- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Az normalis h néha a Mac mininel felpörögtek maxra a ventilator es kb 2-3mp et megy igy? Leginkabb készenlétben csinálja ezt meg most csinálta egyszer miközben neteztem.
-
Nem játszok, de az Origin elérhető mac-re is, szóval lehet OSX alatt is működik:
The Sims 2 Ultimate Collection
- Először hozz létre egy fiókot az Origin ( http://goo.gl/YLe11h ) oldalán, és töltsd le a telepítőt.
- Telepítsd, és indítsd el a programot, és jelentkezz be a fiókodba.
- Ezután kattintson a felső menü "Origin" pontjára, és válaszd ki a "Redeem Product Code" menüpontot, és add meg a termék kódját:
I-LOVE-THE-SIMSEzt a kódot online is beválthatod. Látogass el az EA oldalára ( http://goo.gl/gnN03E ), jelentkezzen be a fiókodba, és a "Product Code" mezőben add meg az I-LOVE-THE-SIMS kódot..
Megjegyzés:Az I-LOVE-THE SIMS termék kód beváltására 2014. július 31.-ig van lehetőség.
-
Egyik napról a másikra mindegyik kontaktomnál a következő hibaüzenetet kapom:
"iMessage nincs regisztrálva" Semmit nem állítottam el, a telefonon/tableten működik, csak a mac Üzenetek alkalmazásban jelentkezik. -
madgie
titán
válasz
Totheground #17995 üzenetére
Jöhet
-
Totheground
addikt
Hírek szerint holnap jön a Yosemite public beta.
-
blakey
titán
válasz
hszilard666 #17993 üzenetére
Ahhoz ezt használom, ha netán szükségem lenne rá, bár nekem kezeli a telefon a külső feliratokat is uh. nem szoktam használni.
-
MP3 Downloader
Internetes portálokról(pl. YouTube) tölt le hangot MP3 formátumban.
Az akció még 12 napig él. -
blakey
titán
válasz
hszilard666 #17990 üzenetére
A Handbrake mkv és mp4-hez való, de ahhoz elég jó, nem égeti hanem választhatóvá teszi a fájlban, avi-ból csinálhatsz mkv-t ugyanazokkal a paraméterekkel csak épp több feliratot ill. hangsávot is mellékelhetsz és azt választod ki lejátszánál amelyiket szeretnéd. Miért jó ha bele van égetve?
-
válasz
hszilard666 #17986 üzenetére
-
MacX Video Converter Pro
Júli 24ig ingyen beregisztrálható -
Petyyyyy
addikt
Üdvözlet urak!
Jobb topic híján ide szúrnám be a kérdésem: sikerült már valamelyőtöknek Konica Minolta nyomtatót illesztenie Mac-cen? Ha ez számít a legújabb OS van fent egy MacBook Pro-n és egy Bizhub 215 lenne a nyomtató.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan progit ajánlani, amivel tudok feliratot égetni egy AVI ba? A handbrake az istenért sem akarja megtenni, pedig már 2x átfuttattam rajta a kívánt anyagot
A választ előre is köszönöm! -
-
Vettem egy master/slave elosztót. Működik frankón, de van egy szépséghiba: Altatáskor az USB-s eszközök leakadnak. Mikor visszahozom alvásból panaszkodik a rendszer, hogy nem szabályosan lettek eltávolítva.
Van vmi spéci beállítás/program amivel alvás elött leválasztja az USB meghajtókat, ébredékor pedig visszacsatolja őket? -
VideoGIF for Mac
4 napig ingyen elérhető -
miDVD
Egy rövid ideig ingyenesen elérhető -
-
Ati bá
csendes tag
Sziasztok,
A mai nap során betörtek a lakásunkban, és elvitték a Mac mini-m.
Tudnátok segíteni hogy tudnék ráakadni?
Sajna nincs Apple ID-m mivel múlt héten vettem használtan, és nem volt időm foglalkozni vele :S
Maximum a régi tulajdonos Apple ID-ja lesz meg.
Service tagem sincs, maximum a számla fog előkerülni a halom irat alól.Előre is köszi a válaszokat!
-
Bitdefender for Mac 6 hónapos licence/próba
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Van pár AVI videóm, és kellene rajtuk picit mókolni, milyen programot tudtok rá ajánlani? iMuvie-val probáltam, de nem támogatja az AVI-t?! Csak úgy ment, hogy mp4re convert, es utána vágás, de úgy meg romlott a minősége.
Ilyen vegas-t meg ilyesmit nem szeretnék "vásárolni"egy 2perces művelethez.
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
joefasalasso #17968 üzenetére
Restart megoldotta.
-
Még nem volt időm kipróbálni, de a telepítőfájlból ISO fájlt gyárt ez a program. Érdemes gyártani a fiók mélyére egy ilyen lemezt, mert egy esetleges merevlemez hiba miatt könnyen OSX nélkül maradhat a gép.
-
joefasalasso
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy miért nem csatlakozik iPhone 5s mac minihez iTunesen keresztül? Időkorlát miatt kilép.
Köszi
-
Fr3eWar
őstag
-
válasz
Ati bá #17958 üzenetére
Olyant amit felismer az OSX, vagy van drivere OSX-hez.
-
Ati bá
csendes tag
Mac Mini-hez milyen webkamerát érdemes venni ami hangot is tud?
-
RaZroX
addikt
Arra van mód, hogy ébresztőként használjam az iTunes-t ?
Konkrétan azt szeretném, hogy egy adott rádió csatornát egy megadott időben indítson el. -
RaZroX
addikt
-
-
-
Bling95
őstag
Lenne ket gondom:
Hogy tudok ket ures particiot osszevonni?
Van e valami teljes torles opcio ? Tehat a rendszert nem akarom ujrarakni csak minden adatot, beallitast torolni( lehet hogy ma eladom a gepet )
-
RaZroX
addikt
Windows-os magyar billentyűzettel, hogyan tudom megcsinálni, hogy ne legyen felcserélva a 0 és az í ?
-
XP alatt hogyan lehet megoldani a fotók letöltését telefonról?
-
czanga
őstag
Magic Mouse mellé ki milyen egérpadot használ, amin normálisan siklik, és nem lesz tőle hangos? Steelseries CQK mini van nekem jelenleg, de már kezd szétkaopni, és lassan cserés, így alternatíva után is néznék.
-
-
-
-
-
válasz
RaZroX #17929 üzenetére
Letöltöttem, adta a kódot. Indítom at iTunes-t, a felső sorba megjelent egy + ikon(remote):
Ráböktem, és kérte hogy írjam be a WP8 eszköz által kiírt kódot:
Elfogadta.
Most ott tart, hogy looking for library...
Mivel az imac osztja meg a wifi-t neki, ezért egy külön net-re került(az imac 192.168.0.x, a telefon pedig egy 192.168.2.x), mint egy isolated ap, vagyis csak az internetet látja, a belső hálót nem.
-
-
A keychain-t el lehet érni web-es felületen?
-
Totheground
addikt
Kint a DP3.
-
biker
nagyúr
válasz
Barett 50cal #17920 üzenetére
mert értelem szerűen nem egy tömörített mp4-et fogsz szerkeszteni, hanem tömörítetlent, ha meg DV-n hagytad, akkor óránként 20GB helyet foglal
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok!
Egy igen érdekes és idegesitő problémába ütköztem és fogalmam sincs mi az isten ez.
Adott egy amerikai pite film 1óra 40perces, 800mbos mp4 fájl. Csináltam Final Cut Pro-ban egy eventet ami egy project is, beimportáltam, oké.Behúzom a timelinera, elkezd renderelni, de ekkor szivja le a HDD-met. 25gigám volt, 50%nál már 14 volt, és ez igy megy megy megy megy, de MIÉRT?
Valaki tudja erre a választ? Kirpóbáltam, hogy az importálásnál bejelölöm a leaves file in place opciót, de azzal is ugyanazt csinálja.
Miért szivja le a HDD-m tárhelyét miközbe csak bekéne töltenie a filmet?
képKöszönöm a segitséget előre is!
-
Bling95
őstag
Mac cornerrel valakinek van tapasztalata? Arulom az iMacet es kaptam toluk mailt hogy ha hetfon beviszem hozzajuk akkor megvennek.
Viszont ehhez ugye fel kell vinnem pestre fehervarrol, gondolom majd ott kezdenenek el alkudozni.
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Hogyan tudom a VLC-t beállítani alapértelmezett lejátszóra ? Minden sorozatot a Quick Time-mal akar lejátszani de nem tettem fel neki Plugin-t szóval azzal meg sem tudom nézni és már unom a folyamatos jobb egerezést..Oké megtaláltam
-
joefasalasso
aktív tag
Sokkal gyorsabb lett, mint a HDD verzió! És még csak most jön a RAM bővités.
-
joefasalasso
aktív tag
Köszi Urak!
-
kelzsoca
félisten
válasz
joefasalasso #17912 üzenetére
Amennyiben nem szeretnéd megbontani a készüléket, és a benne lévő HDD-t SSD-re cserélni, vagy beépítőkerettel mindkét meghajtót a készülékházba költöztetni akkor el lehet gondolkozni rajta.
Mint ahogy feljebb is írják, lehet hogy maximálisan nem tudja magát kifutni az SSD, de amit USB 3.0-án át tud tolni, az bőven elegendő kell legyen mindenre. -
Tim82
félisten
válasz
Wiz Khalifa #17898 üzenetére
T7600 a legnagyobb CPU, amit beletehetsz (és meg lehet tenni, mivel nem forrasztott a korai Intel Mac Mini-kben a CPU -> neten jó pár leírás is van arról, hogy hogyan lehet CPU-t, ill. EFI-t upgradelni ezekben).
RAM-ból nem érdemes 4 GB-ot tenni bele, mivel az alaplapi chipset a totál sima Intel 945GM/PM, ami a 4 GB-ból kb. 3,2 GB-ot tud megcímezni. 3 GB-ot (1 + 2 GB formában) érdemesebb akkor.
Az utolsó OS X verzió, ami hivatalosan felmegy rá, a Snow Leopard (10.6.8). Nem hivatalosan fel lehet rá tenni akár Mountain Liont is, de az már inkább Hackintosh-témakör, erről is van bőven leírás a neten.
-
válasz
joefasalasso #17912 üzenetére
Az USB 3 elvi átviteli sávszéle 5Gb/s, ami 625MB/s, ám valós alkalmazásokban inkább 400MB/s a teteje. Egy jobb SSD ennél gyorsabb is lehet bizonyos funkciókban, nem ritka az 500MB/s feletti sebesség sem, tehát adódhat olyan helyzet, amikor az USB 3 is korlátozza az átvitelt, nem is beszélve az USB 2 interface-ről, ahol a sebesség a tizede (48MB/s).
-
joefasalasso
aktív tag
Érdemes usb3 csatlakozón keresztük kötni SSD-t a Mac Minire? Az SSD gyorsabb mint az usb3 szabvány?
Köszi
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Wiz Khalifa #17909 üzenetére
Az AMD-t nem szereti, de ettől még van működő image.
Finomítsd a keresési kifejezésedet valami ilyesmire: 'vmware os x image amd' -
Ragnar95
félisten
válasz
Wiz Khalifa #17909 üzenetére
Itt kérdezősködj a dologról, itt tudnak neked segíteni ezügyben.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Wiz Khalifa #17906 üzenetére
Ha tud a procid hardveres gyorsítást, virtuálisgépnél tudtommal mindegy, h AMD vagy Intel. Meg amúgy is van már 10.8 is AMD-re tutira, de lehet, h 10.9 is.
-
Totheground
addikt
Most hogy akciós volt, leszedtem a Forkliftet kipróbálni (amúgy Path Finder-t használok).
Valamiért nem hajlandó úgy viselkedni, ahogy akarom. Beállítottam, hogy a zip/rar/etc fileokat alapértelmezettem a ComicBookLover-el nyissa meg (ez a default máshol is).
Ennek ellenére akárhányszor zipre bökök, kicsomagolja. Finder és PF rendesen, az apban nyitja meg.
Én cseszek el valamit? A settingsben nem találtam releváns infót. -
Ragnar95
félisten
válasz
Wiz Khalifa #17903 üzenetére
Jobban jársz egy virtuális 10.9-el, mivel a 10.6 felett már nagyon eljárt az idő és maga a hardver is nagyon gyenge már, így hamis képet kapnál az OSX-ről.
-
Ear001
addikt
válasz
Wiz Khalifa #17898 üzenetére
Ez a gép ettől a procitól sem fog megtáltosodni.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #17900 üzenetére
Amúgy valami "mókkal" nem rakható fel rá 10.9?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged