Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistyc0
csendes tag
Sziasztok.Jön a 3.3 patch ugy tudom kb 2 honap .
Játszok test realmon,és az a kérdésem ami újdonságot látok azok várhatok az új patchban is?Mert akkor neki állok keresgélni nem csak lofrálok a full geares karakterrel amit a wow-tol kaptam -
Arnold2
őstag
válasz
pachito #29796 üzenetére
Persze. Ilyen kb mindenkivel történt. Nekem is volt két esetem mikor tök jól elvoltam egy hordással. Először STV-ben segítettünk egymásnak mutogatással. Meg mikor magára húzta a kék lufimat megvárta míg gyorsan visszahívtam. Abszolút korrekt volt.
Utána Arathi Highlands-nél volt hasonló. arra járt két hordás ők leszedtek, de akivel én voltam masszívan yell-elt hogy ne (legalább is gondolom) utána meg ő kért még elnézést.
Szóval nem csak 13 éves vérpistikék játszanak, akiket vernek a suliban és itt élik ki bosszújukat. Horda oldalon is emberek játszanak (legalább is remélem
) és köztük is vannak normálisak és köcsögök. PVP szerveren igen is számítani kell, hogy téged általában a PVP orientált emberek fognak lekapni. Ezzel jár. A lehetőségeket már vázoltam.
-
pachito
őstag
válasz
Arnold2 #29795 üzenetére
Érdekes módon én egy ilyen történetet se tudok, sőt nem példátlan, hogy együtt kveszteltem az allisokkal. (amire emlékszek: Dragonblightban azt hiszem Emerald Sanctum vagy Emerald Shrine a hely neve, egy sárkányt kellett levágni, jött az azonos szintű nightelf druida, elkezdtünk emotolni meg mutogatni a sárkányra, előbb neki vágtuk le, megvártuk a respawnt, majd pedig nekem, és mindenki ment a dolgára
Másik eset pedig kicsit később történt Icecrownban, daily kveszteket csináltam, a kveszt nevére nem emlékszem, de egy igen erős élőhalottat kellett leverni (és előzőleg megkeresni, majd összerakni a testrészeit egy szobában), látom, hogy 2 kis dwarf rugó szenved vele, ezért besegítettem, hálából itt is vártak velem egy respawnt, és levertük nekem is
Tehát én abszolút szorgalmazom az ally-horda béketárgyalásokat
-
Arnold2
őstag
válasz
GoTReX #29793 üzenetére
Tehát elküldted az anyjába és még neki áll feljebb, hogy reporttal fenyegetőzik? Hogy mik vannak
Amúgy efge-nek igaza van. Ez hozzátartozik a játékhoz. Kettőt tehetsz ellene:
1. menj át PVE szerverre. Ot apám tök nyugis az élet
2. Legyél te az erősebb, támadj te hamarabbElején én is sírtam-ritam, hogy gankelnek ezerrel (PVP antitehetség, lock) de egy idő után leszartam. Szerintem te is hozzászoksz egy idő után. S ha valaki akkor én mesélhetnék neked a rugókról (kettőt pislantok és meghaltam, komolyan ha ő támad és destroban vagyok esélyem nincs, meg persze béna vagyok)
-
GoTReX
őstag
4x lettem legankolva egy PvP gearben lévő Rougtól.Beírom a guildchatbe.Erre rákérdez egy srác hogy neve stb mi?....Minden stimmel kiderül hogy a testvére....Küldtem neki 1-2 jókivánságot és még fenyegetőzik nekem Reportal,majd letilt...Azért vannak érdekes emberek...Olyan jó lenne néha személyesen találkozni ezekkel a formákkal
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #29788 üzenetére
Ez pontosan úgy néz ki, ja. Egyszerűen csak jó érzés mindenkivel jóban lenni, és egy fokmérője annak mennyi ideje játszol, és mennyire vagy igényes a karidra (értelemszűen DK-knál pl. felesleges BC repukat nézni).
Amúgy meg azért is jó minél több frakcióval jóban lenni, mert fejes, vállasenchantokat (csak náluk megvehető recepteket, epic pecabotot, proto-drake-et, hogy pár példát említsek) is árulnak, amiknél nincs jobb (sőt, nincs más). Példának okáért, "nagyobb" guildbe be sem vesznek (de minimum szóvá teszik) Hodir exa nélkül, lévén náluk van a vállasenchant. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
gabranek #29785 üzenetére
Úgy gondoltam dragonblightot még fejezd be és utána
GoTReX:
A talentpontokat nem "szerzi", hanem szint után kapja.Reputation:
Elég sok különböző frakció van, azt hogy kitől mit tudsz szerezni, az változó. Általában árusok terén az a felállás, hogy tudsz alapból beszélni vele, csak nem tudod megvenni azokat az itemeket, amikhez repu kell. Hogy melyikhez mennyi, az változó lehet, és lehet olyan is, hogy egy árusnál valamelyikhez csak honored, valamelyikhez exalted kell, stb.
Repuzni is változó, hogy kihez hogyan lehet. Van akikhez csak daily questtel például (rozmáremberek pl.). Aztán northenden vannak "kiemelt" frakciók, akiknek ha megveszed a tabardját, akkor ha 80-as instába lemész az ő tabardjukban, akkor a mobok és bossok után hozzájuk kapsz reput.
Northenden egyetlen egy frakció van, akikhez "muszáj" repuzni, ha raidelni akarsz és nem vagy inscription, ez pedig a Sons of Hodir (storm peaksben találhatóak), mivel tőlük lehet vállra enchantot venni. -
GoTReX
őstag
Lenne még egy kérdésem amit nem tudok ,mert annyira nem is foglalkoztam eddig vele.Ez a Reputation.Ezt növelhetem ellenséges factionok ölésével,questekkel,vagy ismételhető questekkel.Ha elértem a maximum Exalted szintet megvehetem a hozzájuk tartozó mountot,és árkedvezmény kapok (ami sztem nem egy nagy dolog),és kapok új questeket...Ennyit tudok kb...De sok kisebb "frakció" van,akiktől ha elértem egy adott szintet vehetek speciális cuccokat amit mástól nem.Ez úgy néz ki hogy van egy vendor ,aki csak az adott szint után "áll szóba velem"?Mert ahogy az előttem szóló is írta sokan hajtják ezt és jó ötletnek is tartom a Blizzardtól,de nemtudom pontosan hogy épül ez fel,és hogy miért ennyire fontos ez sok embernek.Köszönöm a válaszokat.
-
GoTReX
őstag
Van egy 73s petem.Ha leváltom,és felveszek egy másikat,pl egy 73s Gorillát akkor hogy kapom meg azokat a talent pontokat amit az előző szintezés alatt elért?
-
gabranek
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
GoTReX #29782 üzenetére
Nos, ez összetett kérdés. Alapvetően BM annyira nem rossz, de semmiképp sem a legjobb választás jelenleg instákba. Viszont amíg fejlődj, addig maradj mindenképp BM-en, többen sokkal macerásabb.
Stat terén AGI > AP > crit a sorrend kb. Staminával ne foglalkozz, igazából PVE célra nem kell stamina*, ha van is gearen, tekints úgy rá, mint ha nem lenne rajta, csak a többi statot nézd. Ahogy egyre jobb cuccaid lesznek, úgy egyre több stamina lesz rajta, ez normális igazából.*ez így persze nem pontos, mert kell, de bőven elég annyi, ami rajta van a geareden, nincs értelme külön figyelni, hogy mennyi legyen.
gabranek:
Ha a sebesség számít, akkor Grizzly, majd Sholazar/Zuldrak (ha van skinninged, akkor sholazar mindenképp). Storm Peaks meg Icecrown nagyon érdekes, meg tele van lore-al meg jó questekkel, de elég sokat kell fel-alá rohangálni. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!Ahogy leveleztem egyre inkább statoltam a Staminára a cuccokban.Így összehoztam kb 13K életet.Viszont ez elég rendesen a DPS rovására ment,mennyi az egészséges arány Hunternél kb?Mert csomószor mindig a Paladin/Deathknight viszi el az első helyet DPS-ben nálunk (lvl 73)Próbáltam eleinte az AP-->AG-->Crit.chanc. szerint választani,de minden quest reward inkább masszív STA tulajdonságú,és csak utána AG,AP "Tulajdonságúak",akár Leather,akár Mail cuccról van szó.Lehet ez csak ezen a szinten jellemző ,vagy a BM ág nem a legjobb DPS-re,nemtudom mitől lehet ez...
A karakterem az aláírásomban megtaláljátok
-
gabranek
senior tag
szerintetek hova érdemes mennem lvl75-n, hogy a maradék 5 szintet a leggyorsabban behúzzam? Most draginblighton vagyok.
Eddig élveztem a szintezés minden percét (ugye első kari), de most már úgy vagyok vele, hogy legyek végre 80, és ne legyen rajtam egyfajta kényszer a szintkergetés miatt.
-
capafog23
őstag
válasz
CactuS #29778 üzenetére
Dps-nek cd-ket a portalra kell ráküldeni, hogy nagyon gyorsan lemenjen, hogy csak 1 csaj jöjjön ki belőle, természetesen melee is üti a portalt, ha 2 csaj jön ki akkor mire lecsapjátok jön a következő vulkán és nem lesz időtök boss-t lőni.
Nem értek a palához, de amikor jönnek a csajok akkor conc. auras aura masteryt szoktak nyomni, világítsunk felkiáltással.
Amikor pedig vulkán van akkor divine sacrifice-t szoktak nyomni. (lehet nem ez a neve, ami x% sebződést átvesz a raidtől és a paladin kapja meg helyette)
Lustot asszem 2. körnél a vulkánra szoktuk, előtte lévő portal/vulkánokra racial/cd/trinket/haste poti kombókkal kell lelőni. -
A kis piroskánál toc25H-on, amikor a portálból megidézi azt a 2 ribit számít az imp. conc aura talent? Ahogy néztem ha az AM aktív, akkor nem szakítja be a castereket, de azt nem tudom, hogy a szakításra érvényes-e a -30%.
-
Bencus88
nagyúr
jeeeeeeeeeeeee
hc 25 totc első boss down 3 óra wipe után -
_ak_
addikt
bobace, H.O.D.: köszönöm a válaszokat, túl sok reményt én sem fűztem hozzá, csak abszolúte nem tudtam, h mire számíthatok.
-
capafog23
őstag
Twin 25 hc dead!
-
GoTReX
őstag
Nem tudom mennyire szoktátok nézni a Staticsot de lenne egy kérdésem.Nézem Insta után,azon már meg sem lepődök hogy Total Death 619
Legnagyobb ütés amit kaptam az 13,522 volt.Ez még reális is...Viszont!!! A legnagyobb ütés amit adtam az !!!28050!!! Ez mi lehetett?
-
Bencus88
nagyúr
Na emberek megvan az első epic itemem több év után amit lootból kaptam.Épp wintersaberhez repuztam amikor a medvéből kiesett egy epic axe.Pont ma néztem ah-ba egy epic petet world drop mondom nekem mikor fog valamiből is esni epic erre tessék
-
válasz
CactuS #29765 üzenetére
Mert kivel csináljam meg?2db haverom van összesen,egyikük játszik velem most már,de csak azért,mert az ő accán kezdtem el játszani,és most értem be azt a karim.Bg-zni sokan nem szeretnek,mert jajj megölnek.Aki bgzik,és érdemes lenne vele közösködni,majdnem biztos,h másik szerveren van(ergo premade kilőve).Az meg hogy önzetlenség,segítőkészség...inkább öljenek meg mindenkit,de akkor is ő fogja befoglalni a flaget.
Múltkor wg-n hurcoltam a zászlókat,mert mindenki védekezni akart,és mikor beértem vele a mi termünkbe, leraktam,hogy vigye be valaki és akkor húú,de jó lesz neki.A 2. zászlónál:are u crazy? wisp jött.Annyira nem veszik ezek a toprongyos parasztok a fáradtságot,h felbuffoljanak preparation időben.Mert jajj kattintani kell 10et.
Vagy:AB-n azt csinálom,h magamban elbújok egyik flagnél,és várom,h jöjjön valaki befoglalja,majd odamegyek lelövöm és bevédem(hogy meglegyen az az öcsi is).Gyerek jön,foglal,kimegyek,leszedem,odaér még1,az szerencsére 3lövés meghal,majd a 3.at is ölöm,közben jön egy arc,és befoglalja.Mondom neki,h megölök 3embert,és te meg befoglalod..."fu" ennyi volt a válasz.
Twink:moongoosenak van ám használati kritériuma.Én még csak a ilvl 35felett járok -
-
válasz
FefeeX #29728 üzenetére
Fel lehet fogni így is,de elmondom én miért vagyok/próbálok twink lenni (úgy hogy ez az első karim,0 arany item,persze van aki segítsen,de minden 10 szinten újra kell farmolni mindent).
Persze nagyon jó érzés az,h le tudom gyilkolni a nemtwinkeket.Meg nagyon jó érzés az amikor 30-32esen szétszedek egy 38-39est.Ez mind szuper, kemény utcai gyermek vagyok.
DE:Hogy én ilyen legyek bizony 5:1 arányban kell mászkálni,küldizni,farmolni azzal szemben amikor tényleg élvezem a játékot,azaz a bgvel szemben.Ergo én időt fordítottam arra,h meglegyenek a cuccaim(nem is keveset).
És miért is csinálom ezt a fent említett fasza gyerek keménykedés mellett(mondjuk nem ezért csinálom,mert akkor ha bg-n kívül találkoznék valakivel akkor azt is szépen letolnám.de nem teszem,mert neki meg az a játék,hát hadd élvezze)?Mert máshogy nem tudom megcsinálni az öcsiket:
Ironman(wg-m mind a 3 zászlót te viszed be): Nos amíg nem fordult meg a fejemben,h felcuccolom magam még egy sima capture the flag is nagyon vért izzadva ment.Igy ment a 3 is igaz, itt is izzadtam,de volt ESÉLYEM.
Wrecking blow(egy bg-n 20killingblow halál nélkül):Megcsináltam ezt is, sajnos csak azzal a karival sikerült még ami haverom accján van.De twink nélkül...ne viccelj.
Arathi basin asassin,ab all-star....ezek is jelentősen megcsinálhatóbbak voltak.És a másik dolog: Kevesen foglalkoznak twinkkel:10emberből mindig van rajtam kívül 1-2 aki fullos.Másik oldalon is.So 10-20% szerintem nem kevés(szvsz).
-
slayer006
addikt
ez a horda-ally kereskedés hogyan működik?
még soha nem csináltam -
sztem még mindig megéri.
sok olyan cucc van,ami twinkeknek a legjobb lenne,de csak horda oldalon elérhetőek.
mondjuk én csak hunter cuccokat nézegettem.igaz ebből konkrétan egy jutott eszembe ami bop,de azt el lehetne adni akár 500g-ért is.
olyan övet,amit meg lehet csinálni,farmolni kell hozzá egy órát kb azt adogatom el 100g-150gért.
meg persze recepteket is,azaz amit abból lehet csinálni.de ezt ki kell tapasztalni,h melyik az a cucc,ami tuti elmegy,és keveset kell belefektetni a farmolásába,vagy magába az itembe. -
lenne kedve valakinek ragnaros horda oldalon kereskedni velem?én szereznék neki olyat amit ő kér,és csak allisoknak elérhető és fordítva,és hasznot meg feleznénk.
gondolom ebből lehetne szépen boltolni....
ha érdekel dobj egy püt. -
GoTReX
őstag
Hallom sok helyről hogy a Horda oldal sokkal összeszedettebb,könyebb csapatot találni Instákhoz,csoportosan Gankolnak stb....Ez mitől alakulhatott így hogy egységesen minden realmen ez van?Lehet furcsa a kérdés,de érdekel hogy ez mitől lehet.
-
Wolverine
félisten
válasz
H.O.D. #29746 üzenetére
Én a múlt hét végén szombaton nekiláttam a Dk-m szintezésének Nagrandban (66 volt). Mire észbekaptam, másfél nappal később lvl69 volt és fél Borean Tundrát is befejezte...
Még mindig van 2 itemje a kezdő 58-as gearből (csizma, sigil), és további 9-et ebben a 2 napban cseréltem le.
Más: a Citadeles nyitás kicsit erős lesz...
-
H.O.D.
senior tag
-
H.O.D.
senior tag
Heirloom plate-es cuccot 40 alatt rá tudom adni a warriorra?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Intel 4500as integrált vga-val kb milyen fpsre lehet számítani? Jelenleg nyílt terepen 1680x1050-es felbontáson 13-22 között mozog az fps nyílt terepen. Tippem sincs, h ez korrekt vagy gáz-e. (az baj, h nem tudom megállapítani sehogy, h kap-e a vga az osztott memóriából vagy tényleg csak 63 mb-t használna összesen)
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Meg tudja vki mondani, hogy ezt a gemet [link], illetve a recijét kell exazni? Ugyanis dalában pl ahol wohead írja nincs a választékban.
Köszi
bb -
bobace
addikt
válasz
CactuS #29730 üzenetére
OMG lol, én valami 2-2,5k-t csinálok
Mondjuk a gearem is 219lvl körüli.. Bár nem kellett még soha tankot healelnem, azzal nem mertek megbízni, szerencsére el vagyok könyvelve dagadt bagolynak...Rendszeresen kihal mellettem egy-két raid tag.
Burst damaget soha nem tudom kihealleni.. Tanknak szerencsére még csapnivalóbb vagyok a 213-as lvl átlagommal, azt nem is erőltetik egyáltalán. Jó az a dps. Ugye dps fun, heal job, tank felelősség..
-
válasz
Viktor77 #29731 üzenetére
Rendben normal modban szoktam cdre dobálni, hogy manát adjon vissza, HCban viszont nem igazán van rá időm. Melee-t egy rugó képviselte most (illetve még 1 hunter volt, akinek jól jött volna).
Köszi a tippeket, holnap átdobom azt a két pontot, aztán este egyből meg is nézhetem mit tudok 25ös hardon.
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #29730 üzenetére
Néztem a holy talentedet. Azt a két pontot rakd át a judgement cd csökkentésről a mightra. Az a két másodperc semmit nem számít, viszont ha több ap-ja lett volna a melee-nek, lehet, hogy lemegy Anub.
És minor glyphnek ne a Wise-t tedd be, hanem a Blessing of Wisdom-ot. Így ha a palákra mightot kéne raknod, saját magadon akkor is 30 percig tart a wisdom. -
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #29727 üzenetére
Mert a twink lényege pont nem a másik twink legyilkolása, hanem a normális játékosé, hogy érezze a fölényét... Ezt szüntették be gyakorlatilag...
Mint ahogy az utcán körbeállva verekedő emberek sem nagy legények egyesével, és általában nem mennek neki a láthatóan erősebb, vagy hasonló adottságúaknak sem... -
válasz
Viktor77 #29689 üzenetére
Dehogynem
Ha kikapcsolod az xp-t akkor csak olyanokkal játszhatsz akiknek ki van kapcsolva az xp-je.nos 2hét alatt nem fordult elő,h sikerült volna belépnem bg-re,mire utánaolvastam és rájöttem,h azért mert ki van kapcsolva az xp.So nekem a játék abból áll,h x0-x5 között összeszedem a cuccokat,és 5-9ig pedig bgzek.(azaz pl 10-15 cucc+quest 15-19bg).
Szóval megoldható,de ratyi. -
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #29722 üzenetére
Beacon, egyértelműen. Nem is tudom eddig minek használál FoL glyphet.
Vegyünk egy 3 perces fightot. Ha feltételezzük, hogy a Beacon folyamatosan fent van valakin, akkor ez idő alatt 3x rakod fel, ez 1400*3. Ha glyph-elt a Beaconod, akkor csak 2x kell felrakni, spóroltál 1400 manát. A LoH nem kell minden fighton, csak azért nem fogom elnyomni, hogy manát kapjak.
Amúgy nálam bugos ez a glyph, és ha magamra rakom kétszer egymás után, akkor nem 1:30-ra tolja ki az időt, hanem 2 percre.
-
Holy paladinokhoz lenne egy kérdésem a 3. Major Glyphemmel kapcsolatban.
Jelenleg a Glyph of Flash of Light a 3. azonban raideken manapság már nem igazán használok FoLot. (Egy gyengébb vasárnapi TotGC try: [link]) És szerintem ennél még kevesebbet is használom, csak most nem volt elérhető a resto shamynk és porzott a tank a fight végére
Szóval csere lesz, a kérdés az, hogy Glyph of Divinity vagy Glyph of Beacon of Light. EJ azt irja a Beaconről, hogy: "On any fight shorter then 9 minutes, Divinity will be better from a pure mana perspective." Viszont a Divinityvel meg az a gond, hogy általában akkor használom (Talentelt LoH miatt), ha sebzés csökkentés kell a tankon, nem akkor amikor fogyóban a manám.
-
FefeeX
veterán
válasz
Bencus88 #29712 üzenetére
Nálunk is ez volt, Anub 5%-nál disconnect, aztán kb 5-6 percig 12-14 szerver volt offline. De utána visszajött, hárman mentünk csak vissza a 10 emberből sajna
Szerencsére nem csak 4-5 felé lett jó, még megcsináltam a napi hodir questeket, meg lementünk anzut ölni
Amúgy be voltam sz@rva rendesen, mert én voltam a MT, és nem biztos hogy egy figyelmes, és kifejezetten jó fight végén nagyon kultiválták volna hogy a MT DC-zik
-
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Most migráltam Ragnaros hordába, és az lenne a kérdésem, h. van e valami értelmes guildbe tagfelvétel (gondolok itt toc 10/25 HC-k és társai)
Aktív vagyok, ismerem a taktikokat, Nem vásárolt karakterItt az armorym:
Nauron -
ígyvanferi
addikt
Na most bent vagyok. Nem meglepő módon a Spirit Healernél találtam magam...
-
sasa311
veterán
Baszki én meg már fél órája logot böngészek meg routert és win jogosultságokat állítgatok, mert kb 30 perce lettem kész a wow telepítéssel, beléptem, játszottam 10 percet, mondom ez jó, megyek telepítek addont.
2 perc múlva addonnal lépnék meg és folyamatos DC, na mondom fain.
Pont jókor jött
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #29713 üzenetére
Engem is kidobott egy bő fél órája. BS off is lett.
-
ígyvanferi
addikt
Most valamiért disconnectet kapok, ha be akarok logolni. Másnál is ez a helyzet?
Engem olyan klán érdeklne Bloodscalp horda oldalán, amelyik nem csak 80-asokat vesz be. Vagy olyan, ami egy nagy klán al- vagy társklánja, ami a kicsiket/altokat gyűjti, ahonnét aztán 80-on átkerülhetnek a raidelő 80-asokhoz. Bár bő egy hét, és elérem a DK-val a 80-at, aztán hamarosan követi a pap is, lehet, csak azután kéne társak után néznem. Na azért, ha tud valamelyőtök ilyen klánról, értesítsen! Akár frakciót is váltanék, ha hosszútávúnak ígérkezik a dolog.
Az még lényeges lenne, hogy a tagok értelmes, felnőtt emberek legyenek.Jó, látom nem csak én nem tudok játszani jelenleg.
-
Esetleg van még fent ilyenkor valaki? Be tud most loggolni? Volt egy tömeges disconnect, aztán beengedett, kiloggoltam egy percre, és most ledob, amikor a karaktereket ölti be (disconnected from the server), illetve bármelyik realmre akarok csatlakozni, ugyanezt csinálja
-
-
Blizz
őstag
válasz
parandroid #29708 üzenetére
Köszi,de lehet hogy szervert fogok váltani.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem csak arra gondolt, hogy a magyarok kb. 90%-a 3 realmen van, név szerint Arathor, Bloodscalp, Ragnaros. További kb. 6-8% néhány régi népszerű magyar szerveren, ezekból van 2-3 db. talán. A maradék 2% magyar meg eloszlik az összes többi realmen. Tehát ha te magyarok közt akarsz játszani, akkor a fenti triót leszámítva bármelyik realm elég rossz választás.
-
Viktor77
titán
Szeró???
Wowprogress szerint nem nagyon van.
Hogy lehet ilyen elvetemült szervereken karakter indítani? Oké, hogy mondjuk a BS nem éppen a szellemi színvonaláról híres, de azért csak szívesebben játszok magyarok közt (főleg, hogy normális guildem van, nem kell foglalkoznom a retardáltakkal). -
Blizz
őstag
Outland szerón és azon belül is horda oldalon nem tudtok vmi magyar klánt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest