- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
slayer006 #55800 üzenetére
Ez egy jó kérdés, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy NPC-vel kell beszélni.
Ami viszont lehet csak nekem kerülte el a figyelmem de van újféle loot rendszer ami Personal névre hallgat. Most vettem észre az imént, ahogy látszólag nem volt loot a bossban, aztán ahogy a 2-at leütöttük lootoltam és instant a táskámba került az item. Gondoltam biztos freen van vagy iylesmi és akkor vettem észre, hogy ez új. Lényegében nincs roll, mindenkinek az esik ami kellhet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
slayer006 #55564 üzenetére
@Cathfaern : Köszönöm
ez így szuper
szrk.: Van rá esély , hogy tacskoban vagy valahol pandaria jó áron legyen ? Vagy a WoW nem olyan mint pl a Battlefield , hogy szépen tacskoban leértékelve találtam rá
szrk2.: azt szabad , hogy amig nem veszem meg a cuccokat addig a másik accountomban tolom a 20-ig levő startert ? (tehát a battlenetbe a gépen x account van bejelentkezve és a WoWba meg y , vagy itt tiltják a multi carachteringet ?)
-
laceszgamer
addikt
-
norton2
csendes tag
válasz
slayer006 #54731 üzenetére
Nem bukja, ha a 6.0.2-ig (Warlords felvezető patch) belogol arra a karakterre, aminek meg akarja tartani a nevét. (kicsit bővebb infó)
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #54681 üzenetére
Karbantartják, lásd a Twittert.
szerk: még 2,5 óra a jelek szerint.
-
Telda
addikt
válasz
slayer006 #54597 üzenetére
90 a maximum szint.
Rányomsz hogy Copy Character, bal felső sarokban a legördülő menüből kiválasztod, hogy europe, vagy ahol van a karaktered. Ekkor kilistázza az összeset, kiválasztod amelyiket másolni szeretnéd, Copy és kész.
Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy nem minden szerveren megy. Én csak a Benedictus-on és a Broxigaron tudtam másolni, mert a többin nem adta fel a karakterlistát. -
neato3loco
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz
slayer006 #51070 üzenetére
Nálam E8400+9600GT -> i5 2320+7850 és jelentősen javult a helyzet.
És még mindig nincs a játék maxon, de legalább low-mid -ről feljebb tudtam tenni, és még nőtt is az fps. Pár éve (2012 tavaszán, nyarán még tuti) még a C2D-s, integrált VGA-s laptopon ment annyira, hogy legalább AH-zni lehetett rajta, most már el sem indul rajta, de amíg elindult, a végén már akkor is stabilan 5-10 körüli, vagy alatti fps-t produkált.
p
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #50704 üzenetére
Csak a bejövőt nézi.
#50710: ehhez nem kell se Recount, se Skada, ehhez elég egy olyan addon, ami a te teljesítményed méri és nem foglalkozik a többiekkel. Az ilyen "az egész raidet összesítve nézzük" addonok mindig problémásak lesznek a gyengébb gépekkel rendelkezőknél; és a gyenge szint határa folyamatosan nő...
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #50344 üzenetére
Az valószínűleg az addon ablakának a horgonya lesz. Van bejegyzése az addonbeállításos ablakban? Ha igen, akkor ott lockold a pozícióját és az anchor el fog tűnni; de előtte azt javaslom, hogy mozgasd el oda, ahol szeretnéd az ablakot látni. A mozgatás jellemzően jobbklikk+húzás, esetleg Shift/Ctrl/Alt+húzás szokott lenni a WoW-os addonokban. Azt is kipróbálhatod, hogy jobbklikkelsz az anchorra, hátha feldob egy menüt.
-
tskó
tag
válasz
slayer006 #49713 üzenetére
"New charater models" volt pofájuk kiirni
már csak a "dance studio" hiányzik
. na mindegy eddig sokkal jobb mint a mop trailer. csak nehogy egy outland reskin legyen az egész..
apropó:
DEHÁT A PADÁK BENNE VANNAK A LORE-BAN, KIHAGYTÁK A TRAILER-BŐL ŐKET EZ RASSZIZMUS !!!!
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #49380 üzenetére
A combat logot figyeli és összegzi, mint minden ilyen addon (és van vagy fél tucatnyi működőképes dmgmeter a WoWInterface-en).
#49377: van/volt ilyen addon, de nem igazán javaslom a használatát, mert irtózatosan nagy adatbázist használ és akár érezhető fps-esést is tud okozni.
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #49326 üzenetére
Lvl87-re érve kapsz egy küldetést, ami Tavern of the Mistsbe küld (beszélj egy Messenger Grummle-lal Jade Forestben, Valley of the Four Windsben vagy Krasarang Wildsban). Akkor átjutsz Kun-Lai Summitbe, és Temple of White Tigerben kapsz egy küldetést, aminek a végén kinyílik a kapu és bemehetsz Vale of Eternal Blossomsba, illetve a Shrine-ba.
-
Healbacsi
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #35656 üzenetére
A Wowhead szerint Twilight Highlandsen, és a vendor csak egy phase elérése után jelenik meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #34991 üzenetére
Valamit kihagytál vagy nem vettél észre. Előfordul.
szerk: in-game a QuestCompletist nevű addon segíthet: a /qc paranccsal előhozod, a jobb felső nyíllal kinyitod a zónák felsorolását, és a lista alján levő narancssárga linkre kattintva importálod a szerverről, milyen küldetéseid vannak készen.
-
Healbacsi
őstag
-
Viktor77
titán
-
ígyvanferi
addikt
válasz
slayer006 #33994 üzenetére
A WoWpopular kiindulásnak jó lehet.
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #33997 üzenetére
Akkor marad az ősi módszer: Armory, valamelyik topguild, és az egyik, általad keresett kasztba tartozó tag talentjének megtekintése.
(nem mellesleg ha nem tudsz egy középszinten elfogadható talentet összerakni a mai tree-kből, akkor nem értesz a kasztodhoz semennyire
)
-
szilchi
őstag
válasz
slayer006 #30067 üzenetére
Álltalában enhancement-en szokták a legtöbben szintezni.Én elementalon húztam és azzal is tökéletesen meg voltam elégedve.Elemental még annyiból jobb,ha instázol akkor tudsz kb. Outland végéig healelni is ha nem találtok healert.De ez majd 3.3 után már úgyis más lesz
.Szóval választhatsz melee dps enhancement és ranged dps elemental között.A melee ha jól tudom valamivel jobb és ezért gyorsabb is.De az elementalnak is megvannak az előnyei.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
slayer006 #29999 üzenetére
Sehogy nem lett belőle képfájl. De azt nem értem hogy legelőször pedig fel tudtam telepíteni teljesen a gamet azóta viszont nem jó a dvd. Mindenesetre köszönöm a segítségeket. Haveromnak van valami installwow exeje ő azzal töltötte le és azt mondta hogy közbe telepíti is ahogy tölti lefelé. Az nem számít véletlenül wareznek? Vagy az rendes hivatalos szerverről jön le amit a készítők tesznek elérhetővé?
-
Guargumi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest