- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Patrick76496 #6399 üzenetére
Valamit elkúrtak a memória zabáláson, mert ápdét óta minden 3-4. játék után kirak azzal, hogy kevés a memórai. Régebben 2-3 óra játék után szólt, de nem rakott ki tálcára...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #6396 üzenetére
Akkor majd megyünk szakaszba? Mi a WoT-os username-ed?
---------------------------------------------------
Más: Ha lerakom tálcára a játékot (pl közben ránézek a fórumra), akkor miért fagy ki állandóan a játék? Mindig Windows + Tab, megnézem amit akarok, Windows + Tab-bal, vagy csak egyszerű a tálcán rákattintással visszamennék, de fekete kijelző, aztán semmi. Megint Windows + Tab, egy pillanatra látom az asztalt, aztán fekete kijelző tálcával és a World of Tanks exe működése leállt. Miért?
-
Napfénysüti
nagyúr
Te nem az én klónom vagy? Dettó így jártam: tegnap vettem én is a Churchillt és asszem az első 3 kör bukta volt. És bizony én is kissé csalódtam. Bár betudom annak hogy még szoknom kell és béna vagyok volt ahol már egész jól alkottam utána.
Lehet hülyének néztek mert még nem tudom de mi az az alfa damage? Melyik érték?
-
InHell
senior tag
Tegnap vettem egy Churchillt úgy kezdtem, hogy zsinórban az első 6 meccset buktam (pedig volt mikor ötöt én öltem meg az ellenségből de mégis) aztán kettőt nyertünk. El is ment a kedvem ettől a lomha szartól. T14 sokkal jobban tetszett. Van egy pici emelkedő és ilyen 5-6 km/h-van "száguld" ... sok türelem kell hozzá.
Ezután ez szintén tegnap volt, zsinórban 12(!)-szer buktam Tiger II-vel. Folyamatosan olyan csapatba kerültem, hogy 4-5 perc alatt meghalt mindenki, az ellenségből 3-4. Buktam is majdnem 100 ezret.
Nem akartam elhinni. Hajnal 2-ig játszottam, 5 bukta után mondom mostmár addig játszom amíg egyszer nem nyerünk. Nem sok kellett, hogy rommá verjem a monitort-gépet. -
vhw
addikt
válasz
Murder3 #6368 üzenetére
- az átlag dmg az átlag dmg, lehet mondani, hogy nem dobálja minden második lövésre a 400as puszikat, de hogy több a lövésenkénti sebzése mint a 88asnak ez tény, nincs róla mit beszélni. Amelyik nehéz tankon/TD-n pedig elérhető a nagyobb alfás ágyú (hasonló pen/pontosság melett), általában azzal jár jobban.
- aztán újra a kredit... jó játékos kihozza még prem nélkül is plusszosra a köröket, nem fog vele érdemben farmolni, de nem is lesz anyagi csőd. Aki ezzel nem képes, az nem lesz képes Bl9-el sem, se amerikai ágyúval pluszos köröket menni. Másrészt high tier ágyú, high tier tank, nem a farmolásról szól már ott a történet. Meddig lesz még szempont a "gazdaságosság" high tier csatában?
Hogy nekem milyen érzés? pár napja 7-8 db 1k-s lövésem ment a levesbe indokolatlan körülmények között a T28-al, na bumm buktam majd 10ezret, nem vág földhöz.
A JP-t nem rég vettem vissza, 10,5össel használom, többet ér, hogy nagyobbat harap az ellenségből, gyorsabban céloz, minthogy 190-200as sebzések repkedjenek a lőszerár miatti kicsinyeskedés miatt.tank1 felvetésére;
- a 88as ágyú ~10-et lő percenként, a 10,5ös ~7et, ez nem az a "sokkal jobb" kategória, ha figyelembe veszük a sebezést vagy a célzási időket(JP-n; 2,3s vs 1,7s). És heavy tanknál vagy TDnél még mindig az alfa a lényeg nem a rof (újra hangsúlyozom hasonló pen és pontosság mellett).
Nem mondom, hogy indokolt az a lőszerár ilyen sebzéshez, de el is lehet boldogulni vele.Az amerikai ágon T7től nincs más normális alternatíva, csak a 105ös, a némethez hasonló képességekkel és lőszerárral, ott mégsem vita tárgya melyik ágyút kell használni, kerül amibe kerül. Német ágon meg megy a garasoskodás?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6389 üzenetére
Köszi a hitzone skin-t, 7.4 előtt én is használtam, de itt nem akartam berakni, mert egy dmg panel is elkrta az egész chatet.
Nekem még az alap torony van rajta, és nem nagyon lövik a kupolát, szerintem nincs is olyan jó gun depression-jük, vagy egyszerűen nem látnak rá a nagy toronytól.
Nekem nem nagyon gyullad, próbálom mindig az elejét mutatni, most is túléltem egy olyat, hogy Löwe elölről, Tigris hátulról szedett, és nem gyulladtam ki.
----------------------------
Stauffenberg: Én a régi KV-t szerettem nagyon, avval van az egyetlen Böelter-em, emlékszek trollágyús voltam, de van még egy 7 killes vele, de az ZIS-6 volt és no Böelter. Igazából 7.3 után nem sokat játszottam vele, aztán el is adtam, csak a KV-1S az a tank, amit meghagytam, mert azt is imádom. Talán még visszaveszem, majd ha szeretném hogy fullos legyen az orosz tech fa, még csak 40k xp gyűlt össze rajta az unikornishoz.
Nekem ami nagyon pontatlan, az a D-25T, D-2-5T, D-2-5S trió, SU-100-on is néha eléggé annoying, hogy mellé megy, amikor egy TD-nek pontosnak kellene lennie.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Stauffenberg #6384 üzenetére
tegnap kv-4-et oneshootoltam vele troll ágyúval. utána bújkáltak előlem
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #6385 üzenetére
Olyan passzív (gyáva) játékkal, amit ott leművelt a delikvens, még stock is marad egy darabig!
(#6386) Atlantis : A KV-4 az iszonyatosan gyúlékony... Volt olyan, hogy kétszer gyújtottam föl egymás után oldalról, a 2.-at nem sikerült eloltania. A tetején a géppuska torony (vagy mi az a kis kupola) egyszerűen átlőhető szemből is.
Ha nem boldogulsz egy tanktípussal akkor megpróbálhatnád azt is, hogy ebből a hit zone skin pakkból kikeresed a mumusod és moddolod a gamédat, csak míg meg nem tanulod a gyenge pontjait.
(#6388) diegho: Néztem én is ai IS-4 adatait, azok alapján is jónak tűnik, csak sokan szidták különböző fórumokon, mikor átkerült tier 10-be. Plusz az is rontja a renoméját, hogy a patch miatt sok gyengébb képességű játékos kigrindelte magának és 8-as szintű ágyúval viszi csatába...
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6383 üzenetére
IS-4 szerintem kb egálban van vele. IS-4-nek jobb az all round páncélja, nagyobb pen, pontosabb ágyú, gyorsabban lő, de kisebb alpha dmg, viszont lassabb, de több a hp. T110 meg csak egy papír fos egy nagy dpm-es ágyúval, ami nem képes még egy 5-ös artyt sem biztosan oneshotolni.
T-54 pedig lehet stock-ként is jó, ott van rajta az LB-1, nem tudom már mennyi a töltési ideje, de 5sec körül, a hegyen pedig a francia szarokat simán tudta volna lőni, sőt amikkel szemben volt ott hátul, mindet tudta volna sebezni szemből is simán, de ő inkább állt hátul a JT mögött.
-
yknarf
tag
válasz
Patrick76496 #6381 üzenetére
Nekem is van Churchill-em, jó kis gép, a rekord XP-met azzal sikerült összehoznom
-
Atlantis
veterán
válasz
Igazad van, KV-4-től sokkal jobban tartok, mint a IS-3-tól vagy akár IS-8-tól. KV-4-en még nem találtam jó gyenge pontot, ahol lőni érdemes (ST-1-ről nem is beszélve).
Type szerencsére tényleg fogyóban, de még mindig szinte minden csatámban van, de már csak max. 1 darab csapatonként. Régebben is az volt igazán veszélyes, ha 2-3 összeállt egy csapatban, az ellen nehéz volt mit tenni. Valószínűleg a nerf(ek) miatt kiábrándulnak belőle a népek lassan.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6383 üzenetére
Szerintem azért nem akart kimenni, mert stock volt, meg valszeg sajnálta a pixeleit. Néha én is beállok campelni (nem T-44), de amikor olyan helyzet van, akkor beírom, hogy push és F2!
----------------------------------------------
Atlantis: az ST-1 is jó gép volt 7.4 test 1-en kihúztam, azért szeretett az is pattogni. Voltam már olyan csatában, ahol 8! Type volt, (1 haveromé, én meg T-43), persze el is vesztettük... Rusholtak előre magabiztosan, a 2 object 704 pedig szétszedték őket. Egyik legszarabb csata volt, a screenshot sajnos elveszett az egyik újratelepítésnél.
----------------------------------------------
Type-ről még annyit, hogy haver accountjából próbáltam, amikor alap volt a T-44-em, akkor nem sok különbséget éreztem. De mostmár bele gondolni, hogy Type 520 LE, T-44 pedig 680, akkor azért van egy kis különbség. Plusz a torony is gondolom elég nehéz, ami viszont nagy előny 200 mm fronttal. Régen úgy néztem az ilyen E-75, Type 59-ekre, mint valami istenek, amikor még csak kis A-20-szal rohangáltam.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Én a KV-2-vel vagyok hasonlóan!
Az az egyik farmolós tankom, de olyan, mintha nerfelve lett volna az utóbbi időben, mert 10-ből 8 lövés nem talált közepes távolságnál vagy távolabbról (pedig korábban nem volt ennyire pontatlan), így nem szerettem vele menni már hetek óta. De tegnap egymagam megmérkőztem egy Tiger II-vel és két lövésből kicsináltam, pedig volt egy rész ahol paráztam, mert ellőtte a lánctalpam és nem voltam fedezékben. De annyira fosott szegény, hogy kap még egy nagy medve maflást, hogy elég volt csak ráfognom az ágyút és nem nagyon mert kijönni elém. Aztán mikor kijött addigra éppencsak újra töltöttem és a második bevitt találatom végleg kinyírta!
Valahol a torony alján sikerült meglőni, szóval gondolom ammo rack is volt a dologban, meg az első lövés felgyújtotta és az is szépen levett belőle.
-
Dobi 562
addikt
Szép munkát végeztél. Jól gondolom, hogy jelenleg a leghasználhatóbb tier 10 tank az IS-7? Az a végsebesség azzal a páncélzattal + tűzerővel kombinálva félelmetesen jó!
A T-54-el kapcsolatban: számomra még mindig nagy talány, hogy az olyan játékosoknak akik tier 9 meddel végigkempelik leghátul a csatát, majd ha jön az ellenség elfut, mi okozza a sikerélményt...
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Mines 2012. július 4. 9:44:53
Vehicle: IS-7
Experience received: 4 326 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 99 313
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top GunNa ez már hiányzott, érdemes nézni a profi T-54et a csapatomban és azt, ahogy pattantam a Bat elejéről!
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #6371 üzenetére
Benne vagyok, kettő Churchill mindig jobb, mint egy.
Tegnap lett meg vele az első Top Gun, én már megszoktam, hogy lassú, mellette KV-4-et is vezetek.
Ez az egyetlen egy tank, amivel több a killem, mint a csatám.
-----------------------------------------------------
Az a KV-4 nagyon adja, én imádom azt a tankot, nagyon jó páncélja van, tegnap Ferdi belelőtt a tornyába egy átütés 0 dmg-set.Sokkal jobb, mint az IS-3, az a tank ehhez képest vizes papírzsebkendő.
Még a felső részét is átlövik lazán, akár a Type is. (bár Type-ot mostanában ritkán látok
) Tegnap volt vele egy 2 T10 top tankos csatám. Ez lett a vége:
Az IS-8-at rendesen hazaküldtem a hasán keresztül, még mindig D-25T-vel!Az egyik IS-4 felénk jött, neki segítettem, ki is lőtte a 8-as. A másik, nos hát a másik...
Nem akartam nagyon oltani, tudom milyen stocknak lenni, de azért kiírtam, hogy LoL the IS-4 has the D-25T, meg hogy eléggé bátor. A szakadék felől jött mégegy IS-4, amíg a JT (pár % HP) elterelte a figyelmét, addig a mi IS-4-ünk, szétlőtte hátulről. Vereség lett, az IS-4 utolsó, találkozik egy T-43-al, célozza, de addigra kilövi az M43. A 212-es szépen megvédett egy Ferditől, amikor mentem át a másik oldalra (én pattantam róla), de a T95-től már nem sikerült. Nem hittem volna, hogy T10-es vesztes csatából is lehet pluszba kijönni. -
tank1
tag
-
Djuree
félisten
tegnap mi meccset játszottam 13 90-el Mountain Pass-on. 14-2-re vezetett az ellen, már csak én voltam, na mondom sansztalan, megyek hátha el tudok slisszolni a bázisukig. sikerült is, méghozzá észrevétlenül. elkezdem foglalni (itt már lol amx-eztek a csapattársak sűrűn
), ők még nem foglaltak nálunk. már 70%-on voltam, visszajött egy M103, egy lövéssel kiszedtem, nem kis makker volt
na itt már nagyon sűrűn lol-oztak
90% körül visszaért még vagy 5 tank, aztán kiszedtek, majdnem lehoztam a meccset. azért a gj-k jöttek a végén, jól esett
-
KaLeun
senior tag
válasz
GrooveHero #6248 üzenetére
Pedig nagyon vártam a SuperPershinget, anno 1 évvel ezelőtt kihoztam 1800 effet a Perschingből úgy, hogy akkor olyan 1500-1600-ot tudtam más tankokkal. Most simán mennék vele 2000 felett és ezért is vártam a SuperPerschinget, mert a Type-om már semmire sem jó.
-
Djuree
félisten
na 2 hónap megunás után visszatértem én is, tegnap óta megint tolom, vettem premiumot is. amx 13 90-el megyek szinte csak most, gyűjtök a lórira
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6365 üzenetére
Tolhatnánk Churchillel szakaszban. Nekem úgyis lenne mit tanulnom azzal a vassal.
-
babferi
tag
Imadom ezt az Objectet , szinte ingyen van a skullo
, ennyit meg talan sose lottem BL10-el :
Megvásárolva:
A lőszerek Object 704 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 36,300Potom 22 loves 17 talalat es hal`istennek jo sok volt a 0 dmgvel lelancolas . Meg szerencse, hogy javitasra nem kelett kolteni , meg bar huzos volt a meccs , de nyertunk
-
Murder3
addikt
az a 320 nekem pl a kt-n úgy átlagba 270 mert szinte folyamatosan alul lő..
és nem mind1, hogy 390-es sebzés vagy 320-as sebzés kerül 1k creditbe...nem tudom neked milyen érzés mikor látod, hogy ilyen sebzéseket dob folyamatosan...240,260,240,260...egy kezemen megtudom számolni, hogy eddig a 105-ös német ágyú hányszor dobott 400-at.az orosz 390-es ágyúval pl a kv3-on egy jobb kör ahol 10-et sebzek már 40k-s bevételt hoz..mert szite mindig maxot dobott..
erre fel pl egy vk45a-val 10-el többet keleltt lőnöm, ahol még 7-el több "sebzett" és így értem el vele 45k-t....
csak épp -10k-val több lőszerkiadást jelentett ez a 7-el több sebző lövés...a bl9-el biztos nagyon jól lehet kihozni +-ba a kört vagy akár +10k-kat szerezni..de egy német 105-össel nem igazán mert még ha ilyen nagyon jó kört is megyek ahol pl 35-40k-s creditbevételt szerzek még így is a lőszer megeszi nagy részét szóval semmi extra bevétel mint pl néha egy-egy ilyen jó kör összeön az is-kv3 párossal ott nem rikta a +20k bevétel...
ezt pl egy azonos tierű német heavyvel nem lehet a sebzés miatt összehozni(a 88-asal pl még ha sokat sebzek akkor is örülök ha eléri a 30k-t...)
e-75 ilyen szempontból jobb azt könnye még 10k+-ba is kihozni mint a tigris2-t vagy a vk45a-t..hiába több a javítás.. -
Patrick76496
őstag
válasz
Cucuska2 #6366 üzenetére
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. július 3. 23:21:55
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 975
Szerzett kredit: 23 618
Csatában elért Achievement: Acélfal
4 kill, de még így is -3k, az a rohadt D-25T semennyiért sem találna 5 centivel arrébb, ahol az ellen van, de a levegőt nagyon jól szeli, még IS-3-on is!Bár szvsz ez sokkal jobb, mint az IS-3, ez nem olyan papír.
Egyébként 3x egymás után rakott be erre a mapra, ezzel a tankkal az MM, pont ugyanaz az oldal, az utsó 2 csata nyert, remélem lesz még egy ilyen!
-
Cucuska2
addikt
válasz
Patrick76496 #6365 üzenetére
hogy hívjak azt a plugint ami kiírja a lövéseket amiket bekaptál?
-
vhw
addikt
Azért a 105ösnek a minimum sebzése (240) annyi mint a 88as átlaga, a 88as maximuma meg nem éri el a 105ös átlag dmg-ét se (300 vs 320). Szal ha a fun, az aprítás-sebzés és xp gyűjtés a lényeg akkor a 105ös csak hatékonyabb.
Az 1000 kredites lőszert meg Tier7-8 környékén el kell kezdeni megszokni. -
Fel
addikt
válasz
marked one94 #6351 üzenetére
Szerintem meg igen. A 12t-nél lesz helyettesítés, helyette kapjuk a T5-ös ELC AMX-et, így azzal járnia kell egy + slotnak is. A többi esetben viszont tényleg nem (13 75-től), azok csak egy szintet feljebb ugranak.
-
Spori85
csendes tag
Szeretnék tanácsot kérni a nálam tapasztaltabbaktól. Ha meglett a Ferdy, általánosságban melyik ágyút érdemesebb használni rajta kezdetben, a 105 mm-est, vagy a 88 mm-est?
Előre is köszi.
-
Dobi 562
addikt
Huh! Előbb 28k csatás játékosunk (fullos E-75-el) nem tudta hol kell lőne az ellen E-75-jét... HE-vel lőtte... A másik is azzal lőtt vissza...30-40 esével röpködtek a dmg-ek! Írtuk neki, hogy rammingolja, mert beálltak face-to-face és nem tudta eltalálni csak fölé lődözött, a másik E-75-nek meg valami 50 HP-ja volt... Szerencséjére a Löwénk odaért és kisegítette...
Bocs a flémért, de ezt muszáj volt.
-
Dobi 562
addikt
Előbb volt a csapatban egy 500 effes 3k csatás T-28 egy hasonló képességű Wespével szakaszban. Tier 7 top tankos csata volt és azon siránkoztak, hogy mit keresnek itt... Írták még azt is közös cseten, hogy amikor IS-Wespe kombóval próbálkoztak, akkor meg tier 10 csatába rakta őket az MM...
-
Sixkiller6
őstag
végre egyszer hallgattak rám Assault módban Murovankán és mindenki flankelt az erdőn keresztül, meg is lett az eredménye:
[link] -
fsb1000
nagyúr
Ma Ő volt az egyik ellenfelem... és ki is lött!
Najó... közben két Pz4 is küzdött a KV1-esemmel.
De aztán Paully kilött még egy kistankot, sőt a csatát is megnyerték! -
Patrick76496
őstag
válasz
marked one94 #6351 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
marked one94
őstag
válasz
Patrick76496 #6350 üzenetére
nem. ha megvan a bat chat akkor kapsz egy új tankot.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Sixkiller6 #6349 üzenetére
Ha jön az update, és visszaveszem a 12t-t, akkor kapok garázshelyet?
-
Sixkiller6
őstag
most nézem az új tech tree-kben, h eltűnik az amx 1390, vmi tier8as light lesz belőle 13 105 néven, lorraine és bat tolódik fel T9-10be
-
Patrick76496
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6334 üzenetére
Churchill besorolása rendkivül kedvező.
Persze ha TOP tank, akkor is van 1-2 KV1 vagy G1B t5-ös hevi nehezítésnek, de ezeket vagy kerülni kell, vagy gyorsan szétszedni
Nem kell sajnálni az oldalát az is elég pattógos. Az igazi "ereje" 100% legénységgel és gyorsítókkal jön ki (én megkerestem vele a felszerelés árát, 1 milla kb 40 csatával), mert akkor már 2 seccenként tudsz sebezni.
300m felett már ritkán próbálkozom, mert vagy mellé mnegy vagy lepattan, vagy 0 dmg.
Nem mondom hogy általános, de Mineson 2 KV-1s-t is ki tudtam nyírni, valószinüleg nem a nagy ágyúval voltak. KV1-et majdnem 100%-ban legyűri a Churchil, ha elég közel van. Távolról a KV1 a jobb.Sebezni.. sebezni és akkor dől a lé.
--
Még mindig jobbnak tartom, mint a T14-et, bár azzal is egyre jobb köröket megyek.
El kell fogadni hogy a prémtankok gyengébbek mint a tierjének legjobbjai, cserébe nem kerül magas csatákba és a kredit szorzója is jobb.
A javítás csekély összegéről már nem is beszéljünk.... És ezen a szinten max a grille jelent nagy arty veszélyt, de azt ritkán látni.
Legénység képzésre is jó.
De azt hiszem, csak akkor érdemes átrakni ha megvan 1-2 másodlagos skill. -
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #6341 üzenetére
ne lepődj meg a tier 10 es csatán sem
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #6332 üzenetére
m6ot mindig is szar mmel dobálta
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #6336 üzenetére
Nem csak a KV1. Ezt a papírdarabot minden sebzi de a saját ágyúja kb egy meggymagozó.
Jó oké nem fullos a legénység de akkor is. Jobb is hogy kedvező az MM sorolása mert különben sírnék vele.patrik: nekem még nagyon szoknom kell ezt a gépet. Lehet hogy rendes legénységgel tűrhető lesz de most 75%-ossal másodlagosok nélkül elég gyász szegénykém.
-
Patrick76496
őstag
válasz
A Churchill nagyon jó kis tank.
100-as legénységgel 2,19 a töltési ideje, bár eléggé papír, a 176 mm front kamu, de néha szeret pattogni. Kicsit lassú, ő is pattan ha nem weakspotot lő, és sok a penetration 0 dmg is. Az arty szétszedi, legidegesítőbb a SU-26, SU-5 páros a kis gyorstüzelőkéjével. Van, hogy a Wespe is kigyújtja felülről 389 dmg-vel. Összességében én szeretem, sok vele az 5 killes csata. Ami viszont még jó benne, hogy prémium létére szépen fejlődik a legénység.
-
homeless09
őstag
válasz
1v1-be egy KV-1 hülyére lő szó szerint.
virkir: hát van benne valami. folyamatosan olyan csapatba kerülök, hogy még azt mondom vesztünk de jók voltunk...de az ellen. szétszed minket teljesen.
-
virkir
veterán
válasz
homeless09 #6326 üzenetére
Höhö...
Nem tudtad? A mostani hónap a fordított. A prémeseknek térde oszt szeresd a nem prémeseket. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #6323 üzenetére
Én meg egy Churchillt.
Hogy ez mekkora hulladék vasdarab. Mondjuk csak pénzt keresni kell arra meg még így is alkalmas ahogy látom. -
Patrick76496
őstag
Na az ilyen is ritka.
Első Top Gun igazi med-del (a Pz4 nem számít mednek szvsz eléggé lassú). Ha valaki elvállalna Medium okatatást, akkor írjon rám a játékban, és megyünk szakaszolni.
Kicsit idegesítő, hogy a csatáim 90%-a ezzel a tankkal veszteséges (Győzelmek 50%-a is), eléggé sz*r vagyok a közepes tankokkal. Szvsz a T-34-85 és a T-43 sokkal jobban adta, azokkal nem haltam meg mindig ilyen hamar.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Szerintem senki sem írta, hogy változik az MM besorolás prémmel.
Ez is inkább egy mitosz.Volt néhányunknál egy halvány sejtés.. de nem bizonyítható a "jelenség", és különben is napi 20-30 csatával ez a hatás nem mérhető fel. Egy komolyabb statisztikázó program kéne ehhez, amely kimutatná, hogy X tankkal vagy általánosságban 1000 csatára vetitve az MM hova sorolt.
Szerintem ebben nem "csalnak".---
Az "indokolatlan" nyerő / vereség sorozatok már 100 csata tekintetében is láthatóak, és erre megfelelő eszköz a Wot logger win grafikonja
Persze ez is marad a babona szintjén. -
marked one94
őstag
válasz
homeless09 #6329 üzenetére
mond már meg kimondta ezt a f@szságot?
-
homeless09
őstag
válasz
marked one94 #6328 üzenetére
ahogy itt olvastam igen
Runo: nem feltétlen mert xp-t meg lóvét jobban hoz, de ugyanúgy szopóágon vagyok.
-
marked one94
őstag
válasz
Mert hogy vettél prémet ezért kedvezőbb MM-et kéne kapnod???????
-
törölt tag
válasz
16 perccel a befizetés után már megbántad
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #6323 üzenetére
Eddig kerek 0Ft-ot sem ért, az MM ugyanúgy T8 ellen játszat.
-
Dobi 562
addikt
Győzelem
Siegfried Line 2012. július 3. 15:46:16
IS Szerzett tapasztalat: 2 176 Szerzett kredit64 663
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top GunPrémiumos. Az elején összeálltunk egy utcában egy másik IS-sel, hullott körülöttünk a gaz ellen.
-
homeless09
őstag
Na voltam olyan hülye és vettem prémiumot 30 napra
-
psycroptic
őstag
válasz
Nazgulls #6319 üzenetére
Ide kattintva össze tudod hasonlítani a tankok látótávját. Kellemes bogarászást...
-
Nazgulls
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem..
Melyik tanknak a legnagyobb a látótávolsága ?
(nem prémium.) -
törölt tag
válasz
Atlantis #6314 üzenetére
Tessék, most mentem egy városin vele. Az, hogy kikaptunk, azt hiszem nem rajtam múlott...
-
psycroptic
őstag
-
Atlantis
veterán
válasz
#21346560 #6313 üzenetére
Egy városi pályán mit tudsz csinálni vele? Vagy akárhol, ha fedezékben vagy arty elől és kidugnád az orrod lőni, akkor csak kell forgolódni hozzá. Azt ugyan várhatom, hogy minden ellen szépen elé jön a csövemnek...legalábbis szerintem. Nyitott vagyok én az ötletekre, kipróbálom majd a sunyítós taktikát is vele.
-
törölt tag
válasz
Atlantis #6297 üzenetére
Hát ízlések és pofonok. Én kedvelem.
(#6302) Atlantis Minek forgolódsz a Ferdivel? Azzal ki kell várni az alkalmas pillanatot, és nem nem beronygolni 2 Type közé.... jön majd az közel, ha akar valamit, és mire 4-500 méteert leküzd, kap 3-4 golyót, amibe jobb esetbe bele is hal ha balfék vezeti...
-
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem ez a tier besoroláshoz viszonyított TD sorrend német ágon:
(t2/t3-vel nem mentem vagy keveset)Ferdinánd
JagTiger
Hetzer
JagPanther
StugIII
JagPzÉrtsd: Ferdinánddal a legkönnyebb eredményt elérni és JagPZ-vel a legnehezebb.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #6301 üzenetére
KV1-S + rövid 122-es HE ágyú esetleg? Nem az volt rajta? Akkor a robbanás vihette az ágyút is.
Paul119: na az a 3mm nem az a sorsdöntő tényező. Másrészt sokkal jobb a célzási ideje a 10,5ösnek, és eddig valahogy nem vettem észre, hogy feltűnően pattogna. Pedig ezidáig a JP-n, Ferdin, tankoknál az Ausf. A-n már volt dolgom vele, hogy ne említsen a Bélát, amin ezzel az ágyúval fejlesztettem ki a 128ast, semmi gond nem volt vele.
-
Murder3
addikt
nem a kreditről hanem az xp-ről beszélek..
63k a 128-as ágyú+a lánc is kell ami vagy 20k de ha kevesebb is majdnem megint ott tartunk, hogy 77k amennyibe a jp-ről került a ferdit kifarmolni.
a 105-meg iszonyú mínuszos ágyú, már a jp-n se hazsnáltam csak egy ideig de sehogy sem érte meg.inkább megvárom a jp2-t és had kerüljön mellékágra a ferdi, madj ha a azzal kifarmoltam a 128-as(ha az lesz rajta) akkor visszatérek a ferdire is, de így nekem ez a fájdalmas grind nem hiányzik...
-
Nazgulls
csendes tag
válasz
Patrick76496 #6301 üzenetére
ez meg hogy lehet ?!
érdekes..
-
Atlantis
veterán
válasz
Paul119 #6299 üzenetére
A legnagyobb ágyúval tényleg jobb, de még így se az igazi. Leginkább a mozgékonysága nem tetszik, mire ráfordulsz valakire, a fele életed ellőtték, hiába jó az ágyú vízszintes kitéríthetősége.
Fel: ok, van némi igazad, részben a csalódottság beszél belőlem. Sokat vártam a Ferdinandtól, erre nagy lóf...t kaptam. Nem hiszem, hogy elfelejtettem TD-t használni, az elődeivel mind 58-60% körül volt a győzelmi arányom, ezzel meg 40%-ot éppen hogy elkerülöm.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest