Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nyomtató topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az én véleményem a rendert tekintve:
RAM: nem számít a DDR4, tökéletes a DDR3, illetve a késletetés és a sebesség sem számít, viszont legyen sok! >> szóval 32 GB-ot javaslok.
CPU: itt a magok száma a fő, nem lényeges az utóbbi 1-2 évben megjelentek közül, hogy melyik kódnevű prociról van szó... ja és mindenképpen Intel procit ajánlok.
VGA: ez totálisan attól függ, hogy VGA vagy CPU rendert használsz-e. Én CPU rendert használok és nem játszom, szóval ebbe nem nagyon szólnék bele, de a lényeg, hogy minél több RAM legyen rajta, mert a GPU rendereknél általában az a szűk keresztmetszet. Ha CPU render, akkor meg simán jó a 100e alatti kategória is.
SSD: szerintem a megbízható márkák bármelyikét választhatod, úgy számolj a kapacitásával, hogy kb. 30 GB-ot mindig kell rajta üresen hagynod, hogy tudjon legózni és akkor nem lesz vele bajod
Táp: szintén legyen megbízható márka és mondjuk 600 W... ennél nagyobb már nem kell, persze függ attól, hogy hány vinyód lesz benne és hogy végül milyen VGA-t választasz.A jelenlegi gépednél nem fogsz ezerszer jobbat kapni, a renderidők nem fognak órákat csökkeni. Ilyen szinten inkább elgondolkodnék 3-4 darab olcsó (mondjuk q6600-as), pár éves gépen, amit beállítanál distribute renderbe... az már ingencsak lökne a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest