-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék VR szemüveget venni. Az összefoglalót és egy jópár hozzászólást elolvasva a Quest 2 tünik a leírások alapján a legmefelelőbbnek. (riftet próbáltam pár hónapja ismerősnél, elég pixeles volt, de ettől független használható)
Elsősorban pc-n használnám vr játékokhoz (autóverseny, fps, stb) de ha jól értem, akkor ezt lehet külön pc nélkül is használni, mint egy mobiltelefont vr szemüvegeggel. (Ez engem nem hoz lázba, de a gyerek biztos vevő lesz rá..)
A kérdésem annyi lenne, hogy van-e különbség a tárhelyen kívül a 128, és a 256 Gb-os között
( jó a netem, nem gond a letöltés, ha a készülék bírja) Illetve ha rendelek egyet, és alapból pc-n szeretném használni, akkor már vehetem is meg az összefoglalóban linkelt kábelt, mert semmi nincs a csomagban a pc-ra való csatlakozáshoz? ( nem zavar a kábel, nekem nem lényeg a vezeték nélküliség, inkább legyen stabil )
Magamtól a 128 Gb-t venném, csak nem akarok pofára esni, hogy megrendelem, és átvételkor kiderül, hogy ez + az még kell hozzá..
A valve index Vr kit- hez képest mi ez az olcsóság? Van valami számottevő különbség az áron kívűl? 1000 euro 350-400 ellenében.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest