Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
"Akinek el kell magyarázni, hogy egy működő, hőt termelő műszaki eszközt nem takarunk le, az semmilyen szakmaiságnak nincs birtokában."
Ezzel átléptél egy személyeskedő stílusba, ami miatt nem szeretnék veled a folytatásban kommunikálni, ha válaszolsz sem reagálok többet, mert nem fogom látni a bejegyzéseid. Vártam, hogy műszerészként majd szakmailag is alátámasztod az igazad, de ennek nyoma sincs, helyette átmentél inkább kivagyiba, amihez én nem alacsonyodom le.
Az pedig, hogy az "amcsi" jogrendet kevered bele, szimplán butaság. Én a biztonságtechnikai megfelelőségről beszéltem, nem a jogrendről, ami bár lehet, hogy nem tudsz róla igenis érvényes erre a készülékre is, fordítsd csak meg és nézd meg azt a sok kis piktogramot a címkén, fogsz találni a CE mellett egy UL logót is.
Nézz utána mi is ez a UL certification és rájössz, hogy igenis van értelme annak amit igyekeztem elmagyarázni, csak megértened nem sikerült, ami talán az én hibám, de ezek után már nem érdekel.
Ja, és továbbra sem hősugárzóról beszélünk, szóval a hőtermeléses túlzások helyett maradjunk a realitások talaján.
Mint feljebb írtam, részemről befejeztem, így feleslegesen ne koptasd a billentyűzetet, mert nem fogom már látni a hozzászólásaid.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézz utána mi is ez a UL certification és rájössz, hogy igenis van értelme annak amit igyekeztem elmagyarázni, csak megértened nem sikerült, ami talán az én hibám, de ezek után már nem érdekel.
l.skywalker
IntelKiller7