- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Idézet a vicctotyikból:
Csernus válaszaiból egy:
"Van olyan ember aki szűzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?"
Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok. -
kenwood
veterán
-
szilchi
őstag
Valaki tudna egy taktikát ajánlani Murmur-ra
?Valahogy nem megy nekem,két try 2 halál.a sonic bomm elől megpróbáltam elfutni,de szvsz nem mentem elég messze,mivel mindkétszer betalált és valami 22-24K sebzést be is kaptam.Ja prot palával próbáltam.Retrivel nem mertem,mivel még hiányos a gearem és szvsz ott a sonic boom instant dead lett volna.Ja és még mindig a Kara key küldi
.Neten se találtam túl sok mindent,thottbot-on is csak annyit írtak,hogy feral druiddal meg asszem blood DK-val solozható.De hogy mit csináltak nem tom.
-
Pocak89
senior tag
Üdv! Az lenne a kérdésem mit ajánlanátok 3v3-ra holy pala + warrior mellé?
-
H.O.D.
senior tag
Lenne egy kérdésem shadow pappal kapcsolatban.
Disc fa elején van egy 5 pontos talent, amivel az instant spelleket lehet feltornázni max 10%-kal. Ez érvényes a az instant, de DoT spellekre is, pl SW?
-
Cathfaern
nagyúr
Affliként trashen semmiképp se lesz jó DPS-ed. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, kár is nézni. Amúgy igen, ha más nem rak ilyen bonust adó debuffot, akkor CoE-t érdemes rakni, mert az egyéni DPS-nél többet számít a raid DPS.
Viktor77:
Ráadásul 3.2.2-től BG-n egyáltalán nem lesz gond, mert csak akkor indul majd a BG, ha mindkét oldalról vannak legalább annyian queue-ban, mint a BG létszáma. -
Viktor77
titán
válasz
rudeee #28485 üzenetére
Egy picivel azért jobb az arány. [link]
Amúgy meg ilyen kis eltérésnél semmit nem számít mennyien vagyunk. A BG-ken összevont szerverek vannak (általában 3-4 szerver alkot egy battlegroupot, a mienk a Blackout). Általában inkább world PvP-ben szokott meglátszani, ahol valahogy mindig 1-2-vel több hordás harcol az allysokkal. De közel sem vészes a dolog.
-
rudeee
senior tag
Tegnap beszélgettem pár emberrel a BS-en és azt mondták, hogy sokkal több a hordás játékos mint az allis. Nagyjából 2/3 hordás, 1/3 allis arányban.
A Blizz nem gondolja, hogy ezt jó lenne valamilyen szinten balanceolni, hogy legyen egy egészséges egyensúly vagy ez nem is olyan számottevő dolog? -
És megint nincs faction change...
Kezd kicist kiábrándító lenni, illetve egyre jobban sántít a dolgozunk rajta dolog (US forumokon nem sok olyan postot láttam, ahol arról írnak, hogy bugos a faction change)Azért ott lettem volna, amikor ezt valaki beadta a főnökségnek, hogy jó lesz ez, ha az EUsok hetekkel később kapják meg, ők türelmesek, elvannak
-
Louro
őstag
Lehet én kezdek egyre lustulni, de kezdek lecsúszni a dpslista éléről
Destrolockként sokkal kényelmesebb szerintem dpselni. Az még megyegetett is. De kipróbáltam az afflit is. Single target-en simán tudok figyelni a rotára, de trash-re van valami trükk? Instant dotok fenntartása vagy inkább haunt és UA pakolgatása? És lehet butaságot csinálok, de saját dps-ből áldozok a CoE-vel, hogy a többi casternek jobb legyen és hamarabb vége legyen a fight-nak.Hülyeséget csinálok affliként? Jah és felhuntert hívok int és spirit miatt imp helyett, mivel talentelem is a felhuntert. Szerintem az int és spirit többet, mint az a kevés hp-bónusz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #28476 üzenetére
Ne aggódj, nem te vagy szenilis
Tényleg volt ilyen, de megváltoztatták (talán 3.1-ben). Wowhead kommentek tanúskodnak arról, hogy régen ezt adta a glyph.
robyroby:
Simple Cat DPS rota -
robyroby
tag
kellene egy jó rota feral cicának pve/pvp
-
Ööö én kezdek öreg koromra meghülyülni, és sose volt olyan glyph, ami a Flash of light egy részét HoTtá alakította, vagy csak kivették az elmúlt 8 hónapban?
-
válasz
Fekete Fény #28448 üzenetére
50 felet tudtommal nem törölnek semmilyen indokból. valahol olvastam.
-
csana
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
csana
senior tag
Üdv!
Arra lennék kiváncsi, hogy ha XP-ről váltanék win 7 RC-re (64 bitesre), akkor újra kell raknom a wow-ot is (sajna a korongok egy darabig még nem lesznek nkéznél), vagy oprendszer csere után, mintha misem történt volna, elindulna a cucc a telepített mappájából? (Persze más partíción van) Emellett még az is érdekelne, hogy érdemes kibővítenem 4gigára a memóriát az új oprendszer alá, vagy elég neki a mostani 2 (lesz-e észlelhető lassulás, vagy egyebek)?
ThX! -
Viktor77
titán
válasz
rudeee #28465 üzenetére
Minden szerveren ugyanakkor vannak a resetek. A calendar mutatja mikor vannak. Ha meg lementél egy instába (amelyiknek van resetje), akkor az O betű alatt, a Raid fülön, a Raid info-nál mutatja, mikor jár le a mentésed.
Amúgy a nagy raidinsták heti resetesek (ezt ki lehet tolni 2 hétre), a kisebb 10 fősök (nem a Northrendiek) 3 naposak (ide tartozik (még) Onyxia is). A HC insták napi resetesek (8-kor van reset), simába óránként 5x mehetsz be.
-
rudeee
senior tag
A BS-on hogy alakulnak az instaresetek?
Gondolok itt elsősorban az lvl60, lvl70 és lvl80-as instákra is, 5-10-25fős változatban normálon és HC-ban.
Sajnos nem vagyok tisztában hogy vannak ezek a dolgok.peterkeT:
Milyen néven vagy elérhető a BS-on?Előre elnézést, de valószínűleg 3x fogja elküldeni a gép az üzenetemet, mert a munkahelyi proxyszerverrel van egy kis probléma...
A felesleges postokat légyszíves töröljétek, köszi. -
Fekete Fény
tag
Nos megopldva mindent már csak annyit kérdeznék mennyi idő alatt kehet a semmiből 80 karit csinálni napi 5 6óra játék alatt ? Amit igencsak erőltetett lenne
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #28444 üzenetére
Lvl30-asként már simán találsz iront Stonetalon Mountainsben (itt némi mithril is akad), Duskwoodban, Desolace-ban és Artahi Highlandsen
És ezeken a helyeken questelhetsz is nyugodtan, mert életben maradsz. Silver bárhol lehet, ahol tin van, mert annak a helyén spawnol - csak épp ritkán.
No meg akár benézhetsz Stranglethorn Vale-be is, ott is rengeteg a nyersanyag... de az nem életbiztosításszerk: még valami: a zöld érceket (silver, gold stb.) eladhatod megolvasztva is, mert azokkal a jewelcrafterek sem tudnak kezdeni mást.
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #28460 üzenetére
köszi ezek szerint senkivel
-
válasz
Fekete Fény #28460 üzenetére
nem.
trial accounttal nem tudsz wishperelni, csak akkor ha náluk friend listen vagy. -
válasz
Fekete Fény #28458 üzenetére
én is onnan szedtem le mikor újrakezdtem
nem vagyok arathoros -
válasz
Fekete Fény #28455 üzenetére
account managementből letölthető a kliens.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fekete Fény #28455 üzenetére
Ha van közeledben ismerős, akinek megvan feltelepítve, attól gond nélkül átmásolhatod, nem fontos telepíteni.
-
Fekete Fény
tag
Igen valóban fel kell töltenem az accuntom és aktiv de attól én még nem fogok játszani.Mert ugye a játékot is kiegekkel együtt fel kéne rakni a baj az hogy sehonan nem tudom leszedni mert nem töltik vissza
már 23 helyen néztem számolom ez aztán az idegesitő dolog
-
parandroid
félisten
válasz
Fekete Fény #28453 üzenetére
Ha megvan az accountod, akkor csak egy gamecardot kell rátölteni, nem? A telepítést meg szerintem netről is el lehet kezdeni, de ebben nem vagyok biztos.
gabranek: Nem voltam lent azóta, de amúgy is kéne bányásznom, úgyhogy felőlem mehetünk.
Este úgyis látod, ha online vagyok.
p
-
Fekete Fény
tag
Nekem most nagyobb gondom lett hirtelen.Amikor abba hagytam a játékot akkor kidobtam a gamet is
Hogy én mekkora hülye vagyok megvan az accuntom most valahonnan le kell szednem a játékot még egyszer csak nem veszem meg...Csakhogy 8 helyen néztem egyiken sem lehet (bocsi a warezért)ÍDe vajon mért dobtam ki (a párom mondtam de lehet ő volt mert 16 órákat játszottam XD)Vele meg semmit van ez így...privben ha valaki tudna segiteni megköszönném
-
válasz
Fekete Fény #28451 üzenetére
gyors olvasás rulz. fél évet olvastam
akkor lehet hogy csak egy évig tárolják
meg kell kérdezni egy gm-et, szerintem visszahelyezik -
Fekete Fény
tag
Bementem az accuntomba és nem igazán vettem észre XD
-
válasz
Fekete Fény #28448 üzenetére
nem töröltek még karit. megvannak azok.
-
gabranek
senior tag
Az ellen mit lehet tenni ha állandóan kiütik a kezemből a fegyvert? Markoljam jobban?
peterkeT: DM-et végigvitted már? Este nincs kedved lemenni?
-
Fekete Fény
tag
Sziasztok
Lene egy olyan kérdésem,hogy én kb másfél éve (kicsit kevesebb) ideje abba hagytam a játékot és vissza szeretnék térni.Na már most vissza lehet szerezni a régi karimat?Szegény ke fúll t6 -ban volt és sok emlék fűz hozzá ( na meg az az elismerés ,hogy az kieget végig nyomtam) .Ha nem lehet hol lehetne egy 70 resto druidához olcsón hozzá jutni?Meg kell mondanom nem vagyok az a kifejezetten kűldizős ember ,nem szívesen kezdeném a legelejéről az egészet...Előre is köszi a válaszokat -
parandroid
félisten
Köszi, megvan, googleval is kerestem, és tényleg ez az egyik legjobb professions guide. A gond az, hogy mivel csak ~2 hete játszom, lvl30 vagyok csak, így olyan területeken, ahol ezek az ásványok vannak, nem sokáig maradnék életben. Úgyhogy most ott tartok, hogy Deadminesból, vagy Duskwoodból begyűjtök sok tint és coppert, meg a hozzzájuk kapcsolódó köveket, ezeket eladom, és az árából veszek silver és iron ore-t, meg talán némi gold ore-t is, aztán ezekkel megpróbálom feljebb tornászni a profession értékeimet. De azt hiszem, hogy 195-ös engineeringgel és 159-es mininggal már így is a szintem előtt járok velük.
Most elkezdtem tolni a first aidet (nagyon tuti dolog healre, sokkal jobb, mint a kaja, persze gondolom nektek ezzel nem mondtam újat), meg nemrég vettem fel a cookingot és a fishinget is, úgyhogy asszem megyek pecázni.
p
-
válasz
parandroid #28444 üzenetére
Ezt a linket ajánlom a figyelmedbe
[link]
-
Guargumi
tag
most inditod, s nem tudod eldönteni?
Hunterral könnyű a szintezés, de ott lenni a toppon az már nem olyan egyszerű, mármint raideken, pvp ben nem egynagy szám.
Warrior lehet ugye tank vagy/is dps, de ehhez 2 geart kell összerakni, fejleszteni, encha és kövek, ez elég melós és költséges.
Restro druida+ arms warrior életképesebb mint a hunter+druida felállás.Anub down, ezt sem hittem volna, de ma este meglett.
-
parandroid
félisten
válasz
Wolverine #28441 üzenetére
Igen, részben nekem is a fejlődés mellékterméke volt csupán a felhalmozott bar készlet. Amúgy az ore-ok tényleg jobban mennek, azt is elvitték mind. Az megint más kérdés, hogy vissza is forgattam a pénzt nehezen hozzáférhető alapanyagokba, hogy tovább fejlődhessek. 195-200 között persze megakadt az engineeringem, itt már mithrillre lenne szükség...
p
-
Cathfaern
nagyúr
Warriorral jobban jársz szerintem, mert azzal tudsz PVE-ben tankolni ( = könnyen találsz partyt), PVP-ben meg biztosítottabb a helye, mint a Hunternek (Warrior a rugo mellett gyakorlatilag sosem volt és valószínűleg sosem lesz túl gyalázatos PVP-ben. Hunter jelenleg nem rossz, de ki tudja mi lesz vele).
De ettől függetlenül én még mindig tartom azt, hogy jobb ha az ember az alapján választ karakter, hogy melyik szimpatikusabb nekiSzerk: PVP-hez mélységeiben nem értek, így nem tudom, hogy melyik lenne ideálisabb társ.
-
akasp
senior tag
sziasztok!
druid mellé mi jobb 2v2ben? warrior vagy hunti? /druid vagy balansz vagy resto is lehet/
és warrit tudom jobban használni end-gamingban vagy huntit?
itt értem ezalatt az én szokásaimat: (nemtulsok pve, de van abbol is, de inkább aréna meg bg)
(gondolkodtam egy tank warrin csak ugye azzal nemigazán tudnék pl pvpzni.. )
mik a lehetőségeim?igy ujraolvasva kicsit érthetetlennek tünik mit kérdezek
de azért probáljatok meg válaszolni
köszi előre is
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #28439 üzenetére
Ha jobban akarsz kaszálni, akkor nem bart teszel az AH-ba, hanem nyers ore-t
Azt ugyanis a jewelcrafterek prospect miatt is veszik, nemcsak a belőle készíthető fémrudak miatt.
-
Guargumi
tag
Rugóval Arénázom, 41-5-25 talenten, utánna olvasva ezt használja a rugók nagyrésze, nem rossz, de egyenlőre nagyon ügyetlennek érzem magam, shadowstep már nem divat?
Utoljára 70en látogattam az Arénát, s a szezon 3 ban ill. 4 ben, mintha a mobilitás erősen csökkent volna, van aki probálta a combat talentet Killing Spree vel, mennyire életképes? -
parandroid
félisten
válasz
rudeee #28437 üzenetére
Dun Moroghtól keletre, Loch Modanban is vannak jó küldik 10-20 szint között is, efölött pedig Wetlands jó terep ettől északra.
Most, hogy nagyjából letudtam Duskwoodot, ln is megyek vissza Wetlandsba, ott most jönnek a 30-as szint fölötti küldetések.
Elképesztő egyébként, hogy az Aukciós Házban milyen gyorsan lehet pénzt csinálni. A bronze Barokat úgy viszik, mint a cukrot, de a kitermelt ásványok is pillanatok alatt elkeltek. Sőt, a vendoroktól kapható pénz többszöröséért eladtam néhány teljesen alap köpenyt is pillanatok alatt. Más kérdés, hogy a pénz egy részét rögtön vissza is forgattam leatherbe, mert az kellett az engineeringhez. Viszont van remek szemüvegem, ami még az armorhoz is hozzátesz, és jobb puskát tudtam magamnak csinálni, mint amit eddig bárhol máshol találtam a játékban. Arról nem is beszélve, hogy van már robbanó birkám is...
p
-
rudeee
senior tag
válasz
Viktor77 #28435 üzenetére
Köszönöm szépen!
A lagra rátérve amire emlékszem és tapasztaltam:
Szombaton este fél 10 felé készítettem a karaktert amivel aztán rögtön be tudtam logolni - azonnal reagált amint beírtam a felhasználónevet és a jelszót (rögtön továbbított).
Ez után elmentem kajálni és kb. 11 felé ültem le újra, amikor meg már nagy volt a lag - számomra, abból gondolom, hogy az accountra való belogolásnál több másodpercet állt a login majd utána haladt tovább. A Dwarf kezdőn fejlődgettem egész éjjel, 11-től másnap hajnali 4ig és stabilan éreztem a lagot.
Addonok vagy kliensbeállítás miatt lehet ilyen?
A furcsa az, hogy vasárnap délután viszont fele akkora lagg volt mint amit szombaton este - vasárnap hajnalban tapasztaltam. Ha az addonok miatt lett volna akkor fixen ugyan olyan lett volna szombaton és vasárnap is nem? A netemmel nem volt gond, más nem lagolt.
Nem nagyon értem hogy ez mitől lehetett. Van ötletetek?Gabranek:
A Törpök és a Gnómok Dun Morogh-ban kezdenek, annak a bal alsó sarkában. Sajnos a pontos nevére nem emlékszem.
Jelenleg Westfallban vagyok, Ironforge-ból átmentem Stormwind-be vasúttal, mert az ottani terepet jobban ismerem mint az északi vidékeket.
Köszi, ha szükségem lesz segítségre majd megkereslek. -
gabranek
senior tag
válasz
rudeee #28434 üzenetére
ha valamelyik küldetéshez szükséged van egy kis izomra csak szólj, segítek ha tudok
gabicsek - human pala, szintén a bs-en. (csak 6 szintel vagyok feletted, szal xp veszteséged nem lesz nagy) bár a dwarfoknak más a kezdőhelyszíne ugye? vagy ők is Elwynn Forestben kezdenek?
Tegnap segítettem egy dwarf roguenak egy küldetésében (még soha nem találkoztam vele) és adott 10 aranyat viszonzásképp
-
rudeee
senior tag
A hétvégén kezdtem a játékot a Bloodscalpon és jelenleg a 16. szintet taposom. Igazából kicsit tépem a hajamat, mert nem vagyok egy túlzottan fejlődni szerető emberke és így mount nélkül elég durva a dolog.
Remélem lvl 20 után nem lesz ennyire tötymörgős.
(Hozzászoktam már nagyon a nagykarihoz és ellustul az ember egy idő után.)
A hétvégén, szombaton este számomra viszonylag nagy volt a lagg a BS-en ami vasárnapra enyhült (Nem a saját netemmel volt a gond). Ez természetesnek mondható, vagy általában ekkora latency szokott lenni?
A szerver amúgy tetszik, látszik hogy "élnek" a dolgok (máshoz viszonyítva).ui:
Ha esetleg lenne valakinek fölösleges táskája amire nincsen szüksége, akkor azt szívesen venném, hogy tudjak mibe cuccokat gyűjtögetni.
A karakterem neve: Eshelon (Dwarf Paladin). Előre is köszi! -
szilchi
őstag
RF Online-ban tuti van,ott még szintet is vesztettél ha lvl-up után meghaltál és akkor vesztettél nagyobb mennyiségű XP-t
.De hogy WoW-ban volt e.....
-
-
gabranek
senior tag
Herbalism-hez nincs valami jó addon? Mintha valaki itt monta volna, hogy van egy olyan ami hanggal figyelmeztet, ha a minimapon feltűnik egy. Pont erre lenne szükségem.
még 2000 xp és elérem a 20-as szintet, ahol végre vehetek lovat
a gyaloglásból már nagyon elegem van...baromi sokat kell mászkálnom.
-
Cathfaern
nagyúr
#1 frissítve
-
szilchi
őstag
Hehe..ma sem esett semmi VoA-ba,de legalább megnyertem a Reins of the Grand Black War Mammoth-ot
-
válasz
Wolverine #28401 üzenetére
qhelpernek elég a hide vagy kariválasztó képernyőn lőjem ki?
nekem win7 64bit feltevése után jött elő ez a probléma hogy kifagyogat. főleg repülés közben, ha megyek valami olyan felé ahol sok az adat, pl wintergrasp felett repülök el egy csata közben vagy dalaranba érkezek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest