-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
minek ölöd meg? hányszor belém lőnek direkt és én mégsem lövöm ki aki meglő. kell egy kis önuralom
sőt volt már hogy én is bele lőttem valakibe direkt. kibírja, majd rájön h miért kapta és jó esetben rájön hogy fasz volt és többet nem csinálja. így tanul az ember, saját kárából
-
Kelvin
őstag
válasz
fsb1000 #9494 üzenetére
Akkor kékülsz be ha többen is jelentenek. Én ezidáig egyszer kékültem be, egy idióta Grille belém jött kezdés után, egy nehéz tankba. Majd még belém is lőtt. Még szép, hogy megöltem. Ezután a kedves csapattársak akik csak a végét látták engem is kilőttek. Elképzelhető, hogy köztük voltál és ön bíráskodtál....
-
Ranger^41
aktív tag
Oroszéknál milyen ágyúkért fog járni kompenzáció? Csináltam egy új accot, amivel orosz ágon indultam el, ott mivel lehetne jól farmolni? Kv1?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
AlexWolf #9491 üzenetére
Erre 2 dolgot tudok mondani.
a. kb. 15.000 csata után is előfordul, hogy véletlenül belemegyek valakibe.
b. fórumtárstól láttam olyat hogy egy véletlen ütközés miatt kezdte el löni a csapattársat.Aki önbíráskodik, egy idő után átlépi a saját határait is.
--
És még valami: A szándékos TK-zóknak nagyon nem tetszik, hogy a KÉK-et mindig kilövőm, sőt erre buzdítok mindenkit. Nem egyszerű bekékülni.... véletlen TK-k mindig vannak, de én még sosam kékültem be. -
Spori85
csendes tag
Sziasztok. Tapasztalt játékosok segítségét kérném. Nem kis részben a 3x-es hétvégének, és egy kevés free xp-nek köszönhetően, meglett az AMX12t, de még nem mentem vele egy kört sem.
Egyrészről azt szeretném megtudni, hogy a top lövege revolvertáras-e már, vagy az csak a későbbi AMX-ek valamelyikén lesz? (Ha igen, melyiken?)
És a fontosabb. Mi a követendő taktika az AMX12t-vel általánosságban? Light tankokban nincs nagy tapasztalatom (T-50-em volt csak idáig ebből a fajtából, annak viszont a nagy sebesség mellett szerintem lighthoz képest is kiugróan gyenge a tűzereje).
Csak scoutolásra - spotolásra alkalmas az AMX12t, vagy megpróbálkozhatok komolyabb arty vadászattal, esetleg szólóban kódorgó nehéz tankok vagy TD-k körbekerülős módszerrel történő idegesítéséhez?
És végül azt szeretném kérdezni, hogy a top lövege mennyire mondható jónak.Előre is köszönök minden választ és segítséget.
-
válasz
fsb1000 #9484 üzenetére
Azért azt beláthatod, hogy a direkt blokkolók, belédrohanók sosem nagy tankban ülnek. Szerintem ez azért van, mert
1. tudják, hogy amúgy is olcsó lesz a javítás, és nem egy E-75 ülve fognak emberkedni,
2. vagy sosem jutnak el magas szintre, mert amúgy is hülyék a wothoz, és ebben merül ki minden tehetségük,
3. levezetés gyanánt ülnek kis tankba/accba és szívatják a népet.Személy szerint a direkt nekem jövő/blokkoló E100-ba is belelőnék. Vannak emberek akik nem értenek a szép szóból, ilyenkor sajna a saját nyelvükön kell megszólítani őket.
Életemben eddig 3x kékültem be, de egyszer sem kaptam kitiltást, a következő csatára már megint normál színem volt.
Olyat viszont sosem lőnék meg, aki dumál, bunkózik, káromkodik stb., arra ott az ignore.
-
törölt tag
Még soha nem vártam ennyire, hogy vége legyen a nyári szünetnek.... ennyi okoskát még nem láttam ebben a játékban, mint mostanában....
Artyzok, segítséget kér, mondom neki jöjjön kicsit hátrébb... nem jön.... kilövik... ki a hibás? Én, mert nem segítettem...
-
törölt tag
Egyébként a fejlesztett fizika a 7.5-el jön a játékba?
-
fsb1000
nagyúr
Ezekben a sztorikban egy közös van: Mindig a gyengébb tankot büntetik meg a TK-zók.
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki t3-t4 tankból jól meg akart volna büntetni egy Churchill-t.Egyébként megesik, hogy az olyan idióta TK-zót aki nem kékül be elsőre azt kicsit bosszantom, mire kilő engem is, ettől bekékül és remélhetőleg kap 1-x nap letiltást.
-
InHell
senior tag
válasz
AlexWolf #9472 üzenetére
Legutóbb a Churchillel mentem felfelé a dombra, egyik csapattárs meg ok nélkül beállt elém blokkolni.
Kilőttem, erre jött a haverja akivel egy platoonban voltak, az is elkezdett blokkolni gondolom bosszúból. Kilőttem őt is, aztán kaptam egy nap szünetet.
Az ilyeneket ha felidegesítenek kilövöm a francba.
Tegnap pl. egyik csapattárs kétszer lőtt hátba véletlenül, egymás mellett álltunk, ki-kibújva lövöldözve, hát neki sikerült kétszer is a tornyomat hátulról eltalálni.
Bosszantó, de hát megesik az ilyen. Igaz lehetett volna figyelmesebb is, de eszembe sem jutott, hogy kilőjem.Más.
Lehet még meg kell szoknom a lomhaságát, meg hogy szinte soha nem érek oda időben sehova, de Tier 10-es ellenfeleihez képest eléggé le van maradva az E-100-as.
IS-7-et az E-75-el a kisebb löveggel szinte mindig tudtam sebezni, ez meg a nagy löveggel 16 sec újratöltéssel tegnap pl. 6 lövésből 1-szer tudott sebezni. Egyszerűen nevetséges.
Oké az jó érzés, mikor oldalról valakibe beleeresztek egy 900-as lövést, de szemből nem tudok vele átütni T10-es tankokat rendesen. Szóval csalódás. -
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #9476 üzenetére
Értelek, Ember!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9479 üzenetére
OK, csak nehéz volt kihámozni a szövegkörnyezetből.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #9476 üzenetére
KV4 nekem kinézetre nem tetszik,pedig szerintem se lehet rossz.Ha 1v1 van,1 lövés vagyok.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #9471 üzenetére
Ember, a KV-4 az egy kiba*ott jó tank, szerintem fel sem használom azt a 18 ezer xp-t az ST-1-re, amit update-tel kapok. Így is 13 ezer xp már csak. Az a tank már Most jó, és Még ezután is fogják buffolni. 1v1-ben IS-3-mak 90%-ban elhullanak, annyira papírok, lassabban töltenek nálam, egy cseppet pontatlanabb is, viszont már az is elégge pontos a maga 0,4-ével. Hidd el ez nem olyan mint a KV-5, azok is hullanak el 1v1-ben. Ne vegyetek rossz példát rólam, ne bíráljátok ezt a tankot, amíg nincs meg a garázsban fullosra kihúzva, mint én az IS-3-mal tettem.
-
Atlantis
veterán
Igen, ez igaz, a sebzése kisebb, cserébe messziről is jó eséllyel eltalálod. Nem sokkal rosszabb? Egy tigris 7,5s alatt újratölt minden cullang nélkül és azért 4s különbség szerintem érezhető. Persze a nagy RoF-nak meg az a hátránya, hogy többször kell kibújni a fedezékből és sérülésnek kitenni a nem túl acélos páncélzatot. Valahogy mégis a pontos, gyors ágyúkat jobban kedvelem.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Atlantis #9471 üzenetére
nekem a német ágyúk meg amiatt nm tetszenek, hogy bár elég türhető a penetrációjuk, de míg egy kv-3 átlagos sebzése 390dmg, addig egy tigris, vagy tigerP csak olyan 240-et sebez. igaz plusz penetráció, de töltési időben nem rokkal rosszabb egy kv-3 (11,7 másodperc gyorsított töltés, bia, mentor, elit alakulat nélkül, 100%-os legénységgel)
Egy tier7-es PZV párduccal, ami kapott átlag 200 pen-t, mellé egy 150 körül sebző ágyút, amit ismét aránytalannak érzek. lehet, hogy "pontos", de amikor egy KV-5-öt kell sebezni és cannot penetration, meg csak 120-akat sebez, akkor picit dühítő tud lenni
-
Én csak két típust szoktam kilőni direkt. Aki 60-nal belerongyol a tankomba a kis vackával és ő sebesül meg, én meg nem (esetleg leveri a láncomat) vagy direkt blokkol.
Ilyenkor beírom, hogy akkor már inkább azért fizetek, mert kilőttem, mint a hülyesége miatt.
Általában csendben maradnak ezután.
Mondjuk a több mint 7 k csatámból olyan 3-4x volt, hogy így lőttem ki barátot ( a belerohanósra gondolok).
2x azért lőttem ki valakit, mert direkt blokkolt (ugye a TURK vagy milyen klánosok), 4-5x pedig azért, mert véletlenül begurult elém amikor lőttem. Ez utóbbiakat sajnálom egyedül. -
Atlantis
veterán
Nekem az orosz ágyúkkal az a bajom, hogy iszonyat lassan céloznak + veszettül pontatlanok. Mire ezzel beszűkül a célzó, addigra egy más nemzetiségű tank már lőtt és elkezdett visszahúzódni is. Ezt leszámítva a KV-1S tetszik, sőt az IS is egészen tűrhető, úgy látszik, a KV-5 lejjebb vitte a lécet nálam, hogy mi számít jónak...mert pár hónapja még utáltam mindkettőt, azért is adtam el.
Elszomorít, hogy pont most cseszik szét az orosz med ágat, mikor jobban neki akartam állni. KV-13 nemsokára meglenne, de azt is butítják, T-43 meg ahogy írjátok eleve hulladék. Így nehéz ügy lesz...
KV-4: ha nem ez lenne az ST-1 előtt, nekiállnék annak az orosz heavy ágnak a med helyett, de a KV-4 szerintem rettentő tohonya. Biztos, hogy utálnám...szívesen odaadnám az IS-8-at a másik orosz ágról az ST-1 ért cserébe, mert az még szemre is szép és elég kellemetlen ellenfélnek is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9468 üzenetére
A csapattársad volt?
--
(#9471) Atlantis: Én nem lennék ennyire biztos abban hogy szétcseszik az orosz Med ágat. A fórum-sirások felerősítik azt ami várható vagy lesz. -
törölt tag
Ez a 85mm D5T egy sz*r...Semmit nem visz át,és a 0,38-as pontosság is fake.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ne, értettem félre semmit. Csak kiegészítettem, hogy KV3-al nem ilyen rózsás az üzleti élet.
Punching bagről jut eszembe: Tegnap beírtam a chatbe, hanem a T95 = Batmobil. Erre egy hülyegyerek a T34-85 mögött beszólt, hogy "KV-3 = Frag". Persze aztán mikor megkínáltam egy lövéssel és elhalálozott, akkor megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye az előbbi kijelentéséről, erre elkezdett kurvaanyázni...
Imádom a crybaby típusú játékosokat.
-
Mcray
senior tag
válasz
Stauffenberg #9465 üzenetére
Félreértesz. Én KV-13-mat írtam nem KV-3-mat. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ezzel a Tier 7-tel is lehet szépen keresni, mert olcsó bele a lőszer és más közepes tankokhoz mérten erős a front páncélja. Néha még pattan is róla lövés
Nem kell feltétlen tier 5 Sherman vagy T-34 ami nálam érezhetően kevesebbet hoz a konyhára.
KV-3-mal 40 000-res köröket menni (Ha nem prémiumos kör), szép teljesítmény. Nekem ha jól emlékszem 36000 a rekordom vele és valóban kb 15 000 haszon maradt lőszer és javítás után.
Más: Ki van fejlesztve a KV-4, de nem merem megvenni
Van aki nagyon érzi azt a tankot és sokan vannak akik csak "Punching bag"-nek jók KV-4-ben...
Már csak a KV-1S(hot) és a KV-4 hiányzik és megvan az egész KV család a garázsban
-
Patrick76496
őstag
válasz
Stauffenberg #9465 üzenetére
Rendben, a javítás árára nem nagyon emlékszem mennyi volt, de néztem a wotdb-n az átlag 3000 valamennyi. Próbáld meg a Hummel-t is, ha jól tudsz arty-zni, akkor alap löveggel jól keres.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem KV3-al egy jobb kör jelent eleve 30-40k kreditet, de ehhez elég nagy mennyiségű lőszert kell kiköpködnöm aminek darabja 1000 kredit felett van. Ha ebbe beleszámoljuk, hogy randomban a csapattársak képességei eléggé szerteágazóak na meg én is casual és nem pro játékos vagyok akkor a javítás is nagy összeg. Egy ilyen kör még plusszos, de jellemzőbb az, hogy kb 20k kreditet kapok a kör végén (ha átlagolom az elcseszett köröket és a jó körökkel) és itt ha 15 lövésem volt az már -15k kredit a pótlásnál és még nem javítottam ami 10k ha teljesen tropára megyek.
Szóval nekem a KV3 egy nullszaldós vállalkozás. Alapvetően nem veszteséges de nem is nyereséges. Nyilván ezen tudnék javítani ha sokkal jobb játékos lennék, de... de egyszerűen nem izgat annyira. Munka után esténként van időm 1-2 órát játszani, ettől nem leszek jó farmer.
Inkább (vissza)veszek egy bevált tankot, mert az M4-et szerettem, azzal jól lehet profitálni.
patrikgtaivs: Az oké, hogy a KV3 szépen hozza a kreditet levonások nélkül. De ha a profitról van szó akkor azt is bele kell kalkulálni. Ha lősz 15-öt a 122mm-es csőből akkor 16-17k kredit lejön a kör végén kapott pénzedből. És nem javítottál tankot. Szóval leírtam mindent már fent is.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Stauffenberg #9461 üzenetére
Pontosságát leszámítva jó az a löveg, rendesen oldalba lehet vele kapni a 9-eseket.
Ha arty-val szeretnél farmolni, akkor inkább a Hummel-t ajánlom alap löveggel, egy azért, mert sokkal pontosabb, a másik, meg, hogy a lőszer is olcsób darabonként 700-al. Végül is nyert csatáknál hozott 20 ezret levonások nélkül.
Amúgy meg a KV-3 is nagyon hozza a kreditet, ha a levonásokat nem számítjuk, legalábbis nekem nagyon sok 20-30k-s köröm volt vele, úgyszintén az IS-sel is (azzal inkább). KV létére jó a páncélja, forgasd be egy kicsit, KV-4-nél beválik, annak idején a 3-mast vezetve nem próbálkoztam ilyenekkel, kíváncsi vagyok mennyit ér.
Kitartás, a KV-4 nagyon jó lesz, prémium nélkül is hozza a temérdek xp-t, tegnapi csatáim nagy része 600 felett volt, de egy-kétszer felment 1000 felé is.
-
Mcray
senior tag
válasz
Stauffenberg #9461 üzenetére
Megsúgom, hogy KV-13-mal keresek a legjobban tier 7-ben. Átlagos kor +15, jobb kör +30 ezer pénz. Wotdb.info is írja, hogy magasabb a pénz hozama, mint más tankoknak...
És ez Tier 7...
Fel
Köszönöm szépen! Akkor még nem temetem a KV-13-mat...A 120 front páncél még mindig teszi a dolgát szépen, és a löveg is jobb lesz. -
törölt tag
Köszi mindenkinek a segitséget.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Patrick76496 #9443 üzenetére
Nekem csak az a bajom vele, hogy a képességeihez képest irreálisan drága bele a lőszer. Nem valami nagy az átütő ereje, saját tieremben számos olyan tank van amit nem könnyű vele sebezni. De szerencsére a KV3 alapból masszív felépítmény, egy 1v1 párbajban nem is a lövegemben bízhatok leginkább, hanem a páncélzatomban.
Most szívok csak igazán, hogy nincs Tier5 tankom. Van egy KV2-esem a 152mm-es csővel, azzal lehet menni szépeket, de Tier6 lévén egy kicsit már túl sok a javítás ami a profit kárára megy. Vissza kéne vásárolnom az M4-et szerintem (ahhoz van 100%-os legénységem), mert azt veszem észre az artyval (Grille), hogy mostanában kevesebb pénz jön belőle, pedig nagy DMG értékekkel szoktam befejezni a köröket.
-
Fel
addikt
Nem sok mindenben fog változni.
"Kap" egy gyengébb top ágyút, cserébe lesz egy erősebb motorja.A képeken mindegyik a top fejlesztésekkel szerelve látható (D-5T-85BM, stb...)
Kapnak egy kis plusz hp-t is. 690-->720; 1050-->1120; 1000-->1100.Érdekes ez a KV-13 rebalansz is.. Gyk. egy szintre hozzák a T-43-mal. Ezek után édesmindegy lesz melyiket választod.
-
törölt tag
Akkor inkább KV-13?
Más:A T-34-85 85mm D5T 85BM ágyuját érdemes kihúzni?
-
Patrick76496
őstag
-
törölt tag
Amúgy T-43-ról vélemények?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #9444 üzenetére
Köszi.
Igazából minden tankkal alkalmazom ezt a kihajolgatós stratégiát, és mostanában nagyon be is jön városi pályákon. Egy nap alatt leszedtem 23k xp-t a KV-4-ről. Ha KV-4-nél alkalmazom, akkor megmarad kb 75% hp-m a sok pattanó miatt, ha IS-3-nál, akkor annak kb 25%, az már nem mindig pattog (mondjuk a KV-4 sem). Igazából azért sem mentem előrébb, mert tutdtam, hogy kijönnek meghalni, meg másfelől is lőhetnek. A végén aztán elegem lett, amikor befosott a KV-5, kimentem érte, tojtam le magasról az M4 45-öt, mert utána őt is elkaptam. Nem idegesít, hogy nem segített senki, több dmg jutott nekem.
Grat a tiedhez is, replay-t most nem tudom megnézni géptől távol, de ennyi kitüntetéssel jól néz ki.
Grat hozzá, szép volt!
-
Fel
addikt
Úgy tudom igen, és az Su-85 is a ZiS-6s-ért.
---------------------------------------------------------
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy a Lorr. 40t-nél mi történik a két motorral? Mert ugye csak a legerősebb marad meg neki, de ha addig ki van fejlesztve a két köztes is, akkor azok úgy is maradnak, nem?
És itt a DCA 45-ért nem jár free xp?
-
Mcray
senior tag
Van valakinek információja arról, hogy a T-34-85 kap e free XP kompenzációt az elvett lövegért?
-
-
jogos. télleg AP van írva hozzá. Ennek ellenére sűrűbben ütöm át t7-ig a tankok páncélját ezzel, mint bármely más t5--sel. Bár lehet ez csak azért tűnik így mert kb 2-5-öt lövök, mire más tier 5-ös 1-et, így ha az 5 lövésből csak 3 megy át, akkor is többet sebzek. Főleg ha mondjuk az az egy le is pattan.
-
Dobi 562
addikt
Munka előtt egy gyors csata 8 killel, 6200 sebzéssel. A szerver oldali célkeresztet csak vissza fogom tenni, most éreztem a hiányát.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #9432 üzenetére
Gratula! Megnéztem a csatát, jól csináltad. Én bátrabban előrementem volna ott az alagútnál, beálltam volna a jobb szélső helyre. Az ellenfeleidnek fogalmuk sem volt, hol lőjenek téged.
Mikor az AMX M4 45 átjött a ti oldalatokra és hátulról lövöldözött, akkor lett volna sanszuk ellened ha a KV-5-el összehangolják a támadásukat két oldalról, de a kommunikáció hiánya ezt nem tette lehetővé.
A legszebb az a KV-1S csapattársad volt aki az utca végéből, a sarok mögül nézte végig, hogy az AMX téged lő hátulról és nem csinált semmit, csak akkor merte kidugni az orrát mikor már nem maradt komoly ellenfél... Rühellem az ilyen hasznavehetetlen kempereket.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Stauffenberg #9442 üzenetére
Meg is éri, mert gyorsabban is céloz egy cseppet, de ami a legfontosabb, hogy KV-4 nagy lövegéhez kell a D-25T is, inkább itt szenvedj meg vele, mint ott.
Semmi 54 000 egy T8-as nehéz tankért, ráadásul egy ilyen erősért meg mégamúgy kevés, eszméletlen miket lehet vele művelni.
ST-1 17,5k XP, ezt már az update-tel megkapom.
-
Stauffenberg
nagyúr
Teljesen megérte kifejleszteni KV3-ra a nagyobbik 122mm-es löveget. Csak 19000 XP kellett hozzá és nyertem vele -1 másodperc töltési időt (ami tekintve az amúgy sem gyors töltést kb a "kösz a semmit" kategória).
Inkább toltam volna bele azt az XP mennyiséget a KV4 kifejlesztésébe...
-
Djuree
félisten
ehh e-50 megint kipicsázott (igaz neki is csak 1 lövés kellett volna már). ez a szar a mumusom is8-ban ülve
-
törölt tag
Hopp, ilyen népszerű ez a game? Másfél hónapja játszom kb, de nem gondoltam volna, hogy ekkora tábora van itthon.
-
jimmy74
őstag
sziasztok!
szerintetek van a BIA képességnekértelme ha már igy is 115%-on van a legénység?
Tiger 2-n a 2-dik képesség kb 50%-on van mindenkinek és azon gondolkozok hogy eldobom majd kiválasztom mindnek elsőre a BIA-t,2-nak meg pl:javitás vagy ilyesmi.
egyáltalán ti mire esküsztök heavykre mi ami jó.? -
Patrick76496
őstag
Győzelem!
Csata: Widepark 2012. július 29. 20:49:22
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 364
Szerzett kredit: 43 615
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
Egyedül voltam top tier KV-5 ellen, tier 7-es-ből is csak egy-egy volt csapatonként, szóval nem volt nehéz dolgom.Arty végre meg sem karcolt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #9427 üzenetére
Mostanában sokat megyek JagdTigerrel meg ferdinánddal. JT-re a 13-90 a legveszélyesebb. Ha van az ellenél, akkor az rámszál, és lehet nem is lő ki, de 80%-ban kilőnek a támadása következtében.
---
(#9430) vhw
Csak megjegyezném, hogy az alap töltési idő és a célzási idő azonos: 2,3 sec.
Azért rakok rá töltésgyorsítót és célzás gyorsítót, hogy közel azonosak maradjanak.
Egyébként meg nem olyan tragédia kivárni azt 0,1-0,2 seccnyi eltérést. Babonás játékos távoli lövéseknél úgy is vár picit a teljes becélzás után is. -
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #9427 üzenetére
Nem tudom, mi a jó benne, talán az, hogy gyors. Viszont lassan indul meg, páncélzata nincs, menet közben pontatlan, lassan céloz, ágyú nem kitéríthető...ja és nem med.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #9425 üzenetére
Prémmel a jó csaták 50K felett hoznak. Átlagban 30K felett termeli a kreditet.
Nem egy type59 szint, de az ára sem. -
-
Atlantis
veterán
Maradék hajam kihullott ugyan a 13 90 miatt, de meglett a Lorraine. Fene gondolta volna, hogy előbb lesz T9-es francia gépem, mint amerikai.
-
válasz
AlexWolf #9423 üzenetére
Az xp nem érdekel ritkán váltok át ott van még a typ és a t34 erre. Igazából fanolni vettem , mert azt hittem jól lehet vele osztani a népet , de nyilván még ki kell tapasztalnom , hogyan is illik vele játszani .
Apropó .: Nem akar valaki szakaszozni ? Tier6- Tier10 ig minden van .
-
válasz
jozefgucci1 #9420 üzenetére
Há', nemtom mit csinálhattok a Churchillel, de egész hétvégén mentem vele és beleszerettem. Megvolt már elég régen, de röhejesnek találtam az alakját.
Kilencven pár százalékos legénységgel és töltésgyorsítóval már majdnem 2 sec-en belül tölt. Úgy számoltam olyan 1,8 körül van a vége.
Eddig, ha KV-1 jött szembe, maximum olyan 2x tudott kilőni. Szembe kell vele fordulni és onnantól kb bekaphatja. Az alacsonyabb vagy vele egyenlő tierek meg nem lövik át, szinte sehol.
Nagy előnye hogy HE-t használ, így az esetek döntő többségében, ha eltalálsz valamit, akkor sebzed is. Nagyon sokszor (szerintem olyan 60-70%-ban) top tier vagy, és alig volt olyan kör, ahol 7 körül volt a top. A maradék részben erős középmezőny, 1-2 tier 6-tal.Mivel fossa a skulót és majd minden sebez, folyamatosan jönnek a különböző mesterlövész kitüntetések, és baromi sok XP-t termel, mert sebzel.
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #9420 üzenetére
az a churchill sztem sokmindenre nem jó, elég gyengusz tank.
-
Na megvettem a churchillt . Eddig két kört mentem vele mindkettő bukó igaz én azért kisedtem akiket kitudtam . Sajna mindkét csatában KV1 ellen rakott be és hát be kell látnom hiába lövök 2,45 sec allat ha pattanok róla és ha át is üti 80 -at sebzek csak. T34 és T1 ellen nem gáz , de a kv1 nagyon kemény . Ja mindkétszer topp tank voltam amúgy . Azért még próbálkozom.
-
törölt tag
Odaadnám valakinek a fun accom.Kezdőknek/haladóknak ajánlom.
Ami megtalálható:
Tankok:Hetzer,M3 stuart,T2,
Egyéb: Néhány K free xp,300-350 körüli gold,3 nap prémiumATI-sok előnyben.
PM-ben érdeklődni.
-
Te felrakod rá a nagyobb tornyot ,mert ahogy néztem nem különbözik a kettő csak a nagyobbnak jobb a forgási sebessége kettővel ? Amúgy az a gond , hogy a nagyobb nyolcas löveg még a saját tier-ben elég ,de nagyobb csatában már édes kevés . Valahogy olyan mint a T32 volt ,de ott legalább a torony jól páncélozott volt. A Prémium megéri szerintem sokkal gyorsabban lehet haladni és hát kreditben sem mindegy .
-
vbbb
őstag
válasz
jozefgucci1 #9416 üzenetére
Igyekszem, igyekszem...kénytelen voltam még egy hónap prémiumot befizetni (ezt éri meg) mert csak vegetáltam és nem jött ugyan ilyen körök után az xp meg a kredit se. Mindegy, ennyi még belefér...főleg most, hogy 3x-ozás van.
Na jó lett a célkereszt is, kikapcsoltam a 'Tároló' nevezetű akármilyen opciót....
-
-
vbbb
őstag
válasz
Dobi 562 #9412 üzenetére
Na ez se volt túl rossz futam.
De nagyon kéne már az a normális ágyú rá. Most olyan mint egy jobban páncélozott T20. Viszont ha be van kapcsolva a felvétel, egy leheletnyit késik a célkereszt...asszem ezért is kapcsoltam ki.
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. július 29. 16:32:20
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 5 295 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 369
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #9409 üzenetére
Régi accon 0 credit,és tier1 tankokkal nem vagyok hajlandó játszani.
Első accom az mindig marad teljes körü acc.
Ez az accom pedig csak fun-ból van,ezzel nem tervezek komolyabb teljesítményt elérni.
-
vbbb
őstag
Na ez egy k***** jó kör volt! Agresszívan előre!
StugIII, Tiger I, Panther II, T20, AMX 90 megölve és KV-5, SU-152 sérülve.
Ezért már megérte újra játszani.
-
Amúgy nem értem mire jó a több acc ,de tényleg . Nekem eggyen is elég a kedvenc tankig elérni .
-
Dobi 562
addikt
Elővettem az IS-3-mat újra. Még mindig tetszik! Az elején volt egy kis trollkodás, de kissé felbosszantottak az előzőekben tapasztaltak... Nagy szerencsém volt megint, hogy a KV-4 és a prémium JT nem tudta hová lőjön. Lehetett volna Boelter is, de gondolom hiába kértem volna a többieket nem hagyták volna abba a foglalást (ahogy ez már többször is megesett).
Prémiumos, 4860 sebzés. Visszajátszás.
-
fsb1000
nagyúr
-
Bingisz
addikt
válasz
homeless09 #9400 üzenetére
Nem azért de tier 7-től csak a random lepattanók és a riszálás segítenek rajta. Tier 7-es tankkal nyugodtan át lehet már lőni akárhol ....
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
homeless09 #9400 üzenetére
meg a torony tetején a kupola
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Üzleti vita és megbeszélés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest