Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz prtvlogan #63936 üzenetére
Itt az volt a gond, hogy pont ez a pingpong engedett két ugyan olyan usert játszani egymással, de ha megcsináltad az alakalmazásmegosztást egy második eszközön, és ott egy másik accounttal léptél be, akkor az működött mindíg is, de mintha most ezt a nem "hibát" is megoldották volna. Elméletileg a meta store-ban semmi nem lehet ami szembemegy a policy-val, pl. az induláskor a BS nem került be ebbe a megosztásos történetbe, merthogy a bevezetés után kiadottakra vonatkozott csak, és később mégis bekerült a BS is, amivel persze sokra nem mentél, mert ott is DLC hegyeket adnak ki, és ugye azokra nincs megosztási kötelezettség.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz prtvlogan #63920 üzenetére
Ez nem igaz. Ugyan az az accountnak kell mind a két fejszetten az elsődleges accountnak lenni. A második fejszetten kell csinálni egy másik usert, és ezen a fejszetten az elsődleges account beállítja, hogy megosztja a játékait. Minden játék amit az elsődleges account megvett vagy megvesz, megjelenik a második fejszett második accountjának a könyvtárában, telepítheti és a két külön account már játszhat egymás ellen. Ez alól egyetlen meta játék sem bújhat ki, ez szabály lett a metánál. A DLC az más tészta, azok nem oszthatók, de az alap játékok mind! A megosztás csak két fejszetten működik a harmadiknál szól, hogy az egyikről le kell venni a megosztást, de kettőnél kötelezően megy.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz prtvlogan #62788 üzenetére
Na ezt a fül letakarós témát kipróbálom Q2-vel, köszönöm a tippet! Bár ott, ahol lényeg lenne a minőségi különbség (Pl Beat Saber, Super Hot, Space Pirate Trainer, stb) nem teheted oda a kezed, mert azt épp használod.
Én anno a PC-ről a hangszóróból vittem a hangot (alaplapról lehet jobb lett volna de ahhoz még hosszabb vezeték kellene) mikor a CV1-el meg a Q2-vel is játszottam, úgy kaptam Cloud 1-el megfelelő hangminőséget. Szerintem bárki számára érzékelhetően rosszabb ugyanannak a fejhallgatónak a minősége amit a Quest-be dugsz, mint annak, amit a PC-be, mert PC-ről is veheted a hangot csak akkor ugye kábelhossz kell.
#62793fatal`: A Q2 hangszóróját én inkább nem minősíteném. Egyrészt lenyűgözően kompakt és méretéhez képest tök komfortos, el lehet vele lenni. De amikor zenelejátszásra kerül a sor, akkor a hagyjuk kategória alatt van kettővel szerintem. Viszont nekem szerintem csak átlagos hallásom van, mások biztos másképp hallhatják.
#62798prtvlogan: Én szinte csak fülessel használom! Vagy fejhallgatóval, vagy fülhallgatóval de valamelyikkel tuti, mert az integrált az nem nem ad olyan élményt, ami az értelmes VR-ozáshoz kell. Az amolyan minimum számomra.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fatal`
titán
válasz prtvlogan #62788 üzenetére
Szerintem megegyzezhetünk, hogy mind a kettő hangszórója egy kalap szar.
Fülessel érdemes használni. 80Ω-os fejhallgatót nem fog kezelni az a gagyi hangchip, ami ebben van szerintem.
Én már gondolkodtam rajta, hogy veszek hozzá egy DAC-ot (akár egy SB X1-et), a mikrofon nem érdekel. De fogalmam sincs, hogy kezelné-e, illetve meg lehet-e valahogy oldani közben a töltést is.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz prtvlogan #61915 üzenetére
Ha esetleg az MSFS-en kívül más repszimet is kipróbálnál ajánlom a DCS-t, ingyenes az alap, bármilyen gépet kipróbálhatsz 2 hétig, és tuti menni fog a Q3-mal.
Az FS-hez képest a grafika kopottas, sajna csak adott mapokon repülhetsz, de az élmény ottvan, és nem kell 200 gb-ot letölteni
[link][ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
0utsider
tag
válasz prtvlogan #61908 üzenetére
Bár az MSFS-t még nem próbáltam, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy rá kellett volna kényszeríteni, hogy a flat-ben való indulást kihagyja.
A steam vr-ban a -vr meg a vr roomot letiltó parancsot (ezt fejből sajnos nem tudom) még akkor is beírom, ha egyébként máshol már be-ki van kapcsolva.
Emellett az Nvidia overlay-t is érdemes kikapcsolni, mivel azt írják sok helyen hogy ez is bekavarhat.
Az opencomposite-al is érdemes egy próbát tenni, mivel drasztikus sebesség növekedés érhető el vele.
Bár amikor kipróbáltam a joy-ok fény sebességre váltottak, így ott is szükséges lett volna további mókolásNálam kétszer vesztette el eddig a steam vr a q3 jelét.
Mindkét esetben egy játék összeomlása váltotta ki.
A pc újraindítása megoldotta mindig a problémát.*Szerk: ameddig bepötyögtem mobilon, jött olyan hsz is akinek van friss tapasztalata a játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
xandrush0831
tag
válasz prtvlogan #61908 üzenetére
MSFS egy összetákolt romhalmaz, flatben is. Nekem legutóbb a Capture One képszerkesztő feltelepítése után lépkedett ki landolás előtt párszáz lábbal mindig...
VR része. Én arra gyanakszok hogy a legutóbbi nagyobb frissítés akad össze valamivel XY userek gépein, de hogy mivel azt nem tudom. Ugyanez van nekem is, csak én az új headsetemre gyanakodtam. Nem akart sehogy elindulni VR módban. Néha meg elindult VR módban (10-ből 1 alkalommal) tök random, pedig én mindig ugyanúgy csináltam mindent. Amikor elindult, akkor meg hihetetlenül szaggatott. És nem annyira mint amennyire a Q2-Pico4 váltásból eredő felbontáskülönbség miatt kellett volna, hanem rohadtul. Megoldásra én sem jöttem rá... Valamit összebarmolhattak, mert például az FBW A320-al több FPS-em volt mint valamelyik kis motoros géppel, és ennek NAGYON nem így kéne lennie. Nem mi csinálunk valamit rosszul, mert hónapokig repkedtem vígan VR-ben.[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz prtvlogan #61906 üzenetére
Amikor azt írtad, hogy flaten a fligt szimulátor egész jól elfut, akkor belegondoltál mi kell ahoz, hogy ugyan ez q3-on is elmenjen? 4k-ban próbáltad a flates verziót? Mert a q3 több mint 4k. Tud a gépeden futni flaten 4k 90fps-el? Akkor van esélyed, hogy elfut vr-ban is. Ne a hl alyxból indulj ki ami úgy agyon van optimalizálva, hogy egy krumlin is elfut. Sajnos ezek a szimulátorok a 4090-et is megeszik, én ezért várom a az 50-es sorozatot bár nem vagyok szimulátor rajongó, de pl. az UEVR hasonló teljesítményekért kiált.
-
sheep
addikt
válasz prtvlogan #61901 üzenetére
Mennie kéne a FS-nek Q3-mal hiszem csomóan használják. Viszont a Q3 nem PCVR-ra van elsődlegesen kitalálva. Jó ahhoz is, ár-érték arányban kitűnő, de 4090 kártyával is bőven kompromisszumos lesz a szim, bár a konfigod elég erős szóval nem ezzel lesz a gond. Nálad vmi más bibi van, de mivel nincs Q3-am ebben nem tudok segíteni.
Ajánlom pl. Vr flightsim guy csatornáját a yt-n, ebben a videóban részletesen bemutatja hogyan lehet a legtöbbet kihozni a Q3-ból MSFS alatt:
[link][ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
kiskuplung
őstag
Amikor ilyesmi van, akkor jó eséllyel összeakad valamivel. MSI Afterburner, Geforce Experience, ilyesmi. Azt mondtad, van VIrtual Desktopod, annak a PC-s részében van egy olyan, hogy About.. .és azon belül Check for interfering apps. Ott nem ír valamit?
Amúgy egyetértek veled: kb 8 éve mondtuk, hogy milyen jó lesz majd, ha ez is olyan lesz, mint egy konzol. Rárakom a 90 éves öreganyám fejére, és megy. Hát, most már világossá vált, hogy PC-n ez sose fog megtörténni. Mindig, de mindig van valami ami nem megy.
-
Raymond
félisten
En nem igazan ertem hogy mi nem megy nalad. Evek ota hasznaljak VR-ban ezt a jatekot, nekem is ment amikor fent volt. Mi tortenik pontosan amikor a "Switch to VR"-t aktivalod a jatekban? Nem kell neki semmi csak egy aktiv OpenXR eszkoz es mukodik.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
válasz prtvlogan #61898 üzenetére
Én a PC vr részt még csak most tanulom szóval nem biztos, hogy tudok segíteni. Az MS flight simulator steames vagy xboxos? A konfigurációt nem látom az aláírásodban. Ha nem vr módban futtatod, csak "simán" akkor indul a játék? Kábellel is próbáltad vagy csak wifin?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
gulasoft
őstag
válasz prtvlogan #59534 üzenetére
A gatyamadzagos eredeti headsettel az a baj, hogy ahhoz, hogy fentmaradjon rá kell húzni az arcodra, és egy 2 órás film után leveszed, és búvár arcod lesz. Netflixet egyszer kétszer használtam a q2-vel még. Ha valahol van értelme, azok a 3d-s filmek, azt meg nem nézem ágyból, de tény, hogy a tekerők meg a +aksik ágyban fekve kényelmetlenek, viszont az eredeti az emberkínzásra való. Legszívesebben ráhúznám arra aki jóváhagyta és egy napig nem vehetné le. Szerintem a nap felénél már elvinnék a gumiszobába.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz prtvlogan #59494 üzenetére
Én őszintén szólva el is vesztem ebben az óriási játékfelhozatalban. PC-s szinten már nagyon régen, VR szinten meg kb egy éve. Lehet én vagyok túl öreg és teljesen normális ez a játékdömping, de engem zavar. Elvesztik a bájukat így a játékok, nem lehet róluk elbeszélgetni haverokkal mert mindegyik mást játszik, ...
PC-n ott tartok hogy gyerekekkel Ark-ozok néha, végigtoltam Fallout 1-et, most jön majd a kettő (mindegyiket többször végigtoltam már), illetve heti többször leülök Heroes 3 elé és tolom a kampányokat. Mondom, szerintem kezdek kiöregedni ebből az egészből.
VR téren fent van nekem is sok apróság mellett Asgard's Wrath, Into the Radius, Green Hell, ott tartok hogy heti kb egyszer beleteszek 1-2 órát Green Hell-be. Majd szépen lassan jöhet a másik kettő, talán következő télre eljutok Asgardhoz, addigra legalább felpatchelik rendesen.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sati1984
tag
válasz prtvlogan #58731 üzenetére
Csak egy megjegyzés: az ETT-ben a passthrough az a Q2-n is működik, csak persze annak a kamerájának a minősége olyan, amilyen. Arra azért az is jó, hogy ne üsd meg a kontrollerrel a bútorokat, a macskát, stb. Szóval a passthrough okán sem feltétlenül kell ETT-hez Q3.
De minden más, amit felsoroltatok, abban jobb a Q3, ETT-re is.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Meta Quest 3 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
Raymond
félisten
válasz prtvlogan #58743 üzenetére
Igen, de a Q3-hoz kepest olyan amilyen, azert nem eroltettem ott. A minosegi sorrent ez:
Quest 3 -> Pico 4 -> Quest 2 -> Quest 1
A Q1 az tenyleg csak olyan hogy ne ess orra a fekete-feher szemcses kepevel, a Q2 jobb, a Pico 4 meg jobb felbontasban es szines a Q3 pedig sztereo korrekt es szines.
-
gulasoft
őstag
válasz prtvlogan #58525 üzenetére
Az inkább a játék hibája, ha van lehetőség próbáljátok ki a walkabout minigolfot. Mi a lágyommalé q1-q2 és q2-q3 ban is toltuk multiban ezzel a megosztásos dologgal.
Egy dolora kell figyelni. A DLC-ket nem kötelesek ilyen megosztottra csinálni, de pont a walkabout az, ahol elég ha egy embernek megvan a dlc és mindenki tudja játszni, golyókat meg ütőt nem lehet keresni, de egyébiránt teljes értékű.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
fatal`
titán
-
tata21
tag
válasz prtvlogan #47980 üzenetére
Szia,
Ugyanígy jártam én is. Gyári reset részben segített, + összes PC szoftver újratelepítve.
Már csak egy bajom van, VR játék indítása után kiírja a szemüveg, hogy ismeretlen forrás, csatlakoztassam le a szemüveget és keressek vmi beállítást amit nem találok.
Tudna vki segíteni mi a gond?
Eddig tökéletesen működött minden... -
bali777
aktív tag
válasz prtvlogan #47440 üzenetére
Nekem az F1 22 VR bejött, de tény, hogy ez az első SIM-ezésem. Bár tényleg picit homályos a kép, de az élmény kárpótol. 12 éve nyomom az F1-et, úgy volt, hogy a 22-est nem veszem meg, mert a tavalyi multi egy hulladék volt, de a VR miatt megvettem. Majd kipróbálom kábellel is, elvileg úgy picit jobb, úgy tudom
Gondolom, ha VR-ban megyek multizni, bedob a sima multiba, ugye? Nincs külön VR multi?
Meta Quest 3
-
barcalaci84
őstag
válasz prtvlogan #47430 üzenetére
nem kell hozzá megvenni (én se tettem )
Pc gamepassra előfizetsz 3 hónapra 300 Ft-ért és benne van a sima ea play (az EA app-ot kell letölteni h telepíteni tudd) és 10 óra free trial van ha játszol , akkor az f1 22-re az appban írja is h mennyi van hátra(egyébként ezt a 10 órát nem csak megjelenésig játszhatod , csak vicces módon ezt is lehet már early accesben játszani és így nem igazán értem h mi értelme van a champions editionnek )
szóval nem kell refund hisz meg se vettem
a gamepassban -ben emellett ott az MSFS 2020 Hitman 3 stb amit szintén lehet nyomni VR-ban is
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz prtvlogan #46007 üzenetére
Ezt most nem értem. Bi a baj azzal, hogy az ismerősöd profilját adod meg adminnak és a tiedet másodlagosna? Elértétek az ismerősöd nevével létrehozott questek számával a 3 vagy 4 maximumot?
Vagy az altálad vásároltakat akarod megosztani már csak a questten a többi felhasználó részére? Egyébként nincs ötletem, nekünk egy kifejezetten az oculshoz valétrehzott felhasználó az admin mind a 2 questen. (q1,q2)Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
a2d2
addikt
válasz prtvlogan #45953 üzenetére
Ha máshogy nem factory resettel egész biztosan újra kezdheted.
@Jinxb1rd: köszi a megosztást, ahogy nézem a GUI is teljesen módosult azóta. Lehet újraírták az alapoktól a srácok. Én mondjuk maradok Airlinknél mert nagyon gyenge már a 1070-es és kell mindenképp az ASW. Bár pont a gyenge kártya miatt inkább várok a PC-s játékokkal, hátha egyszer lesz az életben 30-as Nvidiám.
Ja még valami! tudjátok mit dobott a minap az Oculus? 10%-os kupont! Beszarás, már a 30%-ot is sajnálják[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
animatrix11
őstag
válasz prtvlogan #45820 üzenetére
Igaziból nincs hibaüzenet, illetve van olyan game ami hibaüzenettel leáll
most annyi van, akár a steam vr-t indítom, akár strames játékot csak tölt a headsetten a végtelenségig, miközben a gépen meg elindul
Láttam még működi a steam vr-t, de lehet, hogy az még kábelen, ment régóta airlinken játszombarcalaci84: unknown sources engedélyezve van
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz prtvlogan #45666 üzenetére
Jó, közben sikerült elindítani, összeszedem az információkat, és próbálok nem kérdezni feleslegesen. Persze nehéz, mert egy kezdőnek az ittlévők kapásból tudnak válaszolni, de összeszedni az információmorzsákat viszont nehezebb/időigényesebb!
Majd nézek videókat, leírásokat. -
Raymond
félisten
válasz prtvlogan #45659 üzenetére
Nem ertem mi koze van ennek az elesseghez. A PC-s verzio a jatekokbol azert szebb mert PC-s grafikaja van. Vannak persze kivetelek ahol nemigen latni mert eleve low-poly a jatek de zomeben van difi a PC javara. Elesebb akkor lesz ha feltolod a felbontast a PC-n az alaprol addig amig a geped birja, itt a maximum az 5408x2736.
-
Raymond
félisten
válasz prtvlogan #45656 üzenetére
Termeszetesen alltalaban van, mert a PC-s verzio alltalaban a bivaly PC-n fut es a jatek ki is hasznalja (nem mindig). A Creed viszont cross-buy jatek igy nincs ertelme a Steam-es verziot nezegetni. Mindegy hogy a Quest-es vagy PC-s Oculus Store-ban veszed meg, megkapod mindket valtozatot.
De boxolashoz inkabb a Thrill of the Fight amit ajanlanak [link] Ez is cross-buy egyebkent, de grafikaban itt nem sok difi van a PC es Quest kozott). Ezt viszont nem a csilli grafika miatt jatszod egyebkent se.
[ Szerkesztve ]
-
HatalmaGalus
kezdő
válasz prtvlogan #45656 üzenetére
Én csak az alapból free quest játékokkal próbálkoztam az elején, siralmasnak véltem a kijelző képét (akkor jöt be a V37, amikor vettem a questet, ami nálam teljesen elrontotta a képet, ez jelenleg már egész jó, az új .147-el már bírható).
PCVR játékok sokkal szebbek tudnak lenni, mert van elég kraft a GPU-ban (persze ha nincs akkor épp fordítva van). Nekem egy elég VR alap GTX 1660 Ti-om van, de messze jobb minőséget látok, mint egy-egy natív VR címnél (pl. Pavlov shack-nél távolra nem lehet látni semmit, mert tuti, hogy kisebb felbontáson renderel, hogy a belépített mobil HW elbírja).
Az életlen kép abból jön, hogy kisebb felbontáson renderel a quest 2.
-
addikt
válasz prtvlogan #45618 üzenetére
A Bobo a legjobb ebben, viszont elég nagy rá az esély, hogy felcsúszik a tarkódon, mert elbaltázták a hátsó részt. Ha hosszú hajad van, akkor hátsó pánt felett kihúzva megoldódik a probléma Illetve ezen kívül vannak mindenféle háztartási megoldások, így ragaszd rá a párnát, meg úgy, tegyél rá power bankot ami lent tartja, stb... Nekem egyik se vált be, végül 1.5 hónap szenvedés után visszaküldtem (én tényleg akartam hogy jó legyen, de nem volt az). Ha a Bobo 10-es skálán 10-es kényelmet hoz, akkor a Kiwi egy 9-est, vagy minimum egy nagyon erős 8-ast, viszont ennyiért cserébe meg se moccan, szerintem sokkal jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz prtvlogan #45614 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!Még egy kérdés ez ügyben: Találtam egy powerbankot a helyi áruházban számomra elfogadható áron. Egy ilyen elég ahhoz, hogy működés közben életben tartsa a szemüveget? : [kép] [kép] . Illetve ezt az akksit, és másikat sem szeretném a fejünk mögött tartani. A bobovr, és a kiwi közül melyik az, amelyik jobban semlegesíti az arcunkra helyezett súlyt? Esetleg, ha van másik erősített pánt, részemről az is szóba jöhet, csak ez az a kettő, amiket a fórum keresője nagyobb arányban kidob..
-
Márton
nagyúr
Hát igen, valós probléma, pedig már vagy 7 éve itt kéne tartanunk ugye
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
addikt
Igen, de ez még nem elég az üdvösséghez, mindkettőt kell állítani sajnos elöl/fent is. Viszont mérföldekkel kényelmesebb lesz így is a cserélgetés. Mi is pontosan így használjuk (2 felnőtt, egy gyerkőc), Kiwi-vel. Szóval vállalható. Az igazi megoldás persze több Quest2 lenne
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz prtvlogan #44633 üzenetére
Az 1000 Eur vs 350-400 Eur között azért van még némi különbség.
Az index-nek stabilabb a követése, igaz nem árt 3 vagy akár 4 bázisállomás, hogy a teljes mozgásteret lefedd, úgy még többe kerül. Ez extrém helyzetekben számít inkább, pl ha világrekord a cél Beat Saberben.
A másik lényeges különbésg a kényelem:
A Quest 2-t nem fogod sokáig tűrni a fejeden. A pánt hátul semmit nem tart, csak azt akadályozza meg, hogy ne essen le a fejedről a HMD. Emiatt a Q2 teljes súlyát az arcodon, elől fogod érezni, emiatt kényelmetlen lesz.
Ajánlott egy másik strap hozzá, sokaknak a BoboVR vált be itt a topikban, de feljebb írták a kiwi-t is.
Én nyomtattam magamnak ilyet, én ezzel teljesen meg vagyok megelégedve, mivel nagyon könnyű, keveset tesz hozzá a headset súlyához viszont baromi jól tart a koponya hátulsó részénél is és elfér a Quest 2-höz vett hordozóban is mindenféle igazgatás vagy mágia nélkül.
Ajánlott még a VRCover Európai boltjából rendelni hozzá a saját izlésednek megfelelő arcpárnát. (Én vettem szilikonosat is, hogy ne büdösödjön mint a szivacspárna de műbőrt is rendeltem amit csak ritkán használok. )Szóval a Q2 kényelemben elmarad de pár ezresből nagyon könnyen fel lehet tuningolni úgy, hogy ez már nem számít negatívumnaka drágább headsetekkel szemben.
-
gulasoft
őstag
Elvileg semmilyen kábel nem kell hozzá ha van egy jó ax-es routered akkor soha nem fogod felrakni gépre, mert a wifin sokkal kényelmesebb. Nekem 2.5 éve volt indexem, most ott pihen a polcon ez a vezetéknélküliség istencsászár.
Kell hozzá esetleg egy jobb fejpánt, meg egy 4400 forintos 10000mAh-s powerbank és egy jobb usba-usbc kábel (csak hogy átmenjen rajta a delej).
PC-ből azért combos kell arra ügyelj, cirka i59400F és egy 1070ti most kb a minimum. Ez alatt csak kínszevedés. Szerencsére ehhez nem kötelező a pc, csak akkor nem tudsz pcvr játékokkal játszani. De azokból is egyre több jó van.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
fatal`
titán
Csak a tárhely a különbség. Kábel nincs a csomagban, én az alazás hajlított csatlakozós, 3 méteres kábelt vettem (PremiumCord vagy mi a neve, ülőjátékhoz csak), ~3000 forint, jól működik.
Megy a PCVR WiFi-n is, de szimulátorokhoz jobb a kábel szerintem. Mozgós játékhoz WiFi, csak stabil 5ghz-es kapcsolat kell (AC vagy AX, lehetőleg dedikált router, közel).
A Valve Index PC only, OLED kijelzős és bázisállomással megy a trackingje. A Meta/Facebook bukik a Q2 eladásokon, hasonlóan a konzolokhoz (gondolom a store viszont vissza is hozza az árát).
#44634: Ezt a hülyeséget nekem is kiírja elég sokszor (RTX3080). Szerintem többnyire akkor, ha be sincs dugva a headset.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest