Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
slayer006 #29999 üzenetére
Sehogy nem lett belőle képfájl. De azt nem értem hogy legelőször pedig fel tudtam telepíteni teljesen a gamet azóta viszont nem jó a dvd. Mindenesetre köszönöm a segítségeket. Haveromnak van valami installwow exeje ő azzal töltötte le és azt mondta hogy közbe telepíti is ahogy tölti lefelé. Az nem számít véletlenül wareznek? Vagy az rendes hivatalos szerverről jön le amit a készítők tesznek elérhetővé?
-
-
Ptech
addikt
válasz
Dj.Mike #29994 üzenetére
Mi lenne? Ha felfér akkor tök mindegy hogy egy HDD-d van vagy 15.
Nem hiszem, hogy külön is fenn lennének valahol, esetleg torrentről te tudod húzni csak azt a filet. Próbáld innen: http://a.wirebrain.de/wow/ -
Dj.Mike
senior tag
Ez érdekes most másolomfelfelé a wotlk dvd-t de az installer tome 3 mpq fájlt nem tudja olvasni. Nem lehetséges valahonnan letölteni csak azt az 1 fájlt?
-
Dj.Mike
senior tag
Oké felmásolom akkor de mi van akkor ha csak egy hdd van a gépbe? Próba cseresznye alapon megnézem mit sikerül kihozni belőle.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
CactuS #29987 üzenetére
Az a baj hogy nem csak nálam csinálja ezt. Elvittem uncsitesómhoz mer ő is rakta volna fel de neki is ugyanezt írta ki. Egyébként ez úgy lett letöltve hogy ugye van ez az installer exe nevezetű fájl amivel le lehet tölteni az alap wowot a tbc-t meg a wotlk-t is. Az én wotlk-m is így lett leszedve egyik haveromnál és amit ő leszedett az installerrel az lett kiírva nekem. Kezdetben működött rendesen tehát fel tudtam telepíteni teljesen a gamet csak mostanában írja ki. Ja és azóta már új dvd olvasóm is van és mégsem tudom felrakni.
-
-
Dj.Mike
senior tag
Üdv! Az lenne a gondom hogy mikor telepíteném a wotlk-t dvdről akkor 21%nál állandóan kiír valami olyasmi hibát hogy az installer tome 3 mpq nevű fájlt nem találja vagy nem tudja olvasni. Viszont ha meg letöltöm és úgy közbe telepíti akkor meg nem ír ki hibát. Valakinek volt már hasonló gondja vele? És ha igen akkor mi okozhatja a hibát?
-
H.O.D.
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e szintbéli megkötés JC-nél? Tehát teszem azt, fel tudom húzni 450-re egy 40-es szintű karakterrel?
-
csiky
tag
hello
nem igazán tudom, hol megkérdezni, így itt írnám le a problémám.
Másnak is van olyan problémája, hogy az nvidia driver rendszeresen crashel wow alatt?
teljesen mindegy melyiket rakom fel, de (csak wow alatt) crashel majd visszaállítja a win, roszab esetben resetel a gép az nvlddm.. sys miatt.probáltam már isten tudja hány drivert, régi és új betat, whql stb.
win reinstall volt, a driver szar.os: vista/win7 mindkettővel.
9600gtm is cisnálta annó, 4850nel nem volt gond, ezért gyanakodom a driverre.előre is köszi
-
parandroid
félisten
válasz
Wolverine #29977 üzenetére
Basszus, gyanús volt, amit a kardról írtál (nincs is kardom), most nézem az armoryt (az előbb csak linkeltem), valamiért egy 2 nappal ezelőtt próbaképpen felvett tankolós próbagear ragadt be neki.
Nem is ezt hordom, hanem egy craftolt Savage Saronite DPS setet egy szintén craftolt kétkezes Titansteel Destroyerrel (szerencsére unokaöcsém Blacksmitht húzott 450-ig). Jó ég, ezzel még questelni is csak óvatosan mernék, nemhogy bármilyen instába (nemhogy hc-be) menni - tanknak gyenge ez így, DPS-nek meg semmire sem való.
Gondolom a rolling restart óta még nem jelentkeztem be, azért ezt nyomta be, vagy mittudomén. Bár nem értem, mert tegnap késő délután/este sem ebben a gearben játszottam már...
Gabicsek: Ivalát kérdezd meg, ő is JC-t húz és Enchát, és régebben wowozott már, akkor is ezekkel dolgozott.
p
-
gabranek
senior tag
A jewelcraftingot mennyire költséges felhúzni? Herba/alchemym van 450/450, de a herbát kidobnám...potikkal nem igazán tudok pénzt csinálni (az agility, meg a spell powereseken kívül), gemekkel, primal might-al viszont annál inkább. Aztán ha mégsem jönne be a számításom, gazolást mégis könnyebb újra felhúzni, mint az alchemyt
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #29975 üzenetére
Sejtettem, épp ezért mondtam - amíg aktívan questelsz, addig Ulduart és attól felfelé minden raidet felejts el. A Death Knight's Anguish jó trinket ugyan, de azért majd lassan cserélni kell. A Howling Fjordos kard meg sokszorosan túlélte már magát... (főleg, mert ez inkább rugónak jó, nem is annyira warriornak)
Ha Zul'Drakban már eljutottál addig, hogy megkapod a Pa'Troll dailyt, akkor azt csináld meg minden nap; 350 repu, és ha 20 perc alatt körbeérsz, akkor plusz 500 - nekem sosem sikerült 15 percnél több időt eltöltenem vele...szerk: amúgy ToC5 (amit én inkább ToCh-nak hívnék...) a Trial of the Champion - a Crusader a raid
-
Arnold2
őstag
válasz
parandroid #29972 üzenetére
Meg Gem-elj. Ha jól látom van 3+1 üres helyed. Nem kell bele feltétlen epic (lila nevű gem), mert az pazarlás lenne, de rare (kéken van írva a neve) simán belefér még.
Meg az övre már simán mehetne [Eternal Belt Buckle] (50g körül mozog nálunk), az plusz egy gem slot (akármilyen színű). Szóval egy százas ráfordítással fel tudnád gemelni magad.
Az enchantokról nem is beszélve, bár zöldre pazarlás lenne. -
parandroid
félisten
válasz
Wolverine #29973 üzenetére
Jóvanna, 3 napja vagyok 80-as.
Vasárnap mindjárt mentünk pár kör heroicot, de csak pár tankcucc esett, meg elkezdtem az Argent Tournamentet - tegnap jutottam túl az Aspirant szinten, megcsináltam az első Stormwindes dailyket. Meg tegnap mentünk be először ToC5-be is (normal), de clothos nap volt sajna.
ZulDraknak a felénél járok, ami a questeket illeti, Storm Peaksnek épphogy nekiálltam, most jutok át lassan Dun Niffelembe a valkűröktől.
Türelemmel nincs gond, az idővel annál inkább, munka és család mellett nem úgy van az, hogy egész napokat csak úgy végigjátszik az ember...
p
-
válasz
Toc5ből (normál és HC) is találsz upgradeeket. (mind Arms, mind Prothoz), oda pedig mindig találni csapatot (Toc5 normál pedig ugye akár óránként 5x lefutható ha jól emlékszem, csak bírd idegekkel
)
szerk: mondjuk ahogy nézem 450 az engi-d, szóval a türelem az megvan hozzá
-
Wolverine
félisten
válasz
Ezzel a gearrel be ne lépj Ulduarba se, nemhogy ToCr-be... Tessék végigcsinálni a questeket Icecrownban és Stormpeakben, az Amphitheater of Anguisht Zul'Drakban, felhúzni a reput dailykkel és heroicokban tabarddal (elsősorban Ebon Blade és Argent Crusade, de a Silver Coenantra is gyúrj rá a Tournamenten), és persze fuss rengeteg heroicot meg akár sima 80-as instákat is. Neked rengeteg upgrade van még mind a repus rewardokból, mind a heroic lootból...
-
parandroid
félisten
válasz
Wolverine #29971 üzenetére
"Nem tudom, milyen a geared..."
Nem valami jó.
Annyira nem, hogy 10 fős instákba be sem nagyon engednek, illetve már jelentkezni sem merek. Épp ezért lenne szükség sürgős upgradere. az persze ördögi kör, hogy ehhez pont 10 fős instákat kéne nyomatni... Majd megpróbálom behízelegni magam, hátha marad egy-két hely a guildes Uldu és Nax 10-ekben.
p
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #29970 üzenetére
Nem tudom, milyen a geared, de célszerű 10 fős Naxx-ot/Ulduart is futni a heroicok mellett, az emblem mindig jól jön, és relatíve friss 80-asnak upgrade is esik onnan.
-
parandroid
félisten
válasz
Arnold2 #29968 üzenetére
Köszönöm, így már tiszta - lehet, hogy néhány alap cuccot lecrafteltetek akkor kezdő DPS szettnek. Az Emblem of Triumph-ot meg célszerűbb akkor T9-re költeni, azt is ezért adják, nem? A magasabb kategóriás T9-es felszerelésért úgyis rengeteg kell belőle, és azok azért jobbak, mint a craftelt darabok, ahogy néztem.
Cathfaern: Ezt már én is hallottam (konkrétan hogy minden HC instáért járni fog emblem), de nem tudtam, mennyire megbízható a forrás (guildben ejtette el valaki, éppen gearelés kapcsán), utánanézni meg még nem volt időm. Amúgy elvileg csak Crusade Orb kell a crafthoz a Titansteel mellett, azt nem tudom, hogy mennyibe kerül BS Ally oldalon AH-ban, még csak Runed Orbot vettem, az 300 Gold körül volt.
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #29967 üzenetére
Tegyük hozzá azt is, hogy következő patchtől hc instákból, naxxból emblem of triumph fog esni, így a t9 elég lazán kiszedhető lesz. Amúgy a nyersanyag ár sem olyan alacsony, mivel kell hozzájuk olyan cucc, ami csak toc10/25ből esik.
-
Arnold2
őstag
válasz
parandroid #29967 üzenetére
A receptekből készíthető ruhákra gondoltam. Ha össze tudtad farmolni az alapanyagokat akkor okés. De még mindig ott van a [Crusader Orb] ami még kelleni fog. Most már nem egy nagy durranás az ára, de menni fog még lejjebb (vaaagy ha eleget instázol akkor meg tudod venni darabját 15 [Emblem of Triumph]-ért). *
(Valamint a TotC-ból eső pár, nem soulbound-os itemek ára is esni fog)** Legalább is az én szerveremen ezt a tendenciát vettem észre (The Maelstrom)
-
parandroid
félisten
válasz
Arnold2 #29966 üzenetére
"ha minden igaz lejjebb mennek a TotC ból eső, receptekből készíthető ruhák ára"
Új vagyok még a játékban, sorry, de nem teljesen világos. A TotC-ban eső felszerelések soulboundok alapvetően, nem? Vagy a szükséges emblemekből kell majd kevesebb hozzájuk? A receptekből készíthető ruhák ára nagyon nem számít, mert nyersanyagáron tudom őket csináltatni szerencsére, ráadásul miningom nekem is van, tehát a titansteelt szép lassan összefarmolom/smeltelem.
p
-
Arnold2
őstag
válasz
parandroid #29965 üzenetére
Szerény véleményem szerint én még várnék egy kicsit. Ha Wolverine 'kapcsolatai' jól súgnak, egy hét és itt az új raid tartalom. Így ha minden igaz lejjebb mennek a TotC ból eső, receptekből készíthető ruhák ára. Szóval szerintem még várj egy hetet.
-
parandroid
félisten
Tegnap kipróbáltuk a Trial of the Crusadert (mondjuk jellemző módon csak cloth esett, aminek a csapat mindhárom palte-es tagja rettentő módon örült), és ennek kapcsán utánanéztem a beszerezhető geareknek. Ahogy nézem, mindegy, hogy DPS vagy tank oldalt nézem, nagyjából ugyanaz a lehetőségem van:
a) Ráhajtok a T9 szettre, amihez alap minden napi hc, és lehetőség szerint minél több ToC10 - utóbbi problémás, főleg jelen gearemmel ekkora csapatot találni.
b) Craftoltatok magamnak elérhető legjobb plate cuccokat az eddig összefarmolt ásványokból és pénzből.
Ahogy nézem, a craftolt cuccok kb a belépő T9 szintjén vannak statokban, tehát megkockáztatom, hogy érdemes lenne kezdetnek beruházni. Meg tudjátok ezt erősíteni, vagy teljesen hülyeségeket beszélek, és tudtok jobbat?
p
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Két gyors kérdésem lenne:
1. Miért nem kezdi el letölteni a kövi patch-et miután kiléptem játékból? Elvileg be van neki kapcsolva hogy akkor kezdje meg a letöltést
2. Meddig szoktak offline lenni a szerverek a szerdai restartnál? -
m4rc!
őstag
Hali! Ragnán van innen vki? Latency-tek mekkora szokott lenni? Mert nekem most ilyen 100 körül van és kb. 1 éve BS-en nem volt ilyen magas... trial acc miatt lehet?
-
szilchi
őstag
Holnap érdekes módon egy percnyi downtime se lesz EU szervereken...hmmmm
Nem is emlékszem,hogy volt ilyen.Eddig volt minimum rolling restart ha nem is volt karbantartás.Lehet ez a közeledő patch előszele
Juhééé...Skadi dobta a kék proto drakejét ma UP HC-ban
.Meg is sikerült nyernem a rollt..kár hogy nincs epic flying skillem
-
Újabb 500 megás patchrészlet. Csak nem rohamosan közeledik IC?
(Pedig még kéne egy rakat dolog Tocból is, hiába megy le minden héten a 10/25 illetve a 10H, egyrészt rollban überkirály vagyok, 99%ban simán benne vagyok az 1-20ig ban. Vagy nem is esik az, amit szeretnék.)
-
SÜN!
tag
A Cataclysm-nek nagyobb lesz a gépigénye mint pl a WOTLK-nek?
-
SÜN!
tag
Hali!
Erről az account fagyasztásról tudnátok valami infót adni?
pl. hogyha lefagyasztom akkor akkor olvasztom fel amikor akarom? és így például 20 nap van hátra, lefagyaztom, 10 napig nem lesz vele semmi, akkor ugyanúgy 20 nap marad? -
Guargumi
tag
ati kártyára váltanék, 4830 vagy 4770, remélem ezekkel is normálisan fut a játék, nem lesznek driver vagy egyéb problémák, tapasztalat?
-
Wolverine
félisten
válasz
gabranek #29939 üzenetére
A resi-szett kezdő PvP-cuccnak jó, és ha nagyon nincs más, akkor felveheted heroicba is; de emblemből elég szépen fel lehet öltözni némi farm után. A lényeg a tapasztalat megszerzése: ne csak a napi heroicba menj le, hanem annyiba, amennyibe csak tudsz, illetve ha meg tudod oldani, akkor Archavon és Naxx is ajánlott.
Ugyanakkor ne állj le a questeléssel. Rengeteg repu, borzalmas pénzmennyiség, és persze iszonyatos mennyiségű lore. -
gabranek
senior tag
válasz
Viktor77 #29938 üzenetére
csak azért kérdeztem, mert amint 80 lettem gyorsan vettem 1 Savage Saronite szettet, ami főleg a resiliecet tuningolja...mindenesetre ez is fényévekkel jobb, mint az addigi gearem, szal amig nem tudok jobbat beszerezni ez is megfelel.
És akkor a kérdés ezzel kapcsolatban, hogy milyen gearre lenne érdemes vadásznom. Kraftoltassak-e mondjuk egy titansteel settet, pár ezer g-ért, vagy öltözzek az emblemekből, és szépen lassan összejön egy jobb ruha? -
gabranek
senior tag
válasz
kenwood #29930 üzenetére
huh, köszönöm szépen mindenkinek...most el vagyok látva infóval
így már tudok honnan elindulni.
A haste-re eddig egyáltalán nem figyeltem, nem gondoltam, hogy ennyire fontos, de akkor ezt sürgősen orvosolni fogom.
Meg körülnézek, hogy kajabuffokkal és elixirekkel mit tudok felnyomni.Azt jól gondolom, hogy a resiliece inkább pvp-ben hasznos?
-
szilchi
őstag
Hi.Gondolkodtam,hogy a hunteremnek legyártom a swiftarrow battlefeart
...rofl,ingame is fear,thottbot-on is fear,csak nemtom miért.Biztos nyomdahuba....szóval battlegeart.Tudom,hogy pvp cucc a "sok" resilience végett.De szvsz jó PVE statokkal is rendelkezik.A rugómmal le tudnám gyártatni és sztem 80-ig simán elllennék vele questelés közben és még BG sem lenne utolsó benne.
-
kenwood
veterán
válasz
gabranek #29923 üzenetére
elsodleges statok :Str>Crit/Haste.
masodlagosak : agi,attack power,arpenAgi jo esetben nem lesz sehol.artani nem art,mert ad critet,de keveset.
Arpen erdekes stat,nem hat mindenre,de meg a T9re is raktak.ad nemi dmget,de alacsony a prioritasa palaknal.Ami meg fontos : amig nincs meg a 200 hit rating ,a hit komoly dmg novekedest okoz,foleg 10/25 fosben,felette mar masodlagos statta valik.
Az expertise 26ig szinten komoly novekedeset hoz,felette mar nem erdemes rakni ra.A haste rating hat a melere,a sealekre es csokkenti a global cdt,ezert a crit mellett ez a legfontosabb pala stat.
irnam,hogy 500 fole ne vidd,de mire elerned,mar magadtol is erteni fogod,miert.
Omni cc es clcret addonok erosen ajanlottak.Commandet ne hasznalj raiden,mert az egyik legfontosabb glyphed ,a szetbonuszok es a libram is a SoV-ra epul.
5 fos instakban a rovid fightok es a tobb fos groupok ellensulyozzak a hatranyait,igy oda kimondottan elonyos.A pala erosen geartol fugg,ezert ne keseredj el,eleinte akarmit csinalsz,keveset fogsz tolni.
Fel kell oltoztetni. -
SÜN!
tag
Sziasztok!
Hol lehet legolcsóbban gamecardot RENDELNI?
ez nemtudom mennyire warez de :
ha megveszem az alap wowot akkor megvan az accountom, utána mondjuk "nem a bolt polcáról" származó BC-m és WOTLK-m van, akkor tudok játszani nem?
-
sviba
tag
válasz
CactuS #29924 üzenetére
a paladinnak inkább én crit chancet ajánlanám inkább az agility helyett, mert akkor a spell crit chance is megnő=exorcism critek, néha a judgement is "considered as spell damage" (vagy melee, vagy ranged, de ez random).
a seal of command meg néha vicces, mert van úgy hogy odaállsz a trashmobok elé, a tankon már az aggro, és akarva-akaratlanul bevágsz 3 darab 2-3k critet, mondjuk judgementtel, aztán crusader strikekal megint bevágsz 2-3k-s critet, esetleg még a divine storm 4 targetes ütése és már rajtad is vannak a mobok. én személy szerint úgy szoktam, hogy seal of vengeance-szel kezdem a fightot, míg proccol a libram (+200str, item lvl245ös badges cucc) aztán át commandra és adj neki, a vengeance dot meg kitart a fight végéig, ami proccoltatja a +200str-t.
-
válasz
gabranek #29923 üzenetére
Bár nem nagyon retriztem, de a guildben körbenézve elmondható, hogy STR > AGI, AGI> Haste, AP > Armor pen.
Armor penetration felesleges szinte, mert a dmged nagy része holyból jön.
Haste rating: csomó instant skill, max a melee swinget gyorsítja.Command az aoeban sebez, ha single target skillt használsz, bossfightokon érdemesebb szerintem a Vengeance.
-
gabranek
senior tag
végre elértem a 80-at
(a végét már nagyon utáltam). És most szeretném elkezdeni a gearelődést...egyenlőre dps-ként, aztán majd meglátjuk.
Az már most kiderült, hogy a dps-em harmatgyenge...hogy ezt növeljem, mire kell nagyon rágyúrni? Kizárólag a strength-et kell növelni? vagy az agilityt se hanyagoljam el?
Ja és paladin dps-ként melyik sealt érdemes magamon tartani? A vengeance-ot vagy a commandot? -
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Aki vesz és el szokta rakni a wow gc-tokot és mindent belőle, be tudná szkennelni és feltölteni a tokban lévő kerek lapot?
Előre is köszi!
-
Blizz
őstag
válasz
parandroid #29916 üzenetére
Az,tényleg.Hajrá hajrá holnap legyen meg.
-
parandroid
félisten
válasz
napoleon2323 #29914 üzenetére
Szerintem írásvédett a C:\ meghajtód, és nem enged futtatható fájlt felülírni. Futtasd a patchet adminisztrátorként, ha teheted - vagy még jobb, ha a játék saját patchelését használod. Bár eleve nem értem, hogy miért US patchet teszel fel. Az biztos nem lehet indok, hogy azért, mert warez, mert ugye itt a fórumon nem is hozzuk szóba a tört verziót.
Ps.: Ma besokalltam a questeléstől, és 18k XP-vel lvl80 előtt megálltam. Majd holnap lépek - nagy szó ez az első karakternél.
p
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Próbálom felrakni a 3.2.0-s patchet (Us-es) végig is fut a patch de végén ezt írja ki:
The file "C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe.temp" could not be renamed to "C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (ConflictManager:: ResolveConflicts/2
The file "C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe.temp" could not be deleted. (ConflictManager:: UncreateObjects)
Már újra raktam a játékot kétszer is de mindig ugyan ez van!
Valaki tudja amegoldást?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
LucifeI2
őstag
Most néztem meg Altoholic-kal és 320 nap playedem van a 10 karakteremen összesen.
Nektek mennyi?
A régi mainemen van 120 nap, a többi meg altokon eloszlik. Az a legviccesebb, hogy a level 1-es bank karimnak van 11 nap played time-ja.
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #29899 üzenetére
Mindegy igazából, mert a protot ne magadra pazarold, hanem egy clothosra ha bajban van.
51/20/0-val megyek mindenhova, kivéve Beastre, ott a kifutás miatt az 51/0/20-al."Az imp. concentration aurat+ Aura Masteryt nem is talentolod ki?"
Nézd, láttam az egész contentet HC Anubig bezárólag, és nem volt rájuk szükség, most már biztos nem fogom kirakni. -
szilchi
őstag
válasz
Pttypang #29901 üzenetére
Ebből csak Seal van,Judgement nincs.Ezt kapod lvl 1-en kezdésnek.Mármint a Sealt.Aztán lvl 4-től jönnek a Judgement-ek,Light-Wisdom-Command-etc....A seal annyit tesz,hogy magadra teszed aztán minden ütésnél van esélyed plusz holy dmg-ra.
Ha nem csal az emlékezetem,akkor régen a kezdetekkor volt az,hogy voltak külön Seal-ek meg volt egy judgement is.És akkor volt a Righteousness-nek is volt judgement-je.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest