Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
válasz
Totheground #16699 üzenetére
koszi
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerosomnek akarok feltelepiteni az iWork-ot es telepitesi utmutatasban csak ennyit irtak:
"Telepítés: dmg-ből install,"
Meg soha nem telepitettem szoftvert Mac-en. Mit akarna jelenteni ez a kifejezes? Hogy csinaljam hogy jo legyen? -
claire78
senior tag
Más: a gyári levelező klienssel nem sikerült exchange fiókot működésre bírni, igaz a mostani frissítés óta nem próbáltam. Milyen más alternatívát használtok? Airmail pl?
-
claire78
senior tag
válasz
trisztan94 #16695 üzenetére
Nem, GPT.
A gond az volt, hogy kisebbre vettem ugyan a második partíciót, de a csökkentett méretű partíció után keletkezett a szabad hely és nem tudtam "lehúzni".
Mindegy, megoldottam. -
claire78
senior tag
válasz
trisztan94 #16693 üzenetére
Két partícióm van, Time Machine és egy másik. Hiába csökkentettem a második partíció méretét, nem tudtam növelni az elsőt. Töröltem a másodikat (üres volt amúgy is), így mar tudtam méretezni a Time Machine partíciót.
Köszönöm a segítséget. -
claire78
senior tag
Mivel tudok partició méretét változtatni? Win-en a Mini Partition Tool nagyon hasznos, van valami hasonló jó kis program?
-
cigam
titán
Van egy régi HP 4370-es szkennerem. Sajna az OSX régóta nem támogatja. Gondoltam veszek egy olyant, amit a 10.9.2 is támogat, és még jópár évig a következő verziók is. Viszont sehol nem találok kompatibilitási listát.
Nincsenek nagy elvárások pár papír alapú fotó / újság szkennelése a feladat, ill. a bejövő számlák, iratokat digitalizálom. Szóval nem kell egy hiper szuper valami. Szerintem multifunkciós olcsóságok is megfelelnének a célnak.
Ötlet merre induljak? Esetleg konkrét tipp? -
válasz
Fr3eWar #16684 üzenetére
Nem tudom.. Olvastam ezt azt róla, hogy megmaradtak bizonyos problémák a mail-el kapcsolatban. De alapvetően sok dolgot kijavítottak. Rosszabb nem lesz. A biztonsági frissítás miatt érdemes feltenni.
Bár megvallom, hogy amíg használtam a mailt még régebben, én nem vettem észre hibát, pedig vagy 3 gmail fiókot is kezelt. -
válasz
Totheground #16682 üzenetére
Én semmi változást nem tapasztalok. Igaz nem használom a nativ mailt. Lehet emiatt.
-
Totheground
addikt
Kinek milyen tapasztalatai vannak a 10.9.2-vel? Most jutottam haza és itt piroslik az update, de nem sok jót hallottam róla eddig.
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Főleg debrecen környékiek segítségét kérném. Van egy 2011-es macbook air-em, kb egy hónapja gondolt egyet és nem tölt. Elvittem pestre az idoki-hoz kicserélték benne a magsafe aljzatot, ma vissza küldték, de a probléma továbbra is fennáll. Valakinek itt debrecen környékén nincs egy ehhez való töltője, hogy kitudnánk próbálni hogy a töltő szar vagy, a készülék? Mert ha készülék akkor visszaküldöm megint a szervizbe, de feleslegesen nem vennék 25k-ért egy új töltőt ha nem azzal van a baj. Aki tudna nekem segíteni vendégem egy sörre. Nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm.
-
czanga
őstag
válasz
Barett 50cal #16679 üzenetére
22. kerületben hozzánk be tudsz jönni, ránézhetek szívesen ha bent vagyok. Sajnos szabadnapos vagyok a hétvégén, de hétközben bent leszek.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
czanga #16678 üzenetére
igen ezt a szót láttam már hogy pentalobe, de nem nagyon találtam itthon hasonlót
nem tud esetleg valaki egy helyet ahol beszerezhetek ilyet? valamiért ha összenyomom piciterősen az alját de nem tisztaizomból akkor kattan egyet, de mostanában nagyon kell a gép és 3napot ezért benthagyni a szervizben nem akarom. -
czanga
őstag
válasz
Barett 50cal #16677 üzenetére
Pentalobe. Nagyobb mint ami az iPhone-okban van, azthiszem 1.8mm-es, de nem tudom fejből, csak a szervizben van bent, de már otthon vagyok.
Elvileg egy 1.5mm -es lapos "flathead" csavarhúzóval is ki lehet szedni őket.
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok!
Valaki megmondaná milyen csavarhúzó kell a retinás macbook pro aljának leszedéséhez? Ma vettem egy T5 torx csavarhúzót de az ahogy látom nem jó. late 2013as modellről van szó.
előre is köszi a választ!
-
rii
nagyúr
sziasztok
hogy lehet megtudni, hogy a szervízből visszajött gépnél cseérlték -e azt alaktrszt, amint mindtak?
hogy a videocard az cserélve lett e vagy bennehagyták az eredetit .... -
trisztan94
őstag
válasz
roberto211 #16672 üzenetére
-
roberto211
őstag
USB-s windowst(7) hogy birok kreálni mac alatt? Arra gondolok mint pld windowsnál a win usb tool vagy hasonló..
-
DanielK
addikt
Még nincs fent a 10.9.2, de azt elmondhatom, hogy a mac minivel meg vagyok elégedve. Egy dolog kell bele, az pedig az ssd. És akkor tökéletes lesz. Amikor hdd igényes dolgot csinálok, akkor homokórázik egy-két dolog, de amúgy teljesen hibátlan a rendszer.
-
rootkiller
őstag
Mostanában arra lettem figyelmes hogy párszor megálltak a Magic Trackpad multi-touch gesztusai, nem tudtam görgetni stb. Miért van ez?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
RoryBreaker #16666 üzenetére
tudtommal csak +2 évet vehetsz, és az új gépekre mindenképp van 1 év gari, ha boltból veszed ha kéz alól. Neten tudod ellenőrizni a garancia állapotát sorozatszám alapján.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
RoryBreaker #16666 üzenetére
Van ahhoz is hivatalos, és ugyanúgy tudod bővíteni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
RoryBreaker #16659 üzenetére
Apróról tudsz olcsóbban is venni vadiúj Mini-t.
-
madgie
titán
Persze, látjuk, mikor duplán mountol fel valamit, vagy SMB hálózaton megosztott anyagot nem látja külső eszköz.
A fenét nem kell mókolni OS X-et. Egyik kutya, másik eb. Nekem mindenki azt mondta, hogy az OS X-en rendszer szinten megy a színkezelés, nem lesz olyan cumi, mint a Windows-nál. Ehhez képest Egy sima space-es előnézet sem használja a kalibrált profilt, magyarul rendszerszinten itt sem százas a színkezelés.
-
RoryBreaker
aktív tag
Olvasgattam nemrég a beszeljukmac -on is, hajmeresztő dolgokat olvasok, persze tudom "change user"
de leginkább a mavericks -et szidják.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
A mac mini jó választás, én is több mint egy évig használtam, lés megbántam hogy vettem egy retina macbook pro-t.
-
Ear001
addikt
válasz
Miért ne lenne használható? Ha az igényeidet kielégíti akkor pont olyan Mac, mint egy iMac vagy egy Pro.
-
twine
veterán
válasz
Az én siránkozásom ne zavarjon össze...Én építkezek, gyermeket nevelek aki 11 hónapos, és nagyon kell neki a törődés, és mellette alkalmazottként dolgozom minden nap....szóval zero szabadidő...ha ez nem lenne, és annyi időt töltenék a gép előtt mint "annak előtte" tudom hogy az előző hsz.-om nem született volna meg
Szerk:
A mini szvsz. egy kva jó kis gép,,,, csak kell bele egy ssd,, mert az 5200-es hdd gáz benne....de ez csak az én véleményem...van aki vígan operál a hdd-vel gond nélkül...Én nem tudnék ssd nélkül már gépet elképzelni -
RoryBreaker
aktív tag
Én már teljesen elbizonytalanodtam... 16 éve használok windowst, félek, hogy veszek egy minit 200 + kiegészítőkért, aztán sírva térek vissza a windowsra. Szerintetek jó választás a mini, vagy maces körökben az nem igazán használható dolog? Én arra gondoltam, hogy az ipad és az iphone mellé elég hasznos lenne, de nem tudom. Azt tudom, hogy egy másik rendszer, de attól félek, hogy sok a gond vele, vagy nem hogyismondjam... Üzembiztos
-
RaZroX
addikt
Kérdezz nyugodtan, senki nem fogja leharapni a fejed
Én is annyi baromságot mondtam már meg kérdeztem is hogy hú...
Aztán tanultam belőle és ennyi. Engem személy szerint kérdezhetsz privátban is, mert úgy érzem elég sok mindent megtanultam már. Persze mindent nem tudok közel sem, de mivel nekem hacklim van (azaz PC-n van az OSX) ezért úgymond egy "mélyebb" belelátásom van a rendszerbe.
(#16653) Xero: Nekem ugyan csak 1 gépem van, az is hackli mint te is tudod, és eddig SL-től kezdve Mavericks-ig az összes fent volt és az ML vált be a legjobban. A Mavericks-ben vannak jó újdonságok és maga a rendszer is "smooth-abb" de több bug-gal is találkoztam, amiknek ML alatt semmi nyomuk. Ezek után döntöttem úgy, hogy ez kerül vissza.
-
twine
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #16656 üzenetére
Cca. 18év, win3.1 óta
Nem gondoltam én "semmit", és nem is okoltam magamon kívül semmit, és senkitinkább csak egy kis "siránkozás" volt részemről,,, ami épp kiszaladt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"de mégis rossz érzés amikor az ember azzal szembesül, hogy "tudatlan",,,pedig windowson minden kisujjból ment."
Azt a tudást sem egy vagy két év alatt szedted össze gondolom, miért gondolod, hogy egy teljesen más logikával működő OS-t hipp-hopp megismersz, megtanulsz? Időt kell hagyni a dolognak.
-
biker
nagyúr
Marha egyszerű!
NE AKARJ MEGOLDANI SEMMIT, mert magától megy. Ennyi.A windowson beidegződik, hogy mindent qrvára meg kell oldani, és program kell hozzá, és a leállításnál startot kell nyomni, és a fénykép nem fénykép, és sorolhatnám.
NEM
Mit csináltál? fotókat töltöttél fel, Hova? iPhoto.
EnnyiHálózatnál mi a baj? mivel zeroconfig a hálózat
ha megpróbálod beállítani, már elrontottad 99%kérdezz...
-
twine
veterán
válasz
RaZroX #16647 üzenetére
Nem tudom,,,,otthon megnézem...(bár most így fejből nem is tudom mit fogok nézni)
Más:
Én kezdem úgy érezni nekem személy szerint "zsákutca" lett az osx....Eleinte nagy volt a lelkesedésem,és ujjongtam, hogy "mennyire jó nekem", hogy végre új dolgot tanulhatok....és szimpibb, mint ha win8 felé upgrade-eltem volna a pc-s "vonalam"...
kaptam itt is sok segítséget,,,de mégis rossz érzés amikor az ember azzal szembesül, hogy "tudatlan",,,pedig windowson minden kisujjból ment....nem mondom, hogy programozó, vagy rendszergazdai szinten,,,
de pacekból ment minden,,,ha pedig nem, csak az ösvényt kellet mutatni,,én már magamtól mentem végig rajta...
Ehhez képest, itt az OSX, amin pld. ősz óta sikerült valahogy egy fényk.gépről fotókat felvarázsolni, amit a mai napig nem tudok, hogy hol tárol a gép,,,és lett a cca. 50 fotóból 300, mert (gondolom valahol gyárilag be volt állítva valami "face crop".....)
Kedvem nem volt utánakérdezni, mert egyszerűen kényelmetlen, és ciki saját magam előtt is az ilyesmi...Azt hiszem nekem egy "OSX szomszéd kellene", akit bármikor mozgósíthatok,,,ha kérdésem támad,,mert az időm/energiám is annyira kevés,,,hogy kimondottan tanulni nincs kedvem/nem tudok,,,
de mivel azért valamennyire "kocka vagyok",,,használat közben ragad tökéletesen,,,
csak ne barchobázni kelljen, hanem legyen aki egyértelműen megmondja mit hogyan....
Közben még egy,,,,,
ftp-t a "kacsás" progival sikerült beállítani,,,ezúton is köszönet a "kacsás progi" ötletért,,,
De pld hálózatot már nem....
Ilyen és ehhez hasonló problémáim vannak,,,,
Ez idővel (ha a gyerek is növöget, és több lesz a szabadidőm) lehet, hogy meg fog változni,,,
de az is lehet, hogy ha sikerül befejezni az építkezést, és végre veszek egy bitang "kijelzőt" a nappaliba, akkor lesz egy b@szott erős mediaboxom az i7minibőlVédelmem érdekében azért hozzáteszem, hogy a fent vázolt problémáim megoldására gyakorlatilag perceket szántam csak...tehát nem arról van szó hogy hónapok óta dolgozom az ügyön
-
twine
veterán
Ha már a problémák időszakát érzékelem itt a topicban....
Az miért van, hogy random időközönként megváltozik a háttérkép....egy időben sokkal sűrűbben változott,,, alig használom a mini-t,,,nagyon ritkán bekapcsolom,,,mostanában a beállított háttérkép fogadott,,,ellenben 2 napja valamiért újraindítottam a gépet,,,,az én fiókom alatt megmaradt az általam beállított kép,,,ellenben az asszony fiókja alatt visszaállt "békásra"(eredetileg a pipacsos van neki beállítva)Fel nem tudom fogni mi az @nyjáért állítgathatja el "folyton"....
Nem, nincs bepipálva az opció, hogy változtassaRáadásul ahogy mondom,,,gyakorlatilag nincs is használva a gép,,,,hogy mondjuk hülye lennék ,és minden sz@rral "teleraknám", próbálkozások közben "összezavarnám"stb...erről szó sincs...több hónapja semmit nem telepítettem a minire
Leginkább a windowsos notebookot használom otthon is...
egyszer már kérdeztem ezt itt,,de nem jött válasz,,,,(mondjuk nem is csodálom)
Gondoltam bedobom még egyszer....hátha
ötlet, hozzászólás, javaslat? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem érdekes módon üresnek mutatja a Trash-t a dockon a frissítés után, viszon megnyitva látszanak benne a törölt fájlok. Űríteni nem lehet hagyományos módon, szürke az 'Emtpy trash' opció. A 'killall Dock' opció nem segít rajta, a Finderben megnyitva törölhető a tartalma.
Más tapasztalt esetleg ilyet?
-
madgie
titán
válasz
RoryBreaker #16641 üzenetére
Köszi! Lightroom főleg, a fekete-fehéreknél még előfordul a nik Silver Efex Pro.
Egyébként ugyanezeket használtam Windowson is
-
RoryBreaker
aktív tag
madgie gratulálok a fotóidhoz. Néztem flickeren. Megkérdezném, hogy milyen szoftvereket használsz mac-en a fotószerkesztéshez. (semmi extra, csak raw szerkesztésre kellene.) Köszi!
-
madgie
titán
válasz
Ear001 #16639 üzenetére
USB-s és sok minden csüng rajta (három külső HDD plusz egy hub a monitorba), lehet benne valami...
Apple cucc látja az SMb megosztást (iPad, iPhone), külső médialejátszók viszont nem (Popcorn Hour A-210, eGreat...), azokon NFS-sel szoktam megoldani (már amelyiken lehet).
-
Ear001
addikt
válasz
madgie #16635 üzenetére
USB-s? Nálam akkor volt ilyen, amikor a tápcsatlakozó nagyon megtört és néha egy-egy pillanatra elvesztette a kapcsolatot, de annyira nem, hogy le is dobja. Maga az USB csati is tud ilyet, és az is gond lehet, ha túl sok olyan dolgot csatlakoztatunk USB-vel a gépre ami áramigényes.
madgie nem lehet, hogy nálad valamilyen másik hálózati elemmel van a baj? A UPC-s Technicolor routerrel nálam is vacakolás van, a Time Capsule meg visz mindent.
-
RoryBreaker
aktív tag
Ti találkoztatok már olyannal, hogy ilyen fura elmosódottak voltak a betűk mavericksen? erről már olvastam külföldi fórumokon, de nem igazán értem. valami simításról beszélnek, amit be kell kapcsolni, de alapból be is volt kapcsolva. Jó mondjuk most pc-re heggesztett mavericksről beszélek, igaz fut 1920x1080 felbontásban, de a 50"-os tv-men is szar. szóval nem hiszem hogy a monitorom a gond. Csak remélem a mini mac nem fog ilyet produkálni.
-
Kommy
veterán
válasz
madgie #16636 üzenetére
Nekem a mail app strandlabdázik a frissítés óta
, nem mintha máshol nem tudnám megnézni a leveleimet, de akkor is menjen.
Szerk.:
Na most a beállításokban kikapcsoltam az összes mail profilomat, egyesével visszakapcsolom meglátjuk, hol akad el. iCloud visszakapcsolással nem volt gond, akkor a gmail lesz a ludas. -
madgie
titán
Valaki meg tudja mondani, mi az anyja úristeninek nevezi át időközönként a felcsatolt merevlemezt az osx? Utánalök egy szóközt, majd egy egyest és a szóköz miatt persze már nem is megy normálisan a megosztás.
Illetve átnevezni át tudom?
-
Blaise
veterán
Kijött a 10.9.2
-
Xero
nagyúr
válasz
RoryBreaker #16630 üzenetére
Paneltechnológia. Abból is a legolcsóbb és a leggagyibb. Gyenge betekintési szögek, rossz szín reprodukció.
Ez nagy méretben még hátrányosabb. Na ezt fejeled meg analóg kapcsolattal a Te esetedben, ami felesleges konverziót jelent és így még pocsékabb lesz a képminőség.Nem véletlen, hogy felettem a kolléga is azt javasolta, hogy szabadulj meg ettől a megjelenítőtől és vásárolj egy bármilyen IPS vagy P-MVA paneles modellt.
szerk: Normális belépő szintű monitor mondjuk a Dell U2412M.
-
Xero
nagyúr
válasz
RoryBreaker #16628 üzenetére
A TN panel nem az.
-
Alex91
félisten
válasz
RoryBreaker #16626 üzenetére
Inkabb vegyel egy normalis monitort...
-
RoryBreaker
aktív tag
Felmerült egy újabb kérdés... van egy asus vh242 monitorom, az a baj, hogy csak d-sub bemenet van rajt. Van a mac minihez ez a mini dvi -ről d-sub ra alakító cucc. Ez működik rendesen? Mi van ha nem gyári apple-t veszek 10 rongyért, hanem valami mást 2 rongyért?
Köszi!
-
RoryBreaker
aktív tag
Jó hogy ezeket írjátok... ezekből okulok
-
goldnarmz
aktív tag
biker, TheMarci: már értem a problémátokat az ablakos rendszerrel. Ilyen gépeken én sem dolgoznék szívesen.
-
biker
nagyúr
válasz
goldnarmz #16612 üzenetére
kolléga leírta, ha telepítek egy friss win7-et, akkor 15x talál 10-40 frissítést és indul újra a szar függőség kezelés és kombi update hiánya miatt, ha nem vagyok a gépnél, mikor feldob egy 10perc múlva frissül és restart ablakot, akkor buktam a nem mentett dolgokat, mert nincs rendszerszintű autosave
az ablak kirajzolást szívesen felveszem egy i3 + 4gb ram gépen, van hogy egy szaros ftp ablak 10-15mp alatt rajzolódik ki, keret, aztán gombok, aztán szveg, gusztustalan.Munkára használok egy wineslaptopot, mert ez kell, meg dolgozok macekeken is, tudom miről beszélek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
goldnarmz #16612 üzenetére
A system update-ek OS X-en nagyságrendekkel barátságosabban mennek. Egyrészt, ha egyszer azt mondod neki, hogy nem akarod újraindítani a gépet, akkor nem tolja bele 10 percenként ismét az arcodba az erre vonatkozó dialogue boxot, másrészt pedig nem játssza el azt, hogy letöltesz egy tonna frissítést (pl. Win7 friss rendszernél), majd újraindítás után ismét talál még 20 másik frissítést, ami után szintén újra akar indulni, és ezt még egy párszor előadja.
-
goldnarmz
aktív tag
szerintem
"... nem fagy le, nem homokórázik ..."
Hagyjuk már ezeket az elavult kliséket, könyörgöm!Windows XP SP 0 és 1 ideje már régen a múlté!
Másik az update-ek utáni reboot. Mintha OSX-en ilyen egyáltalán nem létezne. Persze-persze...
Neeeeem, nem Win fan vagy OSX hater vagyok! Mindkét rendszert ugyanúgy használom. Pont ezért nem értem, minek kell mantrázni olyan dolgokat, amik már vagy 6 éve is nevetséges indokok voltak! Mindkét rendszernek megvan a maga szépsége és hibája is bőven. Ezt legbelül minden alma user tudja, csak néhányan nem látnak túl a retina kijelzőkön.
Eme hozzászólásommal nem kívántam senkit megbántani vagy támadni! Nem volt célom semmiféle flame war keltés. -
animatrix11
őstag
köszi a választ remélem sikerül
-
Ear001
addikt
válasz
animatrix11 #16608 üzenetére
Mac alól elindítod a Boot Camp Assistant programot és az lépésről-lépésre végigvisz mindenen. Ott tudod beállítani a Win partíció méretét, megkezdeni a formázását. Így tuti fenn lesz mindkét oprendszer jól.
-
animatrix11
őstag
üdv
Lenne egy macbook air, ismerősnek szeretne rá win7et, hogyan telepítsem, hogy a gyárilag telepíthető osx megmaradjon? melyik partícióra rakja, hogy nehogy letöröljem?
előre is köszi!
-
Ear001
addikt
válasz
RoryBreaker #16606 üzenetére
Persze.
-
RoryBreaker
aktív tag
Most szembesültem vele, hogy a mini mac-ben nincs optikai drive...
csak a régebbiekben. Rá lehet dugni külső usb-s optikai meghajtót? (nem az apple-t 25 ezer ft.-ért, hanem valami mást)
-
biker
nagyúr
válasz
RoryBreaker #16603 üzenetére
"Mindent megcsinál amit a windows?"
nem, nem csinál mindent, amit egy win, nem fagy le, nem homokórázik, nem ba..tat 3 naponta hogy a vírusírtó/windowsupdate/akármiupdate újraindítást kér, nem látsz 10mp alatt elemenként kirajzolódó ablakot az UI-ben, és sorolhatnám
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Sokan vagytok, akik windowsról váltottak mac-re? Én most erre készülök, illetve nagyon gondolkodom a dolgon. Nagyon gáz volt átszokni mac-re? Mindent megcsinál amit a windows? Esetleg negatívumokat, pozitívumokat szívesen meghallgatnék, ha megteszitek, hogy írtok. Egy Mac Minin gondolkodom. Az i5-ös verzión, amit most lehet kapni 195.000,- az apple store-ban. + azt néztem nem vészes árban van a +5 év garancia. Játékra nem használnám, arra ott a konzol. csak mindennapi dolgokra, fotószerkesztés, transmission, internet, alap dolgok.
Köszönöm előre is!
-
madgie
titán
válasz
n.andras74 #16600 üzenetére
Megadsz neki egy másik útvonalat az importálási menüben (jobb felül asszem).
Aztán az lesz az alapértelmezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- NerdQaxe++ 4,8 Ths/s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest