- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Viktor77 #26198 üzenetére
Az a gáz, hogy nem olvasol csak ész nélkül irogatsz, a szövegkörnyezetből kiemelsz önmagában értelmetlen dolgokat, és rágalmazol, valamint az általam leírt dolgoknak szöges ellentétét állítod rólam, ráadásul a kérdésesre válasz HSZben, ráadásul mindezt moderátori rangon... És ahelyett hogy belátnád, még neked áll feljebb... - hadd ne minősítsem...
"Nem tudom, hogy ha van újabb, miért mindenki azt a kőkorszaki sz@rt használja... Mi mondjuk TS-t használunk, így ilyen gondunk nincs és nem is lesz..."
a kritizált HSZ. segítek értelmezni. miért a régi ventrit használja ha van újabb (ventrilo)? erre én vagyok a TS fanboy... Szerintem kezeltesd magad... Érdekes hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült értelmezni, és normálisan lereagálni...
-
FefeeX
veterán
válasz
Viktor77 #26192 üzenetére
"nem azt mondtam, hogy a TS bármivel is jobb lenne"
Igen túl vagy pörögve... Most te nem olvasol vagy mindenképp kötekedni akarsz? Linkeljem még százszor amit írtam?"MOD: Amúgy tényleg felróható egy programnak, hogy nem megy jól egy még meg sem jelent oprendszeren, ja...
MOD2: Az új verzió másfél hónapja jött ki, mitől lenne ősrégi?"Feltételezem, hogy a 2.1.4-ről van szó, mivel eddig minden helyen ezt kérték tőlem, szóba volt az is, hogy visszafelé nem kompatibilis. A kérdésem erre vonatkozott, hogy miért, lévén a 2.1.4 nemhogy másfél hónapja, hanem kb. 3-4 éve jött ki.
"ez a ventri hibája nem a win7-é, mert az újabb verziók nem csinálják ezt tudtommal, de hát ugye nem kompatibilis viszafele... mert miért is lenne az" by kovsol
Hogy megértsd mit miből gondoltam és következtettem...
Egyéb probléma? Kérlek olvass mielőtt kötözködni kezdesz...
-
Arnold2
őstag
Mi a 3.0.3-as Ventrilot használjuk. Akkor az azt jelenti, hogy a szerver tulajdonos megvette?
Csak kiváncsi vagyok. Amúgy a 3.0.3-as Ventriloról én semmi rosszat nem tudok mondani. Eddig nem volt vele gond.
Más: valaki mondjon legyen szíves egy addont ami kiírja milyen messze van tőlem a targetelt mob. Köszi -
L4mie
veterán
válasz
Viktor77 #26192 üzenetére
Sztem arra gondol, hogy midnenki 2.14 es Ventrit használ, mert azt tudják crackelni szerver oldalon, és ha neked újabb van, nem tudsz csatlakozni rá, mert lefelé nem kompatibilis. (ezért ezt a régi szart kell használni, mert ez van ingyé)
És ez már kb 2005 ben is így volt amikor elkezdtem a WoW-t
Sőt veled is azon dumcsiztunk még vault.hu-n (tényleg azzal mi lett??)
MOOO
-
F-ECT$
titán
Nekem meg az XP hal meg, főleg Dalaranban. Először elkezdenek eltűnni a textúrák, aztán masszív fagyás kb 10 perc után. Ugyanazokkal a beálítássokkal, ugyanakkori driverekkel meg simán ment/megy vista-n az elmúlt 2 hónapban 0 fagyással. (Ugyanazt a wow-ot indítom el, nem tettem fel külön vista alá is.)
-
-
-
FefeeX
veterán
nekem az egyik addon akarsztotta ki a win7em... Pedig mindenki azt mondta hogy nem lehetséges, aztán meg mégis...
Viktor: szállj már magadba, nem azt mondtam, hogy a TS bármivel is jobb lenne, azt kérdeztem meg, hogy miért az ósdi régi sz@rt használja mindenki, ha nem megy jól win7 alatt. Erre jött a normális válasz, ami már érthetővé tette a dolgot (részben) - és amit nem tudtam. Nem verem magam a Win7re, ez nem egy nagy dolog, hogy valaki azt használ --> egyszerűen egy programért, aminél van újabb és jobb, nem cserélném vissza az XP-re.
Ha valami bajod van velem, azt mondd, és ne adj helyette a számba olyan baromságokat, amiknek még csak a közelében sem voltam... -
L4mie
veterán
válasz
FefeeX #26185 üzenetére
Szerver oldaliért kell fizetni, gondolom, mind2nél.
Win7 RC 64bit, hétvégén én is kipróbáltam vele a WoW-ot, mármint próbáltam volna, ha nem kaptam volna minden betöltés után wowerrort, és kb 20 percenként kékhalált
Nem tudom mi lehet a baj, de sztem marad az XP, az stabil amióta a gép megvan (persze többször újratettem már), csak nem kezeli a 4GB RAM omat
Klántársak vidáman használják a 64 bites Win7 et. -
FefeeX
veterán
válasz
Cathfaern #26184 üzenetére
Mármint a TSnél mi? Csak mert eszerint ingyen letölthető, és csak a commercial use-ért kell(ene) fizetni... Szervert meg csinált egy informatikus kolléga egy nyilt szerveren...
MÁS:
A furios szettek meg nem értem még miért nincsenek fenn egyben a wowhead-en... Így nem lehet egyben megnézni 3d-ben...A helyzet az, hogy a t8 szettek DKnak szerintem elég igénytelenek, a T7 tetszett, és erős a visszafejlődés, szerintem...
-
Xaero88
tag
válasz
dangerzone #26179 üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
dangerzone #26179 üzenetére
Kel'Thuzadnak ez a feje
-
dangerzone
addikt
Sziasztok warcraftosok.
Kellene egy kis segítség.
Bizonyára ismeritek ezt a képet. Na, nekem ugyanez kellene, csak olyan, amin látszik a feje is. Ha esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni, nagyon megköszönném.üdv
-
TiMoN
senior tag
válasz
Cathfaern #26177 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, úgy latom nem csak én nekem volt ilyen jellegű problémám.
Megváltam a Win7-től és a jó öreg xp ment vissza. Ezzel nincs gond.
Majd ha lesz valami megoldás visszatérek ráSajnos raiden nem tudom megoldani h ne beszéljek hisz azért használjuk a ventrilot. Xal nem megoldás nekem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kovsol #26175 üzenetére
Valamennyire Win7 hibája is, mert más oprendszerrel nincs gond, csak azzal.
Sajnos amúgy nekem is ez van (ugyancsak win7 alatt). Mondjuk én azt vettem észre, hogy nem kell ventrilo restart, hanem ahogy rányomsz a disconnectre szépen lead mindent, majd utána ha visszamész újra OK, egy ideig. Ja és én úgy vettem észre, hogy ha te nem beszélsz, akkor nem jön elő.
-
szilchi
őstag
Kellett vagy 3 óra de megvan a Charger a paladinomnak.Nem volt túl vészes 68-on,de túl egyszerű sem néha
.Bár inkább csak bénáztam Scholomance-ban a trash packon ami pár halálozást és pár gold javítást eredményezett.
-
TiMoN
senior tag
Használ valaki Win7-et wow-ozásra?
Nekem 1etlen problémám van csak, mégpedig talán nem is wow-al, hanem a ventrivel.
Néha elcsuszik a ventrin a hang. Találkozott már más is ezzel a problémával?
Raid közben nem épp hasznos dolog ez. Xp-n tökéletes Win7en nem. -
Xaero88
tag
Meghalt a topic?
-
Xaero88
tag
Viccböl lementem Stratholmeba mondom hátha meglesz a síp. Elsöre drop
-
FefeeX
veterán
válasz
Xaero88 #26165 üzenetére
Hát nemegészen az a leg... Csak van akinek az... A gyűjtőoldal szerint -->eszerint dps-ra is a frost a legjobb, de az nekem speciel nem jön be. Ha kevés a crited akkor a 17/0/54 jobb mint a 12/0/59, de amúgy meg sztem nem...
Van benn egy show sor, ott tudod megnyitni a bizonyos talent fákat wowheaden. -
Xaero88
tag
Tud valaki linkelni egy DK 17/0/54-es talentbuildet? Mindenhol csak írnak róla de link az nincs.
Ja, valóban ez a legjobb 2h DPS-re?
Köszöntem -
Louro
őstag
Ha jól emlékszem a wowwiki-n olvastam korábban, hogy minél több a hp-d annál nagyobb a damage reduction resinél. Ezért mondták akkoriban, hogy a lockok a nagy hp-jukkal nagyonis gyúrjanak resire. Lehet azóta változott.
Akkor röviden a spell penetrationról:
Hit rating: hogy eltaláld
Penetration: a találtodból minél kevesebbet resisteljenekígy már értem ^^
-
FefeeX
veterán
válasz
F-ECT$ #26160 üzenetére
Offtankként naxxban csak néhány helyen van feladat, ott sem olyan sok meg komoly, talán patchwerk a leggázosabb... Arra vahj elég lesz-e... Minden esetre már összekukáztam wowheaden egy minimál-defgeart
DK spell - hunter nem spell... Itt jön szóba akkor az arcane shot, ami szintén spell damage, de anno itt valaki azt mondta, mikor még volt külön spell meg sima crit, hogy arra a sima hat és a spell nem. Namost, hasonló a helyzet az IT-nál is, legalábbis az én felfogásom szerint. Nehéz eldönteni, mi hová tartozik. (DKnak sok spell damage-e van, pl scourge strike, icy touch, necrosis)
-
H.O.D.
senior tag
A két mechanizmus kissé különbözik: a miss az alacsony spell hitből adódik, a resist pedig a target adott school elleni resistance attribútumából.
A spell penetration minden egyes találatnál csökkenti a resist mértékét.
A spell hit növeli annak az esélyét, hogy egyáltalán eltalád a targetet. -
F-ECT$
titán
válasz
FefeeX #26155 üzenetére
Nem tudom, hogy így van-e, de lehet, hogy a DK-nak is bizonyos képességei spellként számítanak (icy touch), és arra lehet, hogy hat a spell pen.
26156: Sosem tankoltam, így ez is csat tipp, de valahol olvastam, hogy a resi nem helyettesíti 100%-osan a defet, szóval félmegoldásnak lehet, hogy jó (főleg mivel a pvp gear sok stamit is ad), de semmiképp sem ez a követendő.
-
szilchi
őstag
Ha megyek raidelni 80-as karikkal,akkor szinte mindig ott van 1-2 retardin a top 5-ben.És mindenki Martyr-t használ.Mondom,akkor valszeg nálam van a hiba.Command-al nagyon jól boldogulok,vissza is kéne tennem a glyph-et,ami ahhoz volt.Simán tudok AOE mobozni,elitek se problémásak(kivétel az Overlord quest volt HP-n).Martyr-t meg akkor cseréltem le megint,mikor 3 azonos szintű mobnál Lay on hands-et kellett elnyomnom
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #26157 üzenetére
warrior parancsolj
-
FefeeX
veterán
Haver DKnak próbálom összekukázni a defcappet wowheaden, erre keresem mennyi is kellene, és mit találtam:
Critical Hit immunity for a level 80 player against a raid boss can also be achieved by a Resilience of 5.6% and requires a resilience rating of 459.2 to achieve
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nyugodtan tankolhat pvp gearben 600 resivel!!??!?!?(félmegoldásnak elvileg megfelelő, ha csak offtankolni akarna naxx10ben nem? )
-
-
Louro
őstag
válasz
Viktor77 #26151 üzenetére
reméljük nem, mert az warinak a legutolsó ami kell
Az locknak, mage-nek, balancedudunak és elesámlinak való
Na jó még spriest se utolsó
A lényeg, hogy varázsoljon. Ezzel, ha jól tudom a másik resistance-át tudod csökkenteni, szóval olyan mint egy alternatív hit rating. De javítsatok ki, ha nem
-
robyroby
tag
válasz
FefeeX #26146 üzenetére
Akkor most adjam vissza az árusnak a deadly gladiátor gatyóm és vegyem fel a valorust?
(és honnan tudod hogy warri vagyok
)
spell penetet az meg mi?
mondj egy ilyen követ pls!
Furkoo: nekem semmi bajom a rugókkal sőt elő sem mernek jönni stealth-ből^^ mert csak simogatni tudnak max
vagy mert félnek a Rend től^^
-a paláknál is skillfüggő a dolog, mert van akit bedarálok pislogni sem tud de olyan is akad akit ütök 10percig... és még azt nem értem h tud tolni ekkora dpst, mert ha 1000lenne a resim akkor is belémtolná a 25k-t pás másodperc alatt^^-
-
FefeeX
veterán
rugókkal mostanában egész jól kijövök, de a srác csak állt szemben (ehhez nem kell sok skill) és tolta egymás után a sz@rokat, valóban, a vállasa T7,5 volt, damage osztásban valóban jobb, de ameddig gyepáltam, egy másik karakter már lazán megfeküdt volna... (mondjuk wg, akkor még csak kis lagg volt, tehát a mind freeze nem mindig talált be időben) De akkoris... Úgy látszik egyébként, a skill lassan alakul...
Cement sámán meg pvpre... hm...
-
FefeeX
veterán
Bár szerkeszthetnék, de ez megint egy teljesen más téma... Tegnap összefutottam egy retrivel, akinek gyengébb girje volt (18k hp vs. az én 26k-s pvp cuccom) és egyszerűen nem tudom leverni. 1v1ben már szinte mindent lekaptam, kit rövidebb, kit hosszabb idő alatt, de ez a pala... És másodszorra, bubi nélkül is épphogy lekapott. Szerintem a retrik nagyon imbák...
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #26144 üzenetére
Warriornak mi az istennek akarsz 750 feletti resit? Azt néztem, hogy a meeleek többnyire 600-650 resivel futkosnak, és a többit damagere pakolják...
A ledörös meg a klótszos meg csak pakoljon ki 900-950et...
inkább rakj spell penetet a cloakra, meg 1-2 spellpenet gem sem árt szerintem... -
FefeeX
veterán
először nem értettem miről van szó, aztán elolvastam wowheaden, mondjuk a miértet még mindig nem értem, de azt igen hogy alliance seal of martyr=horda seal of blood... És valóban, nem kevéssel dobja meg a dps-t... Nyilván több mobon ez nem annyira jelentős, mint egy targeten... (ugye a judgement meg a swing is 1 target, a többire meg nem hat)
-
robyroby
tag
még lehet valahogy növelni adott pvp szetten a resit azon kívül hogy megveszed WG-n a head, illetve vállas enchantot és gem-ekből is a 8erő+8resi vagy 8agility+8resi-et rakod?
(tudom van 16 és 20-as resis kő is, de jobban szeretem a 8+8asat)
-
szilchi
őstag
Hmmm...Seal of the Martyr-al nagyon nem vagyok kibékülve
.A dps-em,ahogy nézegettem recounton,nagyon nem változott.Viszont sokszor nem 90-100 % HP/manaval fejezem be,hanem olyan 50% körül.Persze Aoe mobozás esetén.Persze biztos bennem is ott a hiba,de egyenlőre nem fekszik ez.Eltolom az instant healeket,de az úgy kevés.Legalábbis amikor próbáltam a sealt.Majd azért instába is megnézem,ha van healer mögöttem.
Persze nem retri paladin healer...
-
L4mie
veterán
Bár ti lock ok is szépen kenitek, nálunk nem ilyen ügyesek
Azért látom nem mindenhol tud Nash 1k dps-el többet tolni mint én ^^, de majd egyeztetek vele.
Jó mondjuk JC, meg van egy-két fajább cucca is, amitől megvan a hit/exp cap meg +150 AP hozzám képest, de Ignisen Speed killnél 6600...szép...na.
DK dps= nyomod ami villog
meg tolod a aoe-t....
Múltok noob DK-k bedobták mimiron alá a DnD-t p3 ban.....oneshot 4 melee -
MaddeNNNN
addikt
Be van bindelve az összes billentyűre a stormstrike és 2 kézzel üti a billentyűzetet, ennyi a titka. Ezért lehet látni sokszor, hogy a mobot elhúzzák de Nash még mindig ott áll támadó állásban és nem mozdul.
FefeeX: nézz fel ragnára akár ma estefelé, 7-től kezdődik a raidünk, előtte általában onlájn a tehéjn.
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX #26124 üzenetére
Igen, azokat nem tiltja a Blizzard. A Talentednél egy megoldás van: kapcsold ki az addont, az alap interface-nél kapcsold be, hogy ne ossza ki azonnal a pontokat, csak megerősítés után, és kapcsold vissza a Talentedet. (egyébként az addon beállításaiban kikapcsolhatod, hogy ne kérje a megerősítést pontonként, de akkor alapesetben rögtön tanulsz mindent)
Kharg, a neve - meglepő módon - Chatbar
-
Kharg
tag
Egy kérdés:
Mi a neve annak az addonnak, amelyik egy ilyen kis bart tesz ki a játékban, amiken a gomobkra klikkelve könnyen válthatjuk, hogy hova akarunk írni(Gchat, party ,raid...)
-
MaddeNNNN
addikt
Lejárt a szerkesztési idő, itt van még pár council hardmode try:
[link] -
Xaero88
tag
Nekem tetszik az uj patchbe hogy megerösitést kér talent kirakásnál, meg hogy vissza is vonható elötte.
-
F-ECT$
titán
válasz
MaddeNNNN #26117 üzenetére
Persze, 3.1 óta egyszerűbb, de azért egy aff esetén figyelni kell:
-haunt
-ua
-corr (bár ez ideális esetben nem esik le)
-1 curse
-sbolt spam fillernek
-25% alatt ds
-pet control
-saját magad (boss képességek elöl kimozogni)
-life tap glyph fenntartása
-aggróDemon esetén fokozottabb pet control + weaving, destró esetén is 5 cd illetve duration (curse, life tap, conf, cb, immo), szintén van pet és persze a mozgás + aggró. Nem azt mondom, hogy ez milyen bonyolult, vagy hogy a többi classnak egyszerűbb, de van mire figyelni, és ami fontosabb: a 3 fa merőben más spellekre, képességekre épít.
0 epic gear-rel egy destró build sztem 1700-2000 dps körül tud tolni.
-
FefeeX
veterán
válasz
F-ECT$ #26115 üzenetére
Sámán: elem sámán pl egész jó ratingekkel van az skgamingen, de én is inkább a restót ajánlanám arénázni (bár nemrég óta a druidák restója kezd felülemelkedni rajtuk)
Hunter egy kellően bonyolult kaszt, egyre több kasztot játszom magasabb szinten, és messze a hunter a legbonyolultabb, pvpben ez már olyan szintű, hogy gyakorlatilag egy hunterrel vérprónak kell lenni (úgy viszont ütős)
Mágus vs lock... Hasonló a helyzet mint a bubis palával, busttel inkább a lokknak állnék neki mint a mágusnak, mert az iceblokk ideje pont elég arra hogy valakit kicsináljanak a csapatodból, közben ő meg majd kap egy nagy healt. Lokkot meg úgy kell ölni hogy előbb a pet... Érdekesmód nekünk mostanság inkább a leather-->mail-->cloth sorrend jön be, érzésre könnyebb lehúzni egy rugót vagy egy druidát, mint egy mágust vagy lokkot (prisztet direkt nem is említem) meg egy hunter is hamar elesik...dps: szerintem elem sámán nullgear 2k dps... Legalábbis én így láttam már több 5fős instában is... 1 epic itemmel, a többi kék meg zöld, emberünk kitolt 2k-t
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
F-ECT$ #26115 üzenetére
kellően bonyolult
Amíg le nem nerfelték a 8 gombos afflictiont , igen addig lehetett annak mondani, bár az is inkább megszokás kérdése volt. Így meg kezdünk konvergálni a BC-s egyik kézzel raidelek másik kezemmel támasztom a fejem szinthez. Amúgy DPSben az egyik legjobb a warlock, ha nem a legjobb. -
FefeeX
veterán
Csak olyat a priestnél elég nehezen fogsz elérni... Warriorral kb erre nulla esélyed van 1v1ben, szépen lassan leépülsz, és annyi regenje van, hogy sose fogy el. Egy hosszabb 3v3 játszmában mondjuk már esélyesebb, ha van viper stinged vagy mana burn-öd...
F-ECT$: arénáért nem proto draket kapsz, hanem frostwyrm-öt... Ami egyébként vadul néz ki, szerintem a bestof a repülő mountok közül...
Apropó mount. Van egy ember Dalaranban (BS horda, tauren), aki mostanában nem csinál semmit, csak ott AFK-ol a Zulian Tigerén... Van aki azért farmolja, hogy utána naphosszat verje a nyálát rá...
(Ettől függetlenül nekem is az a cél, hogy Tigris kiessen, mert a mount preferenciám tetején áll jelenleg...)
-
F-ECT$
titán
válasz
Pocak89 #26114 üzenetére
Minden classnak van erőssége és gyengesége akár pve akár pvp terén nézzünk. A lock egy elég jó kaszt, kellően bonyolult is, és a 3 fája tényleg teljesen eltérő játékstílust igényel. Jelenleg szeretik raidre vinni, mert van egy kis supportja, és mert jó dps-t tol. PvP-re is alkalmas, persze nem ver mindent 1vs1-ben (ilyen class jelenleg nincs).
Ele sámli szerintem nem nyerő (úgyis healre kellenél), és 2vs2 arénában sem annyira jó most. Huntert én most nem húznék, de ennek nincs objektív alapja.
A mage szintén jó kis class, pve terén jól teljesít (szintén kis support - decurse, és mellé jó dps), de szerintem pvp-ben sebezhetőbb, mint a lock. -
Pocak89
senior tag
Üdv! Palám mellé szeretnék egy ranged karit is felhúzni.(palával jó a pvp csak dps-elés nem igazán akar működni, meg jobban szeretem a ranged dps-t) A mage és a warlock között gondolkodom elsősorban(a hunta+ele shámán is szóba jöhet bár azokat annyira nem ismerem). Nem csak a dps az elsődleges szempont, pvp-zni is akarok vele. Régebben kezdtem egy lockot csak abbahagytam mert gyengének találtam, de most azt látom mintha erősödött volna, az elemental shámánnal együtt. Ebben kellene segítség, mert igazából mindegyik tetszik csak nem igazán tudom a gyengeségeket stb.
-
F-ECT$
titán
A green proto drake 280 vagy 310%-os?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani retri palának a 3 legmegfelelőbb glyphs-et? Köszönöm -
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- Alkoholista nevelde
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest