Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zsozsa74

őstag

válasz Phoen|x #144597 üzenetére

Én nagyon bírom a cikk íróját, de azért na! Az Everwild-ot 2014-ben kezdték fejleszteni. 11 év alatt már volt egy reboot is, nem csodálom, hogy valaki egyből rámutatott, amikor kiadták az ukázt, hogy meg kell szabadulni néhány dologtól. Kb. ugyanez a Perfect Dark is. Ezer éve pedzegették már, hogy lesz, nem lesz. Nem is tudom minek, az eredeti sem volt valami nagy szám. Azt írja, hogy egy éve nem kapni Xbox Series konzolokat itthon. Ez sem így van, S mindig volt, X meg talán fél éve nincs. Meg, hogy úgy járhatunk, mint a 80-as években, hogy majd külföldre kell menni, ha valaki még Xboxot akar. Csak jelzem, hogy 2013-ban is ki kellett menni a One-ért Bécsbe, mert itthon nem jelent meg rögtön. Na bumm! Meg, hogy a következő Xbox utolsó lesz-e vagy nem. Lehet, hogy fizikai konzolként utolsó, mert tényleg akkorra már a felhő alapú játék lesz az uralkodó. Azért érik ez is. Szerintem nem kell fosni. A géming akkor biznisz, hogy az MS nem fogja feladni a pozícióit, de ha meg igen, akkor majd játszunk mással. Pont lexarom... :)

Új hozzászólás Aktív témák