- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Sziasztok
Valaki találkozott már ilyennel?
Döntetlen
Csata: South Coast 2012. július 14. 12:50:24
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 217 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 52)
Szerzett kredit: 0
Csatában elért Achievement: Leclerc Kitüntetés II Osztály
2-t kilőttem, bázist foglaltam, túléltem a csatát. -
joergie
őstag
ha gondoljátok tesztelhetünk tesztszerón, tudok hozni jagdpze100at t62t obj268at, ha nagyon akarok t110e4et is. azért is fasza hogy teljesen más a t62 mint a t54, mert fizethetünk aranyat azért hogy másféle skilleket kapjon a legénység, enyém pl spottolásra volt kihegyezve, most viszont inkább a menet közbeni lövöldözésre kéne, mert nagyon pontos.
-
fsb1000
nagyúr
Ez a tesztszerver.... ehh..
1. A csaták mintha máskép zajlanának. Pörgösebbek és taktikátlanok. Mindenki rohan, alig rejtőzik, lő ha kell ha nem.
2. Én nem tudom megkülönbőztetni a normál és GOLD ammos lövéseket (főleg nem a roncson...) de úgy tünik, mintha mindenki gold lőszert használna, alig van ami lepattanna, bármivel megyek a kicsik is penetrálnak.Általában 2 lehetőség van, 15:1-re nyerünk 3 perc alatt, vagy engem lőnek ki a játék elején jellemzően úgy hogy 2 sec alatt kapok 3 áthatoló lövést, nem is tudom honnan.
Így elég nehéz korrekt képet kapni arról hogy pl. az E50 mennyire változott, az új t10-ek hogy viszonyulnak a t10 HT-khoz, vagy a prémtankok mit tudnak. (Dicker.max, pak40, stb)Egy jó van benne.... kevés az arty és azok is full bénák.
-
Paul119
addikt
ez a stug e100 valami eszméletlenül beteg tank.. tuti nerfelik a sebzését .. szvsz előző meccsen 2x is 1375 dmget lőttem..
meglátott a t30 meg az is4 olyan hátra arcot vágtak le hogy csak röhögtem
-
diegho
nagyúr
Na jó úgy döntöttem életemben először fel fogok menni tesztre és megnézem a változásokat, van egy rakás free xp-m, szerintem kipróbálom a tier10 E-50et is.
-
Dobi 562
addikt
Most adtál egy kis reményt, hogy érdemes volt belevágnom az E-50-be!
---------------------------------------------------
Más: haverommal ma is lekezdtünk szakaszozni, két acc.-ja van neki, egyiken a német, másikon a szovjet tankokat húzza. A némettel kezdtünk, mondta hogy a szakaszolás előtt mind a 10 csatája bukó volt. Elkezdtünk szakaszolni, buktunk egymás után zsinórban minden csatát. Indokolatlanul sok lepattanót és 0 sebzéses kritikust lőtt/lőttünk.Ezután gondoltunk egyet és átváltott a szovjet tankos acc.-jára. Érdekes módon beindult a nyerő szériánk...
Ezzel remélem tovább erősítettem a "szopóág" legendáját!
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #7688 üzenetére
Lehet aki nem tanult angolt, vagy még nem merült elég mélyre ebben a játékban annak kellemetlen az ilyen "szakszavakkal" teletűzdelt hozzászólásokat olvasni.
De akit érdekel egy-egy kifejezés jelentése pillanatok alatt rákereshet a neten, vagy ha kicsit is nyitott szemmel olvassa a posztokat rájöhet egy-egy csataleírásból, vagy bedobott screenshotból, hogy mit neveznek a "professzorok" Aladárnak vagy Bélának. Vagy esetleg konkrétan is rákérdez itt a fórumon.Sajnos ez van, a számítástechnika és pc játékok világa nem magyarközpontú. Ha valaki kíváncsi valamire főleg angolul tud utánanézni. Rengeteg játéknak megvannak a saját kifejezése, megnevezései, amit a "közösséghez" tartozók ismernek/használnak, az újoncoknak ezek mindig újak és tanulni kell. Még akkoris ha történetesen magyarul lennének azok a rövidítések, egy új látogatónak mit jelenthet az itt-ott elejtett TGY, vagy SPP (SebzésPerPerc)? Minek új magyar kifejezéseket-rövidítéseket kitalálni, amiket elsőkörben az újonnan ideérkezők nagyrészt amúgysem értenének? Talán a gyakorlottabbak megpróbálnak valamilyen angol rövidítésre gondolni, dehát pechükre nem azok lennének.
Én épp ezért nem is állítom magyar nyelvűre a játékot, mert a fordítások amúgyis hagynak némi kívánni valót maguk után, másrészt ha nemzetközi fórumon olvasok vagy kérdezni akarok valamit, akkor a helyes (játékban is szereplő) kifejezést szeretném használni, nem a gyenge magyar fordítás után kitalálni, hogy is hangzana ez angolul helyesen. Aztán megszokja az ember az angol kifejezést és már így használja magyar fórumokon is.
-
Fel
addikt
RoF: 4,51 lett, 4,11 helyett.
Hp pedig +100, mert most már az alaptornyos verziónak van 1800.--------------------------------------------------------
A JP E-100 mellett, ez az E-50 Ausf. M is igen szimpatikusra sikerült. Eszméletlen pontos löveg, hatalmas páncélátütéssel. Az újratöltési ideje 8,1s, ventivel, töltésgyorsítóval, 116%-os töltővel. BiA perkkel biztosan 8s alá szorítható.
A hull kialakítás megváltozása sem előnytelen (a hátul lévő váltóról nem is beszélve). Eddig nagyon tetszik, kíváncsi leszek milyen paraméterét fogják majd faragni a teszt #2-ben. Bár legjobb lenne, ha hozzá se nyúlnának.. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7684 üzenetére
Nemár. JagPz E-100 a csillagunk és reménységünk.
Ha azt is nerfelik a mostanihoz képest akkor lesz belőle egy másik E100 golyófogó.
Kell egy német tank amitől a népek rettegnek és vágynak reá!
----
Én is támogatom a magyar szavak, kifejezések használatát.
De a ROF rövidítés már beégett. Gyakori a használata és a TGY nehezen váltaná fel.
Nagyjából elfogadottá vált a Nerf és Buff rövidítések használata is, de itt még van remény. Viszont van akiknél a további rövidítések lehet kézenfekvőek saját használatra, de inkább a benfentesség látszatának sugárzására gondol az egyszeri olvasó, ha itt meglátja.
Kezdve a "hulll down"-tól más tankalkatrészek rövidített nevéig, legyen az akár a lövegpajzs. -
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #7684 üzenetére
Semmi nem változott az ST-1 páncélzatán, csak a tűzgyorsaságát javították és egy kis plusz hp-t kapott.
A T-34-85 és a T-43 esetén a D-5T-85BM löveg lépett a D-10T helyére, kicsit feljavított tulajdonságokkal. Ha jól láttam nagyobb az átlagsebzése (160 rémilk és 180 lesz), a többi paraméterére nem emlékszem..
És igen, megkapta a B-54K-t, ami egy új motor, csak ugye a cirillben a B=V, azaz V-54K-ként szerepel. -
KaLeun
senior tag
Hogy is lehet felmenni arra a teszt szerverre?
Arról van infó, hogy mikor érkezik a végleges 7.5?
-
Patrick76496
őstag
Mostmár én is voltam a teszt szerveren. Az ST-1-et rendesen feloposították, van, hogy az Object 268, és az IS-7 is pattan róla kétszer, akár egymás után is. Bár maradna ilyen.
Igazából azt ígértek, hogy nem csak elveszik T-34-85-től, és T-43-től a D-10T löveget, hanem kap is egy B-54K-t helyette. Nem kapott. Az a 2 tank mostmár nem ér többet, mint egy KV-13, esetleg egy német T-34 (VK3002DB), úgy lebutították őket. Remélem ez nem végleges, bár ezen a 2 tankon, már nem sokat, javítanak, akinek még nincs T-44, és kell neki, az mehet szopni.
A másik, aminek nyugodtan levehetnék a sebzését a társai átlagára, az a JGPZ E100. Hirtelen megutáltam azt a tankot, néha rosszabb, mint az arty, mert ezzel még elbánni sem lehet. Remélem kap egy nagybetűs NERF-et, mert ez így túl erős szvsz.
-
forras2
őstag
Most jelenleg a 88-ast használom már. De a 75-össel a Tigris2-t szemből alulról lőttem át, Löwét oldalról szedtem ki, a T-29-et félig szemből félig oldalról sebeztem. Az alap 75-ös volt az, mert a nagy még nincs kifejlesztve, kell még hozzá 15k tp.
Van ennek 1 fordított esetje is, de azt véletlennek tudom be. PzIV-el a KV5-t szemből sebeztem, 1 lövéssel. Az ágyú tövét lőttem, és átment. A Párduccal ez nem megy. De mivel egyszer volt csak ilyen, így véletlennek tudom be -
-
emre
veterán
Régebben engem is zavart egy kicsit, mert szerintem nem lenne sokkal bonyolultabb feladat magyarul leírni ezeket a dolgokat, de mára beletörődtem, hogy ez egy ilyen "szakma".
MÁS
Erősen bíztam benne, hogy még most reggel valaki felhomályosít, de most mennem kell melózni. Azért ha délutánra valami válasz szerűséget kapnék megköszönném.
-
redzsi
senior tag
Nem lehetne kicsit több magyar szót, és kevesebb rövidítést használni? Persze ha van magyar megfelelője. Nem Grétsy akarok lenni, csupán érteni szeretném amit írtok.
Feltételezem, nem csak 10.000 csatás fórumozók olvassák ezt a topikot.
Köszi! -
emre
veterán
Valaki meg tudná nekem magyarázni mi a koncepció abban, hogy a tesztszerón a Ferdinándon levő XP mennyiség átkerült Jagdtigerre?
A ferdin volt cc 58k, most nulla
A JT volt cc. 170k, most 58k. -
jahrn
senior tag
Csak E-50 es E-75nel lett volna hatul a valto. Ill valoszinuleg lett volna, mert az h volt par korai tervrajz az nem jelent semmit.
Ez a baj a Stug E-100al is, mivel nincs tervrajza csak vazlatok igy WG azt tesz be Stug E-100nak amit akar. Mondjuk valahol igazuk van, az olcsobb/egyszerubb gyartas miatt valoszinubb egy half-casemate verzio. -
forras2
őstag
Sziasztok
A PzIV fejlesztett 75-s ágyúja a Párduc alap ágyúja.
Miért van az, ha előbb veszed meg a párducot, akkor a PzIV-en nincs kifejlesztve alapból az az ágyú?
Illetve másik kérdés... Ugyan az mind a 2 ágyú. A párduccal, ugyan azzal az ágyúval pl löwét sebzem, tigris2-t sebzem, T-29-et sebzem, de PzIV-el ugyan ezeket a tankokat nem tudom sebezni. PzIV-en 100%-os legénység van, míg a párducon 73%-os. De miért van mégis ekkora különbség 2 ugyan azon ágyú között? -
H.Ezredes
őstag
Akkor jó
-
válasz
marked one94 #7660 üzenetére
tiger2 jó pedig... nekem tetszik.
-
vhw
addikt
válasz
H.Ezredes #7652 üzenetére
Még ezzel a tankkal is felderítősdit kéne játszani, bár nem könnyű vele...
Van a német tankok között is igen jó, nem kell rögtön temetni az egész fát.
(Pár kellemes típus; Marder, Stug, Jagdpanther, PzIV, VK3601, VK2801, Tiger P... de lehetne még sorolni, kinek melyik tank, melyik harcmodor jön be) -
Bingisz
addikt
válasz
H.Ezredes #7654 üzenetére
Ha szereted sokat szidni a játékot valamint szívni, akkor kell a német ágat húznod. Ha valami jó játékélményt szeretnél akkor orosz, vagy amcsi ágat ajánlanám.
A fejlesztők (fehéroroszok) nyíltan utálják nagyjából a német tankokat.....
De ha kicsit visszaolvasol, rengeteg ilyen jellegű hozzászólást találsz. Mondjuk most a jagpz e100-al szerintem megint be akarják ültetni az embereket a hintába, hogy aztán lecsapjon a nerfhammer....
-
H.Ezredes
őstag
Kicsit igazságtalannak tartom,h a Tier IV es tankommal a Tier VI-VII-VIII-as tankokkal kell küzdenem... :S megsebezni se tudom őket :S
-
Patrick76496
őstag
Kemény lenne Tier 11-be, Ratte mellé talán még el is menne, bármint kinézek a WG-ből.
-
Ranger^41
aktív tag
Ez a pershing néha rettenetesen fel tud baszni, első bekapott lövés ammorack, és track, amint megjavitom a tracket, hogy elvonszoljam a belem, azonnal újra trackelnek, és ha túlélem, akkor 1-2száz hp-vel és szánalmas töltési idővel kóvájoghatok, mint mozgó célpont, és ezt ma sorozatban kapom...
-
Stauffenberg
nagyúr
KV-3-ra érdemes kifejleszteni a legnagyobb 122mm-es csövet? Ránézésre csak annyival tud többet, hogy egy kicsivel gyorsabb (újratöltés és célzás). Mivel közel 20.000 XP kell, ezért gondoltam inkább azt már a KV-4-be tolom bele. De ha megéri még a jobbik 122mm-es csövet kifejleszteni akkor legyen (esetleg nem olcsóbb bele a lőszer?
).
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #7624 üzenetére
Én is kipróbáltam pár hete, egy csata elég is volt vele, darabos az egész célzókör mozgása.
virkir: na csak ne szóld le a tagot, mert a végén kinyíratta magát a két foglaló tankunk, és egyedül lehozta a csatát az M12 ellen! Bezony ám!
Néztük páran a végéig meccset, de fetrengtünk a röhögéstől -
fsb1000
nagyúr
válasz
Stauffenberg #7642 üzenetére
Igen, de a növényzet részletességének csökkentése pályánként eltérő eredményt ad, és főleg sniper módban problémás.
(az külön ki is kapcsolható)
Az élsimit meg nem kell teljesesn kikapcsolni, csak nem kell maxon hagyni, de megértem ha valaki ahhoz szokot hogy nincs rece.
Korábban inkább CPU limites volt a játék az egymagosság miatt, és szinte bármilyen VGA kártyával eldöcögött. Mostmár vagy kiegyenlített, vagy GPU limites hardvertől függően -
homeless09
őstag
Nem tudom hol, de olvastam/hallottam hogy lefogják cserélni a játék motorját. Mondjuk nagyon ráférne.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fsb1000 #7639 üzenetére
A post process effektek kikapcsolása és a víz részletességének csökkentése a megfigyeléseim szerint drasztikusan megnövelik a teljesítmény. Én az élsimításból nem adok lejjebb, mert szeretem ha minden tűéles. Nincs rossz gépem, de a WoT sajnos nincs kellően optimalizálva. Nálam a Battlefield 3 is megy közel maximum grafikán stabilan 40-60 fps-el. A WoT ehhez képest max grafikán megáll 40 fps-nél, ettől csak kevesebb szokott lenni.
Kikapcsolva a post process cuccokat (az én ízlésem szerint nem sokat tesz hozzá, itt közel sem olyan látványos, mint egy Battlefield 3 esetében), akkor sokat lendül. De érthetetlen módon a víz részletessége is sokat levesz, pedig néhány pocsolyát leszámítva nem sok víz van a játékban... meg amúgy sem azt bámulod a szárazföldi csatákon.
Így beáll a V-Sync általi fix 60fps-re szinte minden szituációban.
Ez az én receptem, más rendszereken lehet nem így van.
AMD PhII X4 965, GTX460, 4GB RAM
-
krisss93
aktív tag
válasz
fsb1000 #7639 üzenetére
Konkrétan így álltam hozzá, mivel nem nézki annyira jól ez a szutyok, hogy ne futna el
De hát a technika ördöge, meg a fejlesztők igénytelensége visszaköszön, mivel szebb nem lett ez a szar, de mégis egyre jobban eszik.
(Na jó beletettek 3 madarat, meg 2 új füsteffeket.)Meg azért elvárhatná az egyszeri felhasználó, hogy ha a grafika nem fejlődik akkor a gépigény se növekedjen.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
krisss93 #7636 üzenetére
Drága trollózó mesterem a megfigyelésed anyiban helyes hogy a Wot egyre erőforrás igényesebb lett az elmúl 1 évben, de ha egy kis türelemmel eljátszol a graf beállító csúszkákkal, akkor arra is rájöhetsz, hogy az erőforrás igény drasztikusan csökkenthető úgy is, hogy alig megy a vizuális élmény rovására.
Ahogy virkir képen láthatod, főleg az élsimi paraméterrel érdemes foglalkoznod.
Persze lehet úgy is hozzá állni, hogy hőőőő bikagépem van (2 generációval régebbi de hőőő), nehogymár ne menjen fullgraf beállításokon a 4/3-os moncsimon ez a genya játék jól. A WG megint jól kicseszett a néppel. -
homeless09
őstag
Rühellek egyedüli T7-es ként top tank lenni. Senki nem csinál semmit, hanem azt várják, hogy gázolj át a mezőnyön.
Ezen a T29-en mindig az aktuálisan legfontosabb eszköz megy tönkre
-
fsb1000
nagyúr
-
Djuree
félisten
ez az s-35 ca t5 francia td nem kicsit jön be, 9-ből 7 győzelem eddig stockként. randa de finom
a német td-k kel nagyon nem ment, ezekkel a francikkal meg megy, nem szerettem a td-ket, de most kezdem szeretni őket. -
krisss93
aktív tag
Csak szerintem lett még alacsonyabb az átlag fps?
Kezd elegem lenni 4 giga rammal, 3 gigaherzes quad core 4 magos procival, meg 5870es ati kártyával nem mászik 23 fölé az FPS.
-
virkir
veterán
válasz
//Crouch// #7621 üzenetére
Állj!
Hol nyomsz rá jobb gombot?
Ha jól tévedek a fejlesztéseket sima bal gombbal tudod megejteni.Más
Ma délutáni gyöngyszem. Amikor két próóóó player találkozik -
fsb1000
nagyúr
Bekapcsoltam a szerver oldali célzást (inkompetens magyar fordítása: TÁROLÓ)
Nagyon darabos, és nehéz használni. Persze lehet normál célkereszttel is ilyen ugrálos a célzás, csak akkor nem látni.
Úgy érzem többet ront mint javít a célzás komfortján.
Amikor még Capslock 0 volt a kép színnel, akkor nem volt ilyen zavaróam ugrálós.Nálatok is ilyen vagy csak valami rejtett "lagg"?
---Eszembe jutott valami COD UO korszakból.
Az ottani guruk szerint a játékosok sorrendbe lettek állítva és az esemény feldolgozás ennek fényében történt, azaz nem volt elég hogy kis pinged legyen nagy fps-el még az is számított a feldolgozási sorban hol állsz. -
krisss93
aktív tag
Gyerekek az új amx izémicsoda, hány személyes legénységgel fut?
Meg merem kockáztatni, hogy ez még kissebb mint francia TD ágon lévő renault izé.
Olyan táviránytós autó feelingem van ha meglátom.
(a dickermax pedig tuti vétel, ha ez a löveg lenne a Jagdpanzer IV-en akkor érne valamit tier 6-ban) -
//Crouch//
tag
Üdv!
Az AMX 12-t miért nem engedi kifejleszteni free xp-ből (garázsban van hely bőven)? Rámegyek jobb klikk -> és szürke a "fejlesztés" felirat. Érdekelne a garázshely + keddig 150% kredithozam van rá.+ T-28-ra melyik ágyút kell kifejlesztenem, hogy majd a 7.5-nél megkapjam érte a free xp-t?
Köszi! -
joergie
őstag
nem, nem ezért vittem t62-t csak ennek van nagy átütéssel kicsi sebzése, így sok helyet tudunk tesztelni egy menetben. amúgy a 5.5sec alatt tölt a t62, de a frontja 102mm mint a type59nek, az egész tank papír, és nem olyan fordulékony, és nem is gyors mint a T54, újra kell filozofálni az orosz toptier med fogalmát. Nekem speciel nem tetszik. egy aránylag gyorsan mozgó jó ágyú, ágyú kitéríthetősége lefelé NULLA, ami nekem elég fájó pont, amerikai tankokkal hozzászoktam hogy tudok lefelé lőni, sokat játszom a hull forgatásával, hogy tudjak lefelé lőni, és ezt forgathatom akármerre, ez bizony nem fog lefelé lőni. Nekem úgy általában nem tetszenek a tier10 medek. Ami különbség van a soktier10es csatákban, hogy sokkal gyorsabb a játékmenet, nincs biztos pont a pályán ahova pl beállsz sniperkedni.
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #7617 üzenetére
Jó lesz az, szeretni fogod!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #7615 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz majd fullosan. Most még picit lassú de cserébe jól fordul.
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #7614 üzenetére
Wolverine-al csináltam 10 killes csatát
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglett a Wolverine. Hát bakker marha jó kis cucc. Szinte full stockként a 2. csatámban 5 kill összejött. Rohadtul tetszik hogy van rendes tornya. Ha a Hellcat még ennél is nagyobb fun akkor lehet a végén az lesz a kedvenc tankom.
Ez a 2. csatám eredménye (prém):
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 13. 18:54:16
Jármű: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 2 232 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 067
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kay Kitüntetés II Osztály, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Szilu
tag
Nekem alapból nem tetszik ez a 600 féle tank, lassan tényleg eljutunk a 60as ROF-ig kis sebzéssel vagy a 100kmh-ig kis páncéllal, csak ne legyen 2 ugyanolyan.
Ráadásul az új tankoknak muszáj jónak lenniük, különben nem költene rájuk senki, így a régi tankok egyre hátrébb csúsznak...
Aki meg nem játszik prémiummal (mint én), az örüljön annak, hogy kilőhetik.Bejönnek az új tankok, és már meg sem nézem hol sebezhetőek, ki bírja ezt megjegyezni. De van egy fasza E-100-am, aminek a 80%-a weakspot egy amcsi heavy számára.
-
Szilu
tag
Tier 10es tankokkal indított csaták száma "top server players" alapján utolsó két héten:
Orosz szerver:
3.735.553 IS-7
3.126.429 IS-4
2.272.879 T110E5
1.297.331 E-100
490.743 Maus
231.800 AMX 50BEU szerver:
73.441 T110E5
56.105 IS-7
38.971 IS-4
37.486 E-100
22.964 Maus
14.003 AMX 50BUS szerver:
142.283 T110E5
136.208 IS-7
106.044 IS-4
90.941 E-100
41.896 Maus
25.469 AMX 50BA WOT fórumon valaki elkezdett velem vitatkozni mikor azt írtam, hogy a játékosok mindig az easy módot keresik
Na de amiért beírtam. Túl kicsi az EU piac szerepe, ráadásul a német ág majdnem kész, nem érdekli őket. PEDIG! Egyértelmű (lehet csak számomra), hogy az egész játék a II.vh-ban elhíresült tankoknak köszönheti sikerét, nem véletlenül kezdtek azzal. A tigris-nek továbbra is a legrosszabb a statisztikája, mégis az elmúlt két hétben is a legtöbbször választott tier7 tank volt az EU és az US szerveren, és az oroszoknál is 3.
-
homeless09
őstag
CSAK! 95ezer tp kell a T32höz....
-
Spori85
csendes tag
Kérem segítsen valaki. Megvettem az AMX M4(1945)-öt, de úgy érzem, a játékbeli pályafutásom legnagyobb hibája volt. Az első 20 meccsből 2, azaz kettő győzelmet sikerült produkálni.....
Med-nek lassú, és nem elég mozgékony, meg fordulékony.
Heavy-nek súlyosan alul páncélozott (gyakorlatilag bármi átüti T4-től felfele még szemből beforgatva is), és az ARL 90-es ágyúja T7-ben már nem annyira jó.
Valaki tudna tanácsot adni, mit tudnék kezdeni ezzel a sz*rral, vagy milyen taktikát érdemes követni vele?
Előre is köszi. -
joergie
őstag
training roomban nyomattuk kicsit. obj268at e50m mindenhol átviszi, viszont kb úgy megy minta pershing, fullspeedről 90fokos kanyar után 40el mentem, átlövi szemből az is4 tornyát lazán, is7 tornyát csak a cső tövében, is7 frontját még a lemezek találkozásán a gerincen is(a lemezek közepén pattant, szélén megint beütötte. tier10 td-k 150 fölötti HE átütése medek ellen elég hatásos tud lenni oldalról.
T62vel T110e4et alul bárhol, tornyon löveg mellett(tehát a tornyot a lövegpajzson kívül), bár volt hogy onnan is pattant mondjuk 3ból 1szer(ennyiszer próbáltuk), tetején a kukucskálót NEM VITTE!. Viszont a T110E3nál vitte a kukucskálót a tetején, cserébe az aljának a közepe pattogott(közvetlen közelről, lehet kicsit távolabbról azt is átviszi, de 3ból szor pattant) csak a 2 legszélén tudtam sebezni (alulmég mindig).
E50M T62 tornyát közvetlen közelről SEHOGY se tudta belőni. Bár a kukucskálót nem néztük, azt valszeg viszi. T62 E50m fronthullját bárhol viszi, tornyot elölről viszi. Ilyesmiket próbáltunk. -
vhw
addikt
válasz
Murder3 #7588 üzenetére
Mindenki előtt nyitva állt a lehetőség, hogy bármilyen tankot kifejlesszen, ha ezzel ilyen-olyan-okok miatt nem élt, az "nem fair"? (Egyébként anno a mikor bejött az E50, járt egy ingyen slot)
Ezek kihúzása tényleg nem kötelező, nem kötelező begyűjteni az ilyen potya garázshelyeket sem. Ingyen premium tank? Egyszer volt Budán kutyavásár, egy évvel előre bejelentve, aki nem élt vele viselje a következményét, ja és egyáltalán nem volt ingyen. (ugyanis nem lehet ingyen elérni egy T9es tankot) Azóta se volt és nem is valószínű, hogy lesz mégegy ilyen lehetőség.
Én nem fejlesztettem ki egy darab garázshelyes szovjet tankot sem, egyetlen Su-76om van a fáról, a francia fához hozzá sem nyúltam, én bevállaltam, hogy nem kaptam 3-4 slotot ingyen, sem második T10es heavyt. És most is bevállalom, hogy nem kell free slot a francia tankkal, se pár százezer ingyen credit, amit a mostani fél-áras hétvége és a későbbi tier ugrás miatt növekvő árral össze lehetne trükközni.
Már bocs, de aki a német tankoktól nem lát tovább ebben a játékban az meg is érdemli, ha kimarad ilyen hatalmas "eventekből", mint ingyen garázs hely, 300 retkes arany darabja, de nem egyszer volt már fél áron, ez a "nem fair"? Megvágták pár száz forintnyi összeggel, azokat akiket semmi más nem érdekel csak ami Feldgrau és Balkenkreuz van rányomva?
-
Paul119
addikt
válasz
Antonius1978 #7590 üzenetére
usán vagyok
teszten tudunk max együtt gamelni
-
Kucsek
aktív tag
Amúgy gusztustalannak tartom már most, ezeket a 10-es medeket ennyi HP-val.Így is alig lehet kilőni őket.Most megjönnek még erősebbek.Gratulálok hozzá.
Az Jagdpanzer E 100 -ból meg ha lesz egy szakasznyi akkor megint csak szopi van. -
Dobi 562
addikt
Aki játszott 10-es medekkel tesztszerveren és szembekerült 10-es heavy-vel az leírhatná mennyire állja meg a helyét egy heavy egy meddel szemben. Ér-e annyit a páncél és tűzerő mint a mozgékonyság és tűzgyorsaság.
Nem tudom eldönteni, hogy az IS-7 ágába fektessek több energiát, vagy az E-50-esébe.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest