Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
capafog23 #27296 üzenetére
Vagy a fent említett tekticles (ez a WoW-ban lévő összes betűtípust cseréli, pl. questszöveg), vagy felteszed a SharedMedia cuccokat, ezekkel sok betűtípus, háttér, egyéb jár, és amelyik addonban lehet választani, ott ki tudod majd ezeket is.
-
capafog23
őstag
Addont keresek, a damage felugrásokat cseréli le valamilyen más szögletesebb betűtípusra, jobban nem tudom leírni.
(nem scrollingcombattext) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX #27293 üzenetére
Van még igen, csak minden ágban van olyan pet talent, amitől ha csinálja a dolgát a pet, akkor kap happinesst. Tehát gyakorlatilag nem kell vele foglalkozni. Jelenleg csak sebzést befolyásolja, ha jól tudom (lehet már azt se), el futni már nem tud, mivel loyalityt megszüntették. Ráadásuk gyakorlatilag egy dps pet ha nekiáll ütni, akkor fél sec alatt zöld lesz, egy tankolós pet meg ha nekiáll growlozni, pillanatok alatt zöld lesz. Tehát gyakorlati jelentősége a vakbéllel vetekszik
Szerk: a pet lapján sose mutatta a happinesst, az mindig zöld volt, ott csak azt tudod megnézni, hogy mit eszik. Happinesst csak a unitframe-et mutatja.
-
FefeeX
veterán
Szerintem ide tartozik a kérdés, amit Wolvival másik topicban kezdtünk meg... Szóval a lényeg, hogy hunternél van még olyan, hogy happyness? Csak mert, a karakter képernyőjén a 80as petnek sosem láttam még olyat, mióta újrakezdtem a hunterrel (1-2 hete), hogy nem zöld lenne a tányér (régebben azzal jelezte) - viszont happynesst több helyen is ír - pl talentekben a gyógyításnál... Tehát akkor van még ilyen? Érdekes, meghal a pet és nem jelez, nem tudom most akkor mi hogy van, és mi mit befolyásol...
-
decibel
aktív tag
válasz
snoopzkaaa #27280 üzenetére
Annyit tennék hozzá Wolverine hozzászólásához, hogy hogy healeléshez a Healbot is tökéletes, próbáld ki mindkettőt.
-
robyroby
tag
ha elmentem az egész (wowos) addon mappámat... és ezt a mentést bemásolom egy másik gépen található újonnan telepített wow addon mappába akkor nem vesznek el a bartenderes mentéseim? mert minden karakteremnél külön be kellett állítani anno TY
-
FefeeX
veterán
szóval azt mondod, a főbossok lehet nem mennek le (tegnap 1 drake-kel nem ment le OS10, mondjuk 4 pugos volt, és elég bénák is voltak) - de a többi boss lemehet 10 emberrel, ha mindenki 2-3k+ dps már a guildben... Végülis ha jól nézem, a kettőből úgy is összejöhet a 2db t5...
Hát majd akkor ráveszem őket
-
Kharg
tag
válasz
Darth_Revan #27281 üzenetére
Gratu
Wolvi: Köszi, más addonoknál már működik, Ag-val meg ígyjártam
-
Wolverine
félisten
válasz
snoopzkaaa #27280 üzenetére
A CD-kre mit szeretnél? Figyelmeztetést, hogy megint aktív? OmniCC vagy Ghost Pulse. Egy timerbart? Yatba.
A raidsebzés alatt mit értesz? Figyelmeztetést, hogy a boss most pwnolni fog minden óvatlant? BigWigs vagy DBM. (nem is értem, hogy lehet ebből a kettőből valamelyiket nem használni aktív raiderként.)
Map: feltételezem, a minimapről beszélsz... Rengeteg ilyen addon van: MiniMapster, pMinimap, SexyMap.
Buff: itt is az a kérdés, mit szeretnél? Bart? Elkano Buffbars. Olyasmit, ami az eredetire hasonlít? Steroids vagy BasicBuffs. Olyat, ami akár mindkettőt tudja? Satrina BuffFrame.
Chat: itt végképp nem lehet tudni mit akarsz... pontosíts, milyen funkcióra van szükséged.
Raidframe: Grid. (az X-Perlét nem igazán érdemes healre használni) Ajánlott egy Clique is mellé, gyorsabb lesz a heal. -
Darth_Revan
veterán
Algalon 10 down
-
snoopzkaaa
csendes tag
Sziasztok
Sok-sok vidoban lattam sok-sok fele addont és én sajna a sajatjaimmal nem vok teljesen megelégedve, szeretném Tőletek kérni, h ajanljatok nekem pár addont: timer addon szeretnék,. de nem dot timert, hanem olyasmit ami a cds képességeket mutatja, meg pl a közelgő raidsebzés eljövetelének idejét, szeretnék olysmit amivel le tudnam rakni a mapot lentre, vmi buff-os is jo lenne, chates, meg vmilyen x-pearl féle raidframe(ha jol irom) ami mutatja a raidet>>healeléshez.
Tom nem keveset kérek és nem kevés féle-fajta van ezekböl amit elég sokáig lehetne sorolni, de azért kérlek Titeket, h irjatok le amik nektek beváltak és besorolhatok ezekbe a kategoriakba, johet töménytelen mennyiségbe, kiprobalom öket egyesével. hasznalok én is ilyen addokat, de amint mondtam, nem a legkobbak számomra és már nem keveset szörföltem a neten ezek utan, de nem teljesen sikerult a barangolás, szal Töletek mint tapasztalt "rókáktól"szeretnék tanácsot kérni, előre is naon köszönöm.
Helyesirási hibákért elnézést kérek
További jóóóó játékot, sziasztok -
Kharg
tag
Lenne még egy kérdésem:
Hogy lehet külön profilokat létrehozni az addonoknál?Ag unitframesnél érdekelne leginkább, mert marhára idegesít a mainen, hogy az altos beállításokat hozza elő.
És sehogy sem sikerül saját profilt kreálnom, ill. arra átváltanom. -
F-ECT$
titán
MC szólóval próbálkozott mostanság valaki? (Akármilyen kaszttal.)
Láttam 1-2 bosskillt, de ott még azzal is nehezítette a srác a dolgát, hogy nem ölt trash-t, hanem lávában úszva elment a bosshoz, és a trashre is figyelve ölte meg az adott bosst.
-
-
Kharg
tag
Az érdekelne, hogy meglehet oldani azt valahogy, hogy az egy realmen lévő karaktereimnél bizonyos addonok ki, mig mások be legyenek kapcsolva?
Tehát, hogy alton ne legyen minden addonom belőve, amik a mainen vannak, és fordítva.
-
-
Ribi
nagyúr
Nekem lock a mainem és pala az altom.
Viszont pala altja van mindenkinek és így is sok a pala a guildben.
Lockkal meg kínszenvedés a pvp BG-n.
1x valaki rámront, halott vagyok.
600-as rezivel úgy bedarálnak hogy csak lesek.
Fear rendszerint szart sem ér, mert elsőből kijön, mikor a másodika tolnám ami már nem instant abba beleszakítanak és akkor jön a wandozás. Dotbol meg van 2 instant ami 3 sec mulva sebez először akkor is kb 2-3k-t ha szerencsém van. Többi spellbe megint szakítanak... wandozás. Egyszerűen nincs normális CC.
Egyetlen lehetőség a destró és imádkozok, hogy kritteljen a CB vagy a Conf. -
F-ECT$
titán
válasz
Warsongblade #27257 üzenetére
Kicsit több infót pls: konfig, op rsz, driverek, addonok, csak itt jelentkezik-e, stb.
-
Warsongblade
csendes tag
Egy gyik haveromnak ha mozgatja az egeret akad az egész game:S ez mitől lehet?
Szerk.: majd szólok hogy írja le ide , így fejből nem nagyon megy -
FefeeX
veterán
válasz
szilchi #27254 üzenetére
Ezt mind mobility X1400ról? Nekem maxon megy minden, full maxon, 4850ről, de dalaranban 21-35dps között alakul, sosem ment feljebb... 1280x1024. A tévére én is kitettem, de attól messze kell ülnöm, onnan meg nem tudom elolvasni a dolgokat - gyakorlatilag hasonló a problémám mint neked...
-
szilchi
őstag
Bahhh...több mint egy hétig nem volt gépem,már mennék játszani erre 11 helyett 17 óráig van karbantartás a szerveremen...
Nekem is Ati kártya van,de én nem vettem észre semmi gondot vele.Pedig 26"-os Tv-n játszok natív felbontásban max grafikán.Igaz AA/AF nélkül.És Dalaranban is stabil 60 fps volt,igaz egyszer voltam ott és akkor is kevés emberke tartózkodott ott.Apropó,a fontok méretén és/vagy a szövegek méretén tudok változtatni?Mert kb. 2 méterről nézem és szvsz 1-2 héten belül tönkre megy a szemem,ha ezeket a kis betüket kell néznem
.A chat-window betüméretét már megtudtam,de igazándiból még kéne a quest leírás is,esetleg az action bar is.
-
FefeeX
veterán
Jut eszembe, nem tudom kinek volt lehetősége megtapasztalni, de WG már tényleg a végét rúgja... tegnap 1perc+ lagg volt, és mivel így lassan lehetett haladni, gyakorlatilag kb 1 perccel a vége előtt törtük be a kaput. Aztán jött az izgi rész, hiába nyomtunk rá, nem akarta elfoglalni, csak telt az idő, mindenki gondolkozott, hogy most mi lesz...
--> lejárt az idő, kiírta hogy allinak sikerült bevédeni, 10sec múlva kiírta, hogy a horda sikeresen elfoglalta WG-t. Mégis 1 markot kaptunk csak, és nem teljesült a victory quest sem. Ezen kívül megbolondult a WG timer, és ezentúl már csak az addon számolt visszafelé 30minről, a wg timere nem (tornyok ledöntése után nem vont le 10 percet)... Szóval érdekes dolgok történnek-->Bloodscalp<--
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Viktor77 #27245 üzenetére
bcbe annyiban változott hogy már tankolni is tudott, de a retri az még mindig vicc volt, én dpsként voltam csak a paladinommal és t4 gearben + 141es badgek segítségével akár 1000 dpst is elértem, ha volt shaman akkor 1200-1300at is
az 51 pontos talent + revamp után lett fasza, naxxban simán top5ben volt a Bm hunterek és DD warriorok mellett.
apropó, első 3 tearben ugye csak 1 speccnek volt gear. warrinak tank, palának druidnak, papnak shamannak heal, többinek 1féle dps. valahol hallottam a régi mondást: "a papok, druidok ne bohóckodjanak, healeljenek!"
-
FefeeX
veterán
válasz
F-ECT$ #27243 üzenetére
Sok mindent figyelembe kell venni, a legHC-bb gamereknek szinte mindegy egyébként, hogy milyen kaszt, a sajátját olyan szinten műveli, hogy a másik akár lehet kétszer olyan erős alapból... --> Így nincs OP, mint ahogy nincs OP endgame raiden sem, mert arra azért, a legjobbak által hajtott karikra ki vannak balanszolva a dolgok...
Csakhogy... Azért az a nem mindegy, hogy egy átlag, casual embernek mi jelent nagyobb megpróbáltatást... Itt volt mindig is élen a pala... (Vanillában hordás létemtől fogva - sosem volt palám, így nyilatkozni nem tudok erről, mióta viszont van (Belf, BC elejétől), egyszerűen különösebb hozzáértés nélkül megy, hunterrel ezzel szemben - erről tudok nyilatkozni - casual gamer számára még az 1600 rating is nyögvenyelős volt) --> amit még észrevettem BCben, kb akkor lett 70 a palám, mikor s1 cuccokat lehetett már honorért kapni. Onnantól kezdve állandóan pala healert kerestek raidekre, guildekben, ahol megfordultam, nekem állandóan kötelező volt a részvétel - hunterre ez persze nem volt igaz... Palával 1600 rating vicc volt, hunterrel meg sok veríték meg izzadtság. De most is kb ez van, hunterem meg DKm van, hunterrel sokkal nehezebb arénában boldogulni, mint DKval, sokkal több mindenre kell figyelni...
Szóval maradjunk abban, hogy nem véletlen van annyi paladin mostanában, mint a szemét... (No meg a druidák száma növekedett meg nagyon megint, az elmúlt 1-2 hónapban)Viktor: mint ebben már írtam, Vanilla wowra nem érvényes amit írtam, mert ott még nem volt palám, sőt, kapcsolatba sem nagyon kerültem vele a hordás lét miatt...
whitezo88: azért s3-s4-ben már a retri is elég kemény volt PVPben. Emellett nem azt mondtam, hogy mindig mindenben OP volt...
-
Viktor77
titán
válasz
FefeeX #27239 üzenetére
Vanilla WoW-beli pala mond valamit? Bár nem hiszem.
Mikor egy módon juthattál le raidre, holyként. Bár healelni sem tudott, csak decurse-ölni, meg spammelni a tankba a flash-t. Tankolni nem tudott a pala, dps-elni dettó. Mikor egy dps seal volt, a command. Ha proccolt nagyot ütöttél, ha nem, 4mp-ig nézted a bosst. Ha megint nem, akkor már 8mp-ig. Mikor 5 percesek voltak buffok. Mire a 40-es raidet felbuffoltad (egyesével, és nem volt rá addon), kezdhetted is elöről.
Csak az igazán pro guildek engedhették meg maguknak, hogy felöltöztessenek egy "dps" palát és vigyék raidre, szerencsétlen annyira nem tudott mit csinálni raiden. -
F-ECT$
titán
válasz
FefeeX #27239 üzenetére
Vanilla wow óta játszok, és BC előtt azért elég gyengus volt a pala pvp-ben.
Írod, hogy BC-ben a legjobb volt arénában, ezzel azért vitatkoznék, főleg ha a 2v2-t nézem.
De hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak: ha most kezdenék, akkor mindenképp olyan karit választanék, ami nem csak dps-elni tud. Így kiesik a rugó, hunter, lock, mage, és marad a többi 6. (Vagyis 5, mert DK-d még nem lehet.) Persze ha biztosan lesz guilded, akkor mindegy mivel mész, de ha nem, akkor főleg healerként könnyebb lesz PuG-ot és később guildet találnod.
Ez az OP kérdés meg már annyiszor előjött: szinte minden kasztnak volt olyan időszaka, amikor OP volt, aztán jött a nerf/balance és aztán más lett az. Ez vanilla wowban, amikor még nem igazán különült el a pvp és a pve, sokkal erősebben jelentkezett, de mióta van BG, Arena, és a bossok is sokkal változatosabbak, azóta max 1-1 helyzetben lehet egy kaszt OP, cserébe máshol meg rosszabbul teljesít.
Egy kis OP-ság / UP-ság lock szemszögből (biztos nem lesz teljes):
-Vanilla WoW 1.0 - kb 1.6 - raidre HS, SS, CoE miatt vittek kb 2 lockot a 40 helyre, cserébe pvp-ben a seduce - fear miatt szinte verhetetlen volt (DrakeDog)
-1.6 - 1.12 - pve helyzet nem sokat változott; pvp: seduce nerf után jött a SoulLink - még inkább verhetetlen lett a lock
-BC: Season 1: shadow pap + affli lock vert mindenkit, és pve-ben is megjelent az 1 gombos DPS király succi áldozós sbolt spammer
-BC S2 - S3: a lock szép lassan elveszítette előnyét, SL/SL-lel visszasüllyedt középszintre, pve-ben maradt a top dps
-Wotlk: pve - a lock egyedi supportja megszűnt (CoE-t tud rakni más is), cserébe ott mocorog a top dps környékén több bosson is - pl YS háttal is tudok dotolni effektus; pvp - S5-S6: haunt/ms builddel nagyon sok 3v3 versenycsapatban volt lock (persze az rmp még mindig a császár), de egyébként gyenge, hacsak a 2 napig tartó Conf 12-15k-s crites időszakot nem nézzük -
FefeeX
veterán
válasz
Arnold2 #27238 üzenetére
Anyám notijában, ami business HP, szintén valami GMA van, és hiába van benn C2D proci meg - csak 1 giga ram - minimum grafikán is élvezhetetlen az egész. Nem azt mondom, piacolni még csak-csak lehet, de játszani gázos... Sokat kell várni, szaggat... Szóval ennél még gyengébb proci, szintén 1gb ram, szintén GMA --> no game...
Most jön az ION-os subnoti, na azzal már talán... Kérdés az, hogy 1024x600as felbontásban mennyire lesz élvezhető... Azért megnéznék valakit touchpadon arénázni, 9"-os monitoron
Geforce4 MX460>>>Intel GMA 950
Megkockáztatom, hogy a P4 is erősebb 1,5ön, mint 1,6on az Atom... Más a felépítése... -
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #27236 üzenetére
lehet hogy vicces, de a pala mindig OP volt valamiben... BCben pl holyként volt a legjobb arénában. Nem azt mondom hogy mindig, mindenben a legjobb volt, persze. De a pala még nem volt úgy, hogy valahol nem lehetett vele normálisan boldogulni (mint pl a mágus BCben, mikor kajáltatni meg portálért vitték magukkal) - mindig is tuti módon boldogulni lehetett vele PVE-ben és PVPben is. (mikor szar volt a retri, érdekesmód szuper volt a shockadin - dps/dps) - persze, ilyenkor váltani kell, de a hunternél pl sorozatban mennek a nerfek, és MM és BM után most már survin kell boldogulnom...
Mondjuk hasonló lehet igaz a druidra is, mivel sokmindenre jó, így kevés az esélye, hogy arénában/PVE-ben kevésbé lesz használható/nem lesz OP...
DPSben most úgy néztem, a lockok meg a rugók vannak nagyon toppon, de ezzel szemben sok rugó van 1500 (!!!) dps alatt is, olyan dolog ez, hogy ha ismered a kasztod, akkor jól tolod, ha nem akkor meg kb tök mindegy mivel mész (itt azért bejön a noskill 3 button paladin, amivel sokkal könnyebb boldogulni, mint mással) -- remélem mindenki tudja, hogy nem a HC raidelésre gondoltam, ott picit több gomb van - holyként.
(Egyébként a pala tényleg azért OP, mert 3 gombbal 2k+ dps-t csinálsz zöld 80as gearben... Berakod az 1-2-3ra a crusader strikeot, a judgementet meg a divine stormot - max a 4esre még beteszed az exorcism-ot (ami tapasztalatom szerint lefelé módosítja a dps-t, jobb a swing is) - meg 5ösre a HoW, aztán szevasz, 1-2-3-1-2-3-1-2-3 --> aktív a how: 5. )
-
Arnold2
őstag
válasz
Bencexp #27237 üzenetére
Az Asus tutkó nem. Haveromnak 1000H-ja van (ami ha jól tudom picit okosabb). Belépett a törpömmel IF-be és max 20 FPS-t tudott kicsikarni egy szobában egy NPC-vel. Egy két elhagyatott helyen még TALÁN, de szerintem egyáltalán nem életképes, pl. instában és több NPCs helyen tuti dia show. Ja természetesen 0 addonnal.
Nem erre találták ki ezeket a sub notikat. -
Bencexp
tag
szerintetek wow-ra alkalmas egy MSI WIND vagy egy ASUS EEE901 esetleg egy ACER ASPIRE ONE ???
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX #27233 üzenetére
Én emlékszem arra, amikor a retripala dps-énél a healerek is jobbat tudtak, és arra is, amikor a protpala tankolási képessége rosszabb volt, mint egy engineer target dummyé.
(amúgy vicces: egyesek szerint a fejlesztők kedvenc kasztja a druida/death knight/hunter/shaman/mage/paladin/priest/rogue/warrior/warlock, mert mindig OP, mások szerint meg gyűlölik a druidát/DK-t/huntert/shamant/rugót/warriort/lockot/papot/palát/mage-et, mert folyamatosan nerfelik őket...)
-
frOstikA
csendes tag
válasz
FefeeX #27233 üzenetére
értem mennyire lesz nerfelve? Vagy ezt még nem tudni? Én most úgy hallotam hogy 3.1.3 alatt eredetin a papok szinte legyőzhetetlenek pvpben ez 3.2re fog változni ill. ott mi lesz úgymond "legjobb" vagy marad a pap
Melyik kasztnak van a legnagyobb dps?
(Ez kicsit h*lye kérdés)
-
FefeeX
veterán
válasz
frOstikA #27232 üzenetére
Ha olyat akarsz ami mindent visz --> facerollos paladin
PVE és PVP ownage, nem is emlékszem olyan időre, amikor nem volt jó...
PVE tank/dps/healer, PVP meg healer/retri
(kicsit nerfelve lesz 3.2-ben, de nem hiszem hogy túlzottan lehúznák, eddig mindig buffot kapott, akkor is, mikor mindenki panaszkodott rá - valszeg a fejlesztők kedvenc karaktere)
-
frOstikA
csendes tag
Sziasztok!
A héten kezdtem el eredetin wowozni , de nem tudok dönteni hogy mit húzzak fel 80ra . Tudnátok segíteni ebben ? Pve-re és pvpre is alkalmasat akarok
Ragnaroson szeretnék (haverok miatt) Horda oldalon
-
FefeeX
veterán
válasz
Warsongblade #27227 üzenetére
Melyiknek, csak mert ez szerintem nem egy addon...
-
Warsongblade
csendes tag
[link] mi az addonnak a neve?
-
FefeeX
veterán
Crysis-on kívül, ami direkt nV-re lett optimalizálva, gyakorlatilag az ATi-val szemben életképtelen megoldások, az ár/érték arányuk van ahol többszöröse az ATi-nak - árban... Ettől független nyilván nem rosszak, hiszen fut velük minden... Szóval ebben az összetételben nem volt igaz a dolog... A 9600GT pont egy bestbuy volt a maga idejében...
-
whitezo88
nagyúr
gyorsan csináltam is egy dps mérést: [link]
-
whitezo88
nagyúr
amúgy az elutasításom oka az infből érdekességképpen, mint utólag megtudtam: 1vki a zárt fórumon írt rólam vmi hamubasült faszságot 2 támogatás mellé, csak így ugye még megcáfolni se tudom. állítólag retartált voltam gchaten eclipseben (lol - infectionos szájából főleg érdekes hallani hogy hogy kéne gchaten meg fórumon írogatni) meg nevetséges dmget toltam (igen mikor szórakoztam deep demoval meg supporttal, volt kb 2500 dpsem naxx elején aztán váltottam destrora) ja meg állítólag FSen is faszságokat írogatok (kb 6-8 kommentem van ott és egyik se trollkodás)
nem derült ki ki volt, mert a fórumnickje más mint ingame.
-
Guargumi
tag
válasz
whitezo88 #27209 üzenetére
kb. ugyanez van velem is, a 25 progressz megállt, két guild csinálta együtt, nem volt egy nagy durranás, de legalább volt raid.
Most két 10 csapat megy UD10be, kicsit érthetetlen de ez van, ugy ide meg néha túljelentkezés van.
Hc guildet nem tudok bevállalni, de leaglább olyat szeretnék, ahol van normális UD25 progressz, heti 3x, s értelemes időpontban kezdődik, est 8 környékén vagy utánna.
Main karakterem egésznap csak kocsmázik, rossz nézni -
whitezo88
nagyúr
válasz
Darth_Revan #27212 üzenetére
nem szívesen hagyom itt az altjaim, kiegészítik egymást
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Wolverine #27210 üzenetére
maradjunk a semminél
transfer kizárt, saját guild haha (nekem progress guild kell), és nemzetközibe azért nem megyek mert nem tudom érezni azt a minimális közösséget ami 1 magyarban van. + kommunikálni, dumálni is könnyebb. viszont ahogy láttam SoTHba csomó régi ismerős van (uldu is clear) oda dobtam egyet. am sehova sincs lock felvétel pedig nyerő váalsztás lennék
-
whitezo88
nagyúr
hát ez csodás. új guild után szeretnék nézni BSen de kb olyan nehéz dolog mint friss diplomásként bekerülni egy főmérnöki posztra. Eclipset otthagytam mert haldoklik, hiába a mass recruitnak, nincs se progress se rendes raid, Conffal karltve. Infbe van2 lock felvétel napokba 2en jelentkeztünk oda mind2 decline (meg is lepett, mivel 3/5 vagyok tapasztalatom bőven van és nem is vagyok béna.) Reckoning: sok a lock. DS meg SoTH tól meg idegenkedek... többi meg nemigen van. Nemzetközibe meg biztos nem megyek. Ötlet?
-
Ptech
addikt
Csak óvatosan vele. Az elején marha nagy gem túlkínálat leszm szóval akkor nem fogja megérni, hogy eladd. Később valószínűleg feljebb fog kúszni az áruk, a kérdés csak az, hogy mennyivel és mennyi idő alatt. A Titanium Powder meg pont fordítva fog menni, már az elején elég keresett lesz, mert minden JC az új recepteket akarja majd.
-
Arnold2
őstag
válasz
Darth_Revan #27205 üzenetére
Jaj tudom, hogy nem IC mögött van Algalon, csak ugye miután lenyomod őket akkor kinyílik egy terem egy konzollal ahova be kell tenni valamit. Én azt hittem, hogy akkor minden héten onnan nyítod ki Algalon ajtaját. De akkor most kiderült, hogy nem s hogy onnan csak a questet veszed fel. De amúgy köszi a választ
. Nem gondoltam volna, hogy ha már megvan a kulcs, akkor két tök könnyű boss után beköszönhetsz Algalonhoz.
Bár mondjuk az is frusztráló lenne hogy ha minden héten le kéne nyomni egész UD-t hogy bemehess. -
D4v3
őstag
Titanium ore felvásárlásról így 3.2 mi a véleményetek? Ugye lehet majd prospectelni az epic gemekért ill. 10 olyan prospect maradék beváltható 1 JC tokenre, amiből meg lehet venni az új recepteket. Én 150-160g/stack áron vettem már egy rakással... meglátjuk mennyi haszon lesz belőle..
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Arnold2 #27202 üzenetére
a) Nem IC mögött van Algalon "terme" (ha egyenesen bemegyünk az Antechamber-be akkor van előttünk a 2 lépcső ami Kologarn-hoz vezet, na ott nem megyünk fel és nem balra IC-hez megyünk, hanem jobbra) ott csak a q adók vannak akik majd adják a kulcsot meg a sok-sok jóval teli jutalom zsákot
(van benne 100g, 1 Runed Orb és 5 Emblem of Conquest)
b) Igen, ha megvan a raidben legalább egy embernek a kulcs akkor minden héten 1 órára lehet menni rá (hogy elérhessük csak Leviathan-t és XT-t kell megölni akár normalban)
-
Arnold2
őstag
válasz
Darth_Revan #27200 üzenetére
Minden héten újra meg kell csinálni a hard modokat, hogy bemehess hozzá, vagy ha már megvan a kulcs akkor az IC mögötti kis szobából lehet bármikor kinyitni az ajtaját?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Motoros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest