-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #9096 üzenetére
Igazad van, nem helyén való a durva szöveg, csak tudod mikor már szinte minden csata elött meg közben jönnek a toborzók (és nem egyszer...) akkor már kezd kicsit uncsi lenni.
Persze a többsége német meg lengyel klán, de akkor is.Én el nem tudom képzelni ki az aki csata előtti toborzó szövegre dönti el melyik klánba menjen, ha egyáltalán menni akar. Én mindig úgy gondoltam, hogy elsődlegesen bartáti vagy internetes kapcsolatokon keresztül bővül egy klán, illetve a tagjai jó teljesítménye és a klán oldalon lévő ismertető vonzza oda a játékosokat.
A leghatékonyabb pedig a nyilt századszervezés. Legalábbis én így gondolom.---
(#9097) Runo
Nem tudom, eddig csak két kán alakulásánál voltam jelen. Mindkettő meghaladta a 20 főt 1 hét után, mindkettő meg lett hírdetve ezen a fórumon. Egyiknél sem játszot szerepet a csatán belüli hirdetés.
Persze a parancsnok neve sem volt "faszakasza" [link] A klánnévvel együtt együtt már több mint véletlen vulgarítás. -
Fel
addikt
válasz
Atlantis #9084 üzenetére
A jó eredményhez mindig kell mák
Is.
Azért próbálok vele mindig úgy haladni, hogy az ellen nehezen tudjon eltalálni. Amíg lendületben vagyok, addig nem is szokott probléma lenni, viszont ha pl. dombnak felfelé kell megkerülni valakit, akkor szívom a fogam... Az meg a non plus ultra ha ellövik a láncot.. (A Siegfried Line-os csatában van is erre egy jó példa.. Képzelem mit összekáromkodhatott a T95 player)
Raktam fel még két 13 90-es replay-t: [link]Már a héten tuti nem jön a 7.5 hozzánk, úgyhogy lesz időm grindelni. Ma eddig 31.224 xp-t kapartam össze a kis idegbajos franciával
-----------------------------------
SerB-es interjú következő része (a legutóbbi folytatása): [link]
---------------------------------------
nekem ezekkel az in-game toborzókkal az a bajom, hogy kevés rájuk a napi 3 jelentési lehetőség... Ha valaki egy csata alatt 1-nél többször benyomja az egyenrizsáját, azt tuti bemószerolom "Spam" címen.. Lehet szart se ér, de azért hátha. Úgy tudom régebben chatban járt a játékon/általános chaten való toborzásért.
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #9092 üzenetére
"miután benyomtam a toborzó szöveget (szigorúan csak 1x) - a következővel köszöntött:"
Nem az a gond ha elutasítják, nekem is vannak klánnevek, amik nem tetszenek, mégsem küldöm el az anyjába.
Szíve joga, hogy hirdessen, hisz a szabályzat is engedi.
Az meg, hogy ki mire gondol, legyen az ő személyes ügye. Nekünk tetszik, mert poénosnak tartjuk és kész. -
Atlantis
veterán
Mekkora egy sérülékeny fos ez a Pershing...amennyire eleinte szerettem, annyira kezdem most megutálni.
-
fsb1000
nagyúr
OK, korrekt vélemény, nem is vitatható.
--
(#9089) Runo
Bocs... lehet kicsit finomabban, de én is elutasítanám, ha valaki többször is beírja toborzási szándékát, főleg egy "PINA" elnevézésű 6 fős klán nevében. [link]
Elsőre poénos névnek tünhet, de másodikra már inkább arra gondol az ember, hogy kultúráltság szempontjából alul reprezentált játékosok gyülekezete és akadjon már le a toborzó. -
đe$|re
senior tag
A GLA klánra ez a jellemző.
Régebben sokszor összefutottam a tagjaival...hasonló színvonalat képviseltek.
Legutóbb pont CW-n kerültünk össze velük, ott lehet az értelmesebb tagokat fogtuk ki.
-
A TURK klán minden tagja paraszt (legalább is akikkel eddig találkoztam). Ők azok, akik folyamatosan blokkolnak, jelentgetik az ellenségnek, hogy ki hol van, saját csapattagokat lőnek ki. Szerintem ilyen 8-10 éves hülyegyerekek gyülekezete.
-
törölt tag
válasz
Flatron710 #9088 üzenetére
A turk klánra már nem 1x volt panasz hogy miket csinálnak...
Én meg egy magyar klántaggal futottam össze, aki - miután benyomtam a toborzó szöveget (szigorúan csak 1x) - a következővel köszöntött:Megköszöntem neki a szívélyes üdvözletet és írtam a klánvezérnek, hogy nagyon kultúrált tagok lehetnek náluk.
-
Flatron710
tag
Óvakodjatok a TURK klán tagjaitól. Az előbb 3 db KV-5-el a mi oldalunkon nagy mészárlást rendeztek... a saját csapatunkban.
Csak személyt lehet feljelenteni? ( az megtörtént ) Esetleg klánnak nem lehet fekete pontot adni?
Mondjuk egy replay-t elküldeni valahova? -
törölt tag
Valakinek volt hasonló problémája?
A probléma:1 ideje már első indításkor folyamatosan 9 fps-em van,de ha újraindítom,akkor 40-50...Na,apám ezt akarta a BIOS-on keresztül megoldani..természetesen sikertelenül (Hiába mondtam,hogy NEM KELL...)...Most még rosszabb,minden indításkor 1-2 fps-em van
Valaki tudna segíteni?
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #9059 üzenetére
Jó legyek én a kivétel, lehúztam 2-3k csatát a bétában, nem analfabétaként indultam az éles játékban.
De úgy gondolom, aki kellően tankbuzi, el fogja érni azt a 2-3-4-5 ezer csatát, mert magával ragadja a játék. Akit nem ragad magával, nem ad neki ennyi élvezetet, hogy több ezer csatát lehúzva is kedvenc maradjon és kellemes időtöltést biztosíton, annak miért kéne elérni T10 tankot?
Egy T10 tank elérése nem "jár" mindenkinek, ez nem jog, ez egy lehetőség, egy "jutalom" (még ha egy bizonyos szemszögből azt is jutalmazza mekkora függő kocka a játékos). Na és persze "átok" is, ha a javítási/lőszer költségeket nézzük (sokan, a "wot átlag" már egy T8 tankot sem tud nullára kihozni prem nélkül, nekik minek T10 tank? csupán ingame anyagi szempontból is?).
Egy vagy több T10 tank elérése azt jelenti, hogy a játékos rajongó, "elkötelezett" a tankos-lövöldözős szimulátorok felé. Így hát ő eléri azt a szintet. Aki hetente 2-3 alkalommal leül egy félórára puffogtatni kicsit miért kellene, hogy elérje fák csúcsát? Szerintem neki tökmindegy mivel játszik, tank, lánctalpa van egy cső áll ki a tetejéből ennyi...
Csak azért, hogy megkapja azt az élményt, hogy mindig ő van a lista tetején, ezért butítsuk le az előrelépési-fejlesztési rendszert, hogy ő is kipróbálhassa? Te mondtad, hogy nincs semmi különös a T10 tankokban, ugyanúgy kell/lehet velük játszani, akkor mire fel legyenek ~600-700 csata alatt elérhetőek? -
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #9080 üzenetére
Sok gyakorlószobás teszt bizonyítja az userek szerint, hogy a kis rejtőző képességű tankoknál az álcaháló nem sokat számít.
Ehhez én két dolgot tennék hozzá.
1. A szakvélemények előtt meg kéne nézni, hogy adatott tanknak milyen az alap camo képessége.
2. A gyakorló pályás teszteket több helyszinen és szituban is le lehet folytatni és eltérő eredmények kaphatók. -
válasz
emerico2004 #9072 üzenetére
Szentelt vízbe mártott keresztet amit kilógatsz a csőre
Amúgy viccet félretéve én töltésgyorsítót raktam csak rá , de így is útáltam nagyon .
-
emerico2004
aktív tag
na ettől nem lettem okosabb
-
törölt tag
válasz
emerico2004 #9073 üzenetére
Szerintem nem sokat.
-
Zadia
senior tag
válasz
emerico2004 #9073 üzenetére
Sokat,és később is felhasználhatod,ha megválsz tőle.
Runo: Személy szerint én ennyit nem költenék egy 5-ös med tankra.Ez így felsorolva 1,5 milla.
-
törölt tag
válasz
emerico2004 #9072 üzenetére
Töltés gyorsító, célzás gyorsító, Venti.
-
emerico2004
aktív tag
álca mennyit segít ?
-
emerico2004
aktív tag
üdv pz4-re mit érdemes venni ? már minden ki van fejlesztve egész jó a tank...
-
fsb1000
nagyúr
Nézd... csak néhány fórumtársunk írogatja gúnyosan a gyengébbekről, hogy "csak játszani szeret". Ha egy kicsit megkaparjuk eme "prok" statját, játék előéletét található lesz benne hiányosság.
A többség csak játszani szeret, aki meg a WoT-ot tekinti az önértékelés- és személyiségfejlesztés terepének azzal úgysem lehet mit kezdeni.Átlagos játékos... mit számít ez? Egy játékról van szó, ahol egy számítási módszer szerint átlagos játékos skatulyába sorolódtál. Az életben is átlagosak vagyunk, mégis éljük az életünket. Jó és gyengébb pillanatokkal.
Megyünk a WoT-ban 100 kört és abból egy jól sikerül, talán még TankÁszos is, persze hogy megosztjuk az eredményt a hasonló érdeklődésű fórumtársakkal... a replay meg mellékes, mert nem az átlag játékos 100/1 jólsikeredett csatájából fogunk tanulni. -
grunge
addikt
válasz
fsb1000 #9066 üzenetére
Se-se. Leginkább Heavy ill med-el megyek német/ami, kevésbé orosz. Artyval a zárt béta óta egyet nem mentem, nem tud érdekelni a legkevésbé sem. a védésnek az az egyetlen oka hogy általában elsőnek érek vissza védeni mert a többi le se sz*rja ha foglalják a báztist...Sokat megyek picikkel is PzII és T15 is van a garázsban. TD fronon a JT van csak ami méltatható valamire, erre kicsit ráfekszem, azért megnézem majd mit tud a 17 centis téma a Jpz E100on
-
-
Fel
addikt
Na végre Ace Tanker AMX 13 90-nel is:
Victory!
Battle: Sand River 2012. július 26. 16:07:34
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 2 119
Credits received: 52 881
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Replay itt: [link]
Hmm... Nem lenne rossz, hogy ha csak a jövő héten adnák ki nálunk a 7.5-öt... Addig még összeszedhetném az xp-t a Lorraine 40t-re.
-
grunge
addikt
válasz
GaburroSan #9052 üzenetére
Nem igazán értem hogy az miért medium tank...lassabb mint a löwém, 500 loeró come on
-
fsb1000
nagyúr
10K csata 4,8M XP = 480 átlag XP.
És akkor most nézd meg, hogy mennyi a Wot átlag (amiben benne vannak a prémesek is.)
200? 250? Ennyit a nem prémesek lehetőségeiről.Múltkor megbeszéltük, hogy min. 2000 csata kell egy t10 eléréséhez egy átlag wot játékosnak. 3 db t10-es tankhoz min.6000 csata kell.
És akkor most nézd meg hány játékosnak van 6000+ csatája. (benne a prémesek is)
És ebből hánynak lehet 400+ az XP átlaga
Na ennyit arról hogy a játékosok hány% juthat el t10-es tankokig.---
A te eseted inkább a kivétel, én meg az átlagról beszélek, azokról akik nem használnak prémet, nem kiváló játékosok (1000 eff és alatta), de szeretnek játszani. Na... közülük csak nagyon keveseknek lesz t10-es tankja, nemhogy 2-3 db. -
Végre meglett a Typ-al az Ace Tanker .:
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. július 26. 15:12:10
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 026
Szerzett kredit: 128 124
Csatában elért Achievement: Védő, Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
InHell
senior tag
Én úgy vagyok ezzel a prémium-nem prémium account dologgal, hogy én amikor kezdtem, nem tudtam mennyire fog tetszeni, ezért csak 1-1 hétre fizettem be, aztán legutóbb egyhavit vettem.
Összesen tehát 2x1 hét + 1 hónapra fizettem be, ami 3 nap múlva fog lejárni. 24 euróba fájt, de megvan a Tier 10.
(persze ha nem veszek egy KV-5-öt akkor még most is farmolnám a pénzt kb. az E-75-re.)A maradék 3 nap alatt az E-100-as nagy löveghez azt a ~60k XP-t simán kifarmolom, (átlagosan esténként 40k XP megvan) aztán szerintem nem is újítom meg ismét a prémium accountot, mert nem húzok még egy ágat az tuti. Pont elég volt ezt is elérni, ~1900 csatával.
Élvezem végre a T10-es tankomat, aztán ha ráunok mondjuk egy hét után, abbahagyom az egészet, vagy max. csak az esti CW-kre megyek és kész. -
GaburroSan
aktív tag
Kiváncs vagyok mennyi Szado-Mazo vesz majd Szuper Pershinget!
-
csaabz
őstag
válasz
GaburroSan #9047 üzenetére
Azért kár, hogy a T-62 végül nem kapott semmi buffot...
Soványka lesz az... -
Zeratul
addikt
válasz
GaburroSan #9047 üzenetére
Jókat lehet röhögni a gúglí fordítón.
-
GaburroSan
aktív tag
Itt vannak a végleges adatok az új Tankopédiában!
[link] -
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #9037 üzenetére
Nincs, mert nem volt célom, hogy legyen.(nem dedikált nehéztankos vagyok) De ha akartam volna és erre irányítom az erőforrásaimat akkor lehetne minden további nélkül 3, akár 4 is.
4,8 millió xp-t szedtem össze ezidáig, ez akár még 5 T10 tank kifejlesztésére is elég, teljesen a nulláról. De legyen a fennmaradó ~1millió xp a kredit farmolásból befolyó mennyiség. -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #9036 üzenetére
T34-es eset:Megvettem a T34-emet,örültem mint majom a farkának,éjjel kilépek,másnap 7 órakor már nem volt meg a tank,kiderült,hogy frissitéskor léptem ki
K*rva édes annyukat
-
fsb1000
nagyúr
válasz
AlexWolf #9032 üzenetére
Én nem azt írtam hogy nem lehet t10-es tankja, hanem hogy
"amúgy sem jut el addig, hogy legyen 2-3 db t10-es tankja"Te hány játékost ismersz, akinek 2-nél több olyan t10-es tankja van amit nem "trükközéssel" szerzett? (gondolok itt a IS4 és a t30 grindre, amikor ingyen t10 HT-t kaptunk) és soha nem használt prémet.
Én 1-et, legutóbb pedig kiszámoltuk mennyi csata és mennyi idő szükséges ehhez.Persze hogy nem lehetetelen prém nélkül t10 vagy több t10 HT-t szerezni, de nem 1,5x, hanem legalább 2x annyi csatát kell játszani értük prém nélkül a sok stock csata miatt.
(#9035) marked one94: Mit magyarázott meg? Meg tudod adni a linket?
(#9034) vhw: 2-3 db t10 tankról beszéltem. Annyi neked sincs. Ez tény.
-
válasz
#56230144 #9031 üzenetére
Miért mi van a T34-el . Nekem mai napig a legjobb farm tankom és bőven 50 % felett vagyok vele , jobb mint a typ igaz anno mikor megvettem a typ-ot ahhoz sokat butítottak rajta , már nem is megyek annyit vele mint régen. Nekem még az utolsó pillanatokban sikerült megszereznem a T34-et . Mit szívtam a T32-vel laptop-ról és 100-120-as pingel átlag 20 fps-el , de megérte.
Ui :. Van két óra szabadom valaki szakasz ?
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #9030 üzenetére
Nincs prem accom, és nem is volt, leszámítva az ajándékokat. Mégis van egy T10 heavym, egy T9 medem, T9 TDm, T8 artym (ez ugyan már eladva) és emellett másik TD ágon T8ig és két heavyágon T8-T9ig feloldva, plusz a helycserés T30al egy másik T9 is feloldva. Egy új T10 medet már akár patch napján megvehetnék...
Mindezt úgy, hogy azért elég sok ágon indultam el és haladok, sok kis tankos csatát is mentem, ami csak fun, még igazán credit farmolásnak sem lehetne nevezni. És már ígyis kezdek kifogyni az engem érdeklő tankokból... A francia ágba is csak azért kezdtem, hogy valami legyen fejlesztés alatt...
Szóval a prem acc nélküli játékos sincs elveszve...
-
törölt tag
122mm-es gun brutális a T-34-85-n.Löwébe 237 szemből
-
válasz
fsb1000 #9030 üzenetére
Szerintem nincs igazad.
Ebben a játékban annak is lehet tier 10-es tankja, aki egy kanyit nem fizetett be a játék kasszájába.
Szerintem ez bőven igazságosabb, mint az, hogy magáért a játék lehetőségéért is fizetni kell (lásd WoW (ahol a játékért és a havi játék lehetőségért is fizetni kell), vagy említhetném a Battlefield 3-at is, mert ott meg kell venni a játékot 10k-ért).Én nem érzem ezt a havi (árfolyam függvényében) 2500-3000 Ft-ot olyan hatalmas kiadásnak a +50% fejében.
Aki meg nem fizet az érje be kevesebb tankkal. Minden más tekintetben (ugyan annyiba kerülnek neki is a tankok, max többet kell kicsit játszania 1-1 megvételéért/kifejlesztéséért, de cserébe tapasztaltabbá válik) úgy is egyenlő a fizetősökkel. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #9028 üzenetére
Prémmel nyereséges minden tankom, sőt korábban E75 és E100-al farmoltam mikor megemelték a kreditszorzójukat.
Akinek nincs prémium acc-ja az meg amúgy sem jut el addig, hogy legyen 2-3 db t10-es tankja. Szerintem ez a WoT legnagyobb igazságtalansága, és azért gondolom úgy, hogy 1/3-ára kéne csökkenteni a tank árakat és XP koltségeket t10 szinten. (egészen t5 szintig arányosan)
A full bénák vagy akik hamar megunják a játékot ezzel a könnyítéssel sem érnék el a t8-t10 szintet, de az ügyesek és játékra költeni nem tudó/akaróknak több sikerélménye lehetne.
AZ még mindig riasztó lenne, hogy egy t10 tank 2.000.000 kredit és t1-ről indulva 250.000Xp-t kell gyűjteni hozzá, de legalább elérhető cél.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Atlantis #9021 üzenetére
Csak gyorsított képzésnél, de E100-ról beszélgettünk, ahol ez hamar elérhető (csak a nagy löveget kell fejleszteni), többi t10-nél meg eleve elit lesz a tank. Szóval a butuska tag hamar utoléri a többit.
--E100-ról: 0.7.5-től még kevésbé lesz használható a 150mm-es löveg. Innetől úgy is lehet értékelni, hogy csak az E100 és a Maus kénytelen egy kilences szintű löveget használni t10 Hevyk közül. (persze az is X szintűnek van besorolva)
Az E75 nagylövege szerintem papiron, de főleg a gyakorlatban elmarad a többi nemzet t10 lövegétől. -
-
Dudor7373
csendes tag
Tud valaki segíteni ?
Letöltöttem a modot de nem tom hogy kell elindítani és hogy rendesen működjön. -
Eagle16
addikt
válasz
AlexWolf #9011 üzenetére
Az M4A2E4 az a bétásoknak volt ajándék tank, kellett hozzá 1000 bétás csata vagy mennyi...nem emlékszem már rá pontosan.
A KV-220 ugyanez csak az orosz szerveren.
A többit azt a dobozos verzióhoz járó kóddal adják, de van olyan is amit még úgy sem lehet beszerezni..azok csak úgy vannak, majd lesz velük valami. (pl. Su-85I, PzIV H)
Az adataikat amúgy meg lehet nézni pl. itt: [link]
-
Van egy csomó prem. tank felsorolva wotdb.info oldalon, amiket nem láttam a storeban. Néhányról tudom, hogyan lehetett megszerezni, de a következőkről nem:
USSR:
BT-SV
KV-220
SU-85lGermany:
PzKpfw II Ausf. J
PzKpfw IV HydraulicUSA:
M4A2E4
MTLS-1G14Gondolom a maradék 2 kínai tank csak Kínában elérhető.
De a feljebb felsorolt tankokat honnan lehet beszerezni? Tud valaki valamit ezekről?
-
Atlantis
veterán
Egyébként nem úgy van, hogy az európai és az amerikai változások nem feltétlenül ugyanazok Pl. most olvasok először arról, hogy az MM változik, nem lehet, hogy csak az amerikai szerveren?
-
.mf
veterán
válasz
Napfénysüti #9004 üzenetére
Mármint a 12t-t? Mivel mégse ma volt az átállás, nyertél egy kis időt
Addig még csak összejön, nem? Legvégső soron besegítünk
Mennyi hiányzik még?
-
Atlantis
veterán
Elég jól belenyúlnak a dolgokba, örülök, hogy a francia arty-k és TD-k kapnak egy kis nerf-et. Múlt nap, mikor kiszedett egy sorozatlövő nyomorult arty, majdnem elcsábultam, hogy kell nekem is egy olyan...így most biztosan nem állok neki.
Kíváncsi vagyok, a francia "med-ek" mennyire lesznek használhatóak 1 osztállyal feljebb. Per pillanat utálom a 13 90-et, még a végén meg fogom kedvelni?
Orosz nagyvasak buff-ja érthetetlen számomra, eddig is eléggé erősek voltak.
-
Dudor7373
csendes tag
Sziasztok!
Valaki linkel egy oldalt ahol letölthetek modot? -
Eagle16
addikt
válasz
Iron Funeral #8989 üzenetére
Ez érdekes, mert a teszt 2-ben is 2,9s volt...max. 3-ra vitték fel szerintem, de azon se csodálkoznék ha csak fordítási hiba lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest