- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s:zozo
aktív tag
válasz
s:zozo #42695 üzenetére
Én sem látom a változást.
quest 1-n
quest 1-n is látnom kellene? Raymondnak még az van tudtommal
usb 3 to usb-c
bitrate 300Mbps-n 500 akadás volt nálam. gondolom a kábel miatt
Encode Resolution Width: 2352 - a klasszikus ajánlottal
servize restartok mentek a változtatásoknál.
Leginkább a home-ba ellenőriztem, de a desktoppnál sem láttam változást.Kiváncsi leszek lesz-e bármi megoldás
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #42696 üzenetére
Most kipróbáltam direkt, a debug toolban állítgatom enabled és disabled közt, és közben restartolom az oculus servicet. Rohadt látványos, már a dashboardon is látszik, a desktop pedig összehasonlíthatatlanul jobb.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Raymond #42688 üzenetére
Játék közben hiába változtatod ...
De kapcsold be a debug toolban és ha legközelebb indítod az oculus Servicet-t akor kiszúrja a szemet a változás már az oculus Home-ban is.
Nagyon látványos a különbség a korábbihoz képest.Szóval ha nem vagy biztos benne h javult -e a dolog , akkor biztos h nem működik -
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #42676 üzenetére
Úúú, ébresszetek fel, ha már ilyeneket dobálnak 300 dodóért:
"The display is allegedly a Dual-Cell LCD from BOE with the same resolution as Quest 2 but an advanced backlight with pixel-level control, enabling OLED-like black levels without OLED’s black smear"
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #42689 üzenetére
Akkor nalam valami nem kerek. Majd ha lesz idom a napokban akkor megint ranezek.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Raymond #42688 üzenetére
Nem tudom, én egyszer bekapcsoltam, aztán service restart és most jut eszembe, hogy már az Oculus home-on szembeszökő a változás. Sőt a PC desktop is sokkal-sokkal jobb.
Korábban mindegyik olyan kis homályoska volt, a desktop meg egyenesen recés. Nem mondom, hogy eléri a VD szinjét a desktop, de VRban egyszerűen kiszúrja a szemem.
Tegnap Karnage chronicles-t toltunk, és ott is olyan részleteket vettem észre amiket korábban sose.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #42687 üzenetére
Es jatek kozben valtoztathatod? Nem kell Link restart? Majd akkor megnezem az I Expect You to Die mit mutat, a theBlu es az Oculus Dreamdeck nem mutatott semmi valtozast.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Raymond #42685 üzenetére
Embertelenül sokkal jobb, nem találok szavakat milyen éles a kép. (1.2x-en használom, 4480*2256).
Most tolom újra a Walking deadet, és csak néha azért homályosul el a kép, mert sírok, hogy idáig jutottunk a CV1-től 5 év alatt.
A legszembetűnőbb amúgy az Alyxben, de a I expect you to die 1-2 is új életre kelt a sharpeninggel.
-
llll
senior tag
Mi a különbség a 60W és 100W usb c usb c kábelek között? Melyik az ajánlott Quest 2-höz?
-
Raymond
titán
Kiprobaltam a Sharpening-et de en nem latom hogy valamit csinalna. Lat valaki eszreveheto valtozast ha live kapcsolgatja? A felbontas 4128x2272 (ez a Q1 idealis) es probalmat minden default-on es ugy is hogy bitrate 500Mbps, Dynamic Bitrate Disabled, Distortion Curvature Low, de nem veszek eszre valtozast ha kapcsolgatom.
-
-Solt-
veterán
válasz
scyllafren #42682 üzenetére
Ismerem köszönöm, anno még TrackIr alternatívaként tűntek fel (annak jó is), az ETS elsők között kezdte támogatni. Játékos szemszögből szerintem még arrébb vagyunk attól, hogy egy kitűnően működő szemkövetési rendszert kapjunk hardveres és szoftveres támogatással... 2-3 év még biztos kell, de ne legyen igazam.
-
Raymond
titán
válasz
scyllafren #42682 üzenetére
-
scyllafren
senior tag
válasz
-Solt- #42677 üzenetére
Cegek/fejlesztok szamara elerheto: Vive Pro Eye, csak jelenleg egy "boltban kaphato" szoftver se tamogatja, csak bemutatokra es tudomanyos adatgyujtesre hasznalhato.
Ha erdekel maga a szzemkovetes, gaming.tobii.com . Moderator vagyok a hivatalos Tobii Discord szerveren mar par eveHogy maskepp tudtam volna bemenni a ceghez!?
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #42676 üzenetére
Ket HMD-rol is van szo, de az igazsag az hogy egy csomo info a firmware-bol van kihalaszva ott meg vannak mindenfele prototipus tamogatasahoz dolgok, nem mindegyik jelenik meg feltetlenul.
-
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #42679 üzenetére
Igen, főleg tárazásnál és kétkezes fegyverfogásnál (pisztolyok) zavaró, de Thrill of the Fight-ban sem bánnám, ha a kettősfedezék felvételénél nem koppanna a gyűrű a HMD-n!
-
törölt tag
válasz
Sziszifeca #42588 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
scyllafren #42675 üzenetére
Ez tipikusan az a sztori számomra, amit csak akkor hiszek el ha látom, de akkor sem biztos!
Én lennék a legboldogabb, ha ez működne, de egyelőre én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez kompromisszumok nélkül megvalósítható jelenleg.
@kiskuplung: Ha semmi más nem jön, csak ezek a kontrollerek, már jó...
-
kiskuplung
őstag
Raymond szerintem erre a szivárgásra gondol.
Elég király dolgokat írnak:
- IR gyűrű nélküli kontrollerek (saját 3 kamerás inside out trackinget kapnak)
- 3 kamera a headseten : egy 4K-s elől, a színes passhtrough-hoz, és oldalt 2 db 1K-s infra.
- haptikus gombok
- fejlesztett kijelző (de marad LCD)
- arc és szemkövető kamerák
stb. -
scyllafren
senior tag
válasz
-Solt- #42674 üzenetére
En kiprobaltam az eye trackinget VR-ban, amikor a Tobii fohadiszallasara mentem Stockholmba. Mukodik.
Az erzekelok a lencse korul vannak, es elegge pontosak. "Picit" elethubb lesz tole barmilyen avatar, mivel huen lekoveti a szemet es pislogast. Valamint celzast is segitheti, mert amire ranezel, azt hozza fokuszba. Valamint a FOVeated rendering miatt sokkal kevesebb eroforras kell a VR-hoz, mivel csak azt rendereli high resben, amire nezel, minden mas low-res. Igy kb fele eroforras kell a megjeleniteshez, avagy ketszer olyan jol lehet megjeleniteni.
-
-Solt-
veterán
válasz
luikay #42673 üzenetére
"Eye-tracking semmivel sem bonyolultabb, mint a mimika követés."
Végülis is csak le kell követni a pupilla rendkívül gyors mozgását, szinte azonnal tudni kell, hogy a képernyő melyik részét nézi, majd szintén "azonnal" élessé kell "varázsolni" azon a részen a képet... és akkor még szóba sem került a lencse kérdése, aminek ugye képesnek kéne arra lennie, hogy a teljes képernyőn éles képet mutasson.
Tényleg nem tűnik bonyolultabbnak mint a mimika követés...
-
luikay
aktív tag
válasz
Bagoly81 #42672 üzenetére
Eye-tracking semmivel sem bonyolultabb, mint a mimika követés. Ha lehet hinni a híreknek, akkor elég sok cuccot belepakolnak, színes külső kamera a Mixed Reality miatt, sőt már kontrollerbe épített kameráról is vannak találgatások, amivel megszünne a mostani Halo része.
Van még hová fejlődni, szóval állunk elébe.
Az olcsóság pedig nem biztos, hogy szempont, amig a tartalmakat pénzért veszed meg rá. Konzolokon is buknak a gyártók. -
Bagoly81
aktív tag
válasz
luikay #42670 üzenetére
Hát ezt a mimika követèst emlegetik mèg, de a eye trackingről èn azt láttam, hogy baromira költsèges lehet, szerintem az nem lesz meg, tekintve hogy olcsó headszett a terv, tartalom fogyásztás a cèljuk tömegeknek , a venus progjamjuk sem fejlödik egy jóideje, várnakhatnak valamire
-
aktív tag
Manual (részletes) IPD állítás
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Raymond #42668 üzenetére
Addig mèg 1 hónap van hátra, mindenestre már probálják kitalálni , èn azt olvastam hogy valószinű lesz uj lencse, de nemtudják mivel lesz jobb, felbontás, vagy fov, aztán fokusz is jobb lehet, az erősebb proci alap gondolom 128 gb s lesz az alap apple is azt tolja már, wifi6 is alap. Felbontást ne emeljèk èrdemben , igysem birja semmi megjeleniteni, inkább legyen jobb kijelző uj lencsèkkell
-
Raymond
titán
Kivancsi vagyok az Oculus Connect-re, erdekes leak-ek vannak a kovetkezo Quest modellekrol.
-
ZsZso
Közösségépítő
4,09 € -ért
- Fantastic Contraption
- Starbear: Taxi
- XING: The Land Beyond8,19 € -ért
- Groundhog Day: Like Father Like Son
- Hello Puppets!
- Skyworld
- Traffic Jams -
-Solt-
veterán
Köszönöm Urak!
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #42657 üzenetére
Köszi, már kaptam segítséget a csatornánkon is, ott is mondták, hogy akár 10 percig is molyolhat, szombaton megpróbálom felrugdalni rá, csak nem értem, mert mindíg azt mondták, hogy hagyjam feldugva a tápon, letéve csak nem kikapcsolva és felmegy, és eddig fel is ment. Most feldugtam a gépre is usb-vel, (amin már a 33-as van) és attól sem kapott észbe, hogy hé! A 32-est pl. tök hamar megkaptam, lehet hogy ezért hátra kerültem :-)
Ez a sharpening, meg állítólag sokat javít rajta, ezért bosszantó, hogy nem jön meg. -
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #42656 üzenetére
a story végeztével még tudsz fejlesztgetni...a 47-es radioállomás mondja h melyik területre érdemes menni cuccokért...
az 50 -es állomáson meg beadja az új küldetést az Aftershock dlc-ből...#42658 én év eleje óta minden hónapban így felrakom (most először nem , mert nem voltam gépközelben , de most felment magától múlt héten
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #42657 üzenetére
Ez jó, én a V29nél csináltam ilyesmit, mert ott már tényleg botrányos volt, hogy mennyi ideig nem jött ki.
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #42654 üzenetére
Én is újra fogom kezdeni a WD-t, mert anno pont ez volt legnagyobb bajom vele. Szép óvatosan haladtam a sztorival és fejlesztgettem, és így még a fejlesztések felét se értem el, amikor egyszer csak véget ért
A Link sharpeninggel pedig fokozták a fokozhatatlant. A tökéletes Air Link még tökéletetesebb lett
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #42654 üzenetére
Nekem még indíg 32-es van, pedig mindíg fel vad dugva a töltőre, de nem updateli. Lehet valahogy exakt módon kikényszeríteni?
-
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #42605 üzenetére
Köszi a mentést!
Sikerült így megcsinálni az IG 88 -as tale-t is.
Jó kis játék volt és a Dlc -vel együtt már teljes játéknak hatott.Tegnap meg kijött az ingyenes Aftershock DLC a Walking Dead Saints and sinners-hez...Oda is jó visszatérni , mert az az egyik legjobb VR játék szerintem.
UI: ez a link sharpening durván jó...miért nem volt ez korábban ?
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #42649 üzenetére
Szerintem most örülnek minden megjelenésnek, azért ígéretre, hogy hamarosan jön a 3. pálya, és a 4et is lassan elkezdik, ráadásul már van valami elképzelésük a multiról, és vannak kódrészletek kevesen adnak ki 30 eurót. Bár ha azt nézzük, hogy a climb 30 euró és mászni kell benne fölfelé... Itt azért van logikai rész is, nem is könnyű.
Sajnos ennek a vége nem lett meg, mert lemerült a quest, és azt nagyon nem kultiválta, de azért látni lehet, hogy itt a craftolás nélkül nem lehet csk végigszaladni a pályán.
[link]
Megyek is megnézem a 2. pálya főszörnyét. -
-Solt-
veterán
Irigylem, hogy van türelmetek ilyeneket végignézni!
-
aktív tag
válasz
gulasoft #42648 üzenetére
Nézem is.
@kiskuplung sokszor szarozzza a játékokat és aVR-t is, miközben olyan elemi dolgokról nincs tudomása a fejlesztések kapcsán, hogy égnek áll az ember haja.
Itt (is) [szerencsére] volt egy beszélgető társa aki segített neki -
kiskuplung
őstag
válasz
bigGaby #42645 üzenetére
Szerintem ilyennel már senki nem foglalkozik... Ha nagyon nem boldogulsz vele, akkor szólj, mert a srác akinek eladtam az enyémet, Quest2-re váltott és csak lepi a por a Riftjét, talán hajlandó tőle gombokért megválni. Írj rám privit, ha érdekel, és megkérdezem.
@gulasoft : köszi megnézem. Pont ez az idiótát sikerült betalálni, aki a múltkor fél órán át temette a VR-t?
-
gulasoft
őstag
Kijött egy magyar interjú a Vr strom studiós srácokkal, akit érdekel nézze meg, kicsit feszegetik a vr piacot is, beszélnekaz árazásról, és arról miért lett ez steames.
[link] -
bigGaby
csendes tag
Sziasztok!
Valahol vállalják az oculus rift javítását? Valószínűleg kontakt hibás. -
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #42643 üzenetére
A nem akarja az igazságot az azt jelenti, hogy nem akar működni!
Kicsit szégyellem bevallani a hiba okát... NV driverben nem volt telepítve az USB-C driver!
A Link-t a szimeknél akarom majd kipróbálni, úgyis egyhelyben ülök, a kábel nem zavaró... szeretném látni a különbséget (ha van érzékelhető) késleltetés, kép minőség tekintetében.
-
-
bali777
aktív tag
Tegnap frissített v33-ra, de még nem nézegettem az újdonságokat
-
-Solt-
veterán
Urak,
Így pár nap Air Link használat után gondoltam kipróbálom a Link-t, de egyszerűen nem tudom életre kelteni.
Egy párszor végig mentem EZEN, de egyszerűen nem akarja az igazságot. A korábban jelzett KIWI kábel tölti a HMD-t, egyszer már az USB teszt is lement (2.8Gbps), de most már a tesztig sem jutok el... szar lenne a kábel, vagy én csinálok rosszul valamit?
-
jilian
addikt
válasz
barcalaci84 #42639 üzenetére
-
barcalaci84
őstag
válasz
jilian #42573 üzenetére
windowsban a hangbeállítások megnyitása
speciális hangbeállítások : az adott játék hangját rakd át alapértelmezettről az Oculus fejhallgatóra...így a steamvr-os játék a headsettben szól , a Windows hangját meg használhatod az alapértelmezett hangeszközöddel...de fordítva is működik: hagyod hogy automatán váltson a headset hangjára és az "egyéb alkalmazás" hangját állítod be a hangszóróidra
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #42620 üzenetére
Ez a DOOM 3 VR PC-re is van, vagy csak PS-re?
-
gulasoft
őstag
válasz
s:zozo #42631 üzenetére
Unityben fejlesztenek. Ennyit tudok. Nem a magyar piacra szánták, de ha tele lenne szöveggel amit érdemes fordítani, akkor a nemzetközi piacra szánt verzióban is szokott lenni több nyelv. Nem arról van szó, hogy van benne x y nyelv, de pont a magyar kimaradt, hanem arról, hogy nincs benne annyi szöveg, ami megérné nyelvi verziót csinálni, és nem is csináltak. Én álatalánosságban mondtam (írtam már több nyelvű programot), hogy azt nem pár perc, és alaposan le kell tesztelni, mert minden résznél meg kell nézni bekerült e a nyelvcserélő rutin, főleg ha utólag kerül bele. Írtam nekik és azt válaszolták:
"A későbbiekben lehet erre is fogunk majd erőforrást szánni más nyelvekkel egyszerre."
Már bocsi, de Te szóltál bele egy oln játékmagyarításába amit nem is láttál és nem is érdekel.
Az oculusos rádírással igazad van, és nem is igazán neked szólt, csak sokszor találkozol Te is itt olyannal, hogy esgyesek nem értik, hogy az oculus két platformja alapvetően tér el egymástól (ez persze hamar orvosolható) , de Tudom hogy Te természetesen tisztában vagy ezzel és ezennel akkor elnézést kérek ha ezzel megbántottalak.. -
aktív tag
válasz
gulasoft #42627 üzenetére
Össze-vissza írsz és érvelsz.
"A sok meló az nem pár perc, utána végig kell menni minden mudulnál megnézni beemelte e"
"Nem ismerem a program felépítést, de ahogy Magyarfarkas is kifejtette, nincs itthon vásárlóképes kereslet, ami kitermelné a magyarítás költségét"Most akkor ismered vagy nem a + menű programozását és a fordítás nehézségét vagy sem.
Milyen fejlesztői környezettel dolgoznak?
Most akkor nehézség és bonyolultság miatt nincs benne magyar nyelv vagy, mert nem is gondoltak a magyar piacra, vagy mert nincs értelme lefordítani azt a kevés szöveget?"Te pl. csak azért nem veszed meg, mert nincs benne magyarítás."
haggyjál már a baromságaiddal, engem nem érdekel a téma csak össze-vissza írsz.
Ellentmondásba kerülsz saját magaddal és rám is írsz, miközben nincs a játékból Quest verzió (The Invisible Hours) -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42628 üzenetére
Látod, látod, kicsit nem figyelsz... :-) Zéró caliber egyszer jött szóba mikor a magyar fejlesztésű játékokat sorolták itt a többiek. azért 4-nél megállt as zámláló :-)
A bean stalkerbe szerinted kéne a magyar nyelv? (most eladási szempontoktól tekints el)
Ja és olyan aki játszott vele, és hiányolja nyugodtan írjon nekik, tök normálisk voltak, nem azért segítettem teszeleni az elején, mert egy kulcsot akakartam, hanem csak ha megkér valaki, akkor lehetőségeimhez képest segítek. Az már az Ő jófejségük volt, hogy minden segítőnek (bármilyen kicsi is volt) adtak kulcsot. -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42626 üzenetére
Hát igen az oculusnál ott a climb, ki kellett adni a climb2-őt, ez meg ezért hasonlít egy kicsit hozzá. Szerintem questre nem tudják megcsinálni (vagy erős kompromiszumokkal) , mert nem statikus a pálya, random generált a növényztet, elég girbe gurba, ezt gondolom nehezebb kezelni mit egy aránylag egyenesekből álló "statikus" pályát. Memóriában is többet eszik, és processzoridőben is több itt az ütközéseket kezelni, még így is van, hogy benézel a textúra mögé. Többször leizzadtam, és nem csak a mászás miatt, de alapjában nem szeretem a horror játékokat, itt meg azért kirázott párszor hideg, mikor hallottam hogy kaparászik a pók, és nem láttam hol van, mert az ág alsó felén volt. Az hogy valamiből 30-40 darab megy el a stemen, annak meg 2 oka lehet. 1 a VR haldoklik :-), 2:a hekkerek miatt megjelenik mindenféle platformon lopott verzióban. Mondjuk pont az oculus tehetne róla, hogy ne így legyen de mostanában vett egy emberke egy használt questet és tele volt lopott progikkal, és nem volt semmi retorzió.
Egyébként igaz az ilyen játékok questre sokkal kényelmesebbek, meglátjuk mi lesz a menet, most a 4 pályát gyűrik még kiakarják adni december előtt, meg a multin dolgoznak, amit nem is igazán tudok elképzelni, mert néha az is kihívás, hogy ne lépj mellé egy mobbal történő harc során ami sokkal statikusabb mint egy human player. -
gulasoft
őstag
válasz
s:zozo #42622 üzenetére
A sok meló az nem pár perc, utána végig kell menni minden mudulnál megnézni beemelte e, de ha pár perc, akkor talán szólj nekik, hogy megoldod pár perc alatt, biztos örülnek az ingyen segítségnek, hiiszen pár perc munkáért csak nem kérsz jutalékot. Nem ismerem a program felépítést, de ahogy Magyarfarkas is kifejtette, nincs itthon vásárlóképes kereslet, ami kitermelné a magyarítás költségét, és ez még early access, ha sokan kérik lehet tesznek bele nyelv választást. Írjatok nekik, írd meg, hogy Te pl. csak azért nem veszed meg, mert nincs benne magyarítás. Ha ezt megírja 20-30 emberke, akkor lehet ráültetnek egy grafikust, meg egy programozót és megcsinálják. Lehet velük kommunikálni, azért volt a béta, hogy tapasztalatokat gyűjtsenek.
-
Magyarfarkas
tag
válasz
gulasoft #42624 üzenetére
Az oculus nem tartotta megfelelőnek az ötletet, erről a történetről a Budapest AR/Vr meetupon már beszéltünk a fejlesztőkkel...ennek lehet az oka egy hasonló játék készülte vagy egyszerűen nem tetszett nekik...viszont az hogy nincs az applab-ban, mert amikor ők nevezték a játékot akkor az még nem volt, egy óriási érvágás lesz nekik sajnos, amivel nem tudunk mit kezdeni mert ha kitartanak asteam vr mellett, akkor elég hamar elfordulnak a vr fejlesztástől vagy doglozzák át az egészet a questre és akkor van esély...az elmúlt egy hónapban három vr játék is landolt a steamen, mindegyiknél az eladási darabszám alig 30-40 darab...és mindegyik elutasításra került az ocu részéről, mert amúgy tényleg faék marhaságok voltak, de minden fejlesztőnek a saját maga játéka egy kincs és a legfenomenálisabb élmény miközben lehet hogy egy rozsdás kést nem ér...Az árcédula ismét egy érdekes kérdés ,amire fent ott van a válaszom...a facebook és a steam ugyanannyit csíp le
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42621 üzenetére
Te most melyik játékról beszélsz. A bean stalkerben átvezető szöveg? Mert itt arról szólt a dolog, hogy a BS-ben miért nincs magyarítás, és olyanok szólnak hozzá, hogy márpedig ha magyar fejlesztés akkor kell bele, akik nem is ismerik. Senki nem vitatja,hogy egy nagyobb sztori alapúba kellene, de Én ebben nagyon nem éreztem a magyarítás hiányát. Igaz van 4-5 szöveg benne. Egy amikor meghúzod a kart, és a tutoral-ban benne van hogy mit kell utána keresned, ezt elmondja angolul, akkor van az amikor éjszaka lesz, és talán 3 mikor közeledsz a következő kivonási ponthoz. Ezen kívül szöveget csak a főquestek egy egy mondatánál láttam, ugyan még nem játszottam végig, de eddig volt cirka 10.
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42618 üzenetére
Egyébként a 30 euró nekem is sok, főleg úgy, hogy még nem megy benne a multi, és a 4 pálya sincs kész. De ezzel kezdeni nem tudok semmit. A magyarítás meg programozásban több lenne mint amitt ithhoniak megvesznek. Ez van, ez egy kis piac. Az oculus verzónál volt valami nézeteltérés a fb és a cég között, ézért álltak át. Több mint egy éve volt nálam a játék tzesztelésre, akkor még nem támogatta az index vezérlőket és cirka 5 opciót lehett átmeppelni a steamen belül. Ezt azóta javították. Nekem 25 órám van benne, de marha óvatosan tolom, és az első pályán lévő főellenséghez kicsit sokat készültem. ekem bejöna játék, de most jutottam el oda, hogy lehet már 3 kardot csinálni, de nem tudom mik a statjai, így nem tudom eldönteni melyik legyen nálam. Ez pl. gond, erről lehetne a recept alján valami szám. Jelezni kell, és lehet bekerül. Ez is leginkább külföldre készült, és az hogy kinek mennyire jön be egy climb-ba oltott gyüjtögetős lövöldözős verekedős játék, az emberfüggő. BF típusú játékokat is azért nem szeretem, mert nem az Én tempómban folyik a játék, hanem rákényszerítenek egy másik stílusra. Itt meindenki a saját tempójában haladhat, és ha bekerül minden amit ígértek, akkor talán meg fog érni 30 eurót.
Azon lehet vitatkozni, hogy ezt mondjuk adhatták volna 15-ért, és a + pálya dlc lett volna 5-7 euróért és a multi is dlc lett volna 5-7 euróért a jobb megoldás, vagy ha kifizeted az egészet előre (ezzel támogatva a fejlesztést) és ingyen kapod a többi tartalmat.
Most ehhez képest olyanon pörögni, hogy annak a 100 magyarnak 150 csehnek érdemes e nyelvi verziót belefejleszteni valamibe amibe nincs 30 mondat az szerintem felesleges, de lehet ettől eltérő vélemény is.
Én pl. quest2-őn játszom vele, mert mikor meg kell fordulni mászás közben ott kábel zavarna, és abban is igazad van, hogy a steames játékok olcsóbbak szoktak lenni. Az lett volna szerinted a megoldás ha maradnak az oculusnál é ott simán elfogadott ehy 30 eurós ár? Nem ismerem a részleteket, nem tudom mennyit csíp le a steam és mennyit az fb, de míg oculussal minden varázslat nélkül játszatsz steames játékot, addíg oculusos járékot egy nem hivatalosan támogtott transferen keresztül játszhatsz és ez talán ezért is hajtotta őket át a steam irányba.
Egyébként nagyrészt eggyetértek veled, ezt privátban megünnepelhetjük. -
aktív tag
válasz
gulasoft #42619 üzenetére
Hűha és ezt probléma megérteni, még szép, hogy PC-re értendő és tudtommal Quest-s változat nincs is a játékból.
A quest-t külön írtam volna.
A mai nap nem a te napod.
"Egyszerűen olyan kevés szöveg van benne, hogy nem éri meg a melót."
Ezt úgy értettem, hogy a kevés szöveg miatt nem éri meg vele foglalkozni.
"Én pont azt írtam, hogy sok meló a semmiért!"
Az a sok meló kb. pár perc a programozás és jó pár perc vagy pár óra grafika elemek létrehozása.
Nem többnapos munkáról beszélünk
"nyugi..az úr néha túlbuzgó"
Jó ooké, bocsánat a bunkó stílusért -
Magyarfarkas
tag
-
Magyarfarkas
tag
válasz
gulasoft #42601 üzenetére
Sajnos elkövették azt a hibát hogy kukázták a quest verziót, ami miatt még vélemény sem született megjelenés óta, vagyis, egy....egy aki nem adta vissza! Ha nem kaptad volna ingyen, akkor minden bizonnyal meg sem említed, de a 30 eurós ár indokolatlanul sok! Vr teszter pályafutásom óta a legszebb vr tüzet láttam a játékban lévő crafotlós tűzhelyben, de kb ennyiben nálam ki is húnyt a tüze...Az ötlet egészen addig jó volt, amíg a quest volt az alap platform, de hiába vagyok jóban nagy külföldi streamerekkel, mint a proper_d, lonely viper, gamertag,stb majdnemhogy senki sem lát potenciált a játékban, hiába küldök nekik ingyen kulcsot ... csak megvonják a vállukat.... végre el kell fogadni azt hogy a steam vr áruháza eladás szempontjából is halott, vagy olyan olcsón kell adni a dolgokat hogy az már nem éri meg a fejlesztőnek.A legjobb hasonlat erre hogy sokan vesznek 10 milliós autót, de akkor is csak 2000-ért tankolnak és azok akik képesek voltak kiadni 1000 eurónál is többet egy vr headsetért, azok a legcsórobbak és a leghisztisebbek, nem hiába fordultak el a fejelsztők a steam vr-től és mindenki gőzerővel hajt a questbe való bejutásra. A magyar vásárló közönség nem számít, van készülőben másik magyar vr játék is aminek részt veszek a tesztelésében és nincs tervben a magyar nyelv, ugyanis az angol, a spanyol és a francia nyelv az ami kiteszi a vr közösségek legalább 70%-át...Ha betekintést nyerek és általában betekintést nyerek az elkészült játékok eladási statisztikáiba, a többi ország nyelvi elosztása olyan alacsony hogy felesleges vele foglalkozni
-
aktív tag
Magyarítás:
Az [adventuregames] elkészült a The Invisible Hours magyarítással.
A fordítás a steam-s asztali változathoz készült és lett tesztelve, de kipróbálva VR-ban is működik. (ameddig néztem)
Gondolom az Oculus változattal sem lehet gond.
.exe telepítős változat. -
a2d2
addikt
Ma is kaptam 30%-os kupont. Kb havonta jön most. Ebből számomra egyértelmű hogy akkor jön ez ha nem használod a hmd-t.
Ez a kraftolós túlélős játék nem jön még, ugye? -
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #42613 üzenetére
Tehát nem láttad! Én nem pörgök azon, hogy nincs bebbe magyarítás a 3 mondatra. Ti pörögtök itt látatlanban. És ezt a kevés melót Te írtad, nem Én! Én pont azt írtam, hogy sok meló a semmiért! Tényleg ZSENIÁLIS befektetés.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #42611 üzenetére
Nem a fordítás a meló, henem a nyelválasztáos rész. Van a menü, a rtutoriál, meg talán 30 quest név, és ennyi! Ezen mit kell lefordítani? A tutorialban hogy nyomd meg a ravaszt? A menüben, hogy beállítások? Egyszerűen nincs benne annyi szöveg, hogy érdemes legyen egy nyelvválasztásos részt beleprogramozni, és ezen a 3 helyen az ott adott válasznak megfelelő json file-t betölteni. De hát magyarok, fel kell vetni hátha berakják. Írjatok nekik. Ha sokan kérik biztos megcsinálják, ha 3-an akkor azzal nem fognak szuttyogni. Ez nem egy subnautica, vagy egy rdr2. De ismétlem, reklamáljatok. Egyébként bármelyikőtök megnézte egyáltalán mennyi szöveg van benne, vagy látatlan kötözködés?
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #42606 üzenetére
Küldtem üzenetet.
-
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #42605 üzenetére
en mar mindet megcsinaltam...csak ez az egy tale hianyzik
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #42604 üzenetére
Aham, mindjárt megcsinálom. De én már befejeztem a sztorit, nem baj?
Már csak 2 tale van hátra. -
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #42594 üzenetére
-
gulasoft
őstag
-
gulasoft
őstag
Kikerült a steamre a magyar fejlesztésű Bean stalker. 25 órám van benne, és a 2. pálya közepén vagyok. (most 3 pála van benne, de csinálnak még 1-et , meg csinálják a multit)
Nem filléres cucc, de 2 év fejlesztés van benne, és végre egy magyar csapat!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest