- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
205 csata után elitté vált az Aladárom. Tudom, sokan nem szeretitek ezt a tankot, de én nagyon megkedveltem. Míg a szintén tier 8-as KT-t fogcsikorgatva sem tudom felhozni 50%-os win rate-re, az Aladárral nem tudom lerontani 55% alá... Úgy vettem észre sokan nem használják ki a manőverezőképességét, pedig az ő ágyújával rá vagy kényszerítve hogy próbálj oldalról támadni + medként használva elég gyorsan fel lehet vele jutni dombokra, ahol a tűzereje, élete és páncélja miatt előnyben van az azonos tierű medekkel szemben.
-
válasz
homeless09 #6196 üzenetére
Én az M4A3E2-ről mentem oda, és hatalmas csalódás volt, hogy nem védi a tornyot erőtér, az E2 17 cm-rel nagyon fain tank.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #6193 üzenetére
Épp most nooboztak le Malinovkán (már közepes szinten is okoskodnak a 2K-s játékosok), hogy védőként miért megyek le a hegyről. Aszongya: ne támadj csak védj.
Arra nem tudott okoska válaszolni, hogy ki spottol neki meg az artyknak ha mindenki fenn campel a hegyen.Egyébként nem szoktam lemenni, mert lent nehezebb túlélni kevesebb a dmg, de ha senki nem megy akkor valakinek kell, különben tuti bukta a csata.
-
válasz
homeless09 #6194 üzenetére
Én nagyon szeretem.
-
homeless09
őstag
Ez az M6 egy rakás szar.
-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978 #6191 üzenetére
malinovka jó pálya csak ne legyen rajta túl sok arty és akkor lehet mozogni
az új játékmóddal meg egész élvezhető. Province meg ne mondja nekem senki hogy akciodus azon volt szerintem a legtöbb döntetlenem
-
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. július 2. 14:44:31
Vehicle: KV-1S
Experience received: 6 183 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 51 898
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Master GunnerErről is fent a replay a szokásos helyen.
-
Atlantis
veterán
válasz
forras2 #6186 üzenetére
T7-ben még szerintem nagyon bénának kell lenni, hogy veszteséges legyen egy csata. Ahogy már írták, a sebzés a lényeg, mindkét gépnek jó ágyúja van, bár szerintem a Tiger 8,8-asa jobban használható, mert ugyan ritkábban lő, de akkor nagyobbat harap, mint a Panther 7,5-es szívószálja. Papíron is jobb Tiger DPM-je. Mindemellé a Tiger kevésbé (modul)sérülékeny, mint a Panther, bár egyikre sem jellemző a túlzott ütésállóság.
Egy szóval: Tiger.
-
Dobi 562
addikt
-
forras2
őstag
Sziasztok
Kérdésem még mindig adott
A tigrissel vagy a pantherral lehet jobban kreditet gyűjtögetni?
Ezek is olyanok mint a VK3601H, VK3002DB, hogy ha bukott a kör, van 0-1 killem, akkor veszteséges a kredit is?
-
Fel
addikt
A kis méregzsák
:
Victory!
Battle: Mines 2012. július 2. 12:36:24
Vehicle: T49
Experience received: 1 121
Credits received: 31 218
Battle Achievements: Top Gun, ConfederateReplay itt: [link]
Egyszer remélem egy Halonen medál is össze fog jönni valahogy..
Ma eddig 7 csatát mentem vele, és összesen 18 tankot lőttem ki.Arpee78: A sajátokat mindet, de az ellenből, akit csak spottolnak. Még nem lőttek ki soha?
-
Arpee78
senior tag
Akit kilőnek mit lát a térképen? Minden baráti tankot és minden felderített ellenséget?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #6178 üzenetére
Goldnak azonnal meg kell jönnie, ha Gift-ként vette, akkor lehet csúszás.
Én akkor is azonnal jelezném a hibát. -
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6179 üzenetére
Rendicsek, köszi.
Más: Ma meglett az S-35CA. Hát vmi istentelenül elbacott kinézete van, de az ágyú kitéríthetősége vmi extrém, szinte mind a négy irányba. a 17 fontos egész kellemes, alap ágyúnak nagyon jó, majd a 105-öst várom a lánc után. Amúgy a techtree-ben lévő lánc fok/mp értékek akkora kamul, mint az állat. A Somua fejlesztett lánca is 26-tal fordul, meg az S-35CA-é is. De utóbbi észrevehetően jobban fordul. Érdekes.
-
Atlantis
veterán
válasz
Iron Funeral #6177 üzenetére
Lehet, ott még nem tartok, németeknél GWPanther van, amerikai vonalon meg M7 Priest.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #6178 üzenetére
Szerintem várjon vele, a múltkor írták, hogy el tarthat akár 3 napig is amire megkapja. Utána a supportnak kell írni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6177 üzenetére
Sziasztok. Egyik ismerős kapott a gold vásárlásról megerősítő e-mailt, csak a goldot felejtették el neki küldeni. Tegnap délelőtt vásárolta a goldot, azóta semmi. Ilyenkor szerintetek mi a megoldás?
-
Atlantis
veterán
válasz
molnarpeter #6171 üzenetére
Ízlés kérdése szerintem is, véleményem szerint a német tüzérség jobb, pontosabb, hatótávja jobb. Én német amerikai-vonalon tüzérkedek, egyformán szívás tud lenni mind.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
molnarpeter #6171 üzenetére
Szerintem bármelyik vonalon jól tennéd, kivéve ha valamilyen érzelmi/szubjektív indok miatt idegenkedzs az orosz harcjárművektől, vagy épp más nemzetet preferálsz (teutonfan, csigakedvelő, amcsiimádó, stb)
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #6169 üzenetére
Én is utáltam azt a 2 mapot, Komarinon bemegyek középre, szétlőnek a fák meg a bokrok.
Nagyon kevés volt a 2 mapon a fedezék, talán csak arty-val voltak kellemesek.
Kaleun: a lengyelek engem is marhára idegesítenek, írják, hogy siema, siemka, siemkácskameg amikor írják hogy mi az hogy üdv... a hali-t már nem is használom, mert arra meg azt írták hogy gali, nali, stb. 1 héttel ezelőtt volt egy olyan korszak, amikor úgy köszöntem a közös chatbe, ha magyar volt, hogy Üdv!/Hi!/Siema!, hogy mindenki megértse mit akarok mondani
-
molnarpeter
nagyúr
Ha arty vonalon nézzük, jól tettem, hogy az oroszokat választottam?
mp
-
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #6164 üzenetére
Amúgy nem vették ki teljesen, alacsony tierben, és században úgyanúgy bent vannak mint a Province (vagy mi). A hivatalos peccs leírásban is benne van hogy kivették.
Egyébként hála a jó égnek, hogy ki lettek szedve....
-
fsb1000
nagyúr
Én sem tudom eltalálni a gyenge pontját a T95-nek, max 5-ből 1x. Főleg ha kicsit mozog is, meg nekem is bújkálni kell, nem szükül a célkereszt elég gyorsan stb.
Ezért ilyenkor lazán HE-t töltök, E-100-al nem gond, de más t8-t10-ekkel csak 100-120-akat szed le róla, de legalább tele lesz kritikálokkal.
---
(#6166) Sanya: Én is kedveltem azokat a pályákat. Fél év kellett mire rájöttem, hogy tudok komarinon középen eredményes lenni. Akkor is ha 5 arty céloz oda....
Kár hogy kivették. -
AlexWolf
senior tag
Mi van komarinnal és swamppal? kivették a játékból?
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Mines 2012. július 2. 10:29:18
Vehicle: T-50-2
Experience received: 6 489 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 37 368Van egy ilyen is, replay szokásos helyen.
-
Dobi 562
addikt
Olyan alacsony az a dög, hogy a kupolájára láttam rá. Eltolatni meg nem tudtam mert akkor rám tudtak volna lőni a csapattársai. Fene se gondolta volna, hogy még ott is pattogós.
(#6156) diegho: kipróbálom majd E-75-el a szemből támadást. Én eddig mindig arra törekedtem, hogy az oldalukba vagy hátukba kerüljek, olyankor nyert ügyem volt.
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. július 2. 10:16:50
Vehicle: KV-2
Experience received: 8 082 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 53 472ezt most mentem. Replay fent a helyén, aki megnézi annak mondanám, hogy a stock tiger-re büszke vagyok, amiért kitartóan blokkolt.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6154 üzenetére
Szemből simán átlőhető minden tier9 tankkal, csak 100m-en belül kell lenni, hogy eltaláld ott ahol kell. Egyszer kaptam 4db T95-öt (3-as platoon-ban is voltak) Himmelsdorfon ellenfélként, IS-4ben voltam, még tier9-ben, 3at én öltem meg szemből. 15-6 lett a vége, pedig hárman a hegy alatti utcába jöttek és szemből mentünk át rajtuk pillanatok alatt.
-
vhw
addikt
válasz
Dobi 562 #6151 üzenetére
Hátulról miért a kupoláját lőtted?
Másrészt, a T28-as tapasztalataim után, szerintem nem sok olyan magatehetetlen tank van a játékban mint a T95. A T28 is igen lassú, amaz meg még lassabb.
Annak a 3as platoon-nak egyszer bejött azon a mappon, de hogy hányszor szívnak vele míg egy ilyen csata beakad azt nem tudom... (egyébként itt is lehetett volna okosan nyerni, arty nélkül is) Egy alkalommal egy hasonló 3as platoon indult meg Malinovkán a mezőn vagy 5 perccel kezdés után, igaz volt artynk, de olyan csúnyát elhullottak...Ezzel nem tudsz taktikázni, csak elmész egy irányba, vagy állsz a bázison és reménykedsz benne, hogy a másik oldal nem hullik el, a sajátodon meg nem szalad be melléd valami kis vacak, vagy nem lő rommá félúton a fedezék felé egy arty.
-
Atlantis
veterán
Lehet. Már nem veszem vissza, eladtam, így hamarosan meglesz a kredit a Pershing-re, az jobban érdekel.
T95: az egy dög. Bár láttam már Himmelsdorfon, hogy egy 13-75 kilőtte full HP-ról. Beállt a seggébe, fordulni nem tudott (épület is akadályozta) és 2-3 tárral kiszedte. Hiába kért segítséget, persze senki nem ment oda.
Másik eset: csata végén egy JagdTiger maradt és egy T95 ellennél. Mindkettő full HP-n. Én nem tudom, hogy csinálta, de egy roncs mögött bújkálva a JT úgy kilőtte a T95-öt, hogy ő maga egyszer sem sebeződött. Kvázi szemben álltak végig egymással, nem tudom, hogy tudta minden lövésével szemből sebezni a T95-öt, róla meg minden lövés pattant. Pedig XVM szerint nem volt nagy különbség a játékosok között, valószínűleg a WG-faktor játszott közre. -
Dobi 562
addikt
A T95 az egy kib@szott szörnyeteg.
Nekem az az egyetlen mumusom, amivel nem tudok mit kezdeni ha szembe találkozom vele.
Múltkor Tiger P-vel sikerült beszorítanom egyet. Csővel a házfal felé állt kanyarodás közben, én meg beálltam a seggébe. Nem tudott kanyarodni, én meg lövöldözgettem az egyik kupoláját és arról is pattantam 3-szor! Végül kilőttem de beleizzadtam.
A legdurvább jelenet amit láttam az az volt (ha jól emlékszem Steppes mapon), 3 T95 szakaszban megindult egyenesen előre a mezőn. Arty nem volt a csatában, a jobb és bal szárnyuk csak őket támogatta, hogy ne tudjunk az oldalukba kerülni. Ledarálták az egész csapatot.
Csak jöttek és jöttek, mi meg pattogtunk róluk és egyesével elhullottunk, azóta is kínoz az a csata rémálmaimban!
-
Sanya
nagyúr
tud vki rendes bohóc skint 7.4-re?
-
Djuree
félisten
válasz
Paul119 #6145 üzenetére
na igen, de ez inkább med. azért IS-7-et ki tudom vele lőni, volt hogy 1 körben 2 IS-7-et lőttem ki vele. TD-k ellövik, de ha közel érek akkor van esélyem. t95-öt utálom, az egy nemtommi, de hogy kilőni nem lehet az is biztos. ha van egy az ellennél aki tudja is használni, akkor az elég sokat jelent nekik.
Atlantis: hát páncélja tényleg nincs. vigyázni kell rá, nem az első vonalba való. egyetlen titka van: ki kell várni vele. ha elfogy pár tankja az ellennek, akkor már jó eséllye gyorsan át lehet slisszolni a kezdőjükre, artykat kilőni, bázist foglalni, nagyobb tankokat hátulról basztatni. erre való, nem másra. nem egyszer van hogy miattam nyerünk, lőni nem nagyon lövök ha nagyobb tankok vannak, de a mozgásommal eleget teszek.
-
Atlantis
veterán
Szerintem nem.
Ugyan nekem nincs IS-8-asom, de M103 és E75 szerintem is jobb. IS-8 könnyedén átlőhető szemből is még egy magamfajta noob-nak is, pedig csak kisebb osztályú gépeim vannak. E75 nekem mondjuk mumus, az elől menekülök...
AMX 13 90: a francia vonal végét jelenti nálam, ami nem megy, nem erőltetem. Nagy nehezem összehoztam a 13-75-tel ezt, de a Lorraine nagyon messze van, annyit nem akarok szívni vele. Biztos jó tank avatott kezekben, minden elismerésem nekik. Nagyon jó nézni, ahogy a mesterek használják őket., viszont nekem valahogy ez a gyors játékmód nem jön be. Mozgás közben pontatlanul lő, lassan is céloz kissé, ha megállok, nincs ágyúkitéríthetőség, ezek igen bosszantóak. Arról nem is beszélve, hogy páncélzata sincs, egyetlen hiba és véged van. Sokszor ellövik a motort, onnantól a fürgeségének is annyi....ráadásul ez a fürgeség is fura, elég lassan gyorsul fel, mondjuk a sebessége és fordulékonysága jó.
Napfénysüti: igen, ha top közeli tank vagy, akkor valóban jó, csak mintha tigrissel kevesebbszer lettem volna nagy dögök ellen, mint ezzel.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #6138 üzenetére
Ilyen csatában nem is rontok neki az ellennek. Inkáb megyek valami nagyobb vassal és amíg rá koncentrálnak addig besegítek neki. De T9-10 ellen istenigazából egyik T7-es se ér sokat. Ez van, ezt kell szeretni mikor oda rak. Viszont top tankként egész jól lehet aprítani.
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #6126 üzenetére
[link] a problémádra
Djuree: azért az m103 meg az e75 lazán bucira veri az is8at de meg kockáztatom hogy a jt, obj 704,t95 is lazán el tángálja
-
-
Sixkiller6
őstag
-
KaLeun
senior tag
"A lengyelek talán a legidegesítőbbek, mert amint pajtásra találnak nekiállnak spamelni a chaten.."
Emlékszem egy esetre az is tipikusan ilyen lengyeles volt... Már eltelt vagy 2 perc és javában ment a csata, de még mindig röpködtek a köszöngetések (siema, siemka) meg az off. Aztán egyszer csak beírta vki, hogy "stfuka".
Szinte hallani lehetett a döbbent csendet, ütött a beszólás...
Bazz, egész meccs alatt kuss volt...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Sixkiller6 #6136 üzenetére
Marha zsír ez a kis járgány, nem gondoltam volna, hogy ilyet is összelehet vele hozni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #6132 üzenetére
Jól mondod, csipegetni lehet vele, de T9-T10 ellen az szerintem kevés. Jó esetben okozol neki ~300 sebzést, már ha átviszi, míg ők a papír alvázadat simán átlövik és két lövéssel kinyírnak. Ami tetszik benne, hogy egész mozgékony, jól forog a tornya, meg pontos is az ágyúja.
Én a tigrist jobban szerettem, az IS-t viszont....nálam itt maradt abba az orosz heavy-ág szerintem örökre.
-
vhw
addikt
válasz
Napfénysüti #6129 üzenetére
Amíg belejösz, meg a legénység is felmegy 100-ra addig nyugodtan használhatod a 88ast is. De azért a 105ös nagyobbat üt, és olykor jobban jön, ha 1-2 lövésre elhallgatnak a kisebb tankok, nem csak 3-4-re. Mikor már az xp vagy a "fun" a fontos, akkor nekem jobban bejön a 105ös. Viszont ezzel már nem vastagon fog hozni a JP és lepattanó/mellé lőtt találatok is megbosszulják magukat a meccs végén.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Napfénysüti #6132 üzenetére
Nekem t7 heavyk közül csak az IS van még meg, de én is igyekszem kifejleszteni a t29-et, mert jónak tűnik. Azt kell mondanom, hogy IS-el valóban sokszor tesz t9-10 tankokhoz, sőt van hogy egymás után 5-6-7-8x is, de nem bánom főleg ha a jobbik csapatban vagyok. Nagyjából tudom, mik azok a pontok amik sebezhetők és a d25t ágyúval átlehet csapatni néhány nagyobb tierű tankot is simán. Eddig e100 volt a legjobb killem.
A minap egy pattonnal álltam szemben 1v1-ben, nekem közel full életem volt neki pedig kb 800. 3x lőtt rám, de egyszer sem sebzett míg én kinyírtam 2 lövésből.
(#6133) Sixkiller6:Erről nincs esetleg replayed? Szívesen megnézném.
-
Sixkiller6
őstag
jól kezdődik a nap:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. július 2. 8:13:37
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 8 004 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 63 262
Battle Achievements: Confederate, Sniper -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #6131 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne hogy ez az első T7-esem aminél nem kell összesz*rnom magam ha egy T9-10-es csatába dob be. Ha apránként is de támogató körben tudok csipegetni.
A többi T7-esemnél (Tiger, KV3, IS) ez nem volt így. Pedig azok fullosak ezen meg csak a középső ágyú és most már a lánctalp van. Szerintem fullra fejlesztve nagyon meg fogom kedvelni.Tegnap pont volt egy csatám. Betett úgy T9-10-esek mellé hogy én voltam alul és ráadásul támadóként kellett mennünk Malinovkán. Viszont marha jó volt a csapat és simán nyertünk és a nagyok között én is mentem előre és csipegettem. Na az ilyen csaták hozzák meg nekem az igazi WoT feelinget.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #6083 üzenetére
Én valahogy nem kedvelem, de nem is utálom. Ez is olyan, ha kijön vele a lépés, akkor jó, de sokszor rak vele T9-T10 csatába, ahol esélyed sincs. T32-től meg előre félek, ugyanezzel az ágyúval mit lehet alkotni egy szinttel feljebb? Mindkettőre igaz, a népek tudják, hol kell lőni őket és sajnos nehéz eldugni az alját...szerintem, oszt lehet csak én vagyok béna.
-
forras2
őstag
Sziasztok
A tigrissel vagy a pantherral lehet jobban kreditet gyűjtögetni?
Ezek is olyanok mint a VK3601H, VK3002DB, hogy ha bukott a kör, van 0-1 killem, akkor veszteséges a kredit is?
-
Napfénysüti
nagyúr
Inkább ilyennel játtszon mint valami véres gyilkolászóssal. Szerintem nincs azzal semmi baj ha 10 éves kortól hébe hóba játszik kicsit. A gyerekek amúgy is sokszor szeretik a tankokat.
Én meg most 28. születésnapomra kaptam 2 tankos könyvet. Párom megjegyezte mivel játszom.Jagdpantheren melyik ágyút érdemes használni? Tegnap meglett a legnagyobb is de még nem próbáltam ki. Vagy inkább maradjak a 88-asnál mert olcsóbb a lőszer?
-
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #6126 üzenetére
Azt vártam mikor kezdik el betolni
-
Iron Funeral
őstag
válasz
krisss93 #6125 üzenetére
Jó volt az a gyártási terv így
De ha már itt tartunk, miért nem raknak bele normális (motor)hangokat a játékba???
badass shit
A retard játékmódok helyett, ennek a játékosok 100%-a örült volna...
badass shit #2 -
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #6123 üzenetére
Hát, mivel Hitler a méret a lényeg elvét vallotta, ezért minden benga dögbe amin látszott, eleve hogy nem bírja sem a futómű sem a motor, vagyonokat öltek a fejlesztésébe.
A Maus maga volt a lánctalpon vánszorgó használhatatlanság, de már a KT sem volt valami megbízható darab. Gyártottak volna inkább több panthert. Szép és jó dolog a tűzerő meg a páncélzat, de szemből még a panthert sem nagyon tudták kilőni, a KT-nál pedig egy sem volt amit frontális találattal szedtek volna ki. Bőven elég lett volna, ha megtartják a Tiger páncélértékeit csak döntve. -
virkir
veterán
válasz
AlexWolf #6118 üzenetére
Ha az LB-1-el vagy a D-10T-vel pattogsz akkor a D-25-44 is pattogni fog mivel az átütése egy milliméterrel nem több.
Viszont kaptál egy fosch kategóriába eső ROF-ot ocsmány pontossággal de legalább a célzási időd is 50%-al több mint a 100-as ágyúknál és még az elméleti DPM is kevesebb.
Személy szerint nálam a noob kategória aki azt az ágyút használja egy T-44-en de legalább ha szembe jön tudom, hogy lazán kilövöm. -
Iron Funeral
őstag
válasz
krisss93 #6122 üzenetére
Kivételesen nem hinném, hogy rajta múlott, hogy ekkorák lettek a tankok, csak a designerek nem voltak elég innovatívak. Szvsz Sztálin sem volt kevésbé megalomániás, de ott mégis olyan tankokat szült a dolog a háború végére mint az IS-3 vagy T-44, előtte meg a T-34 eléggé hatékony cucc volt
Más kérdés, hogy kinézetre a Tiger/Panther nagyon odateszi magát
-
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #6120 üzenetére
Fene egye a führer megalomániáját, minek ekkora dögöket csinálni,
-
Iron Funeral
őstag
válasz
krisss93 #6108 üzenetére
A Panther (meg a Tiger) csak egy szettnyi/tengelyi lánckerékkel rövidebb mint a Tiger II, a Jagdtiger pedig ennél hosszabb ~40 centiméterrel. Magasságra meg szélességre valamennyivel kisebb a Panther, wiki szerint a JT/JP méretek:
Length - 10.65 m (34 ft 11 in) / 9.87 m (32 ft 5 in)
Width - 3.6 m (11 ft 10 in) / 3.42 m (11 ft 3 in)
Height - 2.8 m (9 ft 2 in) / 2.71 m (8 ft 11 in) -
AlexWolf
senior tag
Arra gondoltam, hogy a nagyobbik 100 mm-es ágyúja egy az egyben ugyan az mint a type 59-en. Bár a type-é célzás gyorsaságban és szórásban kicsit rosszabb.
Erre a t-44-esem 100-asával mindenről...értsd még a pzIV-ről is pattogok, meg ha át is megy akkor sem sebez semmit.Ellenben a type ágyújával vígan lövöldözöm át a tier 8-9 tankokat is szemből.
Nem akartam a 122-est megvenni a t44-re, de kénytelen voltam, mert röhej volt, hogy csak HE-vel tudtam 10-70 között sebezni.
Ezért kérdeztem, hogy butítottak-e rajta, mert 7.1-nél, amikor abbahagytam a gémet, akkor még a 100 mm-es über volt. -
Fel
addikt
válasz
Fandango #6116 üzenetére
Ezen a képen azok látszanak, akik jelenleg tankokban ülnek, nem a barakkban!
Válts nézetet a bal oldalon: In Barracks-ra
És írd már azt, hogy barakk, ne azt, hogy barackfsb1000: Ezért lettem volna kíváncsi, hogy mennyi a foglalás/védés. Nálam, mint látható volt, 181/15. Én is mindig támadok vele, megyek előre darálni, de az überbrutál fürgeségnek hála sose érek vissza. Bár emlékeim szerint nem is nagyon volt eddig rá szükség.
-
Fandango
veterán
válasz
krisss93 #6113 üzenetére
Itt a barack, ez az osszes emberem, mert 2 tankom van amit hasznalok a tobbin nincs ember.
Egyesevel de egyszerre sem tudom oket berakni a mar meglevo tankrol.
-
fsb1000
nagyúr
Igen.. a medek hátrányban lesznek, a TD-k előnyben.
Elég lett volna a mostaniban kicsit növelni a sebzés arányát és valahogy belekombinálni a győzelmet (persze az nem csak a játékos érdeme, de azért nem mindegy hogy valakinek 60% vagy 42% a winratiója )
A V2 rendszer hibája hogy a tankosztályokat elég mereven specializálja, pedig a WG szerinti beosztást gyakran felülírja egy-egy konkrét csatában a tankállomány összetétele, de akár a tank tulajdonsága is. Lásd AMX 40.
-----
Délután elgondolkodtam "Fel" felvetésén.
Miért is magas az effem Churchillel. Bár támadó játékot játszok legalább 5-6 alkalommal (100 csatából) visszamentem és én reseteletem.
Ez is az eredményesség része hiszen megakadélyoztam az ellenfelet a győzelembem.
De ezzel max 5-6 csatát tudtam megfordítani. A sebezgetés hasznosabbnak tünik, de láttam már replayokat, ahol a nagysebző a gyenge tankokra megy rá, miközben az ellenfél TOP-jai nyomulnak.
A foglalás már kétértelmübb, mert van olyan tankom amivel minden 3. győzelemnél be tudnék állni capelni 20-30%-ra. -
Fandango
veterán
válasz
Paul119 #6111 üzenetére
Azt tudom, de miert nem tudom barackba kuldeni az embert amikor van 2 ferohely, sot most mar van 5 hely megis azt irja nincs eleg hely, az uj tankba se tudok venni embert mert ott is azt irja nincs eleg hely, en nem vagom miez?
T25/2-rol szeretnem a legenyseget atrakni a T28 Prototype, de T25rol nem tudom levenni a legenyseget, T28ra meg nem tudok venni 50%os embert se, mert alapbol legenyseg nelkul vettem az elobbi okokbol.
-
Fandango
veterán
Van 3 tankom azokon osszesen 14 ember, 16 ferohelyes a barack megse tudok berakni senkit, ez miert van, vagy nem ertem mi a baj?
-
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #6105 üzenetére
-
Scheffer
tag
Valahol a kettő között van az igazság szerintem. Az első verzió túlzottan foglaláspárti, viszont a második se semmi.
Miért ér majdnem ugyanannyit a kettő? (Eff. rating v2 alapján.)
- M46 Patton ~3K átlagos sebzéssel, 2,48 átlagosan kilőtt tankkal, 2,65 átlagos felderítéssel, 2,27 átlagos bázisvédéssel és 1,53 foglalással ~2400-as effit ér.
-M40/M43 ~2,1K átlagos sebzéssel, 1,42 átlagosan kilőtt tankkal, 0,08 átlagos felderítéssel, 1,19 átlagos bázisvédéssel és 0 foglalással ~2250-es effit ér.
-
diegho
nagyúr
válasz
szergejjozsi #6104 üzenetére
E-50 éppenséggel tier9 medium.
Más. Nézegettem a dossier adatokat, most látom, hogy már van az új eff számítási rendszer szerinti rendezés is. Vannak érdekes változások, van olyan tankom, amivel a duplájára nő az eff-em, pl SU-14, de az összes med/light tankkal csökken. Elég viccesnek tartom ezt a medium tankkal ha sebzel egy rakással, akkor rossz az eff-ed, de ha capelsz, akkor isten vagy hozzáállást...
-
Scheffer
tag
E-50-nel Malinovkán sikerült hatost dobni. Itt az eredménye.
Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 1. 21:27:25
Vehicle: E-50
Experience received: 2 737
Credits received: 119 766
Battle Achievements: Confederate -
krisss93
aktív tag
A Jagdpanthernek tényleg ugyanakkorának kéne lennie mint a Jagdtigernek?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
jozefgucci1 #6100 üzenetére
Csak akkor engedd a gép elé ha egyedül mer játszani a Half-Life első részével
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest