Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
na készen lett a kicsit módosított fej, nem alakult drámaian, csak az álla lett kevésbé szögletes, jobban támogatja majd az ottani erős ívet, és nem is sötétül be soften esetén. be is mappoltam, ami szerintem jobban is sikerült, mint azelőtt:
[URL]http://magnificat.extra.hu/psyarts/knight/headmapped.jpg[/URL]
úgy döntöttem, lesz rajta haj és rövid körszakáll. Az előbbit alfás textúrával fogom persze megcsinálni, de kicsit tanácstalan vagyok annyiban, hogy a textúrája hova kerüljön. A fej textúrája kialakításából adódóan széles és lapos, nem négyzetes. Jelenleg egy 1k-s textúraként van mentve, de így a textúra fele üres (kb 45%-os a kihasználtság). Erre láttam olyat, hogy a fej textúráját egyszerűen nyújtsuk szét függőlegesen is, hogy kitöltse, játékoknál úgy hallottam használják, de akkor torzul az arc, én meg majd lehetőleg fotók részeit szeretném használni, akkor meg lehet gond... a másik, hogy nem négyzetes textúrát használok, hanem 512x1024-est, és máris megoldódik a probléma. A harmadik, hogy a felső területre beteszem majd a haj textúráját, de annak meg alfa csatorna kell, és így a fej többi részén is lenne alfa, mégha nem is használom ki, erőforrásilag nem tudom mi a megterhelőbb: egy 512x1024-es textúra a fejen rgb-ben + 512x512-es rgba-n, vagy 1024x1024-es rgba-n... A körszakáll mivel rövid, szerintem textúrán fogom készíteni, esetleg a normal map-on is látszani fog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest