- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Meg egyet offolok ide ha mar ide írtam. Szóval ma elmentem megnézni a gépet mbp15 i5 stb.. Annyi volt hogy nem a képen látható gép volt a gyereknel hanem egy fekete keretes azonos modell azonos HR felbontás csak fényes. Engem mondjuk nem zavart csak szóltam hogy a hirdetésben nem ez a gép volt képnek es nekem azt írta mailba hogy matt. Mondja oké akkor elnézést ker es enged belőle 6500ft ot. Mondom oké. Jol megvizsgalt kijelzőt bekapcsolo gombot aksit billt mindent amit csak tudtam. Igy volt a gép + töltő összesen 137.500ft(most átváltottam a svéd koronát ftba hogy könyebb legyen). Maga a gép kijelzője nagyon koszos volt szepen le tisztítottam az egész gépet egy karc sincs a kijelzőn. Kisebb sérülések talán 3db kívül alul ahol írta is. Ha kinyitva előttem van a gép akar egy 0perces. Szerintem megérte. Gyárilag egy 128gb os Toshiba Apple logos ssd volt benne ezt cseréltem egy 256gb os ra. Meg a ramot 4gb rol 8 ra bővítem van pont itthon 2x4 bele való.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
most nezem hogy amugy total rosz topikba irtam. bocsi.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz Ragnar95 #17596 üzenetére
ezek az elektronikai meg amugy altalaban minden egy arban van csak ugye fizu masabb. ezert is kerdeztem megeri e mert nekem ugy tunt hogy elegge best buy. ennel azert többert szoktak menni az ilyenek.
-
Xmodule
őstag
ITT svedben. Aksija jo 160ciklus van benne kijelzo hiba es karc mentes az elado szerint. holnap megyek erte. meglatjuk. remelem oszinte volt es nem feleslegesen autozok le 150km-t csak oda. az 1680x1050 meg matt kijelzo tuti. mondjuk ez a felbontas nekem a minumum ilyen van most a t500as thinkpadomba is. no majd holnap kiderul. van valami teszt amit igy le lehet futtatni a gepen? van valami apple hw teszt ugy emlekszem. ezelott egy c2d mbp13 asom volt meg egy imac i3 21" -esem. imacnek fele kepernyo sargas volt meg volt egy par pixel hiba. mbp13 semmi gond. szoval most jol megnezem ne legyen semmi hibaja. azt irja van egy kisebb karc rajta fedlapon hatul alul de nem veszes. azt esetleg lehet valahogy tesztelni hogy mind a ket vga jo e benne rendesen? intel/nvidia.
-
Xmodule
őstag
köszi. ez igy szerintetek meg er e 144.000ft ot?
15" MacBook Pro model A1286,
Mid-2010
Core i5
4GB RAM
128GB SSD
töltö
1680x1050 matt kijelzökepek alapjan szep megkimelt allapotban van.
igazabol eddig csak egy fenyes 13 as mbp volt nekem. sosem lattam meg matt mbp t. roszabb mint a fenyes vagy jobb?
-
Xmodule
őstag
kineztem most ket mbp 15 i5el mid 2010 de egyiknek feher/szurkes a kijelzö keret masiknal meg fekete. ez miert van?
-
Xmodule
őstag
válasz trisztan94 #17102 üzenetére
Valami online vásárlási lehetőség jobban érdekelne. Meg nem magyarba lakom.
-
Xmodule
őstag
Imac 21.5 mid 2010 be bekapcsolo gombot szerintetek honnan tudnék venni?
-
Xmodule
őstag
válasz czanga #17034 üzenetére
köszönöm az ötletet. az jutott viszont az eszembe hogyha az elem lenne rossz akkor az idöt is elfelejtené nem? pl ha ugy van beallitva hogy manualisan allitom be az idöt nem pedig a netröl szedi le. Vagy rosszul gondolom?
-
Xmodule
őstag
Tippeket szeretnék kérni. A következö a probléma. iMac megy rendesen bekapcsolt állapotban. Kikapcsolom, bekapcsolom megy rendesen. Viszont ha kikapcsolom kihuzom a tápkábelt visszadugom nem kapcsol be. Csak nagyon ritkán sikerul bekapcsolni, huzogatni kell a kébelt ki be. Neha csak a venti felpörög maxon 2-3 mp -re aztan kikapcsol. Neha max fordulaton megy a venti a gép bebootol. Ilyenkor kikapcsolom a gépet kihuzom a konnektorbol (nem a gépböl a kábelt), várok 15mp- et vissza dugom a konnektorba és simán jól bekapcsolom a gépet. Szoval mind addig jol megy a gép ki be kapcsolasa amig ki nem huzom a konnektorbol. A táp lenne a hibás? Eleinte a bekapcsolo gombra gyanakodtam de nem hiszem hogy az lenne. De ha a táp akkor azon belül meg mi?
-
Xmodule
őstag
iMac 21,5" mid 2010.Szeretném kivenni a HDD-t és helyére egy SSD-t rakni. Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen sima 2,5"->3,5" ra átalakito jó -e? Vagy valami speciálisra van szükség? Az a bajom a HDD-vel hogy hangos és lassu. Leginább netezésre használom a gépet szoval egy max 120GB-os SSDbe gondolkozom. Még kérdésem lenne hogy ha a jol sejtem a hdd-n van valami hömérséklet szenzor? ezt elég ha csak oda ragasztom (mondju celluxal) a ssd-re?
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Értem, de valahogy mégsem. Most akkor kapcsoljak ki mindent? Akkor már az egész gépet is kikapcsolhatom. De ezt pont nem akarom. Most kihuztam minden USB-s eszközt kiderul. Ha igy sem jo akkor nyomatom az smc-s cuccot. Ha azutan sem jo akkor nem tudom.
-
Xmodule
őstag
egy mid2010 -es imac-em van. ja jol olvasom akkor ebben nincs ilyen powernap. ma is ébren várt a gép. Azt nem értem hogy a naplo szerint mindig reggel 7 és 8 között kapcsol be a gép. és folyamtosan megy attol az idöponttol. ez most ma a 3. nap volt egyhuzamba. De nem mindig percre pontosan ugyan abban az idöben kapcsolbe. Ezek közul egyik alkalommal sem én kapcsoltam be. Söt nem is tartozkodott a házban senki ezekben az idöpontokba.
Mar 4 07:52:27 Xmodule-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason: EHC2
Mar 5 07:15:13 Xmodule-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason: EHC2
Mar 6 08:33:09 Xmodule-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason: EHC2[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
valkinek valami ötlet az iMac-em mitöl ebredhet fel magátol? Mar masodi napja hogy mire delutanra haza jövök fel van ebredve. De a monitor persze nem vilagot csak hallom a ventit. legujabb frissites is fent van amugy.
Mar 5 07:15:13 Xmodule-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason: EHC2
De ezt irja akkor is amikor en magam ebresztem fel a gepet mondjuk megerintem a trackpadot vagy lenyomok egy billt.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ha a mostani iMac mid 2010 (i3 3,2GHz,7GB DDR3) -be beletennek egy ssd-t akkor szerintetek gyorsabb lenne a pdf-ek görgetése pl? mert igy rendesen beszaggat több oldalas pdf görgetése. és a flash alapu oldalak gyorsabban töltenének be böngészöben?
Kellemes Ünnepeket.
-
Xmodule
őstag
válasz RaZroX #15745 üzenetére
szerintem elsö verzio felejtös. és ha nem akarsz dual bootot akkor a masodik is. nagyon gyengus az a konfig. nekem ilyen van. iMac i3 3,2GHz, 7GB DDR3, HD5670 512MB. es még igy is rosszul ment. szoval en a helyedben maradnek rendesen windows es ugy.
-
Xmodule
őstag
válasz Alex91 #15436 üzenetére
persze szedtem mar szet ujra paztaztam meg kitakaritottam amikor megvettem(hasznaltan). De már a szétszedés elött sem volt 100%-os. Szoval nem a szétszedés miatt van a hiba. De akkor megnezem a tapot majd valamikor mert ssd-t ugy is bele akarom rakni optibaybe (mivel a dvd olvaso sem megy mondjuk nem is hasznalom). köszi a tippet neked is czanga
-
Xmodule
őstag
válasz czanga #15425 üzenetére
Köszi. A gond az hogy csak sokadik nyomásra kapcsol be es akkor is van hogy hibasan( fullon pörgeti a ventiket, ilyenkor kikapcsolom ki húzom az arambol majd vissza kapcsolom es akkor jo)
-
Xmodule
őstag
Vajon iMac 21.5 2010 es modell bekapcsolo gombot honnan lehetne venni?
-
Xmodule
őstag
szerintetek mitöl ébred fel a gép alvásbol olyan 10mp-re majd vissza alszik? kepernyö sötét marad. ki van kapcsolva minden wake up cucc. logba wake up reason: ? Ez nekem sokat nem mond sajnos.
-
Xmodule
őstag
Safariba megcserélték a "megnyitás új ablakba" és " megnyitás uj fülön" opciot... -.-' Mar az is szenvedes volt megszokni chrome utan ezt a forditottságot erre most a safari is megcsereli.
-
Xmodule
őstag
En azt hittem ezzel a 10.9-el jön az airdrop Mac és iPhone 5 között..:S Mintha azt mondták volna. Valaki tudja mikorra várható? Ha egyáltalán lesz ilyen? Mac-en igy egyáltalán mi értelme van az airdropnak?
-
Xmodule
őstag
válasz Ear001 #15206 üzenetére
Akkor ha jól értem megcsinálhatom igy: Letöltöm, uppdatelem, megmarad minden program beallitas ugy ahogy van, utanna csinalhatok egy usb pendrivera telepitöt és majd ha ugy érzem hogy ujra szeretnem rakni a gépet akkor arrol simán menni fog?
-
Xmodule
őstag
Ezt a Mavericks-et csak updatelni kell a mostani Mountain Lion-ra vagy teljesen uj installt kell csinálni és gyalulni minden programot beállítást a gépröl? Nem szeretném ha ujra kéne telepíteni mindent.
-
Xmodule
őstag
Vettem egy Trackpadet. Nagyon tetszik nekem sokkal kenyelmesebb mint a magic mouse. Szeirntem egész jó árban is vettem. Zsir új én bontottam ki a fóliából: 11.000Ft. Annyi, hogy nincs rá garancia. Bár nem tudom egy ilyesmiben egy éve belül mi tudna elromlani, de remélem semmi.
-
Xmodule
őstag
Tudtok ajánlani valami jó file kezelö programot? Mondjuk olyat ami látja a hálozatban lévö tartalmakat is és két ablakos (jobb,bal)?
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz roberto211 #14754 üzenetére
2010 mid. i3,7gb ram.
-
Xmodule
őstag
en is minit akartam de aztan mikor össze hasonlitottam az LG IPS LED LCD monitoromat az iMac kijelzöjevel azon csodalkoztam hogy tudtam ezt a szemetet(LG) eddig nezni. Eg es föld a minöség beli különbség az iMac javára. Pedig fele már besárgult és van 4-5 halott pixel is de még igy is sokkal jobb mint az i5,8gb ram,gtx650 es a fentebb irt monitor kombo. Persze nem jatszom egyaltalan csak xboxon.
-
Xmodule
őstag
mostanaban total elfarad a kezem a magic mouse-tol. Rendesen nehéz. Mondjuk az is igaz hogy még mindig csak az abroszon huzigálom de valahogy nem talalok valami lapos kemény felületet neki... Lehet egy trackpad jobb lenne...
-
Xmodule
őstag
En ugy voltam ezzel az egesszel, hogy egyszer csak beugrott nekem, hogy OS X-et akarok. Probaltam az inteles gépemre ráheggeszteni a hackintosht de sehogy sem akart sikerulni és ugy egy hét szenvedés után eldöntöttem, hogy jó a szarakodásbol akkor ennyi elég volt. Vettem egy 2009 mid- es MBP-t 13"-asat egész jó áron 8GB rammal c2d. Eleinte fura volt azt sem tudtam mi hol van de kezdtem bele jönni, aztan valahogy abba maradt a kivancsiság föleg azért mert a flash dolgokkal eléggé meggyült a baja szegénynek. Föleg hogy egy játékos i5 pc röl váltottam. Szoval ott már megszoktam a gyorsaságot. Aztan ugy neha napjan be be kapcsolgattam a MBP-t de inkabb windowson voltam. Közben ugy alakult hogy a baratnöm laptopja behalt és igy neki adtam a MBP-t mert amugy en mindig az asztalnal vagyok szoval a mobilitast nem hasznalom ki. De ugy voltam vele hogy az OSX hianyzik. Masik MBP-t nem akartam már venni mert elég kicsinek éreztem a 13" föleg hogy nem is hordoztam. Aztan sokaig mac miniben gondolkoztam, de nem talaltam ertelmeset jo arban igy a végén egy egy i3 -as iMac-et vettem. Mint irtam is anno sajnos figyelmetlen voltam a vasarlasnal es nem vettem eszre hogy a kepernyö fentröl lefele sárgul, na nem olyan hü de vészesen de én látom meg van egy két azaz pontosan 3 halott pixel is. De ezekhez már hozzá szoktam. még igy is sokkal szebb a képe és kellemesebb nézni mint az LG IPS LCD-t. A gyorsasággal sincs gond simán megy a flash alapu video és minden más. Hömérséglet is nagyon jo most pl cpu35 fok vga 40 fok es csak böngeszek, mail, trillian, skype, itunes megy egyszerre. A PC-t meg hirdetem ugy nez ki most a heten el is viszik, pont abban az arban amennyiert az iMac-et vettem, mondjuk jol is jön a pénz mert mindjart itt a november és jol fog jönni a PS4 re a pénz. Szoval én már teljesen megszoktam az OS X -et nem is hiányzik a windows meg ugy nincs is olyan dolog amit OS X -en ne tudnek megcsinalni. Szoval kb 3 honap alatt egy vér android-pc fanbol lett egy iOS(iphone5)-OS X (iMac) fan. Na jo a fan az tulzas mert azert olyan sok penzt nem adnek ki ezekert a cuccokert mint amennyibe uj korukba kerülnek, pedig megéri szerintem. Csak nem vagyok abban az anyagi helyzetben hogy mindegy legyen. Igy meg kicsit ügyeskedik az ember és 120ezer ft ért zsir új iphone5 öt lehet venni de ez meg már egy másik történet.
-
Xmodule
őstag
Szerintetek miért lehet az, hogy neha berakom sleepbe a gepet de par masodperc utan megint felebred? Pedig nem nyulok semmihez hozzá. Masi meg hogy neha meg egyaltalan nem akar felebredni pl. eger kattintasra a gep. Csak ha hatul megnyomom a gombot. Most az elöbb pl ugyan igy nem akart felebredni megnyomtam hatul a gombot bejött minden frankon ment vagy1,5 percet es kikapcsolt...csak igy neztem hogy most mi van. Aztan be akartam ujta kapcsolni de csak ilyen 1-2masodpercre felpörgette a ventit es ennyi. Kihuztam az arambol majd vissza es akkor elindult full venti fordulaton. Aztan kikapcsoltam megint kihuztam az arambol megint bekapcs es most jo. De miert csinalja ezt neha? Es ez mar nem az elsö ilyen volt ami azt illeti...
-
Xmodule
őstag
válasz koma106 #14491 üzenetére
Még annál is jobban, mivel újra is pasztáztam. Meg a HDD és CPU ventiket is kiszedtem megtisztitottam. Egyedul a logicboard-ot volt trükkösebb visszarakni, valahogy jatszadozni kellet a szöggel, hogy vissza menjen a helyére. Amúgy mindenemet így szétszedem már csak kiváncsiságból is ami garin túl van. Tisztitás céljábol legtöbbször persze.
Érdekes amúgy, hogy amikor most szétszedtem akkor ez a vertical sync kábel nem volt bedugva a helyére és enne ellenére nem irt semmit a gép hogy gond lenne.
-
Xmodule
őstag
Na ma ki tisztitottam az iMac-et amit még a múlthéten vettem. Nem volt olyan bonyolult. Ugy vettem észre a HDD venti a leghangosabb. De azért az durva, hogy külön az ODD-nek is van venti.
tDr1v3r igen rá van kötve. inkabb csak olyan hangos ahogy pörög van ilyen kis zaja. nem a fordulat szám miatt hangos. mindegy nem olyan hü de zavaro de a masik kettöhöz képest hangosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Hu ma bövitettem a ramot és megdöbbenve láttam, hogy a ramslotoknál hatalmas porcicák voltak. Csak elképzelni tudom, hogy nézhet ki belul a gép és a ventillátor. Hétvégén lehet neki esek az ifixit utmutatása alapján. Lehet érdemes is lenne ujra pasztázni. Most igy hogy csak böngészek CPU 48fok GPU 58fok venti 1200rpm. Vagy ezek normalis adatok? Nekem a venti kicsit hangosnak tunik ami azt illeti. Minden esetre csavaroknak majd ha szétszedem ki kell talalja valami gyüjtö rendszert mert van vagy 20 különbözö méretü. Lehet a "toljástartós" modszert fogom alkalmazni. Esetleg valaki szedte már szét iMac-jét? Valami tanács?
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat.
De arra nem kaptam választ, hogy most akkor 4 slot van a gépben? Mert ifixit.com oldalon ahol be van mutatva a csere én csak 2 slotot látok.Közben megtaláltam, hogy 4 slot van a gépben. Akkor ha most van 2x2Gb és még rakok bele mondjuk 4x2GB-ot akkor az ugy jo lesz nem? 12GB
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ha jol értem, akkor 4 slot van az iMac-ban amiböl nálam csak kettöbe van memoria? Ezekszerint ha akarok még vehetek bele 2x2GB DDR3 1333MHz-es RAM-okat? Bármilyen márka jó bele vagy van esetleg valami speciális?
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz tDr1v3r #14418 üzenetére
Utánna néztem kicsit. Nincsen sajnos vissza hivás. Csak a HDD miatt volt vissza hivás. Amugy olvastam forumokon és valoban ez egy elég komoly probléma. Ennek ellenére furcsállom, hogy nem csinált az Apple visszahivást. Mondjuk sokan irták, hogy a második vagy éppen harmadik gép amit kaptak még rosszabb volt mint a legelsö. Mármint mindegyik ilyen sárga szin hibával. LG kijelzö....-.- Közben csináltam teszteket is most észrevettem hogy 3 pixel halott és van egy ilyen paca is a kijelzön. Nem pixel hanem paca... Hogy nem vettem ezeket eszre nem ertem. Mondjuk igazabol ezt a sargasagot is inkabb csak este lehet latni ott a gyerek lakasaban meg hét ágra sutött a nap. Meg nem is gondoltam hogy ilyesmi van ezeknél a modelleknél. Van nekem egy Macbook Pro-m is még 2009-es modell és anna kristály tiszta és szép a kijelzöje.
-
Xmodule
őstag
válasz rachmaninoff #14416 üzenetére
Hát nem tudom. Mármint ott voltam láthattam volna ha jobban figyelek. Amugy is alkudtam 16.000Ft-ot az árábol. Hát igy jártam akkor. Jó ez nem egy olyan dolog, hogy most ez miatt használhatatlan lenne. Csak kicsit zavaro igy elsöre, de majd megprobálok hozzá szokni.
-
Xmodule
őstag
válasz koma106 #14413 üzenetére
Magánembertöl vettem a gépet, de megmondom öszintén ez a ságrás kijelzö alul nem tunt fel egyáltalán. Amugy a szétszedéssel nem lenne gondom nekem sem már Macbook Pro-mat is szedtem szét meg még sok másik gépet is, mármint most itt a tisztitásra, pasztázásra gondolok, hogy ezeket én magam is meg tudom csinalni. Kép
-
Xmodule
őstag
Amugy ez ellen a félig fehér félig sárgás kijelzö ellen lehet valamit tenni? Fura nekem az hogy a gép felsö része a melegebb mégis alul sárgás a kijelzö. Ja meg szerintetek ez a magic mouse milyen felületen szereti a legjobban? Mert egerpadon (textil) nem szereti. Gondolom valami kemenyebb muanyag kellene nem?
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a segitségeteket. Most mar megy rendesen a gép. Bár a hangszoro mintha alapbol kicsit bugna meg maga az egesz gepet kicsit halkabbnak gondoltam. Lehet erdemes lenne szetszedni es kitisztitani? Lehet tiszta poros az egesz.
-
Xmodule
őstag
Igen kiprobáltam ott a helyszinen. Amugy most sikerult bekapcsolni de kicsit oldalasan kell megnyomni a bekapcsolo gombot gondolom kicsit kontakt hibás lehet.
De most meg a venti fullon megy olyan hangja van mint egy porszivonak.(Kihuztam árambol majd vissza és most már halk.) Ott a helyszinen minden okes volt. Meg most mintha a kepernyö teteje feher lenne es igy szepen fokozatosan megy át sárgásba lefele. Alul már mintha teljesen sárgás lenne.:S Pedig ott okés volt. Söt azt viszont csak most vettem észre, mintha a képernyö uveg és a kijelzö között kosz por lenne. Lehetséges?[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a valaszokat. Meg is vettem. Gyerek kivette a sajat elemeket a billböl és az egérböl, hazajöttem beletettem a sajatjaimat. Kerdesem az lenne hogy kell bekapcsolni? Marmint az egesz gepet. Hatul van a bekapcs gomb de nem csinal semmit. Ahogy probaltam bekapcsolni egyszer felpördultek a ventik maxra aztan abbamaradt. De se kep se semmi. Egér is és bill is csak villog zölden.
-
Xmodule
őstag
Hello. Szerintetek ez jó ár?
iMac 21.5-inch, Mid 2010
Processor: 3.2 GHz Intel Core i3
Memory: 4 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: ATI Radeon HD 5670 512 MB
Hard drive: 1TB (új apple cserélte)
Software: Mountain Lion
egér, bill, dobozár:176.000Ft
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. MOst inkább ugy döntöttem, hogy adok kicsivel többet 160ezererért van ilyen
2010 közepe
21,5"
Processor: 3,2 GHz Intel Core i3
RAM: 4 GB 1333 MHz DDR3
VGA: ATI Radeon HD 5670 512 MB
HDD: 1 TB
Szerintem ez jobb ár. Ugyan ugy bill+egér+doboz szoval mindene megvan. Szép állapotban is van. Most várom, hogy az elado jelezzen vissza. i3 gondolom még is csak gyorsabb mint a c2d nem beszélve a ddr2 vs ddr3 memoriarol.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
Szerintetek ez mennyit érhet? Van hozzá minden doboz bill+ magic trackpad. Apple iMac "Core 2 Duo" 2.4 20-Inch (Early 2008)
Igazábol csak netezni kellene, meg chatelni. Semmi másra. Esetleg youtube videot nezni.
Most 138ezret kér érte a gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
REndben kösznöm a valaszokat. Még annyi, hogy a HDMI porton lehet 1920x1080 as felbontast kihozni? mert olyan a monitorom. Ha jo arban marad a mini akkor megveszem. köszönöm mégegyszer a valaszokat.
-
Xmodule
őstag
válasz Blaise #14105 üzenetére
Lehet máshogy is nézni YT-ot? Amugy nekem az lenne a lényeg, hogy halk legyen a gép mivel itt lesz az asztalon a monitor mellet. Ezeket a miniket is lehet igy hibernálni mint a macbook pro-t? pl mikor azt lecsukom es felnyitom minden megy onnan ahol abbahagyatm. lehet ilyet a mininel is hogy bekapcs gombra felebred?
-
Xmodule
őstag
Hali. Most egy 2009 mid es MacBook Pro-m van 2.66GHz C2D, 8GB RAM, 60GB SSD, + HDD is. Most ezt a gépet lehet odaadom a barátnömnek és magamnak meg veszek egy Mac mini "Core 2 Duo" 2.66 (Server) 2010 mid -et 2.66Ghz IntelCore 2Duo ,1 TB HDD (500GBx2), 4 GB Ram (Max 16). Adna hozzá a srác bill+egeret is machez valot. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez a MAC mini kb egy gyorsaságba van a mostani MBP-val? Monitorom van itthon szoval az nem gond. Mennyire zajos egy ilyen mac mini? Köszi. amugy 137.000Ft a gép villám áron, de szerintem ennél olcsobban is el lehet hozni. Amugy szép állapotba van dobozzal lemezekkel, meg még egy extra usbs ODD-val. Mit gondoltok? Esetleg azt meg lehetne oldani hogy az egyik 500GB HDD helyett betenni egy SSD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM