Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
válasz
BonFire
üzenetére
Ha csak "kiegészítésnek" kell, akkor viszont elképzelhető, hogy jobban jársz pl. valamilyen ingynes megoldással, mint pl. a Blender (no nem mintha abban nem lehetne teljesen jót, nem arről van szó), viszont így később sem okozhat problémát az, ha esetleg hivatalos helyen kell megjelenni az elkészült munkával.
Én konkrétan sosem használtam Blendert (http://www.blender.org/ egyébként), valószínűleg már nem is fogok, de sokan foglalkoznak vele, tudsz tutotialokat, illetve magyar emberkéket is találni itt-ott (talán még itt is), akik tudnak neked segíteni benne, ha csak alapabb dolgokat akarsz benne csinálni, pl. ilyesmiket, hogy hogy nézne ki egy bögrén a logo, vagy felirat, akkor azért az ahhoz szükséges tudást elég hamar el lehet sajátítani, ebben az esetben igazán komoly modellezési tudásra sincs szükség, mert rengeteg ingyenes modell tölthető le az internetről, a textúrátási alapok, főleg egy egyszerűbb modellé, mint pl. egy bögre, szerintem egy hosszabb délután elsajátítható. Ha pedig egyszer úgy döntessz, hogy mégis komolyabb mederbe tereled a dolgot, akkor az alapokkal már rendelkezni fogsz, az elméleti része mind a textúrázásnak, mind a modellezésnek, minden programban ugyanaz, legfeljebb más gombokat kell megnyomni a cél elérése érdekében.
Arról már nem is beszélve, ha 3D-s programmal legszámoltatsz egy bögrét, arra egy logót úgy bő másfél perc alatt Photoshop-ban is teljesen jól rá lehet illeszteni utólag, de még egy bögre fénykép is elég lehet, szükség szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest