Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz ρσгτσ #93437 üzenetére

Amennyivel esztétikusabb lett az egységesebb elrendezés és csempeméret, annyival gázabb a használat (de az alsó kiemelések felőlem elférnek lent, ha ezt akarják). Ha már ragaszkodnak minden platformon az egységes kinézethez konzolon igazán felépíthetnék modulokból, ami testreszabható, de ehelyett csak elvettek. UX szempontok itt nem nagyon vannak figyelve.

Szerintem valahogy úgy kellene, hogy fent maradna a 6 csempe, de csak a játékokat dobná (esetleg görgetve és kibővítve 12-re pl). Egy ugyanilyen 6-os (12-es) bekapcsolható csoport csak alkalmazások szinten, azokat oda gyűjtené, mint legutóbbiak, ha valakinek kell pin-eli, xboxon amúgy is a játéké a hangsúly.
    Klubok sáv (már ha marad, de én használok főoldalon kiemelve klubokat) elférne csak egy klub sávban, de ott lenne és be tudsz nézni gyorsan, szintén be- és kikapcsolható, de oldalra görgethető dupla csempékből, mint a Game pass coming soon.
    Hasonló görgősbe visszarakni a saját pin modult görgősben ezekkel a 6-os (12-es) blokkban látható csempeméretekkel ahova rakhatunk játékokat.

A fő játékok alá meghagyhatják a Saját játékok, Store részt és mellé két "ajánló is jól van, ahogy most", de azt váltakozva a fő Leaving soon, Free Play Days (ezt kicserélve egy Havi megjelenések gyűjtőre, váltakozva, ha épp nem fut a hétvégi, szóval H-CS-ig mehetne ez, P-V meg az FPD, mint aktuális).
    Ez alá meg, ha nagyon erőlködnek az "ajánlókkal" bedobhatják egy fix sávban, nem érdekelne pár Forza addon. Alá meg azt raknak, amit akarnak, de csempék legalább esztétikus elrendezéssel mennének.

Nekem valami ilyesmiben lenne korrekt, ennek nagy része a mostani bekapcsolós modullal játékos szempontokat figyelembe véve, elvégre ez még mindig játékra van. Ellenben alapból keveset változna ahhoz képest, amit most kitalálnak és örülhetnének, mert ott lennének a store és szolgáltatás ajánlók végig.

Új hozzászólás Aktív témák