- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
decibel
aktív tag
válasz
szilchi #26396 üzenetére
Hehe mi military első bosson wipeolunk folyamatosan. A tankok valamit nagyon rosszul csinálnak konstans. A másik kemény dió Gluth, nem tudjuk a zombikat kiteolni. Kicsit frusztráló azután, hogy 4 hónapja Kel is farmstátuszban volt. Egyszer jutottunk el 4 horsemanig, ott miattam wipe vagy négyszer
. Heigant én személy szerint nagyon szeretem, a tánc a játék egyik legizgalmasabb része, de a guild annyira fél tőle, hogy az istenért sem tudom őket elvinni oda.
-
Louro
őstag
Curse of Elements vagy Agony jobb instába? Elég sok spriest és elesámlink van, kevés melee.
-
FefeeX
veterán
válasz
whitezo88 #26393 üzenetére
hát nemtom... 2 hónapnál a GC egész jó, és azért a 2 hónap még nem olyan vészes táv (bár az 1 hónapot még jobban komálom) --> cdgalaxisban mindig van leárazott, és az pl az 1 havi kártyáshoz képest ultra olcsó... nyilván minél többet fizetsz annál olcsóbb az egységnyi... Nade nem tuti hogy jövő hónapban is játszani akarok majd
HOD: egy puggal értesd meg mit kell csinálni thaddiuson, úgy hogy senki ne rontsa el
Akkor van szerencse, ha a pugból már mindenki tudja...
-
szilchi
őstag
válasz
H.O.D. #26395 üzenetére
Volt már részem guildes 25 perces Heigan fight-ba is,egyszer haláloztam el az elején
.Többi 20 percet simán végigfutkoztam,gyakorlásnak jó volt.Majd ha már mindenki Icecrownba progressel,mi majd hajtunk a Safety dance achira
..Ja és 2 héttel később 25-ös PuG-al pár perc alatt lement,talán 3-4 halálozás volt.
francba,pont ma lejárt az előfizu
-
ricsiv92
tag
Hali
A játékba újra be szeretnék szállni, azt szeretném megkérdezni, hogy GC-vel, vagy bankkártyával olcsóbb a játék. Melyikkel mennyibe fájna?
Üdv. Előre is köszi a választ. -
robyroby
tag
az h lehet h WTS-eznek olyan trinketeket (1200g) ami naxx25-ben esik? h-h nem lesz soulbound nekik 1ből?
-
sesshou
senior tag
üdv
Nemrég láttam valakinél egy petet(hunter) ami úgy nézett ki (csak piciben láttam) talán mint egy kis medve szerűség (a lényeg hogy kicsivolt ugyan de nagytestűnek tünt alap beálításban) És fehéren fénylett a háta talán lángolt is fehéren ebben nem vagyok biztos. elfelejtettem megkérdezni hogy milyen fajta de a srác azt mondta hogy exodar környékén találta valahol. ha valaki tud nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
-
L4mie
veterán
Moo, 7végén tryoltuk a 10 man FireFightert....hát szép kis fight, de nem akkora RNG, mint a Yoggi hard mode. Viszont legalább nehéz
De most már stabil p3, szval kell még egy friss-üde try és meglesz a kis szemít. ;) -
jah elfelejtettem írni tegnap sikerült megfektettni Yogg-Saron -t az új guildemmel! gl nekik!
(btw healeltem de sztem uncsi
)
-
-
Darth_Revan
veterán
Ma 10 órányi wipefest után sem lett meg normal Firefighter, nagyon nehéz fight és apró baki wipe-ot okoz
Már csak ez az 1 hiányzik
-
whitezo88
nagyúr
mi meg hullámvölgyben vagyunk, elmúlt az Eclipse BC-ben nyújtott teljesítménye. top playerek párosával leaveltek BC vége felé meg ulduar elején is páran, az emberek folyamatosan dekoncentráltak. heti teljesítmény: Sz: levi, xt, kologarn. Cs: emberhiány. Vas: eddig Aur és Hodir ment le, utóbbi 1,5 perccel enrage előtt, kb 3.ra (
)
most Thorimon tökölünk. Yoggsaronon se tartunk sehol, még P1 se 100% általában. Deep Strike is ebben a percekben ölte le.
sej haj. -
Kharg
tag
Na mostmár annyira jutottunk, hogy phase1ből sikerül simán átmenni p2be,de ott aztán kitör a káosz.
-
szilchi
őstag
Mivel a Paladinnal való healelés új nekem,meg maga a healer szerep is,kerestem egy guideot hozzá.A sámánnal próbálkoztam már,több kevesebb sikerrel.De ahogy néztem,paladinnal kicsit másképp megy.
Holy Paladin Healing Guide
Majd valamikor a héten ki akarom magam próbálni 5 fősbe,vagy majd jövő vasárnap egy guildes Karazhan run-on.Mondjuk sámánnal sem volt nehéz,sokszor a Pug inteligencia szintje határozta meg,volt e wipe vagy elhalálozás nélkül vittük végig az instát.Ja és esetleg milyen addon lenne ajánlott?
-
Vigneau
félisten
Akkor még egy darabig nem találkozunk, ahogy elnézem.
Arathoron vagyok fent: Vigneau és Vignyr karakterekkel.
Szerintem még az sem vágja 100%-osan a WoW-ot, aki már több idényt lehúzott rajta és vagy 10 karaktere van. Senki sem WoW kezelőként látta meg a napvilágot. PVP-zni meg külön "tudomány" - én személy szerint utálok ugrálni. De ha elérem, hogy valaki ne ugráljon körülöttem, akkor bebukja ellenem a harcot.Wolverine: Találó neve van az addonnak...
-
Kharg
tag
Három másodperccel a vége előtt lett meg az Ignis 4perces kill.
-
szilchi
őstag
Ha most megveszem a dual speccet(dps/heal),akkor késöbb sima retalentel tudok váltani tank/healre?Meg dual specc talent reset-nél mindkét talent kiosztás törlődik?
-
D4v3
őstag
Mimiron nekem healer/dps igényessebbnek tűnik, yogg-saronon csak meg kell tanulni a jó helyezkedést és gyors mozgást a csápoknál és a brainben.
-
Kharg
tag
Fú ma Yoggi tryok.
Reménykedek egy firstkillben is akár -
tildy
nagyúr
Azt mondják a paladin nagyon könnyű, ún. faceroll class.És tényleg
-
tildy
nagyúr
válasz
Vigneau #26343 üzenetére
Bő egy perccel később eszegette a tízóraiját, hozzá a manaszörpöt.
Ez qrvajó.
Én meg hiába vagyok 74es mage... Kezdő vagyok na, első karakterem, alig játszottam még.
Err emúltkor valamelyik gyökér beszólt, mikor modntam, hgoy kezdő vagyok, hogy ebay account? Nem esett túl jólMiért, tán egy 74es emberke nem lehet kezdő? (Hozzáteszem én húztam fel a karimat, 0-ról...)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szilchi #26349 üzenetére
hát a végén elküldtem melegebb éghajlatra.
más
csináltam spell reflect macrot, de nem működik.
#showtooltip Spell Reflection
/equipslot [equippedwo-hand] 17 Infiltrator's Shield
/cast [stance:1/3] Defensive Stance
/cast Spell Reflection
/stopcastingpajzsot berakja, stancet vált, de nem castolja reflectet pedig nincs GCD. mi lehet a gond?
-
whitezo88
nagyúr
na rég találkoztam ilyennel, <3 pugs [link]
story: elkezdjük pugot, aztán szépen bejön a boss a tankra chargeban -> wipe. még ő basz le minket miért nem szóltunk. vissza, trash tovább, nyomja a chainpullt mint állat, végén kanyarba behúzza a packot mikor a boss megint ott van 20 méterre ott írogatom h jön a boss vissza kéne húzni. persze bejön -> wipe. és akkor kaptam ezt, bár tudnám mit csináltam érte -
whitezo88
nagyúr
ninja alert
[link]
-
Vigneau
félisten
Milyen realmon vagy tildy?
Én épp ezért választottam PVE (Arathor) realmot, a Taurin (tört RPPVP) meguntam ezt a jelenséget. Érdekes, nekem eszembe sem jutott a kisebbeket bántani. PVE realmon meg duel-re hívnak ki max, azt meg vagy elfogadom, vagy nem - PVP-s küldiket ugyanis ritkán nyomok. Legutóbb is normál módban küldiztem és a kellős közepén rámduelezett valaki. Kinyomtam és tüntetőleg leültem vele szemben, erre jöttek az effektek: csirke vagyok, nyelvet öltenek rám, stb. Erre én "lebutázom", ő bocsánatot kér a durvaságáért, majd ennek örömére újra kihív. Végül is elérte a célját, elfogadtam. Bő egy perccel később eszegette a tízóraiját, hozzá a manaszörpöt. Én meg egy bájos búcsút követően odébbálltam. Most erre minek volt szüksége, nem tudom...
Mással rosszabbul jártam, vagy 15x hívott ki, mire meguntam. Persze ő is bebukta. Kissé dedós dolognak tartom ezt... -
Vigneau
félisten
válasz
animatrix11 #26340 üzenetére
Én ilyenkor kitakarítom az összes addon-t, majd újrarakom. A carbonite-ot nem próbáltad még?
-
Xaero88
tag
válasz
animatrix11 #26340 üzenetére
Wow.exe-t
-
animatrix11
őstag
üdv
kis help kéne a qhelper nem mutatja az összes questet csak párat, mit is kell letörölni hogy jó legyen?
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaddeNNNN #26335 üzenetére
--> http://eu.battle.net/ <--
Csinálsz egy accot, majd belépsz és hozzáadod a WoW accod, simple
Max 5 perc alatt megvan.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Darth_Revan #26323 üzenetére
Összevonnám én ha lenne mit mivel, de csak wow accountom van
-
Kharg
tag
válasz
Vigneau #26332 üzenetére
Battle.net -el összevonni a wow accountod
Igy megváltozik a jelenlegi loginneved egy emailcímre amit megadsz.
Illetve megadhatsz új adatokat is, ami az egész battle.net -es accountra lesz majd érvényes.
A későbbi blizz játékokkal is ez lesz majd a helyzet, igy egy accountra össze lesz majd vonva a WoW,Diablo3,Starcraft2meg ami még jön.
-
Kharg
tag
Nálunk is gáz volt, akinek mergelve volt az accountja, minden probléma nélkül bejutott, de akinek nem, az egy DC után kinnt ücsörgött.
Naxxot 18an toltuk emmiatt, Thaddiusnál tovább nem is jutottunk
-
sptkyle
senior tag
válasz
Darth_Revan #26323 üzenetére
Lehet mond valamit a kolega. Mert akkor máshogy megy a login, másik ip-re csatlakozik (másik login szervert használ). Nekem pl ez megvan és ebből az egész kavarodásból nem éreztem semmit. Feltételezem ezért. Egyetlen "hátránya" , hogy nem az account neved kerül felülre a bejelentkezésnél, hanem a regelt mailcím. (amit ugyis csak 1x írsz be, aztán megjegyzi)
Szerk.: Látom közben megerősíttek.
-
Horny256
senior tag
Hi all
Most pontosan miért is nem enged be -
Xaero88
tag
Már amugy sincs gond vele.
-
SzlobiG
félisten
Engem be enged csak várni kell egy-két percet.
-
MaddeNNNN
addikt
Ragnaros se akar beengedni.
-
bAtt001
addikt
nálam van a hiba vagy tényleg nem lehet bejelentkezni? (bloodscalp)
-
capafog23
őstag
Miért kell teljesen szétnerfelni ulduar-t?
-
TommyGun
őstag
válasz
superfinest #26309 üzenetére
meg is tanultad a spellt ?
-
superfinest
tag
Hi!
Van egy 20-as sámim és nem engedi azt hogy farkassá változzak át?
Miért? -
L4mie
veterán
Lolmár milyen nerfek
GoGo CasualCraft.
No WASD full high Epix népekke a WoWbaaa.Nerfeljék már a PvP követelményeket is pls, nem szoktam, néha egy-egy Wsg- AB-WG, de jó lenne Frostworm on ülni, én is annyit fizetek mint aki gladiátor lett, miért nem kapok én is??
-
Rizzo
aktív tag
válasz
bujdoso20 #26304 üzenetére
Ha master looter van beállítva, akkor mindenki belenézhet a lootba, de nem tudják kivenni, csak a master. Ha te vagy a master, akkor megnézed mi van bent, és linkeled chatbe. Ekkor akinek kell, az beírja, hogy /roll. Aki nyeri a roll-t, annak adod, ezt úgy tudod, hogy az itemre kattintva kis menü jelenik meg a raid tagok neveivel, és szépen kiválasztod a nyertest és ő kapja. Ez a ninja lootok megelőzésére van, ilyenkor csak a master tud ninjázni, ezért fontos, hogy megbízható ember legyen a master looter.
A Free for All-nál aki előbb kiveszi azé, ennek közös Q-elesnél, farmolásnál lehet értelme, amúgy raidbe, instába nem ajánlott.
A Group lott-nál beállítható, hogy zöld,kék,vagy lila itemeknél jelenjen meg csak a roll bar. Ha ezt kékre(rare) állítod, akkor a zöld itemek free for all-ként lootolhatóak.u.i.: Az hülye és ilyen, a többiről nem is beszélve...fránya magyar nyelv...
-
Ribi
nagyúr
válasz
bujdoso20 #26304 üzenetére
5 fos dungeonokban nem szoktak, 10fős raidektől szokás csinálni.
Mivel sokszor van, hogy valaki simán ráneedel olyan cuccra, ami neki csak offgearbe kell, másnak meg main gearbe és az gerinctelenség elvinni. Viszont a gerincteleneknek ez nem gond. Ezt így ki lehet szűrni. Mindenki arra a specre dob linkelés után amivel raidre ment. Meg vannak szerencsételenek, akik véletlen dobnak olyanra ami neki nem is kell, vagy nem is tud hasznalni. Persze ezzel vissza is lehet élni, de még pugokban sem nagyon szoktak. Ha nem nagyon vagy tapasztalt, akkor kicsit a valószínűsége, hogy odaadják a loot masterséget. Raidet indítani megint nem szerencsés ha nem vagy tapasztalt, mert nem tudod kinél mire számíthass, milyen feladatokat ossz ki rá és csak szenvedés lenne az egész. 5 fős instákban meg lehet beszelni hogy ki mire needeljen. -
bujdoso20
csendes tag
Hellosztok
A Master loot-rol kérdeznék pár dolgot, elösször is hogy miért szeretik annyira, miért nem simán groop lootoznak a raidekben? (tudom hüje kérdés de tényleg nem tudom, alacsonyabb szintű raidekben láttam hogy a loot mester az epikeket linkelte a többit simán felvette, ha jol láttam ninjázni is tud vele...)
És hogy kell loot masterkedni, beállítani hogy csak az epiken legyen mester loot a többit az vehesse fel akié a loot, linkelni-lezárni a rollozást...
Láttam hogy van még sokféle loot ha nem gond röviden egy kicsit irnátok róluk, gondolom ugysem lesz szükségem rájuk de legaláb tudnám mire jok.
(régi raideket 60, 70 probálnék meg indítani, én hagynám simán a groop lootot, de ha nagyon akarnák a master lootot akkor jó ha tudom hogy kell csinálni)
kösz elörre is (gondolom volt már ijenről szó a topikban csak ritkán járok erre bocs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest