Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Milyen lencse van van ebben a crystalban?
Meg a diagonal 130 fov hogy viszonyul egy Q3-hoz pl? -
veterán
válasz cinemazealot #62635 üzenetére
-
veterán
válasz BusinessGuy #54143 üzenetére
Ahamm hogyne, ekkora baromságokat is csak itt lehet olvasni, majd megszigoritják meg stb Ez egy szolgáltatás..
Mert eközben nyugat europában ez egy példa én itt vásárlok, remélem nem kell lefordítanom.
Az a mega köcsögség is fent áll hogy fakturara/számlára veszed mondjuk 60 napra 59-nap vissza küldöd és törlik a számlát..[ Szerkesztve ]
-
veterán
Fizeteskor eldontheted hogy szerencsejatekos vagy es levonaskori arfolymot szeretnel vagy fixalod penzert amikor leutod a vasarlast.
-
-
veterán
Olvasom hogxy szar a Apple cucc súly elosztása, erre a megoldása a cégnek a keresztpánt, amit külön kell majd megvenni nem fér bele a 3500 dodoba
-
-
veterán
válasz #54625216 #52834 üzenetére
Nem ott adta fel hanem a 3500 Dollárnál Ez nettó amcsi ár? megy rá áfá? Akkor még viccesebb.
Ez ahogy írta is valaki nem földi halandóknak lesz(nem nekünk amire mi hasznéljuk eleve alkalmatlan.
Számomra tök érdektelen az egész, szép jól össze szedtek mindent a fele nem fog rendesen működni stb de apple ökóba én sem nyúlok bele kiráz a hideg. -
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Vélemények gondolatok a HTC Vive XR Elite? Azon kívül hogy kicsit erős az árazása..
Alapvetően minden van benne, kicxsit emelhettek volna a felbontáson, de ezen kívül bele raktak mindent hogy aztán a HTC támogatással mi sűl ki belőle meglátjuk.Annyiba kerül mint egy Vivew 2 Pro komplett szet, ott magas a felbontás de gondolom nem pancake a lencse?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -Solt- #52062 üzenetére
Ez a sipolás valami egyedi volt, mert GPU nélkül, terhelésdtől függetlenül
Alig bírtam ki míg vissza jött a lap.Én a 4 4090-et ugyan abban a konfigban/táppal néztem amig komoly volt a vrm ott brutáál CW volt, de én tunningolok nem UV-zom, az nem az én páűlyám hogy veszek egy 4090-et aztán megfolytom UV+4k@60hz-val. akkor minek.
Hozzá tenném a Palit a gyári ajánlású vrm-el mindent agyonver, mindezt teljes csöndben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
4090-nél brutál CW van, TUF nálam mint egy flex, AIO Suprim X nagyon durván, Gigabyte Gaming OC is de nem annyira durván. A mostani Palit nulla.
Ahol tulpakolt VRM van ott a CW is erős ennyi kb a tapasztalat, innentől jön az hogy ki mennyire érzékeny erre. 4@120 és rendesen terhelve simán előjön.De ahogy írod VR-nél nem annyira télnyező, és ez nem csak VGA lehet ám, elvittem gariba a z790Herot, bekerült egy z790 Master és magas frekvenciás sípolás de olyan veszett hogy a szobához közeledve az ajtó előtt már állt fel a szőr a hátamon , én nem birom bevallom.
Pl. valakinél változik, megszönik táp cserével, én ugyan azon a tápon néztem, a régi Suprim X 3090-en nulla CW volt. Vagy bírja az ember, sűket és nem halja, megszokja vagy addig keres míg talál olyan ami nem vonyít.Ez az Asus nem romlik el meg hagyjuk szerintem
-
veterán
-
-
-
veterán
válasz gulasoft #51611 üzenetére
Nem erted amit irok, azt latom hogy keresztes hadijaratban vagy
Pont mar 500e tartasz +250-bol sok game kijon am ertelmesen vasarolva ps+ ne beszeljuk biztos kerulnek be dolgok majd.
Amirol te beszelsz azt egy konzolos player nem is erti. Gamestar
De hagyjuk is mert annyira nem lenyeges a dolog.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gulasoft #51609 üzenetére
Leirtam normal gamekhoz nem.keves a vas, mert annyival es olyan minosegre csavarjak hogy menjen.
De vegyunk egy gepet (ujat) a PS5 arabol, majd dugjunk ra egy G2-otNem HC VR playereknek keszult, konzolosoknak.
En le is mondtam rola, GT7-el is szivatom magam, szopok a kormanyokkal hogy menjen PS-en, asszem elengedem.
El is adom szerintem a PS-t.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gulasoft #51607 üzenetére
PS6 odebb van, meg kell lovet pumpolni a jelen generaciobol
Plusz nem a GT7-bol kell ki indulni, "simek" PC-n is a legnagyobb teljesitmenyt veszik fel.
4-5-6 eves szimek most lettek jatszhatok a 4090-el , ami 4 ps ara.
Normal gamekben szerintem remekul fog mukodni mert abszolute helyzethez lehet optimalizalni a teljesitmenyt.
Mas kerdes hogy ez a 80-100 euros game ar egy vicc, 5 jatek ara a gep LOL...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez a bigscreen akkor 1000euro meg a bazisok vezerlok 700? Lol ez kezdi a varjot karcolgatni alulrol
-
veterán
válasz GalaHU #51421 üzenetére
Egyre jobban fogod mert autot mar nem gyartanak.
Ugyannez a pofaju, de ez egy erdekes story mert nem egyszeru, tobb autobol lesz egy
Majd egyszer ahogy a nem letezo idom engedi, kasznit csinalom kap egy teli fenyt kezdesnek+ egy komplett wide body szettet akarok ratenni -
veterán
válasz pRoject22 #51370 üzenetére
Nem is baj, orulunk hogy valaki megvette es ir rola!
Nem is a megtehetemmel van a baj, kicsit ezt mar dragalom ugy hogy nem tudok rqszanni komoly idot.Most epitgetek egy Imprezzat, kinezetre STI , 350LE es egyenlore felebe van mint a Varjo
Szomszed varosban 20 km-re van verseny palya majdnem minden heten lehet track dayezni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz izomman1 #51354 üzenetére
Figy biztos jobb Ezen ne filozz jobb és kész, kurva drága de jobb
HP off feladta, tehát Varjo vagy Q3 vagy Samsung ami majd jön állítolag. De az Apple AR vonalon akar mozogni.
Tehát akkor Varjo vagy Q3 esetleg Pico. Én ülök a seggemen míg nem jön egy valami ami jobb mint a G2 emberi áron.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Raymond #51347 üzenetére
Ez nem fika, mindenkj megveszi a tularazitt cuccit amit szeretne es kesz, en is megvettem a 4090-et nonszensz annaknis az ara.
De megnezem Tyarel video tesztjet es biztos nem adok 1 misist azert a cuccert, mert nemhogy jobbnak latom hanem rosszabbnak.
Biztos fasza early adopter aki megveszi de alapvetoen harom generaciot megveszek az arabol.
De ha valakinek.kell.isten neki, csak maradjunk objektivek
Ettol fuggetlenul a Top a Varjo, ennek ara van punktum.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest