- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
homeless09 #7198 üzenetére
SU85, KV1, PzIV, M4 (sorrend tetszőleges)
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7197 üzenetére
Landingképtelen...igen...mondjuk azért legalább az öszes klánomban volt terület...te ezt elmondhatod magadról? Hívj ide egy embert, aki rendes nagy klánban játszik, majd azzal leállok vitatkozni, mert fsb kolléga a PHE-s múltjával biztos több TOP klánnal játszott mint én.
Na mindegy.Joergie, tőled pedig szeretnék elnézést kérni, mert tényleg nem ellened és a klán ellen irányult ez az egész,szimplán mikor az embert felidegesítik, akkor mond olyanokat, amiket nem kellene...van ez így. Mégegyszer bocsi.
fsb te pedig folytatsd nyugodtan a flamewart, én már nem vagyok vevő a hülyeségeidre. Ezennel befejeztem, köszönöm mindennkinek aki segített itt, és akinek pedig én tudtam ,annak nagyon szívesen máskor is -
homeless09
őstag
Melyik a legjobb NEM prémium tank farmolásra?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Murder3 #7192 üzenetére
Szerintem csak a CW-ről beszélgetünk, amely része a játéknak.... mi ezzel a gond?
Erdei körökben elterjedt nézet, hogy
1. Jó eséllyel kizárható, hogy napi rendszerességgel több TOP klán induljon ugyanazon területért. (szövetségi rendszer)
2. Ha mégis rendszeres ez az állapot akkor jó eséllyel kizárható, hogy landingképtelen klánok legalább 1-et legyőzzenek, és így még egy TOP klánnal küzdhessenek. Rááadásul ezt minden nap megtegyék. -
Veatta
aktív tag
Kezd már ráférni erre a fórummotorra is egy "tahótalanítok" gomb...
-
joergie
őstag
válasz
GrooveHero #7172 üzenetére
"Biztos nagyon a szivedhez nőtt az a kurva klán..."
Nálam most elástad magad szépöcsém... -
Murder3
addikt
szerintem addig hagyjátok abba amíg nem zárják megint be a topicot
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7186 üzenetére
Idézlek:
"CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este"Egyre mélyebbre ásod magad....
Talán majd ezt a mondatodat is véleményezik azok akik valóban jártasak a CW-zésben.
Engem csak megerősítesz 7170-ben írtakban. -
GrooveHero
addikt
válasz
Sixkiller6 #7189 üzenetére
"Tehát mi a válaszod a kérdésemre?"
Csak válaszoltam. Vagy már az is tilos?
Különben is befejeztem. -
Sixkiller6
őstag
válasz
GrooveHero #7186 üzenetére
lassan abba lehet hagyni, vagy privátban folytatni...
-
homeless09
őstag
Egyre jobb ez a játék ma
Nameg brutális kevés haszon jön....max 10k
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7184 üzenetére
Amilyen sorrendben ott látod, olyan sorrendben voltam CW-zni, és TC-zni. Vagy igazából nem értem, hogy most azért kérded, mert te ezeket a klánokat semmiben nézed? 2011 júniusa óta, amikor bekerültem az ELITBE, egészen 3 héttel ezelőttig CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este, és anno ODV szintű klánokat vertünk meg. Az akkor szintű csapatukat természetesen. Mindegyik klánnal volt terület többször is. Ha nem ment a CW, akkor meg ment a korlátlan, vagy éppen 8-as TC, ahol szintén jöttek a MUMMY, PTS, CSA, stb klánok, ez minden este ment, és nem egyszer összedobott velük is. Sőt a -TAC- ban más klánosokkal is játszottam, nem tudom mond e neked vmit az FTC, PRC, FILO név. Kb ennyi. Remélem kielégítőnek találtad a választ.
A HUNS felvételi követelményeit nem rémlik, hogy kritizáltam volna,de lehet, hogy igazad van. Már nem emlékszem. De azt ismerd el, hogy az baromság volt, ezt megmondta anno a srác is, aki fent volt nálunk TS-en is, amikor azt mondta, hogy átveszi az akkori klán aktívabban és jobban játszó játékosait, kb 15-20 embert. Csak senki nem akart menni. Egyrészt a közösség miatt, másrészt, van akinek még az a CW mennyiség is sok volt, amit abban a klánban csináltunk. Több nekik nem fért volna bele. Így szakadt volna szét a társaság, és ezt nem akartuk bevállalni.
-
homeless09
őstag
válasz
GrooveHero #7182 üzenetére
Igen azt is sikerült megtapasztalni
De a legimádottabb dolog számomra még mindig az, mikor a semmiből hülyére lőnek. Mész, egyszer csak -1000hp, mert vagy arty vagy "50" ellenség lő rád, aztán marad 10% hp-d.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7180 üzenetére
OK, rendben... bár én nem írtam, hogy menni akartál a HUNS-ba, de arra emléxem hogy kritizáltad a felvételi kritériumot.
---
Tehát mi a válaszod a kérdésemre? (Ha lehet most ne kerüld meg)
Melyik klánodban sikerült TOP klánokkal elegendő alkalommal találkoznod CW-n?Csak jelzem min. 10 TOP klánról van szó és egyetlen csatában kevésnek tünik kiismerni egy TOP klánt. Talán most már bullseye "megfigyelő" fórumtárs is kezdi érteni miért volt a [7170 hsz] száraz tényközlés.
-
Dobi 562
addikt
Valahol régebben olvastam pedig, hogy kiszedik és mást raknak be helyette, mert rájöttek hogy kicsit gázos, hogy nem hatnak a fizika törvényei arra a kis szörnyetegre (nem lassul kanyarodáskor).
Mindegy, nekem az is megfelelne, ha egy tier X ágyú lövése nem pattanna le a T-50-2 seggéről...
Volt most zsinórban 4 olyan csatám ahol rengeteg arty volt (4-5-4-3) csapatonként és 2 csata azon bukott, hogy az ellen T-50-2-je bejött az arty-khoz és bespottolta őket. 3 vagy 4 lövést tudtam leadni ami eltalálta őket, ebből 1 sebzett is. A legfájóbb az a lepattanó lövésem volt a seggéről...
Arról már nem is szólva, hogy nem szeretek ennyi arty között játszani, mert olyankor csak róluk szól a játék...
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #7181 üzenetére
Rendom faktor. Meg az is, hogy az első csata alkalmával egy bizonyos tankkal tierbe rak, ahon nem tudsz mit csinálni, mert fél perc alatt a másik 14 ember megöleti magát, szóval bukta, a második csatában meg berak mondjuk 2-3 tierrel nagyobb csatába, ahol meg nem sokat érsz, de nyertek és meglesz a dupla. Persze jó szar lesz
-
homeless09
őstag
Az mi a franctól van, hogy gondol egyet ez a
szartank és az istenért sem találja el az ellenséget? Valamikor halál pontos, de valamikor meg 100méterről annyira bődületesen mellé lő, hogy az hihetetlen. -
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7178 üzenetére
Bocsi, hadd kérdezzek vissza, mert ebbe már másodszor szaladsz bele, és újra el kell hogy mondjam, remélem mostmár végleg megérted., hogy én kurvára nem akartam a HUNS-ba menni.
Amúgy miért lenne kellemetlen a kérdés? Mindegyik klánban CW-ztem és TC-ztem is, nem tudom mi itt a probléma. Kérdezz bátran nekem egyáltalán nem kellemetlen.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7175 üzenetére
Nézd.. neked mindig is bajod volt a HUNS-al, mert az alacsony effratingod miatt nem fértél volna be induláskor (1200 volt a limit).
Most sem tudod hozni ezt a szintet. [link]
---Továbbá nem érdemes beletenyerelni kényes témákba (főleg nem fingozással), mert a nagyotmondókat kellemetlen kérdések érhetik. Idézlek:
"Nem nézek le senkit sem, csak ismerem a top klánokat, játszottam ellenük CW-n és TC-n is, tudom melyik jó, melyik kevésbé, melyik ellen lehet esély akárkinek is"
Nos.. ezek közül melyik Klánban volt szerencséd annyit CW-zni, hogy elég alkalommal találkozhattál a TOP klánokkal? -
vhw
addikt
Csak azért hoztam fel a CW-t érvként, mert az egy viszonylag "ellenőrzött" körülmények között zajló harc, ahova nem csak véletlenszerűen kerülnek be tankok, hanem minden megtervezett (remélhetőleg) stratégia szerint történik, és még ilyen körülmények között sem lehet azt mondani, hogy a T9 TD-k versenyképesek. Ehhez képest a random csatákban bekerülhetnek olyan pályákra, vagy olyan csapatok elosztásokba, amik igen kedvezőtlenül jöhetnek ki számukra.
A T95 pedig csak azoknak a tankoknak jelent hatalmas problémát akik éppen vele szemben állnak. Ez egy annyira tehetetlen és elveszett tank a random csaták hevében, hogy rettenetes. Ugyan nekem még nincs meg, de az előd T28-as tapasztalataim alapján tudok következtetni mit is jelent azzal a tankkal játszani. Egyetlen dologhoz ért; fedezékből passzívan-defenzíven harcolni. Írtóra rászorul a csapat támogatására, ha egyedül marad halott, ha oda kéne érnie valahova elveszett, és az artyk kedvenc tápláléka.
10es nehéztankokról beszéltem nem 9esről (IS8-T54 gondolat...) Tehát konkrétan a T110 és IS7 esetleg IS4 (adott esetben az AMX).
Ami az MBT-ket illeti, az általad felsorolt okok mellett szerepel még az is, hogy ezek a tankok nagyjából hozták az akkori, avagy azelőtti nehéztankok tűzerejét, jóval mozgékonyabbak voltak, és a páncélvédelmet sem adták le nullára. Tehát nem volt semmi szükség a lassú, nagy célpontot jelentő nehéztankokra.
De már fentebb is írtam, jelenleg is láthatjuk, hogy rengeteg helyzetben utasítják maguk mögé a "klasszikus" T10 nehéztankokat (Maus-E100) a gyorsabb, "med-szerű" riválisaik, egyszerűen azért, mert nem minden a páncélzat, sokat számít a mozgékonyság.Dobi 562: a T-50-2-t csak úgy "veszik ki", hogy új kasznit kap a tank, a mozgékonyság és egyéb dolgai aligha fognak változni.
-
bullseye
addikt
válasz
GrooveHero #7175 üzenetére
Az egész a Te hibád. Volt már olyan, hogy egy nyilvánvaló de minimálisan beleköthető szövegbe nem kötött bele? Ő oktat ilyenkor, mert egyrészt nagyon okos, másrészt nagyon igazságos, és még nagyon önzetlen is, mert jobbá tenne téged, te meg nem hagyod?!
Ja, és vidámság meg ravatal!
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7173 üzenetére
Igen, mert te 100%-ig biztos vagy abban, hogy én nekem feltett szándékomban állt, hogy idézzem azok a sorokat, mert magától olyat az ember nem tud kitalálni. Szted iért nem pontos az idézet?
Amúgy meg a hülye szó jelentésén akadtál ki, akkor elárulom, hogy fölösleges, mert arra írtam, hogy nem akarom megbántani a HUNS klánt, és azt írtam, hogy aki ebbe a mondandóba beleköt, vagy olyan dolgot vél felfedezni mögötte, az vagy kötekedik, vagy hülye. Igen, mégegyszer leírom nagybetűkkel, hogy HÜLYE, hogy értsd, hogy arra vonatkozik, hogy egy nyilvánvaló, érthető szövegbe nem kell mindenáron belekötni, mert aki beleköt az már szőrszálhasogatás...vagy user error, hülyeség, hogy nem tudja felfogni, hogy mit is írtam.
Na akkor ezek után sorold vmelyik csoportba.
Remélem világos volt, Ha nem, szólj elmagyarázom érhetőbben, ok? -
KaLeun
senior tag
Már 4 csatát elvágtam, mert előjött az az 1 éves bug amikor a tank nem mozog, de a torony fotog. Ping, sebesség ok.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7172 üzenetére
A záradék a lényeg. (aki..... az hülye)
Remek retorikai fogás volt tőled, én csak szolgain használom. Kacsintó szmájli.
--
Szerk: Bocs! javítok: Pukizó szmájli! -
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7170 üzenetére
Más egy klánt és más egy embert fingnak nevezni nem gondolod? és te beszélsz itt arról, hogy mit nem szabad leírni? Hát ki vagy te itt ember? Ennyire magadra vetted amit írtam? Biztos nagyon a szivedhez nőtt az a kurva klán, akkor azt mondd meg nekem miért léptél ki?
Miért mentél vissza a PHE-be? Vagy túl jó voltál a szeretett HUNS-odba mi? Itt verted a nyálad napokig, hogy a HUNS így meg úgy, mostmeg más lefikázol? Menny vissza oda, fikázni ott kell.Vagy az is lehet, hogy személyesen téged sértettelek meg azzal, mikor azt mondtam, hogy a HUNS sehol nincs az európai nagy klánokhoz képest? Cáfolj meg, ha nincs igazam. Lehet annyira összetörtek, hogy elmentél, hogy bánatukban még jétszani sem tudnak nélküled, mert kell a géniusz a csapatba, nics összetartó erő, aki a sok faszságával meg trollkodásával összetartaná a klánt, nemde? Mert hogy baromságokat beszélsz, meg trollkodsz össze vissza, és olyan dolgokról hablatyolsz, aminek köze sincs a tankos témához, az vitathatatlan, sőt nem egy embertől kaptad meg, hogy széllel szemben hugyozol, ha jól tudom. De javíts ki kérlek, ha megint tévednék.
-
Napfénysüti
nagyúr
Sebaj majd toljuk plattonba.
Egyébként ma én is sz*póágon voltam, főleg a Churchillel tűnt fel hogy micsoda teamekbe kerültem: volt ahol nekem volt 5 killem meg még összesen 1 a csapatnak és így kaptunk ki tök simán.
De viszont meglett az IS3 már csak némi lóvé kell hogy feltehessem rá az IS-ről örökölt cuccokat. -
Murder3
addikt
kérdés mennyit fog változtatni, mert kv-1 is hiába vesztette el a nagy ágyúját simán megkapta a legjobbat arra a tierre...
su-85-ön mondjuk szemétség volt rajta hagyni...
remélem a francia t5-ös td is elveszti mert máskülönben elég pofátlanság a Dickermaxra azt mondani, hogy túl erős t5-re..ha a su 85 tuti elveszti a nagy ágyút akkor a franciának is el kellene...
-
Djuree
félisten
mennék én is klánba, de nekem ehhez a map begyakorló szarakodáshoz nincs türelmem, hogy hol látnak az artyk, hol nem, stb. pedig hasznos, meg kell is, csak én ilyen hülye vagyok, mind1 mi lesz a vége, játszunk, harcolok akkor is ha 1vs15 van, meg nem állok soha
aztán ha kikapunk, majd nyerünk aztán, vagy aztán....
hát ez a lóri így gyári állapotban nem a legjobb, első körben volt 3 killem vele, aztán csak 1-1 killek, meg vereségek. nade majd jobb ágyúval meg mocival, meg szoknom kell még, de tetszik azért. artyzni is megjött a kedvem, a francia artyk nagyon durvák úgylátom eddig
-
-
Murder3
addikt
7.5 patch notes
- Added 3 new maps of the U.S.: "Port", "Highway," "Pacific Coast".- Added new medium tanks at level 10: E-50 Ausf.M, T-62A, M48A1.
- Added a light French tank level 5 ELC AMX.
- Added German TD Level 8 JagdPanther II.
- The French light and medium tanks AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t, Bat Chatillon 25t transferred to a level up.
- Added new TD Level 10: JagdPz E-100, Object 268, AMX 155 50 Foch, T110E3, T110E4.
- Added support for the British branch of the British tanks and premium medium tank Matilda Black Prince. Picture on tank and source Ingame picture
- Rebalanced settings premium tanks and DickerMax SuperPershing.
- Return and recalibrated the cost of repair of some tanks.
- Whole experience with elite TD Ferdinand transferred to JagdTiger.
- Rebalanced settings for TD 2 and 3 tiers.
- Rebalanced settings for French TD introduced in patch 0.7.4.
- In connection with the introduction of Mediums-10, and rebalanced some of the parameters of medium tanks level 9, level 10 heavy tanks.- Rebalanced some medium tanks and TD USSR:
- T-28: Removed a tool of F-30, held a general readjustment of the tank.
- T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- HF-13: held a general readjustment of the tank.
- SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.- Reworked the mechanism of concussion crew from HE,
- Fixed or refined visual models of some tanks.
- Multiple minor changes and improvements interface.
- Fixed game crashes when you exit the battle in the hangar.
- Fixed a density of some bushes, affecting stealth tanks behind them.
- Added Medal "Awarded to the player, which destroyed in one battle tank in the middle of 3 or more TD-self-propelled guns of the enemy and more than 7 level." -
Dobi 562
addikt
Arról van valami hír, hogy a T-50-2 csodatankot mikor veszik ki végre a játékból?
-
Fel
addikt
Nem, minden más változatlan.
Próbáltam keresni a 7.4 teszt #2 patch notes-t, de nem találtam, de leírva csak abban volt. A végleges 7.4 ápdét changelogban nincs benne...
De itt van Wiktória: [link] Itt sincs említve semmi egyéb, csak az, hogy encouterben 1 pontért 1 tanknak 2,5s-ot kell állni a körben.
És mindegyikben maradt, hogy 3 tankig adódik össze a foglalás (növekszik a "csík" sebessége) -
.mf
veterán
Hmm lehet. Ahogy írtam is, az Encounternél éreztem sokkal lassabbnak.
Akkor valami másba nyúltak bele? Pl. ha többen állnak a körben, csak meghatározott játékosszámig növekszik a cap rate? Legalábbis ezt tudom még elképzelni, hogy miért nincs azóta félperces "mind-a-körbe". -
.mf
veterán
De most nem csak CW-ről van szó, sőt, a lejátszott meccsek tükrében a CW elenyésző.
Szerintem az ellennél egy T95 megjelenése mindig rosszabb érzés, mint egy bármelyik T10 heavy. Szvsz, nekem legalábbis biztosan, és mások első szava is az szokott lenni, hogy avval vigyázzünk, arty szedje ki, stb.
S nem csak védekezésnél van létjogosultságuk, de mindegy."Ugyanígy, ha 10es nehéztankokról van szó, akkor leginkább a gyors, mozgékonyak jönnek szóba, amik már-már med mozgékonysággal bírnak."
Azért hasonlítsd össze egy IS8 és egy T54 fordulékonyságát és torony-forgatási sebességét. T54 páncélja is alig gyengébb, sebessége is nagyobb. Pedig mindkettő 9-es.
"Egyébként a valóságban is bebizonyult, hogy a nehéztankok nem a jövő fegyverei, és azon a 10es szinten, ahol épp a heavy tank fejlesztés/gyártás végtermékei, csúcstípusai szerepelnek és velük szemben pedig a med ágra azok a korai MBT-k kerülnek, amik végül nyugdíjazták a régi elavult nehezeket... talán megengedhető, hogy a teljesítményeikben is megmutatkozzon, miért is haladt a világháború után abba az irányba a harckocsi fejlesztés amelyikbe haladt."
Annak más okai voltak, ld logisztika: hidak teherbírása; másrészt pedig az, hogy nagy és drága célpontok voltak, tankvadász repülők, rohamtempóban fejlődő gyalogsági vagy könnyű járművekre szerelhető páncéltörő rakéták miatt, így inkább a kisebb és olcsóbb közepes tankokat kezdték el gyártani, ugyanannyiért többet. Viszont itt a játékban még nem láttam olyat, hogy bárki alatt összeomlott volna híd, s még a World of Warplanes sem szűrődött be ebbe a játékba. Mindkét csapatnak csak 15 tankja lehet, így több értelme van egy erőset hozni, nem jön ki a MBT ár->mennyiség miatti előnye.
A másik részét pedig különben sem tartom fairnek. Pl. német oldalon csak világháborús tankok néznek szembe a franciák 60-as évekbeli tankjaival. Jó, hogy nem egyből Leclerc és M1A2 jön szembe. Rosszmájúan azt mondanám, hogy csak azért nem, mert a ruszkik a T72 óta nem tudtak versenyképes tankot gyártani, ezért is nem lesznek újabbak, nehogy ne a ruszki vonal legyen a legerősebb
-
GrooveHero
addikt
Rosszul veszed ki a szavaimból. Nem nézek le senkit sem, csak ismerem a top klánokat, játszottam ellenük CW-n és TC-n is, tudom melyik jó, melyik kevésbé, melyik ellen lehet esély akárkinek is. Ők letettek vmi az asztalra, a top100-ban is benne vannak. Ezért írtam, hogy szurkolok a magyar klánoknak(és itt akkor nem csak a HUNS-nak) hogy ők is hasonlóan sikeresek legyenek. Ennyi, és nem több, aki ezeknek a szavakank más jelentést tulajdonít, az vagy kötözködni akar, vagy hülye
-
H@lede
tag
válasz
GrooveHero #7158 üzenetére
Engem személy szerint most nem annyira érdekel a cw meg hogy ki mekkora klán és mit csinál csak azt veszem ki a szavaidból mintha lenéznél mindenkit
-
vhw
addikt
T95, T30? hol vannak ezek ha CW-re kerül a sor? Mert ugye ez lenne a játékban a stratégia, a csapatjáték netovábbja, mégsem férnek be a 9es TD-k, amíg van akár egyetlen 10es heavy is talonban.
Ugyanígy, ha 10es nehéztankokról van szó, akkor leginkább a gyors, mozgékonyak jönnek szóba, amik már-már med mozgékonysággal bírnak. Nem azok a "régivágású" nehéztankok, mint mondjuk a Maus. Szóval elméletileg már most is vannak "10es medek" csak heavy matricát kapnak, kicsit több páncélt meg kevesebb sebességet, mint amit egy echte medtől elvárna az ember.
Az hogy imba vagy sem más kérdés, egyszerűen úgy tűnik eltólódik a játék (high tierben) a mozgékony erős medek irányába, az eddigi heavy központúságból. Kinek mi tetszik... lassan csiki-csukizni heavykkel, campelni arty elől vagy rusholni medekkel és gyorsan eldönteni csatákat.
A 9es TD-ket azért hoztam fel, hogy akár randomban, akár CW-n akár században egyszerűen nincsenek pariban a hasonló szintű nehéztankokkal, de akár a medekkel sem. Mégis játszanak velük, és bizonyos esetekben van létjogosultságuk, főleg, ha védekezésre kerül a sor. Tehát nem feltétlen kell temetni a 10es tankokat (főleg ha kapnak némi finomhangolást a kérdéses patch eljövetelekor) Talán megszűnik a dominanciájuk, ez olyan rossz dolog lenne?
Egyébként a valóságban is bebizonyult, hogy a nehéztankok nem a jövő fegyverei, és azon a 10es szinten, ahol épp a heavy tank fejlesztés/gyártás végtermékei, csúcstípusai szerepelnek és velük szemben pedig a med ágra azok a korai MBT-k kerülnek, amik végül nyugdíjazták a régi elavult nehezeket... talán megengedhető, hogy a teljesítményeikben is megmutatkozzon, miért is haladt a világháború után abba az irányba a harckocsi fejlesztés amelyikbe haladt.
-
H@lede
tag
válasz
GrooveHero #7154 üzenetére
Egyébként a HUNS harcolt Európáért a kezdetektől csak akkor még nem HUNS volt a neve
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7152 üzenetére
mindegy... töröltem
-
fsb1000
nagyúr
Erdei körökben az volt az utolsó elterjedt nézet, hogy
Std Battle: játékosonként 1 pont /sec (max hárman húzzák) nyőzelem 100+5 pont
Assault & Encounter 0,4 pont/sec (max hárman húzzák) nyőzelem 100+5 pontEnnél a kettőnél 1 játékos 4:22 perc, 3 játékos 1:27 perc alatt végez.
Ez azért lehet fontos, mert a csaták hossza is rövidebb bizonyos esetekben (10 perc)---
Lássuk mit mond a májsztrim. -
.mf
veterán
"Most mondhatnád, hogy mi lesz akkor a sok heavy tank játékossal, életképtelen lesz a sok 10es nehéz, kár volt kifejleszteni - kár lesz kifejleszteni. De ha innen nézzük, nem életképtelen már most is sok helyzetben egy 9es top TD?"
Azért egy T95-öt vagy T30-at én nem neveznék életképtelennek, már így is elég félelmetesek. A heavy tank pedig okkal heavy. Legerősebb páncélzat, erős ágyú, cserébe alacsony mozgékonyság (így artynak ki van szolgáltatva). A heavy megy előre, töri az utat, nyeli a lövéseket. A med feladata az lenne, hogy mozgékonyságával az ellen oldalába, hátába kerüljön, amíg az a heavykkel van elfoglalva. Na most ha a medek olyan ágyúkat kapnak, mint a heavyk, maradnak olyan pattogósak, amilyenek, kapnak még extra páncélt és hp-t, s még mindig bitangyorsak lesznek, az hogy a fenébe ne lenne imba?
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #7140 üzenetére
Bár nem mértem, érzésre viszont most 3-féle cap rate van:
- Assault cap: leggyorsabb, legalább azonos, de inkább gyorsabb a réginél. Ld. amikor Prokhorovkán csak egy tank bujkál a házak között, nekem érzetre kis híján olyan gyors, mint amikor encounternél ketten húzzák, s bő másfélszerese annak, ha csak egyedül.
- Standard battle: lassabb, mint a régi, nekem az is alátámasztja, hogy 7.4 óta nem láttam olyat, hogy többen gyorsan berohannak és fél perc alatt megnyerik
- Encounter: itt a leglassabbPersze szigorúan szvsz, ettől még lehet, hogy nem így van.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7142 üzenetére
hellóka.. nem fingról volt szó, hanem effratingról.
De lehet én olvastam félre. -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #7145 üzenetére
Rosszul mondtam, lesznek 10-es arty-k, azok amik most 8-asok, és közé bedobnak még kettőt, hogy többet kelljen fejleszteni, szopni, és fizetni. Ezt SerB mondta egy interjúban.
Az oroszról angolra fordított szövegből a lényeg:"....and make the current tier VIII arty into tier Xs."
-
vhw
addikt
válasz
bullseye #7143 üzenetére
Pletykák szerint lesz egy kis rebalance a 10es heavyk között, az új medek miatt.
Másrészt jelen helyzetben kb minden a nehéztankokról szól a játékban, miért kéne ennek így maradnia?
Most mondhatnád, hogy mi lesz akkor a sok heavy tank játékossal, életképtelen lesz a sok 10es nehéz, kár volt kifejleszteni - kár lesz kifejleszteni. De ha innen nézzük, nem életképtelen már most is sok helyzetben egy 9es top TD? Mégis játszanak velük, minden hiányosságuk ellenére. Ezután lehet a nehéztankok kerülnek perifériára a TD-khez hasonlóan, de lesz aki majd úgyis tud velük játszani...Talán még mozgalmasabbak és érdekesebbek lesznek a csaták, ha ezután a med tank lesz az aktuális "sláger" és ezek lesznek a tápláléklánc csúcsán. Kevesebb gondot fognak jelenteni az artyk, nagyobb veszélyt jelent számukra a gyorsan mozgó mobil ellenség, talán még meg is fogyatkozik a számuk.
-
Scheffer
tag
Az is egy érdekes elképzelés, de mikor legutóbb néztem még nem érték el a 20 főt, ráadásul a jobb játékosok szét vannak szórva kisebb klánokba, ami náluk ilyen kikötésekkel igencsak megnehezíti a toborzást - mert ha esetleg találnának is egy-egy jobb játékost, még akkor sem biztos, hogy szeretne csatlakozni, beszél angolul stb.
Nem lesz egy egyszerű feladat azt összehozni, de ha sikerül nekik, akkor le a kalappal.
Szerk. Túllépték a 20 főt.
-
.mf
veterán
Aztaleborultszivarvégit...
Nem kicsit OP. Fenébe, hogy mindenütt elsősorban a heavy vonalra gyúrtam... egy T62A-t elfogadnék. Páncél gondolom hasonló lesz, mint 54 / 59: kerek, pattogós torony, de sebezhető test? S a sebesség, talán még durvább is lesz, mint azok.. félelmetes. Nem fair. Hamarosan meglenne az IS8, de azt az ilyenek reggelire megcsócsálják. -
.mf
veterán
válasz
AlexWolf #7102 üzenetére
Szerintem pedig pont az a helyes, amit tettek. Vagy másra gondolunk.
7.4-ben alaposan lecsökkentették a cap rate-et, így még ha többen is állnak bent a körben, egy közepesen-gyors tank még bőven visszaér a térkép másik végéről is resetelni. Tehát fölösleges baromság az, hogy a sok hülye light és med elmegy "capelni" (meghalni), pedig milyen gyakran teszik. Eddig a jó encounter csatáim mind úgy néztek ki, hogy medek és heavyk csak kisebbik fele megy a zászló felé, s csak resetelni; a nagyobbik fele egyből megindul az ellenfél indulópontja felé megütközni, majd amint ott a harc elkezdődik és az ellenfél a nagyobb tankokkal van elfoglalva, a lightok átsurrannak és levadásszák az artyt, utána hátbakapják a td-ket és tankokat. Alig emlékszem olyan encounterre, ahol ha a többség elrohant capelni, nyertünk volna. Illetve de, volt olyan is, de csak azért, mert az ellenfélnél is a többség előbb megütközni indult, s ugyan kevesen voltunk ott, de sikerült addig csiki-csukizni velük, addig feltartani őket, amíg a többiek a cap zónát kitakarították és capeltek, de ez a ritkábbik eset -- gyakrabban a túlerővel lerohannak minket, majd innen körbe a capelők hátába kerülnek és kinyírják őket.Assault / defense-t sem lehet úgy nyerni, hogy mindenki fent campel a hegyen. Vagy stratégiailag jó helyre kell előremennie néhány scout és heavynek, vagy egy gyors "preemptive strike" keretében heavyk előrébb mennek, kihasználva, hogy az assault csoport ált. egyből rohan, tehát elől a light és medek lesznek, a heavyk pedig hátul lemaradva -- így a kisebbeket bedarálják, mielőtt a heavyk még odaérnének, aztán scout nélkül, túlerő ellen már ritkán sikeres az assault.
Persze ez nem a "teljesen elrohanunk heavyvel az ellenfél kiindulópontjára támadni", az tényleg hülyeség. -
Fel
addikt
válasz
joergie #7127 üzenetére
Ventivel, töltésgyorsítóval és BiA perkkel majd 6 másodpercenként fogja köpködni huzatosra az IS-7-et szemből... Brutál. A 7.5 után eladom az E-100-at az tuti..
Kíváncsi leszek, hogy az M48 esetén lesz-e olyan jó a lövegkitérítés, mint az M46-nál.
És arra is, hogy az E-50M esetén javul-e majd a kitérítés, mert ugye előbbre van tolva a tornya. -
Dobi 562
addikt
-
diegho
nagyúr
-
GrooveHero
addikt
Első ránézésre úgy néz ki, mint aki tegnap este nagyon szétcsapta magát különbözö tudatmódosító szerekkel, lehet hogy pont az egyik itteni PH-s kolléga frissen vásárolt KV-5-jének az árából
Mindenesetre érdekes lesz ekkor pennel, vagy ellene jétszani. Nem mintha eddig nem ütöttek volna át szinte majdnem minden tankot a 9-es medek is -
Dryman
őstag
Az imént vidámpark pályán 4x pattant le az IS-em 122-es lövégéből leadott lövésem egy IS3-ról...
először szemből próbáltam lőni, a vasúti aluljáró alatt állt...ok szemből lepattan...nem meglepő, aztán egy Bat elkezdte szépen támadni, mire odafordította az oldalát, gondoltam ez az én szerencsém, és egymás után 2db 0 dmg-s lövést sikerült beleereszteni az oldalába....közben kinyírta a Bat-et....majd megfordult, ekkor lőttem bele hátulról, 200m-ről a seggébe, ami megint lepattant.....majd kaptam tőle 710-es sebzést, és egy ammorack találatot...... természetesen vesztettünk....ezek után kiléptem a játékból, és már nem is vagyok annyira vidám.....
A fene se érti ezt, néha az az érzésem mintha bizonyos játékosok be tudnák kapcsolni a tankjukat körülvevő mágneses védőburkot....vagy jogot éreznek arra hogy a csata kezdetekor begépeljék az IDDQD-t. -
Fel
addikt
A SerB-bel készített interjú második része: [link]
Ajánlom mindenki figyelmébe a 2:45 után lévő részeket. T10 medek... 268/270/264mm-es páncélátütés... (M48/E-50/T62A). A sebzés marad 390, ill. 320. RoF: 7,5/6,25/9,09(!!)
Hmm... Nem lesz ez rossz.Majd Pimp My Tank Vol. 2....
És a végén egy kis Centurion.
-
diegho
nagyúr
Van olyan oldal, ahol a klánok játékosainak az átlagát meg lehet nézni? Napi szinten kapom a meghívásokat klánokba, olyanoktól is, akiknek van területük és érdekelne, hogy milyen átlagot képviselnek a játékosok náluk, mert ha be is lépek valamilyen klánba, olyanba akarok, ahol nálam jobbakból akad bőven, de nem fogom most 40-50 ember adatlapját végignézni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #7106 üzenetére
Mert az 1/3 a tapasztalatom.
(#7107) Dobi 562: Nem az a bajom, hogy az ellenfélnel kedvez, vagy épp nekem. Az se tragédia ha az E100-at meghekkelik, de akkor tessék leírni, tájékoztatni. Én elfogadom és ez alapján játszok vele. Túl nagy randomfaktorral már nem kiszámítható a játék.
7.2(3?) után kredit szorzón emeltek. E100-al élvezetesen farmoltam, most 0 szaldós prémmel. Mások is panaszkodnak. WG miért nem tájékoztattott?Igen a láthatósági is problémás.
Szintén VK2801 + bokor + álcaháló. A felém közlekedő HT elöbb meglát és kilő. A kilövés után látom meg....(#7108) KaLeun: A VK2801 meglepően jól sebez, t6-t7 oldalát szoktam löni vele. CSak valahogy nem mindig müxik.
-
diegho
nagyúr
Valaki akart T29 tanácsokat itt egy replay 84%-os legénységgel, mindenféle skill nélkül:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. július 10. 11:06:14
Vehicle: T29
Experience received: 4 254 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 55 351
Battle Achievements: SniperNagyban köszönhető a löwe-nek a nyerés, mondjuk ha nem pattanok le az E-75 tornya hátáról, utána meg nem lövöm első görgőn úgy, hogy nem sebződik, akkor könnyebb lett volna, de így is sikerült nagy nehezen.
-
törölt tag
válasz
GaburroSan #7109 üzenetére
Lóránt (Lóri)
-
Dobi 562
addikt
válasz
GaburroSan #7109 üzenetére
A Lórit, mert feljebb került egy tier-t a következő peccsel, így most akciósan a tiéd lesz egy hamarosan tier 9-es tank!
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok! 1 kérdésem lenne!
Panther 2-őt vegyem meg vagy a Lórit?( Lóri fullos, panther 2-ből csak az e-50, lánctalp és a torony hiányzik)
Köszi a segítséget! -
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000 #7105 üzenetére
Múltkor a Lorrimnak volt egy találkozása egy VK2801-gyel... Kapásból hármat lőttem rá: 1. leláncolta és sebzett valamennyit, 2. 67hp sebzés, 3. ezzel intéztem el. Közben leszedte 700 hp-mat, pedig folyamatosan, ahogy lehetséges volt úgy lőttem rá.
Szóval sebez az ha akar. Amúgy meg a T-50-2 oldala az egyik legnagyobb fekete lyuk a játékban, mert bármilyen lövést képes elnyelni és lepattintani.
Ui.: Tegnap 4 lövést kellett beleeresztenem egy T-50-2-be mire megdöglött, szintén Lorri (fullos).
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #7105 üzenetére
Ezek a random dolgok minden játékost sújtanak. Éppúgy lehet, hogy neked kedvez legközelebb, mint ahogy most a T-50-2-nek volt szerencséje.
Ha arra célzol, hogy a random faktornak túl nagy szerepe van, abban teljesen igazat adok neked... Gyakran hihetetlen dolgokra képes. Persze amikor mondjuk az arty-t védeném és pattanok a T-50-2-ről vagy AMX-ről mondjuk E-75 128-asával, olyankor pár kedves kifejezés eszembe jut a játék fejlesztőiről és felmenőikről.
A másik ilyen nagy hiba a láthatósági rendszer... Egyszerűen vicc, amikor egy tőlem 20m-re lévő nehéztank eltűnik egy bokor mögött...
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7105 üzenetére
410/3<-----ez miért ennyi? Mármint miért 3-mal osztottad? Én tudtam rosszul, hogy ha a repesz nem megy át, akkor kapásból csak 50% a sebzés, tehát fele, azaz perkettő. És arra jön rá a pluszminusz 25% Nekem multkor a KV-2 troll ágyúval nem sikerült átütnöm vmelyik franci lájt oldalát, mi olyan 20-30mm körül van, pedig azt hittem megölöm, aztán sebeztem bele vagy 200 körülit. Vicc ez a sebzési rendszer
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #7099 üzenetére
Elmondom mi a bajom a Wot-al. VK2801 105-ösövél lövöm T-50-2 oldalát. 3x sikerült elkapnom 30 méteren belül sziklánál csikicsukiztunk.
T-50-2 oldalpáncél 37mm
105 KwK42 L/28 Repesz romboló lövedék 53mm átl. átütés, 410 átl. sebzés.1. Kritikal.
2. 63 dmg
3. 105 dmgNem az a problémám hogy nem ütötte át, vagy hogy az átlag sebzésem csak 56 dmg (az elvárható 410/3= 136-hoz képest), hanem az hogy ez előre nem kiszámítható.
Ok... legyen így, de akkor tudjam előre és nem megyek oda okoskodni.
Ahogy nem megyek IS7 közelébe sem lődözni egy német felderítővel.Két dolog miatt ragadtam le WoT-nál
- Nincsnek csiterek, egyenlő esélyek.
- Előre kiszámítható események, max +-25% random faktorral.Az utóbbi már rég megdölt.
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Widepark 2012. július 10. 10:27:04
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 177
Credits received: 35 101
Battle Achievements: Top Gun -
AlexWolf
senior tag
Steppesen eddig 3x vagy 4x fordult már elő velem, hogy encounter csatában gyorsan 5-6 tank (velem együtt) elmentünk foglalni, az ellenfél meg a sziklák között bujkált a pálya túloldalán. Természetesen nem értek vissza, mert a heavyk jó lassúak, aki meg véletlenül átért volna, azt a középső szikla mögül folyamatosan láncolta 1-2 med.
Szerintem sokan nem értik még a két új játékmód lényegét.
Az is jellemző, hogy assaultban a védő csapat jól elmegy támadni, aztán meg elhullanak, ahelyett, hogy 10 percig védenék a bázist, amivel szintén lehet nyerni.
-
Kezdéstől számított 96 (!!!!) sec alatt elhullott 7 "csapattársam". Ez biztos teljesen normális. Steppes, assault.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest