Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi55555
tag
Ebben igazad van, a world3d jó kis gyűjtemény volt és abban is igazad van hogy sokan külföldre dolgoznak. Én beszélek angolul, szóval nem baj ha nem magyarul van a tutorial, de azért az anyanyelv az azért csak más
Igen, sajnos az emberek sokszor lusták utána/visszaolvasni jó pár dolognak és a sok ismétlődő kérdéssel elrontják az egészet.
Ezért szerintem valami olyasmit kellene kreálni hogy kezdő és haladó csoport, vagy valami hasonló nevekkel ellátott csoportot.
Ha valaki teljesen abszurd basic dolgot kérdez (pl guglizható is), és ezt a haladó csoportban teszi fel akkor azt átmoderálni a másik standard-be és ennyi. Mondjuk ehhez kellene egy moderátor is.Sajnos abban is igazad van hogy kritikát meg nem úgy veszik nagyon sokan hogy próbálunk segíteni, hanem csak "okoskodásnak", avagy valami bántásnak érzik. Azokat nem is értem hogy miért kezdenek bele a grafikusi pályába. Mindenkinek valahol el kell kezdeni és kell az útmutatás

Én drukkolok, hogy a site majd beinduljon, de tényleg kétséges egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen, sajnos az emberek sokszor lusták utána/visszaolvasni jó pár dolognak és a sok ismétlődő kérdéssel elrontják az egészet.