-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
barcalaci84 #64119 üzenetére
az utóbbi volt a cél. sikerült is
Köszönöm a segítséget! -
prtvlogan
aktív tag
válasz
barcalaci84 #63950 üzenetére
Fel tudom venni, csak szürke ( innaktív ) a gomb, ahol meg tudnám hívni. A fejlesztői állásfoglalást linkeltem a napokban, ami alapján működnie kéne,..
Ami érdelkelne, az az, hogy van-e itt valaki, aki egy megvásárolt játékkal két különböző Quest-en tud játszani az ETT-vel? -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
barcalaci84 #60932 üzenetére
-
luikay
aktív tag
válasz
barcalaci84 #60937 üzenetére
Én meg pont most vettem meg Questre.
-
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #60937 üzenetére
A Questet moddolni kell hozzá. PC-n alapból van custom song support, nyílván Leaderboard nélkül meg a Chroma és NoodleExtension pályák modok nélkül nem mennek.
Na, akkor most már 3 helyen is megvan.
@KRoy19 Kb.
Pedig minden adott lenne hozzá és a Steam azért nem kis platform.
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #60932 üzenetére
Neee, ezt nem hiszem el, tuti csak hiba a mátrixban
Mikor megvettem Quest-re kipróbáltam pár gyári számot (jó szarok voltak), azóta sem játszottam egy percet sem vele. PC-s verzióhoz van még a custom song? Lehet így nem tudom hány év után teszek vele egy próbát -
nimfas
addikt
válasz
barcalaci84 #60854 üzenetére
Ez volt a megoldás, köszönöm! Most már jó a magasság a Beat Saberben. 😃
-
nimfas
addikt
válasz
barcalaci84 #60854 üzenetére
Na, ezt ki fogom próbálni! 😃
-
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84 #60177 üzenetére
én pl. imádom a billentyűzetét
de komolyan ott tudok a leggyorsabban pötyögni a kontrollerrel.. -
fulton
addikt
válasz
barcalaci84 #59531 üzenetére
Akkor jó
-
GalaHU
addikt
válasz
barcalaci84 #58600 üzenetére
Mert nem játszom VD-ben…
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #58600 üzenetére
Ebben elmeletileg javitottak a wifi problemat. Hat majd meglatom ha megjott.
-
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84 #58376 üzenetére
Hopp, akkor bocsánat:
"Yes, the system can't be used on non admin account."DE:
"A solution is to disable auto detect mode on Main Account, then launch the game you want with it’s profile., then close the game, then switch to secondary account, then launch the same game. Yes, it's not the best solution, but it's the only one I've been able to find, with the help of other users."
- from reddit -
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #58028 üzenetére
Nekem most másodjára történt meg, hogy egy monster den közepén megmurdeltem, és a respawn után egy olyan állapotban voltak a kapcsolók, hogy nem lehetett továbbmenni (
).a vízilóval kellene olyan lila kísérteteket lőni, de azok már nem jönnek elő, ellenben amit nyitnának, azok meg zárva vannak Szóval a2d2-nek üzenem, hogy szerintem még legalább 1 patchet várjon meg, mielőtt nekikezd, mert amúgy elég sok a framerate beesés, konkrét szaggatás Q3-on ezzel az "enhanced" kapcsolóval, másrészt tényleg hiányzik belőle egy olyan feature, amivel újra lehetne indítani egyes pályarészeket/puzzleket, mert enélkül végérvényesen el lehet benne akadni. De persze az is jó lenne, ha nem lenne bugos
Tegnap pl, azért léptem ki, mert egyszerre szólt kétféle zene, az egyik az operworldös ambient, a másik meg egy monster den-es, igazi kakofiniát alkotva
Amúgy ja. elég jó játék, mindenképpen a topban van a helye. Kb minden szempontból jobb, mnt az első rész. A grafika néhol tényleg elég durván ronda, valahol meg lélegzetállító még így is. A fényekkel kéne valamit kezdeniük, mert az szerintem elég cinkes így 2024-ben, hogy lobognak a fáklyák és semmilyen hatásuk nincs a környezetre. A héten toltunk Dungeons of Eternityt és zongorázni lehet a különbséget, hogy mennyivel, de tényleg mennyivel jobban néz ki. Értem én, hogy nem open world, de akkor is.
A bossharcok nagyon tetszenek, a hozzájuk írt zenék is, kár hogy YT-n még nem lehet megtalálni őket. És kiemelném némelyik puzzlet is, amiknél tényleg kicsit meg-megakadtam, gondolok itt
a csillagképesekre. Azt nem tudom, hogy hogy toltad le ilyen gyorsan, én szerintem érzésre kb 2/3nál tartok a sztorinak, de a fejlesztéseknek még a fele sincs meg. El is kezdtem gyűjtögetni, csak ugye ezzel meg fennáll a veszélye, hogy belefutok megint abba, hogy többnapnyi játék veszik el, mert szemmel láthatóan a main questek haladásakor csinál csak backupot.
-
nimfas
addikt
válasz
barcalaci84 #58162 üzenetére
Szóval "arty" az. Mondjuk a 17 értékelésből nehéz volt kiszűrni azt aki 2x vásárolt.
-
Sugi2009
tag
válasz
barcalaci84 #57885 üzenetére
Az első hibám. Az Easy installer-t töltöttem le
Sorry a tudatlanságomért de haladok a morzsáid után
-
Sugi2009
tag
válasz
barcalaci84 #57883 üzenetére
Letöltve minden ami kell. Sidequest telepitve a lapira és mindent megcsináltam ahogy kell. Minden zöld amikor radugom a Q3-at a lapira. Installáció es kész. Megkeresem a lapin a letöltött apk-t majd betallozom h hova másolja fel. A download nevű mappaba raktam. Fájlkezelőben a VR-on látom is h ott van a fájl de amikor megnyitom a mappát tök üres. Hol hibázok?
-
Sugi2009
tag
válasz
barcalaci84 #57846 üzenetére
A Sidequest-en nem találtam meg az általad kínált “Edge” nevű appot. A gyári böngészőben nem megy a Telekom Tv Go mivel vki API hiányzik. Tudnál segíteni h hol is találom ez az EDGE nevüt? Jó lenne ha életre tudnám kelteni a Telekom Tv-t Quest3-mon…
-
s7evcsenko
addikt
válasz
barcalaci84 #57854 üzenetére
Csak az én mentéseim lényegesek, ő még csak most ismerkedik a játékokkal, szóval ez így nekem tökéletes.
Közben meg is jött a Q2, sikerült is beállítanom, pont úgy megy ahogy az xbox, ami nekem meg is felel.
Az app sharing csak 1 eszközön lehet aktív, így a Q3-on ki kellett kapcsolnom, hogy be tudjam kapcsolni a Q2-n.
Ez a multi dolog jól hangzik, majd teszünk vele egy próbát. -
Sugi2009
tag
válasz
barcalaci84 #57846 üzenetére
Huuu …. Mennyire új vagyok a VR világban…. Nincs vmi gyorstalpaló ahol utolérhetném magam ?
Pl ez :- “felraksz egy Edge böngészőt sidequesten keresztül”
Ez hogy is van?
eeees… nem tudok pendrive-ot rádugni és rámásolni? -
s7evcsenko
addikt
válasz
barcalaci84 #57851 üzenetére
Igen, így van, ahogy írod.
Nem lényeg a fiúnak a saját acc, csak pl ha mindketten játszunk az asgarddal, akkor ne egymás mentéseit folytassuk.Vagyis akkor a kérdés az, hogy a mentés helyi vagy felhő?
-
nimfas
addikt
válasz
barcalaci84 #57849 üzenetére
Nem feltétlen. Nálam úgy van hogy a saját Q3-am a saját accommal van, haver Q2-je pedig az övével. Nálam be van jelentkezve ő is mint "vendég", így látom az összes játékát az ő profiljába belépve, játszani is tudok vele, ha feltelepítem, de a cast-olás csak a tulajdonos profillal belépve működik.
De nyilván ha családon belül lesz a másik Quest is ezzel nincs gond, hiszen 2 eszközbe is be lehet jelentkezve szerintem, így a kivetítés is működik.
-
nimfas
addikt
válasz
barcalaci84 #57826 üzenetére
Szoftver verzió?
"Please fix the issue with chromecast not showing up anymore. Or make it easy to downgrade firmware because v60 broke this with chromecast support…."
-
válasz
barcalaci84 #57820 üzenetére
Bosszantó a régiókorlátos hülyeség. Fire sticken sincs HBO hazánkban (szerencsére apkból fel lehet tenni)
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #57565 üzenetére
Ha egyszer megtörténik a csoda és kijön az asw2 PCVR-ra --> Te nem játszhatsz vele !
Btw.: Pedig neked is volt CV1-ed, HP Reverb headseted...no mind1 -
JAO76
csendes tag
válasz
barcalaci84 #57610 üzenetére
Szia!
Én nagy nehezen eljutottam odáig,hogy párosítottam az xbox controllert,és a quest 3-at.
Xbox cloud-on belül,mikor már elém tárulnak a játékok,kiválasztom mondjuk a STARFIELD-et,(itt tudom ugy kiválasztani,hogy ránézek,és az xbox kontroller A gombjával indítom a játékot)de a betöltő képernyőn túl, mikor irja,hogy nyomjon meg egy billentyűt,onnan már nem megy tovább,pedig a kis kör "megnyomódik",ami azt mutatná,hogy nyomtál valamit!Más játékkal is igy van,nem megy tovább,hiába nyomok akármit!
Van esetleg konfigurációja az xbox kontrollernek,vagy valamit kihagytam? -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
barcalaci84 #57605 üzenetére
Találtam róla videókat, ahogy írtad, "nagy képernyőn"... Hatalmas csalódás, ezt én ki sem próbálom, ez nem VR...
-
JAO76
csendes tag
válasz
barcalaci84 #57605 üzenetére
Pont most néztem én is az új megjelenések között,ezt az xbox cloud gaming app-ot.Na ha ezt a gyerekem megtudja,akkor mégnagyobb öröme lesz,mert sokat xbox-ozik.
Aki kipróbálta xbox-al,az irjon légyszi ide,hogy milyen a tapasztalata,mert még csak béta verzio! -
s7evcsenko
addikt
válasz
Értem.
Akkor én kívánok neked sok-sok ilyen minőségű játékot €60-ért. -
Hiei555
aktív tag
válasz
barcalaci84 #57576 üzenetére
De nem is a grafika a fontos még mindig hanem az élmény szerintem és jah föleg igy hogy nem PC re van gondolhattuk hogy nem egy grafikai áttörés lesz szerintem. Maga a játék élmény viszont jó.
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #57572 üzenetére
Jah hogy feltoltad a res-t ilyesmivel ?
De a részletgazdagság hiányán nem segít.. -
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #57570 üzenetére
Más szemüvegben látod a játékot mint én. Az összehasonlító videót te úgy nézed, hogy jobb oldal sokkal simább, folyamatosabb. Én úgy nézem a bal oldalt, minden sokkal részletesebb, víz fizikája, szobrok, égbolt, stb..
Na ennél a desktop screen-es zenével felturbózott trailer-nél biztos hogy nem néz ki jobban a játék vazze....következő patch majd talán közelebb lesz ehhez, de most olyan távol van tőle mint Makó Jeruzsálemtől -
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #57568 üzenetére
De azt senki se tudta (csak sejtette) hogy fog ez kinézni Qesten, nézd meg a trailereket, gyönyörű szépek, okosan elrejtve a ronda feature-k
Na akkor téged megvettek kilóra, ízlések és pofonok
Ezért szép a világ, mert nem vagyunk egyformák !
-
kevike576
senior tag
válasz
Hát azért siránkozunk, mert a remény ott volt, hogy lesz egy olyan felejthetetlen karácsonyunk, ahol bedurrant ágyékkal "számolgathatjuk a pixeleket" az asw2-ben, had ne fosszanak már meg ettől az álmunktól, ha valójában nem is létezik, mint kiderült...megmondom őszintén, nagyon meg kell erőltetnem az agyam, hogy keressek egy példát ilyen szintű minőség romlásra egy játék 4 évvel később kijött következő epizódjánál
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #57514 üzenetére
Na majd ránézek este.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #57514 üzenetére
A hivatalos (Meta es Sanzaru) allitas szerint a Q3 verzio 90Hz, de a reddit-en latott OVR screenshot-ok alapjan ott is 72Hz. Valami nem stimmel.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #57342 üzenetére
Igen, de ezt meg hozzatettem mert ha veletlenul el is jut oda hogy vegre bekabelezik mivel anelkul nem fog menni, ezt azert meg meg kell nezni.
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #57048 üzenetére
és nem kamuzok -
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #57044 üzenetére
Nagy tévedés ! Egy import fees deposit-et számolt hozzá (26,26 GBP) ha lemondod, ezt bebukod, de áfát nem számolt bele !
Mint kiderült ez nem vám köteles mert storage device, és az Áfát vissza terhelte az UPS az amazonra...tehát 551 GBP volt allzusammen ! Annyi kényelmetlenség volt a sztoriban, hogy 1 hetet ült rajta az UPS -
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #56847 üzenetére
Áhh, nem hiszem el, és tényleg ott vannak csak redeem-elnem kell, ehhez képest most írt megint a support és még mindig csak löki a rizsát!
Köszi!
Akkor ezzel a 20 dolcsival nekiállhatok végre vásárolni este, van vagy 6-8 kiszemelt.
(Green Hell, Dungeons Of Eternity, Lies Beneath, The last clockwinder, Maskmaker, Marvel’s Iron Man VR, Among Us VR ). -
Dark197405
tag
válasz
barcalaci84 #56840 üzenetére
Igen, ma láttam én is az értesítést.
A meta quest + ikonra nyomva aktív is a "Start 6-month trial" lehetőség.
Csak ha vki kipróbálja, ne felejtse lemondani közben, már ha nem akar a 6. hónap után fizetni. -
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #56828 üzenetére
Szerintem az a system software-re vonatkozik. Nálam az ki volt kapcsolva, most kapcsoltam be hogy írtátok hogy kijött a 60-as, de azóta sem jött az le.
De a játékok szerintem ettől függetlenül automatán frissültek előtte is.
Én mindig lekapcsolom amikor tudom hogy aznap már nem fogom elővenni.
@Raymond: Nekem is Q2-nél egy kis kék pötty jelezte hogy updatelni kell az alkalmazást. Most is így használnám a Q3-at.
A PC-s kliensekben (steam, epic, battlenet) is ki van kapcsolva az auto update nálam is meg a gyerekek gépein is elkerülve azt hogy olyan játékok lehúzzanak hetente akár 10-20 gigákat amik kb fél évente egyszer vannak indítva. -
bali777
aktív tag
válasz
barcalaci84 #56620 üzenetére
Annyira nem vagyok elájulva (egyelőre) az AC Nexustól. Sok parkour, kevés küzdelem, zárt pálya, gyenge küldetések. De még az elején vagyok, remélem beindul majd. De egy tízest megért
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #56628 üzenetére
Ezeken a Quest alatti pár órás exprerienceken (lásd pl Vader Immortal) már régen túlléptünk szerencsére (Walking Dead S&S, Moss 1&2, Red Matter 1&2, Zenith, Into the Radius, Resident Evil 4, ...).
Szerencsére egy pár éve még viszonylag jónak számító Questes játék ma már labdába sem rúgna. Én a Vámpírossal is meg az AC-vel is meg az Arashival is várok, igyekszek befejezni az Asgard's Wrath első részét 15.-éig, a többit majd jövőre. -
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #56620 üzenetére
Te is Q3-mon tolod ugye? Az egyetlen problémám ezek a megmagyarázhatatlan mikro-akadások, amik kicsit idegesítőek, mondjuk egy idő után megszoktam, de mennyivel jobb lenne, ha nem lennének. Most néztem youtuberek gameplay videóit, és ott is látszik, hogy meg-megakad random helyeken.
Ezt leszámítva hibátlan a cucc, valami ilyesminek kéne kinéznie és működnie minden VR játéknak. (És nem úgy mint az az égetnivaló, botrányos Robinson
)
Ezek után el se tudom képzelni milyen jó lesz az új Asgard.
-
bali777
aktív tag
válasz
barcalaci84 #56417 üzenetére
Köszi, lehet kipróbálom
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #56237 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #56232 üzenetére
Nem akarok rendelni kínából, mert mire ideér addigra megjön a kiwi.
Bár a gyári elite strapen is gondolkodtam már, csak nem tudom, hogy lehet-e rá rögzíteni hátra power bankot rendesen.
Melyik strapet rendelted?
-
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #56177 üzenetére
Ja, így már értem
ez jó hír.
#56715 USB-PD 9V.
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #56167 üzenetére
Hmm, na így már jól hangzik a filmnézés ! Viszont érdekes, hogy a 3A is elég neki, az ugye csak 15W...
Nekem egyáltalán nem volt powerbankom, uh be is rendeltem ezt a samsungot..remélem a 25W nem vágja szét a Q3 aksiját#56168 fatal' : ez az alzapower is tudja(összes kimenet 3A) és --> black--friday--az--alzánál !
-
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #56167 üzenetére
Melyik 10k-s Alzapower tud 3A-t, tudsz dobni linket?
-
GalaHU
addikt
válasz
barcalaci84 #55709 üzenetére
Esetleg a vezetékes összekötéssel is próbáltad? Én maradnék annál, hogy legyen folyamatos töltés csak ahogy írjátok kevés lehet a sávszélesség. Az a baj hogy a cockpitemben kagylóülés van, és nagyon kevés a hely a fejem és a támla között, már nem férne el egy akkupakk (a PSVR2 se fért el a vastagabb HALO-javal).
Vezetékkel is érezhető a minőségjavulás a Q2-höz képest? -
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55686 üzenetére
A Prime VR app 720p.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55681 üzenetére
Ahogy reddit-en neztem a Steam streamer apk is mukodik. A 34" ultrawide mellett engem nem vonz igazan, de majd kiprobalom valamikor.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
barcalaci84 #55637 üzenetére
Igen valószinü a Skybox a ludas. Tegnap beletettem 1 óra 22 percet SW Tales játékba az akksi 52%-ig esett vagyis közel 2.5-3 órát birt volna a fejes játékkal. Ahogy irtam Skyboxnál zabálódik az akksi ennél jóval gyorsabban ami indokolatlan hisz streamet nézel a fejesnek alig kéne dolgozni. Ehhez képest a Skyboxnál a fejes eleje is konkrétan meleg. Mig játék alatt ahol dolgozik a HW is rendesen ráadásul 120hz-vel tolva alig volt langyos. Nem tudom MR-e én nem MR-ből nézem a filmet vagyis a virtual szobát használom a menüben. De feltehetőleg ez van azoknál a software-eknél amiknél hasonlóan brutálisan zabál vagy a külső akksit is leszivja.
kiskuplung: de úgy is kapcsolod le? Hangerő le + Power gomb? Mert a link épp azt magyarázza hogy simán a power gombot nyomva tartva és ott lekapcsot nyomva nem kapcsol ki valójában a headset, és ez valóban léehetséges mert sokan jelezték azt is hogy igy "kikapcsolva" is merül az akksi ha lerakod a fejest. Kipróbálom a legközelebbi töltésnél, mert valóban baromi lassan tölt a fejes, az esti 50%-os akksit most töltöm már 1 órája és még nem töltött fel.... -
BusinessGuy
őstag
válasz
barcalaci84 #55622 üzenetére
De van épp erröl pofáztam.
Skyboxot használok. Filmnézéssel 2.5-3 óra? 1.5. Neccesen. 120hz off, fényerő negyeden. Skyboxba egy szaros 25 perces Rebels többet merített percenként az akksin....Az meg hogy annyit bír mint a q2 egyenesen nettó bullshit mert az akksi nem nőtt annyival mint amennyivel a fogyasztás.
Épp ezaz rengeteg embernél úgy nálam is zabálja az akksit. Nem véletlenül van tele vele a net. Szuper hogy van akinek nincs gondja de nem ok nélkül írhák az akksival es powerbank drainnel kapcsolatos hibákat tonnaszámra beleértve a gyári elite akksiját is. -
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #55622 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy néhányan a Q2-nél 2-2,5 órás akku-időről írnak, nekem meg már újkorában is 1,5 óra körül volt.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55618 üzenetére
Neztem most a Prime app-ben 45 perc videot es 25% akku ment le, tehat igy 3 orat birna, vagy legyunk pesszimistabbak es ne a teljes lemerulesig nezzuk akkor 2,5 orat.
-
Vektast
aktív tag
válasz
barcalaci84 #55618 üzenetére
most toltam 1 óra 10 perc PCVR-t 120Hz-en és kb 40%-ot esett
Érdekes amit írsz.Szöges ellentéte annak amit BusinessGuy tapasztal. -
BusinessGuy
őstag
válasz
barcalaci84 #55607 üzenetére
A linkelt idióta? Az egyik legértelmesebb VR teszter aki kiállitásokon VR előadásokat tart, segit az embereknek. Amit mutat csak egy random powerbank nincs semmiféle gigabank mert pont arról pofázik melyek jók melyek abszolút alkalmatlanok. Egyébként USB A 18w 9v-ra képes QQC-al - a quest meg ugye qualcom.
A Quest 3 10w körül eszik játékok alatt töltés nélkül, ha töltőre dugod akkor 18-20w a fogyasztás - ennyit az "idiótáról" - de valóban nem tudja tökéletesen tölteni 18w-al viszont jóval lassabban kéne merüljön mert utántölt, ugyanakkor ez még nem indokolja hogy gyorsan merüljön az egész teljesen véletlenszerüen lásd pl a 13w-os Bobo-t.... De nem csak bobovr akksiról beszél, hanem még az Elite akksijáról is aminek jónak KÉNE lenni de nem jó. Nem csak nála jelentkezett a probléma az meg hogy nem tudja annyival tölteni a fejest egy powerbank mint amennyit kér a fejes még nem okozza azt hogy egy 5000-es (és egyéb) fullra töltött akksi 26 perc alatt nullára merüljön. Számtalan user ir netszerte többezres powerbankokat seperc alatt lesziv a fejes néha teljesen random.... Tele a net a problémával elég csak a linkelt videó alatti kommentekre nézni (pl 20.000 milis PD-s powerbankot kinulláz 4 óra alatt Questestül), de örülök hogy te nem tapasztalsz ettől még elég benézni meta topikokba vagy egyéb user fórumokba battery drain témakörbe q3 esetében. Teljesen random a problémakör. Nálam olyan szuper hogy egy másfél órás streamet alig bir ki a fejes alacsonyra vett fénnyel 120hz offolva, nemhogy 2-2.5 órákat menjen....És akkor még nem játszom...
-
koanla
aktív tag
válasz
barcalaci84 #55586 üzenetére
Köszi Neked és Raymondnak, valamint Tyrone89-nek is. Elég jól működik, ahogy leírtad és így már elég értelmes minőségű is a kép.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
barcalaci84 #55430 üzenetére
Én is beszéltem ma velük, amúgy az olasz amazonon bot a chat, németen viszont tuti nem.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
barcalaci84 #55430 üzenetére
írtam azt is, kíváncsi vagyok lesz e bármi különbség a válaszukban
-
Vektast
aktív tag
válasz
barcalaci84 #55403 üzenetére
Jól néz ki. Bár érdekes hogy nem tudták megoldani a karakterek dinamikus árnyékát, csak egy "blob" van mindegyik alatt. Pedig gondolom Q3as volt a gémpléj.
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55390 üzenetére
Na azt nem is néztem, tényleg összekevertem ott
Természetesen a ghostingra gondoltam, hogy sokkal feltűnőbb volt nekem is régen mint most. -
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55388 üzenetére
Ha nem is tökéletes de ennél pl mindenképpen jobb most: [link]
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55381 üzenetére
Igazából így éri meg a dolog egy UK shipping adress-el...ez már nem 10-15 ezer lesz szvsz
-
Danecay
addikt
válasz
barcalaci84 #55381 üzenetére
"Asw és ssw közt pedig én ott látom az előnyt H a fejszett számolja, az asw-nel pedig a gép."
Igen, amennyiben ez így történik akkor ott a pont és PC VR esetében és van értelme a Quest-be épített hardvernek a dekódoláson kívül és nem a PC-t terheli. Mondjuk még mindig nem tudom, hogy ez a Snapdragon-os cucc, az az ASW-hez hasonlóan, köztes frame-t generál, vagy pedig képet skáláz fel, mint pl. az FSR vagy a DLSS.
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55370 üzenetére
1 forinttal drágább, azért remélem az még nem kizáró ok ..
ez benne van itt is a pakliban.. -
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55372 üzenetére
Na várjunk csak, ilyeneket tudunk mi is generálni? Csak mert most húzta be haverom friss Quest 2-es tulajként a walkabout-ot egy idegen 25%-os referallal.
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55352 üzenetére
Szvsz itt már nem a 10-15 ezer forint a probléma, hanem hogy 512Gb-ből nincs..
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55365 üzenetére
Nincs meg a Q3-hoz igazitva a szoftver (nem tudom min dolgoztak akkor a launch elott) igy a max felbontasok ugyanazok mint Q2-nel es valamilyen oknal fogva a 120Hz is hianyzik. Igen, ez encode resolution width itt 4128 es elmelesilet ezt automatikusn kene hogy csinalja, de mivel a tobbi ertek se passzol szerintem ez se es meg mindig 3664-ben kodolja es kuldi a stream-et ha a default-on hagyod.
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #55352 üzenetére
A baj az, hoögy ha uk-ból hozod, oda kell visszaküldeni javítani az nem annyira gyors és olcsó.
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55349 üzenetére
azért b*ki, nem mindegy hogy 27% vagy 40% ....
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55127 üzenetére
Igazad volt, beállítottam 120FPS-re és folyamatos SSW-re (+150Mbps + medium + snapdragon felskálázás) és vaj sima minden. Nem is kísérletezek tovább.
@Raymond: nekem a fenti beállításokkal 80%-ban 4ms a network (de ugrál néha 0-10 között de a képen nem látok semmit). A teljes latency pedig 38ms, ha nagyon terheli a játék akkor felmegy 45-re. -
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55130 üzenetére
Most neztem utanna az 1.29.0-ban lett bevezetve. Minden felbontason megy az SGSR, tehat ha Goddlike alatt vagy akkor Godlike-ra skalaz fel es ha mar Godlike-on vagy akkor olyan AA-szeru funkcioken mukodik (elmeletileg, en ott nem kinlodnak ezzel).
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55127 üzenetére
VD Discord szerint a legmagasabbra skalaz ami Q2-nel Ultra Q3-nal pedig Godlike. Legalabbis valami ilyesmit olvastam ki a napkban a diskurakbol ott. Eredetileg amikor kijott Ultra-ra volt azt en is ugy tudom.
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #55119 üzenetére
Nem tudom, nekem ez a VD mindig csak annyit élt, hogy megnyomtam a GAMES gombot, de köszi a tippet
(azért írtam én is a VD-t csak emlékezetből mert nem vagyok nagy felhasználója), akkor jól megnézem mindjárt, hogy tényleg így működik-e. Aszondod működik már benne ez a színes passthrough is? Na lássuk, csak még telepítem a jó kis sidequestes játékaimat előbb.
Igen, az eye relief pont erre (is) való. De én mondom még legközelebbi fokozaton se érzékelek FOV növekedést a Q2-höz képest, ugyanaz a búvárszemüveg effekt. Majd még ezzel is szórakozom, mert amúgy atom nehézkes ez a nyomogatós megoldás.
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55070 üzenetére
Köszi, kipróbálom ezeket hétvégén.
-
bali777
aktív tag
válasz
barcalaci84 #54924 üzenetére
Köszi, már ott is van
. Ez nekem is eszembe juthatott volna
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #54791 üzenetére
Az MR nekem megtetszett. Foleg a bevezeto experience, az masoknal is sikert aratott
A szovegek a passthrough hianyos minosegrol nagyon felrevezetok szerintem. Ahogy irtam realis elvarasok kellenek, de a lenyeg egyebkent is ott van hogy a content a fontos. Egyelore az Eleven, TotF es a Cubism amit probaltam es nagy elmeny mind fuggetlenul attol hogy a passthrough eppen a top minosegen van mert napkozben probalom vagy eppen szemcsesebb mert este lampaknal. Egyszeruen nem arra figyelsz. Foleg hogy a jatek grafikaja maga szep eles ami a Cubism-nal eleve ott van es az Eleven is eleg jo alapbeallitasokat hasznal (90FPS, 120%, AA Low) amit meg feltolhatsz.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #54455 üzenetére
Van passthrough az Eleven-ben es nagyon jo!
A TotF-ot is kiprobaltam es ott is jo ahogy lehet harcolni a nappaliban.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #54771 üzenetére
A Cloud Save megy, a Star Wars (ami meg mindig sokaig tolt sajnos) onnan folytatodott ahol abbahagytam.
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #54556 üzenetére
De kb olyan mintha fizetett lenne, ami jó jel.
Mondjuk én még Questben nem csalódtam. Legalábbis ár/érték arányban semmiképp.
Az első szuper volt a maga idejében, a kettőnek voltak hibái és olcsósításai az előzőhöz képest, de cserébe kb annyiba került mint az első használtpiaci ára. Szóval át lehetett rá lépni kb 1:1-ben. Itt most sajnos nem áll fenn ez a helyzet, rá kell fizetni több mint 100e-et viszont mind a specifikációk mind a tesztek alapján mindenben előrelépés az előzőhöz képest. Itt most egy nagyobb ugrás van mint az előző váltásnál, amit meg kell fizetni, ennyi. Meglátjuk, várom nagyon. -
Aki21
aktív tag
válasz
barcalaci84 #54547 üzenetére
Köszi szépen. Akkor berendelek majd egy 2méterest 😃
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
barcalaci84 #54513 üzenetére
Köszi, akkor amíg meglesz az ehhez való pc addig lehet kipróbálom ezeket majd így standalone. Kíváncsi vagyok azért milyen
-
BusinessGuy
őstag
válasz
barcalaci84 #54416 üzenetére
Ez ok, de nem is erröl beszélek hanem a hozzá kötött AR MR élmenyröl. Erre elég lett volna barmilyen kam.
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #54451 üzenetére
A TotF es az Eleven is tamogat passthrought igy az menni fog. Az Eleven-rol lattam par napja egy videot a TotF-nal pedig a fejleszto mondta hogy mukodni fog az elso naptol [link]
-
hito
nagyúr
válasz
barcalaci84 #54443 üzenetére
Igen, ez így van. És úgy valóban nem nagy etwas az üzemeltetése
-
Njozsef1
csendes tag
válasz
barcalaci84 #54396 üzenetére
Van egy bitperpixel paraméter aminek van egy elfogadott "már jó" értéke video enkódolásoknál. Itt is van valami hasonló "legalább ennyinek kell lennie" a bitrate-nak ehhez a felbontáshoz. különben az adatvesztéses tömörítés "látványos lesz". (szar lesz a kép) [link]
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #54396 üzenetére
Nem a render felbontástól függ az adatok mennyisége?
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #54388 üzenetére
De ha nem fér bele másodpercenként 90 képkocka akkor szétesik az egész. Én értem, hogy 400Mbps-t tud kezelni a h264, de ha nincs annyi amenyi kell mert egy szar routeren kersztül jön ami nem tud annyit küldeni, akkor ha lejebb veszed a felbontást, akkor sokkal kevesebb adatnak kell átmenni a csíra wifin. Vagy mindenképpen annyit küld amit a fejszett fizikailg tud, és mindegy a render felbontást mire állítod?
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #54385 üzenetére
Nem szabad, először be kell szőrözni, és csakis utána visszaküldeni
-
izomman1
senior tag
válasz
barcalaci84 #54377 üzenetére
Van tervbe VD nél a resolution emelésre? Vagy Q3 is csak ennyit fog max kapni.. ? ami bőségesen elég a 2x2k kijelzőre még így is? ( kb annyi a Q3 kijelzője is )
Airlinken pedig a resolution emelés bármekkora lehet csak bírja a wifi kapcsolat? Arra vagyok kiváncsi mennyire lehet túltolni a Q3 felbontását majd... vagy örülhetünk ha goodlike be szépen fog menni.. -
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #54357 üzenetére
A 6GHz-en azért gyorsabban megy az adat, talán kevesebb lesz a latency vagy nincs köze hozzá?
-
izomman1
senior tag
válasz
barcalaci84 #54349 üzenetére
Ez azt jelenti józan paraszti ésszel, hogy 400 mbps / sec sebesség kell max az AV1 szuper csúcs codecnek ? Tehát a Vodafon 5g routerem ami akár 800 mb/sec et is tud 5ghz en az bőven elég lesz fölösleges Wifi 6E vennem , mert az új codec se eszik több adatot sőt még kevesebbet? Én nem panelba lakom nincs akkora 5 G torlódás csak én fogom használni az 5ghz es sávot a családnak ha néha mobilozik meghagytam nekik a 2,4 ghz et vagy jobb ha lekapcsolom azt is, hogy a router csak az én VR ommal foglalkozzon? Van Vezetékes gép is vezetékes net az nem zavarhat be a gyerek azt úgyis jobban csípi mint a telefont...
Valamint a Wifinek közvetlen a VR szobába érdemes elhelyezni? Mert azt olvastam az 5ghz könnyebben át megy mint a Wifi 6E a falakon az kényes és közelre kell tenni a 6ghz et hogy jó legyne ... köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest