Hirdetés
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Online játék közben néha azt tapasztaltam, hogy random megugrik a pingem, de az az érdekes, hogy csak egy játéknál tapasztaltam ezt, a battlefield 4 -ben. Más játékban soha semmi hálózati akadás nincs.
Akinél esetleg hasonló dolog előfordul, a megoldás nálam az volt, hogy kábellel kötöttem össze a boxot és a routert. Innentől kezdve semmi lag, semmi ping megugrás nem volt.
Régebben benne voltam ebben a xbox one -os béta tesztben, valami appot kellett letölteni de már elfelejtettem, hogy mit. Belépnék megint, hogy reportolni tudjak ezeket az apró anomáliákat. Most pontosan mi a módja ennek?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Dehogy kell. Elég hozzá egy okostelefon, de elvileg egy okosóra is már (Android).
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagy a gordiuszi csomó?

-
szanozs
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha ennyire halott ez a Kinect dolog akkor a Just Dance 2018 játékot miért adják az az S-hez? Nem is merem a játékot csak videót láttam róla, de ehhez mintha kamera kellene vagy nem? Hogy lehet játszani?
-
AMD Power
titán
Ha jatszok neha ir valamit a gep,hogy pontokat kapok. Illetve az accountom mellett igy gyulik a pont. Ez micsoda, es mire jo!?
-
szanozs
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tehát ha vennék egy kamerát akkor azt nem tudnám használni? Ezt el sem hiszem. Kell még egy adapter amit nem lehet kapni??? Vagy nem értem. És akkor kompletten mennyibe kerülne a cucc, ~50k?
Közben Ozks válasza alapján, ha Xbox Fat-ot veszek akkor csak a kinect-et kell megvennem, ha S-t akkor +adapter.
-
lacy86
addikt
Shadow of war-hoz hasonlo jatekot tudtok ajanlani?
-
DaveHutt
őstag
válasz
gorgocska
üzenetére
Szétkapcsoltak. Hosszan nyomod 10 mp-ig az Xboxon a bekapcs gombot. Ez a hard reset. Majd utána kontroller ki és be. Ha ez nem oldja meg, akkor hosszan nyomod a kontrolleren és a gépen a Bluetooth párosítás gombot.
Redditen elég sokan írják mostanában ezt a problémát.
-
gorgocska
tag
Kis segítség kellene, be akartam kapcsolni a gépet a joy-al de a gép nem reagált rá.be kapcsolom a gépet kézzel a joy villog gondolom párosítom őket a gép is el kezd villogni egy idő után abba hadja de a joy még villog nem találják egymás ,valakinek valami ötlete?
-
IntelKiller7
Topikgazda
A gyors rec programmal nem lehet 60FPS-ben rögzíteni?
-
törölt tag
Eljutottam a forza 7-ben a legutolsó kupáig. Bíztam benne, hogy az FM7 egy istenkirály játék lesz, de továbbra sem vagyok teljesen elégedett.
Sajnos számos helyen számomra visszalépést jelent ez a rész a hatoshoz képest.
Nem tetszenek az esős futamok, mert egyáltalán nincs meg az az érzés, mint az FM6-ban volt, hogy ha átmegyek egy vízátfolyáson, akkor megúszik a kocsi. (Automata váltás + idővisszapörgétés és a steering van normalon, minden más off (mint az FM6-ban is volt)Emlékszem, hogy amikor megjelent az FM6, akkor linkeltem a topikba egy kellemes nyáladzást, miszerint "aztakurvaistenfaszát hogy néz ki ez az éjszakai futam". Annyira durva volt, hogy beszarás. Itt pedig meh kategória.
Az autók hangjai teljesen okésak és a zenék is jobbak lettek, de a többi hang jobban tetszett az elődben. Pl a kavicságyba való belehajtásnak a hangja számomra gagyi itt.
A dinamikus időjárást sem értem. Mintha nem is lenne...a driveclub-ban nagyon tetszett, hogy elindultam nappali pályán és a 3. kör kezdetén már korom sötét volt. Na az hozzátett az élményhez, mert teljesen más volt a befejezés, mint a kezdet. (Még ha nem is valóságos, de ki a frász akar valóságot ilyen szempontból egy játékba.)
A grafika jobb lett és az egész játék jobb, de sajnálom, hogy ami jobb volt korábban, azt elrontották (persze másnak lehet, hogy pozitív a fejlődés).
Amennyiben a jézuska/mikulás olvassa a topikot, akkor a kívánságom az lenne, hogy jövőre jelenjen meg egy olyan autós játék ami a következő elemekből épül fel:
*optimalizáltság - FM7
*grafika - FM7
*autók - FM7
*pályák - FM7 + driveclub (ne csak körpályák legyenek)
*vezetési "nehézség" - FM7
*dinamikus időjárás - driveclub
*kampány - driveclub (Nekem még mindig onnan tetszik leginkább a rendszer, hogy nem sima versenyek vannak, hanem minden versenynél 3 kihívást kell teljesíteni. Azok engem baromira motiváltak.)
*idők kijelzése - Nem tudom melyik játékban van így, de mutassa ki, hogy az éppen futott köröm az adott versenyen megtett köreimhez képest milyen. Melyik szektorban hogy alakult az egész. Legyen egy sor a barátaim legjobb eredményével. Egy sor az én legjobb eredményemmel a kategórián belül...stb.
Talán mintha a Project Cars-ban láttam volna ilyesmit.Szóval kedves mikulás, ha ezt elhozod nekem, előrendelem 120$-ért is, csak legyen meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, SOMA-t vette valaki?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És ilyenkor lép életbe a "negyedmilkás" bruteforce...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
> pc-n csak egy 4k képes vga negyed milla, és akkor még hiányzik az összes többi komponens.
Csak egy 1080Ti-n valódi 4K van, 60Hz-en, ultrán, nem kamu4K, mid, sub30fps, mint a konzolokon. És ha nem megy 60-al, akkor lejjebb megyek inkább felbontással. Nem kérdés, ár/értékben a konzolok ütnek, csak ne keverjük ide a pécét, nincs oylan pont, ahol ezeket össze lehetne mérni.
-
AMD Power
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha jarsz Media Marktba nez be (Westend pl).

-
ferkoczy
tag
válasz
tiborv
üzenetére
én a speedlink play and charge kitjeit használom 3 kontrollerrel, kb 2 éve vannak bennük (nagy átlagban napi 1-2 órát vannak használva).
mostanában ugyanilyet sehol nem találok, így kb egy hónapja a trust ugyanúgy kinéző cuccát vettem, egyelőre ok az is.
úgy tudom, a ms akksija az NiMH, ahogy a ceruzaakksik többsége is, ezek az "utángyártott" play and charge-ok meg Li-Poli(y?)merek.
ami még lényeges különbség, hogy nem a kontroller saját usb csatiján keresztül kell tölteni, hanem van sajátja, így a standard töltőállomásokhoz valószínűleg nem passzolnak, mert kicsit lejjebb van a lik. -
mike1334
veterán
Annyira nem fogom megszokni, mert csak S-em van, ezen azért kevés játék tudja
autóversenynél még jónak is tűnik, de máshol inkább idegesít. Ha megunom az S-t, akkor se váltok X-re, inkább veszek egy másik fajta konzolt
Amíg tudja a stabil 30at, nekem jó
Szédülni nem szédülök tőle, de furcsa érzést okoz az agyamban 
Asszony most ismerkedik a Dirt Rallyval..hát ez a játék nem túl hálás, nagyon büntet minden hibát

-
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
fix 60 és 70 vsync-es fps után nálam pont fordítva van. gow 4-et felraktam box-ra, és utána olvastam itt, hogy pc-n is működik. úgyhogy 2x töltöttem le 1 napon belül
konzolon az irányítás is problémás volt az alacsony fps miatt, pc-n 360 kontrollerrel 70 hz vsync mellett gyakorlatilag egy másik dimenzió a játék, és az irányítás is jobb lett.
alapvetően one x irányba mennék a magasabb fps és komolyabb grafika miatt, a one s nálam csak ismerkedés a platformmal. one x után leépíteném a pc-t negyed millával olcsóbb verzióra, amiből kijön a konzol és a 4k tv is nagyjából. pc-n csak egy 4k képes vga negyed milla, és akkor még hiányzik az összes többi komponens. -
mike1334
veterán
Tudom, hogy a 60 fpsnek jobbnak kellene lennie a 30 fpsnél, de ahogy nézegettem videókat nekem a 60 fps nagyon furcsa (túl "igazi"?), kicsit zavar is, a stabil 30 valahogy jobb nekem. Csak kíváncsiságból mindenki más a 60at szereti jobban?

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
tiborv
aktív tag
Sziasztok
Tapasztalatokra lennek kivancsi ki mit hasznal.
Gondolkodtam a charge kit megvasarlasan mert problemassa valt az allando szaladgalas elemekert (meg nem is tul gazdasagos).
Amit nem tudok, hogy ezekbol a termekekbol melyiket erdemes leginkabb megvenni? Eleg sokfelet lehet kapni a microsoften kivul venom, speedlink, bigben... vagy elemtolto es 4 db akkus elem?
2 db kontrollerem van azert gondolkodtam el ezeken a dokkolokon is (dokkolokhoz jar kabel hogy menet kozben is menjen vagy ez kizarja egymast ilyenkor es vagy kabeles vagy dokkolos a termek?)Koszi a segitseget
-
gorgocska
tag
Tölthető az UFC 3 beta. :-)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, tegnap délután már sajnos nem volt időm telefonálgatni, de természetesen semmi nyoma nincs a cuccomnak a mai napig sem. Tróger banda.

-
kresz2
aktív tag
-
kresz2
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Játékra kellene,plusz hbo go és netflix használatára.
-
Def26
félisten
válasz
kresz2
üzenetére
Nekem annyi, hogy ez egy sima, bazári 60" -os 4k tv, csillám hdr -el.
Én nem adok érte ennyi pénzt, még telekom részletre se. Egy picivel drágábban már akad samsung qe49q7f ami mérföldekkel jobb mint a linkelt lg.
-
psyko28
csendes tag
Helló sikerült beszereznem egy xbox one x konzolt, de a gta 5 valami eszméletlenül rosszul fut(Full hd) másnál is? Vagy nálam van a hiba?

-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Erről a tv-ről mi a véleményetek?LG 60UJ634V 4K ULTRA HD Smart LED TV
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Amikor bekerült EA Access-be a Titanfall 2, akkor 3db-ot árultak 2 hónapon keresztül előbb 10, majd 8 végül 5ezerért. Kutya se vitte el

Majd ugyanez volt a Star Wars BF1-el is...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Itt az új ennyi.
-
AMD Power
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem tudom. En benz inteztem a melohelyen. Amugy tok jo a magazin.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Itt 9.90€.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mafia 3ból vennék most vagy 2db-ot instant.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ott ez az akció

-
kazuma921
aktív tag
Hogyan lehet megvenni az Xbox Storeban a Bloodrayne 2-t és a Ninja Gaiden Blacket? Elvileg már egy ideje kompatibilis, de nem mutatja sehol a bolt.
-
mr.tamasbiro
őstag
Forza Horizon 2-ben hogy lehet autót választani mert mindig a BMW-t adja.
Valamint lehet ketten egyszerre játszani? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mik ezek az árak.

-
Madoc
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Most adtam oda ajándékba unokaöcsémnek, nem volt szivem eladni.

-
ViharVadász
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm! Bocsi a buta kérdésért, csak PS4-en ha jól rémlik régióval kellett játszani mindig.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen. Ez globális kód.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Madoc
üzenetére
Pár hónapja még jött ki, jövőre már nem jön. Már a Telltale játékok utóbbi részei sem jöttek ki rá, a FIFA jövőre már nem fog kijönni rá.
___
CDKeys akció:
Assassin's Creed: Origins kód - 29,79 font (Kb, 10 600 Ft)
-
Madoc
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
360-ra jön még ki játék egyáltalán?
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valamiért így is azt kéri hogy vegyem meg 1080 jenért.
Közben néztem az appben és még a Cobalt, Kalimba és Lumines Live játékokat tünteti fel gwg-nek.
Lehet hogy Japánban később váltanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És igen, kell hozzá kamera