-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
sziasztok
van egy amúgy jó működő TP-Link TL-WDR4300 routerem, de a szolgáltatótól kapott wifis modem (technicolor cga2121) hálózatát szeretném kibővíteni vele (ennek a címe 192.168.0.1)
a tplinkes firm-mel a wds bridging mód sajnos nem ment (másik routerekkel jól működik), így gondoltam talán openwrt-vel jó leszaz első probléma, hogy nem tudom a router ip címét megváltoztatni (192.168.0.3 kellene, a 192.168.0.2 címen másik router van)
átírom ip-t, save apply, letelik a 90mp, majd kiírja, hogy failedmajd találtam ezt az írást: [link]
ha ip-nek 192.168.1.10 állítok be, akkor save apply után, mikor letelt a 90mp, megjelenik az apply unchecked gomb és ekkor működik az új ip-velmi lehet a megoldás?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Cyberpunk 2077
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vallás
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest