaggat a pcvr, és kibújik az óriáskígyó , mert az asszony a laptopján nézi a netflixet, a gyerek a telóján néz valami tiktokot, és máris esik szét az egész.
-
gulasoft
őstag
válasz
Kábelt semmilyet. Dedikált router kéne a pc és a quest közé ha mindenki a másikat használja, gondolom azon megy a tv, mindenki a t-home routert bizgerálja. Itt nem arról szól a történet milyen gyors az intrerneted, hanem hogy röccenetlenül menjen a wifi adat a quest felé.
Vegyél egy jófajta asus ax-es routert, állítsd be acces pointnak, és válasz egy nem ütköző nem dfs csatornát.
Nem árt ha a gép egy i5 11x és a videókártya is 1080ti +Ha ezek megvannak elég sok direkt pcvr címet el tudsz indítani, de azért ez kb már a minimum.
De a quest3-on már nagyon szép natív játékok is vannak, és jelennek meg lehet előbb ismerkedni kéne velük, mert az új questekhez jár a meta+ minimum 1 hónapig amiben már nagyon sok játék van amikkel el lehet játszogatni.
Ez a bobo vr m3+ hogy jött az asszonynak a fejébe önmagában?
Ja és igen, az új router passwordjét ne mond meg senkinek, mert hamar rászáll a család! -
Raymond
titán
válasz
Ne vegyel kabelt, hasznald a routert a nappaliban eloszor ugy probald ki. Az internet sebessege itt lenyegtelen. Ha kell a kisszobababn is kulon VR router mert nem eleg eros vagy stabil a jel a nappalibol akkor oda veszel egyet, beteszed AP modba, rakodot a kabelt ami most a nappalibol a PC-be megy es a PC-t is egy masik kabellel rakotod az uj routerre.
-
bazsika007
kezdő
Nos eldőlt hogy quest 3at veszek mivel az asszony pajtás vett egy bobovr 3at aksival
lenne egy két kérdésem ha összeszeretném kötni a pcvel milyen link kábelt vegyek ami megbízható?usb-a legyen...A másik ami érdekel ha esetleg kábel nélkül akarom játszani kell vennem egy wifi 6 routert is? Mert a nappaliba van a thome internet ami wifi 6os és a leggyorsabb csomagot választottuk, a számitógép meg a kis szobába van kb 5mre arréb internetkábelel öszzekötve
-
JoolsNOS
veterán
Ezt a régi hullámvasutat valaki tudja hogy lehet elindítani vr? Csak simán indul amit találok...
-
-
gulasoft
őstag
válasz
Scoobyte #63450 üzenetére
Venni kell egy bobo vr M3+-t és az a homlokodon támaszkodik, az orrodhoz nem ér hozzá, nem lesz búvárfejed 3-4 óra múlva sem. Tegnap este 7-től másnap 1-ig eliteztünk végig szemcsiben, és semmi kényelmetlenség nem volt.Bányásztunk a fleet fenttartásához anyagot, az nem túl izgalmas, de végig vr-ban azért kimerítő tud lenni, a 20.000mAh-ás aksit 0-ra lezabálta (az mondjuk nekem egy saját nem +-os m2-es bobo hátulján i (átalakakítva M3-asra) 3d nyomtatott cuccban) és kasán kiegyensúlyozza a szemcsit, ezért nem biztos, hogy életszerű lenne mindent hátravinni, mert így legalább cserélhető a pánt ami a többi headsetről nem mondható el.
Ugyan ez igaz a hátrarakott elektronikával is, az is kötött lenne, és akkor ott olyan pántot kéne csinálni ami mindenkinek jó, az meg sok pénz, és így is lenne egy réteg akinek pont nem lenne jó, mert vagy túl kicsi, vagy túl nagy feje van. -
-Rolika-
senior tag
Nyáron elég pár perc és már beleizzadok. Ha kiszállok a rig-ből levenni, utána vissza. Reset hmd, reset overlay. Macera.
Meg ugye nálam elég ritkán, de kikapcsolgatott. Aztán amikor a hétvégi iRacinges magyar bajnokság első versenyén offolta magát a hmd(meg a fordulómat is) akkor döntöttem véglegesen, hogy váltok 3 monitorra. Nem bántam meg. Nagyon imádom a VR simet, de nekem nem éri meg a kompromisszumokat. -
mmdms
addikt
válasz
xandrush0831 #63459 üzenetére
A fékpontokat körökig keresgélem én is tv-n, kell jópár perc visszaszokni. ha lenne elég helyem 3 monitor lenne, de más miatt, nemtom ti hogy vagytok vele de 3/4 órás verseny után spaklival szedem le az arcomat a headsetről.
-
xandrush0831
aktív tag
Mmm mindegy azért nem frissítek, köszi!
@-Rolika-: ilyet nagyrészt fordítva szoktam olvasni.
Én a múltkor megint MSFS-t próbáltam tweakelni VR-ban, utána elindítottam monitoron és durván komolytalanul nézett ki, hiába volt ezerszer szebb. F1 ugyanez, és konkrétan nem tudok már normálisan kanyarokat bevenni pl Monacoban monitoron, a távolság érzékelésének hiánya miatt.
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
válasz
xandrush0831 #63454 üzenetére
Simezek csak igy nemtudok valaszolni ra. Ams2 es acc is szarul megy vele, vmi 36 megas hotfix utan, elotte ket nappal volt a nagy update nyar vegen, avval jo volt. A pico forumat olvasva nem vagyok egyedul. Ekkor csokkentettek a wifin hasznalhato max savszelt 300-ra 1000-rol, illetve itt kerult be az av1 az U hoz. Nem biztos h mas jatekokban ez feltuno, de ugye itt nagyon. Fps szerint jonak kene lennie, de a 99% lowfps a beka segge alatti otvenpar, 90hzen. Mindent letorol, drivereket is ujrarak mminden szarsagot vegigzongoraztam, vd vel jo, evvel nem.
De nem kell ketsegbe esni, uj tomorites meg funkciok, a kovetkezo mar jo lesz, eddig a jelzett hibakra mindig reagaltak. -
0utsider
tag
Ha wi-fi-n keresztül mennének a jelek, akkor elég lenne csak az áramot előre vinni.
De ahogy előttem is írták, ezek már akkora plusz költségek lennének, hogy szerintem nem fognak ebbe az irányba elmenni. Karcsúsításra pedig szvsz már nincs hely.De ha megnézed facecover nélkül (ránézésre, mérés nélkül) kb 4-5 cm. Ha a holocake le tud ebből faragni 0,5 cm-t, akkor már kb 3,5-4,5 cm-nél tartunk. Ahhoz, hogy legyen megfelelő hűtése a szerkezetnek, ahhoz kell a hőelvezetésnek is helyet hagyni. Én meglepődnék, ha a q4-nél ez alá tudnának menni.
-
mmdms
addikt
válasz
bazsika007 #63451 üzenetére
Probalj ra egyre, a regi aran pcvrhoz jobb vetel sztem, hangyapenisszel nagyobb felbontas, atgondoltabb felepitesu kenyelmesebb headset mint a q3. A kijelzoje nem olyan jo szinre es kontrasztra, uzemido kb ugyanaz, azonos lencsek, sajnos av1-et nem tud. egyszeru es felhasznalobarat sajat streaming progi, ha nem szannal penzt vd re. Altalaban jo is. Most pont nem.
-
Scoobyte
tag
Valaki ajánlana q3-ra valami szivacs betétet, hogy alulról ne lássak ki és esetleg alátámasszon kicsit? Ha lehúzom akkor nem látok ki de nyomja a szemgödröm alját, ha felhúzom akkor kilátok és folyton előre húz a set. Ötletek?
Mekkora orrokra tervezték ezt??
-
a2d2
addikt
válasz
gulasoft #63439 üzenetére
Most azért a Quest 3-nál elég gyorsan lereagálta a piac a 3rd party pántokat, akár átalakítókkal is. Remélem megjön az "eszük" és meglépik majd az akksi hátraköltöztetést.
@0utsider: az elektronika hátraköltöztetése azért jóval nagyobb falat lenne mint az akksi, főleg a képernyőhöz futó szalagkábelek meg hasonlók miatt, azok azért sérülékenyebbek meg több helyet foglalnak mint az a pár vezeték az akksihoz.
@proci985: szerintem base station-t sem, meg Q3-nál kisebb FOV-ot sem.
@xandrush0831: én azt nagyon sajnáltam mikor kijött a Q3, titkon pedig reménykedtem már benne akkor is. -
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #63445 üzenetére
Szerintem nem azert van az alap pant mert a normalisabb, mint a Pico 4-nel (akkuval vagy anelkul hatul) annyival megdobna a BOM-ot hanem azert hogy aztan 79EUR-ert adjak mint kelleket 80%+ profittal.
-
kiskuplung
őstag
válasz
xandrush0831 #63443 üzenetére
Szerintem azért, mert a Q3 egy olcsó headset, aminek minden porcikáján érződik, hogy az olcsósítás volt a fő szempont.
Ha egy akkumulátort hátra raknának, akkor meg kéne oldani a kábelezését, ami egyrészt sérülékenyebb (pl a Riftnél is a pántba épített füleskábelek mentek tönkre először), itt se véletlen, hogy áttértek erre a mostani megoldásra), másrészt drágább.
Tömegtermékről beszélünk, ahol centeket nyerve is milliókat lehet megspórolni így. Nálunk pl külön osztály van sorozatgyártás "racionalizálására" ahol azon kísérleteznek pl hogy lehet egy forrasztást még olyan olcsón megoldani, hogy még pont kibírja a garanciaidő végét..
Ellenpéldának lásd Quest Pro, ami tényleg egy méregdrága eszköz, ott ez nem volt szempont, meg is tudták csinálni.
A Piconál meg bevállalták ezt a designt, ott ez nyilván nem volt szempont.
-
KRoy19
őstag
válasz
gulasoft #63434 üzenetére
Nem tudom, hogy kaptam e meta+, de nem is érdekel. A Batman játék sem érdekelt, csak láttam a headset-ben, hogy lehet redeem-elni. Pcvr-ra vettem, szóval az is hidegen hagy, hogy 512-es vagy 128-as. Ugyan annyiba jött ki, mintha Amazonról rendeltem volna az 512-est. (128-ast már nem lehet ott kapni).
-
0utsider
tag
Ez az, ami szerintem nem fog megtörténni.
Vagy ennyi erővel az egész elektronika akkustól mindenestül mehetne hátra. Elől pedig csak a kijelzők, lencsék és érzékelők maradnának.
A hátul lévő súly, mivel a gerinccel szinte egy vonalban lenne, senkit nem zavarna.
Esetleg mehetne hátra is plusz érzékelő. -
gulasoft
őstag
Hm preorderelve 1900€ Az mire megjön nem preorderelve 2200 és megint lesz egy megfizethetetlen eszkösz. Ja és +index vezérlők, és ez is kábeles! (ott ahol játszanak látszik, hogy lóg belőle a kábel, ahol csak a kényelmességét ott nincs, tehát ez egy ilyen bedugható kábel), de hát akkor is.... Na! Így azért könnyű, hogy se aksi se proci se memória.
-
-
0utsider
tag
Mondjuk ahhoz, hogy lelkesedni tudjak ezért a holocake-ért, ahhoz jó lenne tudni annak vastagságát. Ha csak a domborulattal lesz vékonyabb, az szvsz nem fog sokat jelenteni. Max 1-2 fok.
Az elektronika irányban, pedig én (laikusként) a szétszerelős videókból úgy láttam, hogy nincs már felesleges hely, hogy a q4 lényegesen vékonyabb legyen.
Ha ehhez hozzávesszük a nagyobb felbontás miatti plusz teljesítmény igényt, akkor láthatjuk, hogy plusz akku kapacitásra is szükség lesz.
Szerintem örülhetünk ha ezt a méretet tartani tudják majd. -
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #63415 üzenetére
Pico 4 mar sajnos nincs, csak Pico 4 Ultra irrealisan dragon a Q3-hoz kepest.
-
KRoy19
őstag
Ha valakit érdekel, akkor az Alzánál vásárolt Quest3-hoz is jár a Batman játék, annak ellenére, hogy nem reklámozzák. Most vettem náluk egy 128gb-osat és simán tudtam redeem-elni a játékot.
-
a2d2
addikt
válasz
Dyingsoul #63430 üzenetére
Az a baj hogy ebben én nem sok fejlesztést látok. Kb minden elemét láttuk már valahol.
Érdemes viszont ezt végigfutni: [link]
Ha pl ez a Holocake lencse realizálódhatna 2026-ra a Quest 4-ben az nagyon nagy dobás lenne (még közelebb kerülhetne a kijelző a szemhez, nagyobb FOV, kevésbé orrnehéz eszköz). Részemről ez meg a következő generációs chip már bőven kielégítené az igényeimet. Esetleg úgy hogy a drágább modellben Micro OLED az olcsóbbikban pedig LCD hogy mindenki megtalálja a számára kedvező ár/értéket. -
Dyingsoul
Topikgazda
Nem baj az, ha kísérletezgetnek ilyenekkel, próbálnak piacot szerezni.
Legyen csak minél több versenyző, én azt sem bánnám, ha letaszítanák a Meta-t a trónról, bár erre csekély esélyt látok, tekintve mennyi pénzt ölt a Meta a fejlesztésekre (HW-SW).
Mondjuk az más kérdés, hogy én zsákutcának gondolok minden kis FOV-val rendelkező headsetet, de az ember fizikai paramétereit nehéz megkerülni: ne nézz ki úgy, mint egy nagy pöröly cápa, de azért legyen meg a 180 fokos FOV és a HMD férjen el a tenyeredben. -
a2d2
addikt
Nekem jó lesz majd a Quest 4, de hátha valaki késztetést érez hogy behúzzon egy ilyen kis FOV-ú, paks 2-vel kihajtható, vezetékes, basestatiön-ös csodát közel 800e-ért
[link]
Ennek megint nagy piaca lesz. -
Dyingsoul
Topikgazda
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
-
gulasoft
őstag
válasz
matezzo #63425 üzenetére
Hát Én már nem tudom, nekem van prime előfizetésem, de ez a húlye olasz amazon mintha nem látná. Adott emaillal jelentkezek be a primi videóra, mondom neki, hogy jegyezze meg, felmegyek az olaszra, erre felajánlja az igyenes egy hónapot, mintha nem lenne prime előfizetésem. Lehet ez két külön dolog.
-
matezzo
csendes tag
Azt terveztem, hogy megvárom a black friday-t a vásárlással, de írják, hogy jan 15-ig ingyenesen visszaküldhető. Persze nem szeretnék ezzel vacakolni, ha nem hibás a termék, de amazonnál nincs olyan, hogy ha x időn belül olcsóbb lesz akkor a különbözetet jóváírják? Mert ha mondjuk leakcióznák egy olyan 10-20%-al azért már elgondolkoznék a visszaküldésen.
b kérdés: érdemes nekünk Mo-ról előfizetni az amazon prime-ra? amúgy nem valószínű, hogy rendelnék mást, szóval az ingyenes hónap után lemondanám így is úgy is.
-
Danecay
addikt
Ha már 2 hsz-al fentebb felmerült a PICO 4, nem is tudtam, hogy van PICO 4 Ultra is
-
gulasoft
őstag
válasz
Hát én úgy halottam a pico4-nek azért a pcvr támogatással szoktak problémái lenni. Az oculusnál ott az airlink, ami a múltkor már stabil volt. A VD mind a két eszközön működik, és azt is farigcsálják folymatosan. Ez inkább pénztárca meg elköteleződés kérdése, meg ugye a bizalom egy kínai meg egy amcsi termék között, amit kínában gyártanak :-)
-
Dr.NX
addikt
válasz
Akinek Oculus 3 van, az azt, akinek meg Pico 4, az azt.
-
bazsika007
kezdő
Sziaszta
pc vr játékokhoz melyik szemüveget ajánljátok pico 4 vagy a oculus 3-at?
-
KRoy19
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #63402 üzenetére
Így néz ki a visszaküldhető vett termék. Ott link a supporthoz, ha tudod az ordert, meg az invoice nálad van, akkor visszautalják a pénzt neki! Arra kártyára amiről fizette.
-
gulasoft
őstag
válasz
Scoobyte #63401 üzenetére
Igen, csak én nem ebből élek. Amit ő csinál ott neki kell biztosítani a garit, mert üzletszerűen nagy tételben csinálja. Persze egy egy valamit ha eladok, akkor ott amíg él a gari segítek, de ha bármit veszel amin már nincs gari ott 1 max 2 hét próba garit kapsz már csak. Ő szédszedi a rosszat (videóban benne volt kb fillérekért veszik), kipucolja, összerak egy másikat eladja jó pénzért ezzel nincs gond. Itt is ő adja a garit.
De mondtam offoljuk ezt a témát ha valamelyikőtöknek majd segíteni kell a garit intézni hidd el megpróbálunk segíteni, ha esetleg történik valami gebasz. -
0utsider
tag
válasz
kevike576 #63400 üzenetére
Nem is az a fura, hogy ilyen létezik.
Hanem az, hogy elgondolkodtam rajta, hogy hogyan lehetne hasonló tudású szerkezetet ehhez képest aprópénzből kivitelezni.
És meg lett a megoldás...(Csak kombinálni kell egy maszírozós fotel működisé elvét. Némi memória habot. Meg a tracking miatt odabigyeszteni az egész tetejére az egyik kontrollert.
szerk.: Bár mondjuk lehet jobb lenne a trackinget beépíteni és bluetooth-al vezérelni real time a folyamatot.)
-
gulasoft
őstag
válasz
Mikor a garit intézed ki kell választani a saját profilodon belül megvett eszközt. Csinálsz egy hibajelentést, esetleg videóval megspékelve a hibát privátba elküldöd, és küldenek egy vonalkódot amivel ingyen vissza tudod küldeni a terméket. Lehet a chat supporton keresztül is megy, de azt magyarázhatod, hogy megváltozodd az eamiled, a címed, a neved és minden más adatod. Ha Ő eladta neked, és ezt egyetlen szóval megemlíted nekik, olyan sebeséggel kapják el a kezüket az ügyről, hogy csak a hangrobbanást hallod, és ki fogják jelenteni, hogy a továbbértékesítővel vedd fel a kapcsolatot, és nála intézd a garit. Aztán magyarázkodhatsz, hogy éppen simimizik a fiút a böriben :-) De elütheti egy autó, megbetegedhet, olyan sok dolog jöhet közbe egy embernél, ami a világ második leggazdagabb céggel (amazon (Bezos bácsi)) nem fog.
-
mmdms
addikt
válasz
xandrush0831 #63407 üzenetére
Acchez jelenleg el lehet felejteni a pconnectet olyan laggos lett.
kb mostanaban kene jonni updatenek, remelem megoldjak, eddig tok jo volt. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
Paradicsom04 #63405 üzenetére
Pico appban én az RTX3090-hez ajánlott felbontást használom (3080-al), 1000megás bitrate, H264 kodek, 90% sharpening, és super resolution ON. Steamvr-ban minden alapon, felbontás csúszka 150%.
De most olvasom hogy G2-ről jöttél, akkor lehet hogy délibábot kergetünk. Gagyik ezek az USB-s meg wifis megoldások a DP-hez képest. -
Paradicsom04
újonc
válasz
Szia!
Ams 2 ben sem az igazai igy biztos hogy valahol az alapbeállításnál lesz a hiba.
Elfogadnám a segítséget!!
Köszönöm előre is !!
Esetleg ez az Ethernet kábeles story működhet? -
mmdms
addikt
válasz
Nekem egyre erosebb a gyanum, a kijelzo kontrasztszegenysege zavarja a korabbi reverb tulajokat. Nekem is volt g2, es hat eg es fold a ket kijelzo ezen a teren az teny.
-
mmdms
addikt
válasz
Paradicsom04 #63398 üzenetére
Mit használsz streamelésre?
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Paradicsom04 #63398 üzenetére
Szia! Más játéknál okés a kép? Mert ha máshol sem, akkor az alapbeállításokat kell ráncba szedni valószínűleg. Én kábelen használom, abban tudok segíteni.
@gulasoft: ja hogy csak az adott profilról lehet intézkedni? A számla birtokában mondjuk chat supporton keresztül nem? Én úgy képzeltem el, mert így akkor is ugrana a garancia, ha elvesztenéd a hozzáférést a fiókodhoz.
-
Scoobyte
tag
válasz
gulasoft #63397 üzenetére
Tesó, ha tőled megveszi valaki egyszer a használt questedet akkor pont ugyanabban a helyzetben lesz mint én, mert a te nevedre szól az amazon számla és csak te tudod intézni a garit... és mi van ha te épp a cerkádat simized és szarsz segíteni annak akinek eladtad? Pont ugyanaz mint nálam is. Te in segíteni fogsz a vevődnek, meg az én eladóm is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest