Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
miért van az hogy ha daralanba belogolok bekapcsolt addonokkal(kb 15 lehet max) (tegnap egy voa summonnál is előjött) hogy teljesen beszarik behugyozik a rendszer. folyamatos swappolás, csak úgy kerreg a winchester. és nem tölt be, nem tudok alt tabozni se, ha betölt akkor is ilyen 1 frame / 10 seces sebességgel megy. teljesen kirohad tőle az egész windows.
nem szedtem le újat, nem is frissítettem régóta. ha nagy nehezen ctrl alt dellel kilövöm, akkor meg helyreáll minden.
mondjuk dalaran amúgy is egy FAIL, jobban jártunk volna ha valahogy instance módon csinálják meg akkor nem kell Cr Songot is megjenítenie / betöltenie. -
H.O.D.
senior tag
Akadt egy kis addon gondom.
Titan Panel az új patch miatt nem megy, vagy a win7 miatt vajon?Nem ad semmi hibát, csak simán nem megy. Csak a koordináták miatt kellene, mást nem is használok belőle.
Lehet, h egyszerűbb egy másik addon, ami koordinátákat kezel? -
efge
aktív tag
sziasztok!
olyan addont keresek, amivel tudnék megjegyzésket rakni a friends listában / guildben látható nevek melléeléggé casual vagyok és néha ciki, ha nem emléxem kivel mit csináltam korábban
rám köszönnek, kérdezik hogy megyünk-e megint gyakni és fogalmam sincs hova
-
Bencexp
tag
nah szép kis "harc" robbant ki a különböző kasztok pártolói közt.
ON: hát én lockal mostanában nem vagyok túl jó PVP-ben viszont ele shamannal sokkal jobb vok mint BC-s időkben
-
D4v3
őstag
válasz
FefeeX #26689 üzenetére
Most kezdtem 2v2zni egy haverommal (rugó, de 3 hete lett 80as szal a gearje messze van még a jótól) a retri palámmal és így 1800+nál ért véget a DK faceroll kb. Ha eddig kaptunk DK+resto druid/holy palát gyakorlatilag csak akkor volt esélyünk, ha a pala nagyon elcseszte és le tudtuk nukeolni. Idáig viszont szerintem minden naxx geares DK nevetve el tud jutni kb. akármilyen healer mellett. Az meg, hogy a retri mekkora faceroll.. nem tudom. Hatalmas különbségeket veszek észre hasonló ratingű paladinok között. Volt olyan disc. pap / retri akik elég semmi, de semmi esélyünk nem volt, és volt persze olyan ulduar geares holy pala / retri pala páros akiket 3szor vertünk be egymás után.
-
L4mie
veterán
Hát nemtom cementeken annyira hú de sokmindent nem változtattak PVE-ben 3.1 ben, kaptunk exp pontot, ami jól jött azt csá
PVP ben lett egy roots ami jó, kaptunk HP-t ami nem sokat ért, lást most még kapunk kemény 700 Hp-t....tyúhéjjj lesz 17k unbuffed hp-m (PVE ben)
mind1 PVE-ben ugyanúgy tartom az top5 dps-t mine előtte, remélem maradni is fog. -
-
Louro
őstag
Azért úgy érzem sámlikon sokat dobtak - kivéve a cementeket. 3.1 óta elég jók lettek. Vagy cska nálunk nagyon ügyesek. Restoként nem is nagyon akarnak élni, csak eleként
Tudom itteni guildek talentjeit is megnézhetném, de nem tudom ki a pvp és ki a pve pap. Én egy disc papra vagyis talentjére lennék kiváncsi. Elég ha már nevet mondtok és melyik szerveren, melyik guildbe van. Megkeresem én. Csak nem szeretném elrontani a talentemet az altomnak.
(Palát és DK-t meg CSAKAZÉRTSE húzok, mert minden kis aprólék nálunk azt húz. Pala csak retri és DK meg élvezkedik, bár mivel noskill, így azért néha kikapnak és akkor írják, hogy laggoltak.)
-
F-ECT$
titán
PvP-re óriási buff a locknak az, hogy a resi minden dmg-re hat már, nem csak a dotra és a critre. (Főleg az arenás haunt/ms buildekre igaz ez.) Ezenkívül 3 perces MS se gyenge.
PvE-re pedig kap buffot az aff, és EJ szerint a destro változások is 2-3% buffot jelentenek összességében. SoulShatter CD-je is csökken.
PvE-re és PvP-re egyaránt ható buff, hogy a petek most már nem csak a spell dmg-dből kapnak, hanem a resiből és spell hitből is.
Ha ez neked kevés, miközben pl a cica druidokat nerfelik, akkor nem tudom, hogy mi kellene még.
-
Louro
őstag
Azért 3.1.3-ban már nem olyan vészes a lock szerintem. Vagyis amióta Corr+SL egy dot alá került. És hát instában is, ha figyelnek a rotára, még mindig topdps-ek. Vagyis így érzem én.
-
FefeeX
veterán
"tobbi classt nerfelik"
ha jól emlékszem azért nem mindet...Rájöttem amúgy, szerintem azért nerfelnek mindent, mert az új szettekben a plusz statokkal túl inbalanced lenne a dolog, és a kis különbségek túlzottan kijönnének (bár akkor a lokkot is nerfelni kéne PVE-ben...
)
-
lock az a legjobb pve dps.
-
-
CeeMeeiR
csendes tag
Nem szándékoztam új topicot nyitni a témának, ezért ítt próbálnám meg közzétenni szándékom:
AUTHENTICATORt vennék, illetve információt szívesen olvasnék azoktól, akik már használják.
-
F-ECT$
titán
Folyamatosan változik, hogy melyik kaszt mennyire jó pve-ben és pvp-ben. Főleg, hogy a pve és a pvp is több részből áll már. Előbbinél külön kell választani a szintezést, farmolást és raidelést, utóbbinál ott a 3 féle aréna és a BG-k (no meg a duel huszárok).
A lock volt már OP minden téren, jelenleg erős középmezőnyös mindenhol, és így jön is a pve, pvp buff 3.2-ben.
Az biztos, hogy szintezni biztonságos (mert petje (ami igazából minion) van, mint a hunternek is) és változatos vele (10 szinetnként új pet). Nem a legyorsabban szintezhető, cserébe a group questeket nagy eséllyel solozza.
A pure kasztok közül messze a locknak van a legtöbb képessége, neki kell teljesen más stílusokat elsajátítania attól függően, hogy a 3 talentfa közül melyik használja, cserébe változatos játékélményt ad.
-
FefeeX
veterán
Mondjuk inkább azt, hogy jelen esetben bizony sok skill kell ahhoz, hogy valaki lockkal magas ratinget érjen el, míg BCben elég volt a faceroll is...
A sok facerollPVP lock meg most whine-ol hogy hogy lehet ez... Remélhetőleg a sok faceroll palával is ez lesz nemsokára...
Skill>kaszt>gear, de persze 1-1 kaszt megkönnyítheti a dolgod. Elem sámán egész jó (tegnap leiskolázott egy, mondjuk nem volt rövid a meccs, de valahogy nagyon lassan tudtam csak ütni (kinn volt a fire elementál) - így a dps-em kb nulla volt, ő meg frankón hílelgette magát meg nyomott belém párat...GabN73:
Mit érdemes: Huntert nehéz játszani PVPben. Palát, főleg retrit könnyű, emellett PVE-ben is választhatsz, hogy healer/dd/tank leszel. Druid ugyanez, cicaformban erős PVP, restóban is, és választhatsz hogy tank/meelee dd/caster dd/healer leszel. Én ezeket ajánlanám. (A legtöbb ezekből van, meg DKból.) -
GabN73
addikt
Hali!
Régebben wowoztam,de most újra el szeretném kezdeni... Melyik karakter ajánlott ami megállja helyét PvP-ben és raidban is?wotlk nekem összedöltötte a gammát vagyis ...
-
Ptech
addikt
válasz
szilchi #26668 üzenetére
Hogger pedig 40 fős raidboss.
-
szilchi
őstag
Na igen,ennek a sok off-nak annyi köze van a topikhoz,mint Hogger-nak egy Raidboss-hoz
-
Bencexp
tag
na hát én itt a 26662. post után elvesztetem a fonalat. miről is beszéltek pontosan?
-
Wolverine
félisten
válasz
fordfairlane #26665 üzenetére
Ott marad egy bazi nagy saronite erődítmény a tó közepén?
-
Viktor77
titán
-
FefeeX
veterán
Normal-normalban esik a legkisebb, normal-hardban meg hc-normalban a középső, hc hardban meg a legfelső?
Viktor:
Mondjuk anno BC-ben is annyi volt ezeknek a lelesése, hogy fogtad magad, elbattyogtál dalaranba, vendor, aztán szevasz, megvan a szett. (PTR-t nem próbáltam, ez igaz, de tudomásom szerint bármilyen 80as karaktert kaphatsz hozzá - ezt mintha még itt mondta volna valaki - így kigyűjteni a szetteket kb egy max 2 órás munka at all.) -
Ribi
nagyúr
válasz
Viktor77 #26651 üzenetére
De ha minden szám is placeholder akkor nagyon felesleges kirakni. Tudom hír meg minden, de akkor fura kicsit.
Viszont az érdekes, hogy 3 féle sett van. Így már tényleg van értelme hard módoknak. Nem csak 1-2 item különbség lesz egy igazán HC gamer és VoA fighter között.Increases the damage done by your Immolate, Corruption, and Unstable Affliction spells by 0.011 sec.
Valaki értelmezze nekem plz. -
Bencexp
tag
Itt egy csak nektek!
AchivementSzerk: először a képet raktam ki de szétcsúszott az oldal ugyhogy lecseréletem
-
Viktor77
titán
Kiváncsi vagyok, mikor értitek meg, hogy minden szám, kinézet, setbonus egyszerű placeholder?
-
FefeeX
veterán
Úgy látom színben még nem végleges, de miért lesz 3 féle iLVL mindenből?
Megijedtem a képek láttán, hogy a Pala T9 megkapja a DK T8at...Aztán olvastam hogy még csak betettek valamit. De a szettek is kb ilyenek, DKnál pl nincs szett bónusz...
Látom a szett bónuszotak külön össze próbálták szedni máshol, hát...
DK:
Death Knight T9 Melee 4P Bonus (Class: Death Knight) -- Your Frost Fever and Blood Plague abiltiies now have a chance for their damage to be critical strikes.Ez vicc...
-
Ribi
nagyúr
Hmm sok fini új cucc, T9 settek, insta szösszenetek ... mmo-champ-en.
T9 set bonusok sok elég érdekesre sikerültek -
FefeeX
veterán
válasz
whitezo88 #26634 üzenetére
Azért thaddiusra érdemes összehozni egy macrot, hogy ne kelljen keresgetni futkosás közben... Jobb dps jön ki, és közben figyelhetsz arra, amire kell... A sok ember meg szerintem figyelmetlen, vagy úgy lett meg az öcsije, hogy akkor is behalt az elején/nem tudott átugrani és lenn ragadt - és akkor jobb volt a dps, meg a többi ember, és lement a boss... Volt már olyan hogy puggal végén már 10 halott volt és enrage+6-7mp-nél halt be a boss (asszem talán 3 ember maradt utána élve)
F-ECT$: sokszor az a baj, hogy hiába van BDM-je, akkor kezdi nézegetni mi van, meg keresni mit csináljon, mikor má villog neki hogy menjen át. Aztán 5-6 clothost visz is magával a sírba... DBM mellé skill sem árt, hogy tudja már egyből hogy menni kell, és nem keresni.
Nekünk múltkor Thaddi lement második quarterként, minden faszán, gyorsan, aztán volt 5-6 ember csere (elmúlt éjjel 1 óra - alapból éjfél után álltunk már neki) - nekifutottunk military-nak, és az első bosson elvéreztek a priestek. Nem tudták mi a fenét kell csinálni, és nem is értették meg. Ötödik wipe után, kb a 6odik priest csere után feladtam...
-
Vigneau
félisten
Valószínűleg lerágott csont, de azért csak megkérdezem...
Hozzávetőlegesen mikorra várható a 3.2.0 bevezetése? -
whitezo88
nagyúr
miért van az, hogy összehívják a naxx25 raidet, még achit is kérnek, meg gear se szar az embereknek és KÉPTELENEK megoldani thaddiust. nem 1-2 ember, hanem 5-6. és folyamatosan. szétspammelik rw-t hogy merre van a + - hogy mindenki tudja. és nem. honnan szopták akkor az achit meg a geart? aki erre se képes annak nem való a pve.
ja és kemény 2800 dpst csináltam warrival, de legalább én tudtam járni másokkal ellentétben és nem döglöttem meg
-
Bencexp
tag
nah végre megtaláltam ezt a topicot is xD
Egy Destro Lock az Arathor EU-ról jelentkezem!
-
laci666
senior tag
Burning Blossom virággal mit lehet kezdeni már összegyűjtöttem 130-at.
-
whitezo88
nagyúr
megvettem a midsummer petet, de a kis láng helyett miniwhispet kaptam... (Captured Flame helyett Spirit of Summer)
-
válasz
fordfairlane #26613 üzenetére
hát nem tudom. ha megnézed a Methodot akkor ott pl Xavezz aktiv raider fury warrior. felfoghatjuk úgy ,hogy a 300 - 500 dps különbség miatt a Fury warrior is egy support class lett de sztem még midnig jó csak gear kell hozzá. Sok ap és ARP esetén lehet egyszinten lenne 1 Arms warrioral.
-
Ribi
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #26581 üzenetére
Rajtam volt még valamenyni raid buff+wirm flask így már csak kb 200sp-vel voltam lemaradva és így sikerült kicsikarni 4,5k dps-t viszont manabol kifogytam és ha nem volt heal akkor hp-ból is. Szóval konstans nem bírnám ezt tartani. Viszont kicsit berheltem a talenteken, tesztelem a 22/49-et (az a sok haste nekem szimpatikus) és buffok nélkül már tudom tartani a 4k-t. Corrt nem fogom erőltetni.
-
mistyc0
csendes tag
Ugy látom nem nagyon van válasz a kérdésemre ilyen nehéz ez a Macro vagy nem tudtok senkit aki ismerné mit kell merre ????
-
Viktor77
titán
Nem ismételhetőek.
Viszont aki tavaly megcsinálta, az ma idén megint végigmehet. Kijavították.
Tegnap írtak olyat guildchaten, hogy egy ruhadarabot visszavesz a vendor, így ha megvan az öcsi, visszakaphatod a blossomokat.
Ez nem tudom mennyire működik, de érdemes megpróbálni, a ruha úgy is kell az öcsihez.WoWhead-en is írják:
"Confirming that these can be sold back to the vendor for 100 blossoms, but not so with the sandals and vestments. Bought all three, did the poledance, went to resell less than five minutes later and found that the vendor would only buy these back." -
FefeeX
veterán
Eredeti után nagyon szutyok a tört. Másik irányból közelítve egész jó, míg nem tudod, pontosan hogyan is kéne működni a dolgoknak... Utána már elég gáz. Fél éve mondták, hogy a bugok már mind ki lettek javítva stb., aztán a druiddal a maci formot a GM-től kellett kérnem, mert nem volt elérhető máshogyan... (és ez csak egy apróság, mégis alapvető hiba)
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Jó , hát akkor ennyi , igazatok van , énse nagyon adnám oda senkinek , de azért egy próbát mégiscsak megért .
-
L4mie
veterán
válasz
~Ph'vEscha #26605 üzenetére
Barátnőm kezébe nem adom a karimat
(mondjuk nem is kell neki, mert van sajátja :> )próbáld ki a törtet, ezt itt ciki ajánlani, mert bla.bla.bla
de ha játszani akarsz akkor demónak az is jó, meg ezért is nem üldözi a blizz a törtservereket, mert demónak jó, amúgy meg kalap kakik
-
tildy
nagyúr
válasz
~Ph'vEscha #26605 üzenetére
3000 Ft nincs rá havonta?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
F-ECT$ #26597 üzenetére
Eltelt már fél év azóta , és az anyagi helyzetünk eléggé elromlott , szóval ebben így nincs igazad ( sajnos )
Gondoltam hogy nem lesznek tömegesen jelentkezők , de egy próbát megért .
Tört szervert is próbáltam , de eléggé rossz minőségű , nem tetszik .
Azért köszönöm hogy válaszoltatok .
-
mistyc0
csendes tag
Sziasztok !!Macro ügyben szeretném a segitségeteket kérni...
Warrior lvl80 és az ehhez tartozo Macrok felöl szeretném kérdezni a nagyérdemüt
Addig eljutottam hogy egyáltalán betudok irni Macrot(ideje ha eddig eljutottam)
Van egy oldalam ahol van számtalan Makro:
http://wowskillup.blogspot.com/2008/02/warrior-macro.html
Viszont nem tudom mit érné meg és hogy egy kicsit nekem bonyolult....Volna valakinek kedve egy kicsit mélyebben megismertetni a Warriorom képességeivel szeretném végre a legjobbat kihozni belöle ha már egyszer felértem eme szintre..Ha átláthatobb lesz kérdezek konkrét Macrot ,egyenlöre az is elég lenne ha tudnám mit hogyan kell használni Macroval.... -
FefeeX
veterán
Csinálom a midsummer cuccot, hajtok a violet proto drake-re...
Kérdésem az lenne, hogy a fővárosokból a tűzlopás ismételhető-e? Ugyanis ha nem, akkor nem adnak elég időt/questet ahhoz, hogy az összes öcsim meglegyen, meg kiszedhessem a petet meg a táncolós cuccot is... Sőt, talán még a pet sem lesz meg...
tipp: éjjel 3kor mondjuk találkoztam 1-1 allival, de nem támadták be a DK-m, kivéve egy palát SWben (ő mondjuk már azért is jött oda valszeg, mert sajna egy 80as őr annyira megfogott, hogy le kellett vernem) -- utána a pala könnyedén levert, mikor behúztam 4-5 őrt is még...(IFben láttam még relatíve sok allit, de vagy nem láttak meg, vagy nem érdekelte őket)
Minden esetre éjszaka 1-1 halállal be lehet szerezni az összes tüzet... (SW azért elég szemét hely, 6 perc kb, mire a hullámhoz érek) -- exodar és darnassus kihalt volt, csak a hajón találkoztam pár allival, de szerencsére elsőnek egy 60assal kb, és azzal együtt táncoltam, így a későbbi 2db 80as is csatlakozott a tánchoz
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest