- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Csokicsibesz #26995 üzenetére
Dátumot is jól írod be?
-
kovsol
titán
válasz
nevet úgy írod be ahogy kártyán van? nem kell felcserélve írni a nevet
-
Csokicsibesz
tag
válasz
Wolverine #26996 üzenetére
Felhívtam a bankomat is, nincs semmi probléma a kártyámmal és mint mondottam már használtam is a Blizzardnál. De nem a névre ír ki hibát hanem a kártyaszámra vagy a megerősítő kódra. Már mindent kipróbáltam, egye írva, külön, kötőjellel, mind a 2 kóddal ami a hátulján van. De egyszerűen nem eszi be, próbáltam másik böngészővel, de azzal sem. Már kezd eléggé idegesíteni ez a dolog.
-
Wolverine
félisten
válasz
Akkor az utolsó hibalehetőségek: nem jól írod be a kártyád lejárati dátumát, vagy az a kártya mégsem alkalmas ilyen fizetésre... szerk: még egy eszembe jutott: a nevet úgy írd be, ahogy a kártyádon van, azaz magyarul, ne angolul.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Csokicsibesz #26993 üzenetére
És biztosan jó kártyatípust választottál ki? szerk: a CVC kód 3 jegyű, a mágnescsík mellett van, ha jól emlékszem... nem lehet, hoigy más kódot akartál megadni? Plusz nem a bankszámlaszámot kéri a Blizzard, hanem a bankkártya számát, ami a kártyán van.
-
Csokicsibesz
tag
Hali,
nekem egy olyan problémám vagy hogy online banki utalással szeretném befizetni az accomat. Belépek accaunt managmentbe kijelölöm hogy Mastercard . Majd beírom a rám vonatkozó adatokat , egybe írom be a bankszámlaszámot semmi space vagy - , majd megadom a megerősítő kódot ami a mastercardok hátulján egy négyzetben van benne. Elfogadom a szerződést majd visszadobja hogy nem jó a kód. De nem gépeltem el semmit, a bankártya működik beszéltem a bankommal is telefonon. A Blizzardnak is kell kell fogadnia mivel előzőleg már végeztem karakter transzfert és renamet is ezzel a kártyával , szóvl nem igazán tudom mi a probléma. Légyszi ha valaki tudja mi lehet írjon ,mert már elég kínos a dolog. 4. napja próbálkozok a feltöltéssel. A bankkártya megerősítő kódra ír mindig hibát ( vertification code ) .A többinél nem jelez hibát. -
kovsol
titán
D:\Filmek\OoW_vs_Illidan_Stormrage.wmv
viccet féretéve 1440 x 900 felbontás így elég nézhető minőség, 23:07 hosszú
Mage szemszögből készült így elég jól létszik minden[link]
Zsemlemorzsa néven futó mage voltam énez volt az utolsó szép mage élményem azóta sámán vagyok ezért is szeretem néha megnézni
egy héttel késöbb a fejest is elvittem utánna már látványosság számba mentem IF ben ; -
kovsol
titán
huh elöbb megnéztem a Ragnaros server first Illidan killünk videóját és kiráz a hideg úgy beleéltem magam megint
régi szép idők! és a staff az enyém lett akkor -
robyroby
tag
ha vakinek van karija emeral dream-en és BS-en is szóljon ha érdekli egy kis goldtranszfer
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX #26985 üzenetére
Ez valamelyik addonod egyik frame-je lesz szvsz (QuestHelper vagy egyéb tracker), vagy a Blizzard questtrackerje, amit lockoltál és ezért nem látszik (utóbbi frame nevét nem tudom sajnos). Ha az utóbbi, akkor az Interface menüből unlockolva elteheted máshová, ha előbbi, akkor a megfelelő addon beállításain belül kellene kezelni.
-
Nimda
addikt
A mageknél még mindig a klasszikus 57/3/11 arcane build hozza a legtöbb dpst?Egyszerüen nem tudom eldönteni,hogy maradjak,vagy kóstoljak bele a 20/51/0 firebe
vagy a köv.patch után mi lesz a helyzet...kivi vagyok.
-
FefeeX
veterán
Nincs véletlen itt egy BS-en aldor/scryer exalted repus tailor? Akár alli, akár horda, csak a magemnek kellene egy leg enchant...
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX #26973 üzenetére
Van erre egy makró:
/run ChatFrame1:AddMessage(GetMouseFocus():GetName())
Ezt tedd egy keyre, majd vidd a kurzort a holttér fölé, és nyomd meg a makróhoz bindelt keyt. Ez a General chatframe-be ki fogja írni, milyen láthatatlan frame foglalja a helyet.
A voice chat valsz. ütközik valamivel, de ennyiből meg nem fogom neked mondani, mivel -
FefeeX
veterán
Problémám akadt tegnapi napon, miután 2-3 hét kihagyás után, pár új addonnal (itteni szidások miatt gondoltam lecserélem a cartographert, hátha nekem is gyorsul a dolog) indultam neki.
Mapster+tomtom+gathermate cartographer helyett, no meg Bayi's Extended Questlog. Majd megy hozzá a lightheaded is, de tegnap pl nem engedte letölteni
Frissítettem auctioneert, wintertime-ot, DBMet, atlast, atlasloot-ot meg qhelpert.
A probléma: ezek után lett egy elég nagy holt pont a képernyőn, 1280as felbontásnál kb a képernyő közepétől egy 4*4 centis jobbra le. Látszani semmi különös nem látszik, ugyanúgy mutatja a képet, csak mintha ott lenne egy láthatatlan ablak, nem tudok kijelölni onnan, forgatni a képet vagy egyéb hasonló dolgot. (Először nem értettem, miért nem tudom kijelölni emalont majd az addot, miért nem tudok a flight masterre kattintani bizonyos szögből, de aztán megtaláltam ezt a hülyeséget...
Valami tipp valaki?Apropó: ezek után kezdődött asszem ez is, ami jelzi hogy valaki beszél (voice chathez tartozó kis kijelzőcsík) folyamatosan olyan mintha valaki beszélne, és azt írja hogy unknown, emellett már nem mozdítható onnan ahol van...
-
Wolverine
félisten
válasz
volvoguy #26970 üzenetére
Valsz. így van beállítva a központi szerver - minek szednéd le a 2.4.1/2/3-at, ha úgyis 3.1.3-ig ekll eljutnod? (ha törtön akarnál játszani, az pech; de akkor úgysem segítünk).
#26971: az Acc. Managementben nem változik semmi, csak a Battle.netes usernévvel/jelszóval kell majd belépned ezután a régi helyett, és ugyanez igaz a WoW-ra ingame is.
-
TiMoN
senior tag
ahoy, Csináltam egy battle.net account d2-m beletettem és most gondolkozom a wow-on is.
Kérdésem az lenne h megérie össze rakni az accountokat, mi lesz a régi account manangentel? Megszoktam a régi felületet tudom hol kell tölteni ilyenek.
Továbbá a biztonság? Gondolom itt már valaki mergelt és van némi tapasztalata. -
volvoguy
addikt
Sziasztok. Azzal a problémámmal fordulok hozzátok h felraktam a WoW-ot és utána a BC-t. Utána ugye nem kezdet el automatikusan töltődni (ez gyakran szokott így lenni), így hát leszedtem a 2.4-es full patchet. Ezek után felraktam és mikor következett volna az 2.4.1 patch akkor nem töltötte azt, hanem a 3.0.1-es patchet kezdte el tölteni és nem lehet mit tenni mert már töbeddszerre is ezt csinálja.
Valahogy kihagyja a többi patchet. Próbáltam manuálisan a patcheket is letölteni de azt meg nem fogadja el úgy h külön-külön. Van valami javaslat? Néztem a Build verziókat is, meg mindent, de nem jó sehogysem...egész egyszerűen a Lich Kinget 3.0ás patchét kezdi el tölteni, pedig nem annak kellene jönnie -
SimS
senior tag
válasz
Dj.Mike #26965 üzenetére
Üdv
Nálunk a 25-ös raidek ventrin mennek, szóval a 3 is bele kell férjen
#26966: Igen, valóban kell hozzá szerver, ami meghatározza hány emberke mehet fel összesen. Van TS-nél is és Ventrinél is szerver progi a letöltések közt, ha akarod akár saját gépedről is futtathatod, így oda lépnek be a társaid, vagy körülnézhetsz publikus szerverek után (esetleg a haver haverjának a haverjának a szerverére mentek)
SimS
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok olyat szeretnék kérdezni hogy ha szeretnénk 3an egyszerre beszélgetni mikrofonon egymással a WOW játszása alatt, akkor azt melyik programmal lehetséges? Valaki aki tudja kérem írjon valami segítséget köszi.
-
Kokkantas
senior tag
Ezt mi okozhatja? Csak a DK-nál írogatja ezt.
-
tildy
nagyúr
Szombat óta még mindg semmi válasz.
Viszont végre tudtunk venni ilyet: Authenticator -
Kharg
tag
válasz
F-ECT$ #26951 üzenetére
Hát ha arról van szó, akkor papként életben lehet tartani.
Ulduarban jópár boss van, amire kötelező a min. 2holy priest glyphes Guardian Spirittel.
Pl. Mimiron meg VezaxTehát ha nagy gáz van, általában megoldható az ohshit gombokkal a kihealelés.
Bár én Thorimon még sosem vettem észre, hogy nagyot ütne.
Valszeg. a raidheal jobban lefoglal -
F-ECT$
titán
Azért írtam, hogy előnyben lehet, mert ha megvan a túlélshez szükséges cucc, akkor fölösleges azt tovább növelni, innen már csak az aggró tartás és a dps lehet a cél. (A dps persze nem a farm státuszban lévő bossokon számít, hanem a dps race hard mode-okon.) Az aggró tartás a spéci képességeken kívül összefügg a dps-sel is, így ha nagyobb a dps, az ártani nem árt, viszont így nő a rDPS. (Pl Sarth3D zergelésnél is jól jött, hogy nem 1.5k dps-t tolt a tank.)
Az egészből azt akarom kihozni, hogyha van 2 tank, mindkettőt életben tudják tartani a healerek, egyiknél sincs aggró tartási probléma, akkor azt választom, aki nagyobb dps-t tol és így a druida előnyben van a többi tankkal szemben.
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #26944 üzenetére
Mivel én sem jártam még Thorimnál így kíváncsi vagyok, hogy a -200 def-fel mennyire van meglőve a maci tank, vagy bármelyik másik. (Esetleg ilyenkor nem árt áttauntolni, ha nem immune rá.)
A PvE balance meg tényleg érdekes, mert ha a macinak semmit sem kell maxolnia (mint a többi tanknál a def-et), akkor lehet, hogy érdemes 700 körüli resiben tankolnia, a többi cuccra meg mehetnek a dmg növelő enchantok, gemek (persze ha a megfelelő hp megvan), amivel jobb dps-t fog tolni, mint a többi tank...
-
F-ECT$
titán
-
FefeeX
veterán
válasz
F-ECT$ #26941 üzenetére
A resivel kapcsolatos dolgok érdekesek, mert van ahol ezt van ahol azt írják, sztem még nem végleges, de:
"No longer reduces the amount of damage done by damage over time spells, but instead reduces the amount of all damage done by players by the same proportion. The other effects of resilience (reducing critical chance, critical damage and mana drain effects) have not changed."Valami pozitívat is írjak a peccsről:
Beszépek ezek, tiszta DK stuff: ebből a kék meg ebből a piros need -
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX #26942 üzenetére
Mert a defcap +140 def-et jelent, ez az ability viszont többel csökkenti az értékét. (ez egyúttal azt is jelenti, hogy a legjobb Thorim tank a full PvP szettben levő mackó
)
szerk: F-ECT$, csak egy dolgot tudok elképzelni fixként: a resilience csak a playerek által osztott sebzésre fog hatni, a PvE-ben kapott dmg-re nem.
-
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #26939 üzenetére
Kösz
, ez is jelzi mennyire otthon vagyok a kaszterek világában...
Hunterem van, DK-m meg palám amikből csak 2 80as, de egyik sem kaszter. A 60as magem meg haveroknak köszönhetően annyi amennyi.
Cathfaern: Hát valóban, így már teljesen érthető!! Mondjuk akkor sem értem miért nyomják a resit is a "defcap" fölé...
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #26939 üzenetére
3.2-től a sima dmg-t is csökkenti, szóval a resinek akkor már 5 funkciója lesz:
-Csökkenti a crit kapás esélyét
-Csökkenti a crit sebzését
-Csökkenti a dot-ok sebzését
-Csökkenti a mana draint
-Csökkenti az összes bekapott dmg-tEzek után kérdés, hogy hogyan fogják ezt pve-re is balance-olni...
-
Wolverine
félisten
De. A bossok szintje elvileg 83 és az addoké sem magasabb tudtommal sehol - viszont a Thorim fightot nem ismerem. A resi inkább a DoT dmgcsökkentés miatt lehet érdekes...
szerk: FefeeX, a melee crit a normál ütés dupláját sebzi (200%-ot); a spell crit a másfélszeresét (150%-ot). Utóbbira vannak kasztonként különböző talentek, amikkel a spell crit is 200%-os sebzés lesz.
-
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #26935 üzenetére
* Critical Hit immunity for a level 80 player against a raid boss occurs at 540 Defense and requires a defense skill of 140 (689 +def rating) from gear to achieve. The defense minimum for heroic dungeons is 535 Defense.
* Critical Hit immunity for a level 80 player against a raid boss can also be achieved by a Resilience of 5.6% and requires a resilience rating of 459.2 to achieve.
* The critical hit % reduction from Defense and Resilience % may be combined to reduce the chance of being critically hit by a raid boss by 5.6% making the player immune to critical hits.Tankoknak érdekes olvasmány lehet. Talán az egyetlen különbség, hogy a resi nem ad avoidance-t viszont mintha csökkentené az ütések értékeit(???) is.
Ribi: talán mert lehet Thorim nem 83-asnak számít?
Énsem tudom, csak találgatok, mivel a defcap a +3 szintre vonatkozik...
Sanya: tegnap vagy tegnapelőtt olvastam itt a fórumon valami lockos 200% critet, amit akkor nem értettem, de mondjuk el tudom képzelni, hogy valami ilyesmi lehet a dologban, ezek után
-
Wolverine
félisten
válasz
F-ECT$ #26928 üzenetére
Parry nincs. Block nincs. A 3/3 Survival of the Fittest kitalentelése után (ami kötelező macitankként) a defense-szel sem kell törődni; ha van, ám legyen, az avoidance-be számít, de gyűjteni felesleges. Ami kell: armor, stamina, agility (a dodge miatt) és dodge. A cica/maci szettek enchantolásban és gemelésben különböznek, de külön Tier-szett nincsen. Ami még megkülönbözteti egymástól a két feral ágat, az a talentelés. (nem vagyok túl jó példa, de Ydrivel van egy maci és egy cica feral talentem; az eltérések nagyjából megfelelnek a mainstream talenteknek)
-
FefeeX
veterán
válasz
F-ECT$ #26928 üzenetére
Azt hallottam, hogy def rating nem kell a macinak, mert 3 talent ponttal gyakorlatilag ki lehet váltani a defcapet. Pajzs nincs a DKnál sem, de mindenhol ellensúlyozzák az armort.
Nulla maci tapasztalattal azért így is nehezen tudom elképzelni, hogy 47k hp-t úgy szed össze, hogy nem gemel staminára. Emellett gondolom az AGI úgy viselkedik, mint hunternél meg rugónál, tehát dodge-ot, AP-t meg armort is ad. De valaki úgyis megmondja ha ért hozzá, vagy érdemes utána olvasni (wowwikin nem találtam druidnál, melyik stat mit ad, de EJ-n utánanézhetsz ha tényleg érdekel...) -
FefeeX
veterán
válasz
F-ECT$ #26924 üzenetére
Hát, ha mindenből maxot akarsz akkor 4 szett (ha jól tudom mondjuk maciba nincs külön szett, egy szett a cicával - a macinak ezért 1800-1900 a dps-e 1 targeten, 47k hpval, míg a DK-m fullepik, átlag iLVL 213 felett, buffed 38-39k és 1500-1600 dps 1 targeten...)
A kaszterek meg helyettesítői egymásnak, tehát pl sámánnál is, meg priestnél is sokan vannak akik a másik szett darabjait használják, mert az van meg éppen, és gyakorlatilag alapból jobb, mint ami esetleg a másik specchez van neki. (Persze endgame raidről nincs itt szó, csak egyszerűbb felhasználásról - Naxx10-25ben pl sok ilyen van, és annyira nem oszt-nem szoroz. Olyan ez mint a Furious szettes DPS, aki többet tolt ki mint a full T7,5, mert kb annyival jobb is a furi szett mint amennyit a resi leszed belőle) De itt lehet megint a skill>gear relevancia, valamint beleírom azt is, hogy szvsz, mert tudom, hogy sok endgame user nem így gondolja...
-
F-ECT$
titán
Jól látom, hogy druidaként akár 4 setet is össze kell szedned pve-re:
-tank
-melee dps
-caster dps
-heal?
Vagy vannak olyan itemek, amik 2 specre is jók? -
sziasztok!
a bnet mergel az összes bnetes adat (titkos kérdés, email cim, passwd) a wowra is vonatkozni fog onnantól v külön külön maradnak (email és passwd -t leszámítva) ? -
FefeeX
veterán
Pl a CIBnél ingyen kapsz netkártyát netszámlával, azonnali számlák közti mozgatással. Így nem kell megadnod a dombornyomott adatait, és a phisingelők sem szedik le a lóvéd... Sajna utólag már nem működik.
Tipp: kösd le az összes pénzt, előtte meg vegyél le amennyi kell... -
tildy
nagyúr
válasz
FefeeX #26913 üzenetére
Dombornyomott visam van, nem akartam webes hülyeséggel sz.rakodni mindig. Így ja, jelenleg van rajta... Levenni nem szeretném.
De mint írtam, nem jelszót cseréltek, hanem hozzárendelték valakinek a battlenet accát az én wowos belépésemhez, ezért a rendszer mivel úgy látja van bnet acc, nem enged belépni. Arra se, hogy a jelszót leváltoztassam.Tehát mégegyszer: NEM JELSZÓT VÁLTOZTATTAK, hanem Bnet accot rendeltek hozzá a belépésemhez. Viszont a lényegen nem változtat: nem tudok belépni, és jelszót sem tudok változtatni.
Cathfaern. : huh , köszi
MEgoldás nálunk is token lesz, ezek után. Ugyanis Esm hasonlóan járt, az ő karakterét is lecsupaszították, de neki volt bnet acc, ezért a jelszót meg tudta változtatni. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Wolverine #26911 üzenetére
Tokenesektől kérdezném, hogy token akkor is kell, ha acc managerbe akarsz belépni? Vagy csak ingame?
tildy:
Kis nyugtatásként, most merge-eltem accomat battle.net-re, s kiírta, hogy
"For security reasons, you will not be able to transfer characters outside this Battle.net account for 30 days."
Szóval amiatt nem kell félned, hogy nekiállnak transzferelgetni. -
Haart
addikt
Mondjon már valaki plíz egy jó tank rotation-t. Mert összeraktam egy tank geart csak még nem tankoltam warival és kéne egy jó roti raidre meg hc-ra.
-
norbalia87
tag
Nem tudom, hogy mar volt linkelve, de ha igen bocsi.
egy kis talent kiosztasi tipp : [link] -
FefeeX
veterán
válasz
szilchi #26905 üzenetére
Oda inkább healelni menj, mert VOAban kék gearrel is lehet healelni, ha értesz hozzá, tankolni viszont csak fullepicben lehet emalont, vagy 1-2 kékkel. Legalábbis tapasztalataim szerint (mióta megvannak a T8,5 cuccok onnan tankba, csak DPS-elni járok) sajna több kékkel rendelkezők elhalnak. Aztán a végén mindig én tankolom le...
-
Wolverine
félisten
válasz
kenwood #26906 üzenetére
A questjeim megvannak; Storm Peaksben maradt a group a harpyra (egyedül nem megy, nem tudom kihealelni magam és elég dps-t is osztani), meg pár group Icecrownban (Rider of Blood/Unholy, meg Thassariantól 2 vagy 3 - ezekre soha nem lehet embert találni). Ezeken kívül csak az instás questjeim vannak még teljesítetlenül, kivétel UK, Nexus, Old Kingdom, Gundrak és UP. (Stratban is jártam egyszer, de nem csináltam meg Chromie questjeit) No meg persze bármi, ami raidhez kötődik, lévén raidelni nem járok.
-
kenwood
veterán
válasz
Wolverine #26900 üzenetére
kb. 3-4 cucc van,amit nem lehet kraftolni,azokat en ugy potoltam,hogy wowhead,items,armor tipusa ,slot,filterben az itemlevelt 160-199 koze raktam.
igy kiadja a legmagasabb szintu,biztosan megszerezheto itemeket es nehany nem heroic dropot.
a legtobb solozhato,az 5 fos grouposokhoz pedig pillanatok alatt van csapat,vegso esetben megkersz egy baratot,akinek van 4-5 folosleges perce rad.
(ezt amugy azoknak is ajanlom,akik lemennek naxx25be egy olyan pvp trinkettel,ami resit ad es kiszed 1 ccbol)kraft : alapanyag vasarlas vagy eloallitas es traden lf "szakmaneve".
20g-nel tobbet max az ulduaros itemek legyartasaert kernek,sokan 440 es 450 kozott ingyen gyartanak,sot nekem mar fizettek is azert,mert a legyartott item segitsegevel lepett egy szintet az arc szakmaja.a mi serverunkon 1.5 hete,amikor utoljara belogoltam,100 g alatt volt a cooldownos clothok es a titansteel ara is.a mail/leather pedig meg ezeknel is olcsobb.
-
szilchi
őstag
válasz
FefeeX #26903 üzenetére
Akkor Emalont majd elsőnek mellőzöm
Van egy 78-as Saronite gatya,az is jó lesz a tanker gearhez.A többi meg majd jön HC-ből.Meg majd 3.2-től lesz megint sok HC run,mert mindenki hajt majd az új emblemekre.Bár most nagyon nem tok úgyse játszani,mert laptopon ebben a melegeben nem jó hosszú ideig játszani,az új gép meg még nem állt össze.Pedig már valahol félúton lehetnék 80 fele
-
-
-
szilchi
őstag
válasz
FefeeX #26899 üzenetére
VoA-ba ma már be se visznek,ha nincs meg az öcsid (PuG-al persze),a guildbe meg van tán 3db 80-as.Szal kezdem ezekkel a cuccokkal,aztán HC/Naxx tízből meg szedem a maradékot.Bár tankként nem tom mennyire számít,ha nincs meg az öcsi.Annak szvsz nem kell sok mindent ott csinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest