Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
zsozsa74 #44699 üzenetére
Na arról pont dunsztom sincs, hogy elég-e neki.
Nekem is van alaplapi USB Type C-m (Asus X470-F Gaming) de a G2-t is a launchkor vettem meg, cirka másfél éve talán.
Csak azt tudom, hogy nálam is volt ezzel gond. És egyedül az oldotta meg, hogy külső tápos, 3A-es táppal rendelkező USB Hub-ra kötöttem rá. Minimum 2A-est ajánlok ha ilyenben gondolkozol. Itthon nem túl jó a választék, minden drága vagy még drágább. Mindenképp külföld vagy Ali.
De azért előtte az usb hub-ok beállításain menj végig az eszközkezelőben és szedegesd ki a pipát mindegyikben az energiamenedzsment tabon, hogy ne engedje altatni őket. -
sheep
addikt
válasz
zsozsa74 #44694 üzenetére
Próbáld ki 60hz —s módban hogy úgyis alvó módba megy-e. A windows gépházban állítsd át, és a steamvrban ellenőrizd hogy átállította. Sokan panaszkodnak az alvó mód miatt, nekem is volt hasonló. A reverb eléggé érzékeny a tápellátásra, usbre is.
Nekem amúgy úgy van beállítva hogy amikor megmozdítom a headsetet az elindítja a wmr-t és a steamvr-t is. Illetve ha az asztalról elindítok egy vr játékot az is indítja ezeket automatikusan, ezzel igazából nem kéne hogy gondod legyen. -
zsozsa74
őstag
válasz
kiskuplung #44695 üzenetére
Igen, ezt kérte a steam, hogy tegyem fel.
-
zsozsa74
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a G2-m, és eddig elég szopónak érzem, rohadtul nem értek hozzá...
Eddig Oculus CV1-em volt és ment minden, mint a karikacsapás. Hozzáteszem, én csak ülve, cockpitben használok vr-t autószimekhez. Steamen kiválasztottam, hogy oculus vr-ban indítsa a cuccot, aztán ment minden, mint a karikacsapás.
De most itt teljesen el vagyok veszve a steam vr és a mixed reality portal útvesztőiben. Beüzemeltem a headsetet, addig ok, de aztán pl. még a kedvenc szimemet, az ams2-t sem bírtam elindítani, mindig leállt a steam vr, a mixed portal meg azt írta, hogy alvóban van a hmd. Érdekes, hogy az ACC meg simán elindult.Valaki tudna valami pár soros okosítást adni, hogy kell-e, hogy egyszerre menjen ez a portal és a steam vr, meg, hogy valami kell-e nagyon kapcsolgatnom, állítgatnom előzetesen (és most nyilván nem a graf finomhangolásról beszélek), hogy működjön a dolog? Vagy mit qrhatok el így alapból?
Előre is köszi. Amúgy egy 3080-al, meg egy i7 8600k-val hajtanám a cuccot, meg 32 gb rammal, ha érdekes...
-
gulasoft
őstag
válasz
Dyingsoul #44681 üzenetére
Igazad van, a terv free, fel is szeleteltem 650ft és 8 óra, persze sűrűbb rétegben lehet 12 óra. Persze ehhez kell egy 3d nyomtató, vagy valaki aki kinyomtatja, de ha van ismerős és kifizeted az anyagot meg az áramot akkor 1500ft körül megáll. Ennél sokkal olcsóbb nincs és ezen már van a powerbankhoz egy általános csatlakozó felület. Csak azért írtam, mert kért tervet. Én a kínaihoz terveztem sajátot egy itthon is kapható 10000mAh-os akuhoz azt fel is raktam thingiversrere az is free. Keressetek meg a discord csatin szívesen segítek.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Des1gnR #44687 üzenetére
Én szürke hordtáskát az Aliexpress-ről vettem, ezzel mi a gond? Nem tudom melyik "menő" táskára gondolsz, csak sejtem.
-
fatal`
titán
válasz
Raymond #44683 üzenetére
ACC OculusVR.
Ezeket tudom, kérdés, hogyha a csúszkát 1.0-ra teszem, ODT-ben pedig beírok mondjuk 1.7-et (ami a csúszka maximuma lenne 90hz-hez a Quest 2-n a Homeban), akkor az eredmény ugyanaz-e, mintha TrayToolból/ODT-ből állítok be 1.7-et és a csúszka az alapon (1.0) van.
-
Raymond
titán
válasz
fatal` #44682 üzenetére
A Home-ban beallitott felbontas az alap (mindegy hogy milyen szorzot ir oda, ez valtozo lehet a tobbi beallitastol fuggoen es a Quest 1 es 2 se ugyanaz peldaul). Az ODT-ban a PPDP erre jon ra, a TrayTool pedig ugyanazt allitja amit az ODT csak felhasznalobaratabb kiadasban (profilok stb.). Ha SteamVR-os jatekot hasznalsz akkor ha ott ratolsz akkor az meg arra megy ra ami az Oculus-nal a vegtermek lenne, ezt lathatod a valtozo 100%-bol ott.
-
fatal`
titán
válasz
Dyingsoul #44681 üzenetére
Most is adnak szivacsot, arra kell ráhúzni a szilikont. Ha jól láttam, akkor utólag is rendelhető és ingyen küldik.
De így már értem.
Kérdés mindenki fele:
Az Oculus Debug Toolban lévő Pixels per Display Pixel override (vagy TrayToolban supersampling) ugyanazt csinálja, mint az Oculus appban a linknél csúszka? Azt tudom, hogy az OTT-ben állított érték még rájön a linkben beállított szorzóra (tehát ha mindkettő 1.5, akkor 1.5x1.5 lesz).Azért kérdezem, mert úgy tűnik nekem, hogy az ACC-ben lévő beépített, a játékhoz tartozó supersampling jobb eredményt ad, viszont nem minden játékban van ilyen és szeretném akkor már profilozni a TrayToolon keresztül, hogy ne kelljen állítgatni attól függően, hogy mivel játszom.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
fatal` #44676 üzenetére
A gyári szilikonos pad nem tudom milyen, én még az elsők között vettem amikor kijött a Q2, akkor még szivacsos volt hozzá. Persze olvastam én is az itt linkelt cikket, miszerint bőrirritációt okozott a szivacsos pad ezért azt lecserélték. Azt viszont nem tudom milyen az új amit alapból adnak a csomagban.
Nekem a HP reverb gyári padja is kényelmes volt, de ahhoz is rendeltem plusz padokat.
Mivel a kérdező új a témában ezért szerettem volna első körben erről is felvilágosítani, hogy honnan tud kiegészítőket szerezni és azok mennyibe kerülnek, hogy ezekkel is számolhasson, gondolkozhasson rajta és ne az legyen, hogy 14 napon belül azért küldi vissza mert kényelmetlen.A gyári strap-es kérdés gondolom nem nekem jött, azzal nincs tapasztalatom. Én ezzel a nyomtatott kiegészítővel tök jól elvagyok, hamarabb lemerül, minthogy kényelmetlenné váljon.
#44680gulasoft: A 3D nyomtatás sosem volt free.
Legfeljebb olcsóbb vagy egyedibb megoldás, mint amiket a piacon találni. Az alap strap amit én nyomtattam 12 órás nyomtatás és filament is elmegy rá szép mennyiségben a supportok miatt. Magyarul kell rá bőven anyag.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Dyingsoul #44675 üzenetére
Annyira nem követtem a témát, hogy most csak kapkodom a fejemet. BoboVR, kiwi, strap Beat Saber, nekem ezekre mind rá kellett keresni..
Alapból a Valve index-t rendeltem volna, de miután a FAQ-t elolvastam, és a Quest-2 az első ajánlott a sorban (értem, hogy az nem ilyen sorrend, de mégis..) , ráadásul az ára is harmadannyi, így ezt kezdtem el nézegetni. Elvileg jövő hét szerdára meg is jön a rendelés. Addig legalább csinálok egy facebook profilt, meg nézek videókat, hogy kell beüzemelni..
Bár valószínűleg nem mostanában lesz annyit a fejemen hogy kényelmetlenné váljon, de ha Neked nem gond átküldenéd a fejpántod tervrajzát? (ha túl sok munkád van a tervezésben, és nem akarod kiadni, nem gond, megértem! ) Már eleve ezzel próbálnám ki, és majd használat közben megmutatja, hogy mikre van még szükség hozzá. -
-
fatal`
titán
válasz
Dyingsoul #44675 üzenetére
Mi a baj a gyári szilikonos paddel, amit ingyen adnak a csomagban?
A gyári strap valóban elég szar, én is most gondolkodom rajta, hogy lecserélem, csak még nem tudom, hogy mire? Kéne plusz akku, emiatt szemezek a gyári elite strappel, nincs kedvem külön powerbankkel szórakozni. Viszont olvasom, hogy nagyon sok embernél törik, bár általában régebbiek a kommentek, ezt javították esetleg?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
prtvlogan #44633 üzenetére
Az 1000 Eur vs 350-400 Eur között azért van még némi különbség.
Az index-nek stabilabb a követése, igaz nem árt 3 vagy akár 4 bázisállomás, hogy a teljes mozgásteret lefedd, úgy még többe kerül. Ez extrém helyzetekben számít inkább, pl ha világrekord a cél Beat Saberben.
A másik lényeges különbésg a kényelem:
A Quest 2-t nem fogod sokáig tűrni a fejeden. A pánt hátul semmit nem tart, csak azt akadályozza meg, hogy ne essen le a fejedről a HMD. Emiatt a Q2 teljes súlyát az arcodon, elől fogod érezni, emiatt kényelmetlen lesz.
Ajánlott egy másik strap hozzá, sokaknak a BoboVR vált be itt a topikban, de feljebb írták a kiwi-t is.
Én nyomtattam magamnak ilyet, én ezzel teljesen meg vagyok megelégedve, mivel nagyon könnyű, keveset tesz hozzá a headset súlyához viszont baromi jól tart a koponya hátulsó részénél is és elfér a Quest 2-höz vett hordozóban is mindenféle igazgatás vagy mágia nélkül.
Ajánlott még a VRCover Európai boltjából rendelni hozzá a saját izlésednek megfelelő arcpárnát. (Én vettem szilikonosat is, hogy ne büdösödjön mint a szivacspárna de műbőrt is rendeltem amit csak ritkán használok. )Szóval a Q2 kényelemben elmarad de pár ezresből nagyon könnyen fel lehet tuningolni úgy, hogy ez már nem számít negatívumnaka drágább headsetekkel szemben.
-
s:zozo
aktív tag
válasz
gulasoft #44671 üzenetére
Mert ha ezen rugózol akkor miért vennél a PS5-ből lemez nélkülit.
Ott megveszed digitálisan mint az oculusra és ha drágállod akkor vársz akcióra.
Érdekes érveid vannak most meg jössz, hogy te nem szoktad eladni a (lemezes) játékokat, mert pl. multis és sok órát játszottál vele, de akkor miért fáj a pénz amit kifizetsz érte.
Olyan összeget neveztél meg amely nem sokban tér el az ocolus store-s áraktól, (jobb játékok) ha megnézed. A vezetéknélküliséget megértem, de ezt az ár vitát nem. -
luikay
aktív tag
válasz
s7evcsenko #44666 üzenetére
Igazán jöhetne hasonlóan jó szolgáltatás PS-re is, mint az Xbox Game Pass, lehet be is ruháznék egyre...
-
gulasoft
őstag
válasz
s:zozo #44669 üzenetére
Lehet hogy az Én bajom, csak had hívjam fel a figyelmed arra, hogy a PS5-ből volt/van olyan verzió amiben nincs is blueray olvasó. Ott hogy adod el a megvett játéko?. Egyébként meg nem szoktam eladni még akkor sem mikor a PS3-hoz megvettem a lemezt, mert álttalában olyan játékot vettünk ami nem feltétlen story alapú hanem multis, és azt nem adod el mert rendszeresen visszatérsz hozzá. (little big planet pl.)
-
-
s:zozo
aktív tag
válasz
gulasoft #44668 üzenetére
Egyrészről az a te bajod, másrészről pedig vársz, amíg akciós lesz.
Részedről a 15.000 ezer forintos ár említése milyen játékra vonatkozik?
A sok tekintetben kiválóra, vagy a indie cuccokra?
Lone Echo II 40 dollár digitálisan és jobb cuccok ilyen árba vannak pl. az oculus store-ban -
gulasoft
őstag
válasz
s7evcsenko #44666 üzenetére
90%-ban online veszem, azt hogy adom el?
-
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
gulasoft #44660 üzenetére
Köszi szépen! Igazság szerint most úgy gondolom, hogy csak pc-n fogom használni, ezért nekem elég lenne az is, ha külön önállóan nem lehetne használni. Feljebb írtam, hogy egy riftet próbáltam pár hónapja, elég recés volt a kép, de azért el lehetett vele szórakozni.
Viszont úgy vagyok most vele, hogy inkább veszek egy jobbat a vr-ből, mert a jelenlegi konfigom cseréje esetén (i58600, rtx 2060) elég nagy lesz ahhoz a teljesítményugrás, hogy használható legyen legalább médium szinten.
Egy kérdés, ha powerbankkal összekötve használnám, akkor nem mindegy, hogy a gépembe megy a zsinór, vagy a powerbankba?
-
gulasoft
őstag
válasz
Elvileg semmilyen kábel nem kell hozzá ha van egy jó ax-es routered akkor soha nem fogod felrakni gépre, mert a wifin sokkal kényelmesebb. Nekem 2.5 éve volt indexem, most ott pihen a polcon ez a vezetéknélküliség istencsászár.
Kell hozzá esetleg egy jobb fejpánt, meg egy 4400 forintos 10000mAh-s powerbank és egy jobb usba-usbc kábel (csak hogy átmenjen rajta a delej).
PC-ből azért combos kell arra ügyelj, cirka i59400F és egy 1070ti most kb a minimum. Ez alatt csak kínszevedés. Szerencsére ehhez nem kötelező a pc, csak akkor nem tudsz pcvr játékokkal játszani. De azokból is egyre több jó van. -
zsozsa74
őstag
Még dec 31-én rendeltem egy G2-t az olasz amazonról, 476 euró + postáért. És hihetetlen, de az elmúlt 4 napban még kétszer vitték le az árát, most épp 422. Bazze... Hozzáteszem ez csak headset, kontik nélkül. Csak autószimhez lesz, szóval konti nem kell.
Amúgy 13 euró volt a normál posta és 13.5 euró az express, ha valaki rendelni akarna. Így 10 nap helyett 4 nap alatt itt volt, úgy, hogy benne volt január 1, amikor sehol nem dolgoznak és a január 2, ami vasárnap... 50 cent a különbség.. LOL
-
fatal`
titán
válasz
kiskuplung #44655 üzenetére
Ryzen chipset driver.
Szerk.: Jah oks.
Bár elnézve, hogy laptop, lehet 2 GPU is, egy integrált APU a radeonon, meg egy külön nv GPU. Így inkább offba teszem.
Bár ha az integrált GPU-ra akar linket, akkor az problémás lehet, de a driverek ebben az esetben tényleg működhet össze-vissza.
-
fatal`
titán
válasz
kiskuplung #44653 üzenetére
Radeon chipset nem létezik. AMD chipset van. RTX 3070-et írt, az nvidia, Radeon softwaret nincs sok értelme telepítgetni.
Vagy laptopokhoz a radeon softwareben vannak a driverek? Furcsa lenne, desktopon is külön van a chipset driver és semmi köze a radeon softwarehez.
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #44651 üzenetére
Jó ötlet, ki fogom próbálni. Amúgy azt írták, hogy pár helyen azért bugos, át kell váltani majd 3rd person view-ra, különben nem jelennek meg szereplők....
@fatal` : Radeon chipsetes laptopról van szó, írta az első hozzászólásban.
-
fatal`
titán
válasz
DAeRK07 #44649 üzenetére
"Már telepítem is a srác által ajánlott Radeon Software verziót. Kipróbálom ezzel, aztán ha nem megy, akkor barcalaci84 által írt régebbi NV drivert"
Ez hogy jön össze? Ha nvidiád van, akkor NV driver, ha Radeonod akkor Radeon Software. Mindkettő biztosan nem fog menni. -
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #44648 üzenetére
én azt hittem ez a Beat saber topic
amúgy a resident evil 2-t kipróbáltam ma Virtual deskoppal és sokkal jobban fut így nálam mint Airlinken... a Grafikát is felnyomtam a játékban , meg a felbontás is High és ssw-vel vajsimán megy ...Sharpeninget feltoltam 100%ra
Vicces h a next gen VR -t (legalábbis grafikailag) a modderektől kapjuk meg -
DAeRK07
csendes tag
válasz
barcalaci84 #44641 üzenetére
Köszönöm!
Próbálom ezt is, ha a Radeon softveer nem oldja meg. -
DAeRK07
csendes tag
válasz
kiskuplung #44643 üzenetére
Szia!
Már telepítem is a srác által ajánlott Radeon Software verziót.
Kipróbálom ezzel, aztán ha nem megy, akkor barcalaci84 által írt régebbi NV drivert visszarakom. Írok, hogy hogyan, mi sikerült.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. -
LazaCCC
tag
Nemsokára vége a karácsonyi vásároknak
Elvileg januárban jön a Hitman 3 PCVR támogatása ... és elvileg szintén januárban jár le az embargó, és jelenhet meg a Steamen is a játék ... de erről még semmi konkrét hír.
Viszont most 8.200Ft akcióban az Epic-en + jár egy 3000Ft-os kupon is, így 5.200Ft-ért meg lehet venni + az Epicen korábban ingyen adták a Hitman 1 GOTY-t, ezért jár ingyen az acces, illetve akinek az 1 vagy a 2 megvan Steamen, a IOI accounton keresztül össze tudja linkelni a 2-3 részeket, így így is járnak a 3. rész alá a 1-2 részek pályái ... ráadásul ha jön a VR, akkor a teljes trilógia végigjátszható lesz VR-ben.Próbálkozott már valaki Epic-es játékkal VR-ban? Van aki ikább megvárja a Steames H3-at?
(nálam akkor lenne meg az összes pálya a 3. alatt, ha Epic-en veszem, mert a Steamon csak a 2. rész van meg)Másik észrevételem, hogy Steamen nagyon jó akcióban van a Serious Sam sorozat, a 4 rész 24,38 eur (https://store.steampowered.com/bundle/2308/Serious_Sam_VR_Bundle/) .... viszont rábukkantam, hogy van egy Croteam VR bundle is, amiben benne van a 4 SS játék + The Talos Principle VR, és csak 26,8 eur (kb 2,5 eur-al több), miközben a Talos önmagában akciósan is 12,94 eur!! (https://store.steampowered.com/bundle/5145/CROTEAM_VR_Bundle/)
-
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #44642 üzenetére
Whoops, azt hittem OLED. Akkor miért dícsérik annyira a kijelzőt? A felbontása is alacsonyabb, mint a Q2-nek.
-
DAeRK07
csendes tag
válasz
barcalaci84 #44641 üzenetére
Szia!
497.29 (legfrissebb) van fent...
Illetve 0-án van az Encode Bitrate. -
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84 #44642 üzenetére
Bármikor felveszem a CV1-et, mindig elvarázsol a tökfeketéje.
Brink Travelben pl. az éjszakai scenék nézhetetlenek, semmi részlet rajtuk, minden sötészürke, míg CV1-en valóban éjjel van és simán látom a sziklák részleteit is. Kérjük vissza az OLED-et! -
kiskuplung
őstag
válasz
DAeRK07 #44639 üzenetére
Elég sok ember panaszkodik ilyesmikre, és általában az van, amit barcalaci84 is ír.
Ezt megtaláltad? [link] (tekerj el 4:00-ig, mert addig csak rinyál, hogy milyen szar az Oculus support)
A srácnak ASUS TUF Gaming A15-je van, szóval jó eséllyel a Radeon driver lesz nálad is.
Amúgy meg, mint mindig, heves Guglizás, és imádkozás. -
barcalaci84
őstag
válasz
DAeRK07 #44639 üzenetére
a Debug toolban nincs elállítgatva véletlenül 0-ról a Encode bitrate?
illetve még nvidia driver okozhatja ...Van jó pár amiket nem szeret a link
(nekem pl a 496.13 van fent , mert párszor frissítettem , de mindig vissza kellett rakni , így egy ideje már nem is erőltetem a friss nvidia drivert) -
DAeRK07
csendes tag
Sziasztok!
2020. október vége óta van Quest 2-m. Az elmúlt pár napban beleástam magam a fórumba, hátha találok megoldást a problémám megoldására.
A problémám az lenne, hogy a Q2 nem csatlakozik Airlinken keresztül.
Odáig eljutok, hogy kiválasztom a gépemet és rá kell nyomni a Lauching gomra. Itt bejön egy feket képernyő, középen 3 "pötty" és annyi. Pár perc után kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni...
Próbáltam az újrapárosítást is, Q2 újraindítását, gép újraindítását, router resetet de úgy is ugyanez a probléma.
Eddig VD-vel használtam, így megy a vezeték nélküli kapcsolat.
A HMD-n a legfrissebb v35-ös verzió, illetve a gépemen is a legfrissebb Oculus szoftver, legfrissebb Win10 (legális) van.
Sőt a mobilomon is a legfrisebb app van.
A laptopom ASUS TUF Gaming A17 (Ryzen7 5800h, RTX 3070 mobile, 32GB RAM, 1TB Samsung SSD (NVMe.M2).
A Router TPLink Archer C7 AC1750. Csak a Q2 van az 5G-re csatlakozva.
Kérlek segítsetek megoldást találni a problémámra.
Előre is nagy tisztelettel köszönöm! -
fatal`
titán
válasz
Csak a tárhely a különbség. Kábel nincs a csomagban, én az alazás hajlított csatlakozós, 3 méteres kábelt vettem (PremiumCord vagy mi a neve, ülőjátékhoz csak), ~3000 forint, jól működik.
Megy a PCVR WiFi-n is, de szimulátorokhoz jobb a kábel szerintem. Mozgós játékhoz WiFi, csak stabil 5ghz-es kapcsolat kell (AC vagy AX, lehetőleg dedikált router, közel).
A Valve Index PC only, OLED kijelzős és bázisállomással megy a trackingje. A Meta/Facebook bukik a Q2 eladásokon, hasonlóan a konzolokhoz (gondolom a store viszont vissza is hozza az árát).
#44634: Ezt a hülyeséget nekem is kiírja elég sokszor (RTX3080). Szerintem többnyire akkor, ha be sincs dugva a headset.
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék VR szemüveget venni. Az összefoglalót és egy jópár hozzászólást elolvasva a Quest 2 tünik a leírások alapján a legmefelelőbbnek. (riftet próbáltam pár hónapja ismerősnél, elég pixeles volt, de ettől független használható)
Elsősorban pc-n használnám vr játékokhoz (autóverseny, fps, stb) de ha jól értem, akkor ezt lehet külön pc nélkül is használni, mint egy mobiltelefont vr szemüvegeggel. (Ez engem nem hoz lázba, de a gyerek biztos vevő lesz rá..)
A kérdésem annyi lenne, hogy van-e különbség a tárhelyen kívül a 128, és a 256 Gb-os között
( jó a netem, nem gond a letöltés, ha a készülék bírja) Illetve ha rendelek egyet, és alapból pc-n szeretném használni, akkor már vehetem is meg az összefoglalóban linkelt kábelt, mert semmi nincs a csomagban a pc-ra való csatlakozáshoz? ( nem zavar a kábel, nekem nem lényeg a vezeték nélküliség, inkább legyen stabil )
Magamtól a 128 Gb-t venném, csak nem akarok pofára esni, hogy megrendelem, és átvételkor kiderül, hogy ez + az még kell hozzá..
A valve index Vr kit- hez képest mi ez az olcsóság? Van valami számottevő különbség az áron kívűl? 1000 euro 350-400 ellenében.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Van egy idegesető jelenség Q2-vel, amit úgy 1 hete kezdődött: néha stutteringet tapasztalok oldalirányú mozgás és fel le nézés esetén, forgásnál nincs (bár ha jól tudom ez pont a stuttering definíciója, de javítsatok ki ha tévedek). HL Alyx alatt vettem észre, de jó 1 hétig játszottam vele problémamentesen, szóval egyik napról a másikra kezdte. Szétdebugoltam már mindent, mert ugye itt az air link is benne van a pakliban, meg a PC is, aztán elkezdtem analizálni a natív Q2 dashboardon, és ott is csinálja. Érdekessége a dolognak, hogy ott nem annyira jelentős, de ugyanúgy jelen van (ami pláne zavarbaejtő, könnyebb lenne a hibakeresés, ha csak PC VR módban lenne, vagy mindkét helyen, de ugyanolyan intenzitással). Van bármi ötletetek, hogy merre induljak?
Volt egy Q2 firmware update amúgy valamikor a probléma elkezdődésének a környékén, de sajnos nem emlékszem már, hogy pontosan mikor telepítettem, lehet hogy semmi köze hozzá....
Más: visszaküldtem a BoboVR-t, nekem powerbankkal is felcsúszott, ráadásul nem éreztem volna amúgy sem megoldásnak azt, hogy folyamatosan powerbankkal kell használni. Rendeltem egy Kiwit, és marhajó! Aki nem tartozik azon szerencsések közé, akiknek megvan a megfelelő anatómiája a Bobo-hoz, azoknak csak ajánlani tudom
Azt gondoltam, hogy rosszabb lesz, mivel ugye ez nem halo design, szóval a hmd nem "lóg" az arc elé, hanem a fejünkre van szorítva. Szóval úgy a gyári gumi és a Bobo közé saccoltam félútra, de tévedtem, ha a Bobo kényelme 100%, akkor ez jóindulat nékül is hozza a 95%-ot (vagy mondjuk, hogy a kényelem ugyanaz, csak máshogy kényelmes), és szemüvegben is teljesen jól használható (a fel/le vétel talán még könnyebb is mint a Bobo esetén).
-
Márton
nagyúr
B.J. Blazkowicz is back and ready to kick asses once more - This time in VR
[link] -
-
Sziasztok,
Pár hete egy Quest 2-vel leptem meg magam, szóval innentől aktívabban figyelem a topikot.
Fejlesztői szemmel vágtam bele, nagyon ezt látom a jövőnek (ahogy sokan mások).Jelenleg minden barátomnak mutogatom és próbálom őket is megfertőzni.
Könnyű rákattanni. Megvettem a Medal Of Honort, illetve a Beat Sabert. Elég szórakoztató játékok. A Beat Saberhöz remélem adnak ki idővel több zene csomagot. Tulajdonképpen most 1 értelmezhető válogatás van a store-ban. A Medal of Honor viszont eszméletlen jó, egyelőre nem találtam párját, de majd figyelem itt, hogy ki mivel játszik.
-
gulasoft
őstag
válasz
animatrix11 #44602 üzenetére
Én ezt használom, teljesen jó, a wifi6 miatt ott is szór ahol az ac1200 már 0 jelet produkál.
[link] -
fatal`
titán
válasz
animatrix11 #44602 üzenetére
Pedig azon WiFi 6 van, ha nincs 2 millió eszköz rajta, akkor mennie kéne.
-
fatal`
titán
válasz
animatrix11 #44600 üzenetére
Milyen router? Nem az N-es Huawei? Az kevés lesz sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest