- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Én ezt nem értem... Már eltelt jó pár hét az új játékmódok bevezetése óta és a piroskák még mindig csak azt tudják elképzelni Prokhorovkán védelemben, hogy top heavyk-ben a hegyen ücsörögnek, amíg az arty ki nem lövi őket...
Mondjuk ez biztos nem olyan fárasztó mint lent valamelyik átjárónál csiki-csukizni, vadászni egy jó lövésre, spottolni, akadályozni az ellent az áttörésben...
Ugyanezen a pályán a piroskák támadáskor: vagy az arty mellett maradnak ("őt védem") vagy csak simán átlemmingeznek (megpróbálnak) az egyik átjárón, ahol aztán 3 oldalról kapják a tüzet.
(#7098) fsb1000: az Aladárral én két napja nem tudom megcsinálni a duplázót. A KT az folyton kigyullad, érzékeny búcsút vettem tőle 350 közös csata után. Az E-75 és az IS-3 viszont nagyon megy!
-
diegho
nagyúr
Object ma is jól adja a sebzés 1872hp-ról 3 lövésből nem tudtam megölni egy T110-et, mert 59hp maradt benne, tehát 3 lövés alapján az átlagsebzésem 604! Elég jó nem? El is ment rajta a csata, mert utána egy tiger2 3x lőtt 0dmg-et a T110 oldalába és 3 artynk splashelt mellé szintén 0-t.
-
Scheffer
tag
válasz
sanya67 #7095 üzenetére
[Az ő visszajátszásait érdemes nézegetni.] Szerintem rengeteget lehet belőle tanulni. Persze ezek top medek, de a kisebbekkel sem sokban tér el a játékmenet.
-
sanya67
tag
Mostanában medben ülve az az érzésem, mintha elfelejtettem volna játszani.
Céltalanul lézengek, kóricálok, teljesen tanácstanalul jövök-megyek... -
Dobi 562
addikt
Én is megkaptam az első cheaterem, a történet a következő: Tiger P-vel félig takarásban voltam és a tőlem kb 200 m-re lévő KV-3-at lelőttem full HP-ról (úgy emlékszem minden lövésem talált) , ő meg vagy el se talált vagy lepattant. Végig az oldalát mutatta, fel is gyulladt szépen, poroltó nem volt, minek is kv-3-ra?
-
Djuree
félisten
az az összes átlag xp. amúgy 850 körül megvolt az átlag kv-5-tel, 34 meccs 28k xp. asszem volt benne 2 kör s-51 is. jó tank ez, kicsit gyenge az ágyú, de bírja a strapát legalább. mondjuk érdekes módon ha volt jgtiger a meccsben, az tuti velem szembe jött tegnap
Scheffer: te vagy a Szakesz? ezt is jó tudni
-
Djuree
félisten
tegnapi kv-5-ös mérleg:
Name Value Change to day before
Victory Ratio: 49.6% +0.09%
Battles: 2363 +34
Average Experience: 497.8 +4.92
Experience: 1176308 +28399
javulás mindenben -
-
Murder3
addikt
atya úristen milyen e-75-el találkoztam:S
viszonyítási alap:
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. július 10. 5:05:19
Jármű: VK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 2 854 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 223
Csatában elért Achievement: Mesterlövészszokás szerint béna csapat de a végére én az aladár,lóri,emberi szemét-8 lehoztuk a meccset...
náluk egy rakalp ligth maradt+king of the hill-75....
emberi szemét-8 majdnem kipurcant egy 64hp-s vk28-tól..XDépp kilőttem az m24-et majd jött rám az e-75...1720 életpontal.
első lövése pattant az oldalmról nagyon szar szögbe talált el..aztán én is pattantam az oldaláról...
második lövése kb 5m-ről méterrel mellém lőtt...utánna én pattantam a turret kupolájáról...
na majd ezután belém lőtt a frontomra az le is vitt 750-ről 320-ra az életpontom..ezután rámlőtt 8-at ami nem sebzett semmit, lőtt még egy luftot is....én öltem meg kb madjnem full életről nekem volt eleve 750 neki 1k-val több hp-je volt... -
Patrick76496
őstag
Életem eddigi legszebb csatája, majdnem elvesztettem.
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. július 10. 1:48:13
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 419
Szerzett kredit: 37 626
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védő, Mesterlövész, Lavrinenko Kitüntetés II Osztály, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
fsb1000
nagyúr
válasz
Iron Funeral #7084 üzenetére
MI az a soft meg a hard stat?
-
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #7081 üzenetére
Egyetértek az ötlettel.
-
tytyty
tag
válasz
Iron Funeral #7081 üzenetére
Az a t34-85
-
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #7078 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy nincs-e esetleg tervbe véve a KV-1S ótvarfos gun depression-jének a buffolása?
Szarabb a kitéríthetősége mint a németeknek, pedig az már nagy szó.
(Bocs mellékattintottam, nem válaszra ment) -
Djuree
félisten
na kifarmoltam a lórira a pénzt, ma egész délután erre farmoltam kv-5-tel
volt hogy szopóágra rakott, eléggé felbaszott, de kis szünet után folytattam, elértem a célom, meglett, holnap próba, remélem nem feleslegesen gürcöltem
volt már ilyen jó győzelmi esélyetek?:
[link]
persze kikaptunk mint a szar, mindenki egyirányba, engem meg elkapott 3 másik tank -
Chris0321
veterán
válasz
Napfénysüti #7012 üzenetére
Vizes lőszertartót vegyél mindenféleképp az IS3-ra, én is többet kilőttem 100%-ról. Én használtam rajta és nem volt különösebb problémám ezzel.
-
Spori85
csendes tag
Kérlek, nyugtassatok meg, nem bennem van a hiba, hanem egyszerűen hoz ilyen napokat random isten.
Három napja egyszerűen nem tudok nyerni. Kb. 25-30%-os a győzelmi arányom, bármit is csinálok. Pedig vannak benn jó körök is szép számmal. És tiertől is független (5 és 8 között). De egyszerűen... Győzni, azt nem. És, az XVM segítségével még a hajamat is tépem közben, mert persze a csaták nagy részében 30-35%os győzelmi valószínűsége van a csapatomnak.
És ez megy 3 napja. -
Timyyy
őstag
Csináltam magamnak mywotreplay accot, az előbb linkelt csatában 3900 sebzést osztottam ki.
-
Murder3
addikt
Különben olyan szemét húzás a WG-től a tier 4...
van egy csomó izgalams,élvezetes tank ott, de t4 jellegéből kifolyólag tönkre kell tenni őket h szenvedjen meg a játékos ott..
pedig m3,amx40,panzer3,t28...ezeket ha össze eresztenénk akkor baromi élvezetes lenne, de így nem h ezek lényegébe csak a kínzás miatt vannak bent...
-
Murder3
addikt
na megvettem a t29-et.
viszont most az a hülye helyzet állt elő, hogy kötelező egy orosz tankot venni mert a kv2-es embereim elfoglalják a barackom slotjait és így a kv-1et se tudom eladni addigviszont az csak a kv4 lehetne, de nagyon vonz a dupla t9 német ágon.
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Murovanka 2012. július 9. 21:08:22
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 253
Credits received: 38 267
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
törölt tag
Kezd unalmas lenni a játék.... néha olyan érzésem van, mintha 3 pálya lenne csak.....
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #7062 üzenetére
Működnek.
-
homeless09
őstag
válasz
GrooveHero #7062 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad célozni?
-
.mf
veterán
Ezt nem akarom elhinni... az eddig meglepően pontos IS D25T most komikusan nem akart eltalálni semmit. még az előttem 50 m-re egyhelyben álló amx-et sem, pedig a kör teljesen összeszűkült, s messze a tankon belül volt. 14-ből 4 talált, amikor tegnap még egész nagy távolságokra is több snipert begyűjtöttem, s csak 1-2 szokott mellémenni. De most komolyan, miafax, WG eldöntötte, hogy márpedig ebben a csatában minden mellémegy?
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #7061 üzenetére
Hangmodok működnek a 7.4-ben? Pölö DukeNukem, stb
-
homeless09
őstag
hát megszenvedtem a 105ös lövegért rendesen....
-
Dobi 562
addikt
Na most E-75-el jött szembe a mumosom: a T95. Hát, sehol nem tudtam átlőni olyan 200m-ről. A kupoláit el sem találtam (100% legénység+BiA+venti), a lövege alatt volt egy 0 sebzéses kritikus amúgy semmi. Szerencsére ő is pattogott rólam, 3 lövése átment de ezek meg 300 körül sebeztek (gondolom stock volt) majd egy idő után meguntam és a háta mögé mentem.
Arty segítséggel szétszedtük.
Ugyanebben a csatában érdekesség: egy Patton egymás után kétszer felgyulladt, a második fellángolás elvitte szegényt.
-
diegho
nagyúr
Az mennyire törvényszerű, hogy annyi az eff-em, mint az átlag dmg-em? 2 hete nézegetem az átlag dmg-em alakulását és az eff-em mindig pont annyi, mint az átlag dmg.
-
fsb1000
nagyúr
Lehet már uncsi, de még egy kis E100 statisztika.
Kb., 70 kört mentem a 0.7.4 pecs óta, és a WotLogger szépen mutatja az utolsó 100 csata átlagában, amit szubjektíven is érzékeltem: -
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #7044 üzenetére
Most magyarázták meg nekem, hogy T29-el az ellenségnek kellett volna rohannom egyedül, miközben a medektől kezdve mindenki hátul kempelt
Léteznek ilyen idióta emberek?
-
Nemtom volt-e már itt róla szó, de mintha bekerült volna a játékba egy érdekes momentum. Ha az ellenfélnek olyan 350 HP-ja (én így vettem észre) van már csak, akkor egy lövésből nem lehet kilőni, mindig marad kb 10-30 HP. Ha viszont 310 alatt van, akkor mehet a oneshot.
Más nem tapasztalt ilyet?
-
Atlantis
veterán
válasz
Murder3 #7032 üzenetére
Ha messze vagyok, közelebb megyek, már ha mindenáron a KV-5-re fáj a fogam...
az ágyújával jó eséllyel úgysem tudja átlőni a jelenlegi gépparkom frontját, pláne ha cikkcakkban közelítem meg. Én kifejezetten nyugodt vagyok, ha KV-5-tel állok szemben, KV-4 egészen más dió, az szerintem is kemény és a csúzli sem kutya rajta.
sanya: én szerettem a párducot, közel sem tökéletes gép, de a hosszú ágyúval nekem tetszett. Majd meglátom, a T43 jobb lesz-e, de az amerikai T20 az szerintem egészen biztosan nem jobb nála. Panther II meg a nehéz kezdet után különösen tetszik.
-
Murder3
addikt
M6 a legjobb t6-os heavy...
nagyon jó front páncél,elég mozgékony pontos,gyors és jó átütésű ágyú..mm se olyan rossz..német t6 medeket nagyobb csatába dobállja mint az m6-ot...
a vk36-on milyen jó lenne egy ilyen ágyú.... -
erikke17
őstag
válasz
Atlantis #7011 üzenetére
Azért minden nem lövi át
, mert KV1-el szemből nem lehet még a droidot sem átlőni..
És igen vaskos szemből, alapból droidot lövöm mindig csak ugye ott van a random isten..
Én szivesen vennék egyet mert unom már KV1-el való farmolást, de most spórolok hifi rendszerre autómba.. -
Murder3
addikt
válasz
Atlantis #7011 üzenetére
baromság..kv-5ek van az eggyik legkeméynebb páncélja a játékba t8-on meg a kv-4-nek.
nagy a weakspot és melyik német tanknak nem az?
ráadásul ha messzebb van vagy nem látsz jól rá a nagy weakspotra ez nem olyan sebezhető mint a német tankok többsége..200+-.os ágyúkat simán pattintja mindenhonnan. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GrooveHero #7029 üzenetére
Igen hallottam hogy annyira már nem jó. De sebaj ezzel is kell tolni ha feljebb akar lépni az ember.
Egyébként az T32 amcsi heavy jobb szerinted nála? Mert mellette a T29-el meg arra nyomulod de persze az még elég messze van. Szóval az IS3-at azért tuti megveszem 1-2 napon belül. -
GrooveHero
addikt
válasz
Napfénysüti #7027 üzenetére
Annyira ne várd, meg durrogni fogsz full hp-ról, és egy nap sztem nem egyszer. ISU-n a bl-10 előszeretettel csinálja. Azzal meg bővel fogsz találkozni, persze mással is. Nem akarok rosszmájú lenni, és elvenni a kedved, de sajnos az IS-3 elég ramaty lett a hitboxok átpakolgatása után. Azt hiszem még pénteken vágtam haza egyet M103-mal full hp-ról, pedig nem is céloztam, ment ahova ment a lövés, aztán Blow up lett belőle.
De sok szerencsét, és kitartást hozzá, mert amúgy egy nagyon jó gép. Ha tudnád milyen volt bétában. Azt kívántad volna, bár kettő állna a garázsodban. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7026 üzenetére
Király. Akkor tényleg mehet a gyűjtés a BL9-re. AMúgy ha minden jól megy holnap vagy holnapután meglehet a pénz az IS3-ra. Már nagyon kíváncsi vagyok rá. Persze az is igaz hogy az IS-nek akkor mennie kell pedig egészen kedveltem.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #7014 üzenetére
Nem.
Havernak nemsoká IS-8 lesz és még mindig nincs rajta neki a lánc.
Bár én azért felraktam, hátha valamit javít a mozgékonyságon.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Arpee78 #7022 üzenetére
Valószinűleg nem.... mást olvasol mint én. De ha sokan mondják az ellenkezőjét mint én (ebben a fórumban 1 vagy 2 a sok), akkor biztos rosszul tudom.
Felőlem aztán csökkentse a tüzoltási képesség a a tűz esélyét.
Tojom le....
---babferi... nehari, de figyelj már mire reagálsz.
Másról volt szó. Lásd: (#7006) -
InHell
senior tag
válasz
Atlantis #7011 üzenetére
Egyelőre még azt tapasztalom, hogy sokan nem tudják hol kell lőni, nagyon sokat kapok mire végre kinyírnak.
A minap egy Tiger II és egy KV-5 ellen sikerült nyernem, mert míg én olyan 300-akat lőttem rájuk, egyik sem tudta hol kell lőni ezt a mozgóbudi kinézetű tankot, és csak pattogtak, majd szép lassan meg is halt mindkettő.
Ha addig élvezem míg az E-100 árát is kifarmolom nekem már megérte.(#7005) Scheffer Nekem pénzt farmolni kellett nagyon valami, aztán 12-13k-t kiadni egy Löwe-ért sajnáltam volna.
7500-ért szerintem megérte, általában mindig top tank vagyok, sok pénzt is hoz, valószínű emiatt választják sokan. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7013 üzenetére
Köszi!
Lánc nem is kell hozzá?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #7012 üzenetére
Szvsz BL-9 először, a Churchill majd sok szabad TP-t termel rá.
Sokan a tornyot fejlesztik ki először, de azzal csak annyival lesznek előrébb, hogy valamennyivel jobban pattog a torony, de attől az XP nem termelődik jobban, és a testét ugyanúgy átlövik.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nemsokára meglesz a pénz IS3-ra, Milyen sorrendben érdemes majd fejleszteni?
-
Atlantis
veterán
Neked aztán kötélből vannak az idegeid...
Én tegnap adtam el azt a szemetet, nagy hülye voltam, mikor megvettem, le is konyul a szám széle, ha az árára gondolok. Szerintem lassú, az ágyúja igen kevés azon a szinten, szemből is simán sebezhető szinte akármivel, ami szembe jön vele és már egy magamfajta átlagos játékos is tudja, hol kell lőni. Akkora, mint egy hegyomlás, még rejteni se tudod rendesen a gyenge pontjait.
Persze, legyen vele szerencséd, készséggel elhiszem, hogy van, akinek bejön.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #7004 üzenetére
Ha a kör elején nem kapok egy arty lövést sokkal jobban örültem volna neki, a helyemről el kellett mozdulnom, mert a mögöttem keresztben álló T29 zavart, elmozdultam és hopp 367 hp-m lett 1600-ról
de azért még párat tudtam lőni, csak amikor kifordult elém a ferdi 128-assal, aminek 368 a minimum sebzése, már éreztem, hogy nem lesz jó ez nekem
-
válasz
fsb1000 #7004 üzenetére
ha beadod a többinek a tűzoltást (ami 10%oként -1% esély ha jól tudom, emberenként), akkor az már biztos számít, nem is keveset.
főleg, hogy a legjobb motor az e75ben már csak 15% eséllyel gyullad. (bár ez nem tudom vonatkozik-e a váltós fa..ságra, de szerintem igen)(#7005) Scheffer
elképzelni is nehéz mennyi pénze van ebből a wg-nek.
apropó... a minap találkoztam két löwe-vel, szakaszban nyomták... mindkettő lila volt, 1800+ effel. daráltunk is négyen mindenkit. 2 löwe, egy is8, meg az e75öm. -
Scheffer
tag
Nagyon rákaphattak a népek a KV-5-re, mert mostanában rengeteget látok belőlük. Tegnap lefutottam vele a duplázót, és meglepetésemre velem együtt Cliff-en 10 darab KV-5 volt a csatában, de 1-2 mindig jelen van szinte mindegyik csatában.
Beindult a hadigépezet és a KV-5-ök világuralmi törekvései lassan megvalósulni látszanak.
-
fsb1000
nagyúr
hehe... elöbb dieghoval rakott össze az MM.
Lehet megszakad a vereség szériám E100-al.Egyébként egy batchat majdnem kinyírt megint. Megkerül és 100% eséllyel begyújt.
Köv körben ugyanez történt... mindkétszer a támogatás mentett meg.
Az is gond ezzel, ha artysta látja 1000HP alá mentem, akkor engem fog lőni a lehetséges targetek közül.
--Lehet fel kéne tenni azt a perket ami csökkenti a motor gyulladást, de lehet semmit sem ér az a +25% .
-
Murder3
addikt
hát szerintem kv-3 az eggyik legjobb t7 heavy..(t29-el még nem mentem de a többivel igen)
Annyi lövést képes elnyelni,folyamatosan 400-akat lövöldöz..igazi bestia egyedül magas tierbe van hátrányba az is-el egyetembe, de tierjébe nézve erős nagyon is.Tiger meg Tiger P esete kicsit fura, Tiger P már korántsem olyan jó...már túl sokan tudják hol kell átlőni + lassú.
Tigert meg forgathatod az nem fog pattogni..én nem emlékszem, hogy tigerről pattantam-e azért mert úgy bevolt forgatva. -
InHell
senior tag
Péntek este vettem 7500 aranyért egy KV-5-öt, tegnap estig majdnem 5 milliót kifarmoltam vele.
Azt hiszem nagyon jó vétel volt. Jó vele játszani is. Nagyon jól bírja a strapát. Szinte kivétel nélkül minimum 2-3 kill megvan csatánként, átlag 70-100k krediteket kapok.
Kell a pénz az E-75-re. Tiger II-vel sokáig tartott volna a pénzt kifarmolni.(3,4millió)
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest