-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
fsb1000 #9393 üzenetére
A turrets(tornyok) adatainál van egy "more" felirat. Rákattintasz, kinyílik részletesebb adatokkal. Köztük ott lesz az gun(ágyú) is. Az ágyúknál is lesz egy "more" felirat, rákattintasz, kinyílik részletesebb adatokkal. Az adatok között ott van az "Accuracy factor of turret rotation" és "Accuracy factor after shot".
Nekem semmitmondó adatok, de a többivel összehasonlítva ki lehet okoskodni mennyi az annyi, én nem vettem erre a fáradtságot.
Szerk.: Accuracy factor of turret rotation: Ez talán hozzáadódik az alap értékhez, tehát pl Lorri 100mm: 0,34+0,08=0,42 Ez ugye a torony forgatásra vonatkozik.
Accuracy factor after shot: A Lorri 100mm esetén ez a 3m szerintem a pontosság közvetlenül lövés után. Elég khm, pontatlan. Feltételezem, full gázon haladva is ez lehet érvényes.
-
Fandango
veterán
válasz
homeless09 #9384 üzenetére
Pz3-al most event miatt dupla kredit jon, ezt ne feledd!
-
homeless09
őstag
Remélem jó lesz ez a Stug
Pz3.al brutális ütemben lehet farmolni a lóvét.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#56230144 #9382 üzenetére
Igen, augusztus 9-ig tart az akció: http://www.geforce.co.uk/landingpage/world-of-tanks
-
törölt tag
Valaki meg tudja mondani,hogy van-e még az az nvidia akció,hogy 500 goldot ad meg T2 tankot?Haver most kezdené a játékot,és gondoltam meglepem egy kóddal.
-
Dobi 562
addikt
válasz
bullseye #9380 üzenetére
Köszi! Az, hogy nem volt arty tényleg nagy segítség volt. Top tankként pedig mindig törekszem rá, hogy az ellen top tankjaival kerüljek szembe. Az IS-3 annyi lepattanót lőtt rám, hogy ha a fele áthatoló sebzés, akkor nekem annyi.
A bázisuk előtti akció az kicsit átgondolatlan volt, de jól jöttem ki belőle és a szerencse is mellém állt és a csapattársak is segítettek!
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #9374 üzenetére
Szép volt, amikor a bázisuk előtt belementél a kereszttűzbe, az olyan filmes pillanat volt: nyugi nem fog meghalni, még nincs meg a böllér...
Tulképp kicsit irigykedem is, mert szép együttállás volt: nincs arty, top tank vagy, az ellenfél egyik fő ereje (IS3) egy idióta... és a csapat egy része szépen alád dolgozott, az AMX a hegyi zordakkal, a többiek felderítéssel, golyófogással. És még szebb, ahogy éltél a lehetőséggel és egyedül hoztad a csatát, ráadásul úgy, hogy nem a kicsiken hajtottál át, hanem a legerősebbek zömét Te nyírtad ki. <tótisz>Jól átsütve</tótisz>
-
vhw
addikt
Ami a wotinfo-n található pár, főleg régebbi tanknál a "more info" fül alatt, az azokból az időkből származó adat, mikor valakiknek sikerült megfúrni a játékot és kibányászták őket? (na és ilyen okból nincsenek az újonnan jövő tankok adatainál ezek megadva, mert hogy azokról már nincs ilyen tudás?)
-
Rém
tag
A következő pachben akkor is átkerül a Ferdiről az Xp a Jgdtigerre, ha csak ez utóbbi van a garázsban? Tehát a Ferdi elitté van kifejlesztve, de nem áll a garázsban.
-
madstunt
addikt
válasz
Patrick76496 #9372 üzenetére
nem lehet, hogy a többi nem op és a churchill underpowered? ;-)
amúgy az teljesen természetes, és ezt képtelenek sokan felfogni, hogy mindenben van egy erősorrend, de a sorrend elején állónak is megvannak attól még a gyengéi
-
Dobi 562
addikt
Most mégsem bánom, hogy megtartottam az Aladárt. Megdőlt az XP rekordom.
Prémiumos, 6300 sebzés.
Visszajátszás ha valakit érdekelne.
-
Arpee78
senior tag
A WG-nek is meg kellene hirdetni a glasznoszty és peresztrojka korszakát.
A camo elég jól átlátható itt, ez a tábla egyébként a wikin is linkelve van. A löveg szórása meg itt
Nekem is úgy tűnik titkolóznak, de arról is szó lehet, hogy lusták felvinni az adatokat wikire/tankopediára/játékba.
Ha minden adat elérhető lenne, akkor a jobb összehasonlíthatóság végett automatikusan a jobb tankok felé orientálódna mindenki. Mivel ez nincs, találomra kell választani, vagy ki kell próbálni. A végeredmény: többet játszanak az ügyfelek, több pénz a WG-nek, plusz nagyobb változatosság a csatamezőn.
-
Patrick76496
őstag
válasz
madstunt #9371 üzenetére
Avval lehet, de 110 mm átütésű löveggel nem olyan egyszerű. Amikor kisebb tankom volt, pl KV vagy T-34-85, akkor nem féltem tőle, most meg még amúgy nem, lassan tier 9-es tankban ülve. Talán csak azért annyira kilőhetetlen, mert naggyarészt, amikor vele találkozok 1v1-ben, mindig kisebb tankban ülök.
Nem lenne rossz a részletesebb tank adat mutatás. Régebben volt egy normálisabb weakspot skinem, teljesen beszínezte a tankot, nem csak körvonalakból állt, ennél fogva már messziről is lehetett látni, hogy hol lőjem az ellent, nem úgy, mint ebben a fehérben is.
A kegyelemdöfésre visszatérve BL-9-es IS-3-ban ülve nem bírtam egy lövéssel elintézni egy Grillét!
Láncoltam, éppen sikerült betölteni, mire "tracks up, let's go!"-t jelzett neki, csak közben a Hummelnek is volt ideje belém TD-znie egyet...
-
madstunt
addikt
válasz
Patrick76496 #9365 üzenetére
gyönyörűen kifüstölhető a vk36 akár m10-el is. igaz nem oneshot
-
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #9367 üzenetére
Játékon belül talán nem is lenne szükséges. De ha elérhetőek lennének wotwikin, vagy a tankopedya-ban, akkor az azért hasznos lenne. Na de ezek szigggorúan titokzatosak... Még előfordulna, hogy a játékosok jobban megértik melyik tank miben igazán jó, és úgy kezdik el használni... Jobb a boldog, gondtalan tudatlanság.
fsb1000: Magyar megfelelőt még nem nagyon láttam...
Azok amelyek megadják a:
- camo; mozgásban, állva;
- passability (terepjárás?) szilárd, közepes és lágy talajon;
- a löveg szórása mozgáskor, löveg mozgatáskor;
- kredit faktor értékeket.Ezekről mindig infóznak amikor jön valami nagy tank rebalansz, de ugye csak a százalékos változást láthatjuk. Az, hogy mennyiről változik mennyire, ne érdekeljen senkit...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Iron Funeral #9367 üzenetére
Mi az a soft stat?
-
Kelvin
őstag
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #9365 üzenetére
Amcsi tankoknál is előfordul (pl.: M26).
A baj nem a csodapáncéllal van, hanem azzal, hogy a WG-sek nem adják meg értelmesen a páncélzat adatait, csak ilyen leegyszerűsített formában. Persze nem is lenne egyszerű belesüríteni a GUI-ba. Esetleg jó lenne valamiféle modell nézet...
Talán volt már arról szó, hogy majd később módosítják a mostani egy terület-egy érték kiírást, és lesz helyette egy tól-ig intervallumos megoldás. -
Patrick76496
őstag
Először is grat a Lórihoz.
Azután sajnos igen, van ilyen "csoda" páncéljuk a németeknek, és még az oroszok az ópék... Churchillben lehet is szívni, amikor 6-os VK-val találkozok, nincs kicsit sok HP-ja annak a 3601H-nak?
Azt fogom mostantól csinálni, hogy a 200 HP alatti ferdiket (mint pl FSB-t a múltkor
) HE-vel fogom a mennybe küldeni, ki akarja, hogy lepattanjon az ellenségre lesújtott kegyelemdöfés?
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #9363 üzenetére
Az a 120mm ne tévesszen meg, az csak egy részleges érték. A Tiger P, a Tiger, és a 3601H esetében is 200+ mm az effektív páncélvastagság. Néha még a 128-as löveget is meg tudja tréfálni...
------------------------------------------------
Meglett a Lóri! 2. csatára összejött egy győzelem is:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 28. 21:59:42
Vehicle: Lorraine 40 t
Experience received: 3 267 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 30 844
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "III Class"Pech, hogy annak ellenére, hogy rátehetném a 100mm-es SA 47-et, gyk. mégsem tudom... Ha felteszem, nem tudok mellé semmi egyebet rakni. Így most a DCA 45 van rajta, a 750 LE-s motor (2.), és venti. 82%-os legénységgel 41s töltési idő... A 100-assal lenne egy perc is tuti...
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #9362 üzenetére
De szerencséd volt, hogy pattant az utolsó lövésem.
Nem tudom miért, de eddig a ferdit mindig lent lőttem. Most rájöttem, hogy fent a löveg mellett valahogy egyszerűbb átütni, de ez csak a nagy lövegekre igaz. D-25T-vel is kaptam már hasba egyet, de sajnos nehéz eltalálni, hogy ne a mindig pattanó részt lőjem, viszont 175 mili átütésű löveggel nehéz átütni a 200 milit a löveg mellett. A Tiger P is érdekes járgány 120 milis tornyáról mindig pattanok a 227 penes löveggel is. Lehet inkább azt veszek SU-152 helyett, normál szerveren soha nem volt még Tigrisem, de ha behozzák a Ferdi kifejlesztését belőle, akkor évekbe telik, mire elitre kihúzom. Bár ha tényleg annyira jó tank, akkor nem gond, ráadásul potyára lesz egy T8-as német TD-m.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #9358 üzenetére
Jah... ez jó volt... már előbb kilöttelek volna ha nem jön be közénk az a KV5.
A 2. csatában sem néztem a csetet... megyek előre sebzek, nem olvasok...Öncélúnak tünik, de XP és kredit farmnra pont jó.
Tegnap 65% volt a winratióm, ma csak 56%. (JagdTiger + ferdi + T30) -
homeless09
őstag
Na, azért az új toronnyal ég és föld
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #9352 üzenetére
Bocsi! Nem szoktam olvasni mindig a chetet.
Ha látom, akkor visszaköszönök, de még a játékosneveket sem nézem, úgy van beállítva az ikonlista. -
Patrick76496
őstag
FSB majdnem roncs lett a Ferdidből, érdekes módon ezen a napon másodjára dob be ellenségnek a matchmaking.
100 hp-n múlott a tankod élete, a KV-5 mögé bújva könnyű dolgod volt.
-
homeless09
őstag
Na, megvan a torony a T32-re. Kíváncsi leszek. Papíron 2x vastagabb jóformán.
-
saril
senior tag
válasz
Dobi 562 #9351 üzenetére
szinek mit jelentenek?
szerk: bocs már látom,
White - ammunition rack (possibility of explosion).
Red - engine, fuel tanks (possibility of fire).
Blue - the driver.
Orange - commander, gunner, loader (the crew members responsible for shooting and visibility).
Pink - weak armor.
Aquamarine - bad choice for shooting if you can hit other zones (stronger than pink, very high chance of ricochet). -
Patrick76496
őstag
Na mi az fsb1000 nem megy a KV-4-em tornyának átütése HE lövedék nélkül?
T30 malinkovka normál csata, emlékszel? Nem bírtatok feltörni, kapták egy 300-ast, de aztán az arty lőtt ki asszem. Döntetlen lett. Köszöntem csata közepén a hegyen, hogy "üdv fsb" lehet nem vetted észre a csata nagy hevében.
-
saril
senior tag
sziasztok
engem az a mod érdekel ami beszinezi a tankok gyenge pontjait
üdv: saril
-
Dobi 562
addikt
Tessék:
http://www.mediafire.com/?ys1s1vo2v4nnzkn
http://www.mediafire.com/?xd6y61by0k6vg6s
Elvileg ez a két fájl tartalmazza a beszédhangokat, én az angol eredetit használom, így ezt kapod te is.
Szívesen!
-------------------------------------------------------------Ez pedig egy jó csatám IS-8-al. Szerencsém volt, hogy az AMX 50B nem eresztette belém az egész tárat, akkor végem lett volna a csata elején. Így viszont jól alakult:
Prémiumos, 6200 sebzés. Visszajátszás van.
-
tsiga18
tag
Most alkottam:
-
törölt tag
válasz
homeless09 #9337 üzenetére
9334 HSZ-t ajánlom figyelmedbe..Jó csapatom volt
-
homeless09
őstag
Wargames....jó körök után olyan drasztikus változások tudnak bekövetkezni....
-
törölt tag
WÁÁÁ nem hiszem el
Defend the base-nél az összes baromállat 1 kupacba áll,és afk-zik
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Feltettem a magyar szinkront ,de nem mentettem le az eredeti fájlokat
Valaki fel tudná dobni nekem?A magyar nem tetszik...THX
-
Patrick76496
őstag
Ne találkozzatok LiberPL-el, mert egy retardált kis b*zi. Elkezdi írogatni a csata elején, hogy IS-7 stock, Type 59 stock, T34 stock, közben hatvanszor kiírja, hogy "xd" csak úgy magában. Erre beírom neki, hogy marha vicces vagy ember. Kimegyek, meglövöm az E-100-at szemből (szerencsére átment), erre az a rohadék nem enged vissza. 2x volt ideje meglőni a nagy német 10-esnek, mivel ez a nagyon ügyes lengyel semennyiért sem engedett vissza. 2 lövésből végzett vele egy E-50, meg is köszöntem neki, hogy kilőtte ezt a nagyokost...
-
Murder3
addikt
válasz
#56230144 #9312 üzenetére
olyan különösebben nagy vmit nem csináltam, lett volna ez több kill is csak a legénység miatt az ágyú random mellé ment néha meg pattant onnan ahonnan nem kellett volna
valszeg azért úsztam meg mert nem én voltam az ellen tankjainak a fő célpont.
bár azért lőttek rám.
Volt egy másik e-50 is aki szintén ötöt ölt -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #9325 üzenetére
Mé ne?
-
Atlantis
veterán
Ez a nyomorult 13 90 alaposan lerontja a statom, de muszáj vele mennem, hogy meglegyen a Lorraine. 12-ből 2 nyert csata vele, abból 1-szer maradtam életben....
-
csaabz
őstag
Jagdpanther 2-ről hol találok vmi információt? Mennyi xp kifejleszteni Jagdpanther 1-ről?
-
Mcray
senior tag
Eddig nem mertem menni az IS-4-emmel mert rossz vagyok (vagy legalábbis ezt gondolom) nagy tankokkal, de egy ismerős megkért hogy próbáljam ki magam velük platoonban.
Összesen 4 köröm volt vele a patch óta.
Ehhez jön a mai eredmény 17 játék után.
2520 Átlag sebzés
71% winrate
88% pontosság
2615 Efficiency
5000 Max damage és Masters badge "I" a legjobb körben.Szerintem marha jó napom van. szerintetek?
-
Murder3
addikt
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. július 28. 14:58:40
Jármű: E-50
Szerzett tapasztalat: 3 759 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 865
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"lol első meccsem e-50-el, ingyen átképzett 80%-os legénység,stock tank, semmi felszerelés,l/71-es ágyú és még volt egy tk-s is3-is a meccs elején.
végére 5 killel fejeztem be.XD -
törölt tag
válasz
homeless09 #9308 üzenetére
Helyes válasz!
-
törölt tag
válasz
homeless09 #9308 üzenetére
A neveket olvasd
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #9306 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #9304 üzenetére
Napfénysüti,jó a géped?Mert ha igen,akkor tolthatunk egy tier 6 szakaszt,ha gondolod.
-
törölt tag
Irány a T-43!T-34-84-ön a 122mm es gun rohadt jó,aprítok vele rendesen.
-
-
homeless09
őstag
Összefutottam az imént egy M6A2E1-el. Elég nagy dög. De a francia tankok tervezői szabadságon lehettek, mert kegyetlenül bűn rondák szegények, az M4 45 kivételével.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest