Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
camaro79 #42799 üzenetére
Mivel jobb? Amiket eddig mértem, kb tökugyanaz a késleltetés.
Én amúgy beírnám, hogy tuti megint valami USB kontrolleres hiba, mint 2016 óta az összes Oculus headsetnél. Én is csak ezért vettem külön PCI-os bővítőkártyát, de abból se volt mindegy, milyen.
Használj Air Linket, meg fog változni az életed.
-
camaro79
aktív tag
válasz
peugeotmate #42798 üzenetére
Simezeshez jobb (lenne) a kabel.
-
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Oculus Link-kel szeretném összekapcsolni a Q2-t. Nem látta a gép a Q2-t, majd felraktam a M Visual 2015-2019-et. Innentől kezdve azonnal csatlakozik, látja.
Viszont a kábel teszten nagyon lassúnak méri (376 mps), akárhogy próbálom:
• gyári link kábel USB C-be
• gyári link kábel adapterrel USB A-ba
• töltőkábel usb C-be
• töltőkábel adapterrel...Kifogytam az ötletekből... :(
-
-
-Solt-
veterán
Urak!
Q2-l valaki tolja az FS2020-t?
-
törölt tag
válasz
kiskuplung #42787 üzenetére
Van prime-om, de hol is kapom a kódot?
-
kevike576
senior tag
válasz
Thanks a tippet ! Alient én már epic storeban behúztam ingyenes promócióban.
Amúgy 899 HUF-ot levont, amit 10.én fog vissza utalni, amikor ténylegesen megszűnik a prime tagság. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Köszi a tippet!
A Squadronst húzzátok be, nagoyn jó kis game! -
kiskuplung
őstag
Ha valakit érdekel, most ingyen be lehet húzni Amazon Prime-on a SW:Squadrons-t és az Alien Isolation-t. Mindkettő játszható VR-ban. Az a trükk, hogy jelentkezel Prime tagnak, aztán ha behúztad a kódokat, lemondod a 7 napos próbát a fenébe.
@jilian : mármint a késleltetést? Persze, ha megvan a Virtual desktop, akkor ott is mutatja a hálózat okozta késleltetést, ha bekapcsolod a performance overlay-t
De ha nincs, az Oculus debug toolban is be lehet kapcsolni hasonlót (Visible HUD-ot performance állítod, és a Performance HUD-ot meg Oculus Linkre) -
Ombre85
tag
válasz
Magyarfarkas #42784 üzenetére
Remek, köszi!
Ez alapján lehet, hogy beszerzek egyet. -
jilian
addikt
Lehet valahogy a pc és a Quest között mérni / látni az aktuális adat kommunikációt?
-
Magyarfarkas
tag
https://www.youtube.com/watch?v=LxPiarqeeGA
Itt a BOBOVR páramentesítő "első benyomás" videó
-
LazaCCC
tag
válasz
speppi #42771 üzenetére
Köszi, már el is kezdtem intézni. Beregisztráltam, megnyitották az ügyet, majd emailben kell küldjek 'bizonyítékot' a hibára, de azt nem lesz nehéz ... 20 USB portból jó ha 1-el működik.
És amúgy jó a kábel? Ugyanaz a merev fajta? - a PSVR-es puha, könnyen kezelhető kábel után még mindig nem szoktam meg.
-
Ombre85
tag
Olvastam, hogy jó cucc ez a Bobovr M2 fejpánt, de 12 alatt nem nagyon találok. Van esetleg valakinek bevált forrása aliról? Illetve a hozzá kapható aktív szellőztető rendszert próbalta valaki, van értelme? Rólam minden játék után folyik a viz, befülled az egész, így elképzelve hasznosnak találom
-
Márton
nagyúr
Ki mennyire várja már a Win11-et?
VR tekintetében a DirectStorage-en kívül hozhat még valami hasznot? -
Magyarfarkas
tag
válasz
kiskuplung #42774 üzenetére
Nyet...próbálgatom...de annyi minden jön ebben a hónapban is hogy nincs időm rá
-
kiskuplung
őstag
válasz
Magyarfarkas #42772 üzenetére
Az Outer wilds meg csendesen sír a sarokban?
-
Ombre85
tag
Sziasztok! Csatlakozok én is egy Q2-vel hozzátok. Ez az első ilyen cuccom, úgyhogy már most nagy segítséget nyújtott ez a fórum.
Amitviszont nem olvastam, vagy csak elkerülte a figyelmemet, hogy volt egy olyan hibám a PC-hez linkeléssel, hogy amint elindult volna a kapcsolat es bejött volna a kezelőfelület a szemüvegben, eldobta a PC a csatlakozást és teljesen megszakadt, AirLink kikapcsolt, lehetett mindent elölről kezdeni. Ezt eljátszhattam akárhányszor, mindig ugyanez történt.
Nos, leírom a megoldást, hátha valakinek segít: frissítettem Videokártya drivert annak ellenére, hogy alig pár hónapos volt az előző, emiatt nem is merült fel. Ennyi meg is oldotta a dolgot, tökéletesen működik.Igaz a nem túl acélos WDR3600as routeremből 5G-n max 80 Mbitet tudtam kihozni alig 2 méteren belül, de eldöcög vele lassabb játékokkal és nagyon menő, hogy vezeték nélkül hasít.
-
Magyarfarkas
tag
Vtol vr-hez keresnénk pár elszánt pilótát
Mióta megy a public multi ,elég mulatságos co-op partikat lehet vele végigvinni
jelentkezni itt https://discord.gg/qTQ8SC8DhQ vagy itt lehet https://www.facebook.com/groups/magyarvr
-
LazaCCC
tag
Sziasztok,
Volt már itt téma a HP Reverb G2 Rev2 kábel és annak ingyenes csere lehetősége?
Intézett már valaki ilyet itthonról?https://www.reddit.com/r/HPReverb/comments/oyk6xd/revision_2_of_the_reverb_g2_cable_and_all_the/
Előre is köszi az infót.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #42768 üzenetére
Igen az ára elfogadhatatlanul magas a lézerpointeres ócska vr megoldáshoz, a fekvő karakteren én is röhögtem az elején, de az egy bevezető, játékmenetbe nem számít csak szar :-)
Sniper elitet nem próbáltam, az biztos jobb. Majd valamikor megnézem újra és referálok. -
kiskuplung
őstag
válasz
gulasoft #42766 üzenetére
Na igen, pont ezek amikre én azt mondom, hogy egy 60(!) dolláros játéknál elfogadhatatlan.
Az egész játékot áthatja valami leírhatatlan dohosság, olyan mintha egy 20 évvel ezelőtti MoH-ot VR-osítottak volna utólag, nulla tapasztalattal. Már ott látszik, hogy egy cashgrab az egész, amikor fekvő(!) karakterrel kezdődik a játék, úgy hogy ilyet VRba tilos lenne csinálni, mert a játékos ugye vagy fekszik vagy ül...
Aztán én csak 2 pályát csináltam végig, de egész végig eszméletlen creepy karakterek közt császkáltam, hullámokban jöttek a nácik, mint a legostobább waveshooterekben, és valahogy a világ mérete se smakkolt. És akkor olvasom a reviewkat, hogy minden pálya végén egy 15 méter magas VICTORY feliratot tol az arcodba, akkor is amikor az adott szakasz azzal ér véget, hogy elárultak és hátbalőttek.
Nem-nem, ezt a játékot egyértelműen a neve viszi el a hátán.
Ha már szóba került vesd össze a Sniper elite-tel, ott is hasonló problémák vannak, pl. burleszkbe illő ahogy a létramászást megoldották. A patchekkel már jobb lett, de szerintem nem véletlen, hogy kb 3 helyen kell az egész játékban létrát mászni
Viszont legalább normálisan lehet fegyvert kezelni, tárazni, és nem hullámokban jönnek a nácik, hanem fix pontokon járőröznek, és szépen ki lehet őket szemezgetni. Még arra is gondoltak, hogy a kis "riadók" ne tegyék teljesen tönkre az adott menetet, mert egy kósza meghallott lövésre is hajlamosak "mi volt ez? (majd 5 másodperccel később): "áh, semmi"-vel reagálni. Ami szerintem pont jót tesz a játéknak, ellenben pl. az Espire1-gyel ami emiatt nem is tudtam megcsinálni, mert az volt az elvárt, hogy 5-10 percig úgy szambázzak szűkített FOV-val az ellenfelek közt, hogy pillanatra se vegyenek észre, mert akkor rámugrik az egész pálya.
Most tolom a Walking deadet újra, és lubickolok a (szinte) tökéletesen megértett, és leképezett VR megoldásokban, most így utólag tuti agyrákot kapnék a MOH-tól.
De ha azt mondjátok h a fenti hibák jórészét javították, ÉS kiadják 40USD-n úgy, hogy cross-buy, na, akkor talán jó vétel lehet, szerintem.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #42760 üzenetére
40-45GB lesz, ezert mondtam hogy Q2-bol mar csak 256GB valtozatot vennem, egy 64GB-oson gyakorlatilag csak ez es meg talan 2-3 ilyen Eleven es Beat Saber lehet fent. Vagy mondjuk ugy hogy a 64GB-oson nem tudod a MoH-t es a RE-t vagy a SW Tales-t egyszerre tarolni.
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #42765 üzenetére
Először én refundoltam MOH-ot mert belenéztem a célzóba és kitakarta a kezem. Használhatatlan volt, azután adtak ki pár patchet ami ezt javította, akkor egész élvezhetó lett, viszont az hogy nem a kezemmel veszek fel fegyvert, hanem olyan mintha a csuklómon lenne egy lézerpointer az elég gáz, de ennek ellenére a patchek után megtartottam. Még a multit is kipróbáltuk, de ott a botok iszonyat bénák. Egyszer nyomhatnánk valami 4v4-et, annyira nem rossz. Szerintem ez is ízlés dolga. Aki csípte a Wolfenstein játékokat az valószínűleg ezt is fogja. aki inkább pop1, pavlov, vagy contractors rajongó annak lehet nem jön be. Itt azért nem árt lopakodni kicsit minél közelebb az ellenfélhez, mert ezek a fegyverek azért nem annyira pontosak.
-
Magyarfarkas
tag
válasz
kiskuplung #42763 üzenetére
A Stormland nekem is elég nagy csalódás volt...
-
kiskuplung
őstag
Én minden sz*rt képes vagyok jónak feltüntetni, de életemben 2 PCVR játék volt amit azonnal refundoltam: a Stormland és ez.
Szerintem ez magáért beszél : [link]
Alapvető problémák vannak a játékkal, az irányításon felül is lerí róla, hogy ez egy utólag VR-osított valami, félkész, félsz*r megoldásokkal, ritmustalan játékmenettel.
A Sniper elitenek is voltak bajai, de azokat az érkező patchekkel szépen javították. Én most toltam másodjára a kampányt, egyszer PC-n, egyszer a Quest-es natív verzióval.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #42760 üzenetére
Sniper Elite után rájöttek mekkora égés volt csak PC -re kiadni. Amúgy melyik a jobb játék?
-
kiskuplung
őstag
Kiadják a Medal of Honor-t Quest 2-re is, még idén.
-
mihione
őstag
Hali!
Upgradelem az otthoni wifi halozatot egy xiamoi ax3600-al,igy szeretnem kiprobalni a pc vr-t is,airlinkhez milyen beallitasok ajanlottak?Vagy van valami guide hozza miken erdemes allitgatni?Illetve lenne egy hulye kerdesem,mivel a pc a nappaliban van a tv mogott,van-e arra lehetoseg hogy kikapcsolt kijelzo mellett is menjen a questen a vr?Vagy mindenkeppen kell hogy adjon kepet a monitorra is? -
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #42756 üzenetére
Kemény lesz az október.
Lone Echo 2, Resident Evil, Song in the smoke, ... -
kiskuplung
őstag
OKtóber 12-én jön a Lone Echo 2!
-
a2d2
addikt
Kipróbáltam én is ezt az élesítést. Elég jó. Az asztal hátterem egy tájkép elöl nádassal a távolban pedig hegyekkel. Azon rengeteget dobott. Végén még be lehet fejezni Skyrim-et, az nagyon ocsmány elmosódott volt a háttérben anno.
Ja még valami. Unalmamban ráböktem a Windows-os Minecraftra VR alól és most már tökéletesen működik. Évekkel ezelőtt néztem rá utoljára szerintem. -
camaro79
aktív tag
válasz
barcalaci84 #42750 üzenetére
Köszi
-
barcalaci84
őstag
válasz
camaro79 #42749 üzenetére
ha kábellel akkor úgy ahogy a képen van +Encode bitrate : 500 (ha airlink akkor ezt rakd vissza mindig 0-ra)
Supersamplinget az Oculus Pc-s software -ben Devices fülön katt a headsetedre és a Graphic preferences-ben told fel maxra : 5408x2736
a Hz-el lehet játszani : pl ha stabil 90-et nem tudod tartani adott játékban , akkor érdemes megpróbálni 120 Hz-en és az ASW a 60 fps-t duplázzaegyébként ha töltés kell , akkor Airlink esetén is betudod dugni a kábelt
Ui: ha steamvrban elállítgattál valamit , akkor állítsd vissza (az oculusban beállított felbontás menjen)
-
camaro79
aktív tag
válasz
barcalaci84 #42746 üzenetére
Köszi
nekem a töltés miatt is szimpibb a kábal.
megnézem az optikai oculus kábellel.
úgy állítsam be, ahogy beraktad a képen?
Super samplinget a debugban allitsak, vagy a linknel vegyem nagyobbra a felbontast?
ha igen mekkorar (rtx3080).
Bocsánat a sok hülye kérdésért, de nem követtem egy ideje a dolgokat -
Williamgrant
nagyúr
HTC Vive Pro, ha valaki erre vágyna olcsóbban.
-
gulasoft
őstag
Ez a sharpening nem rossz, cucc, még talán a felbontással kicsit lehet szórakozni, de kábelmentesen ennél jobb képet mi ad?
-
barcalaci84
őstag
válasz
camaro79 #42745 üzenetére
Nem írtam h jobb
Én lusta vagyok pöcsölni vele h játék előtt még állítsam át airlinkről Linkre...felkapom a HMD-t és beülök a székbe és pedal to metal
Illetve annyi különbség még van h más a kódolás...Linken h264 , airlinken Hevc és a Hevc nekem jobban bejön...
Extrém magas bitrátával kicsivel talán jobb a kép mint az általam szimeknél használt airlink 150 , de nálam pl instabil a Link 350 felett (néha szétkapcsol)De próbáld ki h neked melyik jön be jobban ! Ingyen van az airlink is
-
camaro79
aktív tag
válasz
barcalaci84 #42744 üzenetére
Köszi!
valahogy nem tudom elhinni, hogy jobb az air link, mint a kabel, de majd megnezem. -
barcalaci84
őstag
válasz
camaro79 #42738 üzenetére
épp fentebb taglaltuk h Linken / Airlinken van új opció : Link Sharpening , ami látványos javulást hoz a képen
én a magam részéről már nem használom a kábelt szimulátorozni se
ha g2-ről jössz akkor a felbontást vedd fel maximumra 5408x2736 , a debug tool beállításokról raktam fel képeket
Oculus dashboardon airlink esetén állítsd ét fixed 100-ra minimum
ha bírja a hálózat , akkor mehetsz feljebb... -
kiskuplung
őstag
Október 7-én jön a Song in the Smoke!
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #42741 üzenetére
Oculus Developer Hub-ban van egy csúszka direkt a proximity-re...
-
peugeotmate
őstag
válasz
barcalaci84 #42735 üzenetére
A debug toollal ép próbálom a Bypass proximity sensort ON-ra állítani, de valamiért nem megy. Elvileg csak beállítom és a csatlakoztatott headseten (most Quest 1) már jónak kéne lennie, nem? Nálam mintha nem lenne semmi változás.
Raymond
Ma kipróbáltam az Airlinket, kutyafüle VD-hez képest Quest 1-en, nagyon nem stabil nálam. Mióta saját 5Ghz-es csatornája van a routeren, azóta viszont a VD szárnyal, 800 Mbps felett. -
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
ujra Q2 tulajkent
olvasom / latom, hogy van mar Air Link. Ez mennyivel jobb, mint a VD volt? Korabban nekem a VD szimulatorozashoz nem jott be, kabelen nyomtam. -
gulasoft
őstag
válasz
Megpróbáltam beállítani úgy ahogy neked van. De az asw autto-ra hibát dobott.
Közben meglett, mert adminként kell futtatni. Hát kíváncsi leszek. -
bali777
aktív tag
válasz
Köszi. Kipróbálom ezeket a beállításokat
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak a srác vett magának egy q2-t. Rendben is működik, de amikor a Air Link-t akarja csatlakoztatni, akkor az nem megy. Mondtam neki próbálja meg újraindítani a modemet, utána egyből csatlakozott. Ha újra akar játszani, megint modem újraindítás.
Van esetleg valami beállítás ami segítene ebben, hogy ne keljen állandóan a modemet újraindítani?Köszi előre is
5800x-rtx 2060, új gép, ezres tkomos net
-
Raymond
titán
válasz
Bagoly81 #42727 üzenetére
Itt menet kozben kapcsolgatjak az emberek restart nelkul. Igaz az is megvotl a Settings -> Beta menubol, nem segitett. Adtam a PC-nek egy reboot-ot is, az annyit hozott hogy a Link utanna egyaltalan nem mukodott, mindig visszadobott a Quest-be
Egy Quest reboot orvosolta ezt. Utanna ment es ranezesre szep volt a kep de nem voltam benne biztos hogy nem-e csak placebo. Ezert menet kozben (theBlu - Reef) atkacsoltam Disable-re, egyet akadt a kep de valtozast nemigen lattam aztan amikor kapcsolgattam ki be mar nem akadt es nem is lattam valtozast. Azt hiszem megvarom mig valaki megerositi vagy cafolja hogy Q1-el is megy ez a sharpening
@Magyarfarkas
"ilyen kis fovon ennyire tiszta képet nem látva még életemben"
Ebbol na meg Darmstadt-bol gondoltam a Vality-ra, de akkor inkabb arrol van szo hogy kis FOV-ban van tueles kep de a komplett FOV az "standard" 110 fok?
-
Magyarfarkas
tag
válasz
Raymond #42726 üzenetére
A kép tűéles, valósághű megjelenítést adott, olyan szarul optimalizálva hogy kidobhattam a több mint 10.000 órás vr gyomromat...hazáig émelyegtem...lehet arról a headsetről van szó, lehet nem...
bár ha emlékeim nem csalnak ez a Vality egy kis 80-as fov-al ellátoot készülék volt, ez meg a szokásos 110-es!
-
s:zozo
aktív tag
válasz
barcalaci84 #42716 üzenetére
Bocsesz nem akartam pont rád zúdítani a végét, de írtam is, hogy a kérdések költőiek.
v33, fennt van a quest 1-n is és a pc-n is -
Raymond
titán
válasz
Magyarfarkas #42724 üzenetére
"Egy nagyon speckó ar/vr headsetet kellett kipróbálnunk, majd ha vége a titoktartási kötelezettségnek csinálok róla videót"
Na, csak nem lesz vegre valami a Vality-bol?
Nagy csend volt/van a ceg korul mar regota, azt hittem eltuntek a szinrol. Ha volt seed vagy mas funding akkor azt alltalaban be szoktak jelenteni hogy legyen hype a kovetkezo korre. Persze lehet masrol van szo, de eleg sok az egybeeses
-
Magyarfarkas
tag
válasz
kiskuplung #42708 üzenetére
Hát nem tudom...egyik ismerősöm most váltott g2-ről quest 2-re és elkezdett szidni hogy miért ajánlottam ,mert brutál szar a képe...bekapcsoltattam vele a link sharpeninget, meg felhúztuk a felbontást is és nem győzött bocsánatot kérni utána
de mondjuk érdekes...mert előző héten mikor bent voltam a Darmstadti ESOC-nál egy vr teszten,ahol volt még pár "nagy" tapasztalatú személy, volt olyan aki azt állította hogy 2016 óta nem lát különbésget a headsetek között, amire persze mint a 10 fő aki ott volt, csak röhögött. Egy nagyon speckó ar/vr headsetet kellett kipróbálnunk, majd ha vége a titoktartási kötelezettségnek csinálok róla videót, mert van róla anyag bőven és ilyen kis fovon ennyire tiszta képet nem látva még életemben több mint egy tucat headset után is a csóka teljesen közömbösen viszonyult ehhez a képhez is ami után 1-2 napig eléggé fintorogva vettem fel a questet is, meg valamelyik nap egy indexet, mert az után is olyan volt a kép ,mintha valami 60-as évekbeli akármit néznék
tehát így úristen mennyit kell még ennek fejlődnie
, de azt nem tudom elképzelni hogy valaki nem lát különbséget alap beállítás meg enabled között
-
bali777
aktív tag
válasz
barcalaci84 #42716 üzenetére
Ha szépen megkérlek titeket, akkor elmondanátok, hogy pontosan mit állítsak a debug toolban, hogy quest2-n élvezhető legyen a sharpening?
Próbáltam figyelni, de pl. egyikőtök 300-as bitrátát ír, te pedig azt írtad, hogy ezek legyenek 0-ra állítva.
-
-
barcalaci84
őstag
-
aktív tag
válasz
barcalaci84 #42713 üzenetére
Persze,persze oksa, de ha kábelen nem látok quest 1-n különbséget akkor minek erőltessem a wi-fi-t. Szerintem itt a headsettek különbözőségei okozzák a javulást.
qust 1-n akár itt vagy külföldi fórumon érzékelte valaki a javulást?
Van részletes dokumentáció a sharpening opcioról? milyen hardver kell, hogy valósították meg stb. quest 1-n is kell, hogy legyen javulás?
Nem neked szegezem a kérdéseket csak költőiek. -
aktív tag
válasz
Raymond #42710 üzenetére
Valamit nem értek.
Én Link kabellel próbáltam eddig.
Írtátok quest 2 tulajok, hogy AIR LINK-n nektek (most már) van javulás.
Próbálom nálam az Air Link-t és használhatatlan lassú, lagos a kábeles beállításokkal.
Kérdezem, hogy most akkor mi van?
Még valami.
quest 1 és a quest 2nek más a felbontása és a kijelzőke is.
quest 1-n nehezebb észre venni szerintem a javulást nem? -
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #42708 üzenetére
Vagy egy kis türelemre, hogy mielőtt megszólalunk, legalább próbáljuk ki rendesen! Túlzottan kezdek asszimilálódni...
-
-Solt-
veterán
válasz
Raymond #42704 üzenetére
Galád módon kicsit sarokba száműztem a melót és ránéztem megint... revideálom az álláspontom, mindkettő működik. Közel sem annyira látványos számomra mint ahogy a többiek említik, de azért észrevehető... Air Link csatlakozás után a Home-ba lépve a havas hegycsúcsokon észrevehető a Sharpening hatása ahogy ki-be kapcsolgatom.
Ránéztem gyorsan Onward alatt az bit rate beállításokra is, természetesen látszik a 10 és 200 közt a különbség, csak az újdonság varázsa miatt még nem néztem kritikus szemmel... a 100 és a 200 közt már nem igazán veszek észre különbséget.
-
kiskuplung
őstag
Resident Evil 4 VR gameplay trailer!
Megjelenés : október 21!
-
-Solt-
veterán
Olyan nagyon még nem volt időm minden beállítást átnézni, sajnos korlátozott a hozzáférésem a Q2-höz jelenleg, de a megkövezés lehetséges terhe mellett be kell vallanom, hogy én sem látok különbséget az ON/OFF állapot között... sőt, én a 10 és a 200 Mbps között sem láttam különbséget... legalábbis Onward alatt, mert idáig szinte csak arra volt időm ránézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Könyvajánló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest