Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mióta van francia med ág? 10-ből 8 light, én azt nem nevezném med ágnak

Atlantis: hajjaj, nekem is
Van egy tucat kifejlesztett tank, amihez hozzá sem kezdtem. Igaz inkább a garázshelyek száma tartott vissza (na majd most, hogy jön +1 ill. a 12t eladásával még +1), de azért 3-4 lenne, amit megvennék, viszont mióta megvettem az IS8-at, csak viszi a pénzt, már egy millám elment rá. Győztes csatában ha megsérül / megsemmisül a tank, 4-5, míg vesztes csatában legalább 8 átütő és sebzést okozó (tehát a hit - 0 dmg nem jó) lövés kell, hogy egyáltalán nullszaldósra jöjjek ki belőle. Ellenben amilyen papír vagyok, 1-4-ből végem... Úgyhogy marad 3 kör után egy kör KV, csak hogy a veszteséget pótoljam 
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy tucat kifejlesztett tank, amihez hozzá sem kezdtem. Igaz inkább a garázshelyek száma tartott vissza (na majd most, hogy jön +1 ill. a 12t eladásával még +1), de azért 3-4 lenne, amit megvennék, viszont mióta megvettem az IS8-at, csak viszi a pénzt, már egy millám elment rá. Győztes csatában ha megsérül / megsemmisül a tank, 4-5, míg vesztes csatában legalább 8 átütő és sebzést okozó (tehát a hit - 0 dmg nem jó) lövés kell, hogy egyáltalán nullszaldósra jöjjek ki belőle. Ellenben amilyen papír vagyok, 1-4-ből végem... Úgyhogy marad 3 kör után egy kör KV, csak hogy a veszteséget pótoljam