Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio2
újonc
válasz
BekkNekker
üzenetére
Üdv!
Én egyáltalán nem értek a Machez, de pont ez lett volna a kérdésem, amit itt már kifejtettek, hogy mi értelme Macre cserélni egy ilyen jó pct?
Mert teljesítményben ott van szerintem ránézésre, mint az új IMac.
A programjaihoz és az op rendszerhez nem értek, szóval nem okoskodni akarok, hanem informálódni, hogy mivel lesz jobb Macen dolgozni, mint Pcn.
Valaki felvilágosíthatna a különbségekről, és a Mac előnyeiről, mondjuk akkor az itt említett fotós témában.
-
madgie
titán
válasz
BekkNekker
üzenetére
Erre a konfigra nyugodtan felhajíthatsz egy Hackintosht, azzal megízleled, tetszik-e a Mac világ

-
twine
veterán
válasz
BekkNekker
üzenetére
Én nem merek,,és nem is tudok neked a legtöbb kérdésedre válaszolni,,,Inkább csak "beszélgetek"...
:
Mivel úgy látom nagyrészt minőségi alkatrészekből építkeztél,valszeg értesz a "vashoz..."
Pc és MAc között "nincs különbség",,,"csodát" az Apple sem tud tenni,,,tehát a vas ugyanaz marad, és ugyanazt tudja mint Pc-ben,,,(CPU,RAM,SSD)
Tehát a Photoshop nem lesz attól gyorsabb,mert MAc alatt fut...
Mindez röviden:
Te is ki tudod deríteni mivel lépsz "előrébb" ,,,durvább vassal....
A különbség leginkább az operációs rendszerben, és a kimondottan MAC-re írt szoftverekben mérhető,,,
Vásárlás/beszámítás:
Ahhoz szvsz nagy csoda kell hogy történjen,hogy bárhol beszámítsák a pc-det...
Nem rég váltottam én is,,és ahogy látom a piacot, aki MAc-el foglalkozik, nem érdekli a PC,,,egyszerűen más a kereskedők profilja,,,Én csak azt tudom javasolni add el a "piacon" a géped,,úgy tudod a legtöbbet kihozni belőle..Ráadásul alkatrészenként,,,Én nagyon féltem tőle, hogy mennyi idő lesz mire eladom,,,de cca egy hét alatt szétkapkodták...(bár rólam tudni kell hogy általában a legolcsóbb piaci ár alá megyek egy két ezressel,,,mert eladni szeretnék, nem hirdetgetni hetekig, hónapokig...
Egészben nagyon ritkán lehet eladni PC-t,,,valamelyik alkatrész biztos "hibázni" fog a vevőnél,,,VGA, Háttértár (általában)
Javaslom kezd itt ha nem vagy otthon napi szinten az árakban...
Üdv
T -
koma106
senior tag
válasz
BekkNekker
üzenetére
Mostani konfig beárazáshoz ezt a topikot javaslom.
A leírt feladathoz sztem bármelyik mostani iMac megfelel, de ha használtat vennél, akkor 4 magos legyen. 8Gb RAM biztos kell, de elgondolkodnék a 16Gb-on.
A mostani 27 colos alapgép 600E Ft, sztem elég drága...
Én használtan vennék: egy megbízható iMac 27 (2011 mid) típust, 16Gb memóriával, SSD-vel és HDD-vel szerelve. Használt esetén azért vedd számításba, hogy a kijelző idővel porosodhat (az új típusoknál elvileg már nem). -
BekkNekker
csendes tag
Üdv!
Asztali Pcmet szeretném Imac 27"-ra cserélni. Elsősorban Ligtroom, és Photoshop használatra lenne + egyéb fotós programokhoz. Olyat szeretnék venni, ami jó pár évig megállja a helyét.
A mostani pc-m így néz ki:Asrock Z68 Extreme3 Gen3 alaplap 3 év év gar.
Asus 6950 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 videokártya 3 év év gar.
Chieftec 500W CTG-PS-500-A tápegység 3 év év gar.
Corsair 90GB Force GT Series CSSD-F90GBGT-BK SSD meghajtó 3 év év gar.Intel Core i5-2500K processzor 3 év év gar.
Kingston HyperX 4x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8G memória 10 év év gar.
Thermaltake VK90001N2Z Element T fekete ház 3 év év gar.
BenQ 24" G2420HD Monitor2011 decemberben vásároltam, a garanciákból értelemszerűen le kell vonni kb 2 évet.
Az első Imac lenne, nem nagyon tudom mi az elég a fent említett feladatokhoz.
Véleményetek szerint milyen összeállítást kéne megvegyek ahhoz, hogy a fent leírt pchez képest előre lépjek, és kb mennyit érhet a mostani pc+monitor , mennyiért tudnám beszámítani egy Imac vásárlása esetén?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
rootkiller
őstag
Arra jöttem rá, hogy rossz az egyik USB az iMacen, áramot ad de nem jelenik meg az eszköz amit oda dugok, és az eszköz se jön rá hogy rádugták valamire. Mitől lehet? Mit tudok vele kezdeni?
-
bmwk1200s
őstag
Mavericks alatt másnak is eltűnt a négyzetrács a dashboard-háttérből és csak statikus szürkés háttéren csücsülnek a minialkalmazások?
-
twine
veterán

Köszönöm,,,ez megtette amire szükségem volt....
Valaki pár hete kérdezte, mennyire erős az i7 mini....
igaz, hogy még mindig csak "perceket" tudom használni a gépet (gyerek, építkezés, meló,,etc,,etc miatt)
szóval nem mernék megesküdni a következő kijelentésemre,,de nekem nagyon úgy tűnik hogy partyban van a volt asztali i7 950emmel...
motionben bogarásztam kicsit,,,egész fürgén renderelt...
ezzel a handbrake-el pedig cca. ugyanannyi idő alatt végez egy filmel, mint a 950 végzett windows alatt a cyberlink media espresso...(azaz 7-10 perc között) ez utóbbinak mindegy volt ,használtam e gpu gyorsítást, mert egy ati 5770 volt a gépben,,és kb szinte észrevehetetlen volt a különbség időben...gpu kódolással, vagy nélküle...
szóval nekem egyelőre ugy néz ki bevált a mini...(mi az hogy...kvára szeretem
főleg még ha elegendő időm is lenne rá
) -
Xero
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Jól működő ingyenes megoldásról jelenleg nem tudok. Érdemes exFAT-al próbálkozni.
Windows bootcamp driverekkel tudja olvasni a HFS-t, míg MacDrive-al írni is.
A bootcamp segítségével Windows natívan telepíthető.
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Mac az NTFS külső vinyót, csak olvasni tudja úgy tudom (FAT32-t írni is), tehát, ha akarok rá másolni (írni), akkor kell 3G driver, láttam pár fizetőst (tuxera), free van hozzá? Visszafelé vindózra meg HFS+ driver kell, ahogy hallottam.
Ez a "bootcap" pontosan mit takar, osx mellé wint lehet rakni, olyan mint egy virtualbox, v egy wines Hyper-V, tehát csak progikat nem tud futtatni önmagában?Új Mac gépeken usb3 driver rendszerbe van már integrálva, mint win8 esetében, az tudni, hogy egy Macbook pro retinában milyen usb3 vezérlő van (nec, renesas, asmedia stb.) ?

-
-
twine
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Igen igen,,,10 rúgóért vettem a gyakorlatilag zsír új magyar kiosztású apple wireless billzetet, és ahogy nézem max 12 lesz a trackpad is... cca. 6 ropiért meg vegyen "összekötő csövecskét" aki kívánja...
nekem nagyon jó külön is a két periféria...így 22 ben megáll....egérnek meg marad a 100 éves microsoft rágcsálóm
jól megférnek egymás mellet,,, nem hiszem hogy megrágja az almát
Más:
Mivel kódoljak bármit (filmet) ipod classicra, hogy ez a nyomorult itunes elfogadja?
az egész "almás rendszerben" nekem ez a rémálmom mindig "utáltam"mert csak muszájból használtam, és nem ismerem
pedig lassan muszáj megismernem:/ -
Fryskitt
addikt
Ezzel van valakinek tapasztalata?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Fryskitt
üzenetére
Razer BlackWidow (lehet kérni Mac-es layouttal), Das Keyboard Professional S.
-
Fryskitt
addikt
Körülnézek.

-
Fryskitt
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Nem, a Mininél azt írták, nem jár hozzá.

-
biker
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
szerinted.....
-
Kommy
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Mac minihez nem jár semmi, csak iMac-hez.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én is így találom sajnos. Két hete kutatok.... És ált. kibékültem az Apple áraival, de az, hogy egy billentyűzet és trackpad, plusz az ezeket összekötő kis izé , amit ráadásul be kell kunyiznom az országba, szóval, hogy mindez 50e-be kerüljön, az azért kicsit felb... az agyam.
Na meg az is, hogy a nemzetközi kiosztású Logitech K760 feleannyi, mint a magyar kiosztású. Mondjuk ahhoz meg nem passzol a trackpad. Maximum a Magic Mouse.Jajjaj.... a Mini 200e forintja nem zavar annyira, mint ez a billentyű-egér-trackpad dolog.

-
-
Fryskitt
addikt
Köszönöm.

Más:
Mindenki Apple billentyűzetet használ? Vannak jó alternatívák? A Logitech K760-on kívül?

-
Hi All!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy külsős vezetékes USB billet, illetve egeret lehet imachez csatlakoztatni ?
Erősen gondolkozom egy, ilyen gépen: [link], pontosabban a 21.5 ' kijelzőset néztem a 499.990 Ft-osat, annyi különbséggel, hogy én 256 GB SSD-vel venném az 1 Tb-os 5200 rpm-es hdd helyett.
Ja és még annyi lenne a kérdésem , mert sajnos ebbe a konfigurációba nem lehet a VGA-t módosítani ezzel van: NVIDIA GeForce GT 750M 1 GB ram.
Gondolom ez VGA elég, egy Quake live meg CS:GO , esetleg starcraft II akadásmentes futtatására
?Egyébként ez a VGA körülbelül, milyen geforce-nak felel meg? Nekem most jelenleg ez van a gépembe: Asus GTX 560 TOP 1GB GDDR5, ezzel felveszi a versenyt ?
THX!
-
Fryskitt
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Ölembe vehetem, nem esik szèt. Olyan lesz, mint a Logitech K400.
-
Fryskitt
addikt
Ilyet valaki próbált már? Amúgy nyilván szar kérdés, de hány ilyen eszköz lóghat egyszerre egy Mac Mini-n? A billentyű-egér-trackpad megy egyszerre BT-n?
-
gergobaby
aktív tag
Hali

Segítsetek légyszives
Keresnék winrarhoz hasonló kitömörítő programot Macre... Ami a sok .01 .02 stb fájlt tudja egyszerre kicsomagolni 1 mappába és nem külön-külön mappákba.
Köszi előre is
-
-
bmwk1200s
őstag
Igaz, de!! iStat Menus és akkor te szabályzod a venti fordulatszámát…
Ilyenkor, mikor tudom, hogy game este van, feltolom neki és nem érdekel a hang, úgy is fülessel tolom…Más:
Be lehet azt valahogy állítani, hogy gép újraindításnál az adott alkalmazás(ok) az adott asztalokon töltődjenek be újra? Annyira idegesít, hogy bármikor mikor újraindítom, akkor mindig mozgathatom át őket…
Másnál is olyan a Mavericks, hogy a Dashboard háttere hol egybe szürke, hogy négyzetrácsos?
-
Slyer
senior tag
Hali!
Van egy 2012-es 13"-os airem, és egyre jobban kezd melegedni. 1 év körüli. chrome közben 75-80 fokosak a magok (jelenleg is).
Vajon ha visszaviszem gariba (még garis) akkor kitakarítják és újrapasztázzák nekem ingyen?
köszi!
-
twine
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére

-
tailor
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
tailor
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy láma kérdés, de: van egy 2007-es alu iMac a cégnél. C2D, 4GB ram. Az Activity Monitor a RAM kezelésnél ezt az ábrát adja fel, és nem tudom, hogy az "inactive" állapotú memória mit takar? Azt a rendszer egyáltalán nem használja / nem látja / vagy csak éppen nincs rá "szüksége"

Előre is köszi!

-
-
P.O.C.
tag
sziasztok,
használ valaki VOX-ot külső hangkártyával (bár lehet, hogy ez utóbbi nem is számít)?
Ma indítás után a tutorial fogadott - mintha most telepítettem volna. Innentől kezdve csak a bal oldali speaker szól. A problémát orvosolja az audio beállításoknál a checkbox ki-bepipálása a "Use stereo to surround conversion" opció mellett. De ezt minden számnál el kell játszani így kicsit használhatatlan lett. Más lejátszóval nincs gond, illetve úgy "general" jól működik a hang.
-
-
tDr1v3r
veterán
Monitoros fasság nálam is van, csak nem ilyen... a monitorommal használva (LG 29EA93) kép alapjáraton hülyén jelenik meg, mármint "homályos", vízszintesen hagy ki pixeleket. Az asztali elemek arányosan jelennek meg meg minden, csak a minden második sor pixel kihagyása miatt homályosnak tűnik.
Ahogy utánaolvastam sok embernél ilyen, elvileg azért mert DVI-on kötöm rá a gépre (Hackintosh meg Mac Mini amivel próbáltam), nem DisplayPort-on...
-
twine
veterán
Igen,, kissé színes, ahogy mondod....ez elkeserítő...egyrészt örülök,, mert nem hiszem hogy mindkettőnknél ugyanaz a hardveres garanciális probléma lenne,,, (magyarul hiszem, hogy "központilag" javítható driverrel, vagy bármivel) másrészt elkeserítő....félre ne értsétek, nem "ugatni" akarok, de reméltem, hogy mac-nél idegesítő apróságok nincsenek...ha baj van, akkor az nem apróság...De mindig tanul az ember...

-
twine
veterán
válasz
bmwk1200s
üzenetére

Pontosítok...
Azért furcsa a "képzaj", mert egy (full hd Benq)monitorról beszélünk tuner nélkül,,,tehát jelként jelentkezik a monitoron a kép(zaj), mivel ha nem kap jelet, azt kiírja,,,,
A kábelek jó minőségű, nem széthasznált kábelek, amik rögzítve vannak az eszközökben...
A gyárilag hozzá adott HDMI-DVI átalakítót használom, mert a HDMI kábelemmel nem működik rendesen az alvás ébredés,ami valszeg az (nem emlékszem pontosan ,talán)1.2-es HDMI kábelemnek köszönhető...
(később tervezek beszerezni egy újabb típust, hogy ne legyen szükség az átalakítóra)
MOnitorba be van csavarozva a csatlakozó, nincs megtörve a kábel, és a "fordítóba" is bele van csavarozva a DVI csatlakozó...Nem hiszem hogy kontakt hiba lenne....
-
twine
veterán
Most jut eszembe,,, viccelődök itt,közben "komoly problémám" van a géppel(mac mini late 2012) vásárlás óta,,,
Előfordul ,hogy alvásból felébredve a hangyák háborúját(zaj) látom a monitoron
POwer gombbal altatom, majd ismét ébresztem, és "megjavul"....
Tegnap ismét előfordult, power gombot megnyomtam, majd pár másodpercre rá megjött a kép,és úgy aludt el ismét,,,magyarul mintha magától megjavult volna...
Találkozott már valaki ilyen esettel?
Nem tudnám számszerűsíteni, nem mondom hogy sűrűn, de többször előfordult már...
Nekem ez azért furcsa mert, én még ilyen zajt(mint amikor a tv nem kap jelet) számítástechnikában nem láttam
Mi lehet ez?
Gyári (egyelőre) "mókolatlan" rendszer, ahogy a dobozból kivettem...
Köszönettel minden ötletért
(#15025) bmwk1200s:
Én csak viccelődök,,
nincs tapasztalatom Mavericks-ben,,,és "egyáltalán is", elég zöldfülű vagyok Mac szinten sajnos

-
twine
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm,,és mindenkinek

Eközben:
Jelzett asszony, hogy hozott a postás csomagot...Feladó:
iFixit (Dual hard drive kit a minihez)
Most már csak idő és nyugalom kellene ahhoz, hogy "megvaduljon" a mini az SSD-től..

Mert a Hdd "kerregésétől" egyelőre én vadulok csak meg
-
twine
veterán
válasz
Blaise
üzenetére

Akkor kezdem a listát összeszedni amíg "egyben van" a gép,,,,mert konkrétan a nevét sem tudom fejből a "rippernek", nem hogy honnan származik...

Bár azt hiszem egyszerűbb megoldás ha a postámban létrehozok egy új címkét, és a szoftveres vásárlásaimat oda terelem(hiszen szinte minden vásárlásról kapok e-mailt,,vagy visszaigazol, vagy serial,,vagy bármi)
Így egy helyen láthatom, kitől mit vettem
Magad uram ha szolgád nincs
Köszönöm a felvilágosítást... -
twine
veterán
Köszönöm a gyors választ...
Még egy kapcsolódó kérdés :
Nemrég ajánlott itt valaki egy DVD rippelő progit(akcióban), amit ugyancsak megvettem,,,(nem emlékszem már honnan lehetett letölteni) Most van ez az akció,,,valószínű kifizetem megveszem...
Gondolom vásárlok majd store-ból is,,,
MIndezt látom összesítve valahol, hogy milyen megvásárolt alkalmazásaim vannak, vagy csak a store-ban vásárolt alkalmazásokat gyűjtik össze nekem,,,a "külső cégektől" származókat nem!?
Röviden...:
Egy "nagyon tiszta" telepítés után,(nyers osx) látom e mit vásároltam "össze",,vagy nekem kell fejben tartanom hogy:
"ja igen ezt is megvettem, XY cégtől"....
Több ilyen zsibbasztásom mára nem lesz remélhetőleg...
Köszönettel...
(#15014) Blaise:

-
Xero
nagyúr
Magyar cégről van szó, szóval már csak ezért is érdemes megvenni.
Maga a Forklift a legjobb TotalCommander (két paneles file manager) alternatíva Mac-en. Ezen felül sok extra funkcióval is rendelkezik. Én jellemzően távoli file managelésre használom. Erre talán egyedül a Transmit a jobb megoldás, de ha már a mi kutyánk kölyke, akkor támogassuk, hiszen szinte ugyan az, sőt sok mindenben több is.Egy szó mint száz, ez a csomag már a Forklift miatt is megéri.

-
twine
veterán
válasz
DanielK
üzenetére

átolvasva a leírást, mindkét program tetszene és használnám is őket....
De segítséget kérnék,,,,:
Van ezeknél "jobb" ,funkciókban gazdagabb, könnyebben kezelhető,,,stabilabb,,,etc,,etc,,,alkalmazások,,,vagy ezek elterjedt szoftverek mac-en, amit az emberek 70-80%-a használ...?
Tudom ,hogy butaságokat kérdezek...kérlek titeket ne ragadjunk le egy egy szónál, és jelentésénél,,,talán értitek mit szeretnék megtudni...
Funkciójuk szerint valószínűleg használnám őket, de egyelőre úgy tűnik filekezelésre pld a finder nekem tökéletesen elegendő,,és ha jól emlékszem egy egyszerű ftp kapcsolatot is be lehet állítani vele...(vagy legalábbis a "nyers" osx alatt megoldható...

Nem kell nekem "varázslat",,pld az FTP-t csak és kizárólag a set top boxom filerendszerének elérésére használom,,semmi másra..
(ezt még pld nem próbáltam beállítani otthon)
Szóval érdemes megvenni, ezeket, mert nem élet az élet mac-en nélkülük...vagy "pénzkidobás"?
Szeretem azért ha el vagyok kényeztetve szoftverekkel, még ha nem is használom napi szinten, de jó ha van mihez nyúlni ha szükséges)
(tudom, nem nagy összeg de az ablakon nem szeretem kidobálni)
Köszönettel minden segítségért....(nem azt várom hogy ti döntsétek el nekem mire van szükségem,,csak hogy a döntésben könnyebb dolgom legyen)
THX
-
DanielK
addikt
BinaryNights akció még 23 óráig, a Forklift és a Locko együtt 10$
[link] -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
10 perce regisztráltam az AppleCare-t Mac mini-hez, s gondoltam leírom a folyamatot, hátha valakinek még jól jön.
A regisztráció tárgya egy US-ből vásárolt 2012 végi Mac mini volt, amelyhez egy Németországból vásárolt AppleCare-t használtam. A regisztrációt a termék vásárlásától számított 1 éven belül bármikor megköthetjük.Lépések:
0, Bizonyosodjunk meg róla, hogy termékünk valóban garanciás:
https://selfsolve.apple.com/1, Hívjuk az Apple Magyarország központi számát:
+36-80/983-435, majd kérjük a Mac-es részleget (3-as gomb)
A garancia kibővítése Magyarországon jelenleg csak telefonon keresztül történik.2, Miután elmondtuk, hogy AppleCare-t szeretnénk regisztráltatni Mac-ünkhöz, a következő adatokat fogják kérni:
- Apple termék Serial száma
- AppleID
(Nem okoz gondot, ha hozzám hasonlóan US fiókot adtok meg.
Ilyen esetben azonban kérnek tőlünk egy magyar címet is, amire azért van szükség, hogy ne az amerikai, fiktív lakcimünkön keressenek.)
- AppleCare regisztrációs száma3, Köszönetet mondunk a meghosszabbított garanciáért és vidám arccal integetünk.

4, 1-2 perc múlva jön az email értesítés a fenti akciónkról.
De a fenti linken keresztül is megbizonyosodhatunk a meghosszabbított garanciáról. -
twine
veterán
válasz
rachmaninoff
üzenetére
kamerához(Dv) kellett.....
400/400 csatim/kábelem volt eddig -
twine
veterán
válasz
Xmodule
üzenetére
épp így gondolkodtam a apple wireless billzetemről(garancia)
Az előző billzetemet 6-7 évig használtam,,,az egy év gari lejárta után ugyanúgy "kitörölhetem" a garival

Szinte örülök, hogy nem én találtam meg a hirdetést,,,ennyiért nem tudtam volna otthagyni,,,közben meg ebben a hónapban már a billzetet is megvettem,,,,meg 800-as firewire kábelt,,meg uj router,,meg,,meg,,meg,,,,
asszony lehet nem örült volna a vásárolgatásnak,,hiába mondom hogy alkalmi vétel

-
Xmodule
őstag
Vettem egy Trackpadet. Nagyon tetszik nekem sokkal kenyelmesebb mint a magic mouse. Szeirntem egész jó árban is vettem. Zsir új én bontottam ki a fóliából: 11.000Ft. Annyi, hogy nincs rá garancia. Bár nem tudom egy ilyesmiben egy éve belül mi tudna elromlani, de remélem semmi.

-
rii
nagyúr
ez lenne a Finder-ban a Network_Maps a Show Content után:

és az info.plist-en kívül egyik sem értelmes )))-.
bocs hogy így írom, de mind már csak "tipusos file",
nem text filegondolom az info.plist-et meg ne másoljam be ide ...
nem találom hogy hova lettek írva annó a server address-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:

főleg még ha elegendő időm is lenne rá
)
nekem nagyon jó külön is a két periféria...így 22 ben megáll....egérnek meg marad a 100 éves microsoft rágcsálóm
az egész "almás rendszerben" nekem ez a rémálmom mindig "utáltam"mert csak muszájból használtam, és nem ismerem
Igen, ezért is írtam,h aprón kell vadászni, mert jóval olcsóbban meg lehet úszni úgy, mint ha újonnan kéne venni.

TigerCat